Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Jeff Hardy przyzna się do winy i trafi do więzienia. Inne n

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Odwlekany od dłuższego czasu proces Jeffa w końcu dobiegnie końca. Jeff podda się na najbliższej rozprawie wyrokowi sądowemu przyznając się do wszystkich zarzucanych mu czynów - tak głoszą już wszystkie poważne gazety w Stanach. Hardy przyznając się do winy liczy na łagodniejsze potraktowanie. Jednak jeśli wszystko jes...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-jeff-hardy-przyzna-sie-do-winy-i-trafi-do.html
https://forum.wrestling.pl/topic/23248-jeff-hardy-przyzna-si%C4%99-do-winy-i-trafi-do-wi%C4%99zienia-inne-n/

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

7

• Ceglak

4

• Rei Ashikaga

4

• Krystu96

2

Top użytkownicy w tym temacie

No i bardzo dobrze :) zasłużył sobie ;)

tylko niech tam uważa jak będzie się schylał po mydło :twisted:

Może dzięki temu Morgan dostanie pas w końcu :)

• Reputacja:   228
  • Urządzenie:  Android

Z punktu widzenia TNA (i fanów) - chujnia z patatajnią, bo Jeff był ostatnio bardzo wyrazistą postacią (jednym z jaśniejszych punktów w Federacji) i szkoda, że będzie musiał przez wyrok (o ile to prawda) stracić tytuł. Antychryst wrestlingu trafi do swojego własnego piekła...

Czester - uważałbym z tymi oznakami radości, bo Ci Budyniowa z jajek wydmuszki zrobi :twisted:

Fatalna informacja. TNA oglądam bardzo okazyjnie, ale wydaje mi się, że obecny gimmick Hardy'ego jest najlepszym jaki ma od bardzo dawna. Wreszcie nie jest maksymalnie przesadzony, przesłodki, do zrzygania, jak to miało miejsce podczas końcówki przygody z WWE i początków po powrocie do TNA. Rozmawiając z Euz'em zażartowaliśmy od razu, że może straci pas na Wrestle Kingdom w walce przeciwko Naito, ale nie oszukujmy się - jest to, niestety, bardzo mało prawdopodobne. Szkoda Jeffa, uciekał od kary tak długo, że dla dobra storyline'ów mógłby pouciekać jeszcze trochę :)

Z punktu widzenia TNA (i fanów) - chujnia z patatajnią, bo Jeff był ostatnio bardzo wyrazistą postacią (jednym z jaśniejszych punktów w Federacji) i szkoda, że będzie musiał przez wyrok (o ile to prawda) stracić tytuł.

Czysta prawda. :)

Czester - uważałbym z tymi oznakami radości, bo Ci Budyniowa z jajek wydmuszki zrobi :twisted:

Nie musi, ten post potwierdził to, że błędem było zwrócenie Czesterowi możliwości pisania.

"Z punktu widzenia TNA (i fanów) - chujnia z patatajnią,"

A ja się cieszę, może proporcje zostaną odwrócone, i znów będzie przede wszystkim akcja, a nie ględzenie w ringu, BS, ględzenie mistrza = 0,5 h czyli 1/3 iMPACT 'u. Na raitingach się to nie odbije, zobaczymy jak sprawy się potoczą.

Nie mniej nie lubię ćpunów, więc powinien pójść do pierdla, jakby to była tylko Ganja to ok, ale taki syf co u niego znaleźli to masakra.

A ja się cieszę, może proporcje zostaną odwrócone, i znów będzie przede wszystkim akcja, a nie ględzenie w ringu, BS, ględzenie mistrza = 0,5 h czyli 1/3 iMPACT 'u. Na raitingach się to nie odbije, zobaczymy jak sprawy się potoczą.

METROWY SPALONY!

akurat Jeff miał najmniej zawsze do gadania, jego proma i segmenty były na minute dwie i nigdy nie wdawał się w nikim w dyskusje bo znamy jego możliwości(albo ich brak) przy mikrofonie.

Szkoda Jeff'a zwłaszcza teraz jak go nie szmacą i ma pas. Co gorsza pas zroili specjalnie dla niego i ta kasa pójdzie w błoto. Ale z punktu widzenia TNA przecież jest AJ Styles, który ma świetny moveset i ciekawy gimmick. Są też RVD, Abbys, Mr. Anderson, Matt Morgan, Kurt Angle i reszta. Więc TNA gwiazd nie zabraknie. Jednakże szkoda, że jeden z moich dwóch ulubionych wrestlerów z TNA będzie siedział. Mam nadzieję, że będzie osądzony łagodnie i trafi w dolną granicę wyroku i szyko wróci do walki.

• Reputacja:   228
  • Urządzenie:  Android

Nie mniej nie lubię ćpunów, więc powinien pójść do pierdla, jakby to była tylko Ganja to ok, ale taki syf co u niego znaleźli to masakra.

Ja też nie lubię ćpunów, ale Hardy raczej nie handlował tym syfem, tylko miał go na własny użytek (mimo, że ilość była konkretna), tak więc krzywdę robił raczej "tylko" sobie i swoim bliskim. Poza tym - ja patrzę na sprawę raczej z punktu widzenia:

a) fana (Jeff był obecnie jedną z tych osób dla których z ciekawością sięgałem po produkt TNA),

b) federacji (nie zdziwcie się jak pas dostanie R(taunt)-V(taunt)-D(taunt) :roll: , a w najlepszym wypadku Morgan, bo tylko oni na chwilę obecną są odpowiednio wypromowani aby przejąć tytuł. Najczarniejszym scenariuszem jest jednak "niespodziewany" debiut grubszego braciaka i tymczasowe przejęcie tytułu - co w rodzinie to nie zginie :? )

c) ogólnoludzkiego (Hardemu dopiero co urodził się dzieciak i Jefrrey zostawi swoją kobietę bez stałego dopływu gotówki, bo wątpię żeby TNA płaciło mu podczas pobytu w pierdlu).

Aspekt prawny całej sytuacji, to już zupełnie inna bajka, bo wg hamburgerowego prawa Hardy na luzie zasłużył aby garować i to jest bezdyskusyjne (powinien być wdzięczny za te wszystkie odroczki i "wolną stopę", bo jakiś zwykły John Smith w podobnej sytuacji już dawno by miał w oknach zasłonki "w szkocką kratę")

Z góry przepraszam, jeśli wyjdzie ze mnie "stara Budyniu". Ale na okazję wypada.

Może dzięki temu Morgan dostanie pas w końcu :)

Jak ja kocham klasyczny amerykański humor ;] Na twoim miejscu uważałbym z takimi słowami, bo na wypadek wizyty w kiciu, z twoim typowo męskim wyglądem i posturą byłbyś na pewno "bardziej eksploatowany" niż pan Hardy.
Nie musi, ten post potwierdził to, że błędem było zwrócenie Czesterowi możliwości pisania.
Ale zrobi.

JAK ZAROBIE NA CZOŁG TO MASZ PRZEJEBANE!

Na poważnie, chciałabym wiedzieć, skąd niusik. Albowiem nawet jak się umówił z adwokatami, to chyba nie jest taki głupi, żeby się teraz wycofywać. Mo ameryka ma specyficzne sądownictwo - tam z dobrymi adwokatami możesz się od wszystkiego wykręcić. Poza tym, z tego, co widziałam na Charlotte Observer, nie jest powiedziane, że na bank trafi do więzienia. Ja osobiście obstawiam karę grzywny (jakieś kilkaset patoli zielonych) + ew. Prace społeczne i odwyk. Dodatkowo straci pracę w TNA (na niedługo, znamy przecież politykę antydopingową Dixie :twisted: )

Bynajmniej nie jestem zwolenniczką tego syfu. Ale nie wydaje mi się, żeby Jeff był jakimś supergangsta, którego powinni na krzesełko skazać (tu czester srałby ze szczęścia - w końcu Morgan dostałby pas), to jest dobry, aczkolwiek ekscentrycznie ufarbowany chłopak, który wpakował się w gówno. Wielu w ów gowno wpadło. Wyszli. Żyją i mają się dobrze.

Poza tym, ma rodzinę. Może "grać na litość".

Ja liczę jendak, że szybko wróci, czyściutki jak stół Durczoka obecnie i znowu będzie heelować. Może nawet bez zidiociałych Immortalsów, tylko w jakiejś normalnej stajni (możnaby na tą okazję Ravena ponownie zatrudnić 8) )

Ja też nie lubię ćpunów, ale Hardy raczej nie handlował tym syfem, tylko miał go na własny użytek (mimo, że ilość była konkretna), tak więc krzywdę robił raczej "tylko" sobie i swoim bliskim. Poza tym - ja patrzę na sprawę raczej z punktu widzenia:

a) fana (Jeff był obecnie jedną z tych osób dla których z ciekawością sięgałem po produkt TNA),

b) federacji (nie zdziwcie się jak pas dostanie R(taunt)-V(taunt)-D(taunt) :roll: , a w najlepszym wypadku Morgan, bo tylko oni na chwilę obecną są odpowiednio wypromowani aby przejąć tytuł. Najczarniejszym scenariuszem jest jednak "niespodziewany" debiut grubszego braciaka i tymczasowe przejęcie tytułu - co w rodzinie to nie zginie :? )

c) ogólnoludzkiego (Hardemu dopiero co urodził się dzieciak i Jefrrey zostawi swoją kobietę bez stałego dopływu gotówki, bo wątpię żeby TNA płaciło mu podczas pobytu w pierdlu).

Aspekt prawny całej sytuacji, to już zupełnie inna bajka, bo wg hamburgerowego prawa Hardy na luzie zasłużył aby garować i to jest bezdyskusyjne (powinien być wdzięczny za te wszystkie odroczki i "wolną stopę", bo jakiś zwykły John Smith w podobnej sytuacji już dawno by miał w oknach zasłonki "w szkocką kratę")

Podpisujęsię pod tym postem wszystkimi możliwymi kończynami. Może czester chce Roberta albo Fatta jako "miszcza"?

Chociaż... poza aspektem prawnym dochodzi coś jeszcze. Jak już mowiłam - amerykańska judykatywa jest zbudowana tak, że morderca recydywista może być uniewinniony albo skazany na rok więzienia lub mniej tylko dlatego, bo miał dobrego obrońcę. Jeff podobno miał jednych z lepszych adwokatów w Stanach, więc albo będzie miał BARDZO niski wyrok, albo ta plotka to jeden wielki BS.

• Urządzenie:  Windows

Najczarniejszym scenariuszem jest jednak "niespodziewany" debiut grubszego braciaka i tymczasowe przejęcie tytułu - co w rodzinie to nie zginie

Wypluj te slowa, bo mnie przechodza dreszcze. Najgorsze w tym co napisales jest to, ze to calkiem prawdopodobna wersja. To by byl dramat dla TNA.

Najczarniejszym scenariuszem jest jednak "niespodziewany" debiut grubszego braciaka i tymczasowe przejęcie tytułu - co w rodzinie to nie zginie :?

Dla twojej wiadomości Jeffro nie ma grubszego brata :)

Podobno Jeff był czysty przez całą ciążę Beth ,więc niech zapłaci/odsiedzi i z głowy do końca swojego życia(było by cudnie)

Z resztą nikt nie wie na ile prawdziwe są te informacje więc podchodzę do nich sceptycznie ,bo "ForThoseOfYouThatBelievedThoseWords...FUCKYOU!!!!"

Dla twojej wiadomości Jeffro nie ma grubszego brata

Matt wziął się za siebie?