Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Zdecydowałem się pisać własne Diary o WWE. Roster jest taki jak w WWE w chwili obecnej, więc nie widze potrzeby wypisywania wszystkich zawodników. Jedyne co jest inne to to że u mnie Miz może wykorzystać walizkę też na SmackDown. Zacznę od RAW po gali Survivor Series.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

22.11.2010r

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/5/5e/WWE-RAW-LOGO.png

Jerry: Witajcie na pierwszym RAW po gali Survivor Series.

Michael: Odbyło się na niej kilka emocjonujących walk np. Kane vs Edge, Team Mysterio vs Team Del Rio itd.

Jerry: Randy Orton obronił pas WWE i w wyniku tego John Cena został zwolniony.

Michael: Tak, to wielka strata dla WWE. Ale miejmy nadzieję że John powróci już niedługo.

Jerry: Przed nami pierwsza walka dzisiejszego RAW. Santino zmierzy się z Mr. Money in the Bank The Mizem.

Singles Match

Santino Marella vs The Miz

Zabrzmiał gong. Miz ruszył na Marelle ale ten zrobił unik i przerzucił Miza nad sobą. Dołożył jeszcze Clothesline i Atomic Drop. Próba pinu 1...2... Miz odkopuje. Santino szykuje się do swojej akcji kończącej czyli Cobra. Miz jednak kopie go w brzuch i wykonuje mu Powerslam, po czym podnosi i mamy Skull Crushing Finally. Pin 1...2...3. Koniec tej dwuminutowej walki. Po walce na ring wbiegł Kozlov i chciał zaatakować Miza lecz ten wykonał mu Skull Crushing Finally. Po czym uniósł ręce w górę w geście zwycięstwa.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Promo zapowiadające galę TLC.

Singles Match

Daniel Bryan vs Ted Dibiase

Bryan na początku atakował Low Kickami lecz potem przeszedł do większej ofensywy. Bryan wykonał Dibiase'mu German Suplex i już szykował się na LeBell Lock lecz Dibiase się uwolnił i wykonał Clothesline, po którym dobijał Bryana serią Elbow Dropów. Podniósł go i wymierzył kilka uderzeń i kopnięcie w brzuch po czym dołożył Scoop Slam i Legdrop. Pin 1...2... i nie. Dibiase podnosi Daniela lecz ten łapie go za nogi i ręce i mamy Small Package 1...2... nie ma. Dibiase wściekły powalił Bryana potężnym Big Bootem, po którym pomyślnie wykonał Dream Street. 1...2...3. Ted Dibiase pokonuje mistrza Stanów Zjednoczonych.

We walk alone and we are one... Nexus w drodze na ring. Wade Barrett bierze mikrofon

Wade: Hehe. Mimo to że nie zdobyłem pasa jestem zadowolony. Dlaczego? Dlatego że Cena odszedł z WWE. Zresztą sam się do tego przyczynił, bo był sędzią. Niech ma pretensje do siebie. Pod koniec walki odepchnąłem go a on mnie w wyniku czego otrzymałem RKO. Oznacza to że John przyczynił się też do tego że nie mam pasa. Ma go Randy Orton. Zamierzam zawalczyć o ten pas jeszcze raz na TLC. Wtedy na pewno pokonam Ortona. Muszę to zrobić aby podkreślić że jestem urodzonym dowódcą.

I hear voices in my head... Randy Orton pojawia się na rampie z mikrofonem w ręku

Randy: Jestem tu w sprawie pasa WWE. Żeby walczyć o pas na TLC musisz na to zapracować. Dlatego GM RAW zgodził się abym ustalił walkę o miano pretendenta do mojego pasa.

Wade: Co? Nie masz prawa tego robić!

Randy: Teraz już mam. Dzisiejszy Main Event to walka Wade Barrett przeciwko...

Wade: Przeciwko komu?

Randy: przeciwko CM Punkowi.

Wade: Ale mi przeciwnik.

Randy: Jeszcze nie skończyłem. Będzie to No DQ Match.

Po tych słowach Randy udał się na backstage, a Wade był uśmiechnięty

Your time is up, my time is now... John Cena przy owacji fanów idzie do ringu.

John: Cześć wszystkim. Jak wiecie nie mam prawa już walczyć ale zawsze mogę legalnie kupić bilet i usiąść na krześle oglądając kolegów z branży. Jakiś czas wcześniej Wade mówił że mogę winić tylko siebie. Miał rację. To ja odliczyłem do trzech. To ja przyczyniłem się do swojego zwolnienia. Myślę że postąpiłem słusznie. Wczoraj gdy wróciłem do West Newbury przypomniałem sobie co osiągnąłem w WWE, 7 razy pas WWE, 2 razy World Heavyweight Championship. Początki mojej kariery to posiadanie pasa Stanów Zjednoczonych. Okolice 2006 roku, tag team z HBK'iem Shawnem Michaelsem, zdobycie World Tag Team Championships później rozpad i jedna z najlepszych walk na największej gali roku WrestleManii. Rok później kontuzja i wykluczenie z walk na parę miesięcy. Powrót na Royal Rumble 2008 i zwycięstwo. Mógłbym jeszcze długo opowiadać ale będę już kończył. Gdy wróciłem do domu moja mama się ucieszyła że spędzę z nią i z rodziną więcej czasu, że nie będę już wyjeżdżał, że zostanę. Życzę wam wszystkim tu zgromadzonym i tym którzy oglądają mnie w telewizji aby spełniły się wasze marzenia i abyście nie narzekali na życie. Ja nie narzekam i czuje się świetnie. Dziękuje wam wszystkim za chwile które razem spędziliśmy. Dowidzenia WWE Universe!

John Cena wychodzi na backstage przybijając po drodze piątki z fanami. Na backstage'u cały roster RAW pożegnał Johna.

Rozbrzmiewa theme Alberto Del Rio i on sam wjeżdża samochodem na rampę a po chwili zmierza w stronę ringu

Alberto: Witam was. Nazywam się Alberto Del Rio ale wy to już wiecie. Pozwolono mi wystąpić dziś na RAW, więc skorzystałem z okazji. Jestem tu aby uświadomić jaką jestem gwiazdą.

Ain't no make believe... John Morrison zmierza do ringu z mikrofonem w ręku

John: Alberto, ty nazywasz się gwiazdą? To jest śmieszne. Jeśli jednak tak uważasz pokaż co potrafisz i zmierz się ze mną tu i teraz 1 vs 1.

Alberto: Sam się o to prosisz.

Singles Match

Alberto Del Rio vs John Morrison

(...)Alberto miał przewagę nad Johnem i wykonywał mu różne akcje. Alberto wszedł na narożnik i wykonał Crossbody. Pin 1...2... John się wybija. Del Rio podnosi Johna lecz ten wykonuje mu Uppercut i Spinning Heel Kick. JoMo dokłada jeszcze STO Backbreacker i Neckbreacker. Pin 1...2... Alberto się nie poddaje. John podnosi Del Rio i uderza w twarz, Alberto mu oddaje i zaczyna się wymiana ciosów którą wygrywa Alberto. Del Rio uderza Morrisona kolanem w brzuch po czym JoMo upada na kolana, a Del Rio dokłada kopnięcie w twarz i Elbow Drop. Alberto podnosi Johna i wykonuje Gutwrench Suplex po którym uzyskuje 2 count. Morrison zwija się z bólu a Alberto obija go kopnięciami. Del Rio tauntuje ale John Morrison z zaskoczenia wykonuje mu Small Package 1...2... i nie. Alberto próbuje ataku lecz Szaman Seksu robi unik i wykonuje Pele Kick! Pin 1...2... nie ma! Morrison wchodzi na narożnik, czeka aż meksykanin się podniesie i wykonuje Missile Dropkick. John przeciąga Del Rio pod narożnik i próba Starship Pain lecz Alberto wyturlał się poza ring. Morrison lecz nie zaprzestał ataku i wykonał Crossbody za ring. Sędzia zaczyna odliczanie 1..2..3..4.. John wrócił ale Alberto dalej jest za ringiem 5..6..7..8..9 i Del Rio wraca na ring ostatkiem sił. John powala go Clotheslinem po czym podnosi i szykuje się na kolejny atak lecz Alberto unika i ciska nim w narożnik. Teraz Del Rio ma szansę chwilę odpocząć. Obaj leżą a sędzia liczy 1..2..3..4..5..6..7..8..9 obaj wstają w tym samym momencie. John próbuje uderzyć ale Del Rio robi unik i wykonuje German Suplex. Pin 1...2... i nie! Obaj zmęczeni ledwo mają siły na kontynuowanie walki. Alberto podniósł JoMo lecz ten wykonał mu Moonlight Drive! Morrison zmęczony doczołgał się do Del Rio i kładzie na nim rękę. 1...2...Del Rio odkopuje! Publiczność skanduje ''This is awesome'' i mają rację. Morrison wstał, zaraz po nim Alberto. John podszedł do lin i wykonał Flying Chuck. Ustawił się pod Starship Pain iii... Alberto w ostatniej chwili robi unik i John nie trafia. Morrison wstaje z pomocą narożnika ale Alberto wykonuje mu Enzuigiri w narożniku. Del Rio podnosi go i zakłada Rolling Cross Armbar. John próbuje się wydostać ale ma za mało siły i odklepuje. Tak więc zwycięzcą zostaje Alberto Del Rio.

Na backstage'u Josh Mathews rozmawia z Wadem Barrettem

Josh: Wade, za chwilę zmierzysz się z CM Punkiem w No DQ Matchu. Jak się czujesz przed tym starciem?

Wade: Czuję się bardzo dobrze i jestem przekonany że wygram a na TLC odbiorę pas Ortonowi. Jego panowanie się skończy. Ja zostanę WWE Championem i nikt mi nie odbierze mistrzostwa.

Do rozmowy dołącza się Randy Orton

Wade: A ty czego tu chcesz?

Randy: Pogadać, a co? Masz z tym jakiś problem?

Wade: Tak mam. Za chwilę zostanę pretendentem do twojego pasa.

Randy: Nie byłbym tego taki pewien.

Wade: A to niby dlaczego?

Randy: Zobaczysz.

Wade: Ja mam ze sobą pięciu ludzi.

Randy: A mnie gówno to obchodzi. Idź i pokaż że jesteś godzien walki o ten pas.

Wade: Skoro chcesz to proszę bardzo.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

No DQ Match for the #1 contender to WWE Championship at TLC

Wade Barrett vs CM Punk

(...)Przeważał CM Punk który atakował kopnięciami i uderzeniami. Punk wykonał Irish Whip i Flapjack. Odbił się od lin i dołożył Leg Drop. Pin 1...2... i nie. Punk podniósł Wade'a lecz ten go uderzył na co Punk odpowiedział Roundhouse Kickiem. Pin 1...2... Wade odkopuje. Barrett się podnosi a Punk wykonuje mu Step Up Enzuigiri. CM Punk wchodzi na narożnik i skacze na Wade'a lecz ten go odpycha i Punk ląduje na macie. Wade dokłada Powerslam i przechodzi do pinu 1...2... i nie ma. Punk wstaje a Wade szybko powala go Clotheslinem i wychodzi za ring po krzesło i uderza nim CM Punka kilkakrotnie. Wychodzi za ring ponownie i bierze stół który rozstawia w ringu. Odwraca się w stronę Punka ale ten z zaskoczenia wykonuje mu Bulldoga. Widzimy że reszta Nexus wbiega na ring i obija CM Punka. Ale zaraz za nimi wybiega roster RAW i przegania Nexus. Do ringu wbiega Randy Orton i wykonuje Barrettowi RKO przez stół i przeciąga Punka na Wade'a i mamy pin 1...2...3! CM Punk zostaje pretendentem do pasa WWE na TLC. Zrobił to z pomocą Ortona. Randy Orton podnosi CM Punka, unosi jego rękę w geście triumfu lecz po chwili Punk otrzymał RKO. Randy Orton wszedł na narożnik i wykonał swój charakterystyczny taunt. Po chwili wziął mikrofon.

Randy: Punk. Na TLC zmierzymy się w stypulacji jaka miał miejsce rok temu na tej gali w walce o pas WWE czyli w Tables Matchu.

Po tym co powiedział Orton Monday Night RAW zeszło z anteny.

Karta na TLC

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/4/49/TLC_Tables%2C_Ladders_%26_Chairs_(2010).jpg

WWE Championship Tables Match

Randy Orton © vs CM Punk

Zapraszam do komentowania

Edytowane przez Duke

10244105464ed23faa1aa33.jpg

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Duke

2

• HBKShawnMichaels

1

Top użytkownicy w tym temacie

26.11.2010r

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/a/a9/SmackDownWWElogo.png

Michael: Witam państwa na Friday Night SmackDown. Tydzień temu na gali Survivor Series Edge już miał pas w rękach odliczył Kane'a ale też Kane odliczył Edge'a i w związku z tym Kane zachował pas.

Todd: Dziś Edge pewnie będzie chciał rewanżu na TLC. A o tym już za chwilę.

You think you know me... Do ringu zmierza Rated R Superstar Edge

Edge: To co stało się na Survivor Series jest chyba żartem ze strony sędziego. Odliczyłem Kane'a lecz on mnie nie odliczył. Powinieniem zostać World Heavyweight Championem, lecz nie zostałem. Na TLC muszę zdobyć pas. Muszę pokonać Kane'a. Zrobię to dla was. Kane trzyma pas tak długo, że jest to już nudne. Pora na zmianę.

Nagle na rampie wybuchają płomienie i do ringu w towarzystwie Paula Bearera zmierza World Heavyweight Champion Kane

Kane: Co ty wygadujesz? To nie pora na zmainę mistrza. Ja jestem mistrzem i nim pozostanę po wsze czasy. A ty nie masz nic do gadania. Jest to też znak dla Undertakera. Zawsze to on był mistrzem, a teraz ja jestem lepszy. Odesłałem go na emeryturę i pokazałem który z braci destrukcja jest silniejszy i wytrzymalszy.

Nagle na hali gaśnie światło. Gdy się zaświeca Kane rozgląda się ale wszystko jest bez zmian i kontynuuje przemowę

Kane: Undertaker, jeśli to ty, to się wcale nie boję. Wyjdź i pokaż się osobiście.

Po chwili czekania dalej się nic nie dzieje

Edge: Kane nie rób z siebie idioty. To była tylko chwilowa usterka, a ty już myślisz, że to twój brat chce się na tobie zemścić. Przecież sam powiedziałeś, że odesłałeś go na emeryturę. Opanuj się!

Nagle jednak widzimy, że spod ringu wychodzi Undertaker i po cichu zabiera Paula Bearera pod ring. Edge wszystko widzi i nie reaguje a Kane jest odwrócony plecami i nie wie co się za nim dzieje. Undertaker jeszcze raz wchodzi na ring i stoi za Kanem.

Edge: Wiesz co Kane, zanim sobie pójdę chcę coś dodać. Odwróć się.

W tym momencie Kane się odwraca i dostaje Chokeslam od Undertakera a następnie Tombstone Piledriver. Undertaker wykonuje charakterystyczne dla siebie taunty po czym schodzi pod ring i wychodzi już ze związanym Paulem Bearerem, z którym udaje się na backstage.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Singles Match

Chris Masters vs Chavo Guerrero

Chavo atakował Mastersa kopnięciami aż w końcu Masters upadł na kolana i dostał kopniaka w twarz. Chavo przypina ale tylko 2 count. Guerrero podnosi Mastersa i wykonuje mu Dropkick, po czym wchodzi na narożnik i chce wykonać Frog Splash. Chavo leci ale Masters się odsuwa i Chavo nie trafia. Chris próbuje pinu 1...2... i nie. Chavo wstaje a Chris próbuje Masterlocka, ale Guerrero się wyślizguje i wykonuje Schoolboy 1...2... nie ma. Masters powala Chavo potężnym Big Bootem. Podnosi go i dokłada Spinebuster. Pin 1...2... kick out. Masters wykonuje Irish Whip i Back Body Drop. Masters podnosi Chavo ale ten go odpycha i wykonuje Dropkick w nogę. Chavo zakłada Mastersowi Figure 4 Leg Lock. Masters jest jednak blisko lin i chwyta je. Chavo puszcza chwyt. Chris wstaje a Guerrero wykonuje mu Suplex, potem drugi ale trzeci już Masters skontrował na swój. Obaj wstają w tym samym czasie. Chavo biegnie w stronę Mastersa ale ten robi unik i zakłada Masterlock. Chavo się rzuca chcąc się wydostać, lecz po chwili traci przytomność w wyniku czego zwycięża Chris Masters.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

W jakimś ciemnym pokoju widzimy Undertakera z porwanym przez niego Paulem Bearerem

Undertaker: I co teraz zdrajco? Zapłacisz za to co zrobiłeś na Hell in a Cell. Twój brat też zapłaci za to co przeszedłem. Za ten ból i cierpienie. Urządze wam takie piekło o jakim nawet nie śniliście. Zacznę już teraz.

Po tych słowach Undertaker wykonuje Chokeslam Paul'owi na stół który był w pokoju.

I'm perfection... Intercontinental Champion Dolph Ziggler w towarzystwie Vickie Guerrero idzie do ringu z mikrofonem w ręku. Jednak zanim zaczął mówić przerwało mu theme Cody'ego Rhodesa

Cody: Dolph, Dolph, Dolph. Słowa twojej piosenki kłamią. Wcale nie jesteś perfekcyjny. Za to ja jestem Dashing.

Dolph: No i co z tego, kto pozwolił ci się wpieprzać w mój czas na antenie?

Cody: Twój czas? Ja jestem Dashing i to ja powinienem teraz udzielać wskazówek jak być takim jak ja. Poza tym ten pas wyglądałby lepiej na moim ramieniu. Stoczmy walkę na TLC o twoje mistrzostwo.

Dolph: Ten pas pewnie by ubrudził twoje czyste ramiona i nie chciałbyś go nosić, co?

Cody: Najpierw bym go wypolerował bo pewnie są na nim twoje zarazki.

Sprowokowany Ziggler rzuca się na Rhodesa i zaczyna się brawl w parterze. Sędziowie odciągają ich od siebie. Po chwili rozbrzmiewa theme Teddy'ego Longa

Teddy: Przystopujcie panowie. Cody, jeśli tak chcesz tego pasa to dam ci szansę. Na TLC ujrzymy starcie Dolph Ziggler vs Cody Rhodes o Intercontinental Championship. To jeszcze nie wszystko. Pojedynek będzie miał dodatkową stypulację. Będzie to 2 out of 3 Falls Match.

Singles Match

Drew McIntyre vs Big Show

Od początku przeważał Big Show. Atakował Drew uderzeniami i kopniakami. Show wykonał Military Press Slam. Pin tylko do 2. Big Show dołożył Headbutt i Irish Whip w narożnik. Chciał dołożyć Splash w narożniku ale Drew się odsunął i Big Show nietrafił. McIntyre uderzył Showa w lewe kolano. Szkot obijał nogę olbrzyma aż założył na nią dźwignię. Big Show jednak doczołgał się do lin. McIntyre zaczął atakować również rękę Showa. Big Show po chwili odzyskał siły i sam przeszedł do ataku. Odepchnał Drew i powalił go Clotheslinem. Poczekał aż Drew wstanie i wykonał mu Spear. Próba przypięcia 1...2... kick out. Big Show podnosi Drew ale ten wykonał mu Clothesline w lewą nogę i Show upadł na kolana. Drew wszedł na narożnik i wykonał Missile Dropkick. Pin 1...2... i nie. McIntyre kopie Showa i zaczyna uderzać go w twarz aż w końcu Big Show się ocknął i zepchnął Drew. Szkot wykonał jednak Flying Clothesline ale Big Show ustał na nogach. Drew dołożył Flying Clothesline jeszcze raz, ale Big Show dalej stoi na nogach. Drew chce kopnąc Showa ale ten łapie go za nogę, lecz McIntyre wykonuje Enzuigiri. Drew odbija się od lin ale Big Show znienacka wykonuje mu KO Punch. Pin 1...2...3. Big Show zwycięża ten pojedynek.

Tag Team Match

Christian & Kofi Kingston vs Jack Swagger & Tyler Reks

(…) Jack Swagger i Tyler Reks trzymają Christiana w defensywie. Wykonują mu wiele dwójkowych akcji, a Christian robi wszystko aby dokonać zmiany. Swagger wykonuje Christianowi German Suplex Pin 1...2... i nie. Zmiana z Tylerem Reksem i ten od razu powala Christiana Clotheslinem i zakłada Abdominal Stretch. Christian krzyczy z bólu ale jakoś łapie się lin. Reks jednak wykonuje mu Spinebuster. Pin 1...2... Christian chwyta linę. Reks wynosi Christiana i wykonuje Powerslam. Zmienia się z Jackiem Swaggerem. Swagger od razu wykonuje Scoop Slam i chce wykonać Corner Slingshot Splash ale CC się odsuwa i Swagger nie trafia. Christian powoli czołga się w stronę narożnika i mamy zmianę po obu stronach. Kofi od razu powala Reksa i dokłada Dropkick i Russian Leg Sweep. Kofi wchodzi na narożnik i wykonuje Flying Crossbody. W żyłach Kingstona płynie adrenalina. Kingston szykuje się do Boom Dropu. Odbicie od lin i Boom Drop. Teraz Kofi szykuje się na Trouble in Paradise. Christian rzucił się na Swaggera aby nie przerwał akcji. Kingston już się obraca lecz Tyler Reks robi unik i trafiony zostaje Christian! Kingston w to niewierzy. Zapomniał jednak o Tylerze który wykonał mu Burning Hammer. Pin 1...2...3. Zwycięzcami są Tyler Reks i Jack Swagger.

Widzimy Matta Strikera który przeprowadza wywiad z Alberto Del Rio

Matt: Alberto, jak się czujesz przed dzisiejszym starciem z Edgem?

Alberto: Czuje się świetnie. Być może Edge okaże się być trudnym przeciwnikiem, ale ja tak nie sądzę.

Matt: Myślisz że Rey będzie próbował ci przeszkodzić?

Alberto: Ten mały chihuahua nie będzie w stanie mi przeszkodzić. Poradziłem sobie z nim gdy debiutowałem więc i teraz nie będzie problemu.

Matt: Dzięki że odpowiedziałeś na moje pytania.

Alberto: Adios.

Na backstage'u widzimy Kane'a szukającego najprawdopodobniej swojego ojca którego porwał Undertaker. Kane wchodzi do wszystkich pokoi i je przeszukuje w celu znalezienia Paula Bearera. Nic jednak nie znalazł.

Singles Match

Edge vs Alberto Del Rio

(…) Edge po wykonaniu Flapjacka uzyskał 2 count. Rated R wyniósł Del Rio na barki i wykonał Electric Chair Drop. Pin 1...2... kick out. Edge podnosi Alberto ale ten wykonuje Small Package 1...2... i nie. Del Rio powala Edge'a Clotheslinem i dokłada Running Crossbody. Próba zapięcia Rolling Cross Armbaru ale Edge szybko się uwalnia. Del Rio podniósł Edge'a i znów próbował swojego Armbaru ale Edge przekombinował to i wykonał Edgecution. Zmęczony już Edge szykował się na Spear. Alberto jednak wy turlał się poza ring. Edge nie czekał i wykonał Baseball Slide. Alberto leży za ringiem a sędzia liczy. 1..2..3..4..5..6..7 i Alberto jest już w ringu. Edge próbuje ataku lecz Del Rio unika i wykonuje Enzuigiri. Pin 1...2... kick out. Del Rio wykonuje Irish Whip i gdy Edge biegnie w jego stronę dokłada Powerslam. Meksykanin wchodzi na narożnik i wykonuje Flying Elbow Drop. Pin 1...2... nie ma. Del Rio zakłada Figure 4 Leg Lock. Rated R Superstar nie wytrzymuje bólu ale próbuje czołgać się do lin. Po chwili łapie linę ale Del Rio nie puszcza i sędzia liczy 1..2..3..4.. i Alberto puszcza chwyt. Edge się podnosi a Del Rio wykonuje mu Gutwrench Suplex. Próba pinu 1...2... kick out. Edge ledwo żywy, wstaje a Del Rio odbija się od lin ale Copeland robi unik i wykonuje Edge O Matic. Obaj leżą wycieńczeni tym pojedynkiem. Sędzia liczy 1..2..3..4..5..6..7..8 i Edge wstaje. Szykuje się na Spear. Alberto wstał a Edge bierze rozbieg. Meksykanin jednak się odsuwa i Rated R trafił w narożnik. Znów obaj leżą i sędzia liczy 1..2..3..4..5..6 wstaje Alberto. Podnosi Edge'a lecz ten odpycha go i mamy Spear! To może być koniec o ile Edge doczołga się do Alberto. Nie ma jednak tyle siły. Po chwili kładzie na nim rękę i mamy odliczanie 1...2... i kick out! Alberto jeszcze chce walczyć. Edge zdesperowany, podnosi Del Rio i chce wykonać Irish Whip lecz Alberto kontruje to na swój i Edge ląduje w narożniku. Del Rio bierze rozbieg i mamy Enzuigiri w narożniku. Edge pada na matę a Alberto pinuje 1...2... nie ma! Del Rio podnosi Edge'a i zakłada Rolling Cross Armbar. Edge próbuje doczołgać się do lin ale ma mało siły. Edge zawahał się czy odklepać czy nie, jednak nie odklepał a zdołał doczołgać się do lin i przerwać chwyt. Alberto zirytowany kłóci się z sędzią a Edge z pomocą lin wstał i wykonał Big Boota. Obaj leżą a sędzia liczy 1..2..3..4..5..6..7..8..9 Edge wstaje, podnosi Del Rio lecz ten chce wykonać mu Clothesline ale Edge robi unik, odbija się od lin i Spear! Po raz drugi dzisiaj. Edge przypina 1...2...3! Nareszcie. W tym długim i emocjonującym starciu Edge odnosi zwycięstwo. Ale nagle Kane wbiega na ring i atakuje Edge'a. Wykonuje mu Big Boot i Chokeslam.

AWESOME! I came to play... The Miz wbiega z walizką Money in the Bank i chce zrealizować kontrakt.

Singles Match for World Heavyweight Championship

Kane © vs The Miz

Miz od razu ruszył z atakiem na Kane'a lecz ten go odepchnął i wykonał Irish Whip w narożnik. Kane wziął rozbieg ale Miz się odsunął i Kane w niego nie trafił. Miz chwyta Kane'a pod Skull Crushing Finally i wykonuje swój finisher! To może być koniec. 1...2...3! The Miz zostaje nowym World Heavyweight Championem!

Friday Night SmackDown kończy się celebracją Miza.

Karta na TLC

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/4/49/TLC_Tables%2C_Ladders_%26_Chairs_(2010).jpg

WWE Championship Tables Match

Randy Orton © vs CM Punk

Intercontinental Championship 2 out of 3 Falls Match

Dolph Ziggler © vs Cody Rhodes

Zapraszam do komentowania

10244105464ed23faa1aa33.jpg

• 2 tygodnie później...

Będę totalnie szczery - czyta się tak... średnio.

Szkoda że walki są krótkię (nie licząc Main Eventów).

Brakuje ci bardzo feudów... I to widac. To znaczy starasz się to jakoś zrobic, ale skupiasz się na tych najważniejszych. To jednak można poprawic więc, mam nadzieje że w kolejnych show będzie to wszystko lepiej wyglądało

Aaaa i jeszcze Backstage mnie lekko przynudzało ;P

Rób - dobrze że masz chęci. A z czasem polepszych swoje Diary

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
      • 19 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Haha
        • Lubię to
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Za nami kolejny epizod NXT, który w głównej mierze skupił się na podbudowie nadchodzącego Vengeance Day. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych informacji z tego show. Na otwarcie Stephanie Vaquer pokonała Jacy Jayne, mimo próby ingerencji Fatal Influence. Link do filmu Na zapleczu doszło do spięcia na linii Zaria i Sol Ruca - Lash Legend i Jakara Jackson - Tatum Paxley, Tatum, Gigi Dolin i Shotzi. W ringu pojawił się Lexis King, który stwierdził, iż wreszcie zrozumiał, kim jest. Przekazał także, że ma plany na zmiany wobec Heritage Cup i kończy z bronieniem tytułu na zasadzie rund, czy pomocy narożników. Wypowiedź mistrza przerwał... powracający Fandango! Który przedstawił się jako JDC reprezentujący "The System" w TNA. Przekazał, iż rozmawiał z Avą i zawalczy o Heritage Cup. Link do filmu Ridge Holland pokonał Stacksa, a ponownie doszło do zamieszania z udziałem Izzi Dame. Link do filmu Zaria i Sol Ruca pokonały Gigi Dolin i Tatum Paxley. Doszło do zapowiadanego Vengeance Day Summit z udziałem mistrzyni NXT Giulii oraz pretendentek - Bayley i Roxanne Perez. Jednak nie tylko one miały swoje plany wobec mistrzostwa kobiet, bowiem... pojawiła się także zwyciężczyni kobiecego Royal Rumble Matchu - Charlotte Flair. A wszystko skwitowała... Cora Jade, atakując Giulię i Bayley kijem do baseballa. A blisko było, by oberwało się również i Perez. Link do filmu Link do filmu Link do filmu Choć Kelani Jordan pokonała Karmen Petrovic, to sędzia zmienił decyzję po przesadnym ataku Kelani na przeciwniczce po walce. W walce wieczoru A-Town Down Under pokonali mistrza NXT Oba Femiego i Tricka Williamsa. Jednak nie odbyło się bez ingerencji Eddy'ego Thorpe'a, który zaatakował Williamsa. Eddy okładał jeszcze Tricka po starciu. Link do filmu Link do filmu Skrót: Link do filmu Przeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl
    • KyRenLo
      John Cena: Czyli jedna tygodniówka w styczniu i zapewne ani jedna w lutym. Mam nadzieję, że później jakoś nabierze to rozpędu. Jade Cargill:
    • Tomos
      Dorzucą stypulację "if Roman wins, Rollins przeprasza za rozpad Shield" i ludzie będą klaskać uszami. Plus, to w końcu main event dla Punka
    • IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
  • Dodaj nową pozycję...