Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Co pijecie na sylwka?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline

U mnie już się chłodzą 2 butelki wódki, 2 butelki ruskiego szampana, 2 litrowa butelka wina+ te 250 ml drinki Sobieskiego ;) Czemu tyle alko? Bo prostu mam co opijać (2011 to był dla mnie rok zdawanych egzaminów: matura, zawodowy i teraz na dniach zdane prawo jazdy)- to był dla mnie szczęśliwy rok więc nie zamierzam się oszczędzać ;)

• Reputacja:   0
  • Urządzenie:  Windows

U mnie tym razem impreza w domu z paroma znajomymi i bratem. Co do picia, to z tego co widziałem, każdy kupił Żołądkową Gorzką Miętową, którą tak wychwala mój brat, także i ja się dołączę i też w to się zaopatrzę. No, a o 12 oczywiście szampan.

Również domówka, w tym samym składzie i w ten sam sposób co na początku ogólniaka (czyli w zasadzie niedawno).

W tym roku znajomi postawili na łiskacza w sporych ilościach, na którego również prawdopodobnie się załapię, a ja zdecydowałem się na Stock Gin z Toniciem :)

O igristoje chyba nie trzeba wspominać.

12135614384eeb824360301.jpg

Przebierana domówka. Kostium kurczaka. 0.5 Jeżówki jabłko-mięta, szampan i kilka browarów.
The man with two personalities

6939757594f665b525713a.jpg

W tym roku tak wyszło, że rodzice nie mogą "pozbyć się" starego mieszkania, stoi wolne to robimy tam ze znajomymi domówkę :-) Ja osobiście z kumplem mam 1l whisky zwanej Ballantine's :-) A reszta z tego co wiem to wódka Stock. Jedna z koleżanek kupiła sobie piwka Desperados :smile: No i stoi jeszcze rezerwowy 1l bimbru i kilka piwek :grin: Powinna być przyjemna impreza :grin:

Entertainment > Wrestling

Dolph Ziggler sprzedaje ciosy lepiej niż TNA bilety :)

• Reputacja:   270

Ja w tym roku stawiam na Rum z Colą. Zajebisty rumik (James Cook) można nabyć w Lidlu (najlepszy jaki piłem. Kasuje z biegu te wszystkie Havana Club'y czy inne Bacardi) za jedyne 37 zyla (0,7l). Do tego Cola z Biedrony (tanio to i ekologicznie :D ) i mamy napitek konkretny (40%) oraz smakowo wręcz wyśmienity. Tak jak nie trawię tankowania drinków, tak do Rumu z Colą mam niesamowitą słabość :wink:

A impreza oczywiście "domówka". Trzeba być chyba Eugene'm, żeby zabulić kilka stów (na łeb) za imprę w lokalu, taką jak każda inna (co z tego, że kończącą rok? :roll: ). Za tą kaskę można przecież tankować przez cały styczeń :D

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Dużo vodki, potem pewnie dojdą także browary, gdy już stan upojenia będzie poważny. Jednakże dopiero jutro uderzamy do sklepu po alko, więc może nawet na jakiegoś Jagermeistera sie skuszę z kimś na spółę.

A impreza 7-osobowa u koleżanki, która załatwiła miejscówkę dopiero dziś w południe, a już zanosiło się na tourne -> działka -> klatka schodowa -> piwnica. :D

14078636424fdfa1a4c8062.jpg

Zawsze zaczyna się od piwa, każdy chce być kulturalny, ale kiedy pojawia się mocniejszy alkohol (wódka) to plany zazwyczaj są na nic ;d

TakerFanKrk napisał(a):
U mnie już się chłodzą 2 butelki wódki, 2 butelki ruskiego szampana, 2 litrowa butelka wina+ te 250 ml drinki Sobieskiego ;) Czemu tyle alko? Bo prostu mam co opijać (2011 to był dla mnie rok zdawanych egzaminów: matura, zawodowy i teraz na dniach zdane prawo jazdy)- to był dla mnie szczęśliwy rok więc nie zamierzam się oszczędzać ;)

Tylko jedna przegrana w tym roku Ciebie/mnie/zasmuciła..ale kiedyś będzie Budapeszt! :P

-Raven- napisał(a):
A impreza oczywiście "domówka". Trzeba być chyba Eugene'm, żeby zabulić kilka stów (na łeb) za imprę w lokalu, taką jak każda inna (co z tego, że kończącą rok? :roll: ). Za tą kaskę można przecież tankować przez cały styczeń

My młodzi to tak, ale zauważ, iż starsi ludzie nieźle czy też przyzwoicie zarabiający czekają na takiego wyszykowanego sylwestra, bo normalnie w roku jakoś nie mają czasu na zabawę. A tak, pretekst jest.

a poza tym, jak to mawiał mój ojciec- I z czego się te głupie ludzie tak cieszą? Że są starsi o rok!?! :twisted:

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Domówka w tym samym składzie co ostatnio.

Po przykrym incydencie z wódką (na szczęście nie ja tym razem byłem ofiarą 8) ) oprócz tradycyjnego szampana przejadę na browarkach.

Co do marki to w zeszłym roku była żołądkowa miętowa. Ja lubię ale zdania były podzielone więc zapewne tym razem czysta. A co do browarów to mój faworyt perełki, ew. kasztelan.

No i oprócz tego blanciki.

Miłej zabawy panowie.

http://www.lastfm.pl/user/milkSHAKE619

"Bez sensu i celu, podziały i nienawiść. Komercja, moda, pieniądze i zawiść"

5077314944c546db6bd6cc.jpg

• Reputacja:   1

U mnie sytuacja nie wygląda zbyt zadowalająco, bo w prawdzie nie mam gdzie się wybrać. Wszystkie remizy, świetlice, na których co roku były imprezki dla 18-24 letnich zostały zajęte przez starych (tak się mówi grubo po 30-tce). Mieliśmy możliwość, że odstąpią nam kilka stołów, ale ja z takiego czegoś nie skorzystam. Nie che, aby ktokolwiek mnie poznał po spożyciu alkoholu ponieważ szczerze mi bardzo po nim odwala. Nie zapomniana przygoda w wiosce obok rozwalenie płotu (wyrwanie drewnianej bali), skopanie świateł, bo nie wiem co sobie wtedy wyobrażałem, jakieś prywatne rozmowy. Od tamtej pory trzymam się jako Straigh Edge i mam nadzieję, że na sylwku nie będę musiał kto wie ile pić spontanicznie, trzymam fason. Co będę spożywał: szampan <żygi>, krem kokosowy nawet w miarę dobry i chyba jakieś piwko. Wszystko najpewniej u któregoś kolegi z 5 pozostałymi i jakimiś panienkami :) wódka, dziwki, lansery :twisted: Rodzice w tym roku robią u siebie dla małej części rodziny wcześniej to oni wyjeżdżali więc u mnie odpada.

• Reputacja:   583

Dobra Vaclav - wyzywam Cię na alkoholowy duel :twisted:

http://images35.fotosik.pl/1100/522f952c809cf4cbm.jpg

Wódka domowej roboty w tym :

0.5l wódki aroniowej, 0.5l wódki porzeczkowej, 1.5l wódki limonkowej, 1l żurawinówki, 1l kokosówki, 1l ananasówki, 1.5l wódki z prochu strzelniczego (lepiej po niej nie pierdzieć :twisted: ), ponadto nie ujęte na zdjęciu : połówka kaktusówki, polówka granatowej wódki, połówa wódki cynamonowej i 1.5l wódki czekoladowej.

Pewnie o czymś zapomniałem, ale co tam :D

Dodatkowo będę raczył się 10 browarami przelanymi do 5-litrowego baniaka i z wężyka będę pił do góry nogami (ale nie całość, podzielę się :)) :

http://images47.fotosik.pl/1186/6c946b292dad166bgen.jpg

I Oczywiście ruski szampanik :)

A gdzie będę się bawił? Skromna 40osobowa impreza w zaprzyjaźnionym pubie, w gronie samych przyjaciół, a więc będzie swojsko i na pewno bardzo fajnie. :grin:

Trzeba będzie zachlać gdyż rok 2011 był najgorszym w moim życiu, a 2012 szykuje się wyśmienicie :) A więc czas zacząć przygotowania! :D

No i w związku z końcem roku - życzę całej redakcji attitude oraz wszystkim userom tego forum Szczęśliwego Nowego Roku i Udanej zabawy! :D

A życzyłem tego ja (jeszcze trzeźwy :twisted: ) CzaQ ;)

"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png

Domówka u kumpla i jedyne co mnie martwi to fakt iż będzie więcej flaszek niż nas tam obecnych :lol: . W gre wchodzą 2 Finki 3 wiśniówy Absolwent i 2 Sobieskie, więc będzie miazga na baniaku.

14195629615519c4906401d.gif

Ja siedze w domu przed TV i będę raczej jak co roku oglądać sylwestra z Polsatem (ciekawego nic nie ma w telewizji opócz tego i na TVP2) z bratem i rodzicami .Jestem nie pełnoletni i alkocholu nie pije (i mnie jakoś do niego nie ciągnie), ale przygotowane mam w lodówce 2 Picollo, 1 liptona, 1 Coca-Cole i 2 puszki Pepsi.

Pije cole cherry ( nie mylic z tym sciemnionym gownem polskim cherry coke), tylko prawdziwa, niestety tylko w specjalnych sklepach za 10zl 0,3. +cole vanilie.

Z alko- jako ze ide z bialoglowa, to light, kupilem 10bro- 8 koron Meksykanskich i dwa Guinnessy, ja to nie styknie pojde na chwile w odosobnienie i zapale haszysz, zeby dobrze wchodzilo jedzenie :D

Ale zamierzam potanczyc przy chujowej muzyce i pogadac z ludzmi, bede w koszuli ( bleee) bo niestety to duza domowka na 40os w willi na Saskiej Kepie, troche kultury raz w roku ;)

Odbije sobie to 1-szego ide wtedy bez dziewuchy, na melanz typowy do kumpla, bedzie tam dobra muzyka, zadnych koszul i tani bro w duzych ilosciach 8-)

Ot taka ciekawostka do poczytania- Najlepiej to dal dupy moj kumpel, z ktorym nie raz czy to on czy ja lazilismy na sylwka. Jego dupa kazala mu isc z nia do kina, 3chujowe filmy :shock: za 160zl, rozumiem wiele opcji, ale cos takiego wybrac to trzeba byc naprawde jebnietym.

Zalatwilem im ta domowke, to ona zaczela robic jakies waty i kazala mu isc ze soba, na ten poroniony pomysl. Gosc jest pantoflarzem, 30lat prawnik, dobra kasa, ona 21lat studentka, bez pracy, ale to ona rzadzi :lol:

A tak w sylwka ide biegac w poludnie, polmaraton to super sprawa przed imprezowa noca.

Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 81 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 001 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 691 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 556 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 878 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• KPWrestling
      Zobacz na YouTube
    • Tomos
      Jeśli uznamy, że MJF nie istniał. Poza tym - co mnie powinno obchodzić kto jakim był mistrzem? Ja siadam sobie do oglądania i przede wszystkim mam się dobrze bawić teraz, a nie dbać o to co się działo 5 lat wstecz. Głównie rzucając proma z ciemnych pomieszczeń i korytarzy. A zamknięcie pasa w walizce, nie reprezentowanie i nie pokazywanie go w ogóle to jakaś abominacja, a przynajmniej w obecnej wersji tego storylajnu. Nie poszli w nic sensownego od czasu całkiem udanego początku. Patrzę, też mi się nie podoba, niejednokrotnie na to narzekałem. I co? Podobnie jak wyżej - jak oglądam AEW to mnie mało obchodzi jak robią w WWE, ja się chcę cieszyć z tego co oglądam, a nie z tego, że ktoś robi produkt gorzej. No, teraz tak, bo się stała generyczną stajnią. Jak zaczynali, to polegało to na tym, że młodzi będą musieli stać się bardziej brutalni i udowodnić swoją wartość. Czy jakoś tak. Nic z tego nawet nie zaczęło się dziać. Teraz będzie tylko i wyłącznie ulga, Mox poza kolegami z Death Riders nie jest absolutnie bookowany jako wielki dominator.
    • falas2005
      O czym Ty chłopie mówisz? Mox ma najlepszy run ze wszystkich dotychczasowych mistrzów w AEW. Jest cały czas aktywny na tygodniowkach i tak naprawdę powinien wyglądać champ federacji.  Lepiej zobacz co Rhodes odwala u konkurencji. Mija mu rok od wygrania pasa, a obron miał na palcach jednej ręki. O porządnych feudach to już nawet nie mowie, bo wszyscy wiedzą od dawna, że ma dotrwać do kolejnej WM z pasem i nikt tam się nawet nie starał żeby to jakoś sensownie wyglądało. A to, że Moxley często wygrywa dzięki pomocy kumpli? Na tym polega ta stajnia. Ma być mocarna i jest. Jak ktoś w końcu ich złamie i zabierze pas JM to z automatu będzie kotem. I warto dodać, że Mox mimo bycia heelem nie jest cipą, która się chowa po kątach jak w WWE tylko twardo rywalizuje z oponentami. 
    • KyRenLo
    • KPWrestling
      Zobacz na YouTube
  • Dodaj nową pozycję...