Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE by Ziomal

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Cześć. Widzę, że trochę osób zaczęło pisać diary to i ja też spróbuję.

Nie będzie NxT, bo dla mnie jest trochę denne...

Zamiast tego będzie ECW.

Nie będzie też div.

Wszystkie pasy są wakatujące.

Superstars zostawie i będę pisał.

Jeszcze jedno :

- Miz ma nadal walizkę MitB

- Cena jest nadal w Nexus.

- Triple H wrócił już po kontuzji

- GM jest nadal anonimowy

- HBK jest, ale jeszcze nie walczył i fani nie wiedzą, że jest w federacji

- UnderTaker znów zmartwychwstał po tym jak Kane go zakopał na Bragging Rights jednak fani jeszcze o tym nie wiedzą.

Nie opieram się na żadnych grach tylko piszę samemu walki i gale.

Chciałbym przywrócić wrestling do WWE jaki był kilka lat temu, a nie to WWE 4 Kids...

Zacznę od 1 stycznia 2011, czyli moich urodzin.

Czas zacząć !!!

---------------------------------

Sobota 1 stycznia 2011r. Stamford, Connecticut

Rozpocząłem dzień od kawy. Potem odświeżyłem się i dostałem telefony z życzeniami urodzinowymi. Wiele osób wysłało mi sms-y i emaile z życzeniami. O 12:30 zadzwonił do mnie Vince McMahon. Złożył mi życzenia i zaprosił mnie przed siedzibę WWE. Po telefonie zjadłem lekki obiad i pojechałem moim czerwonym Ferrari Spider do siedziby WWE. Wszedłem do budynku i ujrzałem dekoracje z napisem "Wszystkiego najlepszego Ziomal". Byłem bardzo zaskoczony i wzruszony. Vince zabrał mnie na stronę.

Vince : Wszystkiego najlepszego Ziomal !

Ziomal : Wielkie dzięki Vince.

Vince : Zaraz Cię zaprowadzę w jedno miejsce. To będzie niespodzianka.

Poszliśmy z Vincem przez szatnie aż stanęliśmy przy biurze Vinca...

Tylko tabliczka była zaklejona kartką.

Ziomal : No i co ?

Vince : Zerwij kartkę i przeczytaj co jest napisane na tabliczce.

Zerwałem, a na górze było napisane "Ziomal", a na dole "Chairman"

Na początku myślałem, że to jakiś żart i że Vince mnie wkręca.

Ziomal : To jakiś żart ?

Vince : Nie ! Ja idę na odpoczynek i powierzam ci moją posadę Chairmana WWE !!!

Ziomal : Naprawdę ?

Vince : Naprawdę !!!

Ziomal : To wspaniale ! Vince bardzo Ci dziękuje ! To mój najlepszy prezent jaki dostałem.

Vince : Nie ma sprawy. Dopóki ci się to nie znudzi może prowadzić World Wrestling Entertainment.

Uścisnęliśmy sobie dłonie, a potem wszedłem do swojego biura. Zasiadłem na wygodnym fotelu i podzwoniłem po kilku osobach. Zadzwoniłem do Jeffa Hardy'ego czy nie doszedłby do WWE. Powiedział, że się zgadza i podpisze kontrakt. Potem zadzwoniłem do Tommy'ego Dreamera, Roba Van Dama, Kurta Angle'a i Mr. Andersona, każdego z nich zapytałem czy nie doszliby do WWE. Cała czwórka się zgodziła.

Na swoim twitterze napisałem :

Właśnie objąłem główne stanowisko w WWE ! Ściągnąłem już Jeffa Hardy'ego, Kurta Angle'a, RVD'iego, Kena Andersona i Tommy'ego Dreammera ! Napiszę jeszcze później.

Potem spojrzałem na zegarek. Była już 15:45. Poszedłem przejść się po budynku. Spotkałem kilku wrestlerów, z którymi trochę porozmawiałem. Podchodzę pod moje biuro, a pod nim stał Randy Orton. Przywitaliśmy się i zamieniliśmy kilka słow po czym weszliśmy do biura.

Randy : Ziomal, mam do ciebie sprawę.

Ziomal : Jaką ? Opowiadaj.

Randy : Słyszałem, że sprowadziłeś Jeffa Hardy'ego i innych do WWE.

Ziomal : Tak... I co masz na myśli ?

Randy : Mam na myśli, że... A do jakiego rosteru go dodałeś ?

Ziomal : Jeszcze nad tym nie myślałem.

Randy : Aha... To nie będę ci zajmował czasu.

Ziomal : Wiesz Randy jutro będę w biurze to ci powiem, dobra ?

Randy : Ok. To na razie.

Ziomal : No, cześć...

Randy wyszedł z mojego biura. Była już 17:20. Wyszedłem ze swojego biura. Dalej się przeszedłem po siedzibie i wróciłem znów do biura. Pomyślałem jeszcze nad czymś innym. Szybko zadzwonilem do "Stone Colda" Steve'a Austina i przedstawiłem mu sytuację i zapytałem czy nie podpisałby kontraktu jeszcze raz z WWE. I powiedział tak ! Potem zadzwoniłem też do Rocka, który nie kręcił w ostatnim czasie filmu i chętnie chciał podpisać kontrakt !

Pomyślałem nad rosterami...

ROSTER RAW :

Alex Riley - Heel

Chris Jericho - Heel

CM Punk - Tweener

Daniel Bryan - Face

Darren Young - Face

David Hart Smith - Face

David Otunga - Face

Evan Bourne - Face

Heath Slater - Face

Jey Uso - Heel

Jimmy Uso - Heel

John Cena - Face

John Morrison - Face

Justin Gabriel - Face

Kurt Angle - Tweener

Mark Henry - Heel

Michael Tarver - Face

Mr. Anderson - Face

Primo - Heel

R-Truth - Face

Randy Orton - Heel

Santino Marella - Face

Sheamus - Heel

Skip Sheffield - Face

Ted DiBiase - Heel

The Great Khali - Face

The Miz - Heel

Triple H - Face

Tyson Kidd - Heel

Wade Barrett - Heel

Komentatorzy i inne osobistości :

Jerry "The King" Lawler - komentator

Michael Cole - komentator

Justin Roberts - spiker

Josh Mattews - przeprowadza wywiady

GM RAW - Ziomal

TAG TEAMY I STAJNIE :

The Uso's - Jey & Jimmy Uso

R-Truth & Mark Henry

The Nexus - Cena, Otunga, Gabriel, Tarver, Slater, Sheffield, Young

ROSTER ECW :

Caylen Croft - Heel

Christian - Face

Ezekiel Jackson - Heel

Finlay - Face

Goldust - Face

Hornswoggle - Face

Rob Van Dam - Tweener

Shelton Benjamin - Heel

The Hurricane - Face

Tommy Dreammer - Face

Trent Barreta - Heel

William Regal - Heel

Yoshi Tatsu - Face

Vladimir Kozlov - Tweener

Zack Ryder - Heel

TAG TEAMY :

The Dudebusters - Caylen Croft & Trent Barreta

Yoshi Tatsu & Goldust

Josh Mattews - komentator

Matt Striker - komentator

Savannah - spikerka

Gregory Helms - przeprowadza wywiady

Tiffany - manager

ROSTER SMACKDOWN! :

Alberto Del Rio - Heel

Batista - Tweener

Carlito - Face

Chavo Guerrero - Heel

Chris Masters - Face

Curt Hawkins - Heel

"Dashing" Cody Rhodes - Heel

Dolph Ziggler - Heel

Drew McIntyre - Heel

Edge - Face

Jack Swagger - Heel

Jeff Hardy - Heel

Joey Mercury - Heel

JTG - Face

Kane - Heel

Kaval - Face

Kofi Kingston - Face

Luke Gallows - Heel

Matt Hardy - Heel

M.V.P - Face

Rey Mysterio - Face

Shad - Face

The Rock - Face

Tyler Reks - Heel

The UnderTaker - Tweener

Vance Archer - Heel

TAG TEAMY :

Cryme Tyme - Shad & JTG

Hardy Boyz - Jeff Hardy & Matt Hardy

Brothers of Destruction - Kane & The UnderTaker

Curt Hawkins & Vance Archer

Luke Gallows & Joey Mercury

Jim Ross - komentator

Todd Grishiam - komentator

Tony Chimel - spiker

Josh Mattews - przeprowadza wywiady

Theodore Long - manager

PASY MISTRZOWSKIE

WWE Championship

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2381/wwe_title_revilo16.jpg

Aktualny posiadacz : wakatujący

Poprzedni posiadacz : Randy Orton

Brand : RAW

World Heavyweight Championship

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2381/whc_revilo16.jpg

Poprzedni posiadacz : Edge

Brand : SmackDown!

ECW Championship

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2381/ecw_title_revilo16.jpg

Poprzedni posiadacz : Ezekiel Jackson

Brand : ECW

United States Championship

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2381/wwe-titel13.jpg

Aktualny posiadacz : Daniel Bryan

Poprzedni posiadacz : Daniel Bryan

Brand : RAW

Intercontinental Championship

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2381/wwe-titel2.jpg

Aktualny posiadacz : M.V.P

Poprzedni posiadacz : Dolph Ziggler

Brand : SmackDown!

Tag Team Championships

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2381/wwetagteamtitle.jpg

Aktualni posiadacze : wakatujące

Poprzedni posiadacze : Santino Marella & Vladimir Kozlov

Brand : Pas międzybrandowy

ROZKŁAD PPV :

30 stycznia : Royal Rumble

20 lutego : Elimination Chamber

3 kwietnia : WrestleMania XXVII

1 maja : Extreme Rules

22 maja : Over The Limit

19 czerwca : Fatal Four Way

17 lipiec : Money in the Bank

14 sierpnia : SummerSlam

18 września : Night of Champions

2 października : Hell in a Cell

23 października : Bragging Rights

20 listopada : Survivor Series

18 grudnia : TLC: Tables, Ladders & Chairs

Po ustaleniu rosterów, pasów i PPV wyszedłem z siedziby i pojechałem do domu. W domu zadzwoniłem do Randy'ego Ortona, z którym porozmawiałem jakieś pół godziny. Potem przyszli znajomi i rozpoczęła się impreza. Trwała ona do prawie pierwszej w nocy. Po imprezie urodzinowej posprzątałem wszystko i o godzinie 2:30 poszedłem spać.

Niedziela 2 stycznia 2010r. Stamford, Connecticut

Obudziłem się o 10:30. Zjadłem śniadanie, wypiłem kawę i odświeżyłem się. O 11:15 wyjechałem do głównej siedziby WWE. Porozmawiałem z pracownikami i zasiadłem w fotelu w moim biurze. Nie wiedziałem co zrobić to poczytałem trochę magazynu WWE. Nagle ktoś zapukał...

Był to Edge. Porozmawialiśmy z 10 minut i ustaliłem z nim, że będzie walczył z w Main Evencie na najbliższym SmackDown. Była godzina 13:00 tak więc poszedłem coś zjeść w bufecie. Zjadłem nawet nie wiem co, ale było smaczne. Po lunchu przeszedłem się po siedzibie. O 14:20 znów wróciłem do biura. Posiedziałem tam z 45 minut i wyszedłem z niego, zamknąłem je i pojechałem do domu.

W domu wziąłem sobie zimne Pepsi, położyłem się na kanapie i zacząłem oglądać telewizję. Akurat leciał mój ulubiony serial komediowy. Pooglądałem go trochę i uruchomiłem SmackDown vs Raw 2011 na PS3. Gra mnie wciągnęla i grałem w nią przez 2 godziny. Gdy skończyłem była już 20:45. Zjadłem jakąś przekąske i wziąłem kąpiel. Po tym położyłem się spać myśląc o moim pierwszym RAW.

Poniedziałek 3 stycznia 2010r. Stamford, Connecticut

Obudziłem się o 7:30. Odświeżyłem się i wypiłem kawę. Potem zjadłem kanapkę na śniadanie. Wyjechałem po zakupy. Kupiłem kilka przydatnych rzeczy do domu i trochę zapełniłem lodówkę. O 12:25 pojechałem do hali, w której miało się odbyć dzisiaj wieczorem Monday Night Raw. Wszedłem, porozmawiałem z pracownikami czy zdążą wszystko zbudować do wieczora. Przeszedłem się po mieście wstępując do jednej z restauracji. Zjadłem tam dobry obiad i znów przeszedłem się po okolicy. Była już 17:00. Pomyślałem sobie : "Idę zobaczyć jak idą roboty". Przyszedłem do hali. Wszystko było już przygotowane i było już kilku kibiców, którzy stali w pierwszych rzędach. Chcieli ze mną zdjęcie i autograf. Po tym poszedłem do biura. Zasiadłem w fotelu i poczytałem lokalnych gazet. Spojrzałem na zegar w biurze i była już 19:40. Czas nieubłaganie zbliżał się do pierwszego RAW w 2011 roku ! Nie wiedziałem co z sobą zrobić. Wszedłem za kulisy. Byli już wszyscy zawodnicy Raw. Pozamieniałem z nimi zdania i stanąłem na rampie. Hala była prawie pełna. Powiedziałem sobie : "No to czas zacząć zabawę !"

Spoglądam na zegarek na ręce, a już jest 20:30. Za półgodziny Raw ! Wróciłem za kulisy i porozmawiałem z pracownikami i wrestlerami co myślą o pierwszym RAW w 2011 roku.

MONDAY NIGHT RAW 03/01/2011

http://www.youtube.com/watch?v=xcZvFnALdV0&feature=related

RAW rozpoczęliśmy intrem i pokazem sztucznym fajerwerków.

Stamford, Connecticut

Michael Cole : Panie i panowie witamy na pierwszym Monday Night RAW w 2011 roku z Stamford w stanie Connecticut ! Nowy Rok przynosi zmiany w WWE ! Tą zmianą jest prezes WWE. Jest nim teraz Ziomal ! Stół komentatorski się nie zmienił. Nadal jestem ja Michael Cole i Hall of Famer Jerry "The King" Lawler !

Jerry Lawler : Cześć ! Michael masz rację. Rok 2011 przynosi w WWE ogromne zmiany...

http://www.youtube.com/watch?v=Gw2RIoJGpyI

Vince McMahon : Dobry wieczór Stamford, Connecticut ! Witam WWE Universe w 2011 roku ! Nie przedłużając macie nowego prezesa WWE ! Oto on...

http://www.youtube.com/watch?v=Eu5gdsR7Lu4

Ziomal : O tak ! Siemacie się fani WWE ! Nowy prezes World Wrestling Entertainment zawitał na RAW ! Vince... byłeś świetnym prezesem i myślę, że godnie cię zastąpie.

Vince : Mam nadzieję Ziomal, mam nadzieję. To, to już idę...

Ziomal : Poczekaj ...

Vince się wrócił, podaliśmy sobier ręce i uścisnęliśmy się, a potem Vince zszedł za kulisy przy ogromnej owacji fanów.

Ziomal : To czas zacząć Monday Night RAW !!! A zaczniemy je od pojedynków o #1 Contendera do wakatujących pasów WWE i United States.

http://www.youtube.com/watch?v=jrZAVDqW2do

The Miz : [heat] Ziomal może zacznijmy Raw ode mnie ? Jestem Mr. Money in the Bank ! Byłym United States Championem i Unified Tag Team Championem !

Ziomal : Jesteś pewny ? To za chwilę będziesz walczył z tym facetem...

Ziomal : I co Miz ? Zadowolony z przeciwnika ?

Miz : Jak nigdy...

Ziomal : To zdejmuj koszulkę z jakimś tam napisem i szykuj się na przegraną !

Miz : Na przegraną ? Naprawdę ? [publiczność : Naprawdę !] Naprawdę ? Wygram ponieważ jestem Miz ... i jestem ... AWESOME !!!

Ziomal : To się okaże...

[Did you know ?]

Ziomal dołącza do stolika komentatorskiego

Michael Cole : Proszę, proszę ! Sam Chairman WWE przysiada się do nas. Ziomal siadaj, siadaj.

Ziomal : Witaj Michael. Witaj King.

Michael Cole : Ziomal opowiedz nam jak to być prezesem WWE.

Ziomal : Bardzo trudno... A poza tym dostałem tą posadę z zaskoczenia.

Michael Cole : Opowiedz nam.

Ziomal : To było tak...

Normal Match

Mark Henry vs. The Miz

Ziomal opowiada jak został prezesem, a już słyszymy gong rozpoczynający walkę.

Zwarcie...

Wade Barrett : Nie, nie, nie ! Ta walka się rozpoczęła, ale się nie skończy !

Miz uciekł z ringu i stoi poza nim.

Ziomal : Wade o czym ty mówisz ?

Wade : Ziomal o tym jak Nexus zawładnęło RAW.

Ziomal : Ale to było jakieś pół roku temu !

Wade : Nieważne kiedy to było. 3 miesiące temu na Hell in a Cell pokonałem Cenę i był członkiem Nexus. Miesiąc temu nie wygrałem pasa WWE, a Cena został zwolniony.

Ziomal : Nie do końca Wade. Nie do końca...

Wade : Co masz na myśli ?

Ziomal : To mam na myśli, że Cena jest znów wrestlerem WWE ! Jednak nadal jest członkiem Nexus, ale na Royal Rumble macie walkę ! John wychodź.

John wbiega do ringu, bierze mikrofon.

John : Ziomal nie przerywaj sobie.

Ziomal : Na Royal Rumble odbędzie się pojedynek pomiędzy tobą Wade a Johnem Ceną w stypulacji o to takiej :

- Nexus nie mogą interweniować

- Walka będzie na zasadzie No Disqualification, No Count Out

- Jeśli Cena wygra jest wolny od Nexus

- Jeśli Barrett wygra Cena będzie w Nexus do końca swojej kariery w WWE.

I co ? Zgadzacie się ?

Wade : Jak najbardziej zgadzam się.

John : Może nie czekajmy do końca stycznia ! Zróbmy to teraz !

Ziomal : John. Powoli, musisz poczekać do Royal Rumble, a wtedy zajmiesz się Barrettem.

John : No dobra.

Ziomal : Czyli zgadzasz się na taką stypulację ?

John : Tak.

Wade : Cena. Chcesz zostać w Nexus na zawsze ?

John : Nie Wade ! Ponieważ po Royal Rumble, Nexus będzie ... historią !!

Ziomal : Barrett dasz kontunuować walkę ?

Wade : A niech walczą... Nie obchodzi mnie to.

Ziomal : Miz nadal walczysz z Markiem.

Miz : Ziomal ... Nie !

Ziomal : Nie ? Jeśli jesteś taki Awesome to czemu nie staniesz do walki dalej ?

Miz : Chyba jasno powiedziałem, nie ! I tyle... Zmywam się stąd.

Ziomal : To do następnego tygodnia. Gdy będziesz walczył z ... The Great Khalim !

Miz : To niech Khali szykuje się na porażkę.

Ziomal : No nie wiem Miz, no nie wiem...

Miz : Jestem AWESOME ! A do tego Mr. Money in the Bank ! Więc jestem nieustraszony, a teraz miło było cię widzieć, ale papa...

Po tych słowach Miz wychodzi z ringu i idzie z uśmieszkiem za kulisy.

Ziomal : To nie. Zaraz będzie następna walka.

Michael Cole : To na Royal Rumble mamy pierwszą walkę poza 30-man Royal Rumble Matchem.

Jerry Lawler : Tak. A stypulacja jest wręcz świetna ! Nexus nie mogą wejść do walki, będzie na zasadzie bez dyskwalifikacji i count-out'ów oraz jeśli Cena wyjdzie wygrany jest wolny od Nexus, a jeśli przegra zostanie tam na zawsze ! Na zawsze !

Michael Cole : Zgadzam się King. A my zapraszamy na kolejny pojedynek !

-----------------

PROMO MAIN EVENTU

-----------------

http://www.youtube.com/watch?v=9_bo_Asz-_E&feature=related

Justin Roberts : I czas na kolejną walkę. Będzie to Tag Team Match do pierwszego pinu. Jako pierwsi pochodzący z San Francisco, California, ważący razem 220 kg Jey i Jimmy The Uso's !

http://www.youtube.com/watch?v=npt4HuwcoxQ&feature=related

Justin Roberts : I ich oponenci. Pochodzący z Calgary, Alberta, Canada. Ważący razem 198 kg Tyson Kidd, David Hart Smith The Hart Dynasty !

Tag Team Match

The Uso's (w/Tamina) vs. The Hart Dynasty (w/Natalya)

Zaczynamy walkę od Tysona Kidda i Jeya Uso. Zwarcie. Side Headlock od Jeya. Tyson popycha rywala na liny, ten się odbija i Shoulder Block na Kiddzie ! PIN 1... Wypięte.

Irish Whip, jednak Tyson przytrzymuje się lin. Kanadyjczyk zmienia się z DH Smithem. Syn British Bulldoga zaczyna Running Closethline'm ! Drugi i trzeci Closethline ! Do Smitha dochodzi adrenalina. Łapie Jeya i Vertical Suplex ! Jey próbuje dojść do swojego brata Jimmy'ego. David podnosi przeciwnika i Bulldog Bite !! Zmienia się z Tysonem.

Kidd żwawo wchodzi do walki. Kilka Kicków, jednak Jey kopie z kolana w brzuch Tysona. Zmiana z Jimmy'm. Drugi z bliźniaków wchodzi do ringu i potężna "maczuga" w plecy Kidda. Wyrzuca go z ringu i zajmuje się DH Smithem. Wrzuca go na matę i powala go Closethline'm i też wyrzuca z ringu. Jimmy zagaduje sędziego, a Tamina wykonuje Slapa w twarz Tysona !! Po tym Kidd sam wczołguje się do ringu i otrzymuje Samoan Drop !!! Smith już staje sobie na apronie przy narożniku. Jimmy wchodzi na narożnik, a Jey popycha Smitha na barykady. Mamy Splash od Jimmy'ego ! PIN 1...2...3 !

Justin Roberts : Oto zwycięzcy tej walki... The Uso's !

Michael Cole : Średni pojedynek Tag Teamowy co King ?

Jerry Lawler : Nawet mi się podobała ta walka, ale zgadzam się z tobą Cole.

Michael Cole : Zapraszamy na następny pojedynek !

----------

REKLAMA

----------

http://www.youtube.com/watch?v=rQOabgqk3Oo

Justin Roberts : Następnym pojedynek odbędzie się na zasadzie One Fall. A wygrany będzie walczył o wakatujący pas United States. Jako pierwszy pochodzący z San Juan, Portoryko. Ważący 99 kg Primo !

http://www.youtube.com/watch?v=nfVfYjHXGoM

Justin Roberts : I jego przeciwnik. Pochodzący Charlotte, North Carolina. Ważący 103 kg R-Truth !

Normal Match for #1 Contender to United States Championship

Primo vs. R-Truth

Pojedynek zaczyna się zwarciem. Primo rozpoczyna od Side Headlocka na rywalu. Truth szybko wydostaje się Irish Whipem i Sitout hip toss ! Portorykańczyk szybko wstaje, ale znów zostaje powalony Hip tossem ! Zdenerwowany wychodzi z ringu, żeby odpocząć. R-Truth nie lubi czekać i Slingshot Corkscrew Crossbody !!! Oby dwoje leżą wycieńczeni głęboko oddychając. Sędzia zaczyna liczyć count-outy : 1.....2.....3.....4.....5.....6.....7..... R-Truth już wrócił. 8.....9.. Primo wczołguje się ! Truth podnosi przeciwnika i Truth or Consequences !! PIN 1...2.. Wypięte ! Primo zebrał się sam, a potem stanął sobie przy narożniku, wszedł na niego i Diving Crossbody na stojącym R-Truthie !! PIN 1...2. Przerollowują się ! PIN 1...2.. Wypięte ! R-Truth szybko wstał krzycząc : "What's Up !!!". Odwrócił się i otrzymał Hurricanranę !!! PIN 1...2.. Wypięte ! Jeden z braci Colon wchodzi na narożnika i Diving Leg Drop !! Po tym czai się za Truthem, który wstaje i Backstabber !!! PIN 1...2...3 !

Justin Roberts : Oto zwycięzca i zakwalfikowany do walki o pas United States Primo !

Michael Cole : Co ? Primo będzie walczył o pas US ?

Jerry Lawler : Widocznie Ziomal zauważył w nim potencjał. Ja też w nim coś widzę. Jest całkiem utalentowany.

Michael Cole : To poznajmy jego przeciwnika...

------------

PROMO NAJBLIŻSZEGO PPV

------------

http://www.youtube.com/watch?v=3ZN777Ft538&feature=related

Justin Roberts : Najbliższa walka będzie na zasadzie One Fall i wyłoni ona przeciwnika dla Primo o wakatujący pas United States. Jako pierwszy pochodzący Baton Rouge, Louisiana, ważący 107 kg Ted DiBiase !

http://www.youtube.com/watch?v=Ocv2KWOZRcU

Justin Roberts : I jego przeciwnik. Pochodzący z Aberdeen, Washington. Ważący 86 kg Daniel Bryan !

Normal Match for #1 Contender to United States Championship

Ted DiBiase vs. Daniel Bryan

Ta walka wyłonie nam przeciwnika Primo, z którym Ted lub Daniel będą musieli waczyć za tydzień o pas United States.

Gong i zaczynamy ! Zwarcie i niczego ono nie ukazuje. Oby dwaj zawodnicy nie chcą za szybko rozpocząć tego pojedynku. Kolejne zwarcie i Side Headlock na Bryanie. American Dragon odpycha Teda i otrzymuje Shoulder Block ! PIN 1.. Wypięte !

Oby dwoje się podnoszą. DiBiase atakuje już Daniela. Sędzia odciąga Teda od rywala. Bryan powoli się zbiera i atakuje Running Closethline'm syna Million Dollar Mena ! Szybko wchodzi na narożnik i Missile Dropkick ! DiBiase wstaje, ale dostaje kilka mocnych Kicków po żebrach. I potężny Running Big Boot !! PIN 1...2. Wypięte ! Ted powoli podnosi się, a Daniel wykonuje German Suplex !! Irish Whip w narożnik i Dropkick wbijający DiBiase'go w narożnik ! Potem wykonuje Rolling fireman carry slam !!! PIN 1...2.. Wypięte ! Po tym zapina Surfboard i skacze na nogi rywala !!! Cóż za ból ! Łapie rękę przeciwnika i próbuje zapiąć LeBell Lock. Jednak DiBiase się nie daje i rzuca nim o matę. Wykonuje Fist Drop i kilka Elbow Dropów. Podnosi Daniela i zapina Cobra Clutch ! Czy zobaczymy Dream Street ? Ale Bryan przerzuca go przez siebie, łapie jego lewą rękę i zapina LeBell Lock !!! DiBiase ma daleko do lin i odklepuje !!!

Justin Roberts : Oto zwycięzca przez submission ... Daniel Bryan !

Jerry Lawler : Za tydzień na nas walka o pas US pomiędzy Primo a Danielem Bryanem !

Michael Cole : Będzie emocjonująco !

Backstage. Josh Mattews i jego gość...

Josh Mattews : Panie i panowie przedstawiam wam mojego gościa na tą chwilę... "The Celtic Warrior" Sheamus !

Sheamus dzisiaj w Main Evencie walczysz z Randym Ortonemo o bycie #1 pretendentem do pasa WWE, a za kilkanaście minut poznamy twojego przeciwnika lub Randy'ego.

Sheamus : Lub Randy'ego ? Żartujesz ? Wygram i zniszczę Ortona tak...

[Orton podchodzi od tyłu, a Josh odchodzi]

Randy : Jak Sheamus ? Jak ?

Sheamus : O Orton. Tak cię zniszczę, że będą cie zbierać.

Randy : Naprawdę ? Za chwilę wykonam ci tutaj RKO i może wstaniesz, ale jak wstaniesz to cię jeszcze dobiję Puntem prosto w twoją białą czaszkę i wtedy nie będziesz gotowy do walki i zostanę zwycięzcą tej walki.

[Ziomal dołącza do sceny]

Ziomal : Hola, hola, hola ! Jeśli zrobisz to co mówiłeś tutaj to pozbawię cię tego zwycięstwa. Ale jeśli się teraz rozejdziecie to będzie lepiej dla was obu. A do tego ta walka będzie bez dyskwalfikacji i bez count-outów. Koniec tematu !

------------

REKLAMA

------------

http://www.youtube.com/watch?v=YN_jnFP7M2c

Justin Roberts : Następujący pojedynek jest na zasadzie One Fall. Jako pierwszy pochodzący z Chicago, Illinois, ważący 101 kg CM Punk !

Punk idzie do ringu niosąc w ręku mikrofon...

CM Punk : (Lider SES rozgląda się po publiczności)Widzę w publiczności kilku narkomanów i pijaków. Sam jestem Straight Edge i nie palę, nie piję i nie biorę używek. Kto chce ze mną walczyć ? Najczystszym wrestlerem w WWE.

Rzucam wyzwanie każdemu zawodnikowi w szatni ! No ! Niech się ktoś zgłosi...

Justin Roberts : A jego przeciwnikiem będzie pochodzący z Pittsburgh, Pennsylvania ważący 110 kg, jest jedynym olimpijskim złotym medalistą w historii profesjalnego wrestlingu Kurt Angle !

Kurt staje sobie na rampie z mikrofonem.

Kurt Angle : Wyzwałeś każdego wrestlera w locker roomie RAW. Tak więc ja chcę z tobą walczyć za chwilę !

CM Punk : Masz to jak w banku. Właź tu do ringu teraz !

Kurt rzuca mikrofonem, zdejmuje koszulkę i zdenerwowany wchodzi do ringu.

Normal Match

CM Punk vs. Kurt Angle

Pojedynek zaczyna się od zejścia do parteru przez Kurta. Punk próbuje się wydostać łokciami. Angle puszcza. Spoglądają przez chwilę na siebie i potężny Slap od Angle'a !

Zwarcie i Kurt przechodzi do Side Headlocku. Punk szybko wydostaje się i robi Irish Whip. To nie była dobra decyzja, bo Straight Edge Savior wita się z matą po Back Body Dropie od Kurta. Złoty medalista z olimpiady podnosi przeciwnika i od razu wykonuje Triple German Suplex !! PIN 1...2. Wypięte ! CM Punk wstaje i sprzedaje kilka mocnych Kicków w nogi i brzuch Angle'a. Silny Roundhouse Kick !!! Irish Whip w narożnik i Shining Wizard !!! A po tym potężny Bulldog !! PIN 1...2. Wypięte ! Punk głęboko oddycha, zaciąga Kurta do lin i zaczyna go przy nich dusić. Sędzia liczy, żeby Mr. Money in the Bank przestał : 1.....2.....3.....4... CM Punk odchodzi i głośno krzyczy. Angle wstaje, Punk bierze go na barki, ale Kurt się uwalnia i wykonuje Belly to belly Overhead Suplex !!! The American Hero wchodzi na narożnik i Moonsault !!! PIN 1...2.. Nie ma ! Kurt nie chce w to uwierzyć. Ponownie wchodzi na trzecią linę i Frog Splash !!! PIN 1...2.. Wypięte !! Angle jest wściekły, podnosi rywala i Angle Slam !!! PIN 1...2... Wypięte ! Lider SES jest oszołomiony. Złoty medalista olimpijski zapina na przeciwniku Ankle Lock !!! Punk ma daleko do lin i musi odklepać !

Justin Roberts : Oto zwycięzca przez submission Kurt Angle !

Michael Cole : Swietna walka ! A przed nami jeszcze dwie !

Jerry Lawler : Tak Michael. Zapraszamy na kolejny pojedynek.

Michael Cole : Ale dopiero po reklamie !

-------------

REKLAMA

-------------

Justin Roberts : Panie i panowie kolejna walka odbędzie się na zasadzie One Fall i rozstrzygnie kto będzie #1 Contender'em do pasa WWE. Jako pierwszy pochodzący z West Newbury, Massachusetts, ważący 110 kg ... John Cena !

Justin Roberts : A jego przeciwnikiem jest pochodzący z Greenwich, Connecticut, ważący 116 kg to "The Game" ... Triple H !

Normal Match for #1 Contender to WWE Championship

John Cena vs. Triple H

Gong i ... e-mail od GM'a...

Michael Cole : Czy mogę prosić o chwilę uwagi, ponieważ otrzymałem e-mail od anonimowego GM'a RAW. [Wchodzi na stopień, zakłada okulary] And I Quote... Ziomal ustanowił, że walka Randy Orton vs. Sheamus będzie na zasadzie No DSQ, No Count Out. To czemu ten pojedynek nie miałby być na tej zasadzie ? Więc ta walka od teraz jest No DSQ i No Count Out !

Jerry Lawler : A niech mnie ! To będzie pojedynek !

No DQ, No Count Out Match for #1 Contender to WWE Championship

John Cena vs. Triple H

No to zaczynamy !

Zwarcie. Side Headlock od Triple'a. Cena odbija ich od lin, próba podcięcia Huntera nieudana, kolejne odbicie od lin Huntera, a teraz to Cena przeskakuje nad rywalem i Sitout Hip Toss od Johna ! HHH wstaje i dostaje od Ceny Fisherman Suplex ! PIN 1...2 Wypięte ! The Champ wychodzi z ringu po krzesło, a gdy staje w nim otrzymuje Spinebuster !! Triple bierze do ręki krzesło, ale po chwili je puszcza i wychodzi z kwadratowego pierścienia i szuka czegoś pod nim. Wyjmuje ... młotek !!! Wchodzi z nim do ringu i potężne uderzenie w brzuch Ceny !! Odrzuca go, Irish Whip i High Knee !!! Po którym John wypada z ringu. The Game idzie tam za nim i wykonuje tam Knee Drop i Thesz Press. Potem podnosi Cenę i częstuje go bokiem ringu i barierkami. Wchodzą do ringu, Irish Whip od HHH'a, skontrowany przez przeciwnika i Knee Facebreaker !! Triple robi kolejny Irish Whip, ale to nie był dobry pomysł, ponieważ John wykonuje Shoulder Tackle ! Kolejne, wyniesienie i Back Suplex ! Widzimy You Can't See Me i Five Knuckle Shuffle !!! Cena ponownie wychodzi z ringu i wyciąga spod niego stół ! Wchodzi z nim do ringu, ale nie może go rozłożyć, bo The Game wykonuje Spinebuster !!! Do The Game'a dochodzi adrenalina. Pokazuje Suck It Cenie, podnosi go i zapina Pedigree. Jednakże John bierze go na barki i wykonuje Attitude Adjusment !!! PIN 1...2.. Wypięte ! Prototype zapina STF !! Triple H nie ma po co dochodzić do lin, ponieważ to walka bez dyskwalifikiacji ! Ale co The Game robi ?! Przerzuca się całym ciężarem Ceny i siebie na plecy i John puszcza nie wiedząc jak on to zrobił !

Jerry Lawler : Michael widziałeś to ? Triple H przerzucił Cenę przez siebie i patrz na twarz Ceny ! Nie wierzy jak on to zrobił !

Michael Cole : Dobra bądź cicho i oglądaj dalej walkę...

Mr. T wstaje i rozkłada stół. Podnosi rywala, który szybko kopie go w brzuch i mamy Pedigree !!! PIN 1...2...3 ! NIE !!!! Sędzia cofa swoją decyzję !!! Triple podnosi Cenę, a ten ostatkiem sił bierze go na barki i Attitude Adjusment na stół !!! John jest tak zmęczony, że nie może nawet pinować. W końcu się doczołguje i kładzie rękę na klatce Game'a. PIN 1...2... WYPIĘTE !!!

Jerry Lawler : Jak HHH odkopał ?! Przecież to było AA na stół !!!

Michael Cole : King przestań, gdyby Cena wziął nogę Triple H'a to może by wygrał, ale położył samą rękę... Oglądaj dalej...

Oby dwoje leżą wycieńczeni, a sędzie liczy Knock Out-y : 1.....2.....3.....4.....5.....6.....7.....8.....9.. Oby dwaj stoją, ale pochyleni i John korzysta na tym i robi Throwback !!! PIN 1...2.. Wypięte ! Cena wstaje powoli i kładzie krzesło, potem podnosi już chyba The Game'a, który jest na innym świecie, ale co jest ? Do Huntera jakby doszły nowe siły i robi Pedigree na krzesło !!! PIN 1...2...3 !

Justin Roberts : Oto zwycięzca ... Triple H !

Jerry Lawler : Cóż za walka ! Widzieliśmy 2 AA w tym jedno na stół i 2 Pedigree w tym jedno na stalowe krzesło !

Michael Cole : King nie podniecaj się za bardzo, bo mamy jeszcze jedną walkę. Właśnie na nią zapraszamy !

Jerry Lawler : Zapraszamy. A ty nie bądź taki cwany...

Michael Cole : Ej... Opowiedzieć ci kawał ?

Jerry Lawler : Pewnie !

[Filmik "Stand Up For WWE"]

Backstage. John Cena siedzi na krześle trochę przygnębiony. Dołącza do niego John Morrison.

John Morrison : Co tam John ?

John Cena : ... (Cena machnął ręką)

John Morrison : Ale John ... Nie martw się. Na Royal Rumble masz szansę się uwolnić od Nexus na zawsze.

John Cena : A co jeśli przegram ? Zostanę w Nexus do końca swojej kariery w WWE.

John Morrison : Ale myśl pozytywnie.

John Cena : Masz rację. Dzięki za słowa otuchy.

John Morrison : Nie ma sprawy. A co do ostatniej walki to też się nie martw, bo dostaniesz jeszcze wiele title shotów, a Hunter dziś po prostu był lepszy. To na razie.

John Cena : Na razie.

Jerry Lawler : Haha dobry on !

Michael Cole : Widzę, że się spodobał.

Jerry Lawler : Muszę go powtórzyć J.R.'owi !

Michael Cole : A my zapraszamy na Main Event !

Jerry Lawler : To już Main Event ? Jak ten czas szybko leci...

http://www.youtube.com/watch?v=8I1y61CeaDE

Justin Roberts : Kolejna walka odbędzie się na zasadzie One Fall, ale można będzie wygrać tylko przez przypięcie i submission i rozstrzygnie kto będzie przeciwnikem Triple H'a do pasa WWE. Jako pierwszy pochodzący z St. Louis, Missouri, ważący 111 kg ... Randy Orton !

http://www.youtube.com/watch?v=2vATAY7to-Q

Justin Roberts : A jego przeciwnikiem będzie pochodzący z Dublin w Irlandii, ważący 123 kg ... "The Celtic Warrior" Sheamus !

No DSQ, No Count Match for #1 Contender to WWE Championship

Randy Orton vs. Sheamus

Gong !

Main Event rozpoczyna się tradycyjnym zwarciem. Przechodzą do narożnika, tam się puszczają, a Sheamus krzyczy na całą halę. Ortonowi się to nie spodobało i zaczyna punchować i kopać Celtic Warriora. Sędzie odciąga Randy'ego od rywala, a Sheamus kopie z kolana w brzuch Ortona i zaczyna swoją serię ciosów. Viper odgrywa się European Uppercut'ami. Potężny Standing Dropkick dla Sheamusa ! PIN 1...2. Wypięte ! Teraz wykonuje na rywalu kilka Stompów i Jumping Knee Drop. A następnie zapina Wrenching Chinlock. Jednak Celtycki Wojownik wydostaje się po kilkudziesięciu sekundach. Oby dwoje się podnoszą i Orton dostaje Irish Hammer !! Potem wykonuje Suplex ! NIE ! Randy kontruje go ! Żmija podnosi Warriora i Inverted Headlock Backbreaker !!! Sheamus wychodzi na apron, ale nie na długo , bo od razu dostaje kopniaka w żebra i Hangman DDT !!! Randy chyba słyszy głosy w swojej głowie i zaczyna uderzać rękoma o matę. [cheer]

Michael Cole : Chyba zaraz ujrzymy RKO !

Jerry Lawler : Patrz, patrz ! Niech lepiej Sheamus nie wstaje...

Celtycki Wojownik podnosi się i RKO !!! NIE ! Sheamus kontruje to i wychodzi z ringu, bierze krzesło i zaczyna się szyderczo śmiać. Wchodzi z nim do ringu i RKO !!! Randy na razie nie pinuje tylko podnosi krzesło i zaczyna okładać nim Sheamusa po plecach. Puszcza je i kilka razy Stompuje przeciwnika i znów zapina Wrenching Chinlock. Celtic Warrior wydostaje się z tego i wykonuje Closethline ! Potem łapie szyję Vipera i Neckbreaker !! PIN 1...2.. Wypięte ! Następnie zajmuję się prawą nogą Ortona i zaczyna ją atakować łokciami, kolanami i stompami. Gdy zaczyna ją wykręcać Randy sięga po krzesło i uderza nim w głowę Irlandczyka.

Sheamus puszcza i stoi przez chwilę i upada.Orton wstaje, podnosi przeciwnika, Irish Whip i Scoop Powerslam !!! Do Randy'ego znów dochodzą głosy ! Zaczyna znów uderzać rękoma o matę. Celtic Warrior wstaje i ... unika RKO i Brouge Kick !!!

Michael Cole : Cóż za Boot w szczękę !!! To koniec !

Sheamus dochodzi do Randy'ego i bierzę nogę. PIN 1...2... Wypięte !!! Celtycki Wojownik nie wierzy

i podnosi Ortona, przyszykowywuje rywala do High Cross, uderza się o klatkę i wynosi. Gdy już ma wykonać High Cross Viper schodzi z pleców Sheamusa i chair shot wprost w głowę !!! RKO !!!

PIN 1...2...3 !

Justin Roberts : Oto zwycięzca ... Randy Orton !!

Randy wchodzi na narożnik i przybiera charakterystyczną dla siebie postawę Adonisa.

Jerry Lawler : Wspaniały Main Event ! Nie prawda Michael ?

Michael Cole : Zgadzam się w 100 procentach ! No cóż... Nasz czas się już kończy. Dobranoc mówią państwu... ja Michael Cole i siedzący obok mnie Jerry "The King" Lawler ! Dobranoc !

Jerry Lawler : Dobrej nocy ! I widzimy się za tydzień !

--------------------

RAW SCHODZI Z ANTENY

--------------------

P.S Mile widziane będą komentarze ;)

Edytowane przez Ziomal

13986806754f144420a3038.jpg

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 23
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ziomal

14

• Majster

2

• 8693

2

• Ormer

1

Top użytkownicy w tym temacie

Jak dla mnie za dużo Ziomala w tym wszystkim, poza tym trochę mało profesjonalny był segment Ceny z Barrettem - ot takie gadanie, jak na podwórku. Walki 4/5, czegoś mi w nich brakowało... no nic, czekam, co wymyślisz z HBK, zobaczymy, powodzenia. Ogólna ocena: 3/5.

Even though you can't afford

The sky is over,

I don't want to see you go,

The sky is over.

11451308644e35975636c51.jpg

Dzięki za słowa... Spróbuję coś wymodzić nowego :) Co do HBK'a to nie myślałem, że tak powróci od razu na następne RAW tylko z nim jeszcze poczekam.

BREAKING NEWS!

:arrow: Na najbliższe RAW zapowiedziana jest walka o pas US pomiędzy Primo a Danielem Bryanem. Mówi się, że może to być Falls Count Anywhere Match lub 2 of 3 Falls Match.

:arrow: Pewien nachalny reporter chciał zapytać się o kilka rzeczy Sheamusa po jego przegranej walce z Randy'm Ortonem, ale Irlandczyk nie chciał z nim rozmawiać i wykonał na nim Irish Curse. Poturbowany reporter obiecał Celtyckiemu Wojownikowi, że pozwie go do sądu.

:arrow: Shawn Michaels był obecny na Backstage'u RAW.

:arrow: Po walce Triple H'a z Johnem Ceną. Hunter doznał lekkiego urazu pleców. Jednak na 100 % procent wykuruje się.

:arrow: Noworoczne Monday Night RAW uzyskało rating 3.6. W pierwszej godzinie aż 3.8 ! A w drugiej 3.4.

---------------------------------------------------------------------------

Wtorek 4 stycznia 2010, Stamford, Connecticut

Wstałem po godzine 8. Wypiłem kawę, odświeżyłem się. Obejrzałem trochę telewizji, potem pojechałem do siedziby federacji. Tam spotkałem się z pracownikami. Poszedłem do swojego biura. Siadłem wygodnie sobie w fotelu i czytałem codzienną gazetę... Po kilku minutach czytania zapukał Randy Orton. Krzyknąłem, żeby wszedł.

Randy Orton : Witam. Miałeś mi powiedzieć do jakiego rosteru trafili Jeff Hardy i inni.

Ziomal : A wiesz co Randy... Zaraz ci powiem... Jeff, Rock i Goldberg do SmackDown, RVD i Tommy Dreamer do ECW, a Stone Cold, Kurt Angle i Mr. Anderson do RAW. Jak chcesz się upewnić to wszystkie informacje są na stronie wwe.com.

Randy Orton : Aha... Dzięki za odpowiedź Ziomal. To na narazie.

Ziomal : No pa.

Byłem jeszcze w biurze przez jakieś pół godziny i przeczytałem, że wczorajsze RAW osiągnęło rating 3.5. Byłem ucieszony takim wynikiem, zwłascza, że nie osiągało ostatnio tak wysokich ratingów. Obejrzałem informację o 11:00 i pojechałem do domu na obiad. Dzisaj przygotowałem sobie moje ulubione jedzenie. Zjadłem, a po jedzeniu zdrzemnąłem się. Gdy się obudziłem było już późne popołudnie. Nie jechałem na ECW, ponieważ to kilka godzin drogi z mojego domu. Więc jeszcze było 2, 5 godziny do rozpoczęcia, tak więc zagrałem na swoim laptopie i czekałem na ECW. Gdy o 20:35 włączyłem telewizor jeszcze nie było, ale już było niedługo. Poszedłem sobie zrobić coś do picia, a gdy wróciłem za 5 minut zaczynało się ECW.

TUESDAY NIGHT ECW 04/01/11

http://www.youtube.com/watch?v=d53-JoBotZc&feature=related

ECW rozpoczęliśmy intrem i pokazem sztucznych fajerwerków.

Atlanta, Georgia

Matt Striker : Panie i panowie witamy w kraine ekstremów, czyli ECW ! Przy mikrofonach ja Matt Striker i siedzący obok mnie Josh Mattews !

Josh Mattews : Witam fanów ECW. Matt Extreme Championship Wrestling powraca do WWE ! Ale Matt to wszystko za sprawą nowego Chairmana WWE Ziomala !

Matt Striker : Tak. Jest to zmiana w World Wrestling Entertainment. Vince McMahon odszedł, a teraz nadchodzi era Ziomala !

http://www.youtube.com/watch?v=OdeqvAEMFBk

Tiffany : wchodzi na rampę

Tiffany : Witam WWE Universe. ECW powróciło do WWE. Zaczniemy je trzema pojedynkami do zakwalifikowania się do Triple Threat Matchu o pas ECW na Royal Rumble ! Zapraszam na pierwszą walkę !

Savannah : Ten pojedynek rostrzygnie pierwszego zakwalifikowanego do Triple Threat Matchu o pas ECW i będzie na zasadzie One Fall. Jako pierwszy pochodzący z Spring, Texas ważący 112 kg "The Gold Standard" Shelton Benjamin !

http://www.youtube.com/watch?v=4WVIEwptmJQ

Savannah : A jego przeciwnikiem będzie pochodzący z Moskwy, Rosja ważący 137 kg Vladimir Kozlov !

[Qualifying Match to Triple Threat Match for ECW Championship]

Shelton Benjamin vs. Vladimir Kozlov

Pojedynek rozpoczyna się zwarciem. Przeważa Kozlov i od razu wychodzi z Headbuttem. Irish Whip, Shelton próbuje Shoulder Blocku, ale Władek wybija mu to z głowy. Benjamin próbuje Suplexu po kopniaku w brzuch Vladimira. Jednak Moscow Mauler to też kontruje Suplexem. PIN 1...2. Wypięte ! Gold Standard szybko się podnosi i wykonuje kilka mocnych Low Kicków. Łapię rękę Kozlova i wykonuje Arm Trap Backbreaker !! Po tej akcji zaczyna atakować stompami lewą rękę Kozlova.

Soviet Cyborg nie poddaje się i wstaje podcinając Sheltona, a potem robi Belly to belly Suplex ! Kozlov wykonuje i Scoop Powerslam !! Shelton podnosi się i dostaje Pushing Big Boota !!! Rosjanin już ma wykonać Iron Curtain, gdy Benjamin kontruje to na Somersault Neckbreaker !! Gold Standard wstaje razem z rywalem, a Shelton robi Samoan Drop !! Po tych akcjach robi Irish Whip w narożnik i Stinger Splah !! Shelton Benjamin wchodzi na narożnik i Diving Closethline ! Potem zaczyna dusić Władka przy linach. Sędzia każe mu puścić, ale Shelton robi to dopiero po jakimś czasie i odchodzi.

Gold Standard czai się za wstającym Kozlovem. Moscow Mauler zebrał się i Paydirt !!! PIN 1...2...3 !

Po zwycięstwie Shelton cieszy się na każdym narożniku, co nie za bardzo się podoba publiczności.

Savannah : Oto zwycięzca i zakwalifikowany do walki o pas ECW "The Gold Standard" Shelton Benjamin !

Josh Mattews : Niezły pojedynek na początek ECW. Co myślisz o tym Matt ?

Matt Striker : Tak, tak zgadzam się z tobą Josh.

Josh Mattews : A teraz Todd Grishiam i jego gość

Matt Striker : Posłuchajmy.

Backstage, Todd Grishiam i jego gość

Todd Grishiam : Panie i panowie o to mój gość... Christian ! [cheer]

Christian : Cześć.

Todd Grishiam : Christian powiedz mi... Dziś walczysz w Main Evencie z Williamem Regalem. Jeśli wygrasz zakwalifikujesz się do Triple Threat Matchu o pas ECW. Co myślisz o Williamie.

Christian : William to nawet dobry wrestler, ale ja jestem na pewno od niego lepszy i moi Peep'si o tym na pewno wiedzą. A dodatkowo będę następnym ECW Championem...

Todd Grishiam : A co powiesz o nowych nabytkach WWE, czyli Tommy'm Dreamerze i RVD'im.

Christian : Oby dwaj to moi bliscy koledzy i miło będzie widzieć ich znów w ringu. A zwłaszcza, że za niedługo będą walczyć razem.

Todd Grishiam : Dzięki za wywiad.

Christian : I jeszcze jedno Todd... Oglądaj moją walkę. Na razie !

-------------

REKLAMA

-------------

http://www.youtube.com/watch?v=bhbvnnMrNJ4

Savannah : Oto kolejny pojedynek o zakwalifikowania się do Triple Threat Matchu o pas ECW i będzie to One Fall Match ! Jako pierwszy pochodzący z Battle Creek, Michigan ważący 108 kg Rob ... Van ... Dam !

http://www.youtube.com/watch?v=OuRX0SY0QHs

Savannah : A jego przeciwnik to pochodzący z Yonkers, New York ważący 120 kg Tommy Dreamer !

Rob Van Dam vs. Tommy Dreamer

ECW Originals podali sobie ręce przed rozpoczęciem pojedynku. Zwarcie i Side Headlock na RVD. Rob szybko się wyzwala. Teraz on przechodzi do Arm Wrenchu, Tommy to kontruje to Russian Legsweep'em.

Oby dwaj zawodnicy odchodzą od siebie, widać że darzą się ogromnym szacunkiem. Kolejne zwarcie, dochodzą do narożnika, a tam Dreamer sprzedaje Van Damowi Slapa ! RVD odpłaca się całą serią punchów. Sędzia musi odciągać Roba od rywala. Kiedy Tommy wstał otrzymał Running Closethline'a. Ponownie się podniósł i znów Closethline ! Dreamer wychodzi z ringu pomyśleć nad sytuacją, ale zostaje powalony Planchą od RVD'ego !!! Oby dwaj wrestlerzy leżą poza ringiem. RVD zebrał się pierwszy i wtoczył się do rngu na chwilę, żeby przerwać liczenie count-out'ów przez sędziego.

Staje sobie na apronie, Tommy wstaje i Asai Moonsault !!! RVD szybko wstaje i tauntuje. Wraca do ringu, wskakuje na narożnik i znów taunt. W tym czasie Dreamer zbiera się, a gdy Van Dam schodzi z narożnika wchodzi w rywala Closethline'm ! PIN 1...2. Wypięte ! Podnosi RVD'ego, a ten robi Hurricanranę !!! PIN 1...2.. Wypięte !

Po tej akcji Rob podnosi Tommy'ego, kilka Punchy i Roundhouse Kick ! Dokłada jeszcze Spinning Wheel Kick ! Potem odbija się od lin i Rolling Thunder !!! PIN 1...2.. Wypięte ! Dreamer wstaje, RVD robi Superkick ! NIE ! Tommy unika, kopniak w brzuch i DDT !!! PIN 1...2... Wypięte !! Potem wstaje z Robem. Irish Whip w narożnik, jednak Van Dam wskakuje na narożnik i Diving Superkick !!! Dreamer pada na matę jak deska ! RVD wchodzi na narożnik i Five Star Frog Splash !!! PIN 1...2...3 !

Savannah : Oto zwycięzca i zakwalifikowany do walki o pas ECW ... Rob ... Van ... Dam !!!

Josh Mattews : Naprawdę bardzo dobra walka ! Nie prawda Matt ?

Matt Striker : Tak. W tej walce widzieliśmy wszystko. Siłe, szybkość i zwinność oby dwóch chociaż nie był to No DSQ Match.

Josh Mattews : A my zapraszamy na Main Event !

Matt Striker : To już Main Event ? Jak szybko ten czas leci...

Szatnia Ezekiela Jacksona. Big Zeke siedzi sobie na krzesełku, gdy do szatni wchodzi Zack Ryder.

Zack : Siema Zeke ! Co tam słychać ziom ?

Ezekiel : Chcesz naprawdę wiedzieć co u mnie słychać ?

Zack : Uuuu... Chyba nie jesteś w nastroju... Może przyjdę później...

Ezekiel : Ja ci powiem co u mnie słychać. Siedzę sobie tu i czekam aż jakiś frajer wejdzie do mojej szatni i będzie mi zawracał gitarę...

Zack : Stary ! Kiedy ty ostatnio myłeś zęby...

Ezekiel : Dzisiaj rano... A co ci do tego ?

Zack : To chyba jadłeś czosnek, bo jedzie ci na kilometr...

Ezekiel : Może i jadłem, bo jestem twardzielem... A nie kimś takim jak ty chudzielcu... Mam dla ciebie wyzwanie... Ja kontra ty za tydzień ... Zgadzasz się ?

Zack : Z chęcią... Woo... Woo... Woo... You know it ! I kup sobie miętówki...

Ezekiel : A ty zamów karetkę... Hehe.

----------

REKLAMA

-----------

http://www.youtube.com/watch?v=2hCliDlVtYo&feature=related

Savannah : Ostatni pojedynek wieczoru wyłoni ostatniego zakwalifikowanego do Triple Threat Matchu o pas ECW. Jako pierwszy pochodzący z Toronto, Ontario, Kanada ważący 103 kg Christian !

Savannah : A jego przeciwnikiem jest pochodzący z Blackpool, Anglia ważący 110 kg William Regal !

Christian vs. William Regal

Main Event zaczyna się zwarciem. Christian wykonuje Headlock Takedown i trzyma w Headlocku Williama na ziemi. Regal wstaje i wydostaje się z lekkiej dźwigni. Gdy oby dwaj stoją Christian zaczyna podgrzewać fanów do kibicowanie mu.

Od razu idzie reakcja fanów : "Let's go Christian ! Let's go Christian !". Zaczyn asię wymiana ciosów. Christian backhand Chop, a były GM Raw prawy sierpowy. Mocny European Uppercut od Willy'ego ! Captain Charisma odpowiada Irish Whipem i sprzedaje Back Body Drop ! PIN 1.. Wypięte bardzo szybko. Po tych akcjach zapina Front Headlock na rywalu. Zwycięzca King of the Ring w 2008 roku po półtorej minucie wyzwala się.

Christian i Regal wstają i Dropkick od tego pierwszego ! Kolejny Dropkick, po którym wrzuca Williama na barki i Fireman carry gutbuster !! PIN 1...2. Wypięte ! Captain Charisma wchodzi na narożnik i Flying European Uppercut na stojącym Regalu ! Christian zaczyna klaskać w ręce. Czeka aż rywal wstanie, a Regal z zaskoczenia podwadza przeciwnika, a potem podnosi i wykonuje na nim Double Underhook Suplex !! Christian szybko się podnosi i otrzymuje Double Knee Lift !!!

Po tym zaczyna duśić rywala na linach. Sędzia liczy do 4 i Regal puszcza, a potem się uśmiecha i unosie ręce w górę. Jego rywal natychmiastowo wstaje i z zaskoczenia wykonuje Edge'O'Matic !! PIN 1...2.. Wypięte ! Christian podnosi się z Williamem i robi Front Suplex !! Po czym wskakuje na narożnik i Diving Crossbody !!! PIN 1...2.. Wypięte ! Captain Charisma wstaje i klaszcze w ręce. Czyżby szykowało się Killswitch ? Willy podnosi się i od razu sprzedaje prawego w brzuch rywala, a teraz mocny kopniak i Neckbreaker !! Potem odbija się od lin i wykonuje Leg Drop, 2 Elbow Dropy. Potem podnosi przeciwnika i Regal-Plex !!! PIN 1...2.. Wypięte ! Regal jest już zmęczony i chyba będzie chciał wykonać Knee Trembler. Odchodzi kilka kroków i Knee ... NIE ! Christian łapie nogę przeciwnika i robi katapultę w narożnik !!! Captain Charisma zbiera się, łapie od tyłu Willy'ego i Killswitch !!! PIN 1...2...3 !

Savannah : Oto zwycięzca i zakwalifikowany do walki o pas ECW ... Christian !

Matt Striker : Świetna walka ! Ten pojedynek miał wiele kontr i dla mnie był godny Main Eventu.

Josh Mattews : W 100 procentach zgadzas się z tobą Matt. Gdy Chrstian miał wykonać Killswitch to William kontruje, a gdy Regal chce wykonać Knee Trembler to Captain Charisma kontruje na katapultę i Killswitch i kwalifikuje się do walki o pas ECW, która odbędzie się na Royal Rumble !

Matt Striker : Skoro Main Event to koniec już ECW. Żegnają się z państwem ja Matt Striker i ...

Josh Mattews : I Josh Mattews. Dobranoc.

Matt Striker : Dobrej nocy ! I nie zapomnijcie o następnym ECW za tydzień !

-----------

ECW SCHODZI Z ANTENY

-----------

Edytowane przez Ziomal

Dobre, dużo piszesz, ładnie to opisujesz. Fajnie, że dorzucasz muzyczkę. Widać, że zależy ci na tym i ze się starasz. Czekam na kolejne części!

www.worldofgames.c0.pl

Wbijajcie się koniecznie, zalogujcie się bawcie się razem z nami i dzielcie się swoimi recenzjami, przemyśleniami o grach.

10358197554cb10a159ff5e.jpg

• 3 tygodnie później...

Sorry, że nie dodawałem żadnej gali, ale wiecie... Szkoła i w ogóle nie miałem za dużo czasu, ale teraz mam ferie i postaram się to nadrobić.

--------------

Środa, 5 stycznia 2011 roku, Stamford, Connecticut

Dzień zacząłem jak każdy dzień... Wstałem po 8. Odświeżyłem się, poczytałem nową gazetę, zjadłem śniadanie i pojechałem do siedziby World Wrestling Entertainment. Tam nie zastałem nic ciekawego. Posiedziałem w biurze jakiś czas na komputerze, a o godzinie 13:15 poszedłem do bufetu coś przekąsić na lunch. Potem wróciłem do biura zabrałem z niego kluczyki do samochodu i pojechałem moim BMW X5 do domu, gdzie zjadłem kolację i pogapiłem się w telewizor i tak minął cały dzień.

Czwartek, 6 stycznia 2011 roku, Stamford, Connecticut

Kolejny dzień przeminął mi spokojnie i bez pośpiechu. Wieczorem zasiadłem przed telewizorem kiedy zaczynało się WWE Superstars.

WWE Superstars 06/01/2011

Superstars zaczęło się intrem i serią fajerwerków.

Matt Striker : Panie i panowie witamy na Superstars ! Spod stolika komentatorskiego mówią ja Matt Striker i siedzący obok mnie Josh Mattews !

Josh Mattews : Witam. Dziś odbędą się trzy walki pomiędzy zawodnikami z każdego rosteru. W pierwszym Zack Ryder zmierzy się Trentem Barreta...

Matt Striker : Tak będzie ciekawie... A w dzisiejszym Main Evencie M.V.P podejmie Tylera Reksa ! Zapraszamy na pierwszą walkę.

http://www.youtube.com/watch?v=vJfIdAlsvwk

Justin Roberts : Następujący pojedynek będzie na zasadzie do pierwszego przypięcia i submissinu. Jako pierwszy pochodzący z Long Island, New York, ważący 97 kg Zack Ryder !

Justin Roberts : I jego przeciwnik pochodzący z Island, New York, ważący 92 kg Trent Barreta !

[Normal Match]

Zack Ryder vs. Trent Barreta

Pierwsza walka tego wieczoru zaczyna się od klinczu. Zwarcie dochodzi do narożnika, gdzie zawodnicy się puszczają. Ryder popycha Trenta i krzyczy : Woo... Woo... Woo... ! You know it !

Przeciwnik rzuca się na niego i zaczyna go kopać i uderzać. Sędzia musi go odciągać. Jednak Trent robi swoje i wykonuje Lou Thesz Press ! Podnosi się i Elbow Drop ! PIN 1...2. Wypięte ! Barreta szybko wstaje, podnosi rywala, ten chce go uderzyć, ale unika i Back Suplex !! Potem wykonuje Neckbreaker, wchodzi na apron, Zack podnosi się i otrzymuje Springboard Dropkick !!! Ryder wstaje, robi Eye poke, kilka Punchy i Irish Whip w narożnik. Tam zaczyna kopać Barette i wykonuje potężne Facewash !!! PIN 1...2.. Wypięte ! Podnosi przeciwnika i STO ! Znów z nim wstaje, Irish Whip i Double Chokelift Slam !!! PIN 1...2.. Wypięte ! Trent wstaje i dostaje Rough ... nie ! Unika i wykonuje Superkick !!! Potem podnosi przeciwnika, ale ten się jakoś wydostaje i widzimy Zack Attack !!! PIN 1...2...3 !

Justin Roberts : Oto zwycięzca ... Zack Ryder !

Josh Mattews : Ładne zwycięstwo Zacka. Chociaż Barreta też pokazał swoje w tej walce.

Matt Striker : Josh masz rację. Trent miał na początku przewagę, ale jej nie utrzymał.

Josh Mattews : A teraz powiedzmy sobie o przedwczorajszym ECW.

Matt Striker : Tak... W następnym tygodniu mamy zabookowaną walkę pomiędzy Ezekielem Jacksonem a właśnie Zack'iem Ryderem.

-----------

REKLAMA

-----------

Scott Stanford : Dobry wieczór państwu. Spod stolika komentatorskiego mówią ja Scott Stanford i siedzący obok mnie Hall of Famer Jerry "The King" Lawler. Witaj King. Za chwilę odbędzie się pojedynek między Darren'em Young'iem a Tysonem Kiddem.

Jerry Lawler : Cześć. Tak będzie ciekawie... Zapraszamy na kolejną walkę.

Scott Stanford : Zapraszamy !

Justin Roberts : Kolejny pojedynek odbędzie się na zasadzie One Fall. Jako pierwszy pochodzący z Miami, Florida, ważący 110 kg Darren Young !

http://www.youtube.com/watch?v=fOuqNQ7JDyc

Justin Roberts : A jego przeciwnikiem jest pochodzący z Calgary, Alberta, Kanada, ważący 90 kg Tyson Kidd !

[Normal Match]

Darren Young vs. Tyson Kidd

Gong i zaczynamy ! Klincz i Side Headlock na Youngu. Oby dwaj zawodnicy odpychają się od lin, puszczają się, próba podcięcia nieudana, przeskok i Shoulder Block od Darrena ! PIN 1.. Wypięte ! Szybko wstają i kilka Kicków w klatkę piersiową od Darrena. Potem Kidd szybko się zbiera i wykonuje Spin Kick ! Szybko mocny Swinging Neckbreaker ! PIN 1...2. Wypięte ! Darren zbiera się i wykonuje Snap Suplex ! Łapie rywala i Northern Lights Suplex !! Zapina już Full Nelson, ale Kidd przerzuca go jakimś cudem przez siebie i wykonuje szybko Rolling Stampede i kilka mocnych Kicków po nogach i brzuchu. Potem wykonuje Snapmare i mocno kopie rywala w jego plecy.

Gdy Young leży, Tyson wchodzi na apron i Springboard Elbow Drop !! NIE !! Darren w porę wstaje i zapina Full Nelson i widzimy Full Nelson Flapjack !!! PIN 1...2...3 !

Justin Roberts : Oto zwycięzca ... Darren Young !

Jerry Lawler : Krótka i trochę nudnawa czasami walka.

Scott Stanford : Niestety muszę się zgodzić. Oby dwaj są nieźli, ale za mało pokazali.

Jerry Lawler : Scott na ostatnim RAW poznaliśmy pretendentów do pasów WWE i United States.

Scott Stanford : Właśnie... Przypomnijmy sobie co się działo !

----------

PRZYPOMNIENIE RAW I REKLAMA

----------

Todd Grishiam : Witamy. Teraz przy mikrofonach są ja Todd Grishiam i WWE Hall of Famer J.R Jim Ross.

Jim Ross : Witam.

Todd Grishiam : Za chwilę Main Event, ale powiedzmy sobie o sytuacji na pierwszym w tym roku RAW. Nowy prezes WWE zaprowadza porządki... Na Royal Rumble mamy już 3 walki ! Pierwsza to John Cena vs. Wade Barrett druga to WWE Championship Match pomiędzy największymi rywalami, czyli Randy'm Ortonem a Triple H'em. Trzeci pojedynek Royal Rumble to Triple Threat Match o pas ECW między Sheltonem Benjaminem, Rob'em Van Dam'em i Christianem. No i czwarta to oczywiście Royal Rumble Match. A my w tym czasie zapraszamy na main Event, w którym zmierzą się M.V.P i Tyler Reks !

Jim Ross : Zapraszamy.

http://www.youtube.com/watch?v=shBEq_mgxfg&feature=related

Justin Roberts : Walką dzisiejszego wieczoru będzie pojedynek na zasadach One Fall. Jako pierwszy pochodzący z Miami na Florydzie, ważący 117 kg ... Montel Vontavious Porter .. M.V.P !

http://www.youtube.com/watch?v=zOWEVkjghrQ

Justin Roberts : A jego przeciwnik to pochodzący z Tampy na Florydzie, ważący 114 kg ... Tyler Reks !

[Normal Match]

M.V.P vs. Tyler Reks

Walka zaczyna się zejściem do parteru przez M.V.P. Tyler wydostaje sie lokciami i robi Snapmare. Potężny Kick w plecy Montela. Podnosi rywala i Suplex ! Mr. 305 wstaje i potężny Running Closethline ! Reks podnosi sie zdenerwowany i Eye poke. Potem zaczyna go dusić na linach. Sędzia liczy, żeby Tyler puścił : 1.....2.....3.....4. Reks odchodzi i Leaping Closethline ! PIN 1...2 Wypięte ! Kilka Jumpin Elbow Dropów i Leg Drop. Podnosi przeciwnika, popycha go na liny i Flapjack !! M.V.P szybko wstaje i z zaskoczenia robi Belly to belly Overhead Suplex na tym wysokim wrestlerze ! 1 Closethline, 2 Closethline, 3 punche i Knee Facebreaker !!! M.V.P tauntuje, odbija się od lin, pokazuje Ballin' i wykonuje Ballin' Elbow ! Montel czai się za Reksem i Play of the Day !!! NIE ! Tyler to kontruje i potężny Running Shoulder Block !!! NIE ! M.V.P robi Drop Toe Hold i Play Maker !!! PIN 1...2...3 !

Justin Roberts : Oto zwycięzca ... M.V.P !

Jim Ross : Ciekawa walka zwłaszcza na końcu, gdy widzieliśmy kontrę za kontrą.

Todd Grishiam : Początkowo zawodnicy walczyli powoli i chcieli się zapoznać swoje ruchy, a potem już było coraz lepiej i koniec był bardzo dobry.

Jim Ross : Skoro to Main Event to musimy się z państwem żegnać.

Todd Grishiam : Dobranoc państwu mowi ja Todd Grishiam i ...

Jim Ross : I ja Jim Ross ! Dobrej nocy. Zapraszamy na jutrzejsze SmackDown!

-----------

SUPERSTARS SCHODZI Z ANTENY

-----------

P.S Za wszelkie błędy przepraszam. Wiem, że SS do kitu. Komentarze mile widziane :)

Edytowane przez Ziomal

Walki opisujesz dobrze ale trochę mało tych walk, nie mówie o raw ale o ECW i Superstars, ale tak to jest dobrze.

3949266784cc729f97bb26.jpg

Dobrze, ale spójrzmy prawdzie w oczy... Na ECW zawsze były tak z 3-4 walki, jakiś segmencik i wywiad, ja dałem 3 walki, wywiad i segmencik w szatni. A na SS to jakoś nie miałem pomysłu.

--------------------------------

BREAKING NEWS!

:arrow: Na najbliższe RAW jest zapowiedziana walka o pas United States : Daniel Bryan vs. Primo. Będzie to 2 out of 3 Falls Match.

:arrow: ECW osiągnęło rating 1,2, Superstars 0,6.

:arrow: Informacja dotycząca najbliższego SmackDown

Na SmackDown ma się odbyć turniej, który wyłoni World Heavyweight Championa na Royal Rumble. Na najbliższym SD ma się odbyć pierwsza runda.

:arrow: Rob Van Dam w wywiadzie powiedział, że dobrze było powrócić do ECW, ale chciałby więcej hardcoru w tym brandzie.

:arrow: Ziomal mówił, że na najbliższym SD będzie kilka niespodzianek.

:arrow: Triple H powiedział po lekkim urazie pleców, że jest gotowy do walk.

:arrow: Mówi się o przywróceniu div do rosterów, a Ziomal odpowiada, że jest to w planach i nie mówi nie.

P.S Nie będę już pisał Superstars tylko będę podawał walki i wyniki. Nie będę też pisał co robię dzień w dzień.

P.S2 SmackDown napisałem już połowę, więc za 2 góra 3 dni dodam.

WWE SmackDown! 07/01/11

Rozpoczęliśmy intrem SmackDown i wybuchem sztucznych fajerwerków.

GM SmackDown Theodore Long stoi już w ringu z mikrofonem i zaczyna mówić

Teddy Long : Panie i panowie witam na SmackDown! Dobry wieczór WWE Universe w 2011 roku ! Jak sie trzymacie ? Pewnie dobrze. Przejdę do rzeczy. Nowy chairman World Wrestling Entertainment zwakatował wszystkie pasy w WWE. Dlatego dziś odbędzie się Fatal 4 Way Match o pas Interkontynentalny i 1 runda turnieju o pas World Heavyweight. Finał będzie na Royal Rumble PPV.

http://www.youtube.com/watch?v=J1cB-pVP2lg&feature=related

Dasing One staje na rampie z mikrofonem i mówi.

Cody Rhodes : Teddy, Teddy, Teddy (wzycha). Właśnie czytałem kartę na na dzisiejsze SmackDown i nie było tam mnie... A pewnie każdy wie, że gala bez kogoś takiego jak ja, nie jest prawdziwą galą. Tak więc rzucam wyzwanie każdemu wrestlerowi w locker roomie... (wchodzi do ringu)

http://www.youtube.com/watch?v=lB3yjdH97yY

Teddy Long : Cody, Cody... Rzuciłeś wyzwanie każdemu zawodnikowi w szatni... No i go dostałeś.

Cody Rhodes : Mam walczyć z tym grubasem teraz ?

Teddy Long : Nie teraz playa. Poźniej i już się z tego nie wywyniesz.

Todd Grishiam : Panie i panowie witamy na SmackDown! Przy mikrofonach ja Todd Grishiam, a obok mnie siedzi WWE Hall of Famer J.R. Jim Ross.

Jim Ross : Witam. Todd dziś mamy wiele wspaniałych pojedynków. Pierwszy to Tag Team Match, a potem Fatal Four Way o pas Interkontynentalny. Będzie ciekawie !

Todd Grishiam : Dobrze to zapraszamy na pierwszy pojedynek !

---------

REKLAMA

---------

http://www.youtube.com/watch?v=1hTgS9Mc0l0

Tony Chimel : Pierwszy pojedynek dzisiejszego wieczoru to Tag Team Match. Stojący już w ringu

ważący razem 224 kg Luke Gallows i Joey Mercury !

Tony Chimel : I ich przeciwnicy ważący razem 238 kg JTG i Shad Gaspard ... Cryme Tyme !

[Tag Team Match]

Cryme Tyme vs. Luke Gallows i Joey Mercury

Pierwsi rozpoczynają JTG i Luke Gallows. Zwarcie i silniejszy Luke przechodzi do Wrist Locku. JTG szybko się wydostaje i robi Dropkick ! Gallows wstaje, a JTG robi kolejny Dropkick ! Big LG podnosi się i dostaje Somersault Shoulder Block ! Do JTG dochodzi adrenalina, robi Irish Whip w narożnik i Mug Shot ! NIE ! Luke kontruje to jakimś cudem i robi Big Boota !! Luke wykonuje mocny Running Closethline ! JTG wstaje i robi Dropkick, po którym oby dwaj wrestlerzy leżą.

Gdy sędzia dolicza do 6 JTG wstaje, a Gallows zmienia się z Mercury'm, a JTG robi Hot tag z Shadem ! Gaspard blokuje punch Joey'ego i widzimy serię Shada na rywalu.

Przechodzą do narożnika i tam Gaspard kopie i punchuje przeciwnika. Irish Whip i Shoulder Block ! Silniejszy wrestler podnosi rywala i Gorilla Press Slam !! PIN 1...2. Wypięte ! Shad podnosi Mercury'ego i wchodzi w Wrist Lock. Zmiana z JTG, który Double Axe Handle'm przerywa wykręcanie ręki przez swojego partnera. I Box Cutter !! PIN 1...2.. Przerwane ! Gallows przerywa pin, ale Shad już się nim zajmuje. Szybki Inverted Atomic Drop od Joey'ego. Dropkick i kolejny mocny Dropkick ! JTG szybko podnosi się i otrzymuje Northern Lights Suplex ! PIN 1...2.. Wypięte ! Jayson błyskawicznie wstaje i Closethline ! Kolejny Closethline i Dropkick ! Lekko zamroczony Joey zbiera się i dostaje Somersault Shoulder Block !! Szybko zmienia się z Shadem i robi Baseball Slide w nogi Luke'a Gallowasa, która spada. Biorą Joey'ego i G9 !!! PIN 1...2...3 !

Tony Chimel : Oto zwycięzcy ... Cryme Tyme !

Jim Ross : Dobra wygrana Cryme Tyme, ale Mercury i Gallows też wyszli przyzwoicie.

Todd Grishiam : Masz rację J.R. kiedyś Shad i JTG byli wrogami, a teraz znów razem wygrywają.

Jim Ross : Todd, zobaczmy co będzie za chwilę !

Promo Fatal 4 Way o Intercontinental Championship, które odbędzie się po przerwie.

Todd Grishiam : Tak i zapraszamy na ten pojedynek !

---------

REKLAMA

---------

Tony Chimel : Kolejna walka tego wieczoru to Fatal 4 Way Match for Intercontinental Championship ! Jako pierwszy pochodzący z Hollywood w Kalifornii, ważący 97 kg Dolph Ziggler !

http://www.youtube.com/watch?v=4DgXmSzAEVU

Tony Chimel : Oto drugi uczestnik tej walki. Pochodzący z Ayr w Szkocji, ważący 110 kg Drew McIntyre !

http://www.youtube.com/watch?v=e5t_dQaz4qM

Tony Chimel : Jako trzeci to pochodzący z Ghany w Zachodniej Afryce, ważący 100 kg Kofi Kingston !

Tony Chimel : Jako ostatni jest to pochodzący z Miami na Florydzie, ważący 117 kg Montel Vontavious Porter M.V.P !

[Fatal 4 Way Match for Intercontinental Championship]

Dolph Ziggler vs. Drew McIntyre vs. Kofi Kingston vs. M.V.P

Pojedynek rozpoczyna się spoglądaniem na siebie wszystkich 4 zawodników, nagle Drew i Dolph rzucają się na Kofiego w narożniku.

Po kilku chwilach M.V.P odciąga Dolpha i zaczyna na nim serię Punchów. Irish Whip i Flapjack od Montela ! W tym czasie Kofi zaczyna swoją serię ciosów na Drew. 10 punchów wprost w głowę "wybranego" ! Schodzi z narożnika, Irish Whip w narożnik, kontra jednak Kingston przeskakuje nad biegnącym rywalem i Dropkick ! Tymczasem Dolph oddaje M.V.P Inverted Body Slamem ! Potem wykonuje kilka Jumping Elbow Drop. PIN 1...2. Kofi przerywa ! Ziggler wstaje i robi na nim Superkick !! PIN 1...2.. Drew przerywa ! M.V.P wstał i pożegnał się na kilkanaście chwil Dolpha Drive-by Kickiem, po którym wypadł z ringu. Zaczyna serię punchów na Drew, odbija się od lin i dostaje Big Boota !!! McIntyre nie na długo pocieszył się, bo otrzymał Trouble In Paradise !!! Kofi nie pinuje tylko podnosi M.V.P i S.O.S !! NIE ! Montel to kontruje na DDT !!! PIN 1...2.. Przerwane ! Dolph przerywa w ostatniej chwili ! M.V.P wytacza się z ringu, żeby odpocząć, a tymczasem Ziggler robi Zig Zag na Kofim !!! McIntyre wstaje i Future Shock DDT na Dolphie !!! Szkot nie miał czasu się obejrzeć, ponieważ Mr. 305 już wstał i wykonał na nim Play of the Day !!! Wszyscy wrestlerzy leżą wycieńczeni.

Nagle M.V.P i Kofi kładą rękę na klatce McIntyre'a !!! Sędzia nie wie co robić i liczy dwoma rękami !!! PIN 1...2...3 !!! Co ? M.V.P i Kofi Kingston mistrzami Interkontynentalnymi ?! Sędzia nie wie komu wręczyć pas ! Kofi i Montel wyrywają sobie tytuł, który należy się im obu.

http://www.youtube.com/watch?v=4eDnkrX_mBQ

Na rampie pojawia się General Manager SmackDown Theodore Long.

Teddy Long : Hej, hej ! Kofi... M.V.P oby dwoje wygraliście jednak tylko jeden z was może być mistrzem. To... Musimy go wyłonić ! Dzwońcie w gong, bo pojedynek pomiędzy tymi dwoma odbędzie się teraz ! Aloha !

[Normal Match for Intercontinental Championship]

Kofi Kingston vs. M.V.P

Gong ! Oby dwaj zmęceni i Trouble in Paradise !!! NIE !! Montel unika, seria ciosów, Knee Facebreaker, M.V.P pokazuje Ballin', odbija się od lin i Ballin' Elbow !!! M.V.P czai się i Play of the Day !!! PIN 1...2.. WYPIĘTE !!! M.V.P nie wierzy i PIN 1...2.. Wypięte kolejny raz !! Montel podnosi się i przeciwnika i widzimy Playmaker !!! PIN 1...2...3 !

Tony Chimel : Oto zwycięzca i nowy Intercontinental Champion ... M.V.P !

Todd Grishiam : M.V.P w końcu zdobył pas Interkontynentalny !

Jim Ross : Todd to wielka chwila dla nowego mistrza Interkontynentalnego M.V.P.

Todd Grishiam : Widzimy jak się cieszy, a my w tym czasie zapraszamy na reklamę i kolejną walkę.

---------

REKLAMA

---------

Nowy Intercontinental Champion M.V.P idzie uradowany po backstage'u, zaczepia go Tyler Reks.

Tyler Reks : Proszę, proszę... Oto nowy Intercontinental Champion we własnej osobie. Wiesz co ci powiem ? Nie będę ci gratulował, bo za tydzień będziemy walczyć o ten pas !

M.V.P : O czym ty mówisz ?

Nagle Tyler wykonuje kopniaka w brzuch M.V.P, a potem bierze go na ramiona i robi Burning Hammer !!!

Tyler Reks : Tak... O tym mówię... Ty kontra ja... Za tydzień o ten pas... To już oficjalne...

Tyler odchodzi, a do M.V.P dobiegają lekarze i sędziowie. A kamera jest pokazana na komentatorów SmackDown, czyli Jima Rossa i Todda Grishiama.

Jim Ross : Wow. To było dziwne.

Todd Grishiam : Czy ja dobrze słyszałem ? Tyler wyzwał nowego Intercontinental Championa kilka minut po zdobyciu tego pasa ?

Jim Ross : Chyba jeszcze dobrze słyszę i tak samo słyszałem co ty i inni.

Todd Grishiam : No nic.. Zapraszamy na walkę "Dashing" Cody'ego Rhodesa z największym atletą świata Big Show'em.

http://www.youtube.com/watch?v=J1cB-pVP2lg&feature=related

Tony Chimel : Następujący pojedynek będzie na zasadach One Fall. Jako pierwszy pochodzący z Charlotte w Północnej Karolinie, ważący 98 kg ... "Dashing" Cody Rhodes !

http://www.youtube.com/watch?v=lB3yjdH97yY&feature=related

Tony Chimel : Oraz jego przeciwnik. Pochodzący z Tampy na Florydzie, ważący 220 kg ... The Big Show !

[Normal Match]

"Dashing" Cody Rhodes vs. The Big Show

Walka zaczyna się nie od zwarcia tylko chodzenia, a raczej ucieczki Cody'ego przed olbrzymim Big Show'em. W końcu największy atleta świata dopada Rhodes'a i zaczyna go punchować, a potem wyprowadza Open-handed Chop wprost w klatkę "Dashing One'a". Przechodzi do narożnika na przeciwko, rozpędza się i Corner Closethline ! NIE ! Cody w ostatniej chwili unika i zaczyna atakować rywala, ale bez skutku... Big Show od razu podrzuca Cody'ego na liny, wykonuje kolejny Open-handed Chop, ale przed tym robi jeszcze Slapa w twarz przeciwnika. Rhodes jakby nie poczuł tego Chopa od razu zdenerwował się i to jak. Wyszedł z ringu kopnął w metalowe schodki i zarządał, żeby ktoś mu podał jego narzutę, na której z tyłu jest lustro. Cody przegląda się aż w końcu odwraca się do Showa i krzyczy, ale olbrzym z tego sobie nic nie robi i łapie go za głowę i wsadza na apron. Rhodes to wykorzystuje robiąc gilotynę o liny. Szybko wbiega do ringu i zaczyna serię "młotków" w plecy rywala. I kilka Slingshot Stompów. Zaczyna tauntować i krzyczeć jaki on nie jest doskonały. Gdy się odwraca Show już stoi i grozi mu ręką. Cody chowa głowę między ręce, a Big Show to wykorzystuje i znów bierze rywala do narożnika i Open-handed Chop ! Ciii i kolejny ! Cóż za plask ! Rhodes'owi trudno złapać odden. Kiedy już zaczyna normalnie oddychać przeciwnik sprzedaje mu Headbutta, a potem Elbow Drop. PIN 1...2.. Wypięte ! Największy atlera świata przysuwa "Dashing" Cody'ego Rhodesa pod narożnik i tam wciska swój tyłek w jego twarz. Odchodzi od niego, kładzie go i wchodzi na liny i Slinghsot Elbow Drop ! NIE ! Rhodes w ostatniej chwili unika i kiedy przeciwnik się podnosi wykonuje Disaster Kick !!! Jednak Big Show nawet się nie poruszył ! Ponad dwumetrowy wrestler łapie Cody'ego za szyję i Chokeslam !!! PIN 1...2...3 !

Tony Chimel : Oto zwycięzca ... The Big Show !

Jim Ross : Jak wszystkie walki Big Showa nic specjalnego... Nie dał dużo pokazać Cody'emu. No cóż to też są zalety, że może wyrgywać wszystkie walki.

Todd Grishiam : J.R. masz rację. Cody potrafi sobie poradzić z przeciwnikami swoich rozmiarów, ale z Big Show'em nie miał najmniejszych szans.

Jim Ross : Walkę pewnie szybko zapomniemy, ale najbliższej na pewno nie !

Todd Grishiam : Oczywiście... Alberto Del Rio będzie walczył z największym z najmniejszych Rey'em Mysterio.

Jim Ross : Ale najpierw będziemy mieli wywiad Josha Mattewsa.

Josh Mattews i jego gość...

Josh Mattews : Panie i panowie oto mój gość na tą chwilę... Rey Mysterio ! Rey powiedz .. za chwilę masz pojedynek 1 rundy o pas World Heavyweight Championship z człowiekiem, który skontujzował cię na jakiś czas, a potem wyzywał od piesków chihuahua. Oczywiście to Alberto Del Rio. Walczyłeś z nim nie raz i co o nim myślisz jako rywalu ?

Rey Mysterio : Josh... Alberto kontuzjował moją rekę i potem ośmieszał przed milionami ludzi, ale ja mu nie popuszczę. Zobaczy jak ten piesek chihuahua potrafi walczyć i potrafi wygrać z nim przez 6-1-9 !

Josh Mattews : Rey dzięki za te kilka słow.

Rey Mysterio : Do zobaczenia Josh.

---------

Promo Main Eventu, w którym Edge zmierzy się z nieznanym nikomu przeciwnikiem !

--------

http://www.youtube.com/watch?v=LOEWEW06hxo

Tony Chimel : Panie i panowie ta walka będzie 1 rundą turnieju do pasa World Heavyweight. Jako pierwszy pochodzący z San Diego w Kalifornii, ważący 79 kg ... Rey Mysterio !

Panie i panowie przedstawiam państwu prywatnego announcera. Ricardo Rodrigueza.

http://www.youtube.com/watch?v=BSPaSEoyNZY

Ricardo Rodriguez : (Coś tam gada po meksykańsku co nikt nigdy nie rozumie)... Albertooooo Delll Rrrrrioooooo !

[Normal Match w pierwszej rundzie turnieju o pas WHC]

Rey Mysterio vs. Alberto Del Rio

Alberto od razu po gongu rzuca się na Reya. Zaczyna go dusić i stompować w narożniku.

Wykonuje potężny Irish Whip w narożnik, po którym Mysterio pada na matę z impetem. Del Rio łapie jego lewą rękę i uderza ją o deski po czym wyrzuca go z ringu. Sam zaczyna tauntować co nie przypada do gustu publiczności. Potem wychodzi z ringu i mocno uderza dłonią przeciwnika o stalowe schodki. Znów zaczyna tauntować i pokazywać jaki on nie jest wspaniały i śmiać się. Nagle Rey robi Drop Toe Hold na schodki i Alberto zostaje ogłuszony na kilkanaśćie sekund ku cieszy fanów.

Rey chce wrzucić Del Rio do ringu jedną reką, jednak nie udaje mu się to i Alberto częstuje go krawędzią ringu i sam go wtacza. W ringu wykonuje Double knee armbreaker ! Potem podnosi się sam i wrzuca na ramiona Reya i chce wykonać Fireman carry gutbuster jednak Mysterio w porę wykonuje Tornado DDT !!! PIN 1...2.. Wypięte ! Mistrz 619 podnosi rywala, wykonuje Snapmare i Low Dropkick ! PIN 1...2.. Wypięte ! Oby dwaj wstają i Hurricanrana na drugą linę. Mysterio odbija się od liny i chce zrobić 619, ale Alberto wychodzi z ringu. Jednak Rey szybko znów odbija się od lin i Plancha !!! Oby dwoje leżą poza ringiem. Sędzia dolicza do 8 i Mysterio wchodzi do ringu, a Alberto zaraz po nim.

Niski zawodnik wykonuje Dropkick, a potem Wheelbarrow Bodyscissors, ale Del Rio wykonuje Bridging German Suplex !!! PIN 1...2.. Wypięte ! Szybko wstają i Enzuigiri od tego wyższego ! Alberto szybko chce zapiąć Cross Armbreaker, ale Rey jakoś się wydostaje, szybko Hurricanrana, odbicie od lin i 619 !!! Rey staje na apronie, czeka aż Alberto wstanie, w końcu zbiera się i West Coast Pop !!! PIN 1...2...3 !!

Tony Chimel : Oto zwycięzca i zakwalifikowany do następnej rundy turnieju ... Rey Mysterio !

Po walce Alberto wykonuje Rey'owi Low Blow ! Następnie zaczyna uderzać jego rękę krzesłem i zapina Cross Armbreaker, po którym nie chce puścić przez kilka minut aż w końcu uśmiecha się i puszcza oko do Mysterio.

Jim Ross : Widzę, że Alberto nie potrafi przegrywać i nie przypadł mi on do gustu...

Todd Grishiam : Kolejny raz się z tobą zgadzam J.R. Był to niezły pojedynek, ale zapraszamy na następny !

Jim Ross : Zapraszamy ! Ej Todd... chcesz miętówkę ?

Todd Grishiam : Z chęcia.

---------

REKLAMA

---------

http://www.youtube.com/watch?v=zO6mkpGwc5M

Tony Chimel : Nadchodząca walka to kolejna walka 1 rundy o pas World Heavyweight. Zmierzający do ringu pochodzący z Waszyngtonu D.C., ważący 130 kg ... "The Animal" Batista !

http://www.youtube.com/watch?v=o101HYSbHoE

Tony Chimel : A jego przeciwnik to pochodzący z Knoxville w Tennessee, ważący 147 kg ... Kane !

Batista vs. Kane

Pojedynek gigantów zaczyna się spojrzeniami na siebie. Podchodzą do siebie, widać, że Kane jest wyższy, ale nie wygrywa z Animalem mięśniami.

Zwierzak pokazuje swoje mięśnie Kane'owi i śmieje się. Big Reg Monsterowi nie jest do śmiechu i robi Uppercut ! Potem 2 punche i kolejny potężny podbródkowy ! Irish Whip i ogromny Big Boot ! Animal pada na matę. Po chwili wstaje i znów zarabia Uppercut. Potem Irish Whip w narożnik, kontra i Corner Clothesline ! Następnie łapie olbrzyma i Running Powerslam ! PIN 1...2. Wypięte ! Zwierzak podnosi Kane'a, popycha go na liny i Spinebuster !!! Big Red Machine wstaje i od razu sprzedaje Uppercut ! Kolejny i Clothesline ! PIN 1...2.. Wypięte ! Gdy Batista siada sobie i dostaje Low Dropkick ! Kane wchodzi na trzecią lin, a gdy Animal podniósł się widzimy Diving Closethline !! Big Red Monster unosi dłoń w górę, czyli możemy za niedługo zobaczyć Chokeslam ! Batista wstaje, a Kane łąpie go za szyję, ale Animal uwalnia się i Spear !! Zwierzak wstaje i pokazuje, że wykończy Kane'a. Big Red Justice wstaje, dostaje kopniaka i Batista Bomb !!! PIN 1...2.. Wypięte ! Batista podnosi przeciwnika, a ten łapie go za szyję i Chokeslam !!! Cóż za rzut ! Kane zbiera rywala, a Animal popycha go na liny i Spear !!! PIN 1...2.. Wypięte ! Dla Kane'a to za mało myśli pewnie sobie Batista. Podnosi przeciwnika, kopniak, wyniesienie iii... Batista Bomb !!! PIN 1...2... WYPIĘTE !!! The Animal prawie robi wytrzeszcz z niedowierzania. Podnosi jeszcze raz Kane'a, wyniesienie iii... BATISTA BOMB !!! PIN 1...2...3 !

Tony Chimel : Oto zwycięzca ... "The Animal" Batista !

Po walce Kane wstaje, nagle gaśnie światło i bije gong ! W ciemnościach tylko słyszymy jak ktoś rzuca kimś o matę, a gdy zapalają się Kane leży na środku ringu !

Jim Ross : Co to było ? Nie wiem, ale zapraszamy na następną walkę.

Todd Grishiam : To było dziwne...

------------

Pokój lekarza, w którym Rey Mysterio jest badany przez lekarza.

Lekarz : Tak boli ?

Rey : Tak

Lekarz : Tak boli ?

Rey : Tak... Auuu...

Do pokoju wchodzi GM SmackDown Teddy Long i pyta się lekarza na boku.

Teddy Long : I jak z nim ? Będzie gotowy na przyszły tydzień ?

Lekarz : Nie wiem... Rey już był kontuzjowany na tą rękę i Alberto ją poprawił. Wykuruje się za jakieś 2-3 tygodnie, więc za tydzień na pewno nie będzie gotowy.

Teddy Long : Dziękuje za informacje.

Teddy podchodzi do Reya

Teddy Long : Powiem od razu. Nie będziesz gotowy na przyszły tydzień, ale możesz zawalczyć za dwa tygodnie.

Rey : Dobrze... Za 2 tygodnie będę gotowy i zawalczę z Batistą, a potem jeszcze raz pokonam Alberto.

Teddy Long : Mam nadzieję, że się wykurujesz.

------------

REKLAMA

------------

Kamera przenosi się na backstage, a tam widzimy idącego ... The Rocka !!!

Jim Ross : Co ? The Great One znów w WWE ? To świetnie ! Ale kto będzie jego rywalem ?

http://www.youtube.com/watch?v=Dm42EveQG4I&feature=mfu_in_order&list=UL

Tony Chimel : Kolejna walka będzie na zasadzie One Fall. Jako pierwszy pochodzący z Miami na Florydzie, ważący 125 kg ... The Rock !

The Rock zmierza do ringu z mikrofonem w ręce przy dużej owacji publiczności. Wchodzi do niego, przechadza się, uśmiecha i zaczyna mówić.

The Rock : Po... Po 7 długich latach The Rock w końcu powrócił do ... Columbus... W końcu The Rock powrócił na... SmackDown... W końcu The Rock powrócił do... domu... I teraz tak szybko nie odejdę ! Mam zamiar zdobyć pas World Heavyweight, a najpierw pokonując mojego rywala...

Nagle na titantronie pokazuje się Jeff Hardy !

The Rock : Proszę, proszę... Sam Charismatic Enigma będzie moim rywalem... Wyłaź tu Jeff ! Skończmy to szybko !

http://www.youtube.com/watch?v=3TxmUpqzl6Y

Tony Chimel : A jego przeciwnik to pochodzący z Cameron w Połnocnej Karolinie, ważący 98 kg ... "The Charismatic Enigma" Jeff Hardy !

Jeff wbiega szybko do ringu i rzuca się na Rocka i słyszymy gong !

The Rock vs. Jeff Hardy

Hardy po tym jak się rzucił na rywala odchodzi od niego i powala go Running Clothesline'm. Potem kolejnym, ale Great One się uchyla i wykonuje Irish Whip i Samoan Drop ! Podczas, gdy Rock podnosił Jeffa ten sprzedaje mu puncha w brzuch, Hook Punch i Sitout Jawbreaker ! Potem próbuje Kicka, Rocky łapie jego nogę, ale Hardy robi Mule Kick ! Kilka kopniaków i Body Slam ! Łapie za nogi i widzimy Double Leg Drop ! PIN 1...2. Wypięte ! Oby dwoje wstają, kopniak od Rocka, odbicie od lin i Float-over DDT !! PIN 1...2. Wypięte ! Rock wstaje i unosi ręce do publiczności. Tymczasem Jeff wskakuje na narożnik i kiedy Rock się odwraca robi Whisper in the Wind !!! Chrismatic Enigma podnosi People's Championa robi Irish Whip w narożnik, tam robi kilka kopniaków i punchów. Odchodzi, rozpędza i Hardyac Arrest !! Extreme Enigma gotowy na Twist of Hate jednak Rock nie, bo kontruje finisher przeciwnika na Spinebuster ! Jeff wstaje, nie trafia z Clothesline'm i zostaje zapęty w Rock Bottom ! Jeff uwalnia się łokciem i Twist of Hate !!! The Antichrist wskakuje na narożnik spoglądając po publiczności zawadiacko i Swanton ... NIE !! Rock wystawia kolana i Hardy trafia na nie !! Oby dwoje podnoszą się i ... Rock Bottom !!! Po tylu latach w końcu fani zobaczyli ten finisher. PIN 1...2.. Wypięte !!! Rock otwiera szeroko oczy i nie wierząc. Ale staje sobie nad Hardy'm i tak ! To będzie to ! Ściąga opaskę na łokieć, odbicie od lin, jeszcze jedno i ... Twist of Hate !!! Znów Antichrist wchodzi na narożnik i kolejny raz nie trafia Swantona !!! Great One wstaje, odbicie od lin, jeszcze jedno i ... People's Elbow !!! PIN 1...2...3 ! Rock cieszy się z pierwszego zwycięstwa po powrocie.

Tony Chimel : Oto zwycięzca ... The Rock !

Co się dzieje ?! Na ring wbiega Matt Hardy ! Brat Jeffa ! Z krzesłem !

Jim Ross : OMG! Todd patrz ! To Matt Hardy !! Co on chce zrobić z tym krzesłem ?!?

Rock się odwraca i potężny Chair Shot w głowę !!! Twist of Hate od Matta !! Widzimy już jak Jeff na narożniku i Swanton Bomb !!! Bracia Hardy podnoszą ręce do góry w swoim stylu, co nie podoba się fanom.

Jim Ross : Dziwna sytuacja... Matt został zwolniony jakiś czas temu, a teraz powrócił i to z hukiem po walce swojego brata.

Todd Grishiam : Co ? Powrót Hardy Boyz ? To będzie naprawdę ciekawe !

Jim Ross : To tak, ale Main Event jeszcze bardziej ! Edge w ostatnim pojedynku pierwszej rundy o pas World Heavyweight będzie walczył z nie wiadomo kim !

Todd Grishiam : Tak... Będzie to fascynujące.

-----------------

REKLAMA

-----------------

http://www.youtube.com/watch?v=uzZyADsO1ag

Tony Chimel : Walką wieczoru będzie ostatni pojedynek z 1 rundy turnieju o pas World Heavyweight. Jako pierwszy pochodzący z Toronto, Onatrio w Kanadzie, ważący 110 kg ... "The Rated R Superstar" Edge !

[Normal Match w pierwszej rundzie turnieju o pas WHC][/i]

Edge vs. ???

Edge stoi w ringu i ...gaśnie światło oraz biją dzwony !! Potem pojawiają się druidzi, którzy prowadzą trumnę... Otwierają ją, a w niej leży ... The Undertaker ! Rated R Superstar podchodz zobaczyć kto jest w trumnie, a nagle Taker siada !!! Edge zamiera w bezruchu.

Jim Ross : Undertaker powrócił ze zmarłych kolejny raz !!

Todd Grishiam : Tak... Już szósty czy siódmy...

Jim Ross : Bądź cicho i oglądaj...

Demon wchodzi do ringu i staje przed totalnie zamroczonym Edge'm. Podchodzą do narożników i czekają na walkę.

Edge vs. The Undertaker

Deadman od razu po gongu atakuje Edge'a ! Odchodzi od narożnika, łapie go i Snake Eyes, a potem Big Boot ! Szybko znów podnosi Edge'a bierze jego rękę, wykręca, wchodzi na liny i Old School !! Undertaker podnosi dłoń do góry w geście Chokeslam'u. Kiedy Rated R Superstar wstaje Taker łapie go za szyję, ale on się wydostaje z uchwytu i Edgecution !! Edge wchodzi na narożnik, a kiedy Deadman podnosi się wykonuje Missile Dropkick ! Master of Manipulation szybko wstaje i podnosi rywala. Widzimy Russian Legsweep ! Następnie znów go podnosi, Irish Whip i Flapjack !! PIN 1...2. Wypięte ! Edge powoli wstaje, a Demon za nim. Taker próbuje Clothesline'u, ale nie udaje mu się i Edge'O'Matic !!!! Edge szybko zbiera się, zbiera przeciwnika i Edgecution !! PIN 1...2.. Wypięte ! Rated R Superstar podchodzi do jednego z narożników i przewraca włosami do tyłu i widać już ogniki w jego oczach, chyba szykuje się Spear. Deadman wstaje i ... unika Speara i Chokeslam !!! Edge wysuwa się na apron co przygotowywuje go do Guillotine Leg Dropu od Demona z Krainy Śmierci, i tak on robi !! Staje sobie w ringu i kolejny raz podnosi rękę do góry w celu wykonania drugiego Chokeslam'u. Kiedy Edge zbiera się i... Chokeslam !!! PIN 1...2.. Wypięte ! Undertaker podnosi rywala, Irish Whip w narożnik i Corner Clothesline !! Deadman kopie Edge'a w brzuch, wynosi pod Last Ride, ale on wydostaje się przez Sunset Flip ! PIN 1...2.. Wypięte ! Oby dwaj leżą na macie wykończeni. Pierwszy wstaje Edge, a po nim Taker i SPEAR !!! Rated R Superstar nie pinuje aż w końcu bierze nogę przeciwnika. PIN 1...2... Wypięte !!! Edge już myślał, że wygrał, ale sędzia pokazuje, że było tylko 2.

Staje sobie przy narożniku i chce znów wykonać Spear. Kiedy już Taker stoi, ten chce zrobić swój finisher, ale mu się nie udaje, kopniak dla Edge'a, wyniesienie i Last Ride !!! PIN 1...2... Wypięte !!! Deadman nie może uwierzyć, zbiera się i pokazuje Rest In Peace !! To chyba będzie koniec Edge'a !! Rated R Superstar wstaje i od razu Undertaker bierze go pod Tombstone, ale Ultimate Opportunist wykonuje DDT !!! Edge nie może nawet pinu, bo Undertaker zmartwychwstaje !! To postawia go na nogi i zaczyna się wymiana ciosów. Wygrywa ją Edge i Big Boot ! Deadman powoli podnosi się i ... SPEAR !!! SPEAR !!! SPEAR !!! PIN 1...2...3 !!!

Tony Chimel : Oto zwycięzca ... "The Rated R Superstar" Edge !!

Jim Ross : Wspaniały Main Event. Kontry, nearfally i wspaniałe akcje od oby dwóch wrestlerów. Jednym słowem walka idealna na ostatni pojedynek pierwszego SmackDown w 2011 roku.

Todd Grishiam : Tak... Zobaczmy w powtórkach... 2 Chokeslam'y od Undertakera i 2 Speary od Edge'a, ale nie zapomnijmy także o Last Ride od Deadmana. Dziękujemy państwu, że byliście z nami przez te 2 godziny. Dobranoc ! Spotkamy się znów za tydzień !

Jim Ross : Dobrej nocy !

------------------------------------------------

SMACKDOWN SCHODZI Z ANTENY

------------------------------------------------

• 2 tygodnie później...

WWE Monday Night RAW 10/01/2011

http://www.youtube.com/watch?v=g-k_RQOaZas

Phoenix, Arizona

Jak zawsze RAW zaczyna się intrem i pokazem sztucznych fajerwerków oraz przejazdem kamerą po publiczności.

Michael Cole : Za 3 tygodnie odbędzie się PPV Royal Rumble, a dzisiaj witamy na Monday Night Raw ! Przy stoliku komentatorskim ja Michael Cole i WWE Hall of Famer Jerry "The King" Lawler. King znamy już pretendentów do pasów United States i WWE. Mistrza Stanów Zjednoczonych poznamy już dzisiaj, a mistrza WWE na Royal Rumble PPV ! Dzisiaj będzie naprawdę ciekawie.

Jerry Lawler : Tak... Zapowiada się naprawdę, ale naprawdę ciekawy wieczór. Przypomnijmy sobie, że na ostatnim SmackDown powrócił ...

Jerry Lawler : Właśnie ten facet ! The Rock !

Rocky staje sobie na rampie, spogląda po publiczności aż zmierza do ringu. W nim bierze mikrofon i mówi.

The Rock : [cheer]... Po ... Po 7 długich... Po 7 długich latach... Finally ! Finally !! Finally !!! The Rock has come back to Phoenix ! [cheer] Finally ! The Rock has come back to Monday Night RAW ! [cheer] Finally ! The Rock has come back ... home. [cheer] Wiem, że powiedziałem to samo co na Smack'u, ale kogo to obchodzi. Swoją pierwszą walkę po powrocie już mam za sobą. Z Jeff'em Hardy'm... Wygrałem ją, ale potem wbiegł jego braciszek i palnął mnie krzesłem prosto w głowę... Jak on się zwie ? Wiem, że Hardy tylko imię... Fat ? Fat Hardy ? Aaa... Matt Hardy. Mniejsza z tym, ale skopałbym mu ten Roody-Poo Candy Ass !! Jednak przeszukałem ich na backstage'u i nie było ani Fat'a ani jego wymalowanego braciszka... Może po pierwsze... Nie przyjechali do Tuscon jak prawie cały roster SmackDown albo dwa, dlatego pomyśleli sobie, że tu będę i bali się stanąć oko w oko z The Great One'm ! Wybierajcie, która lepsza wersja. [Fani wybierają 2.] Ja też bym wybrał dwójkę... Ale mniejsza z tym, bo każdy wie, że bracia Hardy to frajerzy. Mam na głowie więcej spraw niż tych dwóch... Pierwszą rzeczą jest wygranie turnieju o pas World Heavyweight na Royal Rumble. Na Elimination Chamber obronienie tego pasa i czekanie na WrestleManię ! Niektórzy pamiętają jeszcze Attitude Erę.. Ehhh... To były czasy... Ale teraz mamy 2011 rok i prezesem WWE jest Ziomal, a GM'em ... komputer ...

[E-mail od GM'a]

Michael Cole : Panie i panowie właśnie otrzymałem e-maila od...

The Rock : Tak wiemy, że jest anonimowy ! Ale Michael nie przeczytasz tego e-maila, ponieważ dziś jest ważniejsza rzecz niż to... Najważniejszą rzeczą jest to, że THE ROCK IS ON MONDAY NIGHT RAW !! A ty myślisz, że jestem jakimś naiwniakiem... Co ty w ogóle o mnie myślisz ?

Michael Cole : Ja myślę, że...

The Rock : IT DOESN'T MATTER WHAT YOU THINK !!! A teraz siadaj na fotelu, bo za 2 godziny na wwe.com ukażą się zdjęcia... Na których zejdę i rozwalę ten komputer na kawałeczki !!

Michael Cole : Nie może...

The Rock : Kto dopuścił cię do głosu ?! Właśnie... A teraz się daj na fotelu koło Jerry'ego Lawlera i miej zasczyt, że siedzisz obok kogoś takiego jak on ! A nie takich idiotów jak Miz... Jeśli jesteśmy przy nim mam dla ciebie kilka słow Miz... Nie jesteś Awesome tylko po prostu jesteś Awful... Ale to nie koniec, bo przypomnijmy sobie kiedy Miz wygrał czysto walkę ? Nigdy ! Tak... Co tydzień siadam sobie przy telewizorze, oglądam Raw i zawsze jesteś ty... "I'm The Miz and I'm Awesome"... Nie jesteś Awesome, jesteś po prostu brzydki ! Nie mogę zrozumieć czemu Cole cię tak uwielbia... Ale chyba już wiem... Nie jesteś do końca mężczyzną Michael... [Cole krzyczy, że nie] Tak... Jeśli nie to czemu przy walkach div zasypiasz ? Znamy już odpowiedź... A teraz zamknijcie oczy i pomyślcie sobie walkę Michael Cole vs. The Rock [zaczyna się śmiać] Przepraszam, ale gdy tylko pomyślałem sobie Cole'a w gatkach nie mogłem się powstrzymać. Tak więc mamy kilka przykładów, że Michael Cole nie jest mężczyzną... Pierwsza to, że kocha się w Mizie, druga walki div go nudzą i trzecia pomyślcie sobie jakby miał walczyć... To chyba wystarczy... With the millions ... of The Rock fans... IF YOU SMELALALALA WHAT THE ROCK ... IS COOKIN' ?!

The Rock upuszcza mikrofon i udaje się za kulisy.

Michael Cole : Jak on śmiał ?! Obrażać mnie i Miza ! This is ridiculous !!

Jerry Lawler : Michael musisz ochłonąć... A my w tym czasie zapraszamy na walkę z ostatniego Superstars.

Michael Cole : Jak on mógł ?! Pytam się !

Jerry Lawler : Dobra... Bądź cicho...

_________________________________________________________________________________________________

(Reklama...)

_________________________________________________________________________________________________

[Normal Match]

Darren Young vs. Tyson Kidd

...Mamy gong i zaczynamy ! Pierwsze zwarcie i od razu Kidd przechodzi do Wrist Locku, ale Darren szybko wydostaje się z tego i zapina Side Headlock. Niedługo trzyma przeciwnika, bo szybko się rozłączają. Znów zwarcie, które tym razem wygrywa Young. Wrist Lock, a potem Sitting Reverse Armbar. Kanadyjczyk jednak po kilku chwilach się wydostaje. Gdy stoją Tyson robi 2 Shoot Kicki i 1 Spin Kick. Przejmuje kontrolę nad swoim rywalem i szybko wykonuje Spinning Neckbreaker. Od razu zapina Headlock. Jednak rywal po kilkudziesięciu sekundach przy oklaskach publiczności wychodzi z opresji. Kidd od razu wykonuje kilka stompów, a następnie wychodzi na apron i Slingshot Leg Drop ! NIE ! Darren w ostatniej chwili unika ruchu rywala. Young podnosi się i rywala, szybko wykonuje Running Powerslam ! PIN 1...2. Wypięte ! Robi 2 Low Kicki i potężny Northern Lights Suplex !! PIN 1...2.. Wypięte ! Gdy już ma wykonać Full Nelson Flapjack, Tyson kontruje to na Code Blue !!! Wchodzi na apron i mamy Springboard Elbow Drop !!! Kidd trafia, potem szybko podnosi się, łapie z nogi Darrena i zapina Sharpshooter !!! Były członek Nexus ma daleko do lin i odklepuje !

Justin Roberts : Oto zwycięzca przez submission ... Tyson Kidd !

Michael Cole : Nie pokazali nic więcej niż w ostatnim tygodniu...

Jerry Lawler : Zgadzam się, ale ten pojedynek był trochę nudnawy.

Michael Cole : Można tak powiedzieć... No nic... Zapraszamy na kolejną walkę !

(Did you know ?)

Justin Roberts : Kolejna walka odbędzie się na zasadzie One Fall. Jako pierwszy stojący już w ringu ważący 103, pochodzący z Clinton w Mississippi Ted DiBiase !

Justin Roberts : A jego przeciwnik to ważący 83 kg, pochodzący z St. Louis w Missiouri ... Evan Bourne !

[Normal Match]

Ted DiBiase vs. Evan Bourne

Druga walka na RAW rozpoczyna się zwarciem, po którym syn Million Dollar Mana przechodzi do Side Headlocku. Evan wydostaje się po odbiciu od lin. Jednak DiBiase robi Kitchen Sink ! Od razu wykonuje 2 Fist Dropy i kilka Elbow Dropów. PIN 1...2. Wypięte ! Oby dwaj wstają i szybka Hurricanrana od Evana !! Bourne rozpędza się i Dropkick ! Potem podnosi Teda, Irish Whip, skontrowany, a kiedy DiBiase schyla się Evan przeskakuje przez niego, a gdy już jego rywal stoi wykobnuje Spinning Sarate Kick !! Podnosi rywala i kilka Punchów i Enzuigiri !! Szybko Bourne łapie za nogi i Catapult !! PIN 1...2. Wypięte ! Podnoszą się i Ted od razu rzuca się na przeciwnika w narożniku. Tam go kopie ile wlezie aż sędzia go odciągnie. Potem łapie go i robi Backbreaker ! Następnie sprzedaje Bourne'owi potężnego Standing Dropkick !! PIN 1...2.. Wypięte ! Staje sobie przy linach i odbijając się od lin stompuje przeciwnika. Znów sędzia walki liczy, aby DiBiase odszedł od lin i przeciwnika. Evan podnosi się i wykonuje Roundhouse Kick !! Kiedy DiBiase staje sobie przy narożniku Evan sprzedaje mu Double Knee Drop w narożniku !! Wchodzi na narożnik, taunt i mamy Air Bourne !!! PIN 1...2...3 !

Justin Roberts : Oto zwycięzca... Evan Bourne !

Michael Cole : Powiem, że nawet niezła walka, ale przejdźmy do tego co będzie za kilka minut.

Jerry Lawler : Tak... Daniel Bryan będzie walczył z Primo o pas United Stated w 2 out of 3 Falls Matchu !

Michael Cole : Ale najpierw będzie wywiad ! Z kim ? Dowiecie się tego sami.

Josh Mattews : Panie i panowie moim gościem jest ... Daniel Bryan.

Daniel Bryan : Witaj Josh.

Josh Mattews : Daniel za chwilę masz walkę z Primo o pas United States w stypulacji 2 out of 3 Falls. Czy to ci sprzyja, czy przeszkadza ?

Daniel Bryan : Na pewno sprzyja mi stypulacja. Mogę zapiąć 2 razy LeBell Lock i poddać rywala (śmiech) Hmm... Co przeszkada... Przeszkadzać może to, że będzie to długa walka i wyczerpująca, ale obiecuję, że dam z siebie wszystko.

*Daniel pokazuje Josh'owi, że musi już iść i odchodzi.*

Josh Mattews : Dziękuje za wywiad.

(Reklama...)

Justin Roberts : Następująca walka będzie o zwakatowany United States Championship w stypulacji 2 out of 3 Falls Match. Jako pierwszy ważący 99 kg, pochodzący z Portoryko... Primo !

Justin Roberts : A jego przeciwnik ważący 87 kg, pochodzący z Aberdeen w Waszyngtonie... Daniel Bryan !

[2 out of 3 Falls Match for United States Championship]

Primo vs. Daniel Bryan

Gong! Zawodnicy na początku spoglądają na siebie. Wchodzą w zwarcie, z którego wychodzi zwycięsko Daniel Bryan. Przechodzi do Wrist Locku. Primo przerzuca przeciwnika przez siebie i sam zapina Wrist Lock. Daniel próbuje się wydostać i to mu się udaje. Znów wchodzą w zwarcie, wygrywa je Primo i zapina Side Headlock. Bryan odbija ich od lin i wykonuje Shoulder Block. Podnosi przeciwnika i robi serię European Uppercut'ów. I ogromna teraz seria Kicków w żebra i klatkę ! To musiało boleć ! Potem rozpędza się i Corner Dropkick !! PIN 1...2.. Wypięte ! Oby dwaj sie podnoszą i od razu American Dragon ściąga rywala do parteru za rękę i zapina LeBell Lock !! Primo nie ryzykuje i odklepuje !

1-0 dla Daniela Bryana !

Szybko oby dwaj wstają i patrzą na siebie. Primo od razu atakuje rywala kilkoma Kickami i szybką Hurricanraną ! Natychmiastowo wchodzi na narożnik i Diving Leg Drop !! PIN 1...2. Wypięte ! Teraz przemieszcza się na apron, Daniel wstaje i Springboard Cross... Potężny Big Boot od Bryana !!! Portorykańczyk pada na matę z impetem ciężko oddychając. American Dragon długo nie pinuje aż w końcu bierze nogę rywala. PIN 1...2.. Wypięte !! Bryan nie może uwierzyć, ale szybko się zbiera i łapie nogi rywala i widzimy Indian Deathlock !!! Jednak Primo jest kilkanaście centymetrów od lin i łapie się nich. Daniel muis puścić, ale tylko na chwilę, bo zapina Surfboard, ale nie udaje mu się skoczyć, ponieważ Primo przewraca się na plecy i od razu Catapult w narożnik i Backstabber !!! PIN 1...2...3 !

Mamy 1-1 !!

Każdy pin, submission, nawet dyskwalifikacja czy count out wyłoni nam nowego United States Championa ! Oby dwoje wstają, ciężko oddychają, ale są gotowi do walki. Podają sobie ręce, Daniel zachodzi rywala w narożniku i wykonuje drugą serię potężnych Kicków. Gdy już Primo trochę odchodzi, Bryan wchodzi na narożnik, a kiedy rywal się odwraca robi Missile Dropkick ! PIN 1...2.. Wypięte ! American Dragon podnosi się i rywala, kilka European Uppercut i 2 Sitting Clothesline'y po odbiciach od lin. Unika Clothesline'u od rywala i Roundhouse Kick ! ROUNDHOUSE KICK !!! Primo w innym świecie !! PIN 1...2... WYPIĘTE !! Kick out ! Kick out !!

Jerry Lawler : Jak on to zrobił ?! Przecież dostał prosto w czaszkę ! Pytam się jak !

Michael Cole : OMG ! King też nie znam odpowiedzi na twoje pytanie ! Oglądajmy dalej.

Daniel nadal nie wierzy jak to się stało, że Primo odkopał, jednak nie przejmuje się tym i podnosi przeciwnika i Small Package od Bryana !!! PIN 1...2...3 !!

Justin Roberts : Oto zwycięzca i nowy United States Champion ... Daniel Bryan !

Jerry Lawler : Bardzo dobry pojedynek. Pełno zwrotów akcji no i stypulacja nie zawiodła. Po prostu walka świetna !

Michael Cole : Zgadzam się King. Ale Daniel jako mistrz jakoś mi nie podchodzi... Jednak jak już go wygrał to niech będzie...

Jerry Lawler : Dobra Michael przestań już.. Teraz zapraszamy na następną walkę.

Michael Cole : A będzie to Tag Team Match. Zapraszamy !

(Przypomnienie SmackDown...)

Justin Roberts : Następujący pojedynek to Tag Team Match. Jako pierwszy ważący 102 kg, pochodzący z Los Angeles w Kalifornii ... John Morrison !

Justin Roberts : I jego Tag Team partner ważący 107 kg, pochodzący z Charlotte w Północnej Karolinie... R- Truth !

Justin Roberts : I ich przeciwnicy. Ważący razem 201 kg... są członkami The Nexus, Justin Gabriel i Heath Slater !

[Tag Team Match]

R-Truth & John Morrison vs. The Nexus (Justin Gabriel & Heath Slater)

Walkę rozpoczynają R-Trutha i Heath Slater.

Przechodzą do zwarcia, ale Slater od razu kopie z kolana Trutha. Running Clothesline i jeszcze jeden. Kilka forearm'ów i robi Jumping Superman Punch. Podnosi przeciwnika i od razu zapina Side Headlock. Szybko jednak Truth wychodzi odbijając Heatha od lin i Shoulder Block. Podnosi rywala i Front Powerslam ! PIN 1... Wypięte ! Oby dwaj wstają, szybko R-Truth robi Jumping Calf Kick ! Krzyczy głośno "What's up ?!", a publika odpowiada mu to samo. Truth zbiera Slatera, ale ten wciska w narożnik gdzie jest Justin Gabriel. One Man Rockband zmienia się ze swoim partnerem. Justin wskakuje do ringu i od razu 2 Spin Kicki oraz Discus Elbow Smash ! Zaczyna przeważać nad rywalem i zmienia się Slater'em. Heath zadaje mu kilka punchy i 2 kopniaki. Jednak Truth robi Dropkick i zmienia się z Johnem Morrisonem ! Heath też zmienia się z Justinem. Oby dwaj wskakują do ringu i wrestler z RPA dostaje kilka Forearm'ów i jeszcze European Uppercut. Szybki Dropkick, odbicie od lin i Step-up Jumping Heel Kick !! Jeszcze raz wykonuje ten Kick i Russian Legsweep !!

PIN 1...2.. Przerwane ! Heath wchodzi do ringu i przerywa pin. Jednak Truth też w porę reaguje i robi Dropkick, a potem Lie Detecotr !!! Po wykonaniu finishera Gabriel wyrzucza R-Trutha za ring. Flying Chuck !!! PIN 1...2...3 ! NIE ! Sędzia zobaczył, że noga Justina była na linie. Partnerzy wrestlerów w ringu wracają na apron. Zmiana Morrisona z R-Truthem ! W tym samym czasie Justin zmienia się też z Heathem. Truth wchodzi, kopniak dla rywala i Truth Axe !!! Slater leży blisko narożnika. Truth zmienia się z Shamanem Sexu i też popycha Justina na barierki. Monday Night Delight wykonuje Starship Pain !!! PIN 1...2...3 ! Po walce oby dwaj świętują zwycięstwo.

Justin Roberts : Oto zwycięzcy ... John Morrison i R-Truth !

Jerry Lawler : Ładna walka. Nie mam zastrzeżen do wszystkich 4 wrestlerów. Dobrze się spisali.

Michael Cole : Cieszę się, że Morrison i R-Truth wrócili, ale nie za bardzo ich lubię...

Jerry Lawler : My zapraszamy na krótką reklamę.

(Reklama...)

Michael Cole : Chris Jericho ?!

Jerry Lawler : OMG to on ! Powrócił !!

Chris idzie do ringu pewnym krokiem, bierze mikrofon i zaczyna mówić.

Chris Jericho : [heat] Powróciłem !... [heat] Zdziwieni ? Powinniście... Wy hipokryci zachwycacie się takimi jak powracający The Rock, John Cena i Rey Mysterio... Ale tu nagle pojawiam się ja Chris Jericho i słyszę buczenie ? Jestem najlepszym na świecie w tym co robię !! I żądam od was respektu !

Do kogo ja mówię... Przecież sie oszukuję... Mówię do dziesięcio letnich dzieci, którzy na widok Johna Ceny robią w majtki... Tak to o was mówie dzieci siędzące w pierwszym rzędzie ze swoimi rodzicami... Czy wy naprawdę kupiliście te koszulki ? Jesteście po prostu żałośni... Ja zawsze będę jakim jestem, bo jestem ocalony ! Jestem Chris Jericho i...

Mr. Anderson staje sobie na rampie. Unosi rękę do góry i po chwili dostaje mikrofon. Gdy już go ma zaczyna mówi.

Mr. Anderson : Panie i panowie... Rodzice zatkajcie uszy swoim dzieciom... Oraz dupki. Wróciłem do WWE ! Dobra przestańcie szaleć i powiedzmy sobie o stojącym w ringu Chrisie Jericho. Wow... To musiało boleć tak dostać Punta prosto w czaszkę...

Chris Jericho : A ty co ?! Myślisz, że możesz sobie tak tu wejść i rozpowiadać o przyszłości ?!

Mr. Anderson : Ja ? Jeśli ty możesz tak wracać na pstryknięcie palcami to czemu nie ja ?

Chris Jericho : Czemu nie ty ?! Temu, że to ja jestem najlepszy na świecie w tym co robię !...

Mr. Anderson : Chris w swoim żywiole... Ciągle to samo... "Jestem najlepszy w tym co robię... Wy jesteście hipokrytami i jestem ocalony !" I czemu oni buczą ? Bo jesteś nudny ! Przez kilka lat mówisz tą samą regułkę... A ja mam dla... dupków zawsze coś nowego !

Chris Jericho : Myślisz, że jestem nudny ? Ja ? Teraz to przesadziłeś !

Mr. Anderson : Ja przesadziłem ? Nie, nie, nie... To ty przesadziłeś i jesteś w dużym, ale to dużym błędzie !

Chris Jericho : Jestem w błędzie ?! Jesteś tego pewien hipokryto ?! To właź tu do ringu i zobaczymy kto jest lepszy tchórzu !

Mr. Anderson : A wiesz, co ? Chyba ci to udowodnie...

Michael Cole : Panowie, poczekajcie. Dostałęm właśnie...

Chris Jericho : Już ci to mówiłem... Przeczytaj go idioto, ale już !

Michael Cole : [Wchodzi na schodek i zakłada okulary] And I Quote...

Chris Jericho : Możesz szybciej ?!

Michael Cole : Spokojnie... And I Quote... "Chris, Ken. Możecie sobie gadać, ale walki ja mogę ustawiać !"

Ziomal wchodzi zdenerwowanym krokiem na rampę.

Ziomal : Chyba się pomyliłeś GM'ie !! Bo ja też mogę ustwiać walki i mam prawo do zrobienia więcej niż ty... A teraz ma dla ciebie 2 słowa... YOU'RE FIRED !!! [ogromny cheer]

Ziomal podchodzi do laptopa, każe zejść Cole'owi ze schodka i zrzuca laptop ! Zaczyna go rozwalać tak, żeby nie był użytku.

Ziomal : Panie i panowie anonimowego GM'a RAW już nie ma i nie będzie !! Chris, Ken możecie walczyć. A ty Cole nie będziesz już zanudzał ludzi... Przez ciebie tracimy oglądalność i ciesz się, że masz jeszcze robotę ! Dawać tu sędziego.

[Normal Match]

Chris Jericho vs. Mr. Anderson

Walka zaczyna się kopniakiem od Chrisa. Od razu robi Body Slam i Knee Drop. Podnosi Kena, robi kilka Backhand Chopów. Po każdym słyszymy "Wooo". Dodaje jeszcze serię Forearm'ów i European Uppercut.

Podchodzi z Andersonem do narożnika i tam zaczyna go okładać. Asshole po chwili sam sprzedaje serię punchów. Irish Whip i Back Body Drop ! Kiedy Chris się zbiera od razu wykonuje Running Clotheslin ! Jeszcze jeden i podnosi przeciwnika, widzimy Side Slam Backbreaker ! PIN 1...2 Wypięte ! Wstaje razem z rywalem i Snap DDT ! Oby dwaj się podnoszą i z impetem Anderson robi Running Back Elbow. Łapie Y2J'a i przechodzi do Wrist Locku. Chris przerzuca Mistera przez siebie i zapina Wrist Lock na nim. Jednak Ken szybko się uwalnia i zapina Side Headlock.

Jericho popycha na liny i puszczają się. Shoulder Block od Kena. PIN 1... Wypięte. Szybko wstają i Spinning Wheel Kick od Y2J'a ! Kiedy rywal stoi pochylony Chris wykorzystuje to i robi Running one-handed Bulldog !! PIN 1...2. Wypięte ! Jericho ma pretensje do sędziego, dlatego, że za wolno liczył. Anderson szybko robi School Boy !! PIN 1...2.. Wypięte ! Oby dwoje szybko się podnoszą i kilka punchów od Kena oraz Standing Green Bay Plunge !!! PIN 1...2.. Wypięte ! Y2J przez dłuższą chwilę leży ciężko oddychając. Mr. Anderson wstaje, podnosi rywala i Forward Russian Legsweep !!! Gdy Mental Mastermind jest schylony i Ken robi Knee Lift ! Ta akcja jakby pobudziła Chrisa, bo robi szybko Standing Enzuigiri !! PIN 1...2.. Wypięte !

Chris głośno krzyczy, a potem zaczyna dusić rywala na linach. Sędzia liczy do 4 i Jericho puszcza. Mister wstaje i od razu Roundhouse Kick !! PIN 1...2.. Wypięte ! Oby dwaj wstają, kopniak od Chrisa i Tiger Suplex !! Jericho od razu pinuje i kładzie nogi na linach, jednak sędzia to zauważa. Y2J wstaje i stompuje rywala i krzyczy, żeby Anderson nie wstawał. Ale Ken go nie słucha, sprzedaje Jawbreaker i Mic Check !!! Mr. Anderson leży ciężko odddychając, w końcu bierze nogę przeciwnika. PIN 1...2... Wypięte !! Oby dwaj leżą. Powoli się zbierają, kiedy sędzia doliczył do 7.

Codebreaker !!! CODEBREAKER !!! Jericho wstaje od razu, rozpędza się i Lionsault !!! PIN 1...2...3 !

Justin Roberts : Oto zwycięzca... Chris Jericho !

Jerry Lawler : Chyba to był Main Event... Bo już czas nam się kończy... Bardzo dobra walka w wykonaniu tych dwóch.

Mr. Anderson bierze mikrofon i mówi.

Mr. Anderson : Jericho... Jericho... Stój tam gdzie stoisz ! Mam dla ciebie propozycję... Ja kontra ty, za tydzień jeszcze raz ! Tak czy nie...

Chris krzyczy, że się zgadza.

Mr. Anderson : To mamy układ..

Jerry Lawler : Za tydzień mamy już zapowiedzianą jedną walkę !

Michael Cole : Tak, ale musimy się żegnać. Spod stolika komentatorskiego żegnają się ja Michael Cole i Jerry "The King" Lawler ! Oglądajcie nas za tydzień !

Jerry Lawler : Dobranoc.

RAW SCHODZI Z ANTENY

Za wszelkie błędy przepraszam. Zapraszam do czytania i komentowania ! :)

• 1 miesiąc temu...

Mnie się bardzo podoba. ;)

Będzie jeszcze kontynuacja?

Bardzo mi się podoba twoje diary :)

Mam nadzieję że nadal będziesz pisał.

Entertainment < Wrestling

19950532664dc6b6b8c6171.jpg

Tak będę dodawał gale. W najbliższym tygodniu pojawi się ECW. Po prostu mam nawał i nie mam nawet czasu na wejście na forum, a co dopiero pisanie walk.

• 2 tygodnie później...

WWE ECW 11/01/11

http://www.youtube.com/watch?v=d53-JoBotZc

Scottsdale, Arizona

Intro, pokaz fajerwerków i przejazd kamerą po publiczności.

Josh Mattews: Witamy na drugim już ECW w tym roku ! Ja jestem Josh Mattews, a obok mnie jest Matt Striker. Matt już za 3 tygodnie Royal Rumble ! A my znamy już 4 walki, które się tam odbędą.

Matt Striker: Tak będzie to walka o pas WWE, ECW i World Heavyweight Championship oraz oczywiście Royal Rumble Match! Ale dziś w Main Evencie walczyli będą Zack Ryder z Ezekielem Jacksonem. Będzie ciekawie.

Josh Mattews: Na pewno będzie ciekawie, a zacznijmy od Tag Team Matchu, który będzie za chwilkę!

Savannah: Panie i panowie pierwszą walką wieczoru będzie Tag Team Match. Idący do ringu ważący 192 kg... Caylen Croft i Trent Barreta, The Dudebusters!

[shattered Dreams]

Savannah: I ich przeciwnicy. Ważący razem 210 kg... Goldust i Yoshi Tatsu!

[Tag Team Match]

Dudebusters vs. Goldust & Yoshi Tatsu

Zaczynają Caylen Croft i Yoshi Tatsu. Zwarcie i od razu Side Headlock na Tatsu. Szybko wydostaje się i shoulder block od Caylena. Pin 1.. Wypięte zaraz. Oby dwaj szybko wstają i Yoshi od razu sprzedaje rywalowi kilka low kick'ów. Jednak przy 4 kickyu Croft łapie noge Yoshiego i Dragon Screw! Potem zmienia się z Trentem. Barreta wskakuje do ringu i znów zaczyna atakować przeciwnika. Ten go podnosi i robi Double Leg Takedown. Tatsu przy chant'ach fanów szybko wstaje i robi 3 Shoot Kicki i 2 Back Kicki. Jakoś dochodzi do swojego narożnika i zmienia się z Goldustem! Goldust wchodzi i od razu clothesline. Barreta wstaje i znów clothesline! Goldust podnosi rywala i Suplex! Gdy tylko Trent wstaje jego przeciwnika i robi Running Bulldog! Pin. 1...2 Wypięte. Syn "American Dream'a" Dusty'ego Rhodesa przechodzi do wrist locku. Zmienia się z Yoshim, który Double Axe Handle'm przerywa, ale nie na długo, bo też zapina wrist lock. Trent wydostaje się i od razu robi Dropkick! Szybko oby dwaj wstają i clothesline od Barrety! Podnosi rywala i wykonuje Snap DDT! Pin. 1...2. Wypięte. Trent na macie zapina Headlock. Trzyma w nim Tatsu przez 2 minuty, a potem Yoshi wydostaje się łokciami. Szybko wyprowadza serię swoich punchów i robi kilka kick'ów po żebrach, następni zmienia się z partnerem. Goldust wchodzi do ringu, ale w tym czasie też wchodzi Caylen Croft, który się zmienił z Trentem. Goldust unika clothesline'u i Inverted Atomic Drop, pozdrowił punchem Barretę, potem Irish Whip, kontra i potężny Slap! Jeszcze raz Irish Whip i Scoop Powerslam! Podnosi przeciwnika i Throat Thrust! Kiedy na apronie znów staje Trent Barreta, nie jest tam długo, bo Goldust posyła go na barierki. Odwraca się i Caylen chce mu zrobić finisher, jednak on kontruje to na Final Cut!! Pin 1...2...3!

Savannah: Oto zwycięzcy.. Yoshi Tatsu i Goldust!

Josh Mattews: Niezła wygrana Yoshiego i Goldusta.

Matt Striker: Taaa... Ale walka zbyt ciekawa nie była, ale następna już za chwilę.

(Reklama...)

Backstage. Caylen Croft i Trent Baretta kłócą się.

Caylen Croft: Mogłeś się zmienić ze mną kiedy była okazja!

Trent Baretta: A ty mogłeś przerwać pin!

Croft: On mnie popchnął na barierki!!

William Regal przechodzi obok.

William Regal: Panowie, panowie. Można ciszej? Od rana mnie boli głowa, a za chwilę mam walkę i chce się skoncentrować, a wy tu się drzecie...

Croft: Za kogo się uważasz?

Regal: Jestem King of the Ring z 2008 roku i byłym GM'em RAW... A wy? Bolek i Lolek, którzy nie umią nawet wygrać walki... Przepraszam, ale muszę już iść...

Savannah: Kolejny pojedynek to walka One Fall. Jako pierwszy pochodzący z Blackpool w Anglii, ważący 110 kg. William Regal!

Savannah: A jego przeciwnikiem jest pochodzący z Belfastu w Północnej Irlandii, ważący 106 kg. Finlay!

[Normal Match]

William Regal vs. Finlay

Gong! Walka zaczyna się zwarciem, z którego zwycięsko wychodzi William. Jednak Finlay szybko wydostaje się z Side Headlocku. Potem zaczynają się wymieniać European Uppercut'ami. Finlay od razu robi Shouder Crawhold i Short-arm Clothesline. Potem dokłada Running Clothesline, na leżącym rywalu robi Leg Drop i Senton! Pin 1...2. Nie ma! Oby dwoje się podnoszą. Regal wychodzi z ringu pomyśleć nad taktyką. Finlay do niego wychodzi , ale William robi Big Boot i wczołguje rywala do ringu. Sam do niego wchodzi i tauntuje. Publiczności się to nie podoba. Willie podnosi przeciwnika i Half-nelson Suplex! Pin 1...2. Nie ma! Oby dwoje leżą. Pierwszy podnosi się William Regal. Podnosi przeciwnika i wyrzuca go z ringu. Wychodzi do niego, ale Finlay od razu atakuje i wczołguje go do ringu. Tam wychodzi z serią ciosów. Podnosi go, i Rolling Hills! Szybko zbiera przeciwnika, seria European Uppercut'ów, irish whip w narożnik i Sper to corner! Dodaje do tego High Knee! Pin 1...2.. Nie ma! Sprzedaje rywalowi Double Foot Stomp i ustawia się na narożniku. Czeka aż Regal wstanie. Ten to robi i Finlay Press! Irlandczyk szykuje się na finsher. Podnosi przeciwnika, przygotowywuje do Celtic Cross'u, ale William kontruje to. Szybki German Suplex i Elbow Drop! Zbiera przeciwnika, kopniak w brzuch i Double Knee Lift! Zaraz po tym dodaje jeszcze Regal-plex! Pin 1...2.. Nie ma! Regal powoli zbiera się z maty. Widać, że się czai na Finlay'a. Ten się podnosi i dostaje Knee Trembler!! Pin 1...2...3!

Savannah: Oto zwycięzca… William Regal!

Matt Striker: Trochę nudna walka. Muszę to powiedzieć, ale oby dwaj nie pokazali dużo.

Josh Mattews: Ale za chwilę następna walka.

Matt Striker: Tak i właśnie za chwilę po wywiadzie Todda Grishiama będzie następna!

(Reklama...)

Todd Grishiam i jego gość...

Todd Grishiam: Panie i panowie moim gościem jest.. The Whole F'n Show... Rob Van Dam. Rob za chwilę masz walkę z rywalem z Royal Rumble jakim jest Shelton Benjamin. Co myślisz o nim?

RVD: Shelton, Shelton, Shelton... aaa. Już wiem który. Shelton jest bardzo utalentowanym i dobrym wrestlerem. Używa kilku stylów i jest podobny do mnie. Na pewno łatwo z nim nie będzie dzisiaj i na Royal Rumble.

Todd Grishiam: A co powiesz o drugim rywalu z Royal Rumble, Christianie?

RVD: Słuchaj, Todd. Chciałbym odpowiedzieć na to pytanie, ale muszę już iść, bo mnie wzywają do wejścia na walkę.

Todd: Dobrze, powodzenia w pojedynku.

Savannah: Panie i panowie następny pojedynek będzie do pierwszego przypięcia. Jako pierwszy zmierzający do ringu, pochodzący z Orangeburg w Południowej Karolinie. Ważący 112 kg.. "The Gold Standard" Shelton Benjamin!

Savannah: I jego przeciwnikiem jest pochodzący z Battle Creek w Michigan, ważący 108 kg... Rob.. Van.. Dam!

[Normal Match]

Shelton Benjamin vs. Rob Van Dam

Gong! Oby dwoje przechadzają się po ringu. Rob od razu robi 2 Low Kicki. Wchodzą w zwarcie, przechodzą do narożnika i tam muszą się puścić. Wchodzą znów i Side Headlock od Benjamina. RVD uwalnia się odbiciem od liny i dostaje Shoulder Block. Shelton podnosi rywala i Suplex! Podnoszą się znów i Body Slam od Gold Standarda! Wykonuje 2 Elbow Dropy, potem wchodzi na narożnik, kiedy RVD wstaje mamy Diving Clothesline! Nie! Rob odsuwa się i robi od razu Spinning Wheel Kick! Następnie sprzedaje Corkscrew Leg Drop! Pin 1...2. Wypięte! The Whole F'N Show zbiera rywala i Neckbreaker! Oby dwaj wstaję, Irish Whip w narożnik od RVD'ego, wchodzi w niego kolanami i.. Monkey Flip! Benjamin wyskakuje bardzo wysoko. Rob patrzy na publiczność, która chce jeszcze raz takiego ataku. No i Rob podchodzi do przeciwległego narożnika, rozpędza się i.. Shelton odrzuca od siebie rywala. Van Dam wstaje i Lariat od Benjamina! Pin 1...2.. Wypięte! RVD wstaje i Clothesline! Jeszcze dostaje jednego, a po nim Northern Lights Suplex! Pin 1...2.. Wypięte! Benjamin trochę poddenerwowany podnosi rywala, odbija się od lin i Somersault Neckbreaker! Rob wstaje i otrzymuje drugi raz ten atak! Gold Standard wchodzi na narożnik i Diving Clothesline na stojącym przeciwniku! Po tym Shelton krzyczy, żeby RVD wstawał i T-bone Suplex! Benjamin czai się i... Pay... nie! Cóż za akrobatyka Roba Van Dama! Uniknął finishera, wskoczył na apron i Springboard Superkick! RVD wskakuje na narożnik, pokazuje swój charakterystyczny taunt i... 5-Star Frog Splash!! Pin 1...2...3!

Savannah: Oto zwycięzca... Rob.. Van.. Dam!

Josh Mattews: Cóż za walka!

Matt Striker: Rzeczywiście można powiedzieć, żę to była bardzo dobra walka. Ale miejmy nadzieję, żę Main Event lepszy.

(Reklama...) (Promo Royal Rumble oraz karta)

Josh Mattews: Matt na Royal Rumble będzie naprawdę ciekawie!

Matt Striker: Musi być w końcu jak mówiłem wcześniej odbędą się 3 walki o główne pasy, pojedynek Johna Ceny z Wade'm Barrettem o to czy Cena zostanie w Nexus do końca kariery czy też będzie wolny, no i oczywiście Royal Rumble Match. Ale nie zwykły 30-osobowy Royal Rumble Match. Będzie to.. 40-osobowy Royal Rumble Match! Największy w historii!

Josh Mattews: Tak.. musi być ciekawie, a my w tym czasie przenosimy się na ring, gdzie zaraz odbędzie się Main Event.

[Oh Radio!]

Savannah: Panie i panowie zapraszamy na walkę wieczoru dzisiejszego ECW. Stojący już w ringu, pochodzący z Long Island w Nowym Jorku. Ważący 97 kg.. Zack Ryder!

[Domination]

Savannah: I jego przeciwnik pochodzący z Harlemu w Nowym Jorku, ważący 120 kg... Ezekiel Jackson!

[Normal Match]

Zack Ryder vs. Ezekiel Jackson

Gong i zaczynamy Main Event! Zwarcie, które oczywiście wygrywa Big Zeke. Nie cacka się z rywalem i od razu wyprowadza Body Slam. Kiedy Ryder się podnosi sprzedaje mu Clothesline! Jeszcze jeden i robi Irish Whip w narożniik. Potężny Corner Clothesline! Zack pada na matę z impetem. Pin 1...2.. Wypięte. Ryder'owi udaje się uciec z ringu. Kiedy wchodzi na apron sprzedaje Hot Shot rywalowi. Wbiega do ringu i zaczyna punchować oraz stompować Zeke'a. Robi Knee Drop, a następnie przystawia go do narożnika i Running Facewash! Pin 1...2.. Wypięte! To zamroczyło Jacksona, ale nie na długo. Ezekiel wstaje dostając ciągle punche. Kiedy stoi, Zack robi następne punche, ale one na nim nic nie robią! Nagle Big Zeke robi Running Shoulder Block! Irish Whip i Clothesline! Cóż za kolizja! Pin 1...2.. Wypięte! Ezekiel wykonuje Irish Whip w narożnik. Jackson wymachuje ręką, rozpędza się i... Zack unika. Kopniak i DDT od Rydera! Pin 1...2.. Wypięte! Zack od razu zaczyna stompować Big Zeke'a. Chcąc osłabić rywala zapina Headlock. Jednak Jackson szybko się uwalnia, szybko robi Clothesline, a potem dokłada Scoop Slam! Podnosi Zacka i potężny Gorilla Press Slam! Pin 1...2.. Wypięte! Ryder powoli wstaje i rzuca się z nawałnicą ciosów na brzuch przeciwnika i mocne kolano. Odbija się od lin i.. Rough Ryder!! Udało mu się! Pin 1...2... Wypięte!! Zack jest wściekły, pokazuje "Woo! Woo! Woo!" Czai się za Big Zeke'm, ale co to?! Nagle na titantronie pojawia się... Christian!

Chrisitan: Hej! Zack! Hej, Zack! Tutaj! Ryder, odwróć się! [Zack się odwraca] A właściwie, to wiesz, co? Masz za sobą duży, ogromny problem...

Ryder odwraca się i otrzymuje Lariat Clothesline!! Ezekiel go podnosi i mamy Book of Ezekiel!! Pin 1...2...3!

Savannah: Oto zwycięzca.. Ezekiel Jackson!

Josh Mattews: O co chodziło Christianowi?

Matt Striker: Nie mam pojęcia, ale dzięki niemu Ezekiel wygrał walkę.

Josh Mattews: Na pewno do przyszłego tygodnia tego się nie...

[Just Close Your Eyes]

Do ringu zmierza Christian. Wchodzi do niego, podaję rękę Ezekielowi, a ten ją uścisnął, a następnie Captain Charisma podnosi ją do góry.

Josh Mattews: Na pewno do przyszłego tygodnia nie dowiemy się co chodziło po głowie Christiana. Dzisiaj się żegnają z państwem ja Josh Mattews i..

Matt Striker: ... i Matt Striker. Dobrej nocy!

Josh Mattews: Dobranoc!

Kamera pokazuje jeszcze raz Christiana i Ezekiela Jacksona, a potem obraz się urywa.

ECW schodzi z anteny...

Ogólnie w ten weekend mało byłem przy kompie, ale napisałem.

Za wszelkie błędy przepraszam i komentarze są miło widziane :)

Edytowane przez Ziomal

• 1 miesiąc temu...

Mi się podoba twoje diary ciekawie zapowiada się feud na RAW i z niecierpliwością czekam na SD, które też może nam potwierdzić kolejny feud, co do ECW trochę przewidywalne i to mi się nie podoba, ale trzeba pokazać kto rządzi w tym brandzie to pewnie dlatego.

Zapraszam do mnie. :)

12658356164fd73b28cd7c3.jpg

WWE SmackDown! 14/01/11

Tuscon, Arizona

Rozpoczynamy intrem, pokazem sztucznych fajerwerków i przejazdem kamerą po publiczności.

Todd Grishiam: Witamy na SmackDown w drodze na Royal Rumble! Spod stolika komentatorskiego ja Todd Grishiam i WWE Hall of Famer J.R. Jim Ross!

Jim Ross: Witam. Todd, Royal Rumble już za trzy tygodnie! Dziś poznamy pierwszego finalistę turnieju o pas World Heavyweight.

Todd Grishiam: Tak, ale...

[Realeza]

Nagle na hali słychać theme Alberto Del Rio. Meksykańczyk wjeżdża kolejnym drogim samochodem.

Wysiada z niego i idzie do ringu, w nim bierze mikrofon i mówi.

Del Rio: My name... My name is Albeertooooo Delll Rrrriooooo! But you... You already know that. Chciałbym powiedzieć o najbliższym PPV, czyli Royal Rumble. Pewnie nie zawalczę w walce o pas World Heavyweight, więc wystąpię w największym Royal Rumble Matchu i jest to moje przeznaczenie by wygrać taki oto pojedynek! I jest to moim przeznaczeniem by pojechać na Wrestlemanię i wygrać pas WWE albo World Heavyweight! Powtórzę to... to jest moje przeznaczenie! Bo kto inny ma wygrać taką walkę? Jestem bogaty, przystojny, mam piękne samochody, jestem...

[s.O.S]

Kofi wchodzi na rampę, skacze i fajerwerki wybuchają. Ma mikrofon ze sobą, staje sobie przed ringiem i zaczyna mówić.

Kofi: Alberto! Alberto! Może i twoim "przeznaczeniem" jest wygranie Royal Rumble Matchu i pojechanie na WrestleManię, jednak mogę cię zapewnić, że moim przeznaczeniem dzisiaj jest skopanie ci tyłka! Co zrobię za chwilę!

Del Rio: Heej! Heej! Poczekaj amigo.. możesz poczekać chwileczkę? Bo zobaczmy prawdzie w oczy... Ja mam klasę, samochody, pieniądze. A ty? Ty jesteś nikim. Możesz mi wyczyścić buty, a nie ze mną stanąć w ringu.

Kofi: Może i masz rację. Ty masz samochody... z wypożyczalni i kobiece szaliki. Do tego jesteś tu od pół roku i nic nie zdobyłeś. Ja tu jestem od kilku lat i miałem pasy! Oraz mam fanów, którzy są zawsze za mną!

Del Rio: Dobrze, dobrze, więc przestań już gadać i wchodź tu do ringu stanąć przede mną! Chyba, że tchórzysz?!

[MacMillitant]

Zdenerwowany Kofi jest już w prawie w ringu, a nagle słyszymy theme GM'a SmackDown, Theodora Long'a.

Long: Panowie, panowie. Jeśli chcecie tak bardzo walki to dostaniecie ją, ale dopiero potem, gracze! To już oficjalne! Aloha!

Teddy zmierza ku kulisom, a kamera pokazuje cofającego się od ringu Kofiego.

Jim Ross: To mamy już 3 walki na dzisiejszy wieczór! Kofi kontra Del Rio, Tyler Reks kontra M.V.P o pas IC i Main Event, Rock kontra Edge. Kurde, będzie ciekawie...

Todd Grishiam: Rzeczywiście. Nie przedłużając zapraszamy na pierwszą walkę, ale po reklamie!

(Reklama...)

[Tag Team Match]

Carlito i Chris Masters vs. Curt Hawkins i Vance Archer

...Słyszmy gong! Zaczynają Vance Archer i Chris Masters. Zwarcie, z którego lepiej wychodzi Masterpiece. Przechodzi do Side Headlocku, jednak Archer szybko się wydostaje, ale dostaje Shoulder Block. Pin 1.. Nie ma. To o wiele za mało dla Archera. Staje sobie przy narożniku by mógł dostać jakąś radę od partnera. W tym czasie Chris pokazuje swoje mięśnie publice, która reaguje na to cheer'em. Nie zważa na to co robi rywal i wchodzi w niego całą siłą, odciąga od naroznika i wykonuje dwa hook punche. Potem irish whip i clothesline. Jeszcze jeden running clothesline! Masters zmienia się z Carlito. Jeden z Colon'ów wskakuje do ringu, 3 punche, low kick, odbija się od lin i otrzymuje big boot! Vance łapie go za głowę i doprowadza do swojego narożnika. Tam dusi dopóki sędzia każe mu przestać. Odchodzi, ale Curt też zaczyna dusić Carlito. Zmiana. Hawkins wchodzi do ringu i znów dusi Carlito. Kilka stompów i kopniaków po żebrach, zmiana i znów to samo. W końcu w ringu zostaje Hawkins. Kiedy sędzia nie widzi oby dwaj duszą rywala. BackCrackinator cudem wychodzi z opresji. Punch dla Vance'a, a dla Curta Hurricanrana na dodatek! Dodatkowy Dropkick z pozdrowieniami dla Archera, skacze na jedną linę, odbija się od drugiej i wykonuje wspaniały Moonsault!! Pin 1...2.. Nie ma! Cóż za akcja od Carlito. Colon zmienia się z Mastersem, Curt trzyma go za nogę, ale Carlito wykonuje Enzuigiri! Masterpiece wchodzi do ringu, irish whip i Samoan Drop! Wchodzi na drugą linę, ale Archer go popycha i ten spada! Nagle Carlito obiega ring i zrzuca Archer'a z apronu! Szybka Hurricanrana dla Vance'a, staje sobie na apronie, Archer wstaje i... Asai Moonsault! OMG! W ringu Curt znęca się nad Mastersem, ale nagle ten wstaje i potężny Lariat! Pin 1...2... Nie ma! Masterpiece podnosi rywala i zapina na nim Masterlock!! Jednak puszcza go i zmienia się z Carlito! Ten szybko wskakuje do ringu, czai się za rywalem i... Backstabber!! Pin 1...2...3!

Jim Ross: Ciekawa walka, co nie?

Todd Grishiam: Zgodzę się z tobą. Był dobrym pojedynkiem.

Jim Ross: A teraz zapraszamy na drugą walką jaka odbędzie się dzisiejszego wieczora to walka o pas IC! Zapraszamy!

(Did you know?) (Promo Main Eventu...)

Widzimy Intercontinental Championa M.V.P i pretendenta do pasa, czyli Tylera Reksa, którzy szykują się do pojedynku o pas, który jest w posiadaniu M.V.P.

Tony Chimel: Panie i panowie, ten pojedynek będzie na zasadzie One Fall i będzie o Intercontinental Championship! Jako pierwszy idący do ringu, pochodzący z Miami na Florydzie, ważący 114 kg, to Intercontinental Champion... M.V.P!

[One Two Three]

Tony Chimel: A oto jego przeciwnik, pochodzący z Tampy na Florydzie, ważący 114 kg... Tyler Reks!

[intercontinental Championship Match]

M.V.P © vs. Tyler Reks

Gong! Oby dwoje rozgrzewają się przy narożnikach. Przechodzą do klinczu, który wygrywa Reks. Zaczyna wykręcać rękę rywala, czyli tradycyjny Wrist Lock. M.V.P wydostał się po kilkunastu sekundach. Sam zapiął Side Headlock, a potem po rozłączeniu sprzedał Shoulder Block. Pin 1.. Nie ma. Szybko zapina Headlock, ale Tyler wychodzi szybko i sprzedaje clothesline. Wykonuje ten atak jeszcze raz i można powiedzieć, że przejmuję inicjatywę. Podnosi rywala i Suplex! Pin 1...2 Nie ma. M.V.P powoli podnosi się, a zaraz po nim Reks. Ten pierwszy wychodzi z serią punchy, a następnie Knee Facebreaker'em! M.V.P pokazuje Ballin', odbija się od liny i dostaje potężny Lariat! Cóż za kolizja! Pin 1...2.. Nie ma! Montel siada sobie przy linach zamroczony, a na twarzy Reksa maluje się uśmiech. Running Big Boot! Tyler Reks powalony! Pin 1...2.. Wypięte! Tyler wstaje, ale nadal nie jest na tym świecie... Dostaje jeden punch, drugi i Knee Facebreaker! Widzimy Ballin', odbija się od lin i mamy Ballin' Elbow! Cżyżby koniec walki? Montel czai się za wstawającym Tyler'em i... Play of the Day!! Pin 1...2... Nie! Tyler łapie się za liny, które miał w zasięgu ręki! Powoli oby dwaj się podnoszą, są już na nogach i Running Shoulder Block od Reksa! Dewastująca akcja! Zbiera rywala i Burning Hammer!! Pin 1...2...3! Nowy Champ... NIE! Sędzia zauważył, że noga M.V.P jest pod liną przez co walka trwa dalej! Reks przesuwa przeciwnika na środek ringu i znów pinuje 1...2... Wypięte! Tyler nie wierzy, że przeciwnik odpokał. Podnosi go, ale dostaje corner irish whip i potężny Yakuza Kick od M.V.P!! Reks nie wie gdzie jest i... Play of the Day!! Pin 1...2...3!

Tony Chimel: Oto zwycięzca i nadal Intercontinental Champion... M.V.P!

Todd Grishiam: Wspaniała wygrana M.V.P! Pokonać kogoś takiego jak Tyler Reks to duża zasługa.

Jim Ross: Rzeczywiście. Ta wygrana jest jedną z większych w karierze M.V.P. Pokazał, że może wygrywać z większymi od siebie i nie jest mistrzem z przypadku.

Todd Grishiam: Teraz zapraszamy na wywiad Josha Mattewsa.

Mattews: Panie i panowie oto mój gość na tą chwilę... The Charismatic Enigma Jeff Hardy!

Hardy: Ej, ej... nie Charismatic Enigma tylko The Anti-christ of Professional wrestling. Zapamiętaj to sobie, bo nie będę powtarzał.

Mattews: Ok. Jeff tydzień temu w swoim powrocie do WWE przegrałeś z The Rock'iem, a potem ze swoim bratem Matt'em sprzedaliście mu po finisherze. Na ostatnim RAW Rock wspomniał o was... [Jeff wyrywa mu mikrofon]

Hardy: Tak... wspomniał... i co z tego? To, że dostanie jeszcze większy wycisk po jego dzisiejszej walce.

Z daleka nadchodzi The Rock.

The Rock: Czy czujecie to? Czy słyszycie, że ktoś mówi o The Rock'u? Ooo... Jeff Hardy! Ten sam jabroni, którego Rock pokonał tydzień temu. I co, Jeff? Teraz płaczesz, że przegrałeś walkę z The Great One'm? Powinieneś się cieszyć, że stanąłeś w ogóle z kimś takim w ringu. A gdzie twój brat? Siedzi w bufecie i nadal je? Jego już stamtąd nie da się odciągnąć.. Mówisz, że dziś The Rock dostanie wycisk? Żartujesz? The Rock jest przygotowany na wszystko!

Hardy: Na pewno? To może przekonajmy się o tym... Ja i Matt...

Rock: Shut your mouth i posłuchaj tych chantów "Rocky! Rocky!".

Publika zaczyna chantować "Rocky! Rocky!", a Jeff tylko dokłada.

Hardy: Ja i Matt kontra ty w Gauntlet Matchu! Yes or no?

Rock: The Rock says... yes and he will lay the smacketh' down on your both candy asses! Gdzie jest następne SmackDown, Josh?

Mattews: Chyba w...

Rock: IT DOESN'T MATTER WHERE NEXT SMACKDOWN IS!!

Hardy: Ja się zmywam stąd...

Jeff ulatnia się, a Rock stoi i mówi dalej.

Rock: Co się tak patrzysz, Josh? Wywiad skończony... Albo, wiesz, co... Zostań to coś Rock ci powie. Dziś Rock walczy z Edge'm, tak? Może i on nazywa się opurtunistą, ale na końcu tego wieczoru to Rock wyjdzie zwycięsko i do tego Rock szanuje Edge'a, ale Rock nie powrócił tu tylko dla swoich fanów, ale by też zdobyć pas World Heavyweight i znów zawalczyć na WrestleManii i żaden Jeff czy jego gruby braciszek nie przeszkodzi mu w tym. Know it! Edge will smell what The Rock is cookin'!

(Reklama...) (Przypomnienie wydarzeń z RAW...)

Tony Chimel: Kolejny pojedynek będzie na zasadzie One Fall. Jako pierwszy stojący w ringu, pochodzący z Brooklyn w Nowym Jorku, ważący 79 kg... Kaval!

[broken Dreams]

Tony Chimel: I jego przeciwnik pochodzący z Szkocji, ważący 116 kg... Drew McIntyre!

[Normal Match]

Kaval vs. Drew McIntyre

... Gong! Pierwszy klincz i od razu kolano od Drew. Zaraz po tym 3 "maczugi" po plecach Kavala. Irishi Whip, ominięty Big Boot i od razu seria kicków od niskiego wrestlera. Triple Cross Chop! Ależ kombinacja! Zaraz po tym wykonuje kilka kicków i 2 Kinfe-edged Chopy, po których słychać tradycyjne "Woo!". Zaraz po nich McIntyre odpycha Kavala i Tilt-a-whirl Backbreaker! Pin 1...2. Nie ma. Szkot podnosi rywala, a ten sprzedaje mu Mongolian Chopa, zaraz po tym Black Magic Kick i Stiff Kick! Cóż za impakt! Zaraz po tej kombinacji Kaval czeka na zrobienie jeszcze czegoś. McIntyre wstaje i Rolling Kappu Kick! Pin 1...2.. Wypięte! Szkot zbiera się oszołomiony, Lariat dla Kavala! Po tym Scot Drop i jeszcze dodatkowo Neckbreaker on knee! Iinicjatywa po stronie McIntyre'a. Ten podnosi wrestlera znanego jako Low Ki i co się dzieje?! Kaval za pina Iron Octopus! Zupełnie z zaskoczenia! Jednak po jakiś półtorej-dwóch minutach dochdzi do lin i łapie się nich. World Warrior puszcza i kiedy są na nogach Drew wykonuje Big Boota! Kaval po tym już jest w innym świecie. A McIntyre go podnosi i zapina pod Future... jednak nie! Rywal wydostaje się i Enzuigiri! Szybko wskakuje na narożnik, taunt i... Warrior's Way!! Pin 1...2...3!

Tony Chimel: Oto zwycięzca.. Kaval!

Jim Ross: Krótka walka. Oby dwaj pokazali trochę i było nawet ciekawie.

Todd Grishiam: Krótki, ale fajny i dobry pojedynek.

Jim Ross: Todd, widziałeś gdzieś mój sos Barbeque?

Todd Grishiam: Nie... A już za chwilę pojedynek Alberto Del Rio kontra Kofi Kingston.

(Reklama...) (Promo Royal Rumble oraz karta)

[s.O.S]

Tony Chimel: Panie i panowie, zapraszam na następny pojedynek. Będzie on na zasadzie One Fall. Jako pierwszy, zmierzający ku ringowi, pochodzący z Ghana w Południowej Afryce, ważący 100 kg.. Kofi Kingston!

[Realeza]

Tony Chimel: I jego przeciwnik, pochodzący z Meksyku, ważący 119 kg... Alberto Del Rio!

[Normal Match]

Kofi Kingston vs. Alberto Del Rio

Sędzia daje znak i mamy gong! Zwarcie, z którego lepiej wychodzi Alberto. Zaraz wchodzi w Wrist Lock. Po kilkunastu sekundach Kofi wydostaje się sprzedaje Del Rio kilka low kicków a zaraz Chop. Irish Whip na liny, Kofi przeskakuje nad Alberto i Dropkick! Publicznosć zaczyna chantować Kofiemu. Ten podnosi go, corner irish whip, wskakuje na niego i 10 ciosów. Schodzi z niego, odbija się od liny i Jumping Superman Punch. Kofi na fali zaczyna biegać po ringu. Alberto wykorzystuje moment, odbija się od lin i mamy Running Crossbody! Pin 1...2. Wypięte. Meksykańczyk wstaje klaskając w ręce i mówiąc sobie coś pod nosem. Krzyczy do Kofiego i sprzedaje mu mocnego stompa. Zbiera go, corner irish whip, dostaje buta. Jeszcze raz biegnie na Kingstona i Pendulum Kick! Kofi wchodzi na narożnik, Alberto zbiera się i... Diving Crossbody! Nie! Del Rio robi Dropkick kiedy skacze! To musiało boleć. Pin 1...2.. Wypięte! La Exselencia wstaje, podnosi rywala i Double Knee Armbreaker! Bierze jego rękę i zaczyna ją okładać serią ciosów i stompów. Sędzia każe mu puścić, ale ten robi to po kilku sekundach. Tauntuje, co nie podoba się publice. Zbiera Kofiego, irish whip i dostaje Dropkick! Podnosi się i jeszcze jeden Dropkick! Publika zaczyna dopingować Kofiemu, ten wchodzi na falę i pokazuje, że Alberto może być w dużych kłopotach. Del Rio wstaje i... unika Trouble in Paradise. Enzuigiri! Potężne uderzenie w tył głowy ogłuszyło Kingstona. Pin 1...2.. Wypięte! Meksykańczyk nie wierzy, ale powoli wstaje, klepie się po klatce i mówi coś do Kofiego. Podnosi go, łapie za rękę, ale ten uwalnia się i.. S.O.S!! Pin 1...2.. Wypięte! Kofi szybko wstaje, wskakuje na narożnik i ma już wykonać atak, ale Del Rio podnosi się i wykonuje Top Rope Enzuigiri!! Zaraz po tym zbiera rywala i Cross Armbreaker!! Kofi odklepuje!

Tony Chimel: Oto zwycięzca... Alberto Del Rio!

Jim Ross: No powiem ci Todd, że pojedynek tych dwóch nie zawiódł.

Todd Grishiam: Muszę się z tobą zgodzić, J.R.

Jim Ross: Naprawdę nie widziałeś tego sosu?

Todd Grishiam: Mówię ci, że nie. A my zapraszamy na Main Event.

Jim Ross: Ale najpierw zobaczmy co działo się tydzień temu.

(Reklama...) (Przypomnienie wydarzeń z zeszłotygodniowego SmackDown!)

Edge idzie po backstage'u. Napotyka go Josh Mattews, który chce go o coś zapytać.

Mattews: Edge powiedz jak się czujesz przed walką z Rock'iem i co o nim myślisz jako rywalu.

Edge: Josh... The Rock do jeden z najlepszych zawodników jakiego widziałem. Czuję, że będzie to dobra walka, bo mamy już swój wiek i przeszliśmy dużo w tej federacji. Tydzień temu powrócił i od razu pokonał z Hardy'm. Jednak niech wie, że ze mną nie będzie mu tak łatwo... Because I'm Rrrrrated RRRRR Superstarrr!

Edge odchodzi... a kamera pokazuje na The Rock'a idącego za kulisami. Spotyka kogoś kto rozmawia przez telefeon, bierze mu go, wyłącza i oddaje. Uśmiecha się do niego i idzie dalej.

(Did you know?)

Tony Chimel: Ostatnia walka dzisiejszego wieczoru to półfinał turnieju o pas World Heavyweight. Jako pierwszy pochodzący z Miami na Florydzie, ważący 120 kg. "The People's Champion"... The Rock!

The Rock wchodzi na rampę, powoli zmierza do ringu. Tauntuje na narożniku, staje sobie na środku i zaczyna mówić.

The Rock: Finally..! Finally! The Rock has come back to Tuscon! No, Edge.. chodź tu do ringu. Szybko to załatwimy.

Tony Chimel: I jego przeciwnik. Pochodzący z Toronto, Ontario w Kanadzie, ważący 109 kg."The Rated R Superstar"... Edge!

Edge pojawia się na rampie. Unosi ręce w swoim stylu i wybuchają fajerwerki. Wchodzi do ringu, bierze mikrofon i patrząc na Rock'a mówi.

Edge: Rock, really? Wiesz, że ze mną nie będzie ci tak łatwo jak z Hardy'm.

The Rock: Rock szanuje twoje zdanie. Szanuje ciebie, twoje osiągnięcia, to co zdobyłeś i dla Rock'a każdy pojedynek jest trudny, ale The Rock chce jedną rzecz... Chce pas World Heavyweight. I kiedy sobie coś założy dąży do tego aż to osiągnie.

Edge: Eee.. będziemy tak stali i gadali czy przejdziemy do sedna?

The Rock: The Rock jest gotowy cały czas, tylko nie wie jak ty.

Edge: To jedziemy z tym!

Oby dwaj upuszczają mikrofony, zdejmują koszulki i patrzą sobie w oczy.

[Normal Match w półfinale turnieju o pas WHC]

The Rock vs. Edge

Gong i ci dwaj dalej patrzą sobie w oczy. Edge unosi ręce do góry co daje cheer dla niego i chanty "Edge! Edge!". Zaraz po nim Rock robi to samo na narożniku i chanty "Rocky! Rocky!". Widać, że oby dwaj mają fanów, którzy ich wspierają. Szybko wchodzą w zwarcie, długo się trzymają, ale puszczają. Znów patrzą się na siebie i znów zwarcie. Tym razem Rock wychodzi z niego zwycięsko. Zaczyna Wrist Lock'iem, a zaraz przechodzi do Hammerlocku. Edge wydostaje się drugim łokciem i Snapmare. Zaraz po tym mocny kop w plecy Great One'a. Ten szybko się podnosi i znów spojrzenia w oczy. Trzecie już zwarcia, Side Headlock na Rock'ym, ten odbija rywalem i sobą od lin i Edge go puszcza. Shoulder Block od Edge'a, ale People's Champ nie upada. Irish Whip od Rock'a i Back Body Drop. Kiedy jego przeciwnik wstaje, ten zaraz wchodzi z clothesline'm. Edge szybko zbiera się i jeszcze raz clothesline. Rock przechodzi do ofensywy, natychmiastowo podnosi przeciwnika, irish whip i running back elbow. Rock wykonuje corner irish whip, skontrowany, ale Rated R Superstar trafia na buta rywala. Szybki Running Swinging Neckbreaker od Rocky'ego! Pin 1..2 Nie ma. The Great One zbiera sie, a następnie Edge'a, corner irish whip i corner clothesline. Rock odchodzi kilka kroków, rywal biegnie na niego i mamy Samoan Drop! Publiczność zaczyna być za Brahma Bull'em. Ten powoli podnos przeciwnika, ale Master Manipulator wychodzi z sedią ciosów. Szybko irish whip i Flapjack! Edge wchodzi na falę... Wstaje, wchodzi na narożnik i kiedy Rock wstaje robi Missile Dropkick! Pin 1...2. Nie ma! Oby dwoje powoli wstają i szybki Russian Legsweep od Rated R Superstar! Rocky podnosi się i otrzymuje Spinning Heel Kick! Edge wyczekuje na rywala, a kiedy wstanie rzuca się na niego z tyłu zapinając Sleeper Hold. Jednak People's Champ szybkim ruchem wyrzuca przeciwnika za ring. Sam wychodzi do niego, seria punchy i irish whip w barierki. Suplex na posadzkę! To musiało boleć Edge'a. Rock się podnosi i tauntuje, co daje mu duży cheer. Podnosi za głowę rywala i wrzuca do ringu. Tam znów tauntuje i pokazuje by Edge wstawał. Master of Manipulation powoli zbiera się i dostaje Flowing Snap DDT! Pin 1...2.. Nie ma! Rocky szybko wstaje, zaraz rywala, irish whip i mamy Float-over DDT! Do Great One'a dochodzi adrenalina. Pokazuje, że Edge może zaraz poczuć Rock Bottom. Rated R Superstar wstaje, dostaje irish whip i People's Spinebuster! Rock gotowy na finisher. Edge wstaje, Rocky bierze jego rękę za głowę, ale dostaje kilka łokci i.. Edgecution! Rated R podnosi się i ustawia się przy narożniku. Publiczność skanduje "Spear! Spear! Spear!" Rock stoi i... Edge nie trafia ze Spear'em i... Rock Bottom!! ROCK BOTTOM!! Pin 1...2... Nie ma! Kick out! 2 count!

Jim Ross: Jak to się stało?!

Todd Grishiam: Sam nie wiem tego, ale walka trwa dalej!

The Great One nie wierzy, ale wstaje, podnosi Edge'a, irish whip i dostaje Big Boota! Znów wstaje i... Spear!! Pin 1...2... Nie ma! Kick out! Edge jak i Rock leżą wykończeni. Sędzia zaczyna liczyć KO: 1.....2.....3.....4.....5.... The Rock powoli się zbiera, podchodzi do sędziego i pyta się czegoś. Edge wstaje i biegnie na Rock'a, ale ten się uchylił i Master Manipulator trafia Clothesline'm w sędziego! Rock wykonuje corner irish whip i tam sprzedaje całą serię punchów i dodatkowy potężny punch. Odchodzi kilka kroków i... People's Spinbuster! Rock staje sobie przy głowie Edge'a, zdejmuje ochraniacz na łokieć, rzuca go gdzieś w publiczność. Dwa odbicia od lin i... The Most Electrifying Move in Sports Entertainment... People's Elbow!! Sędzia się powoli zbiera, Rocky pinuje! 1.......2.........2,5........ Wypięte!! The Great One nie wierzy. Wytrzeszcza oczy, ale to mu dużo nie da. Podnosi się, potem rywala, a ten obchodzi go od tyłu i... Edge'O'Matic! Pin 1......2...... Nie ma! Rated R Superstar staje sobie przy narożniku przygotowując się na wykończenie Rocky'iego. The Rock zbiera się z maty... odwraca... i... Spe... NIE! Edge wbija się głową w narożnik! Wstaje oszołomiony i... Rock Bottom!! ROCK BOTTOM! ROCK BOTTOM! Rock odbija się dwa razy od lin i... People's Elbow!! Drugie! Pin 1...2...3!

Tony Chimel: Oto zwycięzca... The Rock!

Jim Ross: Bardzo dobra walka...

Todd Grishiam: Ale poczekaj! To Matt i Jeff Hardy!

Bracia Hardy biegną do ringu, gdzie stoją Rock i Edge. Spear dla Matt'a!! Rock Bottom dla Jeff'a!! Edge wychodzi z ringu, a The Great One staje sobie przy Jeff'ie i Matt'cie. Cżyżby... Double People's Elbow? Rock dwa razy się odbija od lin i... People's Elbow na tych dwóch!!

Jim Ross: Cóż za Main Event! Cóż za koniec tego wspaniałego SmackDown!

Todd Grishiam: Dali z siebie wszystko i nawet współpracowali ze sobą po walce!

Jim Ross: Niestety, ale musimy się już z państwem żegnać. Dobrej nocy życzę ja Jim Ross i..

Todd Grishiam: ...I Todd Grishiam. Dobranoc.

Kamera pokazuje Edge'a stojącego na rampie, a potem Rock'a tauntującego na narożniku i uśmiechającego się do Edge'a oraz publiki. Tak kończy się SmackDown.

SMACKDOWN SCHODZI Z ANTENY

Przepraszam, że znów musieliście czekać miesiąc, ale "legendarny zabójca" (czyt. szkoła) mnie po prostu wciągnął i nie miałem dużo czasu na pisanie oraz weny, ale teraz się to zmieni. Mam taką nadzieję...

Mile widziane komentarze :)

Za wszelkie błędy z góry przepraszam.

Edytowane przez Ziomal

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
      • 18 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
  • Dodaj nową pozycję...