Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

say whaaat !?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   3
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

Dookoua ciemno ... Pierwsza myśl : otwórz oczy ... Nie mógu , czuł , że powieki są ciężkie . Nie tak ciężkie , jak po spaleniu kilku jointów , ciężkie , przyklejone do siebie , czuł przeraźliwy ból z tyłu głowy , leżąc twarzą do czegoś zimnego , twardego .. Nagle usuyszau kroki ... Bezradność , której byu świadomy spowodowaua jednak naguy kop adrenaliny , przypuyw agresji , światło .. Lekko otworzył oko , ujrzau czarne niebo , gdzieś w oddali , gwiazdy .. Spróbowau się ruszyć jednak byuo paraliżujący ból emanujący z tyłu głowy byu silniejszy ... Kroki byuy coraz bliższe , zdobyu się na wysiuek i poruszyu ręką , kroki zamieniły się w bieg , nad głową ujrzał niewyraźną , rozmazaną sylwetke .. Zamknoł oczy ... Blask ... Przypomniał sobie . Nagle dotaruo do niego to , co stauo sie jakieś 2 godziny temu . Leżał na parkingu w kałuży krwi . Nie mógł się ruszać . Ale nie to byuo najważniejsze , nie to , że przeraźliwy ból uniemożliwiau mu chyba wszystko poza oddechem , nie to , że ktoś stau nad nim , nie to , że byuo mu przeraźliwie zimno ... Psycho wiedziau , co jest najważniejsze ... Wtedy usłyszał damski , ciepuy guos ..

guos - o Boże !

To raczej nie byuo pocieszające ... Psycho , niesiony z chwili na chwile narastającą agresją spróbowau się podnieść ... Delikatnie ruszył ręką , spróbował przerzucić ją nad bezwładnie leżącym ciałem ... Po chwili usyszau drugi guos , mniej ciepuy , męzki ...

guos - nie ruszaj sie , ku*wa , czuowieku ... masz rozwaloną całą głowe . nie ruszaj sie !

damski guos - dzwonie na pogotowie !

męski guos - pieprz go , to przecież wróg , kobieto !

Biauy znowu spróbowau się podnieść , tym razem z lepszym skutkiem - udauo mu się przerzucić ręke na drugą strone , otworzyć oczy , poczuł przeraźliwy ból z tyłu głowy , zobaczył tylko jasne światło , a po chwili , kiedy obraz troche sie wyostrzył .. ujrzał przed sobą Marlene oraz Lorda DeMarco ..

Lord - Widzisz , już sie obudziu . To typowy frajerek , twardzielek . Zapomnij o nim , da sobie rade albo niech tu zdechnie .

Marlena [ wystukując numer ] - Jesteś bez serca .

Lord - Wiem , kobieto ..

DeMarco w tej chwili odbiera telefon swojej managerce po czym rusza w strone samochodu . Marlena chcąc nie chcąc rusza za nim , wsiadają razem do furki i odjeżdżają . Tym czasem Psycho , ciągle ledwo widząc , stoi już na czworakach ... Jego białe ciuchy są pobrudzone , a rozerwana z tyłu i postrzępiona z przodu maska cała zalana krwią , która jest już zaschnięta .. Jednak po chwili pojawia się nowa , która zaczyna cichutko kapać na asfalt ... Psycho ponownie otwiera oczy , ukazuje mu się obraz z parkingu , gdzieś jakby wzwolnionym tempie ... Psycho stoi wraz z Candi rozglądając się , spostrzega trzech typów w kominiarkach ... Tempo krytycznie zwalnia , Psycho odpycha Candi , rzuca się na typków dając jakoś z nimi rade i wtem trzask .... Chce ale nie może ... Nie może chociaż wie , że musi ... Rosnąca wciąż agresja , adrenalina , którą serce wściekle pompuje razem z krwią .... Ponownie mruga oczami ... Obraz jest troche bardziej jaskrawy jednak ciągle zdecydowanie rozmazany ... Psycho jednak nie daje za wygraną ... Z ogromnym trudem , przezwyciężając ogromny ból ... Stawiajedną stope na asfalcie , po chwili drugą ... Tylko po to , żeby spowrotem upaść na ziemi uderzając do tego w asfalt głową ... Ból powraca ze zdwojoną siłą , Psycho jednak ze zdwojoną siłą przezwycięża go , ponownie próbuje się podnieść ... Milion myśli plus ta jedna najważniejsza ... Nagle kroki , przyspieszony oddech , ktoś chwyta go za ramie ... Słyszy głos .. Scythera ..

Ruthless - O stary , zderzenie z tirem czy ufo ?

Psycho z ogromnym trudem staje prosto na nogach , podpierając się o Scytchera .... Próbuje coś powiedzieć jednak słowa grzęzną w gardle ... Spluwa na ziemie krwią ... Ponownie próbuje , wychodzi niewyraźny bełkot ....

Scyther - Czuowieku , nie beukocz , trzeba zadzwonić na pogotowie albo do kostniocy , masz lepszy pomysł ?

Biauy [ z ogromnym trudem , przezzaciśnięte zęby ] - Pier*olony sku*wysynu , gdzie jest Candi ?

Scyther [ przez telefon ] - Tak , pod halą AWF ... Dziękuje . [ zwracając sie do Psycho ] Co Ty powiedziałeś !?

Biauy jednak w odpowiedzi bierze zamach i chce uderzyć Scythera jednak ten w pore puszcza ramie Białego , który traci równowage i przewraca się na ziemie ...

Scyther - Zdychaj psie .

Czarny obraz ... Po chwili blask , Psycho otwiera oczy , czuje rozchodzące sie po jego ciele środki uśmieżające ból oraz przyjemnie odchodzący ból ... Widzi jednak tylko biały dach karetki , próbuje się ruszyć jednak jest to niemożliwe , lekarz , drugi , strzykawki , skalpel , ból z tyłu głowy , na siedzeniu maska .... Głos dochodzący gdzieś z odległości 100 metrów ' nie zasypiaj , słyszysz ?!?! ' , trzask , wybuch , ciemność .

Sobota . Kamera ukazuje jakiś niski murek . Lekko oddala się , widać teraz , że chodzi o schody , po obu stronach dwie poręcze , gdzieś z boku wjazd dla inwalidów . Kamera ciągle , delikatnie , powoli oddala się , widać już całe schody i część budynku , po chwili widać drzwi , wielki napis ' szpital ' , kręcą sie lekarze , pielęgniarki , pacjentów jakby mniej . Widać szklane drzwi , które ni stąd ni zowąd otwierają sie i wychodzi z tamtąd dobrze zbudowany , wysoki na ponad 2 metry typ , w kręgach awf znany [ albo i troche mniej ] jako ochroniarz Psycho , którego niestety zabrakło na ostatnim Outbrake'u , kiedy to miauy miejsce te okrutne sceny . Gość o pseudonimie roboczym Jojo , ubrany jest w czarne lakierki , czarny , idealnie skrojony na niego garnitur od Armaniego , spod rękawów wystaje zuoty rolex , spod drugiego jakiś gruby , złoty łańcuch , na palcu zuoty sygnet , na oczach czarne okulary . Jojo powoli schodzi ze schodów , kamera robi obrót , widać czarnego Lincolna Navigatora , ogólnie współczynnik zaje*istości jest wysoko wysoki - wiadomo , szerokie alufele , mnostwo chromu , pozatym buyszczący lakier , czarne szyby , ogólnie fura , która ciągle i ciągle naku*wia na mocnym lansie . Jojo dochodzi do furki , słychać charakterystyczny ' beep ' alarmu , otwiera drzwi kierowcy , chwyta białą maske , która leżała bezwładnie na siedzeniu , pozatym kilka toreb [ zapewne z ubraniami ] po czym zamyka drzwi , kolejne ' beep ' po czym Jojo wraca do wnętrza szpitala . Mija kilka minut . Drzwi ponownie otwierają się , pojawia się znany jush wszystkim ochroniarz , który podtrzymuje drzwi , widać wnętrze szpitala , peuno lekarzy i innego badziweia , którego można się tam spodziewać jednak jest też coś specjalnego i maxymalnie niespotykanego : otóż widzimy Psycho , który stoi jednak tyłem do kamery , Biauy nie ma na głowie założonej maski - trzyma ją w ręku . Widać , że ' rozmawia ' z jakąś ponętną pielęgniareczką , która po chwili takiej rozmmowy ulega wabikom w buękitnych oczach Biauego i daje mu numer .. Psycho zakuada na głowe maske po czym odwraca się w strone kamery . Jest jak zwykle extrawagancko zaje*iście ubrany i w stuprocentach nastawiony na lansowanie swojej niezwykle mauo skromnej osoby . Bo w koncu najlepszy jest , nie ? :) Na stopach niezwykle białe butki , pozatym lekko szersze , wycierane jeansy , biała bluza z dużym kapturem + biała jak zwykle maska z dużymi , czarnymi rogami , do tego dochodzą jeszcze dwa lśnąco zuote łąńcuchy na szyi , jeden zakończony listkiem kany , drugi zaś dużym , złotym P#1 , pozatym białe okularki alpina magic zasłaniające oczy , spod niby niechcąco lekko powiniętego rękawa bluzy nieśmiało wyłania się złoty rolex [ kryptoreklama to stałe źróduo utrzymania takiego pana jak Great One . ] , na palcu widać złoty sygnet .. Psycho powoli , nienaturalnymi dla siebie , prostymi , małymi kroczkami dochodzi do schodów , powoli z nich schodzi , dochodzi do Navigatora .

Biauy - Jojo , do ku*wy nędzy , ile razy Ci mówiuem , że kupując samochód masz sie najpierw mnie spytać o zdanie ! Mamy drugi taki sam w garażu !

Jojo [ zmieszany ] - Tamten jest biały .

Psycho - To nie zmienia faktu , że nie mam humoru i nie wsiąde do tego Twojego brudnego krążownika szos . Co za syf ! Got weed ?

Jojo nie odpowiada tylko rzuca torebką jointów w strone Biauego , ten chwyta je , wyciąga z torebeczki blanta , wpycha go do ust i przypala ... Pokazuje ręką ochroniarzowi , żeby zgrabnie sie oddalau , a sam , chowając jointy do kieszeni bluzy , rusza powolutku przed siebie , kamera cięgle pokazuje go od przodu . Psycho spogląda w obiektyw , chwyta bucha po czym wydmuchując dym mówi ..

Psycho - Widzisz mnie , ch*ju ? Znowu tu jestem . 10 razy mocniejszy , 10 razy bardziej zmotywowany , 10 razy mocniej wku*wiony i 100 razy bardziej chcący wyrwać Ci serce po czym schować je do worka na hamburgera i wrzucić do niszczarki albo pod walec . Dobrze wiesz , że mówie do Ciebie , ci wszyscy w dupe je*ani hipokryci w niebieskich mundurach wezmą każdy hajs za zamknięcie dupy , a od Ciebie pewnie dostali go dość sporo ... Mylące informacje nie są jednak mylące , te je*ane , poprzekręcane fakty i alibi za zuotych trzydzieści nie wystarczą , żebym dau Ci może spokój , odszedu z awf i ch*j . Co to to nie , mój Ty wuoski , wszechmocny kozanostro . Mam tam jeszcze do zauatwienia kilka spraw , nie myśl , że zapomniauem .. Bo kiedy jush ona będzie przy mnie , a Ty będziesh leżąc pod moimi nogami i skomlau z bólu , wtedy dowiem sie , co jej zrobiueś ... I dopiero wtedy poniesiesz kare . To , co stanie sie na autbrejku to będzie dopiero początek , śniadanko dla wuja Psycho . Bo żeby mnie powstrzymać musisz mieć obok bande goryli , sam nie dasz rady , wniosek jest prosty : zuapie Cie gdzieś , kiedyś , kiedy będziesz sam , a wtedy masz < akcentuje > totalnie przeku*wione , frajerku , suyszysz !?

Biauy strzela niedopalonym jointem w obiektyw po czym odpala drugiego jointa .. Po czym ciągle idąc przed siebie mówi

Great One - Może to moja wina , moje pier*olone zaniedbanie , może to przeze mnie stauo sie tak , a nie inaczej , może to ja sam zauatwiuem sobie to , co dostauem ... To nie ma znaczenia . Może nie ostrzeguem Was wszystkich wystarczająco , może niepowiedziauem wszystkiego , może zjaduem jedno zdanie , które teraz rozpier*ala mnie od środka , łamie mi kręgosłup , wyrywa serce i wrzuca je do kosza w poapierowej torbie z macdonald's . OK , zdarza sie , wypadek przy pracy . A za buędy się puaci , czyż nie ? OK , zapuaciuem . Nie uświadomoiem Cie widać , wystarczająco dobrze , mój Ty pier*olony oprawco w postaci zakompleksionego piz*oryjca , który wyręcza się innymi , o konsekwencjach . Ok , dostauem wpier*ol , miauem wstrząs mózgu , w guowie huczy mi do tej pory , wystarczy . Jednak nie Tobie . Wolaueś wynająć jakichś je*anych pseudo szakali , postanowiueś odegrać sie w inny sposób . Wiesz , że mówie do Ciebie , je*any śmieciu ... Jesteś tylko śmieciem , w tym swoim garniturku z bazaru na rogu , w tych swoich okulrkach , które zaje*aueś jakiemuś bezdomnemu na kwadracie , z tym swoim imażżżżem wuoskiego mafioza , cosanostra , te sprawy ... ( Psycho pociąga jointa ) Myślisz , że sie przestrasze ? Tu jest zasadnicza różnica między nami , Ty pieprzysz tylko do majka , a gówno robisz . A ja mówie do Ciebie .... I wierz mi , że to , co powiem ... To tylko wstęp do tego , co Cie czeka . Ot taki mega pier*olony bonus , je*ana kumulacja , zapytasz ... Czym sobie zasłużyuem na taki zaszczyt ? Otóż odpowiem Ci , panie Shidato . Odpowiem Ci . Zrobiueś coś , czego nie powinien zrobić nikt . I każdy , kto zrobiu to raz przekonau sie o tym , że Psycho nie tylko mówi . Psycho udowadnia . Zrobiueś coś , co jest bardzo trudne , wręcz fizycznie nie możliwe ale tylko do momentu , w którym przekraczasz granice . Możesz mnie bić , upokażać , nasyuać na mnie swoich kolegów z gay party italy , możesz flugać , opowiadać historie ... Możesz wszystko oprócz jednej rzeczy . Bo ta wuaśnie rzecz powoduje , że Psycho zaczyna się gotować . Ta wuaśnie jedna rzecz powoduje , że agonia , która gdzieś we mnie drzemie przybiera postać wulkanu bliskiego erupcji , gotuje się wszystko w środku , ogólnie to jak pieprzony earthquake , huragan , powódź i gradobicia w jednym . Psycho sie wku*wia . A ci , co mnie znają to wiedzą .. Że tak naprawde , żeby wku*wić Biauego ... trzeba naprawde mocno się zmęczyć ... Albo pójść na uatwizne jak jakiś pieprzony frajer , którym byueś zawsze i zostaniesz nim ... Jednak nieważne w jaki sposób to zrobisz . Nie ważne jak , kiedy , co i gdzie ... Ważne , że Psycho ma teraz w guowie tylko jeden cel i wierz mi , nie chcesz wiedzieć o nim wszystkiego . Wiesz jush , o co mi chodzi , prawda , ci*o ? Prawda , pier*olony gejszo ? Prawda , Ty zdupy wysrany , arogancki , bezmyślny ch*ju !? Myślisz , że tak trudno to wywnioskować ? Kto jest kto ? Rozje*aueś mi guowe , leżauem pare dni w szpitalu ale wracam ! Wracam po to , żeby zrobić to , co musze zrobić . Żeby sie zemścić i udowodnić Ci , że tak naprawde najważniejsze jest w Twoim życiu tylko jedno zdanie . Nie dotykaj Candi . A Ty ... Nie dość , że dotknoueś ją to jeszcze tym , w jaki sposób to zrobiueś mocno tym .. < akcentuje > dotknoueś mnie . A teraz ja mam zamiar dotknąć Ciebie . Tak , że będzie to najbardziej ku*ewsko zuy dotyk , jaki możesz sobie wyobrazić . ( Psycho zatrzymuje sie , zsuwa okulary na czubek nosa i spoglądając w obiektyw swoimi już mocno przekrwionymi oczami pełnymi nienawiści i agresji ) Ogarniasz , frajerze !?

Psycho idąc do tej pory spokojnie, jakby przyspiesza kroku , kopiąc przy tym jakiś niewinny , zielony kosz na śmieci .

Biauy - Wróćmy do początku , uznajmy , że nic nie ma , totalny haos , zero . I od tego momentu żyjcie dziwki z jedną , wmurowaną w Waszą psychike myślą o Biauym : możesz zuamać mi ręke , mam jeszcze jedną ... Możesz zumac mi drugą , spoko .. Mam jeszcze nogi , jakoś sobie poradze . Łamiesz mi nogi . Ok , zrosną sie . Mówisz , bluzgasz , obrażasz , straszysz ... Ok , Psycho przyjmuje to wszystko do wiadomości i za to czeka Cie kara . Bo to wszystko możesz robić . Ale zapamiętaj ... I mówie serio , ku*wo , zapamiętaj bo drugi raz tego nie powtórze tylko wytłumacze Ci ręcznie i to tak , że w guowie do końca życia będziesz mieć palące sie siano . < akcentuje > Nigdy , ku*wa , nie dotykaj mojej kobiety . Chciaues mnie wku*wić , zdenerwować ? Must say that : udauo Ci sie . A może chciaueś ... Mnie zmotywować ? Dać mi dodatkowe 3 kilogramy mocy , jeden ku*ewsko ważny cel , co ? Pewnie nie ... But say what !? To tesh Ci sie ku*ewsko udauo , wiesz ? ( Psycho zatrzymuje sie , spogląda w kamere ) Widzisz mnie ? ( rusza do przodu ) To patrz bo Psycho bez Candi to Psycho bez ograniczeń , expect unexpected , sku*wysynie !! Nie wiem na pewno , kim dokuadnie jesteś , moge sie tylko domyślać .. < urywa > Jednak nie będe sie , ku*wa , domyślać . Tylko przyjde do Ciebie wtedy , kiedy będziesh sie tego najmniej spodziewau , wybije Ci zęby moim przyjacielem - panem kijem hokeyowym . Potem położe Twoją ręke na ziemi i będe tak długo uderzać w nią tym pier*olonym kijem , aż na asfalcie zostanie tylko krwawa miazga przypominająca zakrwawioną szmate ... Kiedy będziesz skomlau z bólu zabiore sie za Twoją drugą ręke .. Kiedy będzie jush po niej .... A Ty nigdy juch więcej nie dotkniesz nieswojej kobiety … I ledwo widząc na oczy , zobaczysz w nich moją twarz ... I usuyszysz pytanie , które zadaje wszystkim .. Pytanie , którego może spodziewasz sie i czekasz na nie i , co najważniejsze , znasz na nie odpowiedź ... A może pytanie , które wydaje Ci sie totalnie bez sensowne , nie wiesz nic o tym i nie znasz odpowiedzi , co wtedy ? Cóż , masz pecha ... A ja pójde szukać dalej . ( Psycho niewyraźnie sie uśmiecha ) Bo znajde tego kaprawego sku*wysyna , który dotknou ... < Psycho cedzi suowa przez zaciśnięte z nerwów zęby > Który zrobiu cokolwiek Candi ... Rozumiesz , pieprzony mystery kidnaperze !? Znajde Cie . Znajde Cie choćbym miau przez to wylecieć z tego je*anego AWF , choćbym miau potem iść siedzieć , choćby miauo mnie zabić Twoich 6 gorylów przydupasów .. A tak na marginesie - bring it on , fellaz , i'm w8tin . Bo teraz musicie mnie zabić , żeby sie mnie pozbyć . Anywayz : znajde Cie i porozmawiam z Tobą tak , że do końca życia będziesz mieć uraz do kobiet i do wszystkiego , co biaue , będziesz zauatwiać sie przez metalową rurke , a szame będą podawać Ci dożylnie bo zmasakruje tak Twój parszywy , wredny ryj , że nie będą mogli go odróżnić od Twojej dupy .. Zresztą nigdy , ku*wa , nie mogli . Możesz zacząć sie bać , skur*ysynie , Psycho idzie po Ciebie . I chwila , w której Cie zobacze , potem chwila , w której przypier*ole Ci kijem w zęby , w której będe łamać Ci ręce i w końcu chwila Twojej odpowiedzi ... Jest jush niezwykle blisko . Rozumiesz ? Wiem , że tak . See you sooon , cockdrinker .

Biauy zatrzymuje sie przy jakimś kiosku .. Kupuje wode , przepłukuje gardło , zapala kolejnego jointa ....

Psycho - Trudno nie zauważyć oglądając to gorące gówno w telewizji , że mówie zupeunie nie na temat , what da fuck iz goin' on , White Bwhoooi !? O czym Ty pieprzysz - zapytasz ale odpowiem Ci szybciej niż myślisz : cel jest jeden . A to , że mam jakąś tam kaprawą i nudną walke sparingową z jakimś pieprzonym blondaskiem z deską serfingową w dupie jest mówiąc krótko : chuj , a nie ważne . Mimo , że poprzedni pieprzony outbreak byu jak earthquake w moim wnętrzu , totalny rozpier*ol ale wiesz co , Krzysiu ? To przechodzi , jak kac i teraz znowu jestem ku*ewsko mocnym i zaje*iście dobrym graczem o czym przekonasz sie , soon bo jush w poniedziauek , mistrzu powierzchni fal morza północnego . Pokaże Ci the most electrofyin fuckin style in awf , in poland , bo to jest najbardziej pokręcony i wyindywidualizowanie zaje*isty styl na świecie . A Ty jesteś tylko pionkiem , którego musze ominąć , walka z Tobą jest jak joint , którego spale po drodze do odpowiedzi na pytanie , które mnie nurtuje , nie miej mi tego za zue : to nie Twoja wina , że Psycho akurat teraz jest maksymalnie zmotywowany i nie wiesz , co Cie czeka . I to , że jesteś inwalidą wojennym to chuja znaczy , sorry , no bonus this time . Bo wita Cie w tym mieście the real slim Psycho one we wuasnej osobie więc stul pysk dzi*ko i ustaw sie w kolejce po wpier*ol . Bo jestem dla Ciebie niczym pier*olony Posejdon , narzuce Ci takie fale , że obudzisz sie rano na plaży z deską w gębie i mózgiem w suoiku . Rozzzzumiesz !?

Psycho niespodziewanie kopie w kamere , obraz znika .

AWF Fuckin Corporation .

Associated Weed Frendz Inc.

czekam na recenzje tego rozjebanego syfu . [ to jakieś 30% moich prawdziwych możliwości ] sorka . :)

[ Dodano: 2005-10-16, 19:49 ]

wogóle to dopiero teraz przypomniauem sobie , że miauem napisać , że na użycie Lorda DeMarco feat. Marlena oraz Scythera miauem pozwolenie . ;)

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mu

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• mu

mu 1 odpowiedź