Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

Zwiastunowe szaleństwo, czyli filmy na które czekamy

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Ja czekam na

Melancholie - VonTiera

Tu troche o tym filmie: http://www.filmweb.pl/news/Lars+Von+Trier+spoileruje+własny+film-66101

Oraz "moze" o 3czesci USa czyli Wasington, ale nie wiadomo czy powstanie, po rezygnacji Kidman, Vontier wstrzymał produkcje.

Jak zwykle też obejrze kolejny film almodovara, a na 2011 zapowiadany jest Piel que habito z Banderasem w roli głównej, Almodovar zapowiada powrót do korzeni czyli bedzie znów satyrycznie, obyczajowo erotycznie to w jego filmach zawsze lubiłem.

• 2 tygodnie później...

Love it, or hate it, American Pie 4 will happen in 2012. Now, I suppose the biggest news is that a few of the original cast will be making a return to the franchise, finally.

While details are still incredible early, we are told that Seann William Scott is on board again, as is Jason Biggs, Chris Klein and Tara Reid. Well, when you think about it.. why wouldn’t they all be back?

American Pie 4 Presents: Family Reunion

The working name of the movie is ‘Family Reunion’ .In American Pie 4, the friends are all in their 30′s now, and we can assume the story will be centered around Jim and Michelle’s pregnancy. The friends all reunite for the birth and a weekend of memories, when all hell breaks loose.

On a side note, Harold & Kumar” creators Jon Hurwitz and Hayden Schlossberg have

come on board to direct. What are your thoughts on this? This frightens me, as I felt the Harold & Kumar series went into a huge tailspin recently, and lost it’s originality. Ii fear Hurwitz and Schlossberg will destroy the American Pie franchise, I hope I am wrong.

However, it has been decided they are going to direct the new American Pie movie in 2012, so lets hope for the best.

Why you care

Because the American Pie franchise was funny as hell, and we still crave a little more. We deserve to know what happened to the gang, and does Paul Finch finally end up with Stiffler’s mom?

American Pie 4 Trailer

Not for another year folks.

American Pie 4 Pictures

Posted when they start filming.

Release Date

Summer 2012

Starring

Biggs and Scott are the only two to leave the American Pie franchise and do anything of value. With Seann William Scott already admitting he will commit to a sequel, it makes sense the rest of the original cast come back as well.

Tara Reid, Chris Klein and Mena Suvari all need jobs, this is the perfect fit. However, we do not expect Shannon Elizabeth to me a return. For those of you freaking out on me, claiming how good of careers the others have had, think again. Klein has done nothing but ”B’ movies and straight to DVD. Suvari hasn’t been seen in anything of value in 5 years, if that. Tara Reid is a disaster, plus Jason Biggs has dried up. If you think they won’t jump at the chance to do this film, you are mistaken.

The Good

This could finally put an end to the straight to DVD American Pie films they have released the last 5 years.

The Bad

The crude, sexy humor seemed to have left the series near the end, and the decline of Stiffler’s character was abused. We hope they bring the funny back to this brilliant franchise, because ‘Family Reunion’ deserves it.

Zanosi się na to,że w końcu dostaniemy prawdziwą 4 część American Pie z stara obsadą czyli Jimem Ozim,jedynym prawdziwym Stiflerem i wieloma innymi,oprócz Nadii,która raczej nie powróci.Jednak na ten film trzeba czekać aż do wakacji 2012 roku :(

• Urządzenie:  Windows

Oby to wszystko sie sprawdzilo, bo lubie oryginalna serie American Pie i z checia zobacze jak sobie poradza po latach. Tekst jest sztucznie wydluzony, bo w kolko pisza to samo i na dobra sprawe mozna wywnioskowac, ze .... nie wiadomo zbyt wiele. Seann William Scott i Jason Biggs wracaja, a to oni zrobili najwieksza kariere z calej obsady (wraz z Shannon Elizabeth). Dla reszty aktorow ta produkcja jest zbawieniem (a AP prawdopodobnie najwiekszym sukcesem w karierze), wiec nie wyobrazam sobie, zeby mieli odmowic. Grunt, zeby skonczyli wypuszczac te gnioty, ktore mialy American Pie w nazwie i pseudo-aktorow, ktorzy nieudolnie probowali odtworzyc Stiflera, wcielajac sie w jego kuzynow. Do 2012 jeszcze sporo czasu, a taka ilosc informacji, jeszcze nie pozwala sie nastawiac na cokolwiek.

Zapowiada się na ten rok produkcja Cronenberga Cosmopolis.

Film jest adaptacją powieści Dona DeLillo, której akcja rozgrywa się pewnego kwietniowego dnia 2000 roku. 28-letni biznesmen obracający miliardami dolarów przemierza ulice Manhattanu w swojej wspaniałej limuzynie. W ciągu 24 godzin spędzonych w samochodzie jest on świadkiem prezydenckiej wizyty, protestów anarchistów i pogrzebu rapera, straci pieniądze na wzroście jena, zabije człowieka, spotka się z żoną, którą poślubił 22 dni wcześniej, uprawia seks z dwiema kobietami, a w końcu orientuje się, że ktoś cały czas go śledzi...

W rolach głównych Farrel i jakas Marion Cotillard.

W rolach głównych Farrel i jakas Marion Cotillard.

Nie jakaś Marion Cotillard, bo ta pani to naprawdę świetna i coraz bardziej znana aktorka. Zgarnęła w 2008 roku Oscara za rolę Edith Piaf, a ostatnio grała między innymi w Incepcji, Public Enemies czy Nine. Sam film zapowiada się smakowicie, Cronenberga lubię i ciekawe jak wyjdzie mu ta koncepcja dramatu-komedii. ;)

A tutaj coś co mnie zniechęciło trochę:

Gwiazda "Sagi "Zmierzch"" Robert Pattinson został wybrany jako następca Colina Farrella w filmie "Cosmopolis" Davida Cronenberga. Farrell musiał zrezygnować z roli po tym, jak przyjął ofertę występu w "Total Recall".

Ciekawe jak wypadnie Robert, mam nadzieje, że wypadnie dobrze i pokaże, że nie warto go pamiętać tylko z roli w Zmierzchu, bo w innym wypadku może trochę popsuć cały wizerunek filmu.

• 5 tygodni później...

Trzeba lekko odkopac temat, bo i jest ku temu okazja w moim odczuciu. Wczoraj przypadkiem trafilem na ta produkcje, i mysle, ze wielu sie na nia skusi (chociazby ze wzgledu na fakt, ze mamy kilku fanow dramatow).

Zawsze cenilem filmy, ktorych akcja dzieje sie w jednym pomieszczeniu (i wszystko trzyma przed monitorem). Zawsze cenilem dlugie i dobre dialogi w filmach. Trudno nie doceniac dwoch aktorow, ktorzy tu wystapili (Samuel L. Jackson i Tommy Lee Jones). Lubuje sie w takich religijnych tematach (a tego nie zabraknie w Sunset Limited). Powiem szczerze, ze dawno sie tak nie napalilem na jakis film. Dlaczego niewielu o nim slyszalo? Bo jest to produkcja, ktora trafila od razu do telewizji!

Opis: Ekranizacja sztuki Cormaca McCarthy'ego, autora takich bestsellerowych powieści jak "To nie jest kraj dla starych ludzi" czy "Droga". W "The Sunset Limited" Jackson wcieli się w rolę mężczyzny, który ratuje innego faceta (Jones) przed samobójstwem. Czyn ten staje się początkiem zagorzałej ideologicznie dyskusji jaką będą toczyć na temat wartości ich życia.

PS: Juz dostepna jest w sieci dobra kopia, wiec niebawem (moze dzisiaj wieczorem) planuje seans i naturalnie zdam relacje po wszystkim.

• 2 tygodnie później...

http://www.youtube.com/watch?v=sAYc3gGjYW8

Z tego, co mi wiadomo, to w tej czesci na slubnym kobiercu ma stanac Stu. To na chwile obecna jedna z niewielu informacji. Hangover mi sie cholernie podobal, bo byl "powrotem do przeszlosci", jesli chodzi o dobre komedie. Przypomnialy mi sie czasy, kiedy dostawalem oryginalne American Pie, Road Trip czy Old School. Czekam z niecierpliwoscia i najpewniej wyladuje w kinie (jesli Polska premiera nie bedzie kilka miesiecy po normalnej). Podoba mi sie jak nazwali kontynuacje. "Part II" kojarzy mi sie z Ojcem Chrzestnym, ale w Polsce niestety dostaniemy "Kac Vegas w Bangkoku"... :roll: Grunt, ze wraca stara ekipa. Jesli wierzyc obsadzie, ktora znalazlem na imdb, to powroci rowniez Tyson, a przewinie sie do tego Liam Neeson i Bill Clinton.

http://www.youtube.com/watch?v=VNFME2Kj8PA

Take me home tonight (2011)

Film zapowiada się fajnie, obejrze go z wielka ciekawoscia tym bardziej, ze glownym soundtrackiem jest swietny numer Eddiego Money, który odkurzyłem ostatnio w październiku i miałem taki okres, że przez miesiąc chyba katowałem go dzień i noc, a tu niespodzianka i w grudniu dostałem linka do trailera w/w filmu z tym właśnie głównym utworem. Fajne klimaty, lata osiemdziesiąte. Nie liczę na jakieś wielkie kino, bardziej potraktuję go jako fajną rozrywkę (dla samego soundtracka wręcz mógłbym go obejrzeć).

http://www.youtube.com/watch?v=sAYc3gGjYW8

Z tego, co mi wiadomo, to w tej czesci na slubnym kobiercu ma stanac Stu. To na chwile obecna jedna z niewielu informacji. Hangover mi sie cholernie podobal, bo byl "powrotem do przeszlosci", jesli chodzi o dobre komedie. Przypomnialy mi sie czasy, kiedy dostawalem oryginalne American Pie, Road Trip czy Old School. Czekam z niecierpliwoscia i najpewniej wyladuje w kinie (jesli Polska premiera nie bedzie kilka miesiecy po normalnej). Podoba mi sie jak nazwali kontynuacje. "Part II" kojarzy mi sie z Ojcem Chrzestnym, ale w Polsce niestety dostaniemy "Kac Vegas w Bangkoku"... :roll: Grunt, ze wraca stara ekipa. Jesli wierzyc obsadzie, ktora znalazlem na imdb, to powroci rowniez Tyson, a przewinie sie do tego Liam Neeson i Bill Clinton.

Czekam z wielką niecierpliwością, ale i z obawą ... Boje sie strasznie że ta cześć zostanie po prostu zesrana. Kac Vegas było czymś cudownym, film przy którym lałem ze śmiechu, jedna z najlepszych komedii jakie widziałem. Nie chce aby ten "part II" zniszczył moje zdanie o "Kac Vegas", ale mam wielką nadzieje że sie nie zawiode :roll:

Czekam z wielką niecierpliwością, ale i z obawą ... Boje sie strasznie że ta cześć zostanie po prostu zesrana. Kac Vegas było czymś cudownym, film przy którym lałem ze śmiechu, jedna z najlepszych komedii jakie widziałem. Nie chce aby ten "part II" zniszczył moje zdanie o "Kac Vegas", ale mam wielką nadzieje że sie nie zawiode

Taka obawa jest naturalna, w przypadku wiekszosci sequeli. Na pewno, jesli wyjdzie jakas tragedia z kontynuacji, to nie zmieni to faktu, ze jedynke mam na DVD i wciaz obok niej swiecic sie bedzie dziewięć gwiazdek. Smiem nawet twierdzic, ze "Part II", na pewno nie bedzie lepszy od poprzedniczki. Co jak powiela motyw? Dojdzie do alkoholowej libacji i nic nie beda pamietac? Doug znowu sie zgubi? (W filmie ma wystapic, ale na trailerze go nie widze). Bardzo latwo mozna zrobic powazna wtope, bo oczekiwania beda spore. Gdybac mozna w nieskonczonosc, ale trzeba poczekac na efekt koncowy.

• 4 tygodnie później...

Jako fan komiksów jestem podekscytowany zbliżającymi się premierami kilku filmów o herosach. Ze wszystkich najbardziej czekam na Kapitana Amerykę. Trochę się boję co z tego wyjdzie z uwagi na reżysera. Joe Johnson nie ma zbyt wielu dobrych filmów w dorobku. Zwiastun prezentuje się świetnie. Fajny motyw z wychudzonym Evansem. Oby film jako całość dorównał zwiastunowi, bo w wielu przypadkach wszystko co najlepsze było wrzucane w trailer, a film okazywał się gniotem, np. Punisher: War Zone. Pójdę do kina już nawet dla samego Hugo Weavinga, żeby zobaczyć go w roli Red Skulla.

Jako fan komiksów jestem podekscytowany zbliżającymi się premierami kilku filmów o herosach. Ze wszystkich najbardziej czekam na Kapitana Amerykę. Trochę się boję co z tego wyjdzie z uwagi na reżysera. Joe Johnson nie ma zbyt wielu dobrych filmów w dorobku. Zwiastun prezentuje się świetnie. Fajny motyw z wychudzonym Evansem. Oby film jako całość dorównał zwiastunowi, bo w wielu przypadkach wszystko co najlepsze było wrzucane w trailer, a film okazywał się gniotem, np. Punisher: War Zone. Pójdę do kina już nawet dla samego Hugo Weavinga, żeby zobaczyć go w roli Red Skulla.

Ja tam się nie boję póki Joss Whedon pracuje przy tym filmie ;) Ogółem trailer robi wielkiego smaka nie tylko na Kapitana Amerykę ale takrze na The Avengers. 1.14 Now Mr. Stark. No i chyba najlepszy kostium Ameryki jaki jak dotąd widziałem, jeszcze lepiej by się prezentował bez A na hełmie ale i tak jest super.

• 3 tygodnie później...

• Reputacja:   1

Odświeżam temat bo dowiedziałem się że kręcona jest kontynuacja Johnnyego Englisha w Rowanem Atkinsonem w roli głównej (filmowym Jasiem Fasolą jakby ktoś nie wiedział)...

"Johnny English Reborn" (odrodzenie) rozgrywa się w około 8 lat po zakończeniu części pierwszej. Johnny zostaje wysłany z misją na Mozambik. Niestety misja się komplikuje a English zaszywa się na kilka lat w Tybecie żyjąc wśród mnichów ze strachu przed kompromitacją i konsekwencjami. Tam odbudowywuje w ciszy swoje niskie morale. Nie oczekiwanie jednak Mi7 wzywa go z powrotem do Londynu z zadaniem by uniemożliwił chińskim terrorystom zabicie premiera Chińskiej Republiki Ludowej oraz by zapobiec wojnie nuklearnej...

Tutaj jest zwiastun (film się według mnie ciekawie zapowiada) w kinach będzie pewnie pod koniec 2011 roku

Johnny English Reborn (2011)

http://www.youtube.com/watch?v=Y_jg6aS_qeQ

• 3 tygodnie później...

http://www.youtube.com/watch?v=qIUJ02ff_So

Bywaja takie filmy, ktore nie maja wielkiej promocji, i dowiaduje sie o nich dopiero ze zwiastunu. Po zajawce mowie sobie - "cholera, obejrzalbym to ... mam nadzieje, ze nie zapomne tego tytulu w natloku wiekszych przebojow". Stwierdzilem, ze jak o tym napisze, to bedzie mi lepiej to zapamietac. O "Ledge" wiem tyle co wy, jesli tylko poswieciliscie dwie minuty ze swojego zycia, zeby zobaczyc do konca filmik. Koles ma w planach samobojstwo, a przydzielony do tej akcji policjant, bedzie musial go jakos powstrzymac. Bohater zacznie opowiadac to, co sklonilo go do takich mysli. W tle jakis romans, z podtekstem religijnym (co zawsze mnie cieszy).

^ czy tylko ja tam widzę Ladgera?

A teraz film który się zapowiada bardzo fajnie.Jest i obsada i fajny pomysł,no i wreszcie Collin w roli jakiegoś normalnego (a może zacofanego) gościa a nie jak nas przyzwyczaił w roli amanta,macho,bohatera itd...

http://www.youtube.com/watch?v=EDUpOXfwQUo

Kolejny Film już niedługo więc w zasadzie niepotrzebnie daje...ale co mi tam.Zapowiada się świetnie tym bardziej że to prawdziwa historia.Ogólnie ten Trailer w kontekście co się stało budzi szok.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• PTW
      Polska część rosteru PTW prezentuje kapkę swoich umiejętności i zaprasza Was na gale w 2025 roku! Bilety na wydarzenie 11 stycznia już dostępne, korzystajcie i do zobaczenia! <3 Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
    • Mr_Hardy
      Ehh jak ja go nie trawie... Irytujący, ociężały kloc.
    • Mr_Hardy
      W nowym roku postanowiłem, że spróbuję coś częściej pisać, choć nie wiem, na ile mi to wyjdzie, bo nigdy mi to jakoś nie szło. "The Rated R Superstar" Cope... Ktokolwiek to wymyślił, nie był wtedy trzeźwy. Do rozpadu The Acclaimed coraz bliżej. Lubiłem ich jako tag team, cieszyłem się, kiedy wygrali pasy, ale moim zdaniem więcej już chyba nie dało się z nich wycisnąć jako drużyna. Nieźle Jeff Jarrett postraszył tym, że może ogłosić emeryturę, choć nie do końca w to uwierzyłem. Jeff podpisał ostatni kontrakt jako wrestler i chce iść po główny pas, co jest głupie, bo od razu wiadomo, że nic z tego nie będzie. Na Wrestle Dynasty Mercedes Moné stanie w obronie pasa NJPW przeciwko Minie. Bardzo chciałbym, żeby wygrała Shirakawa, ale, mówiąc szczerze, szanse są bliskie zeru. Jedyny promyk nadziei to fakt, że to pas NJPW. Co tam jeszcze? O, Ricochet przechodzi heel turn. Ok, coś się zacznie z nim dziać. To chyba na tyle, co udało mi się napisać.
    • KyRenLo
      A.J. Francis: TNA Wrestling Re-signs A.J. Francis – TNA Wrestling TNAWRESTLING.COM
    • falas2005
      Tak Drew błyszczał przy Punku, że przegrał z nim rywalizację i to suma sumarum w kiepskim stylu, a teraz praktycznie słuch o nim zaginął. 
  • Dodaj nową pozycję...