Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Co pijecie na sylwka?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Domówka, 12 luda, przy czym ja + zacna trójka towarzyszy mamy do rozlania między sobą 1,4 l. whiskey :twisted: A jak zabraknie to jest jeszcze piwo, wódka, martini... :D

8363302634890420816486.jpg

Jak co roku od kilka lat zostawałem wciągany w jakieś melanże które kończyły się z lepszym czy gorszym skutkiem, tak w tym roku JA organizuje coś małego u siebie w domeczku. Najlepsze/najdziwniejsze jest to, że sylwester 2011/2012 to PIERWSZY w którym będę opierdalał sobie piweczka zamiast wódki. Normalnie raczej bym tak nie robił, ale ostatnie kilka dni spędziłem u siostry w Krakowie, i po prostu mam kurwa dość wódki :D Kupiłem sobie 4 moje ukochane Perełki, 4 Tyskie i 4 Tatry + szampan. Do siego wrestlingowcy !
BULLET CLUB FO FO FO FOR LIVE

171853244354245ca8e4f56.jpg

• Reputacja:   654
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

CzaQ napisał/a:

Dobra Vaclav - wyzywam Cię na alkoholowy duel

Wódka domowej roboty w tym :

0.5l wódki aroniowej, 0.5l wódki porzeczkowej, 1.5l wódki limonkowej, 1l żurawinówki, 1l kokosówki, 1l ananasówki, 1.5l wódki z prochu strzelniczego (lepiej po niej nie pierdzieć ), ponadto nie ujęte na zdjęciu : połówka kaktusówki, polówka granatowej wódki, połówa wódki cynamonowej i 1.5l wódki czekoladowej.

Pewnie o czymś zapomniałem, ale co tam

Dodatkowo będę raczył się 10 browarami przelanymi do 5-litrowego baniaka i z wężyka będę pił do góry nogami (ale nie całość, podzielę się ) :

I Oczywiście ruski szampanik

A gdzie będę się bawił? Skromna 40osobowa impreza w zaprzyjaźnionym pubie, w gronie samych przyjaciół, a więc będzie swojsko i na pewno bardzo fajnie.

Trzeba będzie zachlać gdyż rok 2011 był najgorszym w moim życiu, a 2012 szykuje się wyśmienicie A więc czas zacząć przygotowania!

No i w związku z końcem roku - życzę całej redakcji attitude oraz wszystkim userom tego forum Szczęśliwego Nowego Roku i Udanej zabawy!

A życzyłem tego ja (jeszcze trzeźwy ) CzaQ

Oj stary to widzę że impreza będzie przednia, skoro sobie takie mixy szykujecie Mam nadzieję że nas zaszczycisz swoją obecnością w Nowy Rok bo przy takiej dawce to możesz mieć problemy z dojściem do komputera Ja też obiecuję ze swej strony że wypiję za wszystkich forumowych Straight Edge'ów Bywajcie, do zobaczenia w 2012 roku

PS. Ty to chyba McGyver jesteś- żeby zrobić wódkę z prochu strzelniczego (nasze tajne służby na pewno by kogoś takiego potrzebowały )

A zaszczyciłem :D Dopiero wstałem, kac jak cholera, głosu nie mam i jakoś szybko to zleciało :( Proponuję teraz zdawać relacje jak było - u mnie w porządku - dużo alkoholu, mało tańca i mam nową śliczną i fajną dziewczynę, która na dodatek sama mnie upolowała :) Godzina 19.00 wszystko się zaczęło sala już zawalona prawie nie ma miejsc siedzących, a ludzie czekają na mnie i kolege jak zwykle spóźnialskich. Oczywiście zajęslimy miejsca, ale nie te które chcieliśmy.. :roll: Ogólnie mieli być sami przyjaciele/znajomi i miałem nie znać 2 osób, a tu nagle patrze i z 10 ryjków nie znam :D Ale to nawet fajnie więcej znajomych ;) 20.00 po tzw. chwilowej stypie, nadszedł czas poznawać ludzi i pić. Były żarty anegdoty i zanim nie spojrzałem godzina 23.45 WTF? Więc wychodzimy i raczymy się szampanem. :) A potem od północy do godziny 5 rano zajęła mi "opieka" nad nową dziewczyną :twisted: A potem wyjebali nas z baru :D (wywiązał się ciekawy dialog, a mianowicie :

- a Wy co? Last Man Standing?

- No a jak :D

- Wiecie co? Zbierajcie się bo zamykamy powoli.. wszyscy się zbierają i tak dużo osób nie zostało.

- Ale jak to? Miało być do jutra do południa.. gdzie ja kurwa będę spać?

- Jesteśmy już zmęczeni, tez chcielibyśmy iśc spać..

- aha... subtelne wypierdalać :twisted:

Także było ciekawie były śmieszne momenty (bieganie nago po mieście w dziwnych zakładach nieznanej koleżanki, nauki salsy, itp.)

rok 2011 na szczęście zażegnany i dobrze, bo nie wniósł nic ciekawego (prócz wakacji), a 2012 musi być zajebisty. It begins! :D

A Wam jak się udał Sylwek?

"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png

• 11 miesięcy temu...

• Reputacja:   1

Odświeżam temacik bo dziś ostatni dzień 2012 roku :) Co szykujecie tym razem? U mnie będzie spokojnie i nie tak ostro jak w zeszłym roku: parę szampanów Dorato, kilkanaście piw, na pewno wódka się pojawi i trochę chipsów... A u Was? Będziecie imprezować w plenerze czy na jakiejś domówce?

[ Dodano: 2012-12-31, 12:31 ]

PS. po raz kolejny zobowiązuję się napić za wszystkich forumowych Straight Edge'ów :)

• Styl:  Jasny

PS. po raz kolejny zobowiązuję się napić za wszystkich forumowych Straight Edge'ów

To nas jest wiecej? Skoro sie zobowiazujesz, to zaznaczam - jak 2013 okaze sie dla mnie kiepski, to zgonie na to, ze za malo za mnie wypiles, i dostajesz bana. Dla bezpieczenstwa, radze się ostro stoczyć :wink:

50608915156a3743c1fa34.jpg

TakerFanKrk napisał/a:

PS. po raz kolejny zobowiązuję się napić za wszystkich forumowych Straight Edge'ów

To nas jest wiecej? Skoro sie zobowiazujesz, to zaznaczam - jak 2013 okaze sie dla mnie kiepski, to zgonie na to, ze za malo za mnie wypiles, i dostajesz bana. Dla bezpieczenstwa, radze się ostro stoczyć :wink:

Oj N!KO nie bierz tego jako kpiny :) Poza tym nie strasz mnie tym banem bo będę się bał już cokolwiek napisać ;P

[ Dodano: 2012-12-31, 12:48 ]

Dla bezpieczenstwa, radze się ostro stoczyć :wink:
Z tym będzie trudno bo obiecałem sobie że w tym roku wleję w siebie mniej niż rok temu :D

Jeśli chodzi o samą imprezę, to domówka u kumpla. Szykuje się niezła ekipa, więc liczę na mega imprezę. Potem przed 12, jak damy radę ;) standardowo w plener na coroczne spotkanie organizowane przez naszą radę osiedla, czyli dużo ludzi, sami znajomi i składanie życzeń. No, a potem dalej impreza.

Co do picia? Szampan już mam, a nad czymś mocniejszym się zastanawiam. Mam, ale smaka na jakąś smakową wódkę i pewnie to zakupię. A na imprezie pewnie i tam będziemy pić to co kto przyniesie, więc będzie niezła mieszanina (oby nie za duża ;) )

Odświeżam temacik bo dziś ostatni dzień 2012 roku :) Co szykujecie tym razem? U mnie będzie spokojnie i nie tak ostro jak w zeszłym roku: parę szampanów Dorato, kilkanaście piw, na pewno wódka się pojawi i trochę chipsów... A u Was? Będziecie imprezować w plenerze czy na jakiejś domówce?

Za małolata mieszałem. Dzisiaj człowiek już stary i zdrowie nie te. (Chociaż po alkoholu nawet dzisiaj ponosi mnie czasami ułańska fantazja i nadchodzi moment, że zaczynam pić co popadnie :D ). Zatem zakupiłem czerwonego Walkera i dużą colę. I tego będę się starał trzymać. Szampana łyknę symbolicznie. :)

Idę na domówkę do sąsiadów. Są w porządku i często razem imprezujemy. Zakupiłem też trochę pirotechniki. Moja druga połowa się wścieka, że tyle wydałem na "głupie fajerwerki", ale się nie przejmuję. Raz się żyje. ;)

14453752125651e0a536c69.jpg

• Urządzenie:  Android

Zatem zakupiłem czerwonego Walkera i dużą colę. I tego będę się starał trzymać.

Z czerwonym Walkerem i colą nie jesteś sam :) Impreza w plenerze, trochę pirotechniki i sylwester będzie udany.

I Miejsce w typerze Ligi Europy 2014/15

I Miejsce w typerze Ligi Europy 2016/17

To nas jest wiecej?

kto wie, kto wie...

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

To nas jest wiecej?

kto wie, kto wie...

Dokładnie rok temu...

U mnie w tym roku będzie wyjątkowo smętnie, bo choruję i jestem na antybiotyku. Zatem trzymając się zaleceń lekarza - pozostaje mi herbatka z cytrynką, a o whisky lub wódeczce mogę sobie pomarzyć. Cały rok się regularnie alkoholizowałem, a na imprezce sylwestrowej, gdy grzechem jest nie popić - będę SES. Ironia losu. Chyba klątwa N!KO działa...

Aż mi ciarki przechodzą na wspomnienie tamtego sylwestra. SES i szampany Piccolo to zdecydowanie nie moje klimaty. :twisted:

14453752125651e0a536c69.jpg

Ghostwriter, to już chyba możesz odreagować za ten poprzedni sylwek i walnąć sobie podwójną dawkę :D

CzaQ, u Ciebie znowu wódka z prochem strzelniczym? :twisted:

Do zobaczyska w 2013 :)

• Reputacja:   361

W tym roku mam zamiar się upodlić łychą. Najprawdopodobniej będzie to Ballantines (tanio i ekologicznie), a dobitka może nastąpić Laudersem, bo mam rezerwowego literka w barku :wink:

Szampana olewam. Lubię minimalizować prawdopodobieństwo rzygania (a mieszanie go z dużą ilością innego alco, to niemal gwarancja powyższego).

Jedno jest pewne - żywcem mnie nie wezmą! :D

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Jak tutaj doświadczeni koledzy pewnie pamiętają, w wieku 17 lat nie piło się drogich trunków, bo najzwyczajniej w świecie nie ma na taką burżuazję pieniędzy. Dziś domówka u kumpla, pół litra wódki ze średniej półki, czyli żubrówki białej i szampan, ale on na zbiorowo, przy składaniu życzeń. Będę się bawił na bank dobrze, więc życzę tego samego każdemu użytkownikowi ;)

Ja juz troche wypilem, od rano to troche ze znajomymi z pracy, to ze znajomymi z osiedla, bieganie po tzw kieliszku i skladanie sobie zyczen i juz mam troche we lbie.

Ide z narzeczona wiec do 24 kultura lekko wino po 24 na luzie glownie wino lub piwo tylko w wiekszy ilosciach, vodki lub okolice (whiskey,rum,gin itp) nie ruszam dzis.

Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif