Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Zwiastunowe szaleństwo, czyli filmy na które czekamy

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Już miałem się oświadczać, a tu dupa

No pewnie, a później znów była by akcja ByłaCzaqa :D

PH93 odnosiłem sie do tego filmu, poniewaz jak sam napisales, nie wiadomo jak bylo naprawde, a pis chce tu przemycic swoja "prawde", owszem przez okres rzadow po, wszyscy pisali tez swoja propagande, tak beda sie teraz wymieniac, a sprawa jest przegrana dawno, tak jak pisalem, trzeba sie bylo zachowac odpowiednio na poczatku. Powstaje film o smolensku ale na film o zbrodniach Ukrainskich, nagle odcina sie wspieranie finansowe dla rezysera, żenada.

i to jest rzecz która mnie drażni. Film totalnie polityczny który ma na celu jeszcze większe pogłębienie wojenki polsko-polskiej. Taki twór nie powinien w ogóle powstac

A propaganda o walesie powinna powstac?

Wojennka polsko-polska jest prawie od zawsze w historii, taka mentalnosc ma ten narod, takze taka ze czesc lubi sie zaprzedawac obcym panstwom, co mamy tez przyklad teraz.

Edytowane przez Streetovs
Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

• Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Ja uważam, że skoro powstają w tym kraju różne filmy, to i ten miał prawo powstać. My za to mamy prawo tego filmu nie obejrzeć. I ja pewnie z niego skorzystam. Odchodząc już od tematów politycznych, to po zwiastunie widzę, że nie będzie to raczej dzieło wybitne, aktorzy jakoś sztucznie grają. Z resztą w ogóle nie oglądam za dużo polskiego kina. Myślę też, że prawie każdy w tym kraju ma już wyrobioną opinię na temat tego, co się stało w Smoleńsku i wątpię, czy po filmie dużo osób zmieni w tej sprawie zdanie.

Czekam na Kapitana Amerykę, ja akurat się cieszę z wprowadzenia postaci Spidermana. Jak na mój gust to wygląda fajnie. Zobaczymy, czy coś z filmów na podstawie komiksów w tym roku przebije u mnie Deadpoola, bardzo mocno czekam jeszcze na Suicide Squad.

I miejsce w Typerze WWE 2016

I miejsce w Typerze WWE 2017

I miejsce w Typerze WWE 2018

279305855c4b695f1deda.jpg

• Reputacja:   654
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

CzaQ napisał/a:

Już miałem się oświadczać, a tu dupa

No pewnie, a później znów była by akcja ByłaCzaqa

Spójrzmy na pozytywy - 13 postów, a już by była sławna :-D "Fejm dojebany" :lol:

#PrzyszlaCzaQa :twisted:

Czekam na Kapitana Amerykę, ja akurat się cieszę z wprowadzenia postaci Spidermana. Jak na mój gust to wygląda fajnie. Zobaczymy, czy coś z filmów na podstawie komiksów w tym roku przebije u mnie Deadpoola, bardzo mocno czekam jeszcze na Suicide Squad.

Deadpool był bardzo fajny, kiedy wyszedłem z kina dawałem spokojne 8/10, Nikoś widzę też o dziwo surowo nie ocenił i wlepił 9/10. Ale po czasie przemyślałem i w sumie sceny z Wade'm nie zawsze były udane i dopiero postać Deadpoola wprowadzała to czego było trzeba - akcji, humoru, chaosu. Realistycznie, obiektywnie 7,5/10, co nie zmienia faktu że film fantastyczny ;-) W dwójce już pewnie nie będzie tych kilku przestojów, w dodatku będzie Cable, więc powinno być tylko lepiej :)

Nie wiem czemu, ale filmy z DC zapowiadają się średnio - Suicide Squad mimo fajnej ekipy zapowiada się na coś w stylu Deadpoola - czyli non-stop akcję, ale bez takiego humoru.

Natomiast Batman v Superman - cóż Człowiek ze Stali był bardzo średni, jeśli pójdą w podobnym kierunku to tu może być podobnie. stąd moje obawy.

Co nie zmienia faktu, że do kina skoczę na te wszystkie produkcje. :-)

"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png

Widziałem zwiastun filmu "Smoleńsk". Szykuje się żenada dekady :lol:

Zadaniem filmu będzie utwierdzić nieprzekonanych w zamach na polskiego prezydenta.

http://sanitas.wroclaw.pl/ detektyw Wrocław

Edytowane przez tetrus
  • 4 tygodnie później...

Zapowiada się świetnie. Oczywiście trailer do VII też wypadał super ale mam wrażenie że ten film może wypaść lepiej od pozycji z "głównego nurtu" serii. Przede wszystkim twórcy będą mieć więcej luzu, a po wyjściu Przebudzenia Mocy presja oczekiwań opadnie.

Przejdę się do kina na pewno. Może nawet w dniu premiery i chociażby z sentymentu do serii a potem znowu pójdę sobie popłakać za raz lepszym a raz gorszym Expanded Universe sprzed zmian. Legends to się teraz nazywa? :lol: Jednak wątpię by tym razem na sali było tak rodzinnie.

I tak, płakałam za Hanem Solo.

Edytowane przez AD_Ripper

96371963556eed45236468.jpg

• 2 tygodnie później...

Wiecie w jakim "przedziale czasowym" ma być osadzona akcja " Łobuza Pierwszego"? Przed "Przebudzeniem Mocy"?

A może Abrams da nam prezent za nudną wg mnie część VII, i ten film będzie takował o Eskadrze Łotrów, wiecie Wedge Antilles, te sprawy

Edytowane przez Rated R Lukasz
Cut my life into pieces this is my last resort

488890395537658f580056.jpg

Wiecie w jakim "przedziale czasowym" ma być osadzona akcja " Łobuza Pierwszego"? Przed "Przebudzeniem Mocy"?

Między III, a IV częścią. Ma opowiadać o wykradzeniu planów Gwiazdy Śmierci przez Rebelię.

A może Abrams

Abrams nie ma nic do nowego filmu :P

i ten film będzie takował o Eskadrze Łotrów, wiecie Wedge Antilles, te sprawy

Marne szanse. Już wiemy, że mamy główną bohaterkę, widzieliśmy część osób które będą z nią współpracować. Jeśli już, to prędzej spodziewałbym się nawiązań do Kyle Katarna i Jan Ors.

i ten film będzie takował o Eskadrze Łotrów, wiecie Wedge Antilles, te sprawy

Marne szanse. Już wiemy, że mamy główną bohaterkę, widzieliśmy część osób które będą z nią współpracować. Jeśli już, to prędzej spodziewałbym się nawiązań do Kyle Katarna i Jan Ors.

Akurat szanse na Wedge'a są większe niż na Katarna i Ors. Przecież całe Expanded Universe zostało wywalone do śmieci, a postać Antillesa pojawiała się w filmach i pojawia się w nowokanonicznych komiksach.

Akurat szanse na Wedge'a są większe niż na Katarna i Ors. Przecież całe Expanded Universe zostało wywalone do śmieci, a postać Antillesa pojawiała się w filmach i pojawia się w nowokanonicznych komiksach.

Nie zrozumiałeś. Nie napisałem że te postacie się pojawią, a tylko że mogą do nich nawiązać i puścić oczko do fanów EU. Wiele osób analizujących trailer pisze, że Jyn Erso mocno kojarzy się z Jan Ors, a postać grana przez Diego Lunę przypomina w jakimś stopniu Katarna.

The Founder

Czyli historia McDonalda, opowiadające losy Raya Kroca.

Czemu ciekawe? Jak Michaela Keatona nie było tak teraz rok w rok bierze udział w projektach, które są potencjalnymi pewniakami na Oscary.

Edytowane przez Melville
Just when they think they got the answers, I change the questions. Roddy Piper 1954 - 2015

Nie jest to film, a serial. Nie ma jeszcze żadnego zwiastuna, ale napisać o tym muszę.

Dziś zobaczyłem bardzo ciekawą informację i muszę przyznać, że czekam już na ten serial.

Serial powstanie na podstawie powieści "Omerta" autorstwa Mario Puzo. Opis książki wygląda następująco:

Omertà – zmowa milczenia – pozwoliła włoskiej mafii przetrwać przez lata. Jej złamanie oznacza śmierć i utratę honoru. U schyłku XX wieku honor ma jednak poważnego konkurenta – PIENIĄDZE. Czy to właśnie one są motywem zabójstwa popełnionego w biały dzień w samym środku Manhattanu na Raymonde Aprilem, czołowym amerykańskim mafiozie, który przed trzema laty zerwał z działalnością przestępczą? Czy może chodziło o złamanie mowy milczenia?

Scenariusz pilota jest już gotowy, reżyserem projektu został Antoine Fuqua. Za produkcję opowiada The Weinstein Company. Póki co nic nie wiadomo na temat daty premiery.

Uwielbiam twórczość Mario Puzo, Omerte również już czytałem, więc jak się postarają to mogą zrobić bardzo fajny serial. Mam nadzieje, że jeszcze w tym roku będzie.

1 miejsce w typerze TNA w 2011 r

http://total-nonstop-action.blogspot.com/ --> najlepszy blog o TNA

Fan wrestlingu od 25.02.2005r

Reprezentant TNA Originals

• 10 miesięcy temu...

• Reputacja:   1

Zaczynam się jarać na ten film :shock: Mnie zwiastun bawił praktycznie cały czas. Jeśli to nie wszystkie gagi, to może być pozytywne zaskoczenie tego lata. Działa też sympatia do głównego duetu, jak i sporo fajnych ratowniczek :wink:

50608915156a3743c1fa34.jpg

• 3 tygodnie później...

Znowu komedia. Czuje, że najlepsze mogliśmy już zobaczyć, a wraz z czasem trwania filmu, dobry humor przyćmi jakaś banalna fabula. Ale obsada jest tak dobra, że ja na pewno nie przejdę obojętnie :wink:

• 1 rok później...

Jak odkopywać temat, to chyba tylko dla tego zwiastuna? Wygląda bardzo przyzwoicie. To się może udać.