Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Co pijecie na sylwka?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   279
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

No to też odbije od tego tematu bo jutro się z tym typem widze zeby ustalic szczegóły na kulturalnym piwie xD

Szczerze to może zabrzmie trochę smutnie, boomersko, bądź nirwanistycznie (?). Ale jedne z najlepszych sylwestrów w życiu to była pusta chata, bo rodzice wiadomo na jakąś kameralną imprezkę, ciemno w pokoju, z pola dochodzi huk petard, wiele osób na tym zimnie stoi i podziwia petardy, a ja co? CSik 1.6 z kumplami z klasy, jakiś Metin2 ekspienie do rana, wkurzanie ludzi z innych królestw, takie tam rzeczy. Pokolenie starsze odemnie nazywało takie coś LAN Party.... and I think it's beautiful. W skrócie nigdy nie uznawałem jakoś mocno sylwestra, nie wyczekiwałem go cały rok, uważam do tej pory że jest to święto do odbębnienia, dla zasady, żeby być i coś robić, pewnie na starość mi się zmieni i wrócę do punktu wyjścia, domowego ciepełka i robienia tego na co mam ochotę

wrestlers-on-the-road.jpg

• Reputacja:   270
  • Status:  Online

Kurwa, od kiedy Schwepps wszedł do Polski to nic innego prócz niego i wody nie pije. Tonic jest tak zajebisty w smaku, że ten od Jurajskiej to jest w porównaniu gówno jakich mało.

Niby tonic jak tonic, ale kiedyś w promce wciągnąłem McKinley'a zamiast Schweppesa i gin z nim smakował w chuj inaczej (in minus, of course).

A tak na poważnie to zastanawiam się czy nie sfiksować dziewczynom jakichś fajnych drinków w stylu Mojito, czy jakieś sztampowe Martini ze Spritem, może ma ktoś jakiś pomysł co teraz się dziewczynom podaje

Dupery lubią kolorowe drinki. Najczęściej te na bazie rumu lub tequili. Wrzuć w google te hasła, to Ci wyrzuci cały zestaw. Z pewnością zrobisz na nich wrażenie jeżeli zaproponujesz taki Sex on the beach zamiast czyściochy i ogórów kiszonych :wink:

Dla lasek polecam Monte - Soplica orzech laskowy + mleko. Serio. Bardzo fajny drin w stylu malibu.

Piłem i potwierdzam. Na papierze śmierdzi rzyganiem, ale w praktyce zajebiste połączenie i smakowo świetne.

Ale żeby to ocenić musimy mieć zdjęcia i CV obu dziewczyn :twisted:

Zdjęcia oczywiście z wziernikiem, żeby temat poznać... dogłębnie :twisted:

Szczerze to może zabrzmie trochę smutnie, boomersko, bądź nirwanistycznie (?). Ale jedne z najlepszych sylwestrów w życiu to była pusta chata, bo rodzice wiadomo na jakąś kameralną imprezkę, ciemno w pokoju, z pola dochodzi huk petard, wiele osób na tym zimnie stoi i podziwia petardy, a ja co? CSik 1.6 z kumplami z klasy, jakiś Metin2 ekspienie do rana, wkurzanie ludzi z innych królestw, takie tam rzeczy. Pokolenie starsze odemnie nazywało takie coś LAN Party.... and I think it's beautiful. W skrócie nigdy nie uznawałem jakoś mocno sylwestra, nie wyczekiwałem go cały rok, uważam do tej pory że jest to święto do odbębnienia, dla zasady, żeby być i coś robić, pewnie na starość mi się zmieni i wrócę do punktu wyjścia, domowego ciepełka i robienia tego na co mam ochotę

Bo Sylwek jest przereklamowany. Ludzie robią sobie presję i spodziewają się chuj wie czego, a finalnie wychodzi impreza jakich wiele w roku. Od dawna mam wyjebane na ten dzień. Za małolata miałem ciśnienie, bo to była kicha siedzieć "w taki wieczór" w domu. Teraz - pełna wyjebka. Pójdę gdzieś to pójdę (bez spiny), nie pójdę - to najebię się w domu i też będzie fajnie. Najważniejsze to spędzić ten wieczór tak żeby to TOBIE było dobrze, bez względu na to, czy spędzisz go na jebitnym balu, czy może grając w gry, lub dłubiąc w nosie, albo kładąc się w kimę po godzinie 20.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Chłopaki, ale ja z tymi ogórkami, czystą wódą i gorzką żołądkową to poleciałem z klasykiem Pezeta, nie miałem tego serio na myśli :D

Nie wiem jak wklepać wideo w forum, bo chyba sie kodzik YT zepsuł, więc wrzucę linkacz:

Edytowane przez HeymanGuy

• Reputacja:   0

Herbatę będę pił, tylko sie zastanawiam czy z cukrem czy bez.

Herbatę będę pił, tylko sie zastanawiam czy z cukrem czy bez.

Ty się lepiej zastanów, czy z prądem, czy bez :twisted:

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

Jeżeli ktoś planuje na Sylwka odpalić Gin z Tonic'iem, to polecam wbić do Lidla, bo zajebisty Gin Gordons jest w promce za 49,99, gdzie normalnie chodzi po co najmniej 59.99 i więcej :wink:

• Reputacja:   583

Spoko, akurat u mnie budują Lidla to może na następnego sylwka się załapię :twisted:

Chłopaki, ale ja z tymi ogórkami, czystą wódą i gorzką żołądkową to poleciałem z klasykiem Pezeta, nie miałem tego serio na myśli

Sorry, ja rockman :D

"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png

Jeżeli ktoś nie jest jeszcze zaopatrzony na wieczór, a lubi Rum, to biegusiem wbijać do Biedry. Złoty Kapitan Morgan jest w promce za 49.99, co jest ceną wręcz zajebistą :wink:

Jak tam mordki? Ja zdycham :D

Na kaca polecam - Listerine albo inny płyn do płukania ust - na kapcia w mordzie.

Potem soczek typu Kubuś przez cały dzień, któr nawadnia i nie smakuje jak gówno gdy się go pije + dopierdala i odnawia kubki smakowe w ryju.

Wczoraj byłem w klubie i fajnie się bawiłem. Zdążyłem się zakochać 2 razy :D Z pamiętnych rzeczy - Pomogłem zaprzestać bójce oraz pomogłem chłoposzkowi na wózku inwalidzkim (razem z gościem wstawiliśmy go na piętro). Chyba pierwszy raz napisze na spotted żeby odnaleźć loszke. Jeśli chodzi o alko to w chuj zmieszałem, ale nie byłem wcięty. Około 6 piw, 2 szklanki whisky, gin z toniciem, kilka shotów wódy, driny, ale o dziwo szampana brak :D

Nawet najebany TakerFanKrk zdążył mi złożyć życzenia po 1 w nocy :D

Oficjalnie forum żyje i będzie żyło także najlepszego :)

"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

• Reputacja:   21
  • Urządzenie:  Android

Ja bylem grzeczniutki i pilem tylko litra coli oraz puszke red bulla xd niestety, nie moge juz pic i nie pije od dwoch miesiecy
AEW! AEW! AEW! AEW! AEW! AEW! AEW! AEW! AEW!

43445607450fac1302c351.png

• 3 tygodnie później...

HeymanGuy i w końcu przetestowałeś tę soplicę z mlekiem? :>

• 11 miesięcy temu...

• Reputacja:   746

@ CzaQ  proszę napisać co teraz pije się pod koniec 2023 roku żeby każdy na forum wiedział co kupić i nie wyszedł na laika w temacie trunków:classic_laugh: Piccolo to chyba za ostro, co nie?:oczko2:

• Lubię to 1

---Titus O'Neil Royal Rumble Winner 2k26---

01607ef6c06a1219-1200x675.jpg.b026fb52986adbb44768d7c6b348d4f2.jpg

• Reputacja:   682
  • Urządzenie:  Android

Ja sylwek na trzeźwo. Czeka mnie daleka trasa zagranicę akurat wtedy. Przynajmniej pooglądam fajerwerki z autostrady... :P

• Smutny/a 1

2 godziny temu, MattDevitto napisał(a):

@ CzaQ  proszę napisać co teraz pije się pod koniec 2023 roku żeby każdy na forum wiedział co kupić i nie wyszedł na laika w temacie trunków:classic_laugh: Piccolo to chyba za ostro, co nie?:oczko2:

Cholera, żebym to sam wiedział. Mam teraz urwanie głowy, spontan jak nic, a brak czasu na planowanie. Wiem, że domówka u kumpla, tyle że ja jako gówno dowodzący muszę wszystko ogarniać. Z pewnością będą atrakcje typu Chrzest Kościoła Piwnego, Piwny Ping-Pong czy Alkochińczyk.

Ostatnio zasmakowałem w Jagermeisterze, więc kupi się 1-2l + Spirte czy Cola Zero. Różnego rodzaju wódki + przepitki, tone piwa. 

Dla dziewczyn pewnie wino, może tak jak wyżej pisałem w tamtym roku to Monte, czyli Soplica Orzech włoski + mleko i  może coś się wymyśli typu kociołek Panoramixa :D 

W dniu 20.01.2023 o 17:28, CzaQ napisał(a):

HeymanGuy i w końcu przetestowałeś tę soplicę z mlekiem? :>

Zapłon pierwsza klasa, ale odpowiem. Przetestowałem i niezbyt dobrze wspominam :D W sensie drugi raz tego nie sfiksowałem, więc wnioski nasuwają się same. Ja w tym roku na grzecznego, z dziewczyną w domowym zaciszu, bo po wojażach w ostatnich latach, gdzie pary po alkoholu tak się kłóciły, że jedne robiły MMA na podłodze i legitnie się biły, drugie wyznawały sobie, że nieraz się zdradzały - wolimy zostać w domu, starczy tych fars - chociaż na ten rok xD

• Haha 2

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 74 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 000 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 691 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 551 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 875 odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...