Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Najlepszy film / najlepsza płyta roku 2010

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   228
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Windows

W 2011r. czekam na Wasington , Larsa Von Tiera iczyli dokonczenie trylogi USA.

Mam nadzieje ze bedzie to poziom Dogmy i Manderley.

Street, obawiam się, że możesz się nie doczekać na "Washington", bo Lars podobno znudził się serią (po "Manderlay") i olał (porzucił pomysł) ostatni rozdział trylogii. Za nieformalne jej zakończenie (trzeci film) uznaje się "Dear Wendy" Thomasa Vinterberga, któremu Trier oddał scenariusz mający, w początkowych założeniach, być podstawą do zamknięcia trierowskiej "Trylogii Amerykańskiej". "Moja Droga Wendy" to jednak film sporo słabszy od "Dogville" czy "Manderlay" (oceniłem go na 6+/10), ale z pewnością także wart obejrzenia (pisałem o nim w dziale z dramatami).

Co do "Black Swan", to u mnie cały czas czeka on na premierę (łudzę się, że może jakoś na dniach pojawi się jego dvdrip, bo dysponuję tylko dvdcreenerem :wink:

https://forum.wrestling.pl/topic/23133-najlepszy-film-najlepsza-p%C5%82yta-roku-2010/page/3/#findComment-214514

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

7

• Bonkol

6

• N!KO

4

• Streetovs

2

Top użytkownicy w tym temacie

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Dodaj nową pozycję...