Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Zwiastunowe szaleństwo, czyli filmy na które czekamy

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Jak odkopywać temat, to chyba tylko dla tego zwiastuna?

Bardziej tego

Bardziej tego

Reynolds robi robotę. Dalej jestem w szoku, że ten zwiastun jest dobry.

Dokładnie :D Gdy usłyszałem o tym pomyśle, to pukałem się w głowę. Teraz wjeżdża trailer, a ja zapisuję sobie w kalendarzu "iść do kina"

• Reputacja:   499

To chyba reakcja każdego, w tym mnie :D Po ogłoszeniu takiego projektu - mehhhh.

Po zobaczeniu tego trailera - kurwa, jakie to zajebiste! Chyba wyjdzie im. Idę do kina!

Z tego co widzę bardzo dużo osób tak ma. :)

• 3 tygodnie później...

Szykują się "Szybcy i wściekli" w diabolicznym (czyli polskim) wydaniu...

47572204_569902410101121_3191918668166463488_n.jpg?_nc_cat=105&_nc_ht=scontent.fwaw7-1.fna&oh=413d34b450a314784bf25fe1765124cc&oe=5C9BF21D

Strach się bać. Nie tyle samego Diablo, ale korków na A4 i dziur w drodze. Ale wiem, że N!KO się poświęci dla forum i to obejrzy. ;)

Ale wiem, że N!KO się poświęci dla forum i to obejrzy.

Właśnie gadałem o tym dzisiaj z Moniką. Tylko na jej plakacie było komiczne hasło "Nie tylko zakręty lubię ostre". Najśmieszniejsze jest to, że ja widziałem tego zwiastun w kinie. Tragedia, wiadomo, choć Różal z Pazurą się przewija na koniec i się człowiek uśmiechnął. Chciałem pokazać Monice i okazało się, że w internecie nie ma tej zajawki. Ukrywają przed światem? Zabieg celowy!

:shock: :shock: :shock: O w mordę! No i zachęcili. Zabiorę do kina rodzinę. :D

A skoro już mówimy o niepotrzebnych filmach... tak bardzo nie czekam...

edit: za to to wygląda całkiem ciekawie... przynajmniej jeśli chodzi o pomysłową animację...

Edytowane przez Kcramsib

A skoro już mówimy o niepotrzebnych filmach... tak bardzo nie czekam...

Za bardzo lubię Króla Lwa, żeby akceptować nową wersję, ale ten zwiastun wygląda spoko.

edit: za to to wygląda całkiem ciekawie... przynajmniej jeśli chodzi o pomysłową animację

To zbiera też bardzo solidne recenzje i mocno się na to nakręcam.

Zwiastun Lwa jest więcej niż spoko. To niemal 1:1 odwzorowany trailer oryginału. Jak przy całości też nie będą zbytnio majstrować, to film nie ma prawa być zły, bo będzie taki sam ;) Ale też przyznam, że całe to przedsięwzięcie jest zbędne.

Dziwi mnie tylko, że wielu ludzi mówi na to coś... live action movie. Jak dobrze by nie wyglądała, to nadal... no... tylko animacja :roll:

Albo przegapiłem, albo Braun się nie chwalił :)

• 4 lata później...

• Reputacja:   621

Serial bardzo mi się spodobał. Polubiłem postać głównego bohatera oraz jego aktorstwo no i Alice wiadoma sprawa. Samej Wilson pewnie w filmie nie będzie, ale i tak z dużą chęcią się obejrzy.

Driver zawsze na propsie więc chętnie film zobaczę. Jeszcze takie fajne klimaty to już w ogóle. Teraz sobie czytam, że za film odpowiadają ludzie z Quiet Place także wszystko powinno być okej. Sam zwiastun fajny.

Widziałem poprzednie (Włącznie z tym serialem) były dobre to naturalnie, że popatrzy się i na ten. Zwiastun naprawdę elegancki. Jenna Ortega jest spoko.

W głównej roli jeden z moich ulubionych aktorów a za sterami Nolan więc opcja będzie trzeba iść do kina obowiązkowo. Ano i na Florence zawsze fajnie popatrzeć. Ma ten błysk.

• 3 miesiące temu...

• Reputacja:   621

• Reputacja:   41
  • Urządzenie:  Android

Zastanawialem sie panietam, czy wyjatkowo nie obejrzec filmu z holly.

Spodziewalem sie wowczas wiele po filmie, ktorego mial kiedys zrobic Jodorowsky, ostatecznie nie zainteresowal mnie zupelnie.

Moze tym razem bedzie odmiennie...

I dodam do listy 40 ponad tysiecy filmow.

• Haha 1
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• CzaQ
      Zgadza się, jedziesz dalej.
    • MattDevitto
      Nowy rok, nowe postanowienia to i może jakieś nowe fedki, które każdy z nas chce oglądać. Warto się zastanowić, szczególnie, że obecnego wrs jest bardzo dużo do ogarnięcia. Z roku na rok też czasu jakby mniej do śledzenia tego wszystkiego. Stąd też tradycyjnie w styczniu przybywam do was z pytaniem:  ile fedek zamierzacie oglądać w 2025? Oczywiście oprócz ich wymienienia, napiszcie też co będziecie śledzić na bieżąco, z jakiej fedki np. rezygnujecie etc. Można też dodać jakieś federacje retro - choćby LU, macie jak zawsze pełną dowolność Poniżej dodaję link do tematu sprzed 12 miesięcy:
    • -Raven-
      Poza tym, całkiem sprytnie to rozgrywają, bo niby w tej walce Szefów żadne Bloodline nie może interweniować, ale Jokerem jest tu Drew, który może pomóc Soliście. Niby teoretycznie wiadomo, że Romek powinien ogarnąć, ale zawsze pozostaje ten element niepewności. Po drugie, bez sensu jest kończyć tak duży feud na zwykłej tygodniówce (a wygrana Rzymskiego to by było game over), co jeszcze bardziej zwiększa szanse Sikacza.   Oby nie, bo Stratna może w takim wypadku długo się pasem nie nacieszyć, a szkoda by było.
    • -Raven-
      Parasolkę.
    • RomanRZYMEK
      - Drew przechodzi na stałe na SmackDown i w sumie spoko, bo co miałby robić na RAW? Od razu dostaje segment z Blondasem, który doprowadza do kolejnego brawlu Owensa z Cody’m. Spoko, tylko dla mnie trochę za dużo tych brawli ostatnio w rywalizacji Cody’ego z Kevinen. Mogliby trochę z tym przystopować, bo szybko się ludziom znudzi i cały feud na tym traci. Co jeszcze warte odnotowania w tym segmencie - czyżbyśmy dostali zalążek stajni Owensa, Drew i ewentualnie Rollinsa? Każdy z nich działa z podobnych motywów, więc ma to jakiś sens.     - Solo bardzo rozwinął się na MICu od czasu jego solowego runu jako Tribal Chef. To kolejna osoba po Jey’u, Samim i Jimmy’m która zostaje jednym z głównych beneficjentów story z Bloodline. Ciekaw jestem co się z nim stanie po programie z Romanem. Raczej czeka go los Romka i program z podopiecznym Jacobem Fatu.    - IT’s Tiffy Time! Wow - co za pop. Fajnie rozegrany Cash-In, bardzo logiczny. Tiffy dostaje swój moment, nawet fajerwerki, ciekawe jaki będzie jej run. Potencjał na Micu, jak i w ringu ma nieograniczony. Czuję że na WM’ce dostaniemy jej walkę z powracającą Charlotte Flair.   - LA Knight dalej Over, ale w sumie ta strata pasa nic mu nie dała. Program z Nakamura na razie miałkły. Liczyłem że może Knight pójdzie wyżej, dostanie znowu szansę na Title Shota na WWE Championship, ale niestety na to się nie zanosi. Jedyna droga w tym roku, to walizka, ale raczej Knight jej nie wygra.    Ogolnie, to nie wiem czy zmiana decyzji na 3h wyjdzie na plus długofalowo. Co prawda roster SmackDown ma potencjał jeśli dodamy osoby, których obecnie nie ma - Orton, Styles i mocniej postawią np na Carmelo, Theory itp. Boję się jednak że przez przejście na 3h poziom tygodniówki spadnie i będą się musieli ratować zapychaczami, jak na tym show dostaliśmy kolejne starcie Michin vs Piper, które było tylko zapychaczem. Obym się mylił, ale jestem sceptyczny. 
  • Dodaj nową pozycję...