Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Co pijecie na sylwka?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   49
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Czytanie tego tematu to moja coroczna, przedsylwestrowa tradycja. Fajnie, że ktoś go reanimował :D Ja w tym roku nigdzie nie śmigam, co oczywiście nie oznacza, że nie wypiję czegoś (mam nadzieję) dobrego. Pewnie posłużę się poradą Ravena z roku 2016 i kupię jakiś rum. Ewentualne dalsze propozycje (z wyłączeniem czystej i łychy) proszę podrzucać w postach poniżej :lol:

11419143584d2847a0e25f5.jpg

• Reputacja:   270

Czytanie tego tematu to moja coroczna, przedsylwestrowa tradycja. Fajnie, że ktoś go reanimował :D Ja w tym roku nigdzie nie śmigam, co oczywiście nie oznacza, że nie wypiję czegoś (mam nadzieję) dobrego. Pewnie posłużę się poradą Ravena z roku 2016 i kupię jakiś rum. Ewentualne dalsze propozycje (z wyłączeniem czystej i łychy) proszę podrzucać w postach poniżej :lol:

Postaw na klasykę. Jeżeli słodsze klimaty, to idealnie wejdzie rum z colą (polecam Captain Morgan Spiced Gold, bo jest w dobrej cenie i świetnie łączy się z colą). Jeżeli bardziej wytrawne/goryczkowe klimaty, to gin & tonic będzie w pytę (bierz w ciemno gin Gordonsa, bo nie ma co przepłacać, a tonic koniecznie Schweppesa, bo jest idealny do ginu) :wink:

Edytowane przez -Raven-

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Reputacja:   583

Czytanie tego tematu to moja coroczna, przedsylwestrowa tradycja. Fajnie, że ktoś go reanimował

You're welcome :D

Pewnie posłużę się poradą Ravena z roku 2016 i kupię jakiś rum

polecam Captain Morgan Spiced Gold, bo jest w dobrej cenie i świetnie łączy się z colą

gin & tonic będzie w pytę (bierz w ciemno gin Gordonsa, bo nie ma co przepłacać

Ja to muszę wszystkie rady alkoholowe/polecajki Papcia sobie spisać i degustować po kolei, bo kiedyś leciałem jak leci z alko, ale jakoś za bardzo zróżnicowanie nie było, a teraz znowu pije mniej, ale przydałoby się coś nowego :D

a tonic koniecznie Schweppesa

Kurwa, od kiedy Schwepps wszedł do Polski to nic innego prócz niego i wody nie pije. Tonic jest tak zajebisty w smaku, że ten od Jurajskiej to jest w porównaniu gówno jakich mało.

A temat odżywiłem, bo myślę sobie - a może ktoś robi jakąś domówkę i przygarnie świra :twisted:

Edytowane przez CzaQ
"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png

• Reputacja:   279

Domóweczka z dziewczyną u znajomej parki, klasyk czysta wódka, cały stół w ogórkach i browar. Gorzka żołądkowa, mam nadzieję że zostane tam do jutra, bo to tradycja narodowa. A tak na poważnie to zastanawiam się czy nie sfiksować dziewczynom jakichś fajnych drinków w stylu Mojito, czy jakieś sztampowe Martini ze Spritem, może ma ktoś jakiś pomysł co teraz się dziewczynom podaje, tylko nie piszcie o żadnych proszkach xD To poważna dyskusja na poziomie

wrestlers-on-the-road.jpg

Gorzka żołądkowa

Trzymaj mie bede rzigoł..

Mam nieprzyjemne doświadczenia z tą wódką i nigdy więcej. Zresztą jak patrzę na butelkę to mam już odruch wymiotny.

Dla lasek polecam Monte - Soplica orzech laskowy + mleko. Serio. Bardzo fajny drin w stylu malibu.

"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

Gorzka żołądkowa

Trzymaj mie bede rzigoł..

Mam nieprzyjemne doświadczenia z tą wódką i nigdy więcej. Zresztą jak patrzę na butelkę to mam już odruch wymiotny.

Dla lasek polecam Monte - Soplica orzech laskowy + mleko. Serio. Bardzo fajny drin w stylu malibu.

Spróbujemy to przetestować jeszcze przed sylwkiem, szczerze sam chętnie to łykne

Znajdź przepis na necie, bo nie pamiętam proporcji, ale naprawdę dobre. Wrzuć recenzję po skosztowaniu :D Albo mnie będziesz jebał, że niedobre albo powiesz, że zajebiste :D

Ze mną to tam chuj, ważne żeby się wieczór z panną udał przy tym drinie

Zawsze możecie kociołek panoramixa na Waszą czwórkę piedolnąć i będą balety z opóźnionym zapłonem :twisted:

Tego wole uniknąć, druga parka trochę przypałowa, a nie chce się zgorszyć przy swojej xD

Co znaczy przypałowa? :D Taka "mniej" imprezowa? :D

Ja tak miałem jak byłem na weselu z przypadku... ja imprezowy chłopak, a tam same snoby i sztywniaki... jak wiadomo nie skończyło się to dobrze :twisted:

Ale żeby to ocenić musimy mieć zdjęcia i CV obu dziewczyn :twisted:

Przypałowa w drugą stronę, ta druga skrajność xD Kiedyś jak przyszliśmy do niego na urodziny to się tak pokłócili i powyzywali, że wylądowali w parterze i wyglądało to jak walka Cormiera z Jonesem, przez co moja się trochę uraziła. Nie ma się co dziwić, ale wielu opcji na sylwka nie mamy :P

W ogóle to ta laska go zdradziła ze dwa razy, on o tym wie ale niby.... przebaczył xD Nie mi oceniać, ja idę do nich tylko dobrze spędzić sylwka. Gorzej jak się tak napruje, że powiemy jej wraz ze swoją co o niej myślimy.

Aha, taka skrajność :D Trochę patola. To skąd jesteś? xD

W ogóle to ta laska go zdradziła ze dwa razy, on o tym wie ale niby.... przebaczył xD

Dobra, teraz jeszcze bardziej chce to zdjęcie i spytaj gościa czy trzeci raz przebaczy :twisted:

I prosze mi Cormiera nie szkalować ;d

Ale ja nie szkaluje, ich zapasy w parterze wyglądały dość imponująco, choć bez skojarzeń :P

Nie chcesz tego zdjęcia, bazyleusz jakich mało xD

Chuj tam od dawna jestem samotny i zdesperowany, pewnie nie jest tak źle, a poza tym moja samoocena już dawno jest na dnie :D

A żeby nie robić offtopu - to co robicie jeśli nie macie planów, a jesteście sami?

Jeszcze po znajomych podzwonie i zrobi się spontan albo jeden ziomek ma zazwyczaj wolną chate i bywały imprezy ogólnopolskie na 30+ osób, ale chwilowo nic nie gadałem.

Myśle też żeby gdzieś wyjebać samotnie w jakieś Bieszczady i ewentualnie się podpiąć, ale to ryzykowne. (wpierdolu się nie boje - chodzi o brak noclegu i możliwą nudę ;d)

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 74 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 000 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 691 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 551 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 875 odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...