Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Road to WrestleMania XXVII

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

wszystko spoko ,szczególnie feud BARRET vs TAKER (albo CORRE vs TAKER) gdzie wwe mogliby bardzo fajnie sprzedać cały feud, przykładowo cała grupa dominuje nad takere itp.

Ale MIZ -ORTOn i CENA -PUNK to nie bardzo bo za długo by ich feud ciągneli.

Ukierunkował bym się ku

MIZ - CENA

ORTON - PUNK

obojętne która o pas

w całej historii wrestlingu był tylko jeden"THE GREAT ONE",nigdy już takiej osoby nie będzie

http://www.youtube.com/watch?v=Z7i_H6cELXg&feature=related -> jedna z najfajniejszych scenek z Rockiem moim zdaniem

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jarekrk

8

• Thrawn4

6

• Ormer

5

• Opportunist

4

Top użytkownicy w tym temacie

Contrary to Brock Lesnar's public dismissal last week of the long-standing rumor that he was interested in participating in this year's WrestleMania event, the latest issue of Power Slam reports that according to multiple sources, he did attempt to persuade UFC officials to allow him to work a storyline with World Wrestling Entertainment that would culminate at the annual wrestling supershow.

The proposed deal stems from his mini-confrontation with The Undertaker following UFC 121 on October 23.

According to the magazine, Lesnar had agreed in principle to a three-appearance deal with WWE: he would have appeared on two episodes of Monday Night Raw in the weeks leading up to WrestleMania XXVI, culminating with a final appearance at the April 3 pay-per-view extravaganza in Atlanta, Georgia.

WWE officials are willing to pay Lesnar a seven-figure sum for the three appearances. However, the deal would require approval from UFC because Lesnar is under contract to the mixed martial arts organization.

Ładna sumka, ciekawe czy się zwróci :)

1195284124b4f75e5f366c.jpg

ze względu że na to że zostałem zmuszony na przeniesienie mojego threada, moj pomysl na Wm przedstawie tutaj...

Otóż widzieliśmy ADR oznajmiającego że na WrestleMani 27 zmierzy się z Edgem o pas wagi ciężkiej WWE.

Pierwsze co przyszło mi do głowy po zakończeniu walki Edge vs DZ Killswitchem, Del Rio oznajmiającego wyzwanie Edge na pojedynek i natychmiastowego ataku, to to że MOŻLIWE że użyje swojej wygranej na Elimination Chamber, tym samym robiąc nam powtórkę z 2008, gdy Jasiu zrobił tak samo.

Pasowałoby to również do tego, że Elimination Chamber brandu RAW będzie walką o number one contendership - tym samym The Miz nie będzie bronił swojego pasa w "Strukturze Szatana"...

Co znaczyłoby że odbędzie się taka sama walka z zawodnikami Smackdown! . I tutaj pierwsza ważna rzecz : [/b] Powrót CHRISTIANA. Tak jest: chłop wraca i kwalifikuje się do walki w Elimination Chamber.

Kolejna rzecz, to plotka o tym że Jerry Lawler ma walczyć na wrestlemani z Michaelem Colem, najprawdopodobniej w walce Tag Teamowej. (http://www.wrestlezone.com/news/article/major-exclusive-wwes-plan-for-jerry-lawler-at-wrestlemania-122629)

Co sprowadza mnie do przemyśleń na temat samego dnia 20 lutego 2011. Ze względu na to że HHH jest już gotowy do powrotu i nawet miał wystąpić w Royal Rumble, pomyślałem sobie że... Jerry Lawler zostanie zaatakowany przed walką przez Cole'a. A na ochotnika do walki o pas WWE wyjdzie... CM Punk ALBO John Cena. Za to miejsce tej osoby zajmie pan Paul Levesque. I walka Sheamus vs Triple H na WM gotowa.

Dalej: Jeśli do walki o pas WWE zostanie wrzucony Punk wygrywa Elimination Chamber a Cena pas WWE, a Randy Orton na Wrestlemani będzie zajęty właśnie w tej walce tag teamowej o której wspomniałem: Randy Orton, Jerry Lawler i Daniel Bryan vs The Miz, Michael Cole i Alex Riley.

A teraz SmackDown!. Christian wygrywa walkę w komorze, a Edge pokonuje ADR. Christian przychodzi mu pogratulować... Spearem. Potem bierze mikrofon i robi bla bla o tym że zawsze był gorszym bratem (bez skojarzeń z Kane vs Undertaker prosze). I kolejny pojedynek na WM załatwiony, a mianowice Triple Threat po tym jak ADR jakoś się wciśnie do walki o pas twierdząc że jak pokonał 40 chłopa to mu się należy.

A więc mamy ważniejszą część WMowej karty, tzn.

Triple H vs Sheamus

John Cena vs CM Punk o pas WWE

6 osobowy tag team match

Edge vs Christian vs Del Rio o pas WHC

Również na EC może dojść do powrotu Tejkera, najprawdopodobniej w Smekdałnowej komorze, eliminująć Barreta/Kane'a/obu. I kolejna walka gotowa....

Następnie grupy Corre i New Nexus mogłyby zacząć się regularnie na tygodniówkach bić przez mikrofon, aż na WM dojdzie do pojedynku grup.

I tu kolejny twist, czyli zrobienie wszystkich "w chuja", czyli połączenie grup Corre i Nexus, i jakaś gadka że takie były plany od początku.

A co do Walki Punk vs Cena: Niech będzie to "I Quit" Match, i niech skończy się tak jak ten The Rock vs Mankind, czyli Punk wygra po tym jak nagra Cenę mówiącego I Quit, i puści to.

Opinie ?:D

Tak jest to ctrl c ctrl v z mojego threada.

Edytowane przez Opportunist

1822912563511427a3754ee.jpg

Wiele się zmienia w kwestiach Wrestlemanii, jeśli plotki dotyczące Stinga potwierdzą się.

Jak napisał Vaclav w komentarzach do newsa:

"Panowie, chciałbym zwrócić uwage na jeszcze jeden szczegół. Obecnie w szeregach WWE mamy takie gwiazdy WCW jak Diesel aka Kevin Nash, Booker T, czy wreszcie Sting (że pominę tych, którzy zapuścili tam korzenie już parę ładnych lat temu). I słowo WCW wydaje się tutaj kluczowe - nie tylko z względu na lokalizację zbliżajacej się W Manii, czyli Atlanta Georgia, ale też innej ważnej rocznicy mającej miejsce w marcu - 26.03.2001, czyli dzień wyemitowania ostatniej gali Nitro dokładnie dekadę temu. Biorąc pod uwage sukces old schoolowej edycji RAW, można pokusić się o stwierdzenie, że wszystkie te ruchy w rosterze powiążane są z wykorzystaniem sentymentu fanów do literek WCW. Bo kto wyobrażałby sobie takie udawane Nitro bez takich nazwisk, które padły na początku mego posta? Chyba nikt..."

Ja od siebie dodam, że przecież w nowym dodatku do Smackdown vs Raw 2011 będzie między innymi arena Nitro. Do tego był chyba jakiś czas temu news, że WWE chce wydać dvd poświęcone WCW.

Wg mnie Vince trochę zmiękł na stare lata. Kiedyś nie do pomyślenia byłoby choćby wspomnienie WCW, a teraz? Macho Man reklamuje nową grę WWE. Wychodzi dvd poświecone Nitro. Mam dziwne wrażenie, że Vinnie popadł w nostalgię: "Ehh, kiedyś to mieliśmy konkurencję, a teraz to nawet nie ma z kim ratingów przegrać". Dlatego też sięgnął po Bookera, Nasha, a może i Stinga.

Ale żeby nie było, że offtop. Mój typer na kartę WMki.

Opener:

Rey Mysterio vs Cody Rhodes - Feud tych panów chyba się rozpoczyna. A Rey to w końcu idol dzieci, więc na WMce być musi. Ale, że kręci nosem ostatnio, to w roli openera.

Tag match:

New Nexus vs The Corre - Wcześniej skłaniałbym się do meczu Orton vs Nexus i Taker vs Barrett/Corre. Ale jeśli Sting ma pojawić się w WWE...

HHH vs Sheamus - Panowie mają niedokończoną sprawę. Zobaczymy jak to się potoczy.

World Heavyweight Title:

Edge vs Alberto Del Rio vs Christian - Edge i Alberto już wiadome. Do tego może jeszcze dojść Christian np. wygrywając Smackdown'ową klatkę.

WWE Title:

Miz vs Cena vs Orton - Miz i Cena rozpoczęli feud, więc chyba pociągną to do WMki. Nie wiem jeszcze jak Orton dostanie się do tego składu, ale w WWE wszystko możliwe. Inna opcja to Punk vs Orton, a Nexus będzie musiał sobie poradzić bez lidera z Corre.

No i najważniejsze:

Sting vs Undertaker - Mój feud marzeń. Co prawda wiele lat temu, gdy panowie byli w lepszej formie, ale mogą ten feud poprowadzić przy mikrofonie i na backstage i też będzie ok.

Jest jeszcze kilka nazwisk, których na razie tu brakuje, a które najpewniej znajdą miejsce na WMce:

-Dolph Ziggler

-BigShow

-Daniel Bryan

-John Morrison

-Jack Swagger

No i panie. Ale nie mam pojęcia kto tu się pojawi.

Co do wprowadzenia Stinga to Hall of Fame. To sam fakt cieszy. Miejsce nawet też. Ale czas - wogóle. Sting powinien być wprowadzony do Hall of Fame jako 'główna gwiazda', a tak? Vince wprowadzi kilku gości z WCW m.in. Stinga no i SHAWN'A MICHAELS'a, który będzie błyszczał.

213559901458cecbdd39123.jpg

(bez skojarzeń z Kane vs Undertaker prosze).

Albo Matt Hardy i Jeff Hardy 2 lata temu również na WM'ce.

Odnoszę wrażenie że wszystko co było do powiedzenia było już powiedziane i ciężko mi wymyślić coś nowego i innowacyjnego. WM'ka w poście Opportunisty wygląda bardzo interesująco, ale chyba zapomniałeś o małym (dosłownie) szczególe a mianowicie o Reyu Mysterio którego by nie było na WM'ce.

No ale nie należy zapominać również o co rocznej walce Money In The Bank której nie uwzględniłeś w której to mógłby wystartować właśnie Rey Mysterio którego dawno nie było w tej walce, a nie należy również zapominać o Kanie (Kejnie, nie wiem jak się odmienia :oops: ) który jest stałym bywalcem w walkach MitB + do tego kilku midcarderów, żeby się nie zmarnowali. (Może powrót Bourne'a?).

I co by tu zrobić z pasami Tag Teamów do czasu WM'ki pewnie już zakończy się sezon 4 NXT i będą jacyś pretendenci do walki z Rosyjsko Włoskim Teamem. Osobiści obstawiam Johnego Curtisa i Artura (Jak to mówi profesor zapasów) i kolejna walka no WM by była gotowa. na Wrestlemanii w ogóle nie powinno być mniej walk niż 8.

Do tego dochodzi jeszcze walka o pas Interkontynentalny. Według mnie Triple Threat Match (Ziggler, Swagger i Kingston będzie dobrym wyjściem). Ewentualnie Drew McIntyre za jakiegoś z nich i mielibyśmy kolejny nudny pojedynek na WM :twisted:.

No i oczywiście pas US który (chyba, bo nie jestem na bieżąco) nadal jest w posiadaniu Daniela Bryana. No w poście już wspomnianego Opportunisty Daniel miałby walczyć w 6man Tag Teamie. To dobry pomysł moim zdaniem ale zakładając że Miz straci pas na EC na rzecz jak już mówiłeś Ceny, to mógłby wykorzystać na RAW swoją możliwość rewanżu. Po jego ponownej oczywistej przegranej Miz by płakał że chce kolejny pas, ale na pas WWE już nie ma co liczyć. Więc dodatkowym smaczkiem mogło by być to że jeśli zwycięży drużyna Ortona to Bryan zatrzymuje pas, a jeśli wygra drużyna Miza to on przejmuje pas US.

Zgadzam się to wszystko jest rzeczywiście w strefie "fantazy",ale mimo wszystko uważam że to nie było by takim złym pomysłem.

14195629615519c4906401d.gif

Fazi, a propos tych pasów IC i US, nie były one bronione na WM odpowiednio 2 lata temu i 4 lata temu, więc głównie dlatego ich nie uwzględniłem bo WWE woli włożyć panów Intercontinental Champion i US champion do walki MitB, ew. może dojść do unifikacji mid cardowych pasów. A co do pasów tag teamowych - na pewno nie widze na WM Włocha&Rosjanina, a jedynych "seryjnych" contenderów (tj. New Nexus) obsadziłem w walce z większym znaczeniem tak więc... nie widze dla nich miejsca.

A MitB? Nie wiadomo czy się pojawi. A jeśli tak to skład będzie pewnie US champ, IC champ (zakładając brak unifikacji) paru powerhouse'ow i jakiś high flyer (Bourne?).

Ogólnie WM zapowiada się o wiele ciekawiej niż poprzednia.

1822912563511427a3754ee.jpg

Mój wcześniejszy booking poszedł w.....nieważne.Zamieszczam to,co teraz wydaje się najprawdopodobniejsze:

1.Miz Vs Cena(for the WWE Championship)

Winner:Cena by submission

2.Randy Orton Vs CM Punk

Winner:CM Punk by pinfall

3.Edge Vs Alberto del Rio(for the World Heavyweight Championship)

Winner:Alberto del Rio by submission

4.Cody Rhodes Vs Rey Mysterio

Winner:Cody Rhodes by pinfall

5.Triple H Vs Sheamus

Winner:Triple H by pinfall

6.Corre Vs Nexus 2.0

Winner:Corre

7.MitB(Christian,Evan Bourne,John Morrison,Kane,Daniel Bryan,Kofi Kingston,Dolph Ziggler)

Winner:Christian

8.Big Show Vs Ezekiel Jackson(last man standing match)

Winner:Big Show

9.Beth Phoenix Vs Awesome Kong(for the WWE Women's Championship)

Winner:Awesome Kong by pinfall

10.Wade Barrett Vs Undertaker

Winner:Wade Barrett by pinfall(tak dokładnie,Taker przegrywa u mnie :P)

11.Jerry Lawler Vs Alex Riley(Michael Cole sędzią specjalnym;jeżeli Lawler nie wygra,wylatuje z WWE)

Winner:Jerry Lawler by pinfall

Yyy przepraszam, ale czy na WM MITB jest w 100% pewne??

nic na razie nie jest na 100% pewne :)

w całej historii wrestlingu był tylko jeden"THE GREAT ONE",nigdy już takiej osoby nie będzie

http://www.youtube.com/watch?v=Z7i_H6cELXg&feature=related -> jedna z najfajniejszych scenek z Rockiem moim zdaniem

Walka MitB jest przeważnie walką Midcarderów którzy mają się w przyszłości wybić (np.CM Punk czy Jack swagger swego czasu). Więc nie widzi mi się w w tej walce po raz kolejny Kane (Wiem że przeczę własnym słowom, ale ostatnimi czasy Kane był całkowitym ME i mimo wszystko ((straty pasa)) nadal należy do ME) więc ciężko będzie wymyślić jakąś walkę dla Kane'a. To samo z reyem Mysterio który należy do ME. O ile pamiętam w zeszłym roku walczył z CP Punkiem o nic, a na następnym PPV Włosy vs Dołączenie do SES.

Dwa lata temu była kompletna żenua w "walce" z JBL która trwała 20 sekund o pas Interkontynentalny. Więc Rey miał zawsze jakiś feud. A teraz? Jedynym przeciwnikiem Reya mógłby być Alberto ale on ma zaklepaną walkę z Edgem. Chyba że do WM'ki straci on pas być może właśnie na rzecz Reya.

Walka o tytuł Kinga. Booker T vs Sheamus vs Triple H :P

14195629615519c4906401d.gif

Przeciwnikiem dla Reya bedzie Cody Rhodes, ich feud zapowiada sie bardzo ciekawie, szkoda tylko ze nie ma opcji na wygrana Dashinga;/

3mam kciuki za Alberto w walce z Edgem, co do Christiana, to imo on sie w ogole nie pojawi na WMce, chyba ze w jakims mitb

Milo by bylo gdyby doszlo do walki Taker vs Barret

feud corre vs nexus2?

nie rusza mnie to, w corre wade zajmie sie takerem, ezekiel bigshowem, a slater i gabriel pasami tt.

W nexus 2 oprocz Punka sa same bezplciowe drewna i nie mam ochoty ich ogladac na najwiekszej gali roku.

Cena pewnie wygra EC i na WMce zdobedzie pas od Miza, prawdopodobna jest tez walka Punk vs Orton.

Obysmy nie dostali jakichs gniotow tzn walki Lawler vs Cole czy czegos podobnego.

feud corre vs nexus2?

nie rusza mnie to, w corre wade zajmie sie takerem, ezekiel bigshowem, a slater i gabriel pasami tt.

W nexus 2 oprocz Punka sa same bezplciowe drewna i nie mam ochoty ich ogladac na najwiekszej gali roku.

No ale niestety,wszystko wskazuje że taki pojedynek zobaczymy.

Przeciwnikiem dla Reya bedzie Cody Rhodes, ich feud zapowiada sie bardzo ciekawie, szkoda tylko ze nie ma opcji na wygrana Dashinga;/

Nie no,chyba najwyższy czas,żeby Rey dał komuś wygrać.Po ja sobie nie przypominam,żeby on kiedykolwiek przegrywał feud.Staje się takim Jasiem 2.0,tyle że Jasiu to chciałby kogoś podpromować,a Rey jest po prostu zwyczajnym samolubem.A Cody to na dzień dzisiejszy przyszłość federacji.A jak można się lepiej wypromować,niźli wygrywając na WM z kimś tak wypromowanym jak Rey?

Obysmy nie dostali jakichs gniotow tzn walki Lawler vs Cole czy czegos podobnego.

To też niestety raczej dostaniemy,tyle że nie Cole Vs Lawler,a Lawler Vs Riley z Colem jako sędzią i jakąś stypulacją typu że jeżeli Lawler nie wygra to się żegna z WWE :(

Walka o tytuł Kinga. Booker T vs Sheamus vs Triple H

To by mogło by być nawet dobre,tylko boję się o kondychę Bookera.To już dziadek,więc boję się,że nie podoła.Ale sam zamysł byłby swietny.Dodajmy do tego jeszcze Regala i będzie mecz ze wszystkimi królami z ostatnich lat :P

A co do MitB,to na pewno będzie.Spoiler,ale chyba nieistotny z mojej strony

Nie no,chyba najwyższy czas,żeby Rey dał komuś wygrać.Po ja sobie nie przypominam,żeby on kiedykolwiek przegrywał feud.

Rey przegrał feud z Alberto, koniec końców przegrał ostatnią walkę w ich programie, a było to 2 out of 3 falls i nie zmienia tego nawet fakt, że Del Rio wygrał przy pomocy Rodrigueza, oraz fakt, że gdyby nie kontuzja Reya prawdopodobnie jeszcze trochę by pociągnęli ten program.

7614081404f146f966c931.jpg

Rey przegrał feud z Alberto, koniec końców przegrał ostatnią walkę w ich programie, a było to 2 out of 3 falls i nie zmienia tego nawet fakt, że Del Rio wygrał przy pomocy Rodrigueza, oraz fakt, że gdyby nie kontuzja Reya prawdopodobnie jeszcze trochę by pociągnęli ten program.

No ok,zgoda.Ale pamiętaj,że Del Rio to jego rodak.To na bank miało jakiś wpływ na to,że z nim przegrał.Ale kiedy ostatnio przegrał z kimś innym?Hm?

No ok,zgoda.Ale pamiętaj,że Del Rio to jego rodak.To na bank miało jakiś wpływ na to,że z nim przegrał.Ale kiedy ostatnio przegrał z kimś innym?Hm?

Jejku! Co z tego, że to jego rodak? Mysterio przegrał feud z debiutantem, który być może po Wrestlemanii będzie gwiazdą wieczoru pełną gębą. Swoją drogą face'owie powinni wygrywać sporą część programów, bo (ponownie) spora część fanów przychodzi na galę by wreszcie zobaczyć swojego ulubieńca górującego. Według mnie heele powinni wygrywać programy tylko w dwóch przypadkach: w celu wypromowania(Albercik) albo gdy przeciwnik jest niżej w hierarchii.

7614081404f146f966c931.jpg