Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler listopada 2010

Wrestlerem listopada 2010 powinien zostać:  

70 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem listopada 2010 powinien zostać:

• The Miz
      25
    • John Cena
      19
    • Edge
      14
    • Kane
      2
    • Matt Morgan
      9
    • Jeff Jarrett
      1

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Głos leci na Miza. Zdobył pas WWE jest bardzo dobry przy micu. Jak dla mnie to i tak już dostał push chciał bym tylko żeby pas potrzymał do WM ale to raczej nie możliwe..
  • Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Koper

2

• -Raven-

2

• piotrzek123

2

• Ghostwriter

2

Top użytkownicy w tym temacie

Awesome u mnie zwycięża bezapelacyjnie

Głos na Mizerię. Zdobył WWE Title.

Zagłosowałem na Matta Morgana.Mimo,że jego walka z Jeffem nie stała na najwyższym poziomie,to jednak angle między nimi prowadzony jest świetnie.Matt jako face to dobry zawodnik.Przy mikrofonie bardzo dobry,w ringu wydaje mi się mniej zdrewniały,wiec wg mnie zasługuje na nagrodę Wrestler Miesiąca.

21413621404d57aa3f81990.jpg

• Reputacja:   375
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Powiem tak - każdy głosuje wg własnego uznania, ale nie potrafię znaleźć czynników wskazujących na Miz'a (jak głosuje tu większość), który poza zdobyciem tytułu HW (w takim wypadku - Jeff Hardy powinien bezapelacyjnie wygrać w zeszłym miechu a nie Barrett :twisted: ) i obrywaniem po dupie od Daniela Bryana - nie popisał się niczym innym w listopadzie :roll:

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Głosik na Kane :). Ciekawy feud z Edgem
you think you now me

18048063714d42cd72b114f.jpg

edge bo gdyby kane i on nie polozyli w tym samym czasie to edge mialby world heawyiegt champion :D
Sygna i avek by Filipoo666

3616707314ca8beeedf744.jpg

Miz - metroseksualista, którego nie kupuje jako me, dostał pas wwe :roll: ? Teraz niech tylko pofeuduje o niego z khalim i mamy me wrestlemanii (oczywiśćie żart).

John Cena - najważniejsza postać w wwe w tym miesiącu. Niby został zwolniony, ale i tak ma normalnie speeche oraz niszczy całe nexus i gdzie tu jest sens?

Edge - jedna z dwóch osób na które byłbym w stanie zagłosować z kandydatów. Świetnie promowany na face'a przez segmenty z bearerem i miejmy nadzieję przyszły world champion, bo kane powoli się nudzi, a edge w tej stypulacjii przegrał tylko raz.

Kane - WTF? Niby za co? Za to, że potwór co niszczył takera, czego nikt inny nie był w stanie zrobić nagle na sd ryczy? błagam ......

Matt Morgan - to druga osoba na która byłbym wstanie zagłosować. Dość nieźle pushowany w tym miesiącu, ale i tak przegrał z hardym i to 2 razy. Jeden z niewielu utalentowanych powerów

Jeff Jarrett - najgorszy gimmick roku + glupie segmenty z mma challenge :lol:

Ostaecznie moj glos idzie na edge'a. Oby w grudniu mial juz pas (sory za brak znakow polskich, ale mi nie dzialaja)

Z czystym sumieniem oddaję głos na Cenę, odwalił kawał dobrej roboty w promowaniu Barretta i świetnie odgrywał swoją postać rozerwanego rozterkami męczennika.

Cena! Teraz program z Nexus poszedł w złym kierunku ale mamy grudzień. W listopadzie wszystko było zajebiste, aż się czekało z niecierpliwością na to co się stanie. Chyba już drugi raz głosuje na Janusza olaboga:D

Miz, który siedząc głęboko w midcardzie zdobył tytuł i na musa chcą go wcisnąć na spot Ceny wygrał głosowanie. No cóż na forum niestety są ludzie, którzy myślą, że Miz naprawdę jest Awesome. No tak się żyje.

9077542924c72bcdfb4ec5.jpg

• Urządzenie:  Macintosh
  • Styl:  Jasny

Wrestlerem listopada 2010 został:

http://www.attitude.pl/gfx/wmiesiaca/112010.jpg

The Miz

Miz, który siedząc głęboko w midcardzie zdobył tytuł i na musa chcą go wcisnąć na spot Ceny wygrał głosowanie. No cóż na forum niestety są ludzie, którzy myślą, że Miz naprawdę jest Awesome. No tak się żyje.

Kazdy ma swoje zdanie i ja popieram ludzi glosujacych na obecnego champa

You'll Never Walk Alone

Wrestling > Entertainment

16011289824e0842330e2ed.jpg

Gdybym miał silić się na obiektywizm to może nawet zagłosowałbym na Johna Cenę za dobry storyline z Nexusem, który już trwa i trwa a mimo to się nie nudzi. Ale nie oddam bo za Jaśkiem nie przepadam

Bo go nie lubisz??? I co z tego. Takie głosowanie nie ma sensu. Oceniaj po tym co zrobił a nie czy go lubisz...

Bo go nie lubisz??? I co z tego. Takie głosowanie nie ma sensu. Oceniaj po tym co zrobił a nie czy go lubisz...

Ocena każdego z nas jest subiektywna. Jedni przyznają, że kierują się w głosowaniu swoimi sympatiami (jak ja) a inni zgrywają obiektywnych. Fakt, że np. jakiś wrestler mnie nudzi, że nie podoba mi się to i tamto składa się na jego ocenę. W przypadku postu, który cytujesz nie chciało mi się po prostu nad tym rozpisywać.

Nasz odbiór danego wrestlera jest sprawą kluczową! Przecież nie odmierzamy żadnemu wrestlerowi czasu przy micu i na ringu, jak głośno publiczność skandowała jego imię czy wywalczył tytuł czy nie. Gdybyśmy stosowali takie kryteria to można by było mówić o jakimś tam obiektywiźmie. I w tym przypadku głos w listopadzie dostałby pewnie Cena. Przy głosowaniu kierujemy się jednak własnym zdaniem.

Jasiek ma u mnie na wstępie problem. Musiałby przy story z Nexusem urzec mnie jakoś szczególnie, spowodować, że zmieniłbym zdanie na jego temat - np. to że jego patetyczne gadki są nudne. Tak się nie stało (pomimo, że story z Nexusem jest bardzo dobre a Cena dobrze wypada w tej historii, robi swoje) i głosu mojego nie dostał. Dla przykładu do niedawna myślałem, że Santino to straszna dupa a Kozlov to taki tam przeciętniak. Ale Santino z Kozlovem ostatnio zaczęli robić takie numery (dokładnie od skeczu z Sheamusem), że dzisiaj z chęcią ich oglądam. Zmieniłem zdanie. Z Jaśkiem tak nie jest i nic na to nie poradzę. Taki Miz - jak dla mnie - jednym wejściem potrafi przyćmić wszystko to na co silił się całym miesiącami Cena.

Od razu dodam - jeszcze raz - że nie jestem jakimś wrogiem Ceny ("Cena suck" itd.) ale po prostu niespecjalnie za nim przepadam. Moim skromnym zdaniem dostaje zbyt duży push. Mic skille takie sobie, na ringu też przeciętny, a o tym gimmicku amerykańskiego hero-patrioty wolę już nie pisać.

14453752125651e0a536c69.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...