Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Z kamerą wśród ludzi....

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

(Widzimy obraz z kamery w środku Gdańska... Żuraw, Neptun i... Kopniak.)

(Majkel jest wyraźnie zajęty rozmową z piękną blondynką, i nie zwraca uwagi na kamerę, która jest coraz bliżej. Słychać urywek rozmowy)

Blondi:... a mój numer to 0700 07 07 007...

Majkel:A połykasz?

(Kamerzysta chrząknął porozumiewawczo do Kopniaka)

Majkel:O kur...de bele. Kochanie, zadzwonię... bo rozpalasz we mnie wszystko co najlepsze (nakłada nos clowna) o, widzisz, nawet nosek mi się czerwieni...

(Blondi całuje Majkela, a ten biegnie do kamerzysty)

Majkel Kopniak: Przecież mówiłem Ci, Józek, żebyś przyszedł z kamerą o 13.40... synchronizowaliśmy nawet zegarki!

Kamerzysta Józek:Eee... a Ty masz ze sobą zegarek? Bo mi stanął...

MK:Kogo obchodzi czy Ci stanął, zboczuchu!

KJ:Zegarek mi stanął... i na czuja przyszłem tu...

MK:Przyszedłem... dobra, whatever. Ale może powinieneś jednak pomyśleć o skończeniu szkoły podstawowej, bo błędy robisz, że uszy bolą...I używasz słów, których nie rozumiesz...

KJ:Co? To alibi to do mnie?

MK:Nieważne. Włączaj kamerę.

(Józek włącza kamerę)

MK do kamery: Witam państwa w pierwszym wydaniu ,,Z kamerą wśród ludzi"!

Dzisiaj przejdziemy się po moim rodzinnym Gdańsku, aby dowiedzieć się, co sądzą o AWF przeciętni Gdańszczanie!

(Zostaje puszczony theme AWF Powerman 5000 - Last Night On Earth i zmienia się ujęcie, muzyka cichnie i tworzy podkład)

MK:Przed nami pan Zbigniew!

Z:Witam.

MK:Co pan sądzi o AWF?

Z:Uwielbiam zapasy. Nie ma nic lepszego niż dwóch spoconych mężczyzn splecionych ze sobą w morderczym uścisku... tylko wziąć wazelinę i się cieszyć...

MK:Dość, cięcie! Józek, to się wytnie!

(Muzyka znowu się nagłaśnia, by po chwili ucichnąć...)

MK:Kolejnym gościem w naszym programie jest pani Zenobia Twarda!

ZT:Elo ziom.

MK:Kto jest Pani ulubionym zapaśnikiem AWF?

ZT:Big eL! Bo on jest spoko ziomal, czai bazę, i w ogóle się nie wychylyla...

MK:Ech... może jednak to nie był dobry pomysł te wywiady z fanami...

(Muzyka znowu się nagłaśnia, by po chwili ucichnąć...)

MK:Przed nami Pan Jacek Wisimulacha!

JW:Ahoj głupia szmato.

MK:Słucham? Jestem Majkel Kopniak... zwycięzca pierwszego matchu w AWF... i bardzo znany na świecie aktor... O co chodzi?

JW:Urban to mój chłopak! Ty suko!

MK:Aaa... rozumiem... Czekaj, jak Ty się nazywasz, bo zapomniałem?

JW:Jestem Jacek Wisimulacha...

MK:Haha... suka mojego brata tak się wabiła!

(Wisimulacha próbuje zaatakować Majkela Supronowską Kosą, ale Kopniak zgrabnie się uchyla, nakłada nos klauna i wykonuje na chłopaku Urbana Now THAT Was Funny!)

MK (do kamerzysty): Józek, zbieraj kamerę... Robię karierę jako aktor i jako wrestler... ale chyba jako reporter takowej nie zrobię...

KJ:Ta, ciesz się z tego co masz.

MK:Wcale nie jesteś taki głupi na jakiego wyglądasz, Józek...

KJ:Czekaj... Ty mnie obraziłeś? Moja matka jest gruba, co? Ech.. czemu ja się z Tobą przyjaźnię...

MK:Bo mam mózg i mięśnie, a Tobie tego brakuje.

KJ:No ta, zapomniałem.

(Obraz zaczyna wirować i nagle znajdujemy się na hali, gdzie odbywa się House Show AWF)

MM:Witamy państwa! To ostatnia gala poprzedzająca poniedziałkowe Outbreak. Jestem bardzo ciekawy jak to się wszystko rozwiąże.

SC:Sratatata... Wiadomo, że wygrają najlepsi!

(Nagle gaśnie światło... uderza muzyka Trapt-Head Strong, a publika zaczyna wrzeszczeć jak opętana!)

(CHEER)

(CHEER)

(CHEER)

(Kopniak wychodzi w hawajskiej koszuli, w ciemnych okularach Matrix i w krótkich obcisłych niebieskich gatkach. Wbiega na ring i wykonuje swoje pajacowane ruchy. Wędrówka Węgorza!)

(Publika szaleje, a Majkel prosi o mikrofon)

MK:Finally... Ups, to nie mój tekst...

(Publiczność zaczyna się śmiać)

MK:Whatever! Witam wszystkich, którzy przyszli podziwiać i śmiać się z Majkela Koooopniaaaaka!!

(Publiczność cheeruje, kamerzysta ukazuje nam kobietę która ma napisane na podkoszulku ,,Marry me, Kopniak")

MK:Już niedługo dam Wam kolejny powód do radości... kiedy to ośmieszę Vaclava i Knifera! Nie są oni godni stawać w ringu ze mną... Nie ta liga... Nie ta klasa...Ja jestem gwiazdą... a kogo mam przeciwko sobie? Depresyjnie chory Vaclav i nic nie potrafiący Oskar... Czego szukacie w AWF? Pod Kościół z tymi łapami!

(Publiczność znowu wpada w śmiech)

MK:Chętnie położyłbym moje drogocenne ręce na Was obu samemu...Ale tak się nie stanie. Mam partnera, TuanXa... Sam nie wiem o nim nic, prócz tego, że za pieniądze zrobi wszystko... Dobrze więc, słuchaj mnie TuanX, bo wiem, że jesteś tam w backstage... Zapłacę Ci odpowiednią sumkę, tylko zajmij się tymi szumowinami... We dwójkę opanujemy AWF! Opanujemy wrestling! Opanujemy świat! (Majkel wpada w demoniczny śmiech). Ups, wyrwało mi się.

(Publiczność nie przestaje skandować Kopniak, Kopniak, Kopniak!!)

MK:Jest jeszcze jedna osoba, która zasługuje na ostre lanie... Jej imię to...

(daje dokończyć publiczności)

Publika:...Urban!!

MK:Dokładnie... pokonałem go raz... pokonam drugi... a jeśli będzie trzeba to i trzeci.. czwarty...piąty...szósty...siódmy...

(mija 11 godzin)

...trzymiliardowy ósmy... i tak dalej, nie będę liczył, bo Was zanudzę...

(Majkel widzi, że hala zupełnie opustoszała)

MK:Cholera...

(Podbiega do kamery i włącza ją)

MK (do kamery):One way or another... Jestem tutaj, żeby dawać Wam radość... i żebyście poczuli IMPACT! A tak w ogóle to wiecie co mówi pingwin do pingwina? Nic, bo pingwiny nie mówią!! Haha, Now THAT Was Funny!

(Marek Mazur jako jedyny nie poszedł do domu tylko słuchał Majkela cały czas)

MM:Ostre słowa od nadziei polskiego wrestlingu, Majkela Kopniaka! Obiecał nam IMPACT, a czy uda się mu dotrzymać obietnicy dowiemy się już jutro, na drugiej gali Outbreak! Zapraszam w imieniu swoim, oraz Stanisława ,,Czoło" Czółkowskiego!

[ Dodano: 2005-10-15, 18:24 ]

Także czekam na komentarz i krytykę.

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Rabol

3

• Wee Man

3

• mnih

1

• Luk

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows

to faktycznie jest kopniak , mocny kopniak . tylko , że nie w tą strone , co trzeba troche .

wierz mi , nie chcesz mojej krytyki . :D

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

Bo on jest spoko ziomal, czai bazę, i w ogóle się nie wychylyla...

Jezeli czegos nie rozumiesz, to nie pisz o tym...

sam nie jestem dobrym eRPiarzem, wiec nie bede Cie oceniac...

napisze tylko, ze jestem szalenie zadowolony, ze mimo iz napisalem zalosnego eRPa to nie ja zostane spinowany :lol:

WZIĄŚĆ? W języku polskim nie ma takiego słowa! Mów poprawnie a będziesz pisać poprawnie.

[you] zostań bohaterem,

bądź honorowym dawcą krwi

Pomysl na pierwsza czesc RP nienajgorszy.. ale wyszlo tak sobie. Z takim gimmickiem mozesz byc tak kreatywny jak tylko chcesz.. Majkel moze byc zabawny na wiele sposobow, nie potrzebne byly Zenobie Twarde i Wisimulachy...

Jesli chodzi o druga czesc - ile razy mam powtarzac druga nazwa AWF jest RRR (Realizm Realizm Realizm) ? 11 godzin wyliczania ?

4302049614329261d90190.jpg

Sorry :(

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

Dlaczego ? Nie ma za co przepraszac tylko postarać się żeby następnym razem było lepiej.

No, no, fakt, ale po tym co przeczytałem raczej nie mam szans na wygraną podczas Outbreak, mimo, że Mnih napisał nawet niezłego rpoza...

No, no, fakt, ale po tym co przeczytałem raczej nie mam szans na wygraną podczas Outbreak, mimo, że Mnih napisał nawet niezłego rpoza...

Tego nie wiem, ale wiem że byłby to powód do zmartwień gdyby najbliższy Outbreak był ostatnim Outbreak'iem w historii, a przeczucie mówi mi że będzie ich nieco więcej.

hehe
"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem."

33412018941ee9d4524a0c.jpg