Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler listopada 2010

Wrestlerem listopada 2010 powinien zostać:  

70 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem listopada 2010 powinien zostać:

• The Miz
      25
    • John Cena
      19
    • Edge
      14
    • Kane
      2
    • Matt Morgan
      9
    • Jeff Jarrett
      1

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Macintosh
  • Styl:  Jasny

Raw:

- The Miz - dobre i ciekawe proma przez cały miesiąc oraz zdobycie pasa WWE

- John Cena - dobrze prowadzona historia z Nexus oraz świetnie podbudowane starcie na SS

SmackDown!:

- Edge - chociaż walka na SS nie powalała to cała historia z Kanem jest prowadzona na przyzwoitym poziomie

- Kane - j.w.

TNA:

- Matt Morgan - duży push dla tego wrestlera i kilka wygranych w main eventach Impact

- Jeff Jarrett - całkiem składny feud z Samoa Joe z którego jak na razie wychodzi górą

Ankieta potrwa 5 dni, typy i uzasadnienia zostały ustalone przez redakcję Attitude.

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Koper

2

• -Raven-

2

• piotrzek123

2

• Ghostwriter

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Oddam głos na Johna Cene (niestety nie mogę dać na razie, bo wyskakuje błąd). Oddaje głos na Cene, ponieważ sprawiedliwie sędziował na walce Orton vs. Barrett, mimo to, że groziło mu odejście z WWE. A po za tym właśnie dobrze prowadził historię z Nexus. :P

Nowe prace.Zapraszam do mojej galerii:

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?p=198260#198260

4127036534d73f974dc3fe.jpg

Również głos na Johna. Listopad kręcił się głównie wokół niego i tego jak będzie sędziował. Wszyscy czekali na wybór Ceny w pojedynku o pas WWE.

9077542924c72bcdfb4ec5.jpg

Głos na Miza za to że wykorzystał MitB i zdobył pas... Mam nadzieję że dostanie jakiś konkretny push i będzie miał run z pasem do Elimination Chamber :D

• Reputacja:   1

Zastanawiałem się między Rated R Superstarem a Ceną. Po namyśle zdecydowałem się zagłosować na Edge'a. Dlaczego? Przez cały okres bycia na RAW był niszową postacią. Na transferze nie zyskali ani "czerwoni" ani Copeland. Gdy powrócił do "swoich" od razu zaczął rozdawać karty na Smacku... Zaczęło się jednak niezbyt ciekawego od nudnego feudu ze Swaggerem, potem doprowadzenie swojego brandu do zwycięstwa na Bragging Rights aż wreszcie na title shocie i ciekawym programie z Kanem kończąc. Po odejściu CM Punka na RAW oraz przy aktualnej kontuzji Undertakera to Adam jest teraz główną postacią na SmackDown! Listopad należał w mojej ocenie do niego (choć RAW też miało perełkę w postaci feudu Cena-Nexus) i na niego oddaję swój głos... Mam też osobiście nadzieję że na TLC PPV Copeland zdobędzie w końcu pas WHC gdyż bardzo na niego zasługuje...

Mój pierwszy post :)

Wg. mnie wrestler listopada to Miz. Zdobycie najważniejszego tytułu w federacji, ale po za tym znakomita robota wykonana przy micu.

Zastanawiałem się nad Edgem, Ceną i Mizem. Cena mi się w tym miesiącu jakoś nie podobał, choć zaskoczył mnie wynik walki SS. Miz zdobył pas, ale jakoś szału nie było (jednak nie kryłem radości jak usłyszałem "AWESOME!" po walce RKO z Barrettem) Głos leci na Rated R, bo był remis na SS (a Taker 3x przegrana), podobały mi się akcje z Paulem Bearerem i za to, że znów kosi na SD!. ^^

Even though you can't afford

The sky is over,

I don't want to see you go,

The sky is over.

11451308644e35975636c51.jpg

Mocnych kandydatów jest kilku: Kane, Miz, Cena. W TNA nikt się nie wybił ponad poziom.

Mój głos na Kane'a za pierwszoplanowe role, regularne występy, title reign.

• Reputacja:   375
  • Urządzenie:  Windows

Głos na Jaśka. Świetna kontynuacja feudu z Nexus i dobra gra aktorska podczas "służby" u Barretta. Już samo to, że wielu osobom zrobiło się żal tłamszonego (a do niedawna powszechnie nienawidzonego) Janusza, świadczy, że chłopak bardzo dobrze odegrał swoją rolę.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Mój głos poszedł na Morgana. TNA wreszcie zaczęło go pushować i choć przegrał z Hardy'm to świetnie spisuje się jako "ostatni sprawiedliwy". Choć jego walki nie porywały to jak zwykle dobrze spisywał się za mikrofonem.

Gdybym miał silić się na obiektywizm to może nawet zagłosowałbym na Johna Cenę za dobry storyline z Nexusem, który już trwa i trwa a mimo to się nie nudzi. Ale nie oddam bo za Jaśkiem nie przepadam a storyline z Nexusem doceniłem poprzez głos na Wadea Barreta w październikowym głosowaniu.

Co do Edgea - to jak napisał założyciel tematu historia z Kanem jest na przyzwoitym poziomie. Na właśnie - na przyzwoitym. I moim skromnym zdaniem to za mało.

Oddaję więc subiektywny głos na Miza, którego lubię za genialne mic-skille i który wywalczył pas WWE. Pamiętacie minę dziewczynki? Bezcenne. Gdyby mizgirl znajdowała się w zestawieniu to chyba oddałbym głos na nią. :) Dodam jeszcze, że Miz poprzez przejęcie pasa też podłączył się niejako pod dobry storyline z Nexusem. W zasadzie zwieńczył pewien etap tej historii. To było naprawdę genialne.

14453752125651e0a536c69.jpg

Mój głos idzie na Matta Morgana.

Z ochroniarza Flaira stał się największym face'm federacji i tym, który sprzeciwił się reżimowi Immortals. Dostał mega push, wystąpił w dwóch Maint Eventach i wprawdzie przegrał dwie walki z Hardym o pas, ale na tygodniówkach odniósł kilka ważnych zwycięstw. Mimo pokaźnych warunków fizycznych potrafi się ruszać w ringu i publika dobrze go przyjęła jako ostatniego sprawiedliwego.

"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)

Mój głos idzie na "Awesome" Miza. Zdobycie pasa WWE, jednocześnie rozpoczęcie feudu z Ortonem i zamienienie części feudu Cena-Nexus na Miz-Barrett (chociaż Cena pewnie będzie się pojawiał na Raw) po za tym chyba obecnie zawodnik z najlepszym mic-skillem w WWE.

Zapraszam do czytania i komentowania mojego diary

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=29758

20087375664dc174548c19c.jpg

W głowie nasuwają mi sie dwaj zawodnicy the Miz i Cena. miz zrobił wielki krok i zdobył pas mistrzowski wwe, natomiast feud Nexus - Cena jest teraz głównym segmentem i idzie w dobrym kierunku. z racji tego że nie mogę zagłosować na obu zawodników, wybiorę miza na swojego wrestlera miesiaca.

Mój głos na Johna Cene. Świetna historia z Nexusami. Tyle w temacie:)

www.worldofgames.c0.pl

Wbijajcie się koniecznie, zalogujcie się bawcie się razem z nami i dzielcie się swoimi recenzjami, przemyśleniami o grach.

10358197554cb10a159ff5e.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...