Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Jeff Hardy przyzna się do winy i trafi do więzienia. Inne n

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   228
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Krystu96 napisał/a:

Dla twojej wiadomości Jeffro nie ma grubszego brata

Matt wziął się za siebie?

Matt zmienił płeć??? :twisted:

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

7

• Ceglak

4

• Rei Ashikaga

4

• Krystu96

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Szkoda, że Jeff będzie musiał oddać tytuł, bo choćby był przez te 45 dni to i tak go straci i tak... Ale myślę, że szybko wyjdzie z "pierdla".

czester666, zgadzam się co do tego mydła :twisted:

Może go nie być przez 3 miesiące ? To słabo... Oby dostał najmniejszy wyrok. Ale tak naprawdę to za co on idzie do więzienia ? Za narkotyki ? Czy coś tam jeszcze przeskrobał ?

Ale tak naprawdę to za co on idzie do więzienia ? Za narkotyki ? Czy coś tam jeszcze przeskrobał ?

Za prochy. Znaleźli podczas przeszukania jego chaty taką różnorodną paletę i ilości drugów (mógł mówić, że robił zapasy na zimę :twisted: ), że absolutnie nie podchodziło to pod wytłumaczenie: "na własny użytek".

Podobno Jeff był czysty przez całą ciążę Beth

Mnie bardziej interesowałoby, czy był również "czysty" kiedy z Beth zmajstrowali bebiko...

Za prochy. Znaleźli podczas przeszukania jego chaty taką różnorodną paletę i ilości drugów (mógł mówić, że robił zapasy na zimę :twisted: ), że absolutnie nie podchodziło to pod wytłumaczenie: "na własny użytek".
Jak ma dobre płuca to może mieć i "na własny użytek". Po prostu, zazwyczaj jak się kupuje hurtem to taniej wychodzi. Może Przy pigułkach i czasumilaczach ziołopochodnych i innych syfciach tego typu ta zasada również działa?
a to się nie dziwie jeśli pójdzie do pierdla nawet na dłużej, nie ma litości dla ćpunów, pijaczyn i handlarzy narkotykom...
Cholera, wywieśmy flagę ameryki na nagłówku forum, bo jak kilku kosmitów się udało zasymilować, to teraz american smarci atakują.

90% pełnoletnich i jakieś 60% gimnazjalistów to "pijaczyny". Jakby tak twoim tokiem myślenia postępować, to by pierdle na świecie rozsadziło... Musiałbyś szybko kozetkę zaklepać.

Ja tam nic do Hardy'ego nie mam. Mało kto jest czyściutki, nic w życiu nie próbował itd. Szkoda jakby przez to musiał siedzieć z jakimiś pojebami(co innego jakby sprzedawał dzieciakom albo coś w ten deseń), bo przecież wszyscy wiedzą, że miał to na własny użytek(jak dobrze pamiętam to był to jego jakiś stary towar jak głosiły głosy na początku, ale głowy nie dam). Kara musi być, dał się złapać, nikt mu tego raczej nie podrzucił, więc musi jakoś odpokutować, ale biorąc pod uwagę różne śmiesznie małe wyroki dla morderców czy gwałcicieli to myślę, że przy poziomie sławy jaką osiągnął i tego, że jego portfel jest dosyć głęboki to skończy się na solidnej karze finansowej i pracy społecznej. Tak czy siak, wątpię, że zatrzyma pas, bo chyba jednak odpocznie od federacji na jakiś czas niezależnie od tego jaki będzie wyrok, a szkoda, bo heelowy Jeff sprzedaje się coraz lepiej.

Jak ma dobre płuca to może mieć i "na własny użytek". Po prostu, zazwyczaj jak się kupuje hurtem to taniej wychodzi.

Albo korzystał ze zniżki rodzinnej u dealerów. Działka dla każdego z członków rodziny Hardy i wychodzi siłą rzeczy niemała porcyjka :twisted:

Tak czy siak, wątpię, że zatrzyma pas, bo chyba jednak odpocznie od federacji na jakiś czas niezależnie od tego jaki będzie wyrok, a szkoda, bo heelowy Jeff sprzedaje się coraz lepiej.

Dla nas to gorzej, ale skoro tak musi być, to TNA mogłoby zmotywować Jeff'a do porządnego odwyku, bo gdzieś ostatnio pojawiały się newsy, że w Dixielandzie przymykali oko na to, że Hardy walczył w stanie wskazującym na pudrowanie nosa... Skoro i tak będzie musiał zniknąć z wizji, to niech chociaż pomogą mu finalnie zwalczyć własne demony.

bo przecież wszyscy wiedzą, że miał to na własny użytek(jak dobrze pamiętam to był to jego jakiś stary towar jak głosiły głosy na początku, ale głowy nie dam)

Ja jeśli miałbym stawiać, to postawiłbym na to, że Jeff miał mały zapasik dla siebie i swoich znajomków, którzy pewnie nie raz wpadali do niego na "białe szaleństwo". Tak czy siak - raczej na pewno w handelek się nie bawił.

Dla twojej wiadomości Jeffro nie ma grubszego brata

Matt wziął się za siebie?

TUTAJ masz zdjecie Matta jakoś po odejsciu z WWE .

222 lb myślę ,że od tamtego czasu waga mu jeszcze spadła ,bo z tego co wiem dużo ćwiczy

@Ceglak

"METROWY SPALONY!"

no nie przesadzajmy, najwyżej 30 cm, taki w stylu R. V. N.

Hardy w mej wypowiedzi niejako wystepuje jako symbol zmian 10.10.10, gdzie jakby niepatrzec odegral znaczącą rolę, a z tego co widze owe zmiany nie tylko mnie w****ą. Chyba w swych żalach za bardzo skupilem się na Hardym, nie mniej twardym narkotykom mówię zdecydowane NIE i jak bym spotkał takiego Hardego na ulicy "pod wpływem" na pewno wziął bym go na glany.

Albo korzystał ze zniżki rodzinnej u dealerów. Działka dla każdego z członków rodziny Hardy i wychodzi siłą rzeczy niemała porcyjka :twisted:

Działka? Ilu członków wg. Ciebie ma rodzina Hardych? 50? :twisted:

TUTAJ masz zdjecie Matta jakoś po odejsciu z WWE .

222 lb myślę ,że od tamtego czasu waga mu jeszcze spadła ,bo z tego co wiem dużo ćwiczy

W naszej pamięci jednak chyba zapadnie jako ten "grubiejszy" Hardy. Cóż, jednego do mąki drugiego do hamburgera ciśnie. Cudowna rodzinka ;]
Hardy w mej wypowiedzi niejako wystepuje jako symbol zmian 10.10.10, gdzie jakby niepatrzec odegral znaczącą rolę, a z tego co widze owe zmiany nie tylko mnie w****ą. Chyba w swych żalach za bardzo skupilem się na Hardym, nie mniej twardym narkotykom mówię zdecydowane NIE i jak bym spotkał takiego Hardego na ulicy "pod wpływem" na pewno wziął bym go na glany.
Wtedy musiałbyś się wziąć za wszystkich uzależnionych. Nie marnuj obuwia, za dużo ich. Poza tym, przez takie "branie na glana" muszę zasuwać na full speedzie przez korytarz do szatni, żeby mnie bursztynowa komnata w glanach nie widziała. Dziękuję. Edytowane przez Rei Ashikaga

-Raven- napisał/a:

Działka? Ilu członków wg. Ciebie ma rodzina Hardych? 50? :twisted:

Zależy jak bardzo - i do którego pokolenia - zakorzenione są u nich "proszkowe" tradycje. Nie można przecież dyskryminować także starszego pokolenia rodziny Hardy (wstydź się Budyniu - taki liberał jak Ty? :lol: ) :twisted:

nie mniej twardym narkotykom mówię zdecydowane NIE i jak bym spotkał takiego Hardego na ulicy "pod wpływem" na pewno wziął bym go na glany.

Taaak, a najlepiej później skopać też każdego, kto nie pasuje do naszej wizji idealnego świata. Zrobiłbyś świetlaną karierę w Niemczech, za czasów kiedy do głosu dochodzili malarze pokojowi :roll:

trochę ofttop, bo chyba bierzecie mnie za SKINA :) albo innego Narodowca, a ja stoję po drugiej stronie barykady, co nie zmienia faktu, że ćpuni mnie w****ą, a co do Hardego -Raven- masz rację szkoda jego rodzi, ale jak nie myślał co robi, niech teraz robi co myśli ( co wygląda, że zaczął vide przyznanie się przed Sądem )

@Budyniu666

Nie miej do mnie żalu, że nie potrafisz zadbać o siebie, czy o to że nie masz przyjaciół którzy by CI pomogli.

btw iMPACT osiągnął 1.07 - czyli stoimy w miejscu puki co :/

trochę ofttop, bo chyba bierzecie mnie za SKINA :) albo innego Narodowca, a ja stoję po drugiej stronie barykady, co nie zmienia faktu, że ćpuni mnie w****ą

Sęk w tym, że bicie nie pomoże (nie rozwiązuje problemu). Myślisz, że gdybyś nakopał kolesiowi, to z miejsca poszedłby na odwyk i odstawił drugi? No chyba, że chciałbyś go tak kopać żeby później już nie był w stanie nigdy ćpać (i przeprowadził się 2 metry pod powierzchnię naszej planety), ale o taką skrajność nie chciałbym Cię jednak posądzać.

a co do Hardego -Raven- masz rację szkoda jego rodzi, ale jak nie myślał co robi, niech teraz robi co myśli ( co wygląda, że zaczął vide przyznanie się przed Sądem )

Samo przyznanie się nie ma nic do rzeczy. W Hamburgerlandzie bardzo często oskarżeni, mając przed sobą ryzykowny (duże prawdopodobieństwo przegranej) proces i wizję długiej odsiadki, przyznają się bez względu na to, czy czują się winni, czy też nie - aby dostać minimalny wymiar kary. Dlatego też Hardy pewnie dogadał się z prokuratorem i przyzna się (za symboliczny wymiar kary) do wszystkich zarzutów, nawet jeśli by go oskarżyli o "niewielki handelek".

trochę ofttop, bo chyba bierzecie mnie za SKINA
Bo sam się na takiego tworzysz.
a ja stoję po drugiej stronie barykady, co nie zmienia faktu, że ćpuni mnie w****ą,
Masło maślane, panie "ćpun na glana"

Może i nie jesteś skinem, na bank jesteś szowinistą i hipokrytą. Przypomnę Ci może, jaką miałeś sygnaturę przed wygnaniem z attitude:

And I Quote:

"Żubra w sześciopakach nie ma, bierz od razu osiem ;) I h*j z tym, że masz 14 lat, wujek Avem wie, co jest najlepsze dla innych"

Dla mnie alkohol i dragi stoją praktycznie na równi. Oba to syf, który uzależnia i w większych ilościach niszczy organizm .

Nie rozumiem ludzi, którzy kształtują się na "pijak szpan", ale są przeciwko prochom. Jedno i drugie, papierosy de facto również to ten sam syf, który równo, po kolei niszczy ci ciało(chociaż w mniejszych ilościach, jakbyś nie wiedział, w malutkich dawkach jest ona stosowana w lecznictwie lub jako środek pobudzający, gdzie natomiast stosuje się alkohol?). Ale alkohol jest dostępny, przez co zapewne wydaje ci się być mniej szkodliwy, a przez swoją dostępność jest w istocie tak niebezpieczny, jak dragi.

Ponadto mam świadomość, że niewielu ludzi jest "czystych", sama możliwe, że popadnę kiedyś w nałów, dlatego nie wypisuję tamich dyrdymałów jak to, że wezme kogoś na glana - a mam chyba większe prawo, bo nie palę, nie piję, nie ćpam, jestem wegetarianką, nie piję energy drinków ani nie jem chipsów, napoje gazowane w śladowych ilościach. Nie jestem emo, po prostu wiem, że od tego łatwo się uzależnić i wiem, jak to działa na organizm.

Nie miej do mnie żalu, że nie potrafisz zadbać o siebie, czy o to że nie masz przyjaciół którzy by CI pomogli.
Z Twoich uprzejmości - nie miej do mnie żalu, że jesteś takim debilem, że wypisujesz takie dyrdymały jak te badziewia powyżej, że Picardowi rąk na facepalmy brakuje jak to widzi.

Udowodniłeś pięknie, że dobrze zrobili, że nie możesz pisać na forum.

Bój się jak mi się uda na czołg zebrać.

Bój się jak mi się uda na czołg zebrać.
Zrzuta? ;)