Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Jeff Hardy przyzna się do winy i trafi do więzienia. Inne n

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

albo innego Narodowca, a ja stoję po drugiej stronie barykady,

Czyli jesteś lewakiem.

A co Ci w Narodowcach nie pasuje? Bo chyba jesteś takim baby-lewakiem co jeszcze zbyt dużo nie rozumie za to naczytał się na wikipedii o ideologii takiej czy innej...

Edytowane przez Ceglak
  • Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

7

• Ceglak

4

• Rei Ashikaga

4

• Krystu96

2

Top użytkownicy w tym temacie

WoW Jaka Dyskusja.

Mi najbardziej szkoda żony Hardego.

Widzę, że ktoś tu wyrasta w dziwnej kulturze picia alkoholu, bo ja na pewno nie postawie znaku = między np. Copacabaną a np. Herą.

btw. a Ty Ceglak ONR czy BLOOD&HONOR, bo się tak oburzyłeś. ?

• Reputacja:   2
  • Urządzenie:  Android

A ja czytałem na jakimś zagranicznym portalu (chyba wrestlingradio, ale głowy nie dam), że nie tajemnicą na zapleczu TNA było to, że Jeff ćpa. Pisał to jakiś pracownik, do tego ponoć Jeff był w stanie, gdzie nie nadawał się do pracy gdy wymierzył ten Chair Shot w tył głowy Andersonowi. Nie wymyśliłem sobie tego, naprawdę to wyczytałem. Szkoda mi tak jak ktoś pisał jego żony i dziecka, z punktu widzenia fana nieco przykro mi, że tak to się może potoczyć, ale Hardy powinien być traktowany jak normalny człowiek, dlatego sądze, że sprawiedliwe będzie to jak pójdzie siedzieć.

btw. a Ty Ceglak ONR czy BLOOD&HONOR, bo się tak oburzyłeś. ?

ja sobie jestem zwykłym przykładnym obywatelem o poglądach nacjonalistycznych :D

• 2 miesiące temu...

• Reputacja:   257
  • Urządzenie:  Android

Oby dostał wyrok w zawieszeniu i wrócił nadal jako heel bo zdecydowanie wolę go jako heela. Ciekawy był by jego feud Aj Styles. Mam nadzieję, że Aj niedługo zdobędzie pas czyli za jakieś 2 miesiące a za 4 wróci Jeff i rozpocznie batalię o pas wagi ciężkiej.