Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Road to WrestleMania XXVII

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Winner will be leader NeXus:

Wade Barrett vs CM Punk

Undertaker vs John Cena/Wade Barrett/ Chris Jericho

Brothers of Destruction vs NeXuS in Handicap Match

2 razy Barret na jednego wieczoru na Wrestlemani, to samo z Cena :?

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jarekrk

8

• Thrawn4

6

• Ormer

5

• Opportunist

4

Top użytkownicy w tym temacie

Wegług mnie najbardziej odpowiadałby taki scenariusz:

Royal Rumble 2011

WWE Championship

The Miz vs Randy Orton

Winner: Orton

30-man Royal Rumble Match:

Winner: Christian

-----------

-----------

Elimination Chamber 2011

RAW Elimination Chamber Match,WWE Championship:

Randy Orton vs The Miz vs CM Punk vs John Cena vs John Morrison vs Triple H

Winner: Triple H

SmackDown Elimination Chamber Match,World Heavyweight:

Edge vs Del Rio vs Mysterio vs Swagger vs Kane vs Big Show

Winner: Edge

-----------

-----------

Wrestlemania XXVII

WWE Championship

Triple H vs John Cena

Winner:Triple H :P

World Heavyweight Championship

Edge vs Christian

Winner: Christian

"Hey,Colt Cabana! How are you doing?"~Philip Jack Brooks

Moje Wrestlemańskie marzenia:

RAW

WWE Championship:

Royal Rumble

Randy Orton vs Miz

Końcówka walki. Miz wykonuje SCF, pinuje 1...2... Riley kładzie nogę Ortona na linach. Miz wychodzi z ringu i zaczyna drzeć się na Alexa, pozwalając Ortonowi na dotarcie do siebie. Gdy sędzia doliczył do 9, Awesome One po poobijaniu swojego byłego ochroniarza, wraca do ringu i otrzymuje RKO od przygotowanego Vipera. Oczywiście Miz nie odkopuje i mamy nowego mistrza WWE. Po celebracji Randy chce podać ręke Riley'owi, ale ten kopie Ortona w brzuch i wykonuje TKO, następnie wznosi pas w górę.

W RR matchu wygrywa Christian, więc nie będzie nam się wtranżalał do pasa WWE. :twisted:

Elimination Chamber

Do komory eliminacji Raw zakwalifikowali się Miz, Riley, Sheamus, HHH(powrócił na RR i został wyrzucony przez Sheamusa) i CM Punk. Zaczęli Miz i HHH. Trypel obijał Miza do czasu wejścia Sheamusa, wtedy zajął się Irlandczykiem, dając dojść do siebie Mizowi. Następny wchodzi Orton i zaczyna atakować Miza. W tym czasie Sheamus wykonuje Brounge Kick na Triple H i eliminuje go z walki. Wchodzi Punk. HHH dochodzi do siebie i w odwecie wykonuje Pedigree na Sheamusie, co wykorzystuje Punk eliminując go. Radość Czystego długo nie trwa, bo dostaje RKO i wypada z gry. W ringu Orton i Miz walczą w najlepsze, gdy wchodzi Riley. W tym czasie Miz wykonuje SCF na Ortonie. Nie zdążył dobrze wstać i otrzymał TKO, po którym został spinowany. Riley nie czeka i pinuje również Ortona, po czym zostaje mistrzem WWE.

WrestleMania XXVII

Na najwarzniejszej gali z pod szyldu WWE, doczekaliśmy się Thriple Treatu. Orton vs Miz vs Riley. Po walce na EC, Miz zaczął atakować Rileya i domagać się spotkania na WM-ce. Gdy już wszystko było ustalone usłyszeliśmy theme Ortona, który chciał rewanżu. GM RAW zarządził walkę o miano pretendenta do tytułu Rileya, w którym mistrz miał być sędzią specjalnym, na przyszłotygodniowej gali. Przyszedł ów poniedziałek i walka wieczoru. Riley kazał uderzyć w gong. Orton i Miz popatrzyli na siebie i kiwnęli głowami, po czym zaatakowali Rileya. Po paru minutach obijania byłego mistrza i obowiązkowym wykonaniu akcji kończących, nadszedł mail mówiący w jakiej stypulacj przyjdzie im się zmierzyć. Nadchodzi WrestleMania i walka o pas WWE. Końcówka walki: Miz otrzymuje Punt Kick. Pin przerywa Riley. Po wymianie ciosów Alex wykonuje na Viperze finisher swojego byłego mentora z NXT. Następnie pinuje Ortona i broni swój pas.

Triple H vs Sheamus

Royal Rumble

Sheamus wchodzi 34, wyrzuca paru rywali. Gdy nadchodzi nr 38 na hali rozbrzmiewa Motorhead. Na ringu stoją tylko we dwójkę. Patrzą na siebie groźnie i ruszają do ataku. 39 wchodzi John Cena i na chwilę rozdziela rywali. Ich rozłąka długo nie trwa. Wspólnymi siłami pozbywają się Janusz z ringu i wracają do własnej walki. Jako ostatni w kwadratowym pierścieniu pojawia się Christian . Atakuje Triple H'a i wykonuje mu Killswitch, następnie pada ogłuszony Brounge Kickiem. HHH powoli wstaje opierając się na linach i Brounge Kick! Paul wypada z ringu, na którym znajdują się już tylko Sheamus z Christianem. Gdy Irlandczyk chciał już wukonywał Celtic Cross, Triple H wszedł do ringu, kopnął Sheamusa w brzuch i wykonał mu Pedigree. Christian nie miał żadnych oporów żeby wyrzucić Irlandczyka z ringu i wygrać RR.

Wydarzenia z EC są już znane więc pora przejść do WrestleManii.

WrestleMania

Na Raw po EC, GM ogłosił, że na najważniejszej gali w roku Sheamus zmierzy się z Triple H. A w następnym tygodniu zmierzą się w eliminacyjnym pojedynku Tag Teamowym. Obaj mieli wybrać sobie partnerów. Gdy nadeszła gala okazało się, że partnerem Sheamusa będzie CM Punk, a Triple H'a Wade Barret. Anglik szybko wyeliminował Czystego i zmienił się z HHH. Ten natomiast odpadł po Celtic Crossie. Walka Barreta z Sheamusem też nie trwała długo. Triple H po dojściu do siebie wykonał Irlandczykowi Pedigree, po którym Wade spinował zwycięzce KOTR. W następnym tygodniu Raw rozpoczął Sheamus, mówiąc, że w każdej walce był eliminowany przez Pedigree, które wykonywał wyeliminowany przez niego Triple H. Powiedział też, że nie chce takiego obrotu sprawy na WrestleManii. Po tych słowach przyszedł mail, mówiący o stypulacji w jakiej przyjdzie się zmierzyć zawodnikom. Okazało się, że będzie to Tables Match. Przyszła WrestleMania. Końcówka walki: Sheamus ustawiony pod Pedigree na stole, jednak jakimś cudem udaje mu się uwolnić wykonując Low Blow. Następnie wynosi przeciwnika do Celtic Cross'u i wykonuje go poza stół. Oprócz stołu na środku ringu, jeden ustawiony jest w narożniku a drugi poza ringiem. Sheamus opiera HHH o stół w narożniku. Rozpęd i Brounge Kick! Triple H odsuwa się a noga Irlandczyka ląduje na stole łamiąc go na dwa kawałki. Sędzia jednak nie kończy walki mimo kłótni Amerykanina. Sheamus wykorzystuje to i wynosi Triple H a następnie wykonuje Celtic Cross na stół rozstawiony poza ringiem. Sędzia teraz musi zakończyć pojedynek.

SD! napiszę później.

Edytowane przez Mad-Man

Oh, you're so perfect

Oh, you're so perfect

Oh, you're so much better than me

So much better than me

You SUCK!

sygna by Filipoo666

13494269854c0cd6a271952.gif

Nie no dobry patent na diary :D

9077542924c72bcdfb4ec5.jpg

Nie no dobry patent na diary :D

Miałem parę podejść, ale dawałem zawsze sobie spokój. Najwyżej mogę komuś pomóc pisać diary, w wymyślaniu StoryLinów czy napisania jakiejś walki.

SD! dodam jutro.

Oh, you're so perfect

Oh, you're so perfect

Oh, you're so much better than me

So much better than me

You SUCK!

sygna by Filipoo666

13494269854c0cd6a271952.gif

ale w EC match na RAW podałeś 5 zawodników a nie 6 :)

Osobiście mam nadzieje, że wróci ktoś z wielkich jak brock, goldberg,Y2J i to któryś z nich byłby w ME a nie RILEY no bez przesady on na razie jest pachołkiem nie zrobią z niego tak szybko ME aby go dać do WM jeszcze.... Nie możliwe

Marzy mi się pojedynek

triple H vs Taker (sędzia HBK)

orgomny heel turn Triple H, jak za starych dobrych czasów i przy pomocy HBK przerwanie passy takera i koniec jego kariery.Wiem ,że pewnie wiele osób mnie zwyzywa ale taker już jest coraz straszy i jak ma walczyć pare PPV w roku to niech sobie da już spokój, a kto jak nie HBK ma mu się zrewanżować , za skończenie swojej kariery z ubiegłego roku i przede wszystkim tą 4 letnią kontuzje z 1998roku , przez którą HBK nie jest najbardziej utytułowanym zawodnikiem

w całej historii wrestlingu był tylko jeden"THE GREAT ONE",nigdy już takiej osoby nie będzie

http://www.youtube.com/watch?v=Z7i_H6cELXg&feature=related -> jedna z najfajniejszych scenek z Rockiem moim zdaniem

ale w EC match na RAW podałeś 5 zawodników a nie 6 :)

Gdybyś doczytał dalej, jest mowa o Ortonie, wiec pewnie się kolega zapomniał

no fakt sory, a co do historii z triple H którą napisałem wyżej, nikt też nie chciałby widzieć zemsty HBK na takerze za te dwa epizody w swojej karierze?

każdy tak w tym Undertakerze jest zakochany?

w całej historii wrestlingu był tylko jeden"THE GREAT ONE",nigdy już takiej osoby nie będzie

http://www.youtube.com/watch?v=Z7i_H6cELXg&feature=related -> jedna z najfajniejszych scenek z Rockiem moim zdaniem

na pewno nie chcialbym zeby legendarny streak zakonczyl HHH, ktory wiekiem niewiele ustepuje Takerowi i nic mu to nie da...

Jak juz ktos ma pokonac Takera to Barret albo innna mloda gwiazda.

kwestia tego czy to zostanie zapamiętane jako HHH czy jako HBK który np na koniec walki częstuje takera kopniakiem i pinuję go hhh, niby zwycięstwo dla triple H ale każdy to zapamięta ,że HBK się rewanżuję

Moja wymarzona Road to Wrestlemania:

Royal Rumble:

W walce o pas WHC triumfuje Dolph Ziggler, oczywiście dzięki pomocy Vickie Guerrero, co wydaje się łatwiejsze, bo [uWAGA, SPOILER ZE SMACKDOWN]

na SmackDown! Vickie zabroni używania Speara Edgowi na RR

DQ na korzyść Ortona w meczu o pas WWE

Royal Rumble wygrywa Christian.

No Way Out (obecnie beznadziejna nazwa czyli Elimination Chamber):

World Heavyweight Championship Match:

Edge pokonuje Zigglera, Barretta, Big Showa, Mysterio i del Rio, odzyskując pas.

WWE Championship Match:

Morrison pokonuje Ortona, Miza, CM Punka, Cene i Sheamusa

Wrestlemania:

Walka o pas IC: Kofi Kingston vs Cody Rhodes

Walka o pas US: Daniel Bryan vs Tyson Kidd

Walka o pas divas: Natalya vs Gail Kim

Walka o pasy TT: Sheamus i DiBiase vs Usos

Nexus (Otunga, Harris, McGillicutty, Ryan) vs Corre (Slater, Gabriel, Barrett i Jackson)

Undertaker vs Triple H - Casket Match

John Cena vs CM Punk

WHC Match: Edge vs Ziggler vs Christian

WWE Championship Match: Morrison vs Miz vs Orton

MiTB Match - Wygrywa Evan Bourne.

-------------------------

Niestety Morrison w walce o pas WWE na WM-ce to marzenia na razie mało realne.

bardzo fajny scenariusz, pod warunkiem ,że do HHH dołącza HBK.

Oraz nie ma szans na dwa triple threat match w ME z obu brandów, także jeden scenariusz odpada , pewnie ten z RAW,

No i do CORRE dołączy TARVER więc on będzie jako 4ty zawodnik i tutaj jest wolna ROLA dla Barretta, wtedy on dochodzi do ME ze strony SD i jest FATAL FOUR WAY?

Zapomniałem o HBK.

Tylko jak dwóch Triple Threat nie może być, to z Randym zrobić? Do MiTB?

Rzeczywiście, jak dołączy Tarver to jest wolna rola dla Barretta. Tylko jaka? I tak bez powodu, walki o pretendenta, do ME nie dołączy. Ciekawie będzie na pewno.

właśnie najnowsze plotki mówią o pojedynku BARRETT vs TAKER, i feud CORRE vs NEXUS dopiero po WM

Wg. mnie bardzoooo fajnie bo z tego powodu pewnie całe CORRE skupi się na walce z Takerem i pomoże BARRETTOWI, i dzięki temu lepiej sprzedadzą szanse WADE na przerwanie streeku.

Z kolei na RAW dzięki Nexus, Punk zmiecie Cene i może zdobędzie WWE pas.

Szkoda własnie by było jakby od razu miał być feud na lini CORRE-NEXUS gdyż wtedy jedna stajnia była by już gorsza i może skreślona, a tak to przynajmniej obie mogą dominować w swoich brandach, i może dopiero na SUMMERSLUM dostąpiłby punkt kulminacyjny w ich feudzie

• Reputacja:   3
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Ja tam czekam na Edge vs Christian,(o pas), Taker vs Barret (Wade jest swietnie optymalniej wypromowany, poza jest juz jakis build-up do tej walki i ogolnie to jest dobra okazja by wylonic spadkobierce streak'u Takera - Wade jest odpowiednim kandydatem, a i to zwyciestwo mocno ugruntuje jego pozycje w main-eventowej scenie, chociaz marki Takera zaraz sie wnerwia i powiedza, ze jego streak powinien byc nienaruszalny, ja sie z tym nie zgodze), Miz vs Orton vs Cena vs Punk (o pas) no i oczywiste MITB match z ciekawa obsada (Morrison, Del Rio, Ziggler, Dibiase, Danielson, Kidd, McIntyre, Swagger) no i jakis brawl pomiedzy dwoma glownymi team'ami Nexus (Otunga, Ryan, Harris, McGillicuty) vs Corre (Jackson, Slater, Gabriel i np. Tarver)