Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Attitude Wrestling Awards 2010 - Głosowanie

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

1. Wrestler Roku: Daisuke Sekimoto (BJW & Zero-One)

2. Najgorszy Wrestler Roku: Takashi Iizuka (NJPW)

3. Najlepszy Babyface: El Generico (ROH & PWG)

4. Najlepszy Heel: Sabian (CZW)

5. Feud Roku: Kevin Steen vs. El Generico (ROH)

6. Najgorszy Feud Roku: Hiroshi Tanahashi vs. Toru Yano (NJPW)

7. Tag Team Roku: Motor City Machine Guns (TNA)

8. Najgorszy Tag Team: The Hooligans (IWA MS)

9. Największy Postęp: Jon Moxley (CZW & Dragon Gate USA)

10. Najlepsze Mic Skillsy: Sami Callihan (CZW)

11. Największa Charyzma: Nick Gage (CZW)

12. Najlepszy Cruiserweight (w tym high flyer): Prince Devitt (NJPW)

13. Najbardziej Przereklamowany: Brodie Lee (JAPW)

14. Najbardziej Niedoceniony: TJP (TJ Perkins)

15. Najlepsza Gala TV: Dragon Gate "Infinity"

16. Najgorsza Gala TV: CMLL "Lucha Libre on Cadena3"

17. Walka Roku (podać galę): Hair vs. Hair Match: BxB Hulk vs. Shingo (Dragon Gate "Kobe Pro Wrestling Festival 2010")

18. Najgorsza Walka Roku (podać galę): Bret "Hitman" Hart vs. Vince McMahon (WWE "WrestleMania XXVI)

19. Odkrycie Roku: AR Fox (CZW)

20. Rozczarowanie Roku: Brak CZW "Best of the Best" w 2010 roku

21. Najlepszy Nie-Wrestler (w tym manager): Billy Gram (CZW)

22. Najgorszy Nie-Wrestler (w tym manager): Shane Hagadorn (ROH)

23. Najlepszy Komentator: Lenny Leonard (Dragon Gate USA & EVOLVE)

24. Najlepsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna): PWG "Seven"

25. Najgorsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna): IWA Mid-South "April Bloodshowers 2010"

26. Najlepszy Finisher: Moonsault ze szczytu drabiny (Yuko Miyamoto)

27. Najgłupszy Storyline: ECW Originals w TNA

28. Najlepszy Entrance: Nick Gage (CZW)

29. Kobieta Roku: Sara Del Rey (Chikara & ROH)

30. Najlepszy Theme: Muse "Space Dementia" (Sami Callihan)

31. Wydarzenie Roku: Ponowna współpraca na linii CZW-BJW

https://forum.wrestling.pl/topic/23175-attitude-wrestling-awards-2010-g%C5%82osowanie/page/5/#findComment-214104

• Odpowiedzi 150
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

2

• Bonkol

2

• Wrstler

2

• Ghostwriter

2

Top użytkownicy w tym temacie

Tak jak wspomniał xero, postów już na 5 stron, a uzasadnień prawie żadnych, po prostu śmiech na sali. Zmobilizujcie się ludzie.

Moje podsumowanie ukaże się po nowym roku jak nadrobię zaległości z puro i indys. ;)

https://forum.wrestling.pl/topic/23175-attitude-wrestling-awards-2010-g%C5%82osowanie/page/5/#findComment-214108

1. Wrestler Roku - The Miz - Za całokształt, czyli zdobycie walizki MITB, świetne speeche i za zdobyte Mistrzostwo WWE.

2. Najgorszy Wrestler Roku - Drew McIntyre - Gdy są walki z jego udziałem nie oglądam ich, ponieważ mnie nudzą.Po prostu ten zawodnik nie przypadł mi do gustu.

3. Najlepszy Babyface - John Cena - Cena to Cena.Liczyliśmy na jego heel turn, ale tak się nie stało.Zasłużył na to, żeby być największym babyfacem, gdyż zbiera największy POP w federacji.

4. Najlepszy Heel - The Miz - Jego zachowanie, wygrywanie poprzez oszustwo itp.

5. Feud Roku - Cena vs Nexus - Ten feud zrobił na mnie największe wrażenie.Nexus pojawiło się znikąd.

6. Najgorszy Feud Roku - Kofi vs Drew - Wiecie co mysle o McIntyre'rze.

7. Tag Team Roku - Marella & Kozlov - Za zdobycie pasow TT oraz za to, ze dali im czas antenowy.Potrafia rozbawic publicznosc.

8. Najgorszy Tag Team - Evan Bourne i Mark Henry - Nie podoba mi sie mieszanina silnego zawodnika z high-flyer'em.

9. Największy Postęp - Wade Barrett - Za to całe zamieszanie i za liderowanie w Nexusie oraz za wygrana w 1 sezonie NXT.

10. Najlepsze Mic Skillsy - John Cena - Moglbym wstawic tutaj Miza badz Punka, ale postawilem na Cene, gdyz jego mic skille akurat mi sie podobaja.

11. Największa Charyzma - Randy Orton - Za gimmick Vipera.

12. Najlepszy Cruiserweight (w tym high flyer) - John Morrison - Ten zawodnik zrobił ogromny postep przez caly 2010 rok i teraz ma szanse zdobyc pas WWE.

13. Najbardziej Przereklamowany - John Cena - Za ciagle dawanie Title Shotow i za to, ze jest bejbifejsem.

14. Najbardziej Niedoceniony - Chris Jericho - Za to, ze nie dostal szansy posiadania pasa WWE.Wiemy, ze jest to doswiadczony zawodnik i jego ring skille tak samo jak mic są bardzo dobre.Do tego swietny heel.Mam nadzieje, ze jak powroci to jako face.Stary, dobry Y2J.

15. Najlepsza Gala TV - RAW - Prawdę mowiąc interesuje mnie tylko i wylacznie RAW.Po prostu czerwony brand ma cos w sobie.

16. Najgorsza Gala TV - NXT 3 - Przestalem to w ogole ogladac.Do tego niedoszle Divy."Nie robi" mnie to.

17. Walka Roku (podać galę) - Taker vs HBK (WM XXVI) - ...

18. Najgorsza Walka Roku (podać galę) - Sheamus vs Orton na Royal Rumble - Nudna, monotonna walka przy ktorej mimo tego, ze markuje Ortonowi o malo co nie zasnalem.

19. Odkrycie Roku - Daniel Bryan - Za jego powrot bodajze na SummerSlam i za zdobycie pasa US.Ten zawodnik moze w przyszlosci zostac swietnym Main Eventerem.Jego ring skille są swietne a jezeli poprawi wymowę to bedzie git.

20. Rozczarowanie Roku - Kane - Do feudu z Takerem bylo ok.Potem ten zawodnik z pasem Mistrza Świata Wagi Ciężkiej po prostu mi się znudził.

21. Najlepszy Nie-Wrestler (w tym manager) - Bearer - za powrot i za heel turn i zdrade Takera.

22. Najgorszy Nie-Wrestler (w tym manager) - Vickie Guerrero - "Exjuz mi"...

23. Najlepszy Komentator - Michael Cole - Lubie go sluchac.Zachowuje sie jak na heela przystalo.Do tego jego zachowanie przy walkach The Miza.

24. Najlepsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna) - Tables Ladders Chairs - Moim zdaniem najlepsza gala spod znaku WWE w tym roku.Dobre walki i segmenty.

25. Najgorsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna) - Bragging Rights - Nie lubie tej gali w WWE.Powinna byc zastapiona.Te pojedynki TT obydwu brandow mnie nudza.

26. Najlepszy Finisher - RKO - Dla mnie najlepszy finisher w WWE, robiony znienacka

27. Najgłupszy Storyline - Long i McIntyre - N/c.

28. Najlepszy Entrance - Randy Orton - Orton to moj ulubiony zawodnik w WWE wiec jego wejscie takze mi sie podoba.Takie na luzie, pewne siebie.

29. Kobieta Roku - Michelle McCool - Żona Takera moze sie podobac nie tylko jako kobieta, ale i jako Diva.

30. Najlepszy Theme - "Voices" - Moj ulubiony theme w WWE.

31. Wydarzenie Roku - Odejście HBK'a. - Szkoda odejscia takiego wrestlera, ktory tyle znaczyl dla WWE.Swietny wrestler.Zywa legenda wrestlingu.

https://forum.wrestling.pl/topic/23175-attitude-wrestling-awards-2010-g%C5%82osowanie/page/5/#findComment-214112

1. Wrestler Roku The Miz(Zunifokowane pasy TT, US champion, MiTB, WWE Champion)

2. Najgorszy Wrestler Roku Tyler Reks( słaby ring skill, nie podoba mi się :/)

3. Najlepszy Babyface John Cena(podobna mi się to co on robi w WWE, ale nie jest moim ulubionym zawodnikiem jest najlepszy, jako BabyFace)

4. Najlepszy Heel The Miz( No takie moje zdanie, chyba nie muszę uzasadniać...)

5. Feud Roku Cena vs Nexus(długi i trzyamjący w napięciu Feud... PS Trwa nadal!)

6. Najgorszy Feud Roku Kane vs Undertaker(powtórka... czyli to co WWE lubi... PORAŻKA!)

7. Tag Team Roku MCMG(Nie oglądam zbyt często TNA, ale ten TT przypadł mi do gustu)

8. Najgorszy Tag Team Drew McIntyre i Cody Rhodes(Krótki storyline z pasem mistrzowskim i rozpad... Bezsens!)

9. Największy Postęp John Morrison(Coraz to nowe akcje JoMo... Przyszłość WWE)

10. Najlepsze Mic Skillsy Edge(Jego Speach'e są zajebiste!)

11. Największa Charyzma Edge(tutaj nie mam uzasadnienia :D Poprostu takie moje zdanie)

12. Najlepszy Cruiserweight (w tym high flyer) John Morrison N/C

13. Najbardziej Przereklamowany Randy Orton(... Kontrowersyjny i słaby wrestler... Bardzo przereklamowany...)

14. Najbardziej Niedoceniony KaVaL(Jedna walka o pas i same porażki na SmackDown... Zwycięstwo NXT nie wystarczyło..)

15. Najlepsza Gala SmackDown(Najlepsze walki, fajne feud'y to właśnie daje nam SD!)

16. Najgorsza Gala TV SuperStars(porażka... zdiąć z anteny...)

17. Walka Roku (podać galę) Kaval vs Dolph Ziegler(Survivor Series)(To co pokazał KaVaL i Dolph było niesamowite!)

18. Najgorsza Walka Roku (podać galę) Kane vs Undertaker(Bragging Rights)(Starzy... wolni.. chyba więcej nei trzeba pisać...)

19. Odkrycie Roku Alberto Del Rio(Bardzo dobry Ring Skill, to samo z MicSkillem... ADR rlz!)

20. Rozczarowanie Roku David Otunga(Drewno... już dawno powinien być zwolniony...)

21. Najlepszy Nie-Wrestler (w tym manager) Michael Cole N/C poprostu wyśmienity:p

22. Najgorszy Nie-Wrestler (w tym manager) Vickie Guerero N/C

23. Najlepszy Komentator CM Punk(Jeżeli można to zaliczyć ;P Roxxuje...)

24. Najlepsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna) TLC(Wg mnie poprostu najlepsze PPV w roku)

25. Najgorsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna) Over The Limit N/C

26. Najlepszy Finisher Starship Pain(Jeżeli nie wiesz dlaczego patrzy wyżej...)

27. Najgłupszy Storyline Theodore Long i Drew McIntyre(Wolę do tego nie wracać.. żałosny storyline...)

28. Najlepszy Entrance Edge(Jego wejście jest najlepsze :P)

29. Kobieta Roku Kaitlyn(Moim zdaniem jedna z lepszych Div WWE... Zwyciężczyni NXT3)

30. Najlepszy Theme I Came to play(theme The Miz'a wygrywa :P)

31. Wydarzenie Roku Nexus na Raw!(TO było niezłe zaskoczenie!)

https://forum.wrestling.pl/topic/23175-attitude-wrestling-awards-2010-g%C5%82osowanie/page/5/#findComment-214134

• Urządzenie:  Windows

1. Wrestler Roku: Orton - Długo się zastanawiałem nad tym typem. W głowie miałem 3 osoby: Orton, Miz lub Cena. Zrobiłem przegląd wszystkich PPV, mniej więcej wydarzeń w ciągu roku, no i wypadło na Ortona. Pamiętam jak wiele mówiło się o tym, że to wieczny heel i że nie poradzi sobie z rolą face'a, a jednak sobie poradził, a nawet radzi sobie świetnie.

2. Najgorszy Wrestler Roku: Otunga - Nie chciałem głosować na nikogo z Nexus, bo ogółem jako grupa radzili sobie dobrze, ale niestety, nie potrafiłem znaleźć innego tak słabego zawodnika jak Otunga i głos musiał polecieć na niego. (oczywiście mógłbym zagłosować na np. Khaliego, ale prawie nie walczył, a chcę oceniać osoby, które występuję częściej na galach)

3. Najlepszy Babyface John Cena - kto inny mógłby dostać tą nagrodę, jak nie Cena ratujący nas od złego Nexus :P? Może i kibice na niego buczą, ale w WWE aktualnie nie ma tak wielkiego Face'a jak Cena.

4. Najlepszy Heel - CM Punk - oj ciężko mi było wybrać, a wybierałem między Barrettem, a Punkiem. Wybrałem jednak Punka, a to przede wszystkim przez SES, a potem niezmienne trzymanie poziomu w promach. Wade i jego grupa może byli niesamowicie udanym pomysłem, ale jednak CM lepiej sprawdza się jako "geniusz zła".

5. Feud Roku - Nexus vs Cena - to ten feud ciągnął praktycznie całe WWE i spowodował, że to RAW stało się najciekawszą tygodniówką.

6. Najgorszy Feud Roku - Taker vs Kane - głosuję na ten feud, ponieważ był to dla mnie ogromny zawód. Może i nie był to najgorszy feud pod względem poziomu (choć ten też nie był wysoki), ale robił się on dość nudny (ciągłe klimatyczne pogadanki braci na SD!), walki bardzo zawodziły, a zakończenie Hell in a Cell przelało czarę goryczy.

7. Tag Team Roku - Motor City Machine Guns - mimo iż nie oglądam TNA, to jednak głos na ich team, bo poziom Tagów w WWE jest bardzo słaby i żaden nie zasługuje na ten tytuł. Niech to będzie taki mój ukłon w stronę federacji Dixie :)

8. Najgorszy Tag Team - MVP & Mark Henry - drużyna wzięta z dupy, a do tego marna.

9. Największy Postęp - The Miz - Rok zaczął od pasa US, a skończył na pasie WWE, coś jeszcze :P?

10. Najlepsze Mic Skillsy - The Miz - świetne proma w ciągu całego roku. Miz to mistrz mikrofonu, świetnie się go słucha i na tym buduje on właśnie swoją pozycję w WWE.

11. Największa Charyzma - Alberto Del Rio - przychodząc do federacji ludzie krytykowali WWE, że zdjęli mu maskę, a tu się okazało, że pod nią kryje się najbardziej charyzmatyczna twarz WWE i to od lat (tak, nie boję się tego powiedzieć).

12. Najlepszy Cruiserweight (w tym high flyer) - Evan Bourne - gdyby tylko dostawał więcej czasu antenowego

13. Najbardziej Przereklamowany - Drew McIntyre - ciężko mi było znaleźć takiego zawodnika. Pomyślałem o dwóch osobach, Sheamus i Drew. Do Sheamusa zdążyłem się jednak przyzwyczaić i nawet mi wielce nie przeszkadza.

14. Najbardziej Niedoceniony John Morrison - może i właśnie zaczyna dostawać push, ale uważam, że to o wiele za późno, bo zasługiwał na niego wcześniej.

15. Najlepsza Gala TV - RAW - Nexus przyciągało przed telewizory i to właśnie dzięki nim wygrywa ta gala.

16. Najgorsza Gala TV - Superstars - gala, na której walczą jobberzy i osoby których normalnie nie widać na tygodniówkach. Nudy, nudy i jeszcze raz nudy.

17. Walka Roku (podać galę) - Shawn Michaels vs Undertaker - WM26 - skoro rok temu wygrała także walka między tymi panami, to teraz nie może być inaczej, zwłaszcza, że tegoroczna walka podobał mi się jeszcze bardziej. Ogólnie świetny pojedynek i dużo emocji.

18. Najgorsza Walka Roku (podać galę) Vince vs Bret Hart - WM26 - ogólnie żenada, żal się to oglądało.

19. Odkrycie Roku - Barrett - Del Rio czy Barrett? Jednak Wade, a wszystko dzięki przyciąganiu mnie do gal praktycznie przez cały rok.

20. Rozczarowanie Roku - Ted DiBiase - po rozpadzie Legacy to on miał być tym bardziej utalentowanym z dwójki on-Cody, a wyszło całkowicie na odwrót. I pomyśleć, że myślano, a podłożeniu mu Takera na WM. (A Raven zawsze powtarzał, że Cody jest lepszy :P)

21. Najlepszy Nie-Wrestler (w tym manager) Vickie - może i jest wkurzająca, ale robi to co do niej należy i wychodzi jej to świetnie.

22. Najgorszy Nie-Wrestler (w tym manager) - Hornswoggle - jedno szczęście, że już nie walczy, ale i tak jego pojawianie się nie wróży nic dobrego.

23. Najlepszy Komentator - Michael Cole - blisko był też Striker, ale jednak Cole. Trzeba docenić to jak jeszcze rok temu z najgorszego komentatora WWE stał się tak wyraźną postacią i teraz ciężko mi sobie wyobrazić RAW bez niego. (choć mam nadzieję, że WWE nie będzie przesadzać z jego interwencjami w walkach i tego typu rzeczami).

24. Najlepsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna) - SummerSlam - może i nie była to gala, która powalała swoim poziomem, ale zdarzyły się na niej dwa ważne wydarzenia, które bardzo mnie ucieszyły i wywołały wiele emocji. Były to powroty Takera i Daniela Bryana. To te rzeczy zdecydowały o wyborze przeze mnie tej gali na galę roku.

25. Najgorsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna) Over The Limit - przeglądałem swoje komentarze do gal, no i tej dostało się najbardziej, także otrzymuje nominację do najgorszej gali. Najciekawsze w tym jest to, że jest to gala be żadnego typowego tematu, co pokazuje, że WWE podjęło jednak dobrą decyzję tworząc tematyczne gale PPV.

26. Najlepszy Finisher - Justin Gabriel 450 Splash - cios bardzo efektowny, jedna z głównych broni Nexus.

27. Najgłupszy Storyline - Edge walczy z głupotą w WWE - po prostu było to głupie i dobrze, że nie trwało zbyt długo.

28. Najlepszy Entrance - Alberto Del Rio - wjazd samochodem, własny announcer, po prostu świetne.

29. Kobieta Roku - Michelle McCool - najbardziej wyrazista kobieta w WWE.

30. Najlepszy Theme - Nexus - bardzo fajny theme, pasujący do tej grupy

31. Wydarzenie Roku - HBK kończy karierę - wiele osób mówiło, że to nie jest prawdziwy koniec, ale jak widzimy HBK odszedł z wrestlingu na zawsze. Wydarzenie, o którym niewątpliwie nie zapomnimy bardzo długo, a walki HBK'a będziemy sobie jeszcze często przypominać.

https://forum.wrestling.pl/topic/23175-attitude-wrestling-awards-2010-g%C5%82osowanie/page/5/#findComment-214135

1. Wrestler Roku Kofi Kingston

2. Najgorszy Wrestler Roku Tayler Reks

3. Najlepszy Babyface Kofi Kingston

4. Najlepszy Heel Del Rio

5. Feud Roku Kane vs Edge

6. Najgorszy Feud Roku Swager vs edge

7. Tag Team Roku Marella i Kozlov

8. Najgorszy Tag Team Uzos

9. Największy Postęp Sheamus

10. Najlepsze Mic Skillsy Barett

11. Największa Charyzma Shawn Michaels

12. Najlepszy Cruiserweight (w tym high flyer) Kofi Kingston

13. Najbardziej Przereklamowany Cena

14. Najbardziej Niedoceniony Bourne

15. Najlepsza Gala TV This week in WWE

16. Najgorsza Gala TV NXT

17. Walka Roku (podać galę) Sheamus vs Orton Hell in a Cell

18. Najgorsza Walka Roku (podać galę) Mysterio vs UnderTaker Royal Rumble

19. Odkrycie Roku Del Rio

20. Rozczarowanie Roku Cena

21. Najlepszy Nie-Wrestler (w tym manager) KING Lawler

22. Najgorszy Nie-Wrestler (w tym manager) Vicke Guerrero

23. Najlepszy Komentator Punk

24. Najlepsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna) Raw goes to Old SChool

25. Najgorsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna) Hiac

26. Najlepszy Finisher Truble in Paradaise

27. Najgłupszy Storyline-

28. Najlepszy Entrance DX

29. Kobieta Roku Kelly Kelly

30. Najlepszy Theme DX

31. Wydarzenie Roku Cena Odchodzi :shock:

https://forum.wrestling.pl/topic/23175-attitude-wrestling-awards-2010-g%C5%82osowanie/page/5/#findComment-214138

1. Wrestler Roku - Chris Jericho

2. Najgorszy Wrestler Roku - Tyler Reks

3. Najlepszy Babyface - Edge

4. Najlepszy Heel - Jeff Hardy

5. Feud Roku - Nexus vs RAW

6. Najgorszy Feud Roku -

7. Tag Team Roku - Motor City Machine Guns

8. Najgorszy Tag Team - Santino i Kozlov

9. Największy Postęp - Jeff Hardy

10. Najlepsze Mic Skillsy - Randy Orton

11. Największa Charyzma - Mr. Anderson

12. Najlepszy Cruiserweight (w tym high flyer) - Evan Bourne

13. Najbardziej Przereklamowany - John Cena

14. Najbardziej Niedoceniony - Evan Bourne

15. Najlepsza Gala TV - Impact

16. Najgorsza Gala TV - NXT 4

17. Walka Roku (podać galę) - HBK vs Undertaker WrestleMania XXVI

18. Najgorsza Walka Roku (podać galę) - John Cena vs Wade Barrett TLC

19. Odkrycie Roku - Alberto Del Rio

20. Rozczarowanie Roku -

21. Najlepszy Nie-Wrestler (w tym manager) - Paul Bearer

22. Najgorszy Nie-Wrestler (w tym manager) - Michael Cole

23. Najlepszy Komentator - CM Punk

24. Najlepsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna) - Bound for Glory

25. Najgorsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna) -

26. Najlepszy Finisher

27. Najgłupszy Storyline -

28. Najlepszy Entrance - Alberto Del Rio

29. Kobieta Roku - Kelly Kelly

30. Najlepszy Theme - Jeff Hardy (Another)

31. Wydarzenie Roku - Jeff Hardy heel turn

https://forum.wrestling.pl/topic/23175-attitude-wrestling-awards-2010-g%C5%82osowanie/page/5/#findComment-214139

1. Wrestler Roku - AJ Styles

2. Najgorszy Wrestler Roku - Rob Terry

3. Najlepszy Babyface - Kurt Angle

4. Najlepszy Heel - AJ Styles

5. Feud Roku - Styles vs Angle

6. Najgorszy Feud Roku - Orlando Jordan vs Rob Terry

7. Tag Team Roku - Motorcity Machine Guns

8. Najgorszy Tag Team - Kozlov/Santino

9. Największy Postęp - Douglas Williams

10. Najlepsze Mic Skillsy - Mr Andeeersoooooooooon Andeeersoooon

11. Największa Charyzma - Mr Anderson

12. Najlepszy Cruiserweight (w tym high flyer) - PAC

14. Najbardziej Niedoceniony - Hernandez

15. Najlepsza Gala TV - iMPACT!

16. Najgorsza Gala TV - RAW

17. Walka Roku (podać galę) - Angle vs Styles iMPACT 04.01.2010

18. Najgorsza Walka Roku (podać galę) - Batista vs Cena WM XXVI

19. Odkrycie Roku - Generation ME

20. Rozczarowanie Roku - The BAND

21. Najlepszy Nie-Wrestler (w tym manager) - Ric Flair

22. Najgorszy Nie-Wrestler (w tym manager) - Hulk Hogan

23. Najlepszy Komentator - Mike Tenay

24. Najlepsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna) - Bound for Glory

25. Najgorsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna) - Wrestlemania XXVI

26. Najlepszy Finisher - Chaos Roll/Chaos Theory (Doug Williams)

27. Najgłupszy Storyline - Abyss jako przydupas Hogana

28. Najlepszy Entrance - Mr Anderson

29. Kobieta Roku - Angelina Love

31. Wydarzenie Roku - Debiut Hogana w TNA, ogólnie cały impact 04.01.10

https://forum.wrestling.pl/topic/23175-attitude-wrestling-awards-2010-g%C5%82osowanie/page/5/#findComment-214142

1. Wrestler Roku:Kurt Angle

2. Najgorszy Wrestler Roku:Jeff Hardy

3. Najlepszy Babyface:John Cena

4. Najlepszy Heel:AJ Styles

5. Feud Roku:John Cena vs.NEXUS

6. Najgorszy Feud Roku:Jay Lethal vs. Robbie E

7. Tag Team Roku:Motor City Machine Guns

8. Najgorszy Tag Team:Curt Chawkins i Vence Archer

9. Największy Postęp:John Morisson

10. Najlepsze Mic Skillsy:The Miz

11. Największa Charyzma:John Cena-widać to było na ostatnim RAW:)

12. Najlepszy Cruiserweight (w tym high flyer):Chris Sabin

13. Najbardziej Przereklamowany:Alberto del Rio

14. Najbardziej Niedoceniony:Kaval-wystarczy obejrzeć jego wlaki z innych federacji i już wiadomo na co go stać.

15. Najlepsza Gala TV:TNA IMPACT

16. Najgorsza Gala TV:WWE RAW

17. Walka Roku (podać galę):Generation ME vs. MCMG:TNA Final resolution-super szybkość i super walka.Jedna z moich ulubionych.

18. Najgorsza Walka Roku (podać galę):SHEAMUS vs. TRIPLE H (WM?)

19. Odkrycie Roku:Kaval-jeden z najlepszych w WWE,nie zasługuje żeby jobbować.

20. Rozczarowanie Roku:Daniel Brayan

21. Najlepszy Nie-Wrestler (w tym manager):Paul Bearer

22. Najgorszy Nie-Wrestler (w tym manager):Vickie Guerrero

23. Najlepszy Komentator:Jerry Lawrer

24. Najlepsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna):WWE TLC

25. Najgorsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna):WWE Bagging Rights

26. Najlepszy Finisher:450 Splash AJ styles

27. Najgłupszy Storyline:EV.2 vs. Fortune-ECW miało być tylko na jednej gali w TNA a tymczasem zostało na dłużej i to jest dla mnie głupotą.

28. Najlepszy Entrance:Kurt Angle

29. Kobieta Roku:Mickie James

30. Najlepszy Theme:Kurt Angle-uwielbiam słuchać jego wejściówki.Potrafię odtwarzać ją sobie pare razy pod rząd.

31. Wydarzenie Roku:Koniec kariery HBK-bez niego WWE nie jest już takie same.

Edytowane przez Kowal
https://forum.wrestling.pl/topic/23175-attitude-wrestling-awards-2010-g%C5%82osowanie/page/5/#findComment-214143

1. Wrestler Roku - Jeff Hardy [Pas Tna noi chyba tylko jedna walka przegrana]

2. Najgorszy Wrestler Roku - Matt Hardy [od początku roku tylko przegrywał, miał jakiś feud z Drewem ale to za mało jak na nazwisko Hardy]

3. Najlepszy Babyface - Randy Orton [chyba słychać na jego wejściówkach .. ?!]

4. Najlepszy Heel - Jeff Hardy [widać ze Hardy moze dlugo zostac heelem, obrzucany puszkami po tym jak wygral pas]

5. Feud Roku - Cena vs Nexus [ poprostu nie mam pomysłu na inny]

6. Najgorszy Feud Roku - Alberto Del Rio vs. Rey Mysterio [marne zakonczenie Rey wraca i spuszcza manto Albero]

7. Tag Team Roku - The Hart Dynasty [ przez długi czas mieli pasy TT]

8. Najgorszy Tag Team - Mr. Anderson & Jeff Hardy [chyba tylko 2 walki byli tag teamem]

9. Największy Postęp - The Miz [widac ze dostal szanse ... duzo pasów przez ostatni rok mu sie nazbieralo]

10. Najlepsze Mic Skillsy - Randy Orton [...]

11. Największa Charyzma - The Miz [ to co on wyprawia jak dostanie mikrofon ... heh zawsze zwala]

12. Najlepszy Cruiserweight (w tym high flyer) - John Morrison [ hmm... myslalem o reyu ale John jednak]

13. Najbardziej Przereklamowany - John Cena [zawsze mówią "Gwiazda wieczoru" John Cena, powoli mnie to irytuje]

14. Najbardziej Niedoceniony - Chris Jericho [komentatorzy mówią dziecko szczescia, ja bym powiedzial dziecko nieszczescia]

15. Najlepsza Gala TV - WWE RAW [bez gadania]

16. Najgorsza Gala TV - WWE Superstars [slaba nic sie nie dzieje]

17. Walka Roku (podać galę) - Jeff Hardy vs. Mr. Anderson vs. Kurt Angle (Bound For Glory) [zakonczenie fenomenalne]

18. Najgorsza Walka Roku (podać galę) - Kane vs. Edge ( Survivor Series 2010 ) [lepiej nic nie mówic]

19. Odkrycie Roku - Daniel Bryan [ mysle ze on ... Pas U.S]

20. Rozczarowanie Roku - The Undertaker [brakuje go na SD!, nie widze WM bez niego]

21. Najlepszy Nie-Wrestler (w tym manager) - Bret Hart [chyba każdy wie o co chodzi ... WM i potem wygranie pasa U.S]

22. Najgorszy Nie-Wrestler (w tym manager) - Vickie Guerrero [taaa to ... ehh niewarta uwagi]

23. Najlepszy Komentator - Michael Cole [heh ten to ma porytą banie]

24. Najlepsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna) - Bound For Glory [heel turn Jeffa Hardego, chyba 1-wszy w karierze]

25. Najgorsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna) - Over the Limit [nic]

26. Najlepszy Finisher - The Miz Skull Crushing Finale [ta akcja jest świetna, myslalem tez o Whisper In The Wind Jeffa Hardego]

27. Najgłupszy Storyline - Dolph, Vickie, Kaitlyn na NXT [ bez sensu, ale wydaje mi sie ze Kaitlyn odbije Zigglera Vickie jak zadebiutuje]

28. Najlepszy Entrance - The Undertaker [chyba każdy sie ze mną zgodzi]

29. Kobieta Roku - Maryse [kiedy ona wchodzi do ringu .... oahhh

30. Najlepszy Theme - The Miz [dobra muzyczka]

31. Wydarzenie Roku - zakończenie kariery HBK na Wrestlemani [ niestety HBK]

Edytowane przez MJz
https://forum.wrestling.pl/topic/23175-attitude-wrestling-awards-2010-g%C5%82osowanie/page/5/#findComment-214144

1. Wrestler Roku; The Miz

2. Najgorszy Wrestler Roku: Rob Terry

3. Najlepszy Babyface: John Cena

4. Najlepszy Heel: Wade Barrett

5. Feud Roku: Nexus vs RAW

6. Najgorszy Feud Roku: Bret Hart vs McMahon

7. Tag Team Roku: MCMG

8. Najgorszy Tag Team: EY i Orlando Jordan

9. Największy Postęp: Jeff Jarrett

10. Najlepsze Mic Skillsy: Mr. Anderson

11. Największa Charyzma: Wade Barrett

12. Najlepszy Cruiserweight (w tym high flyer): AJ Styles

13. Najbardziej Przereklamowany: Abyss

14. Najbardziej Niedoceniony: Douglas Williams

15. Najlepsza Gala TV: TNA Impact

16. Najgorsza Gala TV: WWE Superstars

17. Walka Roku (podać galę): Kurt Angle vs AJ Styles - Impact 4.01

18. Najgorsza Walka Roku (podać galę): Vince McMahon vs Bret Hart - WM26

19. Odkrycie Roku: Wade Barrett

20. Rozczarowanie Roku: "They"

21. Najlepszy Nie-Wrestler (w tym manager): Ric Flair

22. Najgorszy Nie-Wrestler (w tym manager): Hornswoggle

23. Najlepszy Komentator: Taz

24. Najlepsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna): TNA Genesis

25. Najgorsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna): Survivor Series

26. Najlepszy Finisher: Chaos Teory suplex

27. Najgłupszy Storyline: Abyss jako władca pierścieni

28. Najlepszy Entrance: Sheamus

29. Kobieta Roku: -

30. Najlepszy Theme: Jeff Hardy (heel)

31. Wydarzenie Roku: Atak Nexus

Edytowane przez Vistor
https://forum.wrestling.pl/topic/23175-attitude-wrestling-awards-2010-g%C5%82osowanie/page/5/#findComment-214146

1. Wrestler Roku - Shawn Michaels

2. Najgorszy Wrestler Roku - David Otunga

3. Najlepszy Babyface - Randy Orton

4. Najlepszy Heel - CM Punk

5. Feud Roku - Cena vs Nexus, Flair vs Lethal

6. Najgorszy Feud Roku - Robbie E vs Jay Lethal

7. Tag Team Roku - Motor City Machine Guns

8. Najgorszy Tag Team - Cryme Time

9. Największy Postęp - Dolph Ziggler

10. Najlepsze Mic Skillsy - Edge

11. Największa Charyzma - Chris Jericho

12. Najlepszy Cruiserweight (w tym high flyer) - Evan Bourne

13. Najbardziej Przereklamowany - Rey Mysterio

14. Najbardziej Niedoceniony - John Morrison

15. Najlepsza Gala TV - RAW

16. Najgorsza Gala TV - NXT

17. Walka Roku (podać galę) - Edge vs Mysterio vs Del Rio vs Kane (TLC)

18. Najgorsza Walka Roku (podać galę) - Barrett vs Orton (Bragging Rights)

19. Odkrycie Roku - Alberto del Rio

20. Rozczarowanie Roku - RVD

21. Najlepszy Nie-Wrestler (w tym manager) - Ric Flair

22. Najgorszy Nie-Wrestler (w tym manager) - Hornswoggle

23. Najlepszy Komentator - Michael Cole

24. Najlepsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna) - Lockdown

25. Najgorsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna) - Extreme Rules

26. Najlepszy Finisher - Styles Clash

27. Najgłupszy Storyline - Kane vs Taker

28. Najlepszy Entrance - Edge

29. Kobieta Roku -

31. Wydarzenie Roku - Odejście HBK, atak Nexus

https://forum.wrestling.pl/topic/23175-attitude-wrestling-awards-2010-g%C5%82osowanie/page/5/#findComment-214148

• Reputacja:   10

1. Wrestler Roku-Jeff Hardy

2. Najgorszy Wrestler Roku-Tyler Reks

3. Najlepszy Babyface-Big Shpw

4. Najlepszy Heel-Jeff Jarret

5. Feud Roku-Cena x Nexus

6. Najgorszy Feud Roku-Orton x Edge

7. Tag Team Roku-Motor city machineguns

8. Najgorszy Tag Team-Eric Young & Orlando Jordan

9. Największy Postęp-Matt Morgan

10. Najlepsze Mic Skillsy-Ric Flair

11. Największa Charyzma-Ric Flair

12. Najlepszy Cruiserweight (w tym high flyer)-John Morrison

13. Najbardziej Przereklamowany-John Cena

14. Najbardziej Niedoceniony-John Morrison

15. Najlepsza Gala TV-Impact

16. Najgorsza Gala TV-Superstars

17. Walka Roku (podać galę)-MCMG vs Beer Money w Ultimate X na impact

18. Najgorsza Walka Roku (podać galę)-RVD vs Tommy Dreamer na Turning Point

19. Odkrycie Roku-Wade Barret

20. Rozczarowanie Roku-Kaval

21. Najlepszy Nie-Wrestler (w tym manager)-Ric Flair

22. Najgorszy Nie-Wrestler (w tym manager)-Hornswoggle

23. Najlepszy Komentator-Michael Cole

24. Najlepsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna)-TNA Lockdown

25. Najgorsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna)-WWE Over the Limit

26. Najlepszy Finisher-Chaos Theory Suplex (Doug Williams)

27. Najgłupszy Storyline-Kane&Taker&Bearer

28. Najlepszy Entrance-Jeff Hardy

29. Kobieta Roku-Mickie James

30. Najlepszy Theme-HBK "Sexy boy"

31. Wydarzenie Roku-rozwałka na RAW Nexusów

https://forum.wrestling.pl/topic/23175-attitude-wrestling-awards-2010-g%C5%82osowanie/page/5/#findComment-214149

1. Wrestler Roku-Randy Orton

2. Najgorszy Wrestler Roku-Rob Terry

3. Najlepszy Babyface-John Cena

4. Najlepszy Heel-Wade Barret

5. Feud Roku-CM Punk vs Rey Mysterio

6. Najgorszy Feud Roku-Rob Terry vs Orlando Jordan

7. Tag Team Roku-Motor City Machine Guns

8. Najgorszy Tag Team-Eric Young & Orlando Jordan

9. Największy Postęp-The Miz

10. Najlepsze Mic Skillsy-Mr.Anderson

11. Największa Charyzma-John Cena

12. Najlepszy Cruiserweight (w tym high flyer)-Evan Bourne

13. Najbardziej Przereklamowany-Abyss

14. Najbardziej Niedoceniony-Chris Jericho

15. Najlepsza Gala TV-WWE RAW

16. Najgorsza Gala TV-TNA Reaction

17. Walka Roku (podać galę)-Shawn Michaels vs The Undertaker WM26

18. Najgorsza Walka Roku (podać galę)-Bret Hart vs Vince McMahon WM26

19. Odkrycie Roku-Alberto del Rio

20. Rozczarowanie Roku-Ted DiBiase

21. Najlepszy Nie-Wrestler (w tym manager)-Ric Flair

22. Najgorszy Nie-Wrestler (w tym manager)-Hornswoggle

23. Najlepszy Komentator-Michael Cole

24. Najlepsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna)-WWE TLC

25. Najgorsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna)-WWE Fatal Four Way

26. Najlepszy Finisher-Air Bourne

27. Najgłupszy Storyline- Abyss i pierścień Hall of Fame

28. Najlepszy Entrance-CM Punk

29. Kobieta Roku-Natalya

30. Najlepszy Theme- Drew McIntyre Theme

31. Wydarzenie Roku-Atak Nexus na RAW

Do narzekaczy że bez uzasadnień. Czy głosując na przykładowo telekamery, każą wam uzasadniać wasze głosy? Nie, bo ważne są głosy, uzasadnień nikt nie liczy. Zawsze można założyć temat do dyskusji o swoich typach.

https://forum.wrestling.pl/topic/23175-attitude-wrestling-awards-2010-g%C5%82osowanie/page/5/#findComment-214152

1. Wrestler Roku - Rey Mysterio

Skłamałbym, gdybym twierdził, że markowanie nie miało z tym wyborem nic wspólnego, bo kibicuję Reyowi od czasów jego występów w WCW. Niektórzy mogą go nie lubić z powodu tego, że zachowuje się jak Pedobear, jednak mi bardzo podobał się na początku tego roku. Fakt, że pod koniec nie brał udziału w żadnych godnych uwagi storylinach (no może podpushował trochę del Rio), ale mimo to on był dla mnie wrestlerem roku.

2. Najgorszy Wrestler Roku - David Otunga

Sztuczne zachowanie w ringu i poza nim spowodowało, że za nim nie przepadam. Może jako gwiazda reality show jest dobry, jednak jako wrestlera go nie trawię.

3. Najlepszy Babyface - Rey Mysterio

Tak jak wpisałem w punkcie pierwszym bardzo go lubię i uważam, że ma wspaniały kontakt z publicznością (nie tylko dziecięcą), chociaż chętnie zobaczyłbym go w roli heela, bo nigdy go takiego nie widziałem w WWE i naprawdę myślę, że odgrywa zbyt grzeczną postać, dlatego brakuje mi Reya Misterio Juniora z WCW. Anyway, jak dla mnie jest dobrym facem, a w tym roku takich raczej nie było (chyba, że Edge).

4. Najlepszy Heel - Jeff Hardy

Hardy. TNA zacząłem oglądać z powodu trzech wrestlerów. Kurta, Danielsa i właśnie Hardy'ego. Dawno nie widziałem go jako heela i cieszę się, że to właśnie nim jest w TNA. Trochę nie pasuje mi do stajni Hogana, jednak szybko to przetrawiłem i myślę, że Jeff radzi sobie w tej roli świetnie.

5. Feud Roku - Undertaker vs Kane

Do tego feudu zaliczyłbym też feudy z SES, Reyem i Swaggerem dotyczące ataku na Takera. Później i tak domyśliłem się, że to Kane zaatakował swojego brata, jednak feud był IMO dobry, lecz nie świetny.

6. Najgorszy Feud Roku - Hornswoggle vs Orzeł Swaggera

No to jest chyba, a raczej na pewno zwykły żart. Niezbyt śmieszny niestety.

7. Tag Team Roku - D-Generation X

Walić to, że nie przepadam za Kliq. Zawsze lubiłem DX i nawet gdy powrócili jako Tag Team ta sympatia pozostała. Nie przeszkadzał mi nawet Hornswoggle, w sumie to był nawet fajny, podobał mi się jego Sweet Shin Music na Jericho na przełomie roku 2009 i 2010.

8. Najgorszy Tag Team - The Usos

Jak dla mnie to niczym się nie wyróżniają, nie zwrócili niczym mojej uwagi w przeciwieństwie do innych Tag Teamów, nigdy za nimi nie przepadałem.

9. Największy Postęp - The Miz

Nie przepadam za Mizem, ale myślę, że oglądając go przez rok wszyscy zauważyli jego postęp zarówno w Mic, jak i Ring Skillsach.

10. Najlepsze Mic Skillsy - Santino Marella

Może trochę przesadzę, ale nie pamiętam tak dobrego mówcy od czasów Rocka. Świetny gimmick, świetne Mic Skillsy, którymi zaimponował mi już od czasu debiutu. I śmieszny jest.

11. Największa Charyzma - Kurt Angle

Nie wiem czy muszę pisać tu jakieś uzasadnienie. Nie znam bardziej charyzmatycznego wrestlera i choć były czasy, w których go nienawidziłem to myślę, że ma wielką charyzmę i nie ma potrzeby bym myślał tutaj nad kimś innym.

12. Najlepszy Cruiserweight - Rey Mysterio

Jako, że jest wg mnie najlepszym wrestlerem tego roku to jest też IMO najlepszym cruiserweightem.

Jego przemówienia są zbyt sztuczne, jego rap również, a on sam jest przereklamowany. Ma bardzo wąski wachlarz ruchów, o mic skillsach już wspomniałem, a mimo to jest promowany na głównego face'a RAW. Morrison powinien go zastąpić.

14. Najbardziej Niedoceniony - Luke Gallows

Bardzo doceniam Gallowsa, zarówno za rolę Festusa jak i fałszywego Kane'a. Gimmick Gallowsa może nie był zbyt ciekawy, jednak myślę, że ten zawodnik mógłby pokazać coś dobrego i żałuję tego, że odszedł z WWE.

15. Najlepsza Gala TV - WWE SmackDown!

Przyznam, że Raw było o wiele ciekawsze jeśli chodzi o storyliny, ale naprawdę przejadło mi się to, że w każdym storylinie przedstawiany jest Cena walczący z . SmackDown w tym roku mi się podobało.

16. Najgorsza Gala TV - WWE Superstars

Same nudy i nic więcej. Nie wiem po co w ogóle to nadają, skoro więcej ludzi zainteresowanych jest tygodniówkami i NXT.

17. Walka Roku - Undertaker vs Shawn Michaels (Wrestlemania 26)

Na walkę czekałem już od jej zapowiedzi, gdyż obaj wrestlerzy należą do moich ulubionych. Wynik był dość przewidywalny, bo już wtedy krążyły plotki o przejściu HBK na emeryturę, jednak oglądając tą walkę nie nudziłem się i uważam, że stała na poziomie najważniejszego PPV roku czyli WrestleManii.

18. Najgorsza Walka Roku - Bret Hart vs Mr. McMahon (Wrestlemania 26)

O poprzedniej walce napisałem, że stała na poziomie tego PPV, ale o tej tego nie zrobię. Była nudna, Hitmana bardzo lubię, lecz najlepsze lata ma już za sobą, McMahon też, a nigdy nie był szczególnie dobry.

19. Odkrycie Roku - Alberto Del Rio

W sumie to żadne odkrycie, bo jako Caras Jr. też zachwycał, jednak WWE mądrze uczyniło oferując mu kontrakt. Świetnie odgrywa heela, świetnie odgrywa swój gimmick, ale moim zdaniem do ME mu jeszcze trochę brakuje. Myślę, że za kilka lat będzie jedną z twarzy tej federacji.

20. Rozczarowanie Roku - John Cena

A konkretnie jego feud z Nexus. Po jego "zwolnieniu" miałem nadzieję na ciekawy feud prowadzony przez niego poza ringiem, a w ringu przez kogoś innego, lecz nadzieja matką głupich.

21. Najlepszy Nie-Wrestler - Anonimowy GM Raw

W sumie to nie wiadomo nawet czy istnieje czy jest tylko dialogami stworzonymi przez bookerów, jednak jego decyzje były ciekawe i miały duży wpływ na główny storyline WWE RAW.

22. Najgorszy Nie-Wrestler - Hornswoggle

Towarzysząc Finlayowi był do zniesienia, jednak teraz zupełnie go nie trawię. Nigdzie nie pasuje i nie wiem czemu bookerzy chcą go na siłę wcisnąć do walk, szczególnie z badziewnym orłem.

23. Najlepszy Komentator - Jerry Lawler

Miałem zagłosować na Cole'a, ale riposty Kinga i jego ogólne zachowanie doprowadziły do tego, że nie miałem serca na zagłosowanie inaczej.

24. Najlepsze PPV - WWE Summerslam

Powrót Takera, powrót Bryana, ciekawe walki. Nie jestem w stanie tego bardziej uzasadnić, po prostu bardzo podobała mi się ta gala i bardzo mnie wciągnęła gdy ją oglądałem.

25. Najgorsze PPV - WWE Over the Limit

Over the Limit nie przyciągnęło mojej uwagi. Walki były ciekawe, jednak dużo mniej niż inne, dlatego jednak zdecydowałem, że będzie to akurat to PPV.

26. Najlepszy Finisher - 619

To już akurat nie z powodu markowania Reyowi, bo kiedy zostałem jego fanem (czasy WCW) to jeszcze nie używał sześćset dziewietnastki, po prostu uważam, że to dość kreatywne wykorzystanie ruchu, który wymyślony został jako tzw. "feint move".

27. Najgłupszy Storyline - Goldust i DiBiase

Zwykły zapychacz czasu, moim zdaniem obaj wrestlerzy powinni feudować z kimś innym, ich walki też były średniawe.

28. Najlepszy Entrance - CM Punk

Nic do uzasadniania, co do tego to każdy ma swój gust.

29. Najlepsza Kobieta - Natalya

Nie śledzę zwykle walk i storylinów Div, jednak to właśnie Natalya najbardziej przykuła moją uwagę (chociaż i tak myślę, że dobrych Div w WWE już nie ma, brakuje mi np. Lity, Stratus lub Torrie).

30. Najlepszy Theme - Luke Gallows

Zremiksowany pierwszy theme Big Showa (lub drugi) już po porzuceniu gimmicku "The Giant" o ile się nie mylę. Po prostu wpadł mi w ucho.

31. Wydarzenie Roku - Powstanie Nexus

Na początku myślałem, że NXT ma wyłonić jednego zawodnika, który zostanie jakimś midcarderem, a nie całą stajnię, kontrolującą RAW. To jest raczej wydarzenie tego roku.

Edytowane przez Revan
https://forum.wrestling.pl/topic/23175-attitude-wrestling-awards-2010-g%C5%82osowanie/page/5/#findComment-214167

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Mr_Hardy
      TNA AEW łatwo na bieżąco śledzić. Do tych dwóch chciałbym STARDOM, MARIGOLD I TJPW. W 2024 średnio wychodziło mi oglądanie regularne tych 3 japońskich federacji ponieważ mają dużo eventów i wystarczy 2-3 dni czegoś nie obejrzeć i robi się sporo do oglądania np. w STARDOM miewałem 3 miesiące zaległości. Dwukrotnie próbowałem nadrabiać i ni uja nie ma to sensu. Oprócz tych 5 federacji to pewnie będę oglądał sporadycznie jakieś pojedyncze gale.
    • CzaQ
      Zgadza się, jedziesz dalej.
    • MattDevitto
      Nowy rok, nowe postanowienia to i może jakieś nowe fedki, które każdy z nas chce oglądać. Warto się zastanowić, szczególnie, że obecnego wrs jest bardzo dużo do ogarnięcia. Z roku na rok też czasu jakby mniej do śledzenia tego wszystkiego. Stąd też tradycyjnie w styczniu przybywam do was z pytaniem:  ile fedek zamierzacie oglądać w 2025? Oczywiście oprócz ich wymienienia, napiszcie też co będziecie śledzić na bieżąco, z jakiej fedki np. rezygnujecie etc. Można też dodać jakieś federacje retro - choćby LU, macie jak zawsze pełną dowolność Poniżej dodaję link do tematu sprzed 12 miesięcy:
    • -Raven-
      Poza tym, całkiem sprytnie to rozgrywają, bo niby w tej walce Szefów żadne Bloodline nie może interweniować, ale Jokerem jest tu Drew, który może pomóc Soliście. Niby teoretycznie wiadomo, że Romek powinien ogarnąć, ale zawsze pozostaje ten element niepewności. Po drugie, bez sensu jest kończyć tak duży feud na zwykłej tygodniówce (a wygrana Rzymskiego to by było game over), co jeszcze bardziej zwiększa szanse Sikacza.   Oby nie, bo Stratna może w takim wypadku długo się pasem nie nacieszyć, a szkoda by było.
    • -Raven-
      Parasolkę.
  • Dodaj nową pozycję...