Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Road to WrestleMania XXVII

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

... wracając do samej Road to WrestleMania. Elimination Chamber - przyznam szczerze - niezbyt mnie obchodzi, przejdę więc do gali, na którą każdy fan WWE czeka z niecierpliwością. Obraz tegorocznej WMki kreuje nam się już teraz, przewidywana karta wg. mnie:

Dark Match: Interpromotional Battle Royal - zwyc. ???

1. Kofi Kingston vs. Jack Swagger - (Singles Match for the IC Championship) - zwyc. Swagger (submission)

2. Money in the Bank Match - zwyc. Christian

3. Rey Mysterio vs. "Dashing" Cody Rhodes (Singles Match) - zwyc. "Dashing" Cody Rhodes

4. Jerry "The King" Lawler vs. Michael Cole (Singles Match) - zwyc. Michael Cole

5. The Corre vs. New Nexus (8 Man Tag Team Match) - zwyc. The Corre

6. HHH vs. Sheamus (No DQ Match) - zwyc. HHH

7. Edge vs. Alberto del Rio (Singles Match for the WHC Championship) - zwyc. Alberto del Rio

8. CM Punk vs. Randy Orton vs. The Miz vs. John Cena (Fatal-4-Way Match for the WWE Championship) - zwyc. CM Punk

9. Sting vs. The Undertaker (Two Legends Match with special guest referee - "The Heartbreak Kid" Shawn Michaels) - zwyc. Sting

---

Niektóre walki na pewno nie dojdą do skutku, lub zmieniona zostanie ich forma. Jedźmy od początku:

1. Pojedynek o jakiś nic nie znaczący pas (czyt. US, IC, TT Championship musi się odbyć), lecz pewnie będzie on dość krótki, w którym wrestlerzy pokażą tylko swoje signature moves.

2. Money in the Bank Match - wizytówka każdej WMki (poza pojedynkami np. Takera). Jeśli Christian nie wejdzie do pojedynku o pas WHC, to jestem przekonany, że wygra on MitB. Jeśli tak nie będzie - Vince ma dużego minusa.

3. Walka Rey'a i "Dashinga" na prawdopodobnie zakończenie feudu, mój typ pada na Cody'ego, choć przyznam, że był on losowy. Jeśli jednak WWE ma promować Rhodes'a, powinien z 619 wygrać.

4. Do tej walki może, ale wcale nie musi dojść. Tak naprawdę, obejrzę sobie ją tylko dla poprawy humoru, bo na pewno będzie ciekawa. ;)

5. Konflikt tych dwóch stajni narasta, punktem kulminacyjnym będzie prawdopodobnie WMka. Stawiam jednak na The Corre, które wystąpi w składzie z kimś nowym (jeśli Barret będzie walczył z Takerem, gdy Sting jednak do WWE nie przyjdzie) lub w tym obecnym. You're either The Corre, or you are a whore. ;)

6. Feud o 'tytuł króla' or sth., pewnie wygra go Hunter. Walka dwóch powerów, ale pewnie będzie nieźle (szczególnie, jeśli dadzą jakąś fajną stypulację).

7. Rated R i Arystokrata - musi wygrać Meksykanin - innej opcji nie ma. Byłby to piękny początek wspaniałej kariery del Rio - w ponad pół roku (!) wygranie feudu z 619, zwycięstwo w największym w historii Royal Rumble oraz wygrana pasa na WrestleMani. Coś wspaniałego - uwielbiam postać Edgea, lecz del Rio musi się rozwijać w kierunku Main Eventu, a zwycięstwo na pierwszej WMce w karierze jednego z dwóch głównych pasów federacji to wielkie osiągnięcie. Nie wykluczam w tej walce udziału Cpt. Charyzmy, jednak myślę, że wynik tej walki nie uległby zmianie.

8. Tutaj pojedynek, nad którym się zastanawiałem. Kreatywni mogą go rozbić na dwa mecze - Miz i Cena o pas i Punk z RKO w zwykłym meczu (co jednak byłoby złym rozwiązaniem, gdyż Jasiu znowu wygrałby pas na WMce, przydałby się powiew świeżości... CM Punk!).

9. No i pojedynek, na który chyba wszyscy czekają - Sting i Undertaker, dwie wielkie legendy wrestlingu. Jednak może on w ogóle nie dojść do skutku - plotki o przyjściu Stinga do WWE mogą pozostać tylko plotkami. Special guest referee - Shawn Michaels to moje ciche marzenie dot. tegorocznej WrestleManii. Mam nadzieję, że pojawi się na niej w takiej roli (jeśli tak, to przerwie też streak Undertakera). Moje przewidywania: Sting vs. Taker - Taker wygrywa, Sting vs. Taker + sędzia HBK - Sting wygrywa.

Jest jeszcze opcja walki Takera z Barrettem. Wtedy pewnie wygrałby 'młodzian', lecz tego nie jestem pewien.

Kończąc - mam nadzieję, że Kreatywni zaskoczą nas ciekawymi i dobrymi pomysłami, a sami wrestlerzy dadzą z siebie 101%. Już za niecałe 2 miechy WrestleMania!! :twisted:

Even though you can't afford

The sky is over,

I don't want to see you go,

The sky is over.

11451308644e35975636c51.jpg

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jarekrk

8

• Thrawn4

6

• Ormer

5

• Opportunist

4

Top użytkownicy w tym temacie

9. No i pojedynek, na który chyba wszyscy czekają - Sting i Undertaker, dwie wielkie legendy wrestlingu. Jednak może on w ogóle nie dojść do skutku - plotki o przyjściu Stinga do WWE mogą pozostać tylko plotkami. Special guest referee - Shawn Michaels to moje ciche marzenie dot. tegorocznej WrestleManii. Mam nadzieję, że pojawi się na niej w takiej roli (jeśli tak, to przerwie też streak Undertakera). Moje przewidywania: Sting vs. Taker - Taker wygrywa, Sting vs. Taker + sędzia HBK - Sting wygrywa.

O nie,nie,nie....please.Jeśli już ktoś ma przerwać streak to ma to być nowa,młoda postać,a nie dziadek,który ledwo co zawitał do fedu i już miałby być tym bohaterem.Milion razy lepszy będzie Barrett

O nie,nie,nie....please.Jeśli już ktoś ma przerwać streak to ma to być nowa,młoda postać,a nie dziadek,który ledwo co zawitał do fedu i już miałby być tym bohaterem.Milion razy lepszy będzie Barrett

Właśnie chodziło mi o to, że jeśli HBK będzie sędzią, przyczyni się on do przerwania streak'u (w rewanżu za poprzednie WMki). Sam Sting temu nie podoła. ;)

Taker + sędzia HBK - Sting wygrywa.
Wtedy pewnie wygrałby 'młodzian'

To znajdują się jeszcze osoby, które uważają, że streak zostanie przerwany?

Oczywiście. ;) Streak powinien zostać przerwany w najbliższym czasie - Taker, mimo wszystko, nie może przejść do historii jako "niepokonany". Któraś ze wschodzących gwiazd - wg. mnie Barrett, czy del Rio, musi zaznaczyć swoją 'wielkość' pokonując Grabarza na najważniejszej gali roku i przerywając jego streak.

The sky is over,

The sky is over.

Jeżeli Sting już miałby pojawić się w WWE(w co osobiście nie wierzę) to wyobrażasz go sobie jako kogoś innego niż bohatera?

Nie o to chodzi,czy ja go sobie wyobrażam,czy nie.Chodzi o to,że moim zdaniem on nic, z solidnym akcentem na to słowo, nie zrobił.Nie można zrobić tak,że komuś,kto pojawia się w federacji miesiąc przed daje się zwycięstwo nad Undertakerem na WM-ce.Nawet jeżeli Sting to ikona wrestlingu.Więcej zrobił Barrett,dlatego dla mnie to on powinien być tym,kto pokona Takera.

... wracając do samej Road to WrestleMania. Elimination Chamber - przyznam szczerze - niezbyt mnie obchodzi, przejdę więc do gali, na którą każdy fan WWE czeka z niecierpliwością. Obraz tegorocznej WMki kreuje nam się już teraz, przewidywana karta wg. mnie:

Dark Match: Interpromotional Battle Royal - zwyc. ???

1. Kofi Kingston vs. Jack Swagger - (Singles Match for the IC Championship) - zwyc. Swagger (submission)

2. Money in the Bank Match - zwyc. Christian

3. Rey Mysterio vs. "Dashing" Cody Rhodes (Singles Match) - zwyc. "Dashing" Cody Rhodes

4. Jerry "The King" Lawler vs. Michael Cole (Singles Match) - zwyc. Michael Cole

5. The Corre vs. New Nexus (8 Man Tag Team Match) - zwyc. The Corre

6. HHH vs. Sheamus (No DQ Match) - zwyc. HHH

7. Edge vs. Alberto del Rio (Singles Match for the WHC Championship) - zwyc. Alberto del Rio

8. CM Punk vs. Randy Orton vs. The Miz vs. John Cena (Fatal-4-Way Match for the WWE Championship) - zwyc. CM Punk

9. Sting vs. The Undertaker (Two Legends Match with special guest referee - "The Heartbreak Kid" Shawn Michaels) - zwyc. Sting

[/b] :twisted:

Też chciałbym, aby tak się stało ale bez przesady, no bo jak na WMce miałby nie wygrać jakiś face? No dziwne by to było i to bardzo. Myślę, że Undertaker dotrzyma streaku, jakoś wcześniej nie zastanawiałem się kto mógłby z nim walczyć i co więcej pokonać go... Gdyby doszło do walki Fatal-4-way to też bardzo bym chciał, aby wygrał Punk, no ale zwykle na WMce wygrywaja Face/y pewnie och wielki Jasiek niestety wygra, lub Orton. W walce Edge i Del Rio już moim zdaniem pewniejsza jest wygrana ADR, niż jakiegoś innego heela w Fatalu. Co do walki Reya z Codym to tak samo raczej wygra Mysterio no bo jak inaczej miało by się stać. Dzieciaki w maskach beda z radosci klaskac dupami. Podobnie z walka Kofiego z Swaggerem, myślę, że rezultat będzie taki sam jak w przypadku Mysterio z Dashingiem. Na MiTB też obstawiam Christiana, powiem tak Chrisian 80% Drew Mc Intyre 20%. Ogólnie też jestem za heelami, aczkolwiek nie wyobrażam sobie takich wyników.

161487761053579569442c5.jpg

Ojj rozpędzacie się a do WMki jeszcze hoho :P

Sting pokonujący Takera? Ojj nie...to nie przejdzie. Sting jest moim ulubionym wrestlerem(ach te wspaniałe late młodości),ale jest niemożliwe żeby to właśnie on(jeżeli ktokolwiek) przerwał streak Takera. Na 102% jeżeli w ogóle doszłoby do takiej walki to Sting były z góry skazany na porażkę. Poza tym Stinga jeszcze w WWE nie ma i nie wiadomo czy będzie więc na razie się wstrzymajcie ;)

Streak,streak,streak...w sumie tak się nad tym zastanawiając,to czy Takerowi naprawdę potrzebne jest te 20:0? Odejdzie na emeryturę i co z tego będzie miał? Prawdopodobnie nikt nigdy nie zbliży się bilansem do +10(no chyba że Jasiu ale do +20 nie :twisted: ). Wiadomo z jednej strony legenda,ale jaki ogromny push dostałaby osoba przerywająca streak-aż strach pomyśleć. Więcej z tego dobrego niż złego z porażki Takera. przynajmniej wg mnie.

Taki del Rio. Jest w WWE kilka miesięcy. Wygrał program z Ryjkiem,wygrał RR,wygra prawdopodobnie pas na WMce. Baaardzo solidny push.

A Barrett? Po programie z Jaśkiem taki trochę Upp Midcarder na SD!. W sumie to co tu więcej zrobić? Na SD! jest tylko jeden ME - Edge heh Więc trudno pushować zawodników(no wyjatkiem jest Alberto). A wygranie pojedynku z Takerem na WMce otworzyłoby Barrettowi drogę do pięknej kariery.

I hear voices in my head

They council me

They understand

They talk to me

291490854c7c1467c308c.gif

To znajdują się jeszcze osoby, które uważają, że streak zostanie przerwany?

Z tego co ostatnio czytam to takich osób jest coraz więcej. Dzisiaj właściwie to niemal pewnik. Już kiedyś pisałem co sądzę o przerwaniu streaku Takera i nie chce mi się powtarzać. Zastanawia mnie natomiast ten argument, że poprzez podłożenie Takera można wypromować nową gwiazdę. Według mnie dla Vince'a byłoby to ryzykowne posunięcie. A co jeżeli ta gwiazda za kilka lat przejdzie np. do TNA? Vince musi brać taką ewentualność pod uwagę i stąd może dojść do wniosku - że po prostu nie warto poświęcać wiernego syna WWE dla utalentowanego nowicjusza, który może wywinąć kiedyś numer. Streak Takera to coś więcej niż pas WWE. Nawet jeżeli takiego kolesia przed odejściem Vince odpowiednio zeszmaci podkładając go komu się da, w tym midcardom - to i tak wszyscy będą pamiętać, że ten facet pokonał Takera na WM. Czy warto ryzykować? Czy nie lepiej ocalić streak Takera, żeby później co WM-kę wspominać i wyczekiwać kolejnego takiego wrestlera, który ten rekord pobije? Wg mnie - jak dla Vince'a - wygodniejsze i bezpieczniejsze rozwiązanie.

A Sting przerywający streak Takera to już w ogóle pomysł z dupy. Jeżeli legenda WCW miałaby pojawić się w WWE i walczyć na WM z grabarzem to tylko po to, żeby zajobbować, żeby nikt nie miał wątpliwości, że to syn WWF/WWE był debeściak.

14453752125651e0a536c69.jpg

Ghostwriter, ma racje. Streak Undertakera to coś więcej niż pas. Większość z niecierpliwością czeka aż ktoś go złamie(wg. wielu powinien być to Cena, ale ja uważam, że to absurd, żeby taki ktoś jak on pokonał Takera na WM`ce) lecz gdyby tak się stało byście żałowali takera bo już by nie było emocji związanych z deadem na kolejnej wrestlemanii, a wiec dochodzę do wniosku, że grabarz utrzyma streaka bo jeszcze nie pora żeby go stracił.

Moim marzeniem jest żeby HBK wrócił na WM i skopał tyłek Undertakerowi chociaż wiem, że to nie realne-od tego są marzenia ;]

Zapraszam na fanpage! Jeśli możesz, zostaw like'a. Dzieki!

Sadiztik Fanpage

ale może wrócić jako sędzia i pomóc triplowi(który chciał go pomścić) skopać tyłek TAKERA

w całej historii wrestlingu był tylko jeden"THE GREAT ONE",nigdy już takiej osoby nie będzie

http://www.youtube.com/watch?v=Z7i_H6cELXg&feature=related -> jedna z najfajniejszych scenek z Rockiem moim zdaniem

ale może wrócić jako sędzia i pomóc triplowi(który chciał go pomścić) skopać tyłek TAKERA

Sorry, ale skąd tutaj nagle wziął się HHH? Trochę bez sensu i pomysł z dupy :P Prędzej widziałbym to w ten sposób.HBK jako sędzia w walce Takera ze Stingiem i Taker by ciagle odkopywal albo cos takiego no i HBK powiedzialby, ze jezeli on nie przerwal streaku to nikt tego nie zrobi i Taker by wygral bla bla bla...

Ja z Wm'ki Będę zadowolony gdy Będzie jakis akcent DX chociaz jak HBK bedzie wprowadzany do HOF to zrobi ten ruch DX(sami wiecie Który:P) :-x

WWF = Wrestling Was Fun.

WWE= Worst Wrestling Ever.

14412284634dceda93a5870.jpg

Sorry, ale skąd tutaj nagle wziął się HHH? Trochę bez sensu i pomysł z dupy :P Prędzej widziałbym to w ten sposób.HBK jako sędzia w walce Takera ze Stingiem i Taker by ciagle odkopywal albo cos takiego no i HBK powiedzialby, ze jezeli on nie przerwal streaku to nikt tego nie zrobi i Taker by wygral bla bla bla...

Ostatnio mówi się coraz więcej o walce HHH vs. Taker, niżeli Sting czy Barrett vs. Taker. Osobiście bardzo się cieszę z tego powodu - HHH to jeden z moich ulubionych wrestlerów, a z tej okazji prawdopodobny jest powrót HBK w jakiejś roli do tego pojedynku (sędzia specjalny?).

Czy to będzie Streak vs Career? Możliwe, bo:

- koniec kariery HHH się zbliża - jak wiadomo, ma swoje lata, zapisze się złotymi zgłoskami w karty historii WWE, a Vince ma dla niego inną rolę w federacji;

- byłaby to powtórka z zeszłego roku - a przy występie HBK podkreślenie tego, że to koniec z DX, 'dziękujemy dobranoc';

- jeśli Taker by wygrał, miałby streak 19:0; oszczędzałoby się go przez rok i na WM28 skończyłby karierę wygrywając/przegrywając np. z Barrettem - kończąc karierę z epickim wynikiem 20:0, bądź zostając pokonanym przez wschodzącą gwiazdę.

And if you're not down with that, I've got 2 words for ya! SUCK IT!!! :twisted:

The sky is over,

The sky is over.

widziałem jak Shawn mówił coś o rewanżu podczas rozdawania slammy. wiec może Undertaker vs HBK once again! HBK jeszcze oficjalnie nie jest HOF :)

Zapraszam na fanpage! Jeśli możesz, zostaw like'a. Dzieki!

Sadiztik Fanpage

Witam jestem tu nowy ale mam jedno do powiedzenia Undertaker na wm musi wygrać a już na pewno nie może przegrać z zawodnikiem który pojawił się w wwe że tak nie wiadomo skąd i kończy streak a tym samym karierę legendy tej organizacj

[ Dodano: 2011-02-14, 19:03 ]

Witam jestem tu nowy ale mam jedno do powiedzenia Undertaker na wm musi wygrać a już na pewno nie może przegrać z zawodnikiem który pojawił się w wwe że tak powiem nie wiadomo skąd i kończy streak a tym samym karierę legendy tej organizacj

Witam jestem tu nowy ale mam jedno do powiedzenia Undertaker na wm musi wygrać a już na pewno nie może przegrać z zawodnikiem który pojawił się w wwe że tak nie wiadomo skąd i kończy streak a tym samym karierę legendy tej organizacj

Właśnie chodzi o to, że nie musi wygrać. Jeśli doszłoby do starcia Taker vs. Barrett, zwycięstwo tego drugiego dałoby mu bardzo ważny punkt w karierze - pokonanie legendy wrestlingu na największej gali WWE. Zależy tylko, jakie mają plany co do końca kariery Grabarza i do postaci Barretta.

Ostatnio - jak pisałem - pojawiają się głosy, że będzie walka Takera z HHH - więc streak raczej nie zostanie naruszony przez 'młodziana'.

The sky is over,

The sky is over.