Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

The Backstabber #2 RP

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Słówko do Prezesa:

Rabol, RP jest prawie gotowy, ale wrzucę go dopiero jutro rano (na 110%), w odpowiedzi na ten temat - mam nadzieję, że nie będzie to potraktowane jako spóźnienie.

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• theGrimRipper

2

• Juppozo

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

tylko że termin jest do niedzieli 16.10.05 :D :D :D

53541565549537ccb6a05f.jpg

[ Dodano: 2005-10-15, 23:27 ]

"I gdy ostatnie tchnienie wydać Ci przyjdzie, gdy powieki Twoje już na wieki zamkniętymi stać będą się miały, wspomnij, komu to zawdzięczasz...

Mówisz o sobie Big eL... Według Ciebie to pewnie oznacza coś wielkiego, coś ważnego... Mnie osobiście przypomina to piosenkę fajansiarskiego pop-zespołu Roxette: "Big L"... Tak, kojarzysz mi się z czasami, kiedy biegałem z kredą i pisałem na murach "Queen is king, Roxette is dead". Tak, ku*wa, tak kiedyś pisałem... Dobre 15 lat temu... Coś w tym jest... 15 lat, magiczna liczba... A może i nie-magiczna... W każdym razie jakichś 15 lat brakuje Ci, by móc mnie pokonać, by przebić moje doświadczenie, aby dać sobie radę ze mną na ringu...

"Pięknie" zacząłeś występy w AWF... Pobiłeś zmęczonego walką, bohaterskiego dzieciaka... To był rywal dla Ciebie - małolat, bez doświadczenia, wycieńczony walką ze mną i swoim karkołomnym skokiem z TitanTronu... Ale Ty pewnie nie wiesz, jak to jest... Ty, wielki heel, walisz rzadkiej konsystencji kupsko w gacie na samą myśl o takim skoku... Miałeś wtedy szansę zaatakować mnie - czemu tchórzliwie czekałeś za kulisami, aż zejdę z ringu? Może myślałeś, że skopię tego bezbronnego, małego szaleńca, a Ty dołączysz się do zabawy? Ku*wa, Big eL, ze słowem "heel" masz wspólnego tylko tyle, że po Outbreak #2 będziesz mógł mi czyścić buty i wyglancować cholewki...

Nie, nie traktuj tego jak atak na siebie... To atak na postawę takich pseudo-heeli, jak Pan, panie eL. Jeżeli chcesz w ten sposób wyrabiać sobie markę, to OK. Daję Ci 5 minut po każdej gali, na masakrowanie wrestlera, którego zostawię pokonanego w ringu. Proszę, be my guest, naciesz swą "heel'ową" naturę...

Ale zaraz, coś mi świta... Koleżko, a może Ty masz kompleksy? Duży ojciec, mały syn? Synalek tatusia? Taaak, to by się układało w logiczną całość... Tatuś wymaga, ale nie kocha... A synek obija półprzytomnych dzieciaków, żeby się mu przypodobać... No i najwidoczniej masz problemy z kobietami... "Succhi le mie sfere" - to brzmi jak błaganie... "Śsijcie mi fiuta, ciągnijcie mi druta, zróbcie lodzika"... Zrób sobie taki transparent - może któraś pozwoli się uprosić...

Żal mi Cię, eL... Za kilka dni skopię Ci Twój sycylijski zadek... A ponieważ słyszałem, że Twój ojczulek ma urodziny, zrobię mu prezent. Wsadzę Ci w dupę świeczkę i zapalę knot. "Happy Birthday, Papa eL"... Chujowo, co? To nie będzie zwykła porażka, okryjesz hańbą swoją familię i wszyscy zobaczą Cię upokorzonego, i przyjdziesz do mnie, i będziesz błagał żebym Cię wykończył, zanim zlikwiduje Cię Twój szanowny ojczulek..."

...

...

...

Stanisław Czółkowski: WOW, Double M. To straszne...

Marek Mazur: Co jest straszne?

SC: Ten anonim napisany do biednego Big eL.!

MM: Jaki anonim?

SC: Heh, Double M, no ten, który Ania "Dupcia Do Wyje*ania" Koper przeczytała nam przed chwilą...

MM: "Czoło", pokaż czoło. Czy ty się dobrze czujesz??? Po pierwsze: z szacunkiem wypowiadaj się o Ani. Po drugie: jaki anonim??? Przecież nawet dziecko wie, kto napisał ten anonim!

SC: Niby kto?

MM: Big eL walczy jutro z Backstabberem, tak?

SC: Tak.

MM: "Anonim" w tekście wspomina nadchodzący pojedynek z Big eL, tak?

SC: Tak.

MM: "Nadchodzący pojedynek"... Coś zaświtało?

SC: Tak! Mam! Wiem! Włącz TVN!

MM: Przepraszam bardzo, że co?

SC: TVN. Nadchodzący pojedynek. Walka Tomek Adamek-Tomas Ullrich! Do boju Polsko!!!

Do boju PiS!!! Do boju, Lechu!!!

MM: ??? Stanisław Czółkowski - Pierwszy Idiota Czwartej Rzeczpospolitej Polski !!! Cóż, ja w tej chwili mogę co najwyżej napisać petycję do Prezesa o zmianę współkomentatora... Państwa natomiast serdecznie zapraszam na nadchodzącą galę... Do wielu pytań, jakie cisną się na usta w związku z Outbreak #2, dodajmy kolejne: Co Big eL powie, a raczej - co zrobi, w związku z prowokacyjnym "listem otwartym" ex-Yakuzy, The Backstabbera... A dziś, w AWF TV żegnają Pańśtwa Marek Mazur i ...

SC: Tomek Adamek!!! Napie*dalaj!!! Tomek Adamek!!! Napie*dalaj!!!

MM: Marek Mazur i Brakujące Ogniwo Teorii Darwina - Stanisław Czółkowski.