Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Co pijecie na sylwka?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Niestety, przez to, że nie piję nie mam wielu znajomych (w moim mieście ze świecą szukać takich, którzy są w miarę poukładani i nieuzależnieni od alkoholu lub fajek) i dlatego spędzę Sylwester w domu :/ Na pewno napiję się szampana, oczywiście nie w takich ilościach, żeby się naje"ać...

Ja to idę w tym roku do kumpla, ma być nas tam 3 . Zakupiliśmy 2 Soplice, Szampana i kilka piw także bez szaleństw (czyt. bez szaleństw w porównaniu z innymi w naszym wieku ;) )

Jako, że idę z moją kobietą na imprezę a'la bal chciałoby się powiedzieć, że "to co na niej dadzą". Nic z tych rzeczy, alkohol trzeba samemu zabrać. A tutaj bez przesady: wódka z colą, jakieś wino półwytrawne (jutro będę szukał...w Biedronce :P oraz lampka szampana o północy. Nic specjalnego w gruncie rzeczy :)
"Jesteś niebem obserwującym chmury. A wydarzenia, ludzie, sytuacje, to obłoki, które po nim przepływają. Tylko przepływają. Dlatego nie próbuj ich zatrzymać, bo na pewno odpłyną wcześniej, czy później. Gdy przytrafia Ci się coś pięknego albo bolesnego, powinieneś zrobić krok, odstąpić od siebie i popatrzeć z dystansu. Ludzie, których kochasz, to właśnie takie chmury. Są na Twoim niebie dłużej lub krócej, ale nigdy na zawsze"

Wyznaję zasady Straight Edge i poza lampką szampana nie tknę niczego, jak co roku. Mój organizm odrzuca wszelki alkohol i nawet po małej ilości źle się czuję. W ogóle dziwi mnie nastawienie ludzi. Sylwester jest po to żeby bawić się w gronie przyjaciół, a nie schlać jak dziki świniak, nie dotrwać do północy i na koniec się zrzygać.
"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)

Do altanki, albo piwnica, u kumpla. Absolwent 0.7 na trzech. W zapasie mamy jeszcze trzy browary, jeden na głowę. Do tego 4 paczki lays'ów, i 2x 2L Cole z biedronki :)
...

1736281364ae4b3be08ef9.jpg

Mhhh, a ja w tym temacie poruszę nieciekawą dla mnie kwestię...otóż na razie mam tylko grama sinsemilli i nie wiem, czy starczy. Kurde, a miało byc lepiej....

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Niestety, przez to, że nie piję nie mam wielu znajomych (w moim mieście ze świecą szukać takich, którzy są w miarę poukładani i nieuzależnieni od alkoholu lub fajek) i dlatego spędzę Sylwester w domu Na pewno napiję się szampana, oczywiście nie w takich ilościach, żeby się naje"ać...

Zawsze można wejść na GG lub IRC i pogadać z kumplami ;] Ja, jako że mam 12 lat i nie ciągnie mnie do alkoholu, to napije się tylko i wyłącznie jeden kieliszek szampana i piccolo xD

fin de siècle

• Reputacja:   37
  • Urządzenie:  iPhone

Ja schleje się zapewne jakąś ze średniej półki wódką i dopieprzę szampanem. Miejscówka w tym roku dosyć spoko, ponieważ przejmujemy ze znajomymi domek w górach. :)

• Urządzenie:  Macintosh

Idę na 2 domówki, ze sobą biorę gin Bombay Saphire lub whisky Black & White - jeszcze nie mogę się zdecydować :). Do tego jakieś wino wytrawne i z pewnością będę się częstował tym co współtowarzysze przyniosą. Tradycyjnie będę mieszał, ale bez browarów

• Urządzenie:  Macintosh

Mam 2 zaproszenia, poza tymi od polsatu i dwójki. Planuję wpaść na oba + koło północy jakieś wyjście na miasto z paczką znajomych. :>

Chociaż nie wiem jak wyjdzie, coś czuję się lekko przeziębiony, poza tym nie chce mi się wychodzić z domu (zawiany, zasypany, a do najbliższego sklepu 3km :().

Pić też nic nie będę, podobnie jak N!KO, Miszcz i Marcel. W ubiegłym roku skończyło się na

"-ze mną się nie napijesz?

-z frajerami nie piję"

^jakiś dziwny pan z mojego rocznika, z którym nie lubię obcować. :D Mam nadzieję, że w tym roku będzie lepiej.

Szef wszystkich szefów.

140584860950408dc238d96.jpg

No wiadomo jakieś browarki i do tego jakieś drinki :D

Ja spędzam sylwestra w domu z rodziną. Wiec raczej skończy się na Pepsi/Picollo/Sok i może kieliszeczku szampana. :)
www.Booking.jun.pl < najlepszy booking w Polsce!

12391443949d37b005812e.jpg

Mimo że jestem jescze gówniarz to plany mamy na domówke u kumpla. 3 0,5 na 10 osób brzmi zachęcająco ^^. Ale ogólnie nie będę się nawalał w trupa bo to w końcu nie o to chodzi :)
My life, my rules.

17029495504c78e82ba05f6.jpg

Sylwester z sąsiadami u mnie w domu. Stawiamy na żubrówkę ale w razie czego barek mam zaopatrzony w inne alkohole. :)

14453752125651e0a536c69.jpg

• Reputacja:   1

A no szampana xd nie wiem jakiego + pepsi tegoroczny sylwek jakis nie najlepszy mi sie wydaje ale co innego w tamtym roku niezapomniany :D
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 76 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 000 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 691 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 551 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 875 odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...