Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Diary

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Dark Match Battle Royal

Winner:Vladimir Kozlov

http://zapodaj.net/6e527920d800.png.html

Wrestlemania 27

Galę otwiera Theam Wrestlemani Written In the Stars w wykonaniu Tinie Tempah’a oraz Erica Turnera.

Przenosimy się do dużego stolika komentatorskiego a tam Matt Sriker,Jerry Lawler,Josh Mathews oraz Micheal Cole.

Cole: Panowie ta gala zapowiada się niesamowicie każdy czeka na nią 365 dni cały rok oczekiwania aby znaleźć się tutaj.Przez 27 lat każdy kto stanął w ringu doznał chwały lub zawodu.Nie jeden zawodnik skończył karierę po tej gali żadne słowo nie opisze to co tutaj się wydarzy.

Striker: Micheal tak ta gala zapowiada się niesamowicie jak każda poprzednia i każda następna.Wszyscy zawodnicy federacji starają się przez cały rok aby znaleźć się tutaj.

Lawler: Dziś nie tylko czeka nas ogrom emocji ale i dużo starć zobaczmy Kartę Wrestlemani 27!

Przedstawiono Kartę

Mathews: Karta niesamowita z niesamowitą walką wieczoru kogo obstawiacie w Main Evencie.Ja liczę na 19-0.

Cole: Jedyny który może pokonać Takera to tylko Rock ale jest jeszcze ten Cena.Jednak stawiam na Rocka.

Lawler:Dla mnie Taker!Ale zwycięzcą powinien być każdy gdyż bardzo ciężko wytypować.

Striker: A ja wierzę w Johna Cene!Mamy bardzo podzielone zdania. Dziś zobaczymy również starcie Brother vs.Brother Ted vs.Brett już oglądaliśmy taką walkę na Wrestlemani 25 pomiędzy braćmi Hardy ale te starcie wydaję się prowadzić do jednego a mianowicie końca kariery któregoś z nich.

Panowie nie mogli sobie dłużej dyskutować ponieważ przerwał im Y2J Chris Jericho...

Chris: Wszyscy hipokryci którzy wierzą w każdego innego niż mnie nie muszą oglądać dzisiejszej walki Money In the Bank gdyż dziś zdobędę walizkę i zostanę po raz kolejny mistrzem.

Przerwał mu Cm Punk.

Cm Punk:Jeśli ktoś jest tu hipokrytą to ty niestety walizka jest jedna a ja mam zamiar zostać po raz trzeci Mr.Money In the Bank na to samo masz ochotę ty tylko że nie masz doświadczenia w tego typu walkach natomiast ja już jestem dwukrotnym zwycięzcą więc sprawa wydaję się prosta pogódź się z tym że nie zdobędziesz walizki.

Chris:Owszem zdobędę nie potrzebne mi jest doświadczenie wystarczy spryt i jeden najmniejszy błąd któregoś z uczestników.

Cm Punk: A więc życzę ci powodzenia chociaż i tak nie masz szans.

Punk opuścił ring to samo zrobił Chris a po chwili zrobił to samo.

Na titaronie pojawił się Teddy Long…

Teddy: Jak już powiedziałem pas Interkontynentalny jest zawieszony a więc muszę komuś go przedzielić poproszę aby w ringu pojawił się Dolph Ziggler.

Dolph pojawił się w ringu...

Ziggler: Teddy w końcu zmądrzałeś i wiesz kogo koronować na mistrza.

Teddy: Hola Hola nie za daleko wędrujesz graczu? Dziś zmierzysz się z kimś kogo Vince uważał za słabego ja uważam że to on powinien być mistrzem o to twój rywal….KAVAL..A walka odbędzie się już teraz.

Kaval vs. Dolph Ziggler-Intercontinetal Champioship Match

Kaval w efektowny sposób wskakuję do ringu i powala Dolpha ten wstaję jednak od razu załapuję się na High Kicka Ziggler wstał i od razu załapał się na Mongolian Chop po którym wpadł w narożnik jednak przy szarży w końcu skontrował uderzeniem łokciem.Kaval odwrócił się w stronę rywala jednak załapał się na Dropkcik od tej chwil wydawało się że Dolph będzie dominował w tej walce i to potwierdził German Suplexem pierwszy pin do 2.Ziggler szykował się do Leg Drop Buldoga jednak Kaval go odepchnął i szybko wskoczył na linę jednak nie trafił Spiningboard Kick’em i Ziggler wykonał Powerslam pin 1 count.Próba Zig Zag jednak Kaval chwyta się lin Dolph upada na matę.Kaval odbił się od lin i Twistin Elbow Drop na podnoszącym się rywalu pin 1….2…Kick Out.Próba Ki Krusher skontrowana na Zig Zag! Pin 1…..2….Kick Out.Ziggler zawiedziony krzyczał na sędziego jednak w końcu zajął się Kavalem i założył Slleper Hold jednak rywal chwyta się lin.Ziggler próbował wyrzucić Kavala z ringu jednak zamiast tego otrzymał nokautujący Dropkcik wystarczyło już tylko wejść na 3 linę i wykonać Warrior's Way i następnie pin 1……2…..3 count.Kaval zostaję nowym mistrzem interkontynentalnym.

Zwycięzca:Kaval

Backstage

Za kulisami Shawn Micheals który jest gościem Tonyego Chimela

Justin: Dziś Shawn pojawiłeś się na Wrestlemani masz jakieś plany na tą galę?

Shawn: Nie nie mam zamiaru angażować się za bardzo w te show przybyłem tu wspierać Triple H i oczywiście zobaczyć walkę Undertakera.No chyba że by zdarzyło się coś niespodziewanego.

Justin:Chodzi o streak?

Shawn: Nie. W serię Takera się nie mieszam pokonał mnie dwa razy i to wystarczy sam sobie wytyczył cel pokonania Rocka i Ceny więc niech sobie sam radzi.

Justin: Dziękuję Shawn życzę udanego show.

W ringu Miz oraz Alex Riley.

Miz: Dziś zrezygnowałem z jakiejkolwiek walki o pas gdyż mam zamiar na zawsze unicestwić Bryana jednak się nie martwię że wyjdę z tej gali bez pasa gdyż tutaj obecny Alex Riley zdobędzie dla mnie walizkę Money In the bank.

Alex:Miz pokona Bryana ja pokonam dziewięciu rywali i zdobędę walizkę którą Miz wykorzysta i zostanie po raz drugi mistrzem WWE.

Miz:To wszystko sprawi że nie będę musiał więcej oglądać Bryana i…

Daniel Bryan w drodze na ring.

Daniel: To najwspanialsza gala nie zamierzam przegrać ty możesz mi wmawiać że samo dotarcie tutaj to wszystko dzięki tobie ja uważam że to tylko moja zasługa.Druga sprawa nie obchodzi mnie wasze marzenia o walizce czy o pasie WWE to Riley nie radzę ci mieszać się do tego pojedynku jeśli chcesz zostać w federacji w przeciwieństwie do Miza którego wyślę na urlop. Nie będę musiał więcej słuchać tego jaki jesteś niesamowity.

Miz: Zwolnij trochę zgubiłem się na mojej zasłudze za co bardzo ci dziękuję a teraz pozwolę opuścić ci ring.

Daniel wyszedł z ringu jednak Riley i Miz okładali Daniela po za ringiem z pomocą przybiegł Big Show który powalił KO Punchem Alexa.

Backstage

Szatnia Sheamusa który rozmawia z Masonem Ryanem...

Mason: Dziś zwycięży ostatni na nogach a nim będę ja. Mam dla ciebie układ jeśli zwyciężysz nigdy nie nazwę się Celltic Warriorem a jeśli ja wygram też nie będziesz miał do tego prawa.

Sheamus: Dziś zakończę w końcu przygodę z tobą pozostanę Celltic Warrior.To mnie wszyscy poznali jako dewastującego wszystkich już po pierwszym miesiącu w WWE wszyscy się mnie bali a ty natomiast nic nie zrobiłeś.

Mason: Nie bój się dziś zrobię dużo tobie i to nie będzie nic przyjemnego.

Sheamus: Za kogo ty się uważasz co?? Wypad z mojej szatni muszę chwilę…

Mason: Pomodlić o swoje zwycięstwo? Nic ci to nie da.(Ryan opuścił szatnie)

Extreme Rulez Tag Team Championship

Motor City Machine Guns vs. Alberto Del Rio i Chris Massters

Masters zepchnął Chrisa w narożnik i wykonał kilka uderzeń po których mocno osłabił rywala.Następnie kolejny Irish Whip i Chlothesline po którym Sabin wypada z ringu Del Rio postanowił do wykorzystać i kopnął go w brzuch Alex jednak wykonał Suiced Dive ze schodków na następnie rzucił nim o nie jednak i Chris przerwał mu uderzając o skraj ringu niczego nie spodziewający się Master Pice otrzymał uderzenie krzesłem od Chrisa. Członek MCMG szybko ustawił drobinę i próbował Crossbody na Mistrzu Masterlocku jednak ten go złapał i Gorrilla Press slam.Shelley doszedł do siebie podobnie jak Alberto i gdy Chris z kontrował kolejny slam na Hurricanrane nastąpiła zmiana w obu zespołach Del Rio chciał zaatakować jednak otrzymał Dropkick.Kolega z zespołu podał mu Kij Kendo jednak i Chris podał krzesło. Alex zdzielił przez nogi Mexican Aristocrat’a odskoczył jednak i szybko uderzył krzesłem do ringu wbiegł Chris również uderzając uderzając w żebra Essence of Excellence w ringu Masters jednak i on zostaję skarcony kijem Sabin uderzał tak mocno że przy trzecim uderzeniu kij pękł na plecach Mastersa pojawiła się nie duża ilość krwi.Sabin ustawił stół na środku ringu i położył na nim Alberta i razem z Shelleyem próbowali Diving Elbow Drop jednak obaj wpadają an stół który ulega złamaniu.Obolały Chris wrzuca nowy stół do ringu i zmienia się z Del Rio.Masters ledwo wszedł do ringu a stół był złamany gdyż pchnął go na niego Alex następnie powalił Chlotheslinem Mexican Aristocrat i szykował się na Shellshock jednak Mistrz Masterlocku się uwolnił i zaskoczenia chciał zapiąć swój koronny chwyt jednak udaję się dojść do lin Masters próbował Chlothesline’u jednak Shelley się nachylił a Sabin wykonał Chair Shoot po którym Chris pada pin 1….2 Przerywa Alberto od razu wykonując German Suplex krzesłem postraszył go Chris jednak ten również chwyta za krzesło i Sabin postanawia na chwile wyjść z ringu jednak gdy Del Rio zaczął okładać jego Tag Team partnera Chris wrócił i kilka razy bardzo mocno uderzył go krzesłem do ringu wrzucił kolejne przedmioty były to 2 stoły i drabina Alex doszedł do siebie i próbował Hurricanrany na drabinę jednak kontra i to Shelley wpada na drabinę.D ringu wpada Chris i zakłada swojemu rywalowi stalowy kosz na głowę jednak to konie wyciąga kij kendo i nim go okłada Abeberto próbował Chlotheslinu jednak Sabin się nachylił i to Mexican Aristocrat wypada z ringu. Chris dalej się zajmuję drugim z teamu heeli i wykonuję Dropkick na drabinę w koszu na głowię Motor City Guns Machine szykowali się do zakończenia walki jednak wraca The Pride of Mexico wykonując Enzuigiri na Sabinie jednak z Shelleyem też mu poszło łatwo i był blisko zapięcia Armbreakera jednak Alex przykulał się i zasypał twarz Alberta serią ciosów jednak z tyłu przyczajony Chris zapiął Masterlock jednak genialna kontra mamy Powerbomb na stoły lecz Alex wypada z ringu a Chris już jest na 3 linie…. Elbow Drop Shelley wraca do ringu i powstrzymuję Del Rio a Sabin pinuję 1…..2……3 count.

Zwycięzcy:Motor City Machine Guns.

Backstage

Tony Chimel i jego gość Rated R Superstar EDGE

Tony:Witaj Edge.

Edge:Witam.

Tony: Główne pytanie które w tej chwili się nasuwa to Czy Edge po raz kolejny zostanie mistrzem świata ostatnio pas zdobyłeś na Elimination Chamber w wyczerpującym pojedynku i odebrany został on ci przez Matta Hardyego czy zamierzasz się skupić na odzyskaniu pasu czy też bardziej na Hardym?

Edge: Zamierzam się skupić na każdym w ringu i w efekcie zdobyć pas WHC.

Tony:To znaczy że nie masz jakieś obawy przed Ezekielem czy Mattem.

Edge: Obaj są nikim nie dorównują mi pod żadnym względem i na tym skończmy temat moich rywali.

Tony: Dziękuje za wywiad.

Mason Ryan vs Sheamus-Last Man Standing Match

Początek walki i od razu zwarcie jednak Mason łatwo je wygrał Sheamus cofnął Się do swojego narożnika a Ryan zaczął odliczać Sheamus jednak rzucił się wściekle na niego z serią uderzeń następnie wbił w narożnik i seria kopnięć.Następnie próba DDT jednak Mason go odpycha i Chlothesline następnie Scoop Slam i Powerslam sędzia odlicza 1….2…..3….4….5…..6 Celltic King wstaję i od razu wykonuję Big Boot sędzia znów odlicza 1…..2….3……4 Mason już na nogach.Walka zaczęła się od początku znów wejście w zwarcie i znów wygrana Masona uderzenie kolankiem w narożniku jednak Sheamus odpowiada uderzeniem a następnie wbicie w narożnik tam próba Big Boota udana.Ryan wypada z ringu a sędzia idzie ponownie odliczać 1…..2….3…4….5…..6 Już jest na nogach. King Sheamus zaczął ostro atakować wbicie w narożnik i schodki następnie uderzenie o stolik komentatorski i kolejne odliczanie 7 count i Mason na nogach.Sheamus wykonał Swining Neckbreaker a sędzia znów zaczął odliczać a w tym czasie z pod ringu wyjął krzesło Ryan na nogach na 7 robi unik przed Chair Shootem i wynosi Sheamusa i próba Powerbombu jednak ten go wpycha na stolik komentatorski tym momencie King znów odzyskał kontrolę wykonał Neckbreaker oraz Irish Curse jednak Sheamus wiedział że i to będzie za mało dla tego wyciągnął stół i umieścił go w narożniku w tym czasie Ryan wstał na 8 i podciął go a następnie wrzucił do ringu i próbował Irish Whipu na stół jednak Sheamus zablokował to i wykonał kopnięcie w brzuch co stworzyło szanse na Celtic Cross jednak Mason ucieka z pleców i Running Big Boot.King Sheamus wpada na stół. Odliczanie do 8.I Mason próbuję Superplexu jednak zamiast tego on spada na ziemię sędzia odliczył do 6 i Ryan był na nogach próba Brouge Kicu jednak unik i Flapjack po za ring.Mason strasznie naładował się i ruszył po Sheamusa ten jednak z pod ringu wciągnął klucz i uderzył go w głowę a następnie włożył kolejne dwa stoły do ringu.Ryan wstał na 8 count.I od razu został wrzucony do ringu.Próba Suplexu na stół jednak Ryan staję na nogach i Sitout rear mat slam to dało 8 count.Mason stanął na stole i próbował Powerbombu jednak Sheamus skontrował na Facbuster i kolejny stół złamany.Mason jednak nadal się nie poddaję wstaję na 9 jednak nadal mocno ogłuszony w tym czasie Celltic King zrobił dostawę towaru wrzucił do ringu stół oraz dwa krzesła.Jednak w tym czasie Ryan jedno złapał i schował za plecy z drugiego Sheamus próbował uderzyć Ryana jednak ten wyciągnął je i z zza głowy wykonał potężne uderzenie jednak 7 count.Mason ponownie na stole tym razem próba House of Pain jednak Sheamus ucieka.Ryan zeskakuję ze stołu i ustawia go opartego o liny a w tym czasie Celltic King szykował się do Brouge Kicka jednak rywal się na chylił i Sheamus swoją nogą łamię stół wypadając z ringu.Ryan jednak nie czekał aż Sheamus wstanie tylko uderzył nim o schodki następnie uderzył Sheamusem o nie a następnie rozdzielił je na dwie części na górnej szykował się do House of Pain jednak Sheamus znów ucieka….Brouge Kick z nikąd 1…..2…….3…..4…..5…..6…..7…..8…..9 Mason wstaję! Ponowna próba Brouge Kicka jednak unik i House of Pain 1…..2…..3…..4…..5….6…..7….8….9 Sheamus znów wstaję panowie stoją naprzeciwko siebie i podwójny Chlothesline jednak obaj znów wstają na 9.Sheamus jednak zachował więcej sił i High Cross na schodki Ryan jednak pokazuję jak ważna jest dla niego ta walka i znów wstaję przy 9.Jednak po chwili znów pada na matę a Sheamus wyciągnął stół i szybko ustawił go przy narożniku i High Cross na ten właśnie stół 1…..2…..3…..4…..5….6…..7….8….9…10.Sheamus wyczerpany pada na matę a po Ryana szybko wbiegła pomoc i opuścił on arenę.Celltic Warrior jednak też chwilę dochodził do siebie i w końcu opuścił arenę z pomocą sędziów.

Backstage

Brett DiBiase w szatni brata Teda

Ted: Wynoś się z tąd!

Brett: Spokojnie bratku chcę cię tylko poinformować że twój czas minął zniszczę cie tak abym nigdy nie musiał cię więcej oglądać.

Ted: Ile razy mam ci to śmieciu potarzać wypad z tąd! A po za tym pokaż co umiesz w ringu. Teraz możesz grzecznie opuścić to pomieszczenie.

Brett DiBiase wyszedł z szatni.

Money In the Bank Leader Match

Alex Riley vs.Chris Jericho vs.Justin Gabriel vs. Evan Bourne vs. Cm Punk vs.Jack Swagger vs.Rey Mysterio vs.John Morrison vs.Kofi Kingston vs.Tyler Black

Początek walki a w ringu zostali tylko Rey i Jack. Po za ringiem walczyli Cm Punk z Evanem. Morrison z Gabrielem i Jericho. Kofi i Tyler natomiast z Alexem jednak ten pierwszy postanowił pomóc w ringu Reyowi który sobie nie radził. Tyler wykonał na Rileyu Dropkick oraz Standing Moonasult. Chris poradził sobie z Johnem i zaatakował Justina wykonując Backbreaker. Punk pchnął Bourna na stolik komentatorski i wyciągnął pierwszą drabie która od razu powędrowała do ringu lecz Rey wykonał w nią Dropkick i Punk spadł na podłogę. Chris próbował ustawić drabinę jednak otrzymał Hurricanrane od Reya.Alex próbował starcia z Blackiem i dobrze mu szło dopóki Tyler nie wykonał Superkicku. Jack w ringu dalej był obijany przez Kofiego jednak w końcu skontrował i wykonał German Suplex a następnie wyrzucił go z ringu ataku próbował John jednak i on wypadł z ringu. W ringu są,Gabriel,Bourne,Punk,Rey oraz leżący Chris oraz Riley. Punk pchnął Reya w narożnik przy którym już stał Chris i wykonał szarże. Gabriel walczył w narożniku z Evanem i miał szanse na 450 Splash jednak kontra i katapulta w narożnik Kofi włożył do ringu kolejną drabinę którą ustawił Evan do góry również chciał wejść Jack który wrócił do ringu jednak drabinę przewrócił Punk.Rey próbował go zaatakować jednak otrzymał Big Boota’a.Gabriel został wyrzucony z ringu a drugą drabinę ustawił JoMo do góry wspinali się Chris,John,Punk oraz Kofi jednak wszyscy zostali rzuceni przez Alexa. Riley sam chciał wejść do góry jednak po jego plecach wbiec szybko chciał Tyler jednak drabinę przewrócił Gabriel.Bourne widząc wstającego Punka chciał wykonać Crossbody z drabiny którą ustawił po za ringiem i to mu się udało.Kofi wszedł na sam szczyt tej drabiny i skoczył na Crisa,Alexa,Punka,oraz Jacka a po kolejnej drabinie do góry wspinał się Air Bourne jednak gdy był na górze dopadł go Justin i miał szanse na zdjęcie walizki jednak z padł prosto pod nogi Chrisa ten zapiął na nim Walls of Jericho a następnie wrócił do ringu gdzie wykonał Big Boot na Rey’u i umieścił go w drabinę chciał zaatakować z powietrza jednak powstrzymał go Shaman Seksu jednak on wszedł na narożnika lecz nie skoczył na Reya tylko na drabinę po której wspinał się do góry jednak przerywa mu Punk ściągając go za nogę.Punk miał praktycznie wolną drogę jednak szybko swoje drabiny ustawili Kofi i Tyler do góry również weszła reszta zawodników lecz nikt nie zdołał zdjąć walizki bliski był Black jednak został rzucony na dół zrzuceni również byli Gabriel i Riley.Guru of Greatnes po chwili wykonał Flash Kick na Justinie. Na dwóch drabinach walczyli Swagger oraz Punk a pomiędzy nimi próbował walizkę zdjąć Rey jednak obaj go z rzucili na dół.Jack i Cm Punk chwycili za walizkę jednak drabinę przewraca Kofi który zaatakował drabiną Gabriela kończąc Dropkickiem w drabinę która była w narożniku.Jericho wziął kolejną drabinę i uderzył nią Kofiego jednak ten próbował Trouble In Paradise lecz prosto w drabinę.Próba Codebreakera nie udana ale Chris i tak wykonuję Enzugiri.Evan Hurricanraną wyrzucił z ringu Gabriela a następnie Punka jednak go przyrzucił Swagger.Jackowi udało również się wyrzucić Reya w ringu pozostali Chris,Alex,John oraz Tyler i Jack wszyscy zaczęli się piąć w górę pierwszy walizkę próbował zdjąć Jack jednak jego rękę uderzył Black i miał szanse jednak Za walizkę również chwyta John a Riley pogodził ich rzucając na dół.Jericho rzucił Swaggera i próbował uderzając głową rzucić Alexa jednak na daremno.Riley jednak stawia nogę na szczycie drabiny i potężne kopnięcie w szczękę Alex zdejmuję walizkę i cieszy się z wygranej.

Zwycięzca:Alex Riley

Backstage

Widzimy Triple H który miał rozmawiać z Justinem Robertsem jednak zaatakował go Wade gdy już osłabił HHH’a oparł stół o ścianę stół i pchnął Króla Królów na niego na koniec powiedział jeszcze do kamery.

Wade: Jeden do zera.

Brett DiBiase vs.Ted DiBiase

Bracia od samego początku pokazali że w tym pojedynku nie będzie litości.Brett wbił rywala w narożnik lecz w odpowiedzi otrzymał uderzenie łokciem wbicie w metalowy narożnik.Ted szybko postanowił użyć przedmiotu wyłożył metalowy kosz jednak Brett wykonał Low Dropkick w ten kosz. Po za ringiem Ted zaliczył schodki jednak gdy Brett wyciągał z pod ringu drabinę.Starszy brat wykonał Big Boota następnie umieścił nogę brata pomiędzy drabiną i skoczył na nią z narożnika ringu.Ted wrzucił z powrotem do ringu rywala a sam wyciągnął krzesło oraz stół.Krzesłem dalej atakował nogę brata jednak gdy chciał go wbić w stół ten skontrował i wykonał Irish Whip w narożnik następnie szarża Brett postanowił ponownie użyć stalowego kosza który zniszczył wykonał na nim DDT.Pin 1…..2…..Kick Out.Brett ustawił stół i próbował ataku z powietrza jednak Ted czekał na błąd brata i wykonał Superplex na stół pin 1…..2…..Kick Out. Fortunate Son rzucił krzesło Brettowi i próbował Spiningboard Kick jednak otrzymał uderzenie tym krzesłem. Młodszy DiBiase mocno okładał rywala krzesłem lecz przy pinie znów 2 count.Brett wrzucił do ringu drabinę i ustawił ją w wzdłuż ringu następnie ustawił stół i próbował wykonać Spiningboard Crossbody jednak Ted zeskakuję ze stołu a Brett go niszczy i wpada w drabinę pin 1…..2…..Kick Out.Ted wykonał Fist Drop i znów spoinował jednak znów 2 count.Próba Million Dollar Dream skotrowana i Brett wykonał Russian Legsweep a następnie Fist Drop pin 2 count.Próba Neckbreakeru na krzesło nie udana i Ted kontruję na DDT na krzesło pin 2 count.Próba Dream Streat jednak kontra i STO na krzesło pin 1 count.Próba Tiger Suplexu na drabine nie udana Ted kontruję na Facbuster pin i znów 2 count.Kolejna próba finishera znów nie udana.Brett wykonał kopnięcie w brzuch i odbił się od lin Ted szykował się na Back Body Drop jednak młodszy brat wykazał się sprytem i kopnął go w klatkę piersiową następnie wszedł na narożnik Missile dropkick Ted wpada z impetem w stół jednak Brett jest już wykończony w końcu wstaję ale nadal jest zmęczony w końcu pinuję 1……2…….Noga Ted’a na linach jeszcze jedna próba na środku ringu znów 2 count ! Próba zapięcia Million Dollar Dream jednak Ted się uwalnia kopnięcie w brzuch i Facebuster pin tylko 1 count.Ted wciągnął z pod ringu stół i go rozstawił próba Suplex jednak skontrowana i próba Facbustera również nie udana panowie balansowali nad stołem w końcu Ted kopnął brata w brzuch i wrzucił go na niego tam chwycił i próba Dream Street zablokowana! Brett w odpowiedzi próbował Necbreakeru jednak Ted znów kontruję tym razem na swój Finisher!!! Stół uległ złamaniu Ted przypina 1…….2…….3 count.

Zwycięzca:Ted DiBiase

Po walce Ted wrzucił do ringu krzesło i wykonał na nie Facebuster na twarzy Brett’a pojawiła się krew ale nic sobie z tego nie robił Million Dollar Dream zapięty Brett nie ma siły na jaką kol wiek walkę………Ted DiBiase Sr.

Ted: Theodorze DiBiase nakazuję ci puścić swojego brata.

Ted puścił i popatrzał na ojca następnie poszedł po mikrofon i rzekł…

Ted jr.:Proszę, proszę tatulek wiedział kiedy się pojawić skoro jego ulubieniec jest w opałach jestem ciekaw co byś zrobił gdybym to ja był takiej sytuacji. Zresztą niczego od ciebie bym nie chciał wystarczy że dałeś mi ten pas.

Ted Sr.: Wiesz dlaczego ty go dostałeś.Ponieważ dałem go największemu samolubowi(Ted szedł w stronę ringu w końcu do niego wszedł).

Ted Jr.:Nie wiem po co tu przeszedłeś ale mojego pasa ci nie oddam.

Ted DiBiase Sr. Nie słuchał Jr. Tylko podszedł do Bretta i sprawdził co z nim następnie popatrzał na starszego syna i go z policzkował to jeszcze nie koniec bierze pas i uderza go nim następnie podaję go Brettowi jednak ten nie chcę i oddaję tacie ten znów go rzuca starszemu synowi a ten go łapię i…. Ted uderza swojego ojca pasem.Brett wstaję lekko zakrwawiony trzymając się lin mierzy wzrokiem brata jednak ten i go uderza pasem i następnie zakłada Million Dollar Dream tym razem z pomocą Brettowi przyszła ochrona razem z sędziami i po chwili ich rozdzielili.

Backstage

Tony Chimel: Moim gościem jest zwycięzca dzisiejszego Money In the Bank Alex Riley Jakie to uczucie zdobyć tą walizkę?

Alex:To najwspanialszy moment w mojej karierze nie wiem co powiedzieć że niedługo zostanę mistrzem WWE lub wagi ciężkiej.

Tony: A więc powodzenia w drodze na szczyt WWE.

Alex:Dziękuję.

Alex nie zdążył odejść a został zaatakowany krzesłem przez Chrisa Jericho. Y2J wykonał kilka mocnych uderzeń i następnie zapiął Walls of Jericho Riley walczył jak mógł ale nie miał szans się uwolnić po chwili pojawiła się ochrona i oddzieliła Chrisa ten pokazał że już nic nie robi aby gdy ochrona trochę się rozproszyła i Jericho zdołał uderzyć ponownie krzesłem w głowę.

Biuro Prezesa

Prezes: Wezwać mi do cholery tych ochroniarzy.(Po chwili kilu ochroniarzy weszło do biura).Macie tutaj chronić a nie bawić.Bawić się mają goście a wy macie ich chronić daję wam ostatnią szanse i żeby to się więcej nie powtórzyło.

Ochrona:Dobrze.

Prezes: Poproszę do biura Chrisa Jericho.(Chris wszedł do szatni)Chris oszalałeś co ty robisz?

Chris: Jeśli chcesz mnie w tej federacji licz się z tym i przygotuj się do takich ataków nie mam zamiaru męczyć się z hipokrytami a ten którego zaatakowałem nich liczy się z tym że to ja jestem Mr.Money In the Bank i to ja teraz przejmuję tą walizkę.

Prezes: Powiadasz że chcesz tą walizkę ale inni też ją chcą.

Chris:Inni hipokryci mnie nie interesują.

Prezes: A więc na RAW zmierzysz się o nią jeśli tylko zjawi z Alex Riley a jeśli nie przybędzie to walizka jest twoja. A teraz wyjdź!

Wade Barrett vs.Triple H

Walka się rozpoczęła dookoła ringu stały już ustawione stoły Wade unikał wejścia w zwarcie ale w końcu doszło do tego HHH łatwo wygrywa i pycha Barrett’a w narożnik jednak tam kopnięcie i mocne uderzenie jednak King of Kings odpowiada uderzeniem.Wade uderza ponownie kolejne uderzenie Triple H’a sprawiło że Wade się zachwiał jeszcze raz odpowiedział jednak po chwili spadła na niego seria ciosów po której Irish Whip w narożnik i próba szarży jednak kontra Big Boot.Wade wyniósł Cerebral Assassin’a pod Westland i chciał rzucić go na stół jednak ten stanął na krawędzi i pociągnął Wade’a za głowę i ten spadł na stół który uległ zniszczeniu 1-0 dla Triple H’a.Hunter nadal atakował i próbował kolejnego Suplexu na stół jednak Barrett stanął na nogach i wykonał sitout Facebuster po którym mamy remis.Wade wrzucił dwa nie rozłożone stoły do ringu a następnie Triple H’a wykonał kilka uderzeń a następnie Irish Whop w narożnik tam jeszcze szarża i Wade ustawia stoły próba Superplexu jednak zablokowana. Kings of Kings próbował rzucić Wade’a jednak ten trzymał się narożnika w końcu kopnięcie w brzuch i Barrett spada na dwa stoły 3-1 dla HHH’a.Triple H wrzucił trzy stoły rozłożone po za ringiem do ringu.Od razu ustawił jeden w narożniki próbował Irish whipu jednak kontra i Wade wykonuję swój własny Irish Whip po którym mamy 3-2.Dwa stoły były rozłożone w ringu Wade wciągnął Huntera na nie i próbował Backbreakeru jednak został zablokowany. The Game zaczął okładać punchami Barrett’a ten nie miał nic do powiedzenia w pojedynku w ręcz i po chwili mieliśmy Spinebuster na kolejne dwa stoły 5-2.Tiple H poszedł po kolejne dwa stoły jednak Barrett skontrował i Powerbomb 5-4.Wade wrzucił dwa rozłożone i dwa nie rozłożone stoły do ringu.W tym czasie Cerebral Assassin zdołał dojść do siebie i próbował Pedigree jednak ten kontruję i Backbreaker.Wade wrzucił swojego rywala na dwa stoły a sam wszedł na narożnik próba Diving elbow drop jednak HHH ucieka ze stołu w porę zaważył to Wade który uniknął lądowania na stołach i wykonał kolejny Powerbomb na dwa stoły 6-5 dla Wade’a.Barrett już miał mało sił jednak skontrował w narożniku szarżę na Big Boot i próbował wbić Triple H’a w kolejny stół jednak ten skontrował i mamy 6-6. King of Kings miał w ringu już trzy rozłożone stoły i próbował Superplexu z narożnika jednak Wade go podcina i on spada na wszystkie trzy! 9-6 dla Wade’a. Barrett był już pewny wygranej i wrzucił do ringu stół jednak Hunter kopnął go w brzuch i Pedigree i sam poszedł po trzy stoły ustawił platformę z 4 stołów i wrzucił Barrett’a na sam szczyt jednak skontrował finisher i zeskoczył na dół tam sprytnie próbował DDT na stół jednak Game zdążył skontrować i sam wykonał DDT na stół na dole jeden stół z góry spadł i Triple H wziął go w ręce i zaczął okładać Wade’a w końcu został złamany mamy 9-8.Cerebal Assassin znów stał na dwóch stołach i miał szanse na finisher jednak Barrett z zaskoczenia złapał go pod Westland jednak Triple H ucieka z pleców następnie kopnięcie i Pedigree 10-9. Game wygrywa walkę na jego zasadach.

Po walce obaj zawodnicy zostali wyniesieni na noszach.

Zwycięzca:Triple H

Jesteśmy przy stoliku komentatorskim

Striker:Co za walka!!!

Cole: Niesamowita na pewno dużo czasu minie zanim znowu ich zobaczymy.

Mathews: Ale to nie koniec za chwilę Daniel Bryan vs Miz na pomoc Rileya nie ma co liczyć.

Lawler:A my zobaczmy jak iskry iskrzyły w ostatnich tygodniach pomiędzy Ceną,Rockiem i Undertakerem.

Przedstawio feud w/w panów.

Daniel Bryan vs Miz

Miz nie kwapił się aby rozpocząć walkę Daniel próbował postraszyć go Low Kickami jednak Miz odskakiwał.Bryan chciał wejść w zwarcie jednak wyszedł spryt Awsome One który kopnął w brzuch swojego byłego podopiecznego i pchnął go w narożnik następnie Big Boot oraz Corner Chlothesline. Pewny siebie Cleveland Screamer uderzył głową Daniela o narożnik a następnie spróbował kolejnego Big Boot’a jednak Bryan przed nim się nachylił i wykonał Enzuigiri następnie German Suplex i pin jednak tylko 1 count.Pierwsza próba ataku z powierza zblokowana przez Miz’a.Próba Supeplexu jednak Bryan dobrze go blokuję po chwili przeszedł do ataku jednak Awesome One podciął go i American Dragon spadł po za ringiem.Miz nie czekał i od razu uderzył nim o schodki była również próba wbicia w narożnik jednak Daniel skontrował i Miz uderzył z impetem w stalowy narożnik.Daniel wrzuca rywala do ringu i tam Suplex oraz po chwili atak z powietrza Airplane Spin pin 2 count.Próba Roaring Elbow jednak Miz blokuję próba DDT zablokowana. Daniel próbował zapiąć Surfboard jednak Awsome One to wykorzystał i przeszedł do Seri ciosów.Miz zniszczył nakładkę na narożniku i próbował wbić tam Bryana jednak ten przytrzymał się lin.Cleveland Screamer jednak nadal popisywał się sprytem i podciął mu nogi po tej akcji próbował Diving double axe handle. Bryan uniknął ataku i odbił się od lin i wykonał Buldog’a.Kolejne odbicie od lin i Dropkick po za ring.Miz był już lekko oszołomiony a Daniel szykował się na Sucied Dive Miz jednak w ostatniej chwili się odsuwa.Mizard of Oz po za ringiem! Miz jednak nie ma sił aby wrzucić Daniela do ringu i ten to wykorzystał wykonując Dropkick.Awsome One uwięziony pomiędzy linami a Bryan wraca uśmiechnięty do ringu i wykonuję Basseball Slide po którym powrót do ringu i pin do 2.American Dragon na trzeciej linie próba Diving Headbutt jednak Miz wystawia kolana i przypina do 1. Zupełnie z zaskoczenia mamy Skull-Crushing Finale jednak w przy samej macie Daniel wykonał Small Package to dało tylko 2 count.Próba zapięcia Lebell Locku jednak Miz wykonał Scholl Boy również 2 count.Miz nadal w ataku próba Backbreaker’u zablokowana i Bryan miał szanse na DDT jednak Miz skontrował na kombo Beckbreaker + Neckbreaker dało to 2 count.Awsome One łapię Daniela w Nelosnie i każdy wie o co chodzi Daniel był jeszcze na tyle świeży aby uderzyć łokciem rywala i pchnąć go w narożnik następnie próba Monkey Flip jednak unik Miza i Bryan utknął w narożniku to stworzyło szanse na osłabienie rywala dla Miza i dla tego wściekle zaczął atakować dopóki sędzia nie zwrócił uwagi. Cleveland Screamer uderzył w pół przytomnego Daniela kolankiem w twarz na jego twarzy pojawia się krew a Miz z uśmiechem na twarzy wykonuję swój Finisher który mógł oznaczać jedno-Pinfall.

Zwycięzca:The Miz

Kolejny wywiad tym razem gościem Justina Robertsa jest WWE Champion jest Randy Orton

Justin: Witaj Randy! Czy masz jakieś obawy przed starciem z twoim byłym podopiecznym Codym Rhodos’em?

Randy: Witam Justin. Odpowiedź na pytanie jest prosta jeśli bym miał jakieś obawy nie stał bym tutaj jako WWE Champion a zresztą idź o to pytać Rhodosa a nie mnie on pewnie teraz siedzi cicho w swojej szatni i obawia się starcia ze Żmiją.

Justin:Widać że jesteś pewny siebie i niech tak pozostanie dziękuję za wywiad Randy!

Randy: Również dziękuję.

Powrót do korzeni feudu pomiędzy Capitanem Charismą a Extreme Enigmą którzy za chwilę staną naprzeciw siebie jednak przed tym jeszcze raz jesteśmy przy stoliku komentaroskim.

Mathews:Zwycięzcą tej walki zostanie ten który się nie podda i nie wypowie I quit walka w tej stypulacji jest zazwyczaj bardzo ekstremalna więc radzę się przygotować.

Lawler:Tak zobaczmy za chwile powinien pojawić się Jeff Hardy.

I oto w drodze na ring Jeff Hardy jego wejście było nagrodzone ogromnym buczeniem jednak Hardy nie zwracał na to uwagi po chwil do ringu zmierza Christian a publiczność szaleje.

Jeff Hardy vs. Christian

Jeff zaczął walkę z mikrofonem w ręce i przyłożył go do twarzy Christiana i szybko dostał odpowiedź a Mianowice liścia w twarz.Capitan Charisma od razu przeniósł walkę po za ring i uderzył Hardego o schodki następnie przedzielił je na dwie części i uderzył mocno w twarz mniejszą częścią.Większą natomiast położył na jego klatce piersiowej i próbował skoku jednak Jeff szybko uciekł z pod schodków i Christian spadł prosto na nie Jeff wyciągnął krzesło i zaczął okładać prawą nogę Capitana Charismy jednak ten nie miał wypowiedzieć słów „I Quit” i za to dostał z mikrofonu. Powrót do ringu i Low Dropkick od Jeff’a następnie próba Twist of Fate jednak Christian go odpycha i szybko wychodzi z ringu i wyciąga krzesło jednak nie zdążył wrócić do ringu gdyż otrzymał Basseball Slide następnie Suced Dive i kilka uderzeń krzesłem powrót do ringu i noga Christiana zablokowana w krześle próba Double Leg Drop udana, jednak na Capitan Charisma’e to zamało wbicie w narożnik i Running Big Boot po krawędzi ringu.Charismatic Enigma przykłada mikrofon do twarzy Christiana jednak ten szybko kopię go w głowę następnie Spinebuster na krzesło i Elbow Drop z narożnika.Christian przygotowywał się do Running Crossbody jednak Hardy zrobił to samo i obaj leżą na macie.Christian wstawał za pomocą lin gdy Jeff był już gotowy do ataku jednak udało się skontrować i wykonać Flapjack po za ringu tam uderzenie o ogrodzenie oddzielające wrestlerów od kibiców następnie dołożył jeszcze schodki z nich próbował wykonać Suplex na wcześniej uszkodzone schodki jednak Jeff zablokował i wykonał Facbuster na schodki.Capitan Charisma dość mocno krwawił a Hardy poszedł po kij do kendo jednak w tym czasie Christian zdołał również wyciągnąć kij i uderzyć nim w twarz Hardyego. Jeff już miał dość walki jednak nie wypowiedział dwóch słów które by zakończyły walkę.Christian wrzucił do ringu Jeff’a ten przeturlał się na drugi koniec a tam tajemnicza ręka podała mu klucz.Capitan Charisma zaczął pondosić Charismatic Enigma lecz szybko otrzymał uderzenie kluczem. Hardy wciągnął stół oraz krzesło z pod ringu i rozstawił na ringu najpierw jednak zdzielił krzesłem rywala a następnie położył je pod rozłożonym stołem następnie położył na nim Christiana i sam wszedł na narożnik. Jeff przygotowany do Whiper In the Wind jednak Capitan Charisma ucieka ze stołu a Hardy przebija stół i uderza z impetem w stół.Christian próbował wydusić od Jeffa słowa I Quit jednak nic z tego próba Killswitch na krzesło jednak pchnięcie w narożnik i Mule Kick przeniesienie akcji do środka ringu a tam Twist of Fate na krzesło.Christian jednak i tak nie chciał się poddać dlatego Jeff pchnął go w narożnik i próbował Leg Dropu na leżącym w narożniku Christianie jednak ten się wysunął po za ring i Penedulum Kick następnie Tornado DDT i próba zakończenia poprzez Killswitch jednak kontra i Jawbreaker następnie ustawił drabinę na dwóch stołach i Swanton Bomb z narożnika jednak unik.Jeff jednak widział że Capitan Charisma uniknie skoku i stanął na nogach a następnie Dropkcik.Christian ponownie leży na drabinie Jeff na 3 linie i Swanton Bomb.Christian już jednak był wyczerpany walką i wypowiedział I Quit.

Zwycięzca:Jeff Hardy.

Przenosimy się do stolika komentatorskiego a tam nie zmieniony skład.

Josh:Fani z całego świata zjeżdżają się tutaj aby obejrzeć tą galę i takie walki dziś na arenie zasiadło dokładnie 73 601 widzów jednak zainteresowanie Wrestlemanią jest o wiele większe.

Jerry:Josh słuchaj jeśli ktoś ma oglądać takie walki to niech nie żałuję wydanych pieniędzy.

Do ringu tym czasem zmierza Cm Punk

Cm Punk: Dziś odbyła się walka Money In the Bank nie dosyć że nie zdobyłem walizki to jeszcze mogłem nabawić się poważnej kontuzji. Jednak wróćmy do walizki czy ja dobrze widziałem czy zdjął ją Alex Riley?! Bo na Backstage’u widzę jak paraduję z nią Chris Jericho nawet jeśli pozbawił walizki Rileya to nie ma prawa jej sobie przywłaszczyć walizkę powinien otrzymać…. Cm Punk i zostać po raz 3 Mr.Money In the Bank. Skoro jestem w ringu chciałem każdego poinformować włącznie z Panem Prezesem że nie odpuszczę dopóki nie dostanę MOJEJ walizki.

Do ringu zmierza Chris Jericho….

Y2J: Twojej walizki? Jakoś nie widzę żebyś ją teraz trzymał w ręce hipokryto! Nie mam zamiaru się z tobą kłócić zwłaszcza że dziś chcę wykorzystać kontrakt z walizki.

Cm Punk: Uwierz nie wykorzystasz go dopóki ja tutaj jestem.

Y2J: Już dziś Chris Jericho zostanie sześciokrotnym mistrzem świata nie zważając na hipokrytów a na RAW zorganizuję Highlight Reel i pokaże każdemu hipokrycie kto jest właściwym mistrzem.

Cm Punk: Skończ tą gadkę Jericho jeśli dziś spróbujesz wykorzystać walizkę wbiegnę do ringu i ci ją odbiorę.

Y2J: Zapraszam cię na moje show na Raw będziesz mógł świętować mój sukces.(Chris schodził uśmiechnięty za kulisy a Punk patrzał na niego ze wściekłością).

Zapowiedzi RAW a na nim między innymi Highlight Reel Chrisa Jericho.

Ezkekiel Jackson vs. Edge vs.Matt Hardy©

Walka zaczęła się od 2 vs. 1 Matt i Ezekiel vs. Edge jednak po chwili wspólnego ataku Ezekiel powalił Matt’a Chlothesline’m i wykonał Scoop Slam na oby dwóch. Jackson postanowił zająć się mistrzem WHC i wykonał na nim kolejny Scoop Slam następnie Big Boot pin 1….Przerywa Hardy. Matt złapał Jacksona pod Invarted DDT jednak ten blokował wystarczyło kopnięcie w brzuch i akcja udana pin 1…. Przerywa EDGE. Rated R Superstar przejął kontrolę nad walką i wykonał na Matt’ie Edge-O-Matic lecz tylko 2 count. Ultimate Opportunist szykował się na Spear’a lecz Big Zeke powalił go Shoulder blockiem i po chwili dołożył Backbreaker pin 1…..2 count. Guyanese Goliath szykował się do Urange jednak przerwał Hardy i wykonał Side Effect po którym tylko 2 count.Próba Twist of Fate jednak atak od tyłu Edga i Edgecution po chwili to samo dla Ezekiela próba zakończenia walki poprzez Spear jednak Matt podskakuję i Personification of Domination wykonał Big Boot’a. Matt się odwraca w stronę Zeke’a i otrzymuję Running Big Boot pin 2 count! Jackosn długo przygotowywał się do Urange i Master Manipulator zdążył wejść na narożnik i wykonać Crossbody pin 1……2…..Kick Out. Edge znów przy narożniku i próba Spearu jednak przerywa Matt i Neckbreaker pin 1 count.Próba Side Effect zablokowana. Edge popycha Hardyego w stronę Ezekiela i ten wykonuję Neckbreaker. Matt wraca w stronę Edga i Spear!!!! Pin 1…. Przerywa Jackson i od razu próbuję Urange jednak Rated R Superstar wykonał DDT następnie Russian Legsweep i pin do 2.Próba zapięcia Edgecator’a jednak Ezekiel nie daję i za pomocą Catapult Ultimate Opportunist wpada w narożnik. Guyanese Goliath nie czekał i wykonał szarżę następnie Irish Whip i kolejna szarża ponowna próba jednak do gry wraca Matt który wykonuję Big Boot na Jacksonie po chwili Moonsault i Twist of Fate !!!! Pin 1……2……… W ostatniej chwili przerywa Edge który z zaskoczenia spinował jednak tylko do 2.Egde wstał jednak ponownie załapał się na Dropkick od Hardyego i następnie wykonał Powerbomb 2 count! Big Zeke zaatakował Hardyego za pleców i zapiął Torture Rack jednak Matt’owi udało się uciec i wykonać Side Effect jednak tylko 2 count.Egde wstał i z zaskoczenia Half nelson buldog następnie Edgecution. Oportunista pozbył się na chwilę Matt’a i wykonał Spear na Guyanese Goliath pin 1……2……noga Ezekiela na linie ponownie pin tym razem na środku ringu 1……2…..Kick Out.Edge próbował zapiąć Edgecator jednak zaatakował go Matt i Twist of Fate 1……2……Kick Out.Ponowna próba Finishera jednak zostaję odepchnięty i Urange od Jacksona 1……2…..Przerywa Edge który wszedł na narożnik i próbował Spear’u jednak został złapany w powietrzu i Urange od Ezekiela jednak ten dostał jakiejś kontuzji i z trudem czołga się do Edge’a w końcu jest pin 1……2…..Kick Out. Hardy wstał i widział że Ezekiel jest kontuzjowany zaczął atakować jego nogę w końcu próba Leg Locku jednak udaję mu się pchnąć Matta na liny ten się odbija i Leg Drop na tą nogę ponownie się odbija i…. Spear pin 1…..2…..Jackson ciągnie go za nogę i przerywa pin. Edge jednak szybko dołożył na nim DDT i zapiął Edgector po którym Personification of Domination błyskawicznie się poddał.

Zwycięzca: Edge

Na rampie pojawił się Chris Jericho i śmiał się z Edge’a następnie pokazał na niego palcem i zszedł za kulisy.

Ponownie jesteśmy przy stoliku komentatorskim …

Mathews: Ależ emocje a to jeszcze nie koniec.

Striker: A to jeszcze nie koniec!

Lawler: Panowie zobaczmy jak się toczyły poszukiwania rywala dla Żmiji.

Na ogromnym titatronie został wyświetlony filmik zakończony zwycięstwem Codego w Battle Royal Match.

Teraz zapowiedź Draftu który już za dwa tygodnie!

Cody Rhodes vs. Randy Orton©

Od ofensywy zaczął Viper po kilku wymianach ciosów Randy wykonał Irish Whip w narożnik i szarża jeszcze jeden Irish Whip jednak Cody uniknął ataku i sam zaatakował Ortona. Rhodes wykonał Irish Whip i próbował Back Body Drop jednak otrzymał kopnięcie i Dropkick. Apex Predator przeszedł do tradycyjnego Stopowania. Cody jednak wyturlał się pod liny. Randy jednak to wykorzystuję żeby wykonać DDT jednak Rhodes staję na nogach i Dropkcik następnie Knee Drop i pin 1 count.Russian Legsweep i kolejny pin tym razem do 2.Próba Spiningboard Kick. Orton jednak robi unik i clothesline. Wbicie w narożnik i European uppercut po chwili kolejny Irish Whip i Backbreaker następnie Powerslam i próba DDT z lin jednak Cody znów unika tego i zaskoczenia Alabama Slam pin 2 count! Rhodes złapał rywala pod Silver Spoon DDT jednak zbyt długo czekał i Żmija wykonała Full nelson slam po chwili w końcu udane DDT i pin lecz do 2. Próba wykończenia Codyego poprzez RKO jednak gdy powoli się zaczął podnosić uderzył Ortona kolenkiem w brzuch i wykonał Inverted suplex slam po chwili jeszcze Moonsault i pin 2 count!Próba Cross Rhodes jednak Randy się uwalnia i uderzenie w brzuch RKO z zaskoczenia 1………2……Kick OUT! Viper ma pretensje do sędziego jednak po chwili szykował się do Punt Kicku. Randy już w biegu i pudło. Cody podcina go i ten wpada w narożnik następnie duszenie jednak sędzia zwraca uwagę jednak ten się nie przejmuję i ponownie dusi. Sędzia zwraca uwagę Cody jednak nadal atakuję tym razem Big Boot w narożniku i pin 2 count.Rhodes wchodził po woli na narożnik i szykował się do Moonsaltu jednak nie zauważył że Żmija już wstała i Cody nadział się na Powerslam 1……2……Kick Out. Orton poszadza swojego byłego podopiecznego na narożniku i próba Superplexu jednak Cody blokuję. Rhodes wykorzystał chwilę nie uwagi i złapał za szyję rywala i Cross Rhodes z narożnika. Cody jednak wypadł z ringu po chwili jednak wraca i jednak bardzo powoli mu to Idzie w końcu jest pin 1…..2…….Kick Out. Rhodes z wściekłością wstał i ustawił się w narożniku czyżby będziemy mieli Punt Kick!? Nie unik Cody wpada w narożnik….. RKO jednak wypada z ringu. Po za ringiem Viper uderza rywalem o schodki i o krawędź ringu powrót pin 1……2……Kick Out. Próba Punt Kick jednak Cody wstał na nogi i mamy Silver Spoon DDT pin 1…….2…….Kick Out.Cross Rhodes 1…….2…….Noga Ortona na linach. Jeszcze jeden pin na środku ringu 1…….2…..Randy się nie poddaję…….. Punt Kick od Codyego 1…….2…….3 count ! Mamy nowego mistrza WWE!

Zwycięzca:Cody Rhodes

Na rampie pojawił się ponownie Chirs znów zrobił to samo co w przypadku Edga jednak zaczął biec w stronę ringu jednak przerwał mu CM Punk który uderzył go krzesłem. Punk szybko uciekł za kulisy a Chris musiał dojść do siebie po chair shoot’ie .

Backstage

Cm Punk rozmawia z Justinem Robertsem

Justin: Witaj CM Punk.

Cm Punk: Witam.

Justin: Czy nie oczekiwałeś czegoś więcej od Wrestlemani w końcu miałeś chrapkę na walizkę MITB.

Cm Punk: Mogę być zawiedziony ale nadal jestem mistrzem Stanów Zjednoczonych i bardzo się z tego cieszę jednak już w wkrótce obiecuję wam będę kimś więcej.

Justin:Co sprawiło że nie zdobyłeś walizki na dzisiejszej gali.

Cm Punk: Nie co a kto mały Evan Bourne wszyscy zachwycają się gdy on jest w ringu jednak nie zauważają że to ja mogłem zdobyć walizkę gdyby nie on dlatego najpierw mam zamiar zająć się nim i wyeliminować na stałe.

Justin: Co myślisz o Chrisie Jericho i odebraniu walizki?

Cm Punk: Wiem tyle że nie dam mu zdobyć jakiego kol wiek pasa.

The Rock vs. Undertaker vs. John Cena

3 efektowne wejścia i rozpoczynamy Main Event. Cena i Rock próbowali współpracować jednak każdy z nich wylądował w narożniku szarża na Rocku i Chop na Cenie.Próba Irish Whipu na Mistrzu Publiczności jednak ten kontruję i Phenom wpada na Cene i odbija się po chwili Neckbreaker pin 1 count.John w tej chwili mógł przejąć kontrolę nad walką i wykonał Irish Whip na Rockym i mamy Shoulder Block i kolejny jednak przy próbie kolejnego Taker podcina Jaśka i obaj wpadają na siebie głowami. Twarz Rocka we krwi a John zaatakował Undertakera hip toss, Belly to back suplex oraz One handel buldog złożyło się na 1 count.Próba Dropkicu jednak unik i Big Boot następnie Guillotine leg drop na oby dwóch rywalach a po chwili Old School na Brahma Bull następnie wspina się na narożnik i próba Flying Clothesline jednak mamy unik Rocka. Cena doszedł do siebie i obu powalił Dropkickiem następnie próba Proto Bomb na Deadmanie udana John wykończył swoje kombo Five Knuckle Shuffle po którym próba Attitude Adjustment jednak Great One kopnął go w brzuch i Float Over DDT pin 1…….2……Kick Out. Taker zaatakował People's Champion’a i złapał go za szyję ten jednak się uwolnił i wykonał Spinebuster pin 1…..Kick Out. Wyniesienie i Samoan Drop pin 1……2.Kick Out. John doszedł do siebie i zablokował Rockyego Big Boothem i dołożył Diving leg drop buldog pin 1…….2..Kick Out. Próba AA jednak przerywa Phenom i… Chockeslam pin tylko 2 count. Próba Tombston jednak atakuję Rock i mamy Rock Bottom pin 1……2…..Kick Out. Próba People Elbow jednak Undertaker wystawił nogę na którą się nadział. Last Outlaw wstał i wykonał na Cena’ie Spear pin 1…..2.. Kick Out. Próba Chockeslamu skontrowana i Running one–handed bulldog była szansa na AA jednak Rock zablokował i wyrzucił Johna z ringu i zajął się Takerem Irish Whip Running thrust wariat pin 1 count.Próba People Elbow jednak Cena zaczął go dusić przy linach i następnie pchnął go na Takera a ten wykonał Chockeslam pin jednak przerywa Cena który chwyta Deadmena za nogę i STF zapięte jednak Undertaker poradził sobie z tym gdyż doszedł do lin. John ponownie próbował AA i w końcu z powodzeniem pin 1…….2…..Kick Out.Cena szykował się na kolejne STF jednak zaatakował go Rock który wykonał na nim Rock Bottom następnie finisher również na Phenom dołożył People Elbow pin 1………2……Kick Out. Brahma Bull był mocno zdenerwowany i poszedł po 4 stoły które roztwarł na środku ringu jednak został zaatakowany przez Johna który wykonał Suplex oraz Sitout Hip toss próba wyniesienia pod AA jednak wściekły atak Deadmena który atakował Cene przy narożniku przerwał Rock który wykonał Samoan Drop i wspiął się z Takerem na narożnik …. Spinebuster na stoły pin 1……2……Kick Out.Próba Rock Bottom nie udana gdyż Taker skontrował na DDT. Jednak nadal był mocno obolały Rock wstał i krzyczał na Cene ten jednak go odepchnął i zaczęła się bijatyka w końcu wstał Taker który wykonał podwójny Chockeslam następnie Tombston Pildliver na The Rocku pin 1……2…..Kick Out. Tombston Pildliver na Cenie pin 1…2…..Kick Out. Cena skontrował Last Ride i zapiał STF jednak Undertaker doszedł do lin. Rock wstał i zaatakował Johna od tyłu ci znów zaczęli bijatykę z której wyszedł Rock i mógł zaatakować Demona z Doliny ciemności wykonał Running swinging neckbreaker pin 1 count. Nastepnie Flowing snap DDT pin 1 count….. Rock Bottom pin 1……2……3!? Nie noga Takera na linie. People's Champion trzymał się lin a Taker w swoim stylu „ożył i ruszył do ataku najpierw Big Boot dla Rocka następnie Running DDT dla Johna następnie Last Ride dla Cena’y pin 1……2….Kick Out. Próba Chokeslamu jednak blokowana z pomocą przybiegł Rocky który wykonał Reverse STO pin 2 count.Cena jednak wyrzucił go z ringu i po za nim wykonał AA na krzesło próbował wrócić do ringu jednak pomógł mu Deadman wykonując Chockeslam następnie Tombston Pildliver który kończy walkę wieczoru.

Zwycięztwo: Undertaker Streak wynosi 19-0.

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Calvin

26

• kikut413

2

• Triple.K

2

• RealAmerican

1

Top użytkownicy w tym temacie

Jeśli mam być szczery, sam się sobie dziwię, dlaczego zaakceptowałem ten odcinek. Pewnie po prostu uznałem, że jest za długi, by tak po prostu trafić do śmieci... Czy wiesz może co to jest przecinek?

Przed galą odbył się Dark Match

Shelton Benjamin def. Johny Curtis

Monday Night Raw

RAW otworzyli: Micheal Cole oraz Matt Striker

Matt: Wrestlemania za nami, lecz ciągle nie znamy odpowiedzi na wiele pytań.

Cole: Wrestlemania była niesamowita z walką wieczoru na czele. Nasz roster jednak może czuć zmartwienie nie mamy głównego pasa federacji, jednak zobaczymy co dziś zrobi Randy Orton.

Matt: WM 27 zostawmy w tyle teraz wkraczamy na drogę Backlash a dziś zobaczmy co wydarzy się na RAW.

---------------------------------------------------------------

CM Punk w ringu….

Cm Punk: Przed kilkoma godzinami zostałem okradziony, okradziony z tego co było przepustką do pasa mistrzowskiego WWE. Na Wrestlemani Chris Jericho skrzywdził moją psychikę nie wiem co mam dalej z tym zrobić ale na pewno nie pozwolę mu zdobyć pasa mistrzowskiego.

Na arenie rozbrzmiewa I come to play i w ringu pojawia się Miz.

Miz: Really…. Uważasz że ty zostałeś okradziony z walizki tak naprawdę to ja zostałem okradziony przez Chrisa Jericho , który strasznie pobił mojego podopiecznego który zdjął walizkę i miał mi ją przekazać. Teraz to ja oczekuję przeprosin od ciebie Cm Punk za to że próbowałeś przywłaszczyć sobie moją własność oraz oczekuję przeprosin od Chrisa Jericho w tej chwili.

Chris Jericho pojawia się w ringu…

Chris:Nie mam zamiaru ciebie przepraszać ani nikomu nie zwrócę mojej walizki nie ważne w jaki sposób ją zdobyłem.

GM Raw Batista wyszedł na rampę aby wyjaśnić sprawę…

Batista: Chris nikogo nie musi przepraszać od tej pory walizka należy do niego dlatego i Miz i Cm Punk oraz każdy na Raw nie ma prawa się do niej przyczepić i jej sobie przywłaszczyć.

Rozbrzmiewa „Voices” i wygląda że Randy ma coś do powiedzenia

Randy:Batista ty za to nie masz prawa tu rozkazywać gdyż cię zwalniam Cody nie był dla mnie wartościowym rywalem dlatego do widzenia.

Animal wściekle patrzył na Żmiję a na titatronie pojawił się Pan Prezes.

Prezes WWE: Zgodnie z obietnicą Orton mogłeś zwolnić Batiste dlatego traci pracę ja natomiast miałem zwolnić Codyego lecz tego nie zrobię i nie dam ci szansy na odzyskanie pasa mistrzowskiego dopóki on jest w posiadaniu Rhodosa.Natomiast Chris Jericho,The Miz oraz Cm Punk chcą zatrzymać walizkę, jednak ona jest w posiadaniu Alexa Rileya, jeśli nie zjawi się za tydzień na specjalnym Raw zostanie pozbawiony walizki.

Backstage

Za kulisami trwa kłótnia pomiędzy Randym Ortonem a Celltic Warriorem Sheamusem

Sheamus: Naprawdę nie wiem jak mogłeś pozbawić RAW swojego głównego pasa w końcu pokazałeś jakim jesteś nieudacznikiem.

Randy: Sheamus zamknij się to że straciłem pas to jeszcze nic nie znaczy w końcu go odzyskam a tak nie będziesz mnie mógł nazywać gdy po raz kolejny stanę na ringu z pasem WWE.

Sheamus: Poprawka, To… Ja zostanę mistrzem WWE i to szybciej niż sobie możesz wyobrazić.

Daniel Bryan vs. Peter Orlov

Końcówka walki: Peter trzymał Bryana w Headlocku, jednak ten uwolnił się po kilku uderzeniach, następnie Irish Whip oraz Dropkick pin 1 count. American Dragon próbował German Suplex’u jednak Orlov skontrował na DDT po chwili dołożył Russian Legsweep i pin 1 count. Wheelbarrow driver od Petera i próba Soviet Strike jednak Daniel unika tego kopnięcia i powala rywala na matę, Lebell Lock i koniec walki.

Zwycięzca: Daniel Bryan

================

Promo Draft 2011

================

W ringu John Cena

John: Wrestlemania była bardzo wyczerpująca, Undertakera nie udało mi się pokonać i kolejny raz nie mam zamiaru próbować gdyż streaku nie można przerwać teraz nurtuję mnie jedno dlaczego pas WWE jest po stronie Smack Down? Gdyż Orton nie mógł pokonać swojego byłego podopiecznego którego uważał za nikogo jednak to nie musi oznaczać że Raw nie dostanie szansy na odzyskanie.

Prezes WWE na titaronie….

Prezes WWE: John nie mylisz się Raw dostanie szanse na rewanż. Rywalem Codyego Rhodosa na Backlash będzie zwycięzca dzisiejszego Battle Royal.

Yoshi Tatsu vs. Justin Gabriel

Końcówka walki:Justin dusił przy linach rywala szybko sędzia zaczął odliczać 1….2….3 Gabriel puścił, jednak od razu wyprowadza Side Kick, Tatsu odpowiedział powalającym High Kickiem szybko wdrapał się na narożnik i próba skoku jednak błyskawicznie rzuca go Gabriel i wykonał Suplex następnie STO i pin 1 count. Próba Running Crossbody jednak Yoshi zrobił to samo i obaj leżą na macie zaczęli się podnosić przy 7 count pierwszy na nogach Yoshi próba Roundhouse Kick jednak Justin się nachyla i Superkick po którym Hurricanrana w narożnik i na koniec 450 Splash.

Zwycięzca:Yoshi Tatsu.

Backstage

Ted DiBiase jest gościem Justina Robertsa

Justin: Witaj Ted! Jak się czujesz po Wrestlemani.

Ted: W końcu udowodniłem temu knypkowi kto tak naprawdę rządzi sprawiłem że już więcej tutaj nie powróci to już koniec mojego cierpienia.

Justin: Skoro dokonałeś tak niesamowitego czynu to na pewno wyznaczasz sobie kolejne cele.

Ted: Mam zamiar w przeciągu najbliższego miesiąca pas WWE i nikt mi w tym nie przeszkodzi.

Justin: Więc życzę powodzenia i do zobaczenia.

--------------------------------------------------------------------------

Battle Royal

+David Otunga eliminuję Jindera Mahala

+Sheamus eliminuję Santino Marelle

+Wade Barrett eliminuję Dericka Beatmana

+Sheamus i Mason Ryan eliminują się nawzajem

+John Cena eliminuję Teda DiBiase

+John Cena eliminuję Vladimira Kozlova

+The Miz eliminuję Davida Otunge

+Heath Slater eliminuję R-trutha

+Evan Bourne eliminuję Heatha Slatera

+Evan Bourne eliminuję Wade’a Barett’a

+The Miz eliminuję Johna Cene

+Evan Bourne eliminuję Miza

Evan Bourne jest pretendentem do pasa WWE!

Po walce do ringu wbiegł Cody Rhodes i wykonał Cross Rhodes na pretendencie do pasa WWE po chwili wbiegł Chris Jericho i przegonił Codyego z ringu.

Chris: Nikt niepotrzebny niech wyjdzie z tego ringu ponieważ zaczyna się show Chrisa Jericho, Zaczynamy Highlight Reel! Wszystkich zezłościłem na Wrestlemani jednak spójrzcie na to z innej strony, Alex Riley może i mógł zdobyć pas mistrzowski dzięki tej walizce jednak nie daję gwarancji że jest, będzie najlepszy w tym co robi ja daję gwarancje że zostanę mistrzem WWE i nadal będę najlepszy w tym co robię.

W tym momencie rozbrzmiał theam CM Punka i oczywiście on wkracza do ringu.

CM Punk: Powiadasz że Alex Riley nie daję gwarancji na to że jest najlepszy w tym co robi… i to się zgadza, jednak ja ci daję gwarancję że jest to jest lepszy od ciebie a tym kimś jestem ja. Ty w przeciwieństwie do mnie nie masz pojęcia o walizce Money In the Bank ja miałem już ją dwa razy i za każdym razem wykorzystywałem tą szanse na zdobycie mistrzostwa tej federacji.

Chris: Punk uwierz, że nie musiałem mieć walizki aby udowodnić kto jest tak naprawdę najbardziej utytułowany zdobyłem wszystko co się dało włącznie z tą walizką którą trzymam w ręku. Wkrótce zostanę sześciokrotnym mistrzem świata i nikt mnie nie powstrzyma.

I come to Play i Miz w ringu.

The Miz: Jericho to co sobie przywłaszczyłeś to była własność Alexa, a jakby nie patrząc ja stworzyłem Alexa to ja mu pokazałem jak zostać najlepszym dlatego dziękuję ci że go zaatakowałeś gdyż dowiedziałem się że jest nic warty ja ten Daniel Bryan którego pokonałem na Wresltemani. Dlatego nie spocznę póki nie zostanę dwukrotnym Mr.Money In the Bank. Pytacie zatem dla czego? Ponieważ jestem Miz i jestem… (heat) niesamowity.

Chris uderzył Miza walizką, jednak gdy skończył natarcie otrzymał Big Boota od CM Punka.Second City Savior wziął walizkę i uciekł z nią na rampę tam wzniósł ją w górę i tym kończymy dzisiejsze Monday Night Raw.

News:

:arrow:W Dark Matchu RAW walczył Shelton Benjamin to może oznaczać ze już w wkrótce Gold Standart powróci do federacji.

:arrow: Podczas Wrestlemani urazów wykluczających na więcej niż 3 tygodnie nabawili się Brett DiBiase(będzie płazował nawet do 8 tyg.) Triple H (Jego uraz nie jest aż tak poważny pauzować będzie musiał przez 4 tyg.), Mason Ryan (Przejdzie operację i do pełnej dyspozycji powinien wrócić za ok. 2 miesiące. Uraz Richiego Steamborta nie okazał się aż tak poważny do ringu powinien wrócić tuż po Backlash. Alex Riley natomiast będzie musiał na dłużej pożegnać się z występami gdyż jego powrót jest planowany na Summer Slam.

:arrow: Sprawa z walizką MITB ma być rozwiązana do gali o tej samej nazwie chodzą plotki że na Backlash ma odbyć się Triple That Match właśnie o nią.

:arrow: CM Punk i Chris Jericho to nazwiska osób które nie długo mogą przejść Face Turn.

:arrow: Natomiast Heel Turn planowany jest dla Motor City Machine Guns, Big Showa oraz JTG.

:arrow: W federacji wkrótce ma ponownie zawitać Shad Gaspard i Kane

:arrow: Za tydzień odbędzie się Draft główne osoby do zmiany rosteru to Edge,Big Show, Randy Orton,John Morrison,Tyler Black,Drew McIntyre,Ted DiBiase,Wade Barrett oraz The Untertaker

Jeżeliby spojrzeć na twoją Wrestlemania'ę i to RAW,to możnaby Ci wiele wytyczyc.Walk zdecydowanie za mało a w dodatku są za krotkie.Rozumiem Battle Royal,którego chyba nikt na forum nie pisze całego,ale Orlov-Bryan i Tatsu-Gabriel,były naprawdę krótkie.Backstage... dla mnie jest prawie fantastycznie.Patrząc na twoje gale przed WM'ką,to to RAW trzymało niski poziom.Ocena za RAW-3/6 za BS.Ocena za WM-5/6.
"Hey,Colt Cabana! How are you doing?"~Philip Jack Brooks
  • 3 tygodnie później...

Dark Matchem Smack Down był pojedynek

Byron Saxton vs. Xavier Woods

Zwyciężył:Xavier Woods

Friday Night Smack Down

Buchają fajerwerki i, to oznacza że SmackDown! Czas zacząć otworzyć mógł je, tylko nadal aktualny mistrz świata wagi ciężkiej Rated R Superstar EDGE!!

Edge: Dokonałem tego! Odzyskałem mój pas na Wrestlemani, świetnie się z tym czuję gdyż pokonałem aż dwóch rywali, największa gala roku i największą gwiazdą gali byłem ja. Myślę że pokazałem Jacksonowi oraz Hardyemu a właściwie obu im kto tak naprawdę rządzi na niebieskiej gali. Teraz nadchodzi Backlash i na nim mam ponownie obronić pas nie ważne z kim będę walczył.

Na titatronie pojawił się filmik pokazujący jakiś ciemny postać słychać kapanie wody, po chwili słyszymy jak ktoś się z niej wynurza. W oddali słychać kogoś kto wzywa pomocy. W kanale staję się co raz jaśniej naglę buchają płomienie na arenie stało Się, to samo. Na rampie pojawia się….KANE a obok niego Teddy Long z mikrofonem.

Teddy: Edge twoim rywalem na Backlash będzie Kane.

Na rampie ponownie buchają płomienie, a gdy już przygasają nikogo nie ma.

Edge: Jak mówiłem nie ważne kto będzie moim rywalem i nie obchodzi mnie że, to będzie Kane z tą swoją szopką. Kane’a pokonałem nie raz i zrobię, to po raz kolejny zwłaszcza iż będę miał, tylko jednego rywala.

Słychać theam braci Hardy i oni pojawiają się na rampie.

Matt: Przypominam ci Edge że mam prawo do rewanżu, więc znów odbędzie się Triple That Match. Nie obchodzi mnie, to że Kane ma już zapewnioną walkę, więc jeśli nie otrzymam prawa do rewanżu.. Odejdę a razem ze mną mój brat, dlatego w tej chwili mam dołączyć do walki i niech na Backlash odbędzie się pojedynek pomiędzy trzema tak jak, to było na Wrestlemani.

Prezes WWE na titatronie

Prezes: Matt oczywiście dostaniesz szanse na rewanż, jednak dopiero wtedy, kiedy pokonasz dzisiaj swoich rywali, dlatego ustalam na dzisiaj Fatal 4 Way Match pomiędzy Mattem Hardym,Johnem Morrisonem, Alberto Del Rio oraz Ezekiel Jackson, a zwycięzca zostanie pretendentem do pasa WWE.

Matt: Panie prezesie mój brat też liczył na udział w tym pojedynku w końcu na Wrestlemani na, to zasłużył pokonując Christiana.

Prezes: Dobrze Jeff również dostanie szansę, jednak dołożę 6 uczestnika którym będzie Sin Cara i dziś w walce wieczoru zobaczymy Six Pack Challange.

===========

Reklamy

===========

Po reklamach przenosimy się do ringu a tam pierwszy pojedynek

Tyler Black vs. Jack Swagger

Końcówka walki: Jack wykonał swoje charakterystyczne slamy. All American podniósł już nieco obolałego Tylera i wbił w narożnik od razu dorzucił szarżę i Suplex’a pierwszy pin, jednak, tylko 1 count. Próba Big Boota ze strony Swaggera, jednak Black nachyla się przed nim odbija się od lin i Dropkick. Tyler błyskawicznie wspiął się na narożnik i Moonasult pin 1….2…Kick Out. Black zyskiwał przewagę w narożniku osłabiał go Kickami, jednak arbiter szybko go odciąga. Black rozpoczyna atak od początku wykonał hurricanrane a następnie Running shooting star Press pin 1…..2….Kick Out. Tyler szykował się do Superkicku jednak Jack łapię go za nogę i zapina Ankle Lock. Black złapał się lin jednak Swagger nie puszczał i sędzia ogłosił dyskwalifikację.

Zwycięzca: Tyler Black(DQ)

Jack nadal trzymał cierpiącego Tylera jednak w końcu z pomocą przybiegł mistrz 619… Rey Mysterio wykonał Hurricanrane lecz przy próbie finishera został zatrzymany przez Brodusa Claya.

Na titatronie pojawił się Prezes WWE i mamy starcie Tag teamowe.

Rey Mysterio i Tyler Black vs. Jack Swagger i Brodus Clay

Brodus atakował Reya w parterze jednak przy próbie Irish Whipu dostal uderzenie w kolano i Clay przeturlał się pod liny. Myterio jednak zalazł szanse do ataku i wykonał Basseball Slide. W ring zjawił się All American i zatrzymał Reya przed wyjściem z ringu, jednak Black szybko wykonał Big Boota i zajął się nim w ringu. Biggest Little Man ruszył na Brodusa i wykonał Seated senton. Następnie wspiął się na narożnik i skoczył jednak został złapany i Mastodon of Mayhem wykonał Backbreaker i wrzucił go z powrotem do ringu w tym czasie Black zdążył już się pozbyć Swaggera z ringu jednak za nim się odwrócił czekał już na niego Big Boot. Brodus został sam na sam z Rey’em i wykonał na nim Elbow drop pin lecz 1 count. Clay szykował się do G-Grip jednak Rey skontrował na hurricanrane lecz nie mógł wykonać 619 gdyż do ringu chciał wrócić Jack jednak Ultimate Underdog wykonał Basseball Slide i Jack ponownie po za ringiem mamy 619, Black wstaję i Avada Kedavra Mysterio dorzuca jeszcze Splash i 3 count.

Zwycięzcy: Rey Mysterio i Tyler Black

Backstage

Tony Chimel i jego pierwszy gość John Morrison.

Tony:Witaj John! Dziś zmierzysz się w Six Pack Elimination Challenge. Jak czujesz się przed tą walką?

John: Mam zamiar ją wygrać. Taka walka, dopiero przyspieszyła by moją karierę. Jednak w takiego rodzaju walkach częstą zdarzają się jakieś nie przewidywalne rzeczy, więc każdy może wygrać.

Tony: Odkąd przeniosłeś się na Smack Down twoja kariera nabiera tempa czy więc już jest pora na WHC Champion?

John: Będę się starał, jednak najpierw dziś muszę pokonać 5 rywali a jeśli to by mi się udało to na dodatek 2 rywali na Backlash, więc kto dziś nie wygra walki i tak będzie miał ciężki orzech do zgryzienia.

Tony: Więc życzę powodzenia.

Drew McIntyre vs. Kofi Kingston

Końcówka walki: Kofi ruszył do ataku i wykonał Mokey Flip w narożniku następnie próba Dropkicku jednak Drew nachylił się przed nim i szybko zrobił dosiad i seria uderzeń. McIntyre w końcu podnosi rywala i Irish Whip jednak próba Back Body Drop nie udana gdyż Kingston wykonał kopnięcie. Jamajczyk odbił się od lin i próba Russian legsweep, jednak Drew blokował to przez pewną chwilę w końcu gdy Kofi już ustąpił McIntyre ruszył do ataku na początek dwa Neckbreakery po chwili Big Boot to dało mu pin do 2. Szkot dalej w ataku Suplex znów 2 count. Próba Future Shock jednak zablokowane i Kingston wychodzi z Chopem po chwil Dropkcik i wszystko zakończył Boom Dropem pin 1…2…Kick Out. Jamajczyk wdrapał się na narożnik i Crossbody to może być koniec 1…2….Kick Out!

Szkot odkopuję, Kofi próbuję Trouble In Paradise, jednak McIntyre z łatwością tego unika. Gdy Kingston się odwrócił czekał na niego Chlotesline i Jamajczyk ląduję po za ringiem Chosen One ruszył za nim lecz nadział się na serię uderzeń. Kingston wrzucił rywala do ringu i po chwili sam do niego wszedł od razu próbował finishera, jednak Drew się nachylił, złapał Kofiego pod Future Shock i następnie skutecznie je wykonał na koniec pin 1….2…3! Drew może się cieszyć z wygranej.

Zwycięzca: Drew McIntyre.

===========

Reklamy

===========

Dolph Ziggler vs.Kaval- non title

Końcówka Walki: Dolph okładał IC w narożniku jednak ten przy próbie szarży wyciągnął nogą na którą nadział się Ziggler. Kaval wszedł na 3 linę i wykonał Diving Headbutt następnie zaczął okładać rywala Chopami i wykonał Dropkick pin 2 count! Kaval nadal w ataku Dragon's Bite! Pin 1….2….Noga Zigglera na linie. Dolph długo leżał a Kaval wszedł na narożnik próba Ghetto Stomp jednak, Dolph to przewidział i kopnął rywala próba Irish Whip jednak Kaval skontrował i okładał zaplątanego w linach Zigglera.Warrior wziął rozpęd jednak zaatakował go Shelton Benjamin wykonał m.i. Big Boota, Samoan drop a na koniec Paydirt! Po wszystkim wzniósł ręce w górę jednak Dolph wykonał na nim Zig Zag.

Zwycięzca: Kaval(DQ)

Ezekiel Jackson vs. Jeff Hardy vs. Matt Hardy vs. John Morrison vs. Alberto Del Rio vs. Sin Cara

Końcówka Walki: po za ringiem trwał brawl w którym brał każdy z wyjątkiem Cary. On go w końcu przerwał wykonując Moonsault z narożnika we wszystkich rywali. John zdołał szybko dojść do siebie i pchnął braci Hardych na bandy. Wrzucił do ringu Big Zeke’a i próbował Starship Pain jednak zaatakował go Alberto który wykonał serię Suplexów oraz Enzuigiri pin przerywa Cara. Sin wykonał Hurricanrane a , następnie Dropkcik po którym Essence of Excellence wypadł z ringu. Zaatakować próbował Jackson jednak został zaatakowany przez braci Hardych, którzy wyrzucili go z ringu. Hardyz zajęli się Sin Carą jednak ten wykonał Hurricanranę na Matt’ie a ,następnie odbił się w swoim stylu od lin i wykonał Spinning Wheel Kick na Jeffie. International Senstation na narożniku gotowy do lotu jednak Ezekiel go strąca a ten wpada prosto w lapy Charismatic Enigma który wykonał Twist of Fate pin 1…..2…Kick Out. Do ringu wraca Jackson który od razu częstuję slamami Hardyego. Próbował zaatakować go Del Rio jednak od razu dostał Scoop Slama. Atak Johna również się nie udał w końcu olbrzyma powalił Matt i wykonał Side Effect pin 1…..2… Sin Cara wskakuję do ringu i przerywa pin! Matt wstał jednak od razu otrzymał Flying Chuck następnie Russian legsweep pin 2 count. Jeff zaatakował Shamana Sexu jednak dostał Hurricanrane i leciał prosto na Sina’a ten wykonał La Mistica. Jednak do ringu wpadają Matt Hardy, Alberto Del Rio i Ezekiel Jackson. Personification of Domination wykonał Urange na Sin Carze. Matt i Alberto zaatakowali Jacksona dołączył do nim Guru of Greatnes i we trzech poradzili sobie z Ezekielem. Alberto zaatakował Hardyego , jednak John próbował wykopać ich Dropckickiem jednak wypadł tylko Matt. Na narożniku czekał już Jeff i wykonał na JoMo Whiper In the Wind. W grze pozostali już tylko ADR oraz Jeff Hardy. Alberto próbował ataku jednak Hardy się nachylił i wykonał Twist of Fate na koniec Swanton Bomb i pin 1….2…. Sin Cara przerywa. Jeff powalił Carę i wykonał na nim Twist Of Fate do ringu jednak wrócił Matt Hardy który wykonał roll-up i to dało mu zwycięstwo.

Zwycięzca: Matt Hardy.

Jeff krzyczał na Matt’a ten próbował się tłumaczyć jednak do ringu wbiegł Edge i wykonał Spear na Jeffie i uderzył Matt’a pasem po tym wydarzeniu Smack Down schodzi z anteny.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 19 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Tomos
      Dorzucą stypulację "if Roman wins, Rollins przeprasza za rozpad Shield" i ludzie będą klaskać uszami. Plus, to w końcu main event dla Punka
    • IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
  • Dodaj nową pozycję...