Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Road to WrestleMania XXVII

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Temat mógłby być fajny jakby niektórzy pisali racjonalne sugestie i swoje przemyślenia... bo niektóre posty i myśli karzą pomyśleć ''Ja pierd*le''.

Przed nami RR... najważniejsze 2 pasy za pewne zostaną obronione, jednak główną atrakcją będzie ''Królewski Rozpierdol''. Kto wygra? Kto wróci? Ciężko stwierdzić, kandydatów jest właściwie sporo, ale sam w sobie liczę na Christiana. Kto więcej? Myślę, że wystąpi Jerry ''The King'', który wróci po zaleczeniu tej rany, wróci może Evan Bourne no i oczywiście HHH, który zacznie feud z Rudym, ale czy dostaniemy jakieś wielkie persony? Lesnar? Raczej nie na RR. Batista? Też raczej nie. Nikogo więcej bym się nie spodziewał...

EC... Może powrót Takera? Jeśli na WM ma się pojawić to trzeba to jakoś wprowadzić w ''doczesne'' życie WWE. Czuję, że w momencie braku pomysłu na Kane'a możemy dostać ostateczny, miesięczny feud między braćmi i walkę na WM w stypulacji Kariera vs Kariera.

Co więcej? Mam wrażenie, że Miz straci pas w komorze, ale na rzecz kogo? Liczę na CM Punka i podbudowanie siły The Nexus.

No i WM... myśląc realnie i słysząc medialne plotki liczę na:

Christian vs Edge (chciałoby się żeby to był jakiś TLC czy coś w ten desen),

CM Punk vs John Cena (WWE Title Match),

The Undertaker vs Brock Lesnar (jednak po huj tu Brock, to mnie zastanawia...),

Co więcej, według mnie?

HHH vs Sheamus (koniecznie mecz z jakąś stypulacją, może po prostu No DQ?),

Jerry ''The King'' Lawler vs The Miz (nie wiem skąd ten pomysł w mej głowie, ale animozje między tymi oboma Panami jakoś trzeba zakończyć),

Daniel Bryan vs William Regal (pragnę tej walki, uwielbiam tą dwójkę i jestem pewien, że kapitalny mecz między mistrzem, a uczniem i WM to najlepsze miejsce na zakończenie kariery Anglika).

The Undertaker vs Kane (Kariera vs Kariera, koniec przygody Czerwonej Maszyny w WWE),

Divy... po głowie chodzą mi 2 mecze:

Layla vs McTaker (rozpad tagu i feud pomiędzy ex partnerkami)

albo

Natalya vs Beth Phoenix (2 ''Power'' Divy, pojedynek jak na kobiety mógłby być świetny).

Kończąc, nie ma co wymyślać... po RR dużo zacznie się wyjaśniać.

;)

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jarekrk

8

• Thrawn4

6

• Ormer

5

• Opportunist

4

Top użytkownicy w tym temacie

Jak napisał poprzednik, wszystko zależy od tego kto wygra RR.

1. Jeżeli wygra Christian to na EC pas obronić musi Edge jeżeli wierząc plotką to tak właśnie powinni zrobić.

2. CM Punk. Jeżeli wygra RR to Cena wtedy wygra pas na EC dostanie wp... od Nexus i Walka na WM o WWE Title '' John Cena vs CM Punk'' chodź myślę że jak wróci Barrett to się dowiemy czegoś więcej.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

EC

Tutaj będzie dalsza część storylineów, chodź po wczorajszym RAW myślę że na WM bardziej prawdopodobna walka była by: John Cena vs CM Punk vs Wade Barrett o przywództwo w Nexus.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

11.11.2011 ERGO ARENA!!!! ŚLĄSK ZGŁASZAĆ SIĘ!!!!!!

18992563784dd68bd1cc988.jpg

Royal Rumble

RR Winner: Triple H

Elimination Chamber

John Morrison def. CM Punk, Chris Jericho, Randy Orton , The Miz and Wade Barett for WWE Championship

Edge def. Kane, Big Show, Kane , Undertaker and Rey Mysterio

Wrestlemania

John Morrison def Triple H- Tables Match for WWE Championship

Edge def Undertaker- TLC Match for WHC Championship

[you] czytaj, oceniaj, podziwiaj, drukuj, rozgłaszaj moje diary.

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?p=257714#257714

Wrestlemania

WHAT IN THE GREEN HELL ARE YOU THINKING?! Edziu walczył już z Takerem i przegrał i nie dostałby 2 szansy (rezerwacja dla Kane i HBK ). Mało tego ty jeszcze obstawiasz przegraną Andzeja Tejkera.

9077542924c72bcdfb4ec5.jpg

Wrestlemania

Pomyliłeś WrestleManię z grudniowym PPV - TLC.

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

Edge za nic nie przerwie serii Takera. Jedynie ja to zrobię :D
11.11.2011 ERGO ARENA!!!! ŚLĄSK ZGŁASZAĆ SIĘ!!!!!!

18992563784dd68bd1cc988.jpg

Ze względu na możliwą kontuzję Johna Ceny, mój plan CM Punk vs Cena zostaje zmieniony w następujący sposób:

RR 2011 : CM Punk

Elimination Chamber for WWE Title :Randy Orton def. The Miz, Triple H, Sheamus, John Morrison and Wade Barret

Wrestlemania XXVII : CM Punk def. Randy Orton in a Last Man Standing match for the WWE championship.

Potem na Extreme Rules mielibyśmy triple threat Extreme Rules match Punk vs Orton, vs Cena, z Punkiem wygrywającym, następnie Over the Limit Punk vs Cena, gdzie Punk by się DQ'nął, a na Fatal 4 way Cena pokona Punka, Trypla i Ortona... tak zagalopowałem się ale to tak żeby storyline skończyć 8)

1822912563511427a3754ee.jpg

Jestem Trochę do tyłu z materiałem. Może mi ktoś powiedzieć czy ujawnili już tożsamość GM RAW? Jeśli nie to może na WM'ce się przedstawi.

14195629615519c4906401d.gif

Jestem Trochę do tyłu z materiałem. Może mi ktoś powiedzieć czy ujawnili już tożsamość GM RAW? Jeśli nie to może na WM'ce się przedstawi.

Nie ujawnili GM'a, gdyż Vince jeszcze nie znalazł żadnej takiej wybuchowej osoby na jego funkcję. Zresztą wole GM'a w postaci laptopa, niż takiego Harta, który jako GM był bardzo średni.

9077542924c72bcdfb4ec5.jpg

Powiem wam tak nie wierzcie w Randego. Uwielbiam go ale niedawno byl mistrzem wiec mussi z rok poczekac na nastepny title run. MiTB wygra Christian i feud z Edgem albo Cm Punk z pomoca nexusa. Miz straci pas na WM z CM Punkiem ale wydaje mi sie ze bedzie to Fatal $ way match z Cena i Ortonem :D

Powiem wam tak nie wierzcie w Randego. Uwielbiam go ale niedawno byl mistrzem wiec mussi z rok poczekac na nastepny title run. MiTB wygra Christian i feud z Edgem albo Cm Punk z pomoca nexusa. Miz straci pas na WM z CM Punkiem ale wydaje mi sie ze bedzie to Fatal $ way match z Cena i Ortonem :D

Właśnie, że się z Tobą nie zgodzę.Orton stracił pas dzięki walizce Miza i Nexusowi a więc tak.Myślę, że Creative Team zabookuje na zwyciezce RR Matchu właśnie Ortona.

Na Elimination Chamber Miz obroni swój pas tak samo jak na RR z Morrisonem i na WM'ce zobaczymy walkę Miz © vs Orton.

Myślę także, że Punk zaatakuje Cenę w Elimination Chamber np. po wyeliminowaniu po to, aby zmierzyć się z nim na WM'ce...

Powiem wam tak nie wierzcie w Randego. Uwielbiam go ale niedawno byl mistrzem wiec mussi z rok poczekac na nastepny title run.

Zdaję mi się,że ciut przesadziłeś.Taki gość jak Orton nie będzie czekał rok,aż dostanie pas WWE.Ma mocną pozycję w federacji,więc raczej nie będzie siedział u Vince'a przez rok bez tytułu. :)

21413621404d57aa3f81990.jpg

nie będzie siedział u Vince'a przez rok bez tytułu. :)

Pojdzie do tna?

Imho Orton nie powinien miec tak szybko pasa rok to przesada ale z 6-9 miechow powinno mu dobrze zrobic

nie będzie siedział u Vince'a przez rok bez tytułu. :)

Pojdzie do tna?

Ja nic takiego nie napisałem.Orton w TNA=niemożliwe.

21413621404d57aa3f81990.jpg

• 2 tygodnie później...

WRESTLEMANIA 27:

World Heavyweight Championship:

Edge vs Christian, innej możliwości nie ma. Epickie wydarzenie! Kumple od dzieciństwa, dwaj genialni wrestlerzy, kiedyś jeden z najlepszych Tagów w WWF/E. Miło by było ich oglądać.

WWE Championship:

John Cena vs Orton, wygrana jasia po STF itp.

Winner will be leader NeXus:

Wade Barrett vs CM Punk

Undertaker vs John Cena/Wade Barrett/ Chris Jericho

Brothers of Destruction vs NeXuS in Handicap Match

The Miz vs John Morrison

Submission Match:

Daniel Bryan vs Alberto Del Rio

Money in the Bank:

Evan Bourne vs Rey Mysterio vs Ezekiel Jackson vs Drew McIntrye vs R-Truth vs Jack Swagger

Mr.Mateuszek - 17.11.08-09.04.10 RIP

PPWF - 11.03.2008-04.10.2010 RIP

http://chomikuj.pl/xMateuszekx

4611212574d4e8f935ade2.jpg