Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

IWF BeatDown!

I BeatDown! było:  

5 użytkowników zagłosowało

1. 1. I BeatDown! było:

• Bardzo słabe
      1
    • Słabe
      0
    • Takie sobie
      0
    • Dobre
      2
    • Bardzo dobre
      1
    • Świetne!
      1

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Philadelphia, BeatDown! Czas zacząc.

Intercontinental Wrestling Federation

Na Sali zjawiło się około 16 tysięcy fanów. Ring jest pokryty czerwonym dywanem. Rozbrzmiewa theme IWF, gala rozpoczyna się niesamowitym pokazem pirotechnicznym. Na ring zmierza sam Paul Heyman.

PH: Welcome to IWF! Witam wszystkich zgromadzonych. Dziękuje wam za to że przybyliście tutaj tak licznie. Utworzyłem tą federacje w nadzieji, że wrestling znów stanie się największą sportową rozrywką. Nie mogłem już patrzec na to co dzieję się obecnie w mainstreamie. Sprowadziłem największych wrestlerów, młodych i utalentowanych, jak i obeznanych już w świecie wrestlingu starych wyjadaczy. Zgromadziliśmy się tutaj by tworzyc wrestling na najwyższym możliwym poziomie. Mamy nadzieję że spopularyzujemy go i oderwiemy się od jego negatywnych stereotypów. Dziś odbędzie się 10 osobowy Battle Royal o główny pas IWF. O mój ulubiony pas, X Division, zmierzą się Brian Kendrick, LowKi oraz Bryan Danielson . O pasy Tag Team zawalczą MotorCity Machine Guns oraz Dudley Boyz. Match o pas Hardcore odbędzie się na zasadach eliminacji, a zmierzą się w nim Matt Hardy, Shelton Benjamin, Matt Morgan i John Morrison, ta walka będzie miała również stypulacje Hardcore! Mam nadzieję, że emocje będą was utrzymywac w stałym napięciu i gala odbije się na was z pozytywnym skutkiem. Publicznośc cheeruje.

Na zapleczu widzimy Christy Hemme rozmawiającą z CM Punkiem.

CH: Punk, powiedz mi, kto jest twoim faworytem w dzisiejszym Battle Royal?

CM: To proste, oczywiście że ja!

CH: Hmm, jesteś bardzo pewny siebie.

CM: I bardzo dobrze. Powiedz mi kto zasługje na ten pas oprócz mnie?

CH: Yyy..

CM: Właśnie, tylko ja.

CH: Dziś w walce wieczoru wystąpi wiele wspaniałych zawodników. John Cena, Batista, jest ich naprawdę wielu.

CM: Każdy z nich jest nikim.

Obok przechodzi John Cena.

JC: Christy nie uważasz że Punk jest zbyt pewny siebie?

CM: Zamknij się! To ja dziś wygram Battle Royal i zostanę pierwszym mistrzem IWF! Wprowadze twoich małych fanów w płacz gdy wykonam na tobie GTS!

JC: Lepiej uważaj co mówisz, zobaczymy jak będziesz wyglądał po tym spotkaniu.

Cena odchodzi z leksza rozbawiony wypowiedzią Punka.

X Division Championship Brian Kendrick vs LowKi vs Bryan Danielson

Wszyscy już w ringu. Od razu zaczynają okładac się pięściami, lecz LowKi i Danielson podejmują współpracę wyrzucając Kendricka z ringu. Teraz są sam na sam. Wchodzą w zwarcie, solidny przerzut od Dragona. Kolejny rzut o matę, lecz Senshi szybko się podnosi. Bryan nie daje za wygraną i sprowadza rywala do narożnika. Okłada go uderzenie za uderzeniem, lowkick za lowkickiem. Irish whip, Danielson próbuje uderzenia łokciem lecz Kaval wykonuje fikołka i dokłada kopnięcie prosto w szczękę. Bryan otumaniony upada na matę. Jego rywal rozbiega się i dokłada kolejne potężne kopnięcie tym razem w tył głowy. American Dragon wypada z ringu. Tymczasem Kendrick spowrotem się na niego wdrapuje. Senshi zaczyna go okładac, uderza chopami. Irish whip na liny, Kaval próbuje dropkick lecz Kendrick skutecznie unika. Podczas gdy Senshi leży na macie Kendrick szybko wskakuje na narożnik. Czeka aż rywal wstaje, skacze i uderza perfekcyjnym Tornado DDT. Podnosi przeciwnika, pchnięcie w narożnik i Kaval otrzymuje calfkick! Próba pinu ale tylko 2 count. Spanky jest wściekły. Ponownie wchodzi na narożnik lecz jest zbyt rozkojarzony. Próbuje SSP lecz z wielkim impetem uderza o matę. Tymczasem na ring powraca Dragon. Widząc że Senshi jest osłabiony, uderza go kopniecięm w brzuch i zakłada Cattle Mulitation! Kaval już prawie odklepuje lecz Kendrick niespodziewanie z narożnika wykonuje Senton na obydwu zawodników! Obaj są osłabieni, ale Kendrick nie pinuje. Podnosi Danielsona i uderza Sliced Bread! Podnosi Kavala i również próbuje Sliced Bread! Senshi kontruje i wpycha Kendricka w narożnik, po czym ten opada głową w dół. Kaval wchodzi na narożnik i wykonuje podwójny FootStomp na Kendricka!! Pin 1, 2, Near Fall! LowKi pod wpływem nerwów zaczyna bezlitośnie okładac Kendricka. Kopie go w plecy i uderza pięściami, Kendrick po pewnym razie kontruje. Rozbiega się i dokłaad Lariat! Wchodzi na narożnik i.. Kaval uderza Koppu Kick! Pin, ale Danielson przerywa. American Dragon kopie Kavala w brzuch, uderza go w plecy, Low Ki pada na ziemię. Brian czeka aż wstanie. Kaval wstaje i z miejsca otrzymuje Belly to Belly Suplex. Danielson rozbiega się i dokłada Elbow Drop! Pin 1, 2, NearFall! Obaj podnoszą się okładają się pięściami. Z zaskoczenia dostają podwójny dropkick od Kendricka! Brian łapie obu rywali za głowę i wykonuje na obydwu Sliced Bread!!! Podwójny pin i Brian wygrywa pas X Division!

Nowym, i pierwszym w historii IWF X Division Championem zostaje Brian Kendrick!

Taz: Trzech świetnych techników spotkało się w ringu, to było niezapomniane widowisko.

MT: O tak Taz, przenieśmy się teraz do Christie.

Christie łapie nowego mistrza na backstagu.

CH: Brian byłeś świetny! Gratulacje.

BK: Dzięki Christie, to był ciężki pojedynek dla mnie.

CH: Tak, napewno dałeś z siebie wszystko. Jakie to uczucie byc pierszym mistrzem w historii federacji?

BK: Niesamowite uczucie, mogłem wystąpic przed tak liczną publiką i dac im niesamowite widowisko!

CH: To był naprawdę świetny mecz, zasługuje na pojedynek otwarcia federacji.

BK: Muszę już iśc, narazie!

CH: Dzięki!

Przerwa reklamowa

Na ringu stoi Chris Jericho.

CJ: Witam was! Publika wykazuje niechęc do wrestlera. Hmm, wiem że mnie nie lubicie, ale niestety będziecie musieli zcierpiec to, że dziś zostanę pierwszym w historii IWF Championem! Tak hipokryci. Nie John Cena ani CM Punk, nie Miz ani Big Show, to ja zostanę mistrzem! Nikt z was nigdy nie osiągnie tak wielkiego sukcesu, nigdy!

Pope is pimpin! Wypowiedz Jericho przerywa theme D’angelo Dinero. Pope ucieszony zmierza na szczyt rampy.

DD: Tak Jericho, jesteś najlepszy, jesteś najmocniejszy, ale w gębie! Radzę Ci żebyś najpierw robił a później mówił. Zobaczymy co się stanie w finale, ale narazie zamknij się i oszczędź nam tej błazenady!

Jericho płonie gniewem.

CJ: Zamknij się chłystku! Co ty możesz wiedziec o wrestlingu! Siedzę już w tym biznesie ponad piętneście lat!

DD: Dlatego twój czas dobiega końca!

CJ: Powtórzę, zamknij się! Nie równaj się ze mną i zejdź mi z oczu! Niszczysz mój wizerunek stojąc tutaj.

DD: Tak... nie mam czego niszczyc. Twój wizerunek został dawno zniszczony, i to ty go zniszczyłeś.

CJ: Ile razy mam Ci to powtarzac, zamknij się w końcu i wyjdź z hali! Ty i reszta czarnuchów niszczycie ten kraj, żyjecie za nasze podatki. Teraz ty chcesz zniszczyc wrestling.

Pope nie wytrzymuje i wbiega na ring, ale Jericho szybko się z tamtąd umywa i pośpiesznym krokiem zmierza w stronę wyjścia.

Taz: Jericho za dużo się przechwala, nie podoba mi się to!

MT: Tak, stanowczo przesadza.

Taz: A już zachwile ujrzycie następny pojedynek, tym razem będzie to tag team match!

Reklama

Tag Team Championship MMG vs Dudley Boyz

Obie drużyny wchodzą na ring bardzo pewne siebie. Rozpoczynają Sabin i Devon. Ten drugi od razu dominuje zwarcie. Sprowadza do narożnika poczym okłada. Zadaje potężne ciosy w brzuch. Pchnięcie w przeciwny narożnik, rozbieg i dokłada body splash. Kolejne pchnięcie i znów body splash. Zmiana ze strony Team 3D. Bubba skupia się na nodze Sabina. Podcina go. Łapie go za noge i uderza ją łokciem, uderza po raz kolejny, wykonuje kilka stompów w jego nogę. Podnosi go, łapie za kolano, unosi w górę i uderza nim o matę! Sabina noga jest w poważnym stanie. Ray „pomaga” wstac rywalowi, lecz ten zbiera w sobie siły i próbuje kontry. Mozolnie okładają się nawzajem punchami lecz Sabin używa kolana, wykonuje przewrót po czym zmienia się z Shelleyem. Ten wchodzi na narożnik i uderza potężnym dropkickiem w twarz Raya. Pin, ale tylko 2 Count. Alex mocno kopie Bubbe po klatce piersiowej. Uderza coraz mocniej. Po kilku uderzeniach podnosi rywala, zmienia się z partnerem i obaj wykonują na Dudleyu swoje markowe superkicki. Ray pada na matę oszołomiony. Sabin wychodzi za liny i dokłada Springboard Legdrop! Pin, ale Devon przerywa. Sabin jest oburzony . Podnosi Raya, klepie swojego partnera. Razem wykonują na przeciwniku Back Drop. Teraz Shelley jest legalnym przeciwnikiem. Uderza oponenta chopami, ale Ray odwdzięcza się tym samym. Alex nie poddaję się łatwo i wciąż dominuje przeciwnika, Irish Whip na liny próba Clotheslinu ale Ray unika i to on wykonuje Clothesline! Szybko zmienia się z bratem. Ten wchodzi do ringu. Szybki Clothesline w Shelleya po czym Cheap Shot w Sabina. Devon jest „na fali”. Łapie Alexa i wykonuje na nim ScoopSlam rozbiega się i dokłada Elbow Drop! Zmienia się z Rayem. Ten łapie Shelleya za nogi a Devon wykonuje Wasssup! Krocze Shelleya jest w złym stanie. Bubba podnosi przeciwnika pcha go na liny, lecz ten sprytnie zmienia się z Sabinem. Ray nie zauważa zmiany i dostaje podwójny dropkick! Następnie Gunsi wykonują MMG Rush!! Pin, ale Devon przerywa odliczanie. Bubba wykorzystuje moment nie uwagi Sabina i uderza go Lariatem! Dokłada jeszcze ChepShot w Shelleya. Klepie Devona i Dudleys uderzają 3D !!! 1, 2, 3 To koniec!

MT: Gunsi byli świetni, ale ciężko jest wygrac z tak doświadczonym teamem.

Taz: Racja Mike.

Backstage. Shelton Benjamin i Matt Morgan rozmawiają ze sobą.

SB: Matt, Matt, Matt.. wiesz, jesteś „wielki”, ale dziś nie zdobędziesz pasa Hardcore. Bo to ja go zdobędę!

MM: Hmmm, wiesz co mam propozycje. Najpierw rozwalimy tych dwóch chłystków, a później rozstrzygniemy pojedynek między sobą. Co ty na to?

SB: Dobra propozycja, musimy współpracowac aby coś ugrac.

MM: Umowa stoi?

SB: Stoi!

Reklama

Taz: Już za chwilę następny pojedynek!

MT: Dla całej czwórki to wielkie wyzwanie.

Hardcore Championship Elimination Extreme Rules Match Matt Morgan vs Shelton Benjamin vs John Morrison vs Matt Hardy

Cała czwórka stoi w narożnikach ringu. Morgan spogląda na Sheltona. Obaj rzucają się jak opętani na Morrisona. Hardy stoi zdziwiony, ale nie pomaga Johnowi. Wychodzi za ring po krzesło. Wbiega spowrotem i częstuje Morgana oraz Sheltona soczystymi Chair Shotami. Mówi Morrisonowi aby ten również wyposażył się w krzesło. Obaj atakują grupę heeli. Podnoszą Matta, pchają go na liny i uderzają Back Dropem! Czas na Sheltona. Podnoszą go i z dwóch stron uderzają go krzesłami w głowę! Teraz roztrzygną to między sobą. Bezlitośnie nawzajem okładają się pięściami. Matt uderza Morrisona łokciem po czym dokłada SideEffect! Wychodzą za ring. Tam starszy Hardy wyciąga Kendo Stick. Jedno uderzenie, drugie, trzecie, czwarte.. Hardy nie ma litości. John jest w złym stanie. Matt wciąga oponenta spowrotem do ringu. Pin, ale tylko 2 count. Wstaje, ale otrzymuje Low Blow od Morgana, następnie Shelton Dokłada T-Bone suplex. Benjamin pinuje i starszy Hardy odpada z gry. Razem łapią się za Morrisona. Razem pchają go na liny, ale ten się od nich odbija i wykonuje CrossBody na obu przeciwników. Układa krzesło na Sheltonie po czym uderza Standing Shooting Star Press!! Pin jest tylko formalnością. Benjamin odpada następny. Morgan szybko wstaje i jest bardzo zdziwiony zaistniałą sytuacją. Stracił swojego partnera. Morrison wykorzystuje sytuacja i uderza Matta Calf Kickiem! Ten wypada za ring. John wychodzi za liny, odbija się od nich i wykonuje przepiękny Moonsoult! Spogląda pod ring. Wyciąga Kosz na śmieci, metalowe blaszki itp. Wrzuca wszystko do ringu. Wciąga również spowrotem Morgana. John rozwala na jego głowie pokrywe na śmietnik! Łapie Kosz rozbiega się i... Matt kontruje kopnięciem w brzuch. Odbiera mu kosz i zakłada go na jego głowę. Rozbiega się i... uderza CarbonFootprint!!! 1, 2, 3!!! Matt Morgan zostaje nowym i zarazem pierwszym IWF Hardcore Championem! Lecz jemu to nie wystarcza. Spod ringu wyciąga krzesło. Zakłada je na szyje Morrison’a i ponownie uderza CarbonFootPrint. John Morrison potrzebuje noszy aby wyjśc z ringu.

Taz: Co on wyprawia do cholery?!

MT: Mam nadzieję że nic poważnego Johnowi się nie stało.

Taz: Oby.

MT: Taz , jak czas szybko mija, już za chwilę czeka nas Main Event!

Taz: To dopiero będzie show!

Przerwa Reklamowa

IWF Championship 10 man Battle Royal John Cena vs CM Punk vs Big Show vs The Miz vs Chris Jericho vs The Pope vs Mark Henry vs Bobby Lashley vs Batista vs Jeff Jarret

Maint Event czas rozpocząc! Około połowa zawodników od razu próbuje wyrzucic Big Showa. Niestety wszystko na marne. Show częstuje każdego HedButtem. (!) Lashey niespodziewanie „wjeżdża” w Showa spearem!. Następnie otrzymuje to samo od Batisty! Lashley i Batista próbują wyrzucic Big Showa z ringu, ale ich starania idą na marne. Dopiero Mark Henry rozbiega się, i wyrzuca Showa. Tymczasem Chris Jericho okłada się nawzajem z Popem. Zawzięcie się szarpią, wygląda to jak bójka. Chris Jericho stoi przy linach, Dinero rozpędza się i wypycha Jericho za ring, sam też z niego wypadając! Kontynuują swoją walkę aż do wyjścia na zaplecze. W ringu Batista z Lashleyem wymieniają się ciosami. Batista kopie swojego przeciwnika w brzuch po czym wyrzuca go za pomocą Power Bomb! Batista jest z siebie bardzo zadowolony. Przez swoją dumę nie zauważa Marka Henry’iego który dosłownie „wykopuje” go poza ring. Jeff Jarret i The Miz dobierają się do Marka. Pchają go na liny i razem uderzają Back Dropem. Jarret ustawia się przy linie aby wyrzucic Marka Henry’iego. Miz pcha olbrzyma w stronę Jarreta, lecz ten wypada razem z nim poza ring! Obaj odpadają. Punk i Miz dogadują się atakując razem Cenę. Okładają go w narożniku. Następnie pchnięcie na liny, ale Cena kontruje podwójnym Clotheslinem! Podnosi Miza, unosi na swoich barkach i wyrzuca go z gry za pomocą Attitude Ajustment! Teraz bierze się za Punka. Irish Whip i mamy shoulder block. Kolejny shoulder block! Cena szykuje się do swojego markowego ciosu. You Can’t See Me i uderza Knuckle Shuffle!! Publika wręcz szaleje. John zakłada STF-U Punkowi. Trzyma go w zapięciu około 30 sekund. CM jest ledwo przytomny. Cena podnosi go na barki i próbuje AA, ale, (!) Punk, ześlizguje się z niego, szybko popychając go w narożnik. Uderza Shining Wizard!! Cena jest oparty na linach, CM rozbiega się i.. obaj wypadają za ring!!! Punk szybko zabiera pas ze stolika i udaje się do wyjścia.

BeatDown! schodzi z anteny.

Postanowiłem reaktywowac moją federacje. Rozpoczne booking na nowo. Będę starał się wstawiac gale miej więcej co tydzień w poniedziałek lub wtorek. Div nie będzie.Oto roster, pasy, tagi itd. itp. Oczywiście roster można powiedziec będzie ruchomy. Na pewno będę iformował o zwolnieniach/ zatrudnieniach. Jak wiadomo mój budżet jest nieograniczony więc możecie się spodziewac różnych zawodników w mej federacji. Gale PVV będą odbywały się cyklicznie. Wszystkie gale będą nazwami i chronologią z WWE. Następne PVV to TLC: Tables Ladders and Chairs więc możecie się spodziewac kilku ciekawych stypulacji.

Pasy:

IWF Championship- nierozstrzygnięty.

X Division Championship- Brian Kendrick

Hardcore Championship- Matt Morgan

Tag Team Championship- Dudley Boyz

Tag Teamy:

MMG (face)

Dudley Boyz (Bubba Ray- heel, Devon- face)

Beer Money Inc. (heel)

London Brawling. (heel)

Carlito & Primo (face)

Roster:

Brian Kendrick (heel)

Bryan Danielson (face)

Senshi/LowKi/Kaval (face)

Christopher Daniels (heel)

CM Punk (heel)

John Cena (face)

Jeff Jarret (heel)

Mark Henry (face)

Big Show (face)

The Miz (heel)

Batista (heel)

Bobby Lashley (heel)

D’angelo Dinero (face)

Chris Jericho (heel)

John Morrison (face)

Matt Hardy (face)

Jeff Hardy (face)

Shelton Benjamin (heel)

Matt Morgan (heel)

Robb Terry (face)

MVP (heel)

Aj Styles (face)

Samoa Joe (face/tweener)

Tommy Dreamer (face)

Dolph Ziggler (heel)

Rey Mysterio (face)

Rob Van Dam (face)

R-Truth (face)

Oczywiście nie zamierzam wykorzystywac od razu ich wszystkich. Niektórzy są tylko po to aby byli, do jobbowania, pojedynczych akcji itp.

Właściciel federacji/ General Menager: Paul Heyman

Komentatorzy: Taz i Mike Tenay

Wywiady/ Zaplecze: Christie Hemme

Na następnym BeatDown! będzie można się spodziewac:

- rozstrzygnięcia właściciela głównego pasa

- match o 1# condender do pasa X Division.

i wiele wiele więcej.

No, to chyba będzie na tyle. Gorąco zapraszam do komentowania, krytykowania. Porady od doświadczonych diaropisaczy bardzo mile widziane ;)

Osobiście jestem dośc zadowolony z segmentu Jericho/ Pope i mam kilka pomysłów co do tego feudu.

[ Dodano: 2010-12-05, 23:46 ]

Newsy:

:arrow: Zdaje się na to że kontuzja Johna Morrisona jest dośc poważna. Zawodnik może pauzowac nawet do 3 tygodni co nie oznacza że nie będzie brał aktywnego udziału w BeatDown! Nie wiadomo też czy wystąpi na pvv TLC: Tables & Ladders and Chairs.

:arrow: Samoa Joe nie zostaje obojętny wobec swojego udziału w federacji. Jak można było zauważyc zawodnik nie wziął udziału w Battle Royal o głowny pas IWF. Można się spodziewac tego że Joe będzie domagała się title shota na główny pas IWF.

:arrow: Krążą plotki na temat CM Punka. Nieoficjalne źródło mówi że stajnia Straight Edge Society zostanie reaktywowana ale nie wiadomo kiedy to nastąpi. Federacja widzi w Punku przyszłośc, dlatego chcą zainwestowac w jego wizerunek.

:arrow: Jak wiadomo Kaval stracił szansę na X Division Championship. Nie oznacza to jednak że przestanie się on pojawiac na BeatDown! Podobno Rey Mysterio nalega na program z tym zawodnikiem. Meksykanin chce stworzyc jeszcze kilka dobrych walk na koniec swojej kariery.

:arrow: Federacja podobno prowadzi intensywne rozmowy z Mickiem Foleyem. Zarząd chce aby ten pojawił się gościnnie na jednym z BeatDown!

:arrow: Zanosi się również na to że federacja chce sprowadzic kilka młodych talentów ze sceny niezależnej. IWF bardzo interesuje się AAA. Niewiadomo czy obie federacje już podjeły współprace, czy to tylko zwykłe plotki.

:arrow: Plotki głoszą że federacja chce wrócic do starego gimmicku Johna Ceny. Creative Team uważa żę "tamten" Cena miał o wiele lepszy kontakt z publiką. Kreatywni chcą by Cena był wredny i zadziorny tak jak kiedyś, ale nie oznacza to wcale przejścia turnu. Jak można było zauwazyc na ostatnim BeatDown! Z raportów tapingu wnioskuje się że federacja powróciła do starego themu Johna Ceny.

Dodatkowo proszę o komentarze, bo bez nich to żadna motywacja by robic coś dalej. Również zachęcam do uczestniczenia w ankiecie :)

Edytowane przez Mentosvv
  • Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Mentosvv

3

Top użytkownicy w tym temacie

New York, BeatDown! czas zacząc.

Intercontinental Wrestling Federation

Cała sala wypełniona jest po brzegi. Większośc widowni to młodzież i osoby dorosłe. Pokaz sztucznych ogni i theme IWF. W ringu stoi CM Punk z pasem IWF na ramieniu.

CM: Patrzcie! To ja zostałem pierwszym w historii mistrzem IWF! To wielki moment dla mojej kariery, jak i dla was. Możecie oglądac najlepszego człowieka na właściwym miejscu. Będę najlepszym i jedynym mistrzem tej federacji. Zrobię z IWF prawdziwą federacje o światowym poziomie. Publicznośc głośno buczy. Hipokryci! Zamknąc się. Nie widzicie co was spotkało? Cieszcię się że możecie mnie oglą...

World Life! Cena pojawia się na rampie.

JC: Punk, z pewnością nikt z publiczności nie cieszy się na twój widok. Nie widzisz że Cię szczerze nienawidzą? Proszę Cię, nie gadaj głupot. Nie zostałeś jeszcze mistrzem, po prostu ukradłeś mistrzostwo i to dosłownie więc zamknij się.

CM: To ty się przymknij sukinsynu! Zobacz! Co widzisz?! Pas jest na moim ramieniu, nie na twoim!

JC: Pas jest przy tobie, ale prawdziwy mistrz jest tutaj!

Rozbrziewa theme Paula Heymana.

PH: Panowie, kłótnią nic nie rozwiążecie. Dziś roztrzygnie się kto jest prawdziwym mistrzem! Punk, Cena zmierzycie się w main evencie o pas IWF!

Cena jest zadowolony, za to CM Punk wręcz przeciwnie. Ten drugi zniesmaczony wychodzi z sali.

Zapowiedź

Bryan Danielson vs Senshi 1# contender X Division Championship match.

Cena vs Punk IWF Championship match.

Taz: Wygląda na to że Punk boi się Ceny.

MT: Nie tylko na to wygląda, on naprawdę się go boi. Zobaczymy jak to się roztrzygnie, już nie mogę się doczekac!

Reklama

Na ringu widzimy Matta Morgana.

MM: Jestem Hardcore Championem! Tak, tak. JA jestem IWF Hardcore Championem! Słowo hardcore nabiera przy mnie nowego znaczenia. To będzie prawdziwy hardcore. John Morrison, mam nadzieję że oczekujesz rewanżu. Więc wyjdź i odpowiedz na moje wyzwanie.

Theme Johna Morrisona. Na szyji ma założony kołnież ortopedyczny.

JM: Tak Matt. Oczekuje od Ciebie rewanżu.

MM: Czekam na Ciebie, więc skończ już z gatką i wchodź do ringu!

JM: Niestety teraz nie mogę się z tobą zmierzyc po tym jak mnie skontuzjowałeś. Publicznośc jest zawiedziona. Hej! Czekajcie! Chcę pojedynku na ppv! Do tego czasu postaram się wyzdrowiec. Jako że ta gala nazywa się TLC, nasz pojedynek odbędzie się w tej właśnie stypulacji! A teraz mam dla Ciebie innego przeciwnika!

Rozbrziewa theme Matta Hardy’ego.

Matt Morgan vs Matt Hardy.

Olbrzym od razu dominuje rywala. Sprowadza go do narożnika. Irish Whip i Clothesline! Kolejne pchnięcie w narożnik ale Hardy kontruje na Bulldog! Pin ale Morgan szybko się wybija. Hardy rozpędza się i uderza Lariatem, ale Morgan się nie przewraca. Hardy znów się rozbiega i znów próbuje Lariat. Morgan pozostaje nie wzruszony i to on powala przeciwnika Lariatem! Kopie swojego rywala na ziemi. Rozbiega się i uderza Elbow Drop! Podnosi oponenta łapie go za szyje i.. Hardy wymyka się kopie Morgana z kolanka w brzuch. Wchodzi na narożnik i dokłada łokiec w tył głowy. Morgan dalej na nogach. Hardy rozbiega się i tym razem powala olbrzyma Clotheslinem! Pin, ale tylko 2 count. Podnosi przeciwnika i zakłada Scar (taka gilotyna tylko że na stojąco). Morgan jest osłabiony, ale udaje mu się wepchac Hardy’iego w narożnik. Ten odbija się od niego a Morgan dokłada Back Drop. Blueprint jest bardzo dumny z siebie. Celebruje. W końcu pinuje, ale Hardy wybija się po dwóch uderzeniach w matę. Morgan rozbiega się, próbuje Lariat, ale Hardy kontruje na SideEffect!! The Unbreakable wchodzi na narożnik i dokłada Leg Dr.. Nie! Morgan odsuwa się, a Hardy z impetem uderza o matę. Olbrzym łąpie przeciwnika i uderza Helevator! 1, 2, 3 To koniec. Morgan wygrywa. Ale zaraz, co on robi?! Matt Morgan wyciąga spod ringu krzesło, zakłada je na głowie Hardy’iego. Rozbiega się i uderza CarbonFootPrint!

Taz: Co on znów wyprawia do diabła?!

Taz rzuca słuchawkami, i z krzesłem wbiega do ringu! Przegania Morgana. Hardy potrzebuje noszy.

Reklama

Widzimy Christie „goniącą” Morgana.

CH: Matt, dlaczego to zrobiłeś?! Co tobą kierowało?!

MM: Zejdź mi z drogi dziwko!

Kamera wraca do sali.

Taz: Morgan potrzebuje nauczki.

MT: Miejmy nadzieje że Morrison da mu to na co zasługuje.

Chris Jericho stoi w ringu.

CJ: Przeklęte czarnuchy. Nienawidzę ich! Publicznośc skanduje you suck. Łajzy, hipokryci, zamknijcie się! Tydzień temu mogłem zostac mistrzem. Ale ten murzyn wszystkiego mnie pozbawił! Jedyne co potrafi to niszczyc! Wszystko zniszczył. Miałem plany, karierę jako mistrz, wszystko przed sobą. A teraz...

Pope Is Pimp’in!

DD: Oj, Chris. Gadasz jak małe dziecko któremu zabrano cukierka. Takie jest życie, nic nie może trwac wiecznie! Musisz się z tym pogodzic. Nawet jakbym Cię nie wyrzucił z ringu, i tak byś nic nie osiągnął!

CJ: Mylisz się! Miałem jeszcze lata świetności przed sobą, ale ty asfalcie mnie tego pozbawiłeś. Wszystkiego mnie pozbawiłeś!

DD: Hmm, ciekawe czego Cię pozbawiłem. Coraz bardziej się pogrążasz stojąc tutaj i poniżając samego Siebie.

CJ: Jesteś zwykłym czarnym hipokrytą, tak jak wszyscy tutaj. Nic nie znaczycie, nie możecie się ze mną równac, więc zejdź mi z oczu na tychmiast albo wyjdziesz stąd siłą!

DD: Sam się o to prosisz!

Pope rzuca mikrofon po czym wbiega do ringu. Tam toczy się chaotyczny brawl. Po jakimś czasie Jericho przejmuje przewagę. Przewraca Dinero Clotheslinem! Wychodzi z ringu i bierze stół. Wraca na ring i układa Pope’a na stole. Rozbiega się i uderza Lionsault!!! Wstaje. Bierze do ręki mikrofon.

CJ: Chcesz walczyc?! Dobrze, będziemy walczyc! Na TLC: Tables & Ladders and Chairs zniszczę Cię w Tables Matchu. Ten który pierwszy rozwali na przeciwniku dwa stoły, wygrywa!

Jericho rzuca mikrofonem i wychodzi z hali.

MT: Na TLC będzie się działo!

Taz: O tak, to będzie coś.

Reklama

Kaval vs Bryan Danielson 1# condender X Division Championship match

Rozpoczynają od silnego zwarcia. Senshi po wykręceniu ręki przejmuje inicjatywe. Kolejny raz wykręca rękę Dragona. Danielson kontruje i popycha Kavala w narożnik. Rozbiega sie ale Senshi unika ciosu i przewraca Bryana za pomocą HipToss. Rozbiega się i wykonuje Hurricanranę za ring! Senshi podkręca atmosferę, bierze rozpęd i próbuje Suicide Dive, ale Bryan odsuwa się i LowKi uderza o podłogę! Bryan podnosi przeciwnika i „wbija” go w schody prowadzące do ringu. Sędzia liczy 7, 8, ale Bryan wraca do ringu. Kaval również ostatkami sił podnosi się i powraca. Danielson kontynuuje szarżę. Dragon rozbiega się i próbuje Leg Lariat ale Kaval odsuwa się i uderza podwójny FootStomp! Pin, ale tylko 2 count. LowKi podnosi rywala popycha go w narożnik, skacze ale Danielson go przerzuca nad głową. Kaval nie daje za wygraną, odbija się od narożnik i uderza Roundhouse Kick! Low Ki zawiesza swojego przeciwnika na narożniku w pozycji Tree Of Woe. Wchodzi na narożnik i... Danielson podnosi się po czym uderza German Suplex z narożnika! Od razu pinuje; 1, 2, 2.5, Kaval kickoutuje! Danielson jest wściekły. Podnosi przeciwnika, owija mu się wokół ręki i zakłada Clipper Crossface! Kaval powoli podnosi się. Zbiera w sobie siły i odpycha Bryana. Wstają, ale LowKi uderza kopnięciem w klatkę piersiową. Odbija się od środkowej liny i... nadziewa się na Superkick od Bryana! Pin, to koniec!

Bryan Danielson celebruje. Nagle rozbrzmiewa theme Kendricka.

BK: Danielson, Danielson. Gratuluje wygranej. Wygrałeś mecz o 1# contender więc możesz wybrac stypulacje pojedynku.

BD: Hmmm, chce aby to było prawdziwe widowisko, chcę abyś kilka razy spadł z dużej wysokości!

BK: Więc może wybierzesz Ladder match?

BD: Nie! To będzie Ultimate X match! Ten kto ściągnie pas, wygrywa!

Kamera przenosi się na zaplecze. Widzimy Pope’a szukającego Chrisa Jericho.

DD: Gdzie on jest?! Gdzie on jest?!

Pope spotyka Christie.

DD: Christie wiesz gdzie jest Jericho?! Wiesz gdzie jest ten drań?!

CH: Może..

DD: ???

CH: Sprawdź w jego szatni.

DD: Byłem już tam, i nigdzie go nie ma!

CH: To może sprawdź przy barku dla wrestlerów, często tam bywa...

D’angelo Dinero szybko biegnie w stronę baru. Tam przy stoliku siedzi Chris. Pope od razu się na niego rzuca. Toczą chaotyczny brawl jednak Pope podnosi przeciwnika i przerzuca go przez stół.

Walkę przerywa reklama.

Taz: Man, Pope jest naprawdę wściekły!

MT: Tak, po tym co zrobił Jericho napewno musi byc wściekły.

Na ringu stoją MotorCity Machine Guns z mikrofonami w rękach.

CS: Tydzień temu przegraliśmy walkę o pasy Tag Team.

AS: Ale mam nadzieję że nas znacie i wiecie że nie odpuścimy tak łatwo.

CS: Dlatego chcemy rewanżu!

Theme Dudley Boyz. Bracia pojawiają się na rampie.

Ray: Heh, dziewczęta. Mieliście swoją szansę tydzień temu i nie dostaniecie title shota tak łatwo. Dlatego nie może...

Devon: Bubba, uspokuj się. Guys, dziś zmierzycie się z...

Ray: Nim!

Devon: Ale Ray..

Ray: Cicho bądź. Dziś podejmienicie pojedynek z Big Showem w handicap matchu! Jeżeli wygracie zmierzycie się z nami na TLC: Tables & Ladders and Chairs

AS: Umowa stoi!

Rozbrzmiewa theme Big Showa. Dudley Boyz zasiadają przy stole komentatorskim.

http://img697.imageshack.us/img697/5807/dudleyboyzstkomentators.jpg

MMG vs Big Show Handicap match.

Jeżeli MMG wygrają, zmierzą się z drużyną 3D na TLC: Tables Ladders and Chairs.

Alex Shelley rozpoczyna pierwszy. Próbuje atakowac olbrzyma ale wszystko na nic. Show łapie go za głowę i przerzuca go przez cały ring. Dla Big Showa Shelley waży tyle co nic. Show podnosi przeciwnika a w narożniku częstuje go potężnym Slapem w klatkę piersiową. Big Show chwyta rywala w powietrzu i zakłada BearHug. Shelley próbuje się wyrywac ale zostaje wciśnięty w narożnik. Big Show rozbiega się i miażdży przeciwnika potężnym Body Splashem! Podnosi rywala na narożnik i próbuje go zrzucic ale Alex ląduje na nogach. Wykorzystuje sytuacje i szybko zmienia się z Sabinem. Ten wbiega na ring ale od razu otrzymuje Clothesling od giganta. Big Show podnosi przeciwnika i wykonuje potężny Atomic Drop! Rozbiega się, robi zamach, ale Sabin wykonuje przewrót po czym silne Enzugiri! Wielkolud dalej na nogach. Sabin wchodzi na narożnik i uderza Dropkick! Jednak Show wciąż stoi. Alex coś woła do Chrisa. Zmieniają się. Shelley odbija się od najwyższej liny i wykonuje na gigancie DDT! Big Show wreszcie powalony. Pin, ale tylko 2 count. Show podnosi się, nie zwracając uwagi na kopnięcia Shelleya. Najwyraźniej nie robią na nim wielkiego wrażenia. Łapie Alexa za głowe i częstuje go HeadButtem! Rozbiega się i dokłada LegDrop! Pin, ale Shelley jakimś cudem unika porażki. Show podnosi przeciwnika, po czym spowrotem kładzie go na ziemie Slapem w klatkę piersiową. Kładzie na nim stopę i z całej siły naciska. Sabin woła o tag. Big Show wciąż maltretuje przeciwnika. Podnosi go na narożnik i próbuje Superplex! Ale Shelley na chwilę przejmuje inicjatywe. Schodzi z narożnika po czym zmienia się z partnerem. Gunsi wykorzystują to że Show stoi na narożniku i uderzają Made In Detroit!! Pin jest tylko formalnością. Gunsi otrzymują title shota na mistrzostwo Tag Team!

Taz: To niemożliwe! Jak im się to udało?

MT: Najwyraźniej tym razem wygrała zręcznośc i technika, a nie siła.

Taz: Mike, patrz!

Kamera przenosi się do biura Paula Heymana. Tam w fotelu siedzi GM a przed biurkiem stoi Samoa Joe.

Joe: Paul wiesz że jestem dobrym wrestlerem. Mógłbym równac się z największymi legandami.

PH: Tak, wiem, ale po co tu przyszedłeś?

Joe: Przyszedłem tu po to aby prosic Cię o title shota na głowny pas.

PH: Joe, Joe, to nie jest takie proste jak tobie się wydaje. Nie możesz ot tak dostac title shota.

Joe: Wiem. Ale chciałbym go dostac jako rekompensate tego że nie dałeś mi wystąpic w Battle Royal na ostatnim BeatDown! Nie dałeś mi szansy.

PH: Faktycznie, zapomniałem o tobie. Dlatego mam dla Ciebie propozycje! Dostaniesz title shota na pas X Division!

Joe: Żartujesz ze mnie? Tamte okresy mam już za sobą. Teraz chcę walczyc o najważniejszy pas. Chcę występowac w main eventach.

PH: Hmm, należy Ci się to. Wiesz, przekonałeś mnie. Dlatego zmierzysz się z przegranym dzisiejszej walki Cena vs Punk. Jeżeli wygrasz, otrzymujesz title shota. Jasne?

PH: Jasne!

Kamera wraca do Sali.

Taz: Składa się na to, że Joe wraca do gry!

MT: Taz, nie ma czasu na gadanie, nie odchodzcie od odbiorników bo już za chwilę John Cena zmierzy się z CM Punkiem o IWF Championship!

Reklama

John Cena vs CM Punk IWF Championship match.

John nie zwracając na nic uwagi od razu rzuca się na Punka. CM wymyka się z ringu, i powoli krąży wokół niego. Widac że nie chce bezpośredniego starcia. Sędzia odlicza, Punk musi wrócic do ringu. Wraca a tam Cena od razu atakuje go punchami. Uderza go cios za ciosem. Irish Whip na liny, Cena próbuje Back Dropu, ale CM zatrzymuje się i częstuje rywala kopnięciem w głowę. Punk wykręca rękę oponenta. Ciągnie Cene do lin. Tam blokuje jego rękę za liną i nieprzepisowo ją męczy. 3, 4 Punk przestaje. CM Rozbiega się próbuje Clothsline ale Cena unika i uderza Back Suplex. Podnosi go, i uderza kopnięciem w brzuch. Punk skula się i zostaje w pozycji pochylonej. John wykorzystuje sytuacje, wchodzi na narożnik i uderza swój markowy Leg Drop. Podnosi przeciwnika, pchnięcie na liny i.. Cena otrzymuje Dropkick od Punka. CM pcha przeciwnika w narożnik. Tam go podnosi, po czym sam wchodzi na drugą linę. Łapie Johna w pozycji do Suplexa, ale Cena uderza Punka punchami, po czym ten z impetem uderza o matę. Cena mocno się wybija i uderza Dropkick! Patrzy w tłum, publika odpowiada cheerem. You Can’t See Me i mamy Knuckle Shuffle! Punk wstaje ale od razu otrzymuje ShoulderBlock. Kolejny ShoulderBlock! Cena jest na fali. Zakłada na rywalu S-TFU! Punk bardzo cierpi. Powoli i mozolnie czołga się do lin. John jednak nie jest głupi i przeciąga przeciwnika na środek ringu po czym ponownie zakłada swój submission! Punk znów bardzo się męczy. Jednak zbiera resztki sił i przewraca się razem z Johnem po czym szybko wstają. Wymieniają się punchami. Cena jednak odzyskuje przewagę i wynosi oponenta na ramionach.. jednak Punk się ześlizguje i popycha Johna w narożnik. Rozbiega się i uderza ShiningWizzard i Bulldog! Pepsiholic wychodzi zaliny i próbuje Springboard Clothesline! Jednak Cena w ostatnim momencie się odsuwa- Punk ląduje na ziemi. Cena podnosi przeciwnika, ale Punk wsadza mu palce w oczy. John przez chwilę zostaje oślepiony, nic nie widzi i wpada w sędzie. CM szybko wychodzio z ringu i zabiera pas ze stolika. Wchodzi do ringu i nokautuje nim Cene!! Sędzia nic nie mógł zauważyc. Pin 1, 2, 3 To koniec.

http://img713.imageshack.us/img713/7574/cmpunkdobeatdownii.jpg

BeatDown! schodzi z anteny

A na następnym BeatDown! zobaczycie:

- walkę pomiędzy Johnem Ceną a Samoa Joe o 1# condender

- walkę tag teamową pomiędzy Popem i Johnem Morrisonem a Chrisem Jericho i Mattem Morganem.

Postanowiłem że szybciej wstawię galę. Następna pojawi się najprawdopodobniej w niedziele/ poniedziałek, maksymalnie we wtorek. Zero komentarzy, normalnie nie wiem czy ktoś to czyta...

[ Dodano: 2010-12-10, 15:15 ]

Karta na TLC: Tables Ladders & Chairs:

X Division Championship Brian Kendrick © vs Bryan Danielson Ultimate X match

Hardcore Championship Matt Morgan © vs John Morrison TLC match

The Pope D'angelo Dinero vs Chris Jericho Double Tables match

Tag Team Championship Dudley Boyz © vs MotorCity Machine Guns Tables Match

San Francisko, Beat Down! czas zacząc!

Gala jak zwykle rozpoczyna się pokazem fajerwerek. Taz i Mike Teney wspominają ostatnie BeatDown!

Taz: Witamy wszsytkich w hali jak i przed telewizorami. Jak pewnie pamiętacie na ostatnim BeatDown! działo sie bardzo wiele.

MT: CM Punk został pierwszym w historii mistrzem IWF!

Taz: Mike, to było coś. Ale, patrz kto stoi w ringu, posłuchajmy go, bo ma coś ważnego do powiedzenia.

Na ringu stoi Samoa Joe z mikrofonem w ręku.

Joe: Jak pewnie pamiętacie, na ostatnim BeatDown! rozmawiałem z Paulem Heymanem. Jako że nie dał mi wystąpic w battle royal, nie dał mi szansy posiadania pasa, postanowił że zmierzę się z przegranym walki Cena vs Punk. Przegrał Cena, więc dziś obaj spotkamy się w ringu. Mam nadzieję że się nie wystraszysz Cena!

World life! Cena pojawia się na rampie. Jest ubrany po staremu, długa koszula i łańcuch z wielkim zegarkiem.

Cena: Oiii Joe, jesteś bardzo zabawny, myślisz że dziś wygrasz?

Joe: Nie chce byc zabawny, chcę title shota, chcę pasa, ale żeby to zyskac musze Cię zniszczyc. Chcę Cię zniszczyc i zrobie to z wielką przyjemnością. Tak myślę że dziś wygram. Nie oddam pasa komuś takiemu jak ty.

Cena: Joe, Joe, jaki ty jesteś groźny i straszny. Aż mi ciarki przeszły. A na poważnie. Nie dosatałeś szansy o pas, bo na po prostu na nią nie zasługiwałeś!

Joe: Uwierz, mylisz się.

Cena: Wryłeś się po prostu do tego pasa. Nie wystąpiłeś w battle royal bo Paul tak naprawdę nie chciał pokazac takiego grubasa publice.

Joe: Wiesz Cena, potrzeba Ci trochę rozsądku i pokory.

Cena: Mam obu tych rzeczy wystarczająco w sobie. A tobie nic do tego, tłuściochu.

Joe: Lepiej uważaj co mówisz. Uwierz mi, zasługuje na ten pas i ty bardzo dobrze o tym wiesz.

Cena: Wiem jedno, wyznaczyłem sobie cel. Nie pozwolę tym tutaj na trybunach jak i tym przed telewizorami oglądac Ciebie. To była by dla nich katorga gdyby w najważniejszej walce wieczoru na TLC wystąpiło takie coś. To ja jestem prawdziwym mistrzem, pas został mi ukradziony więc to ja dostanę o niego szansę, nie ty. A propos szans, dziś nie masz żadnych ale to żadnych szans!

Joe: Chcesz to możemy sprawdzic swoje szanse już teraz!

Joe zmierza w stronę Ceny. Nagle słychac theme general menagera BeatDown! Paula Heymana.

Heyman: Hej Joe, spokojnie. Nie po to dawałem Ci szansę abyś teraz pokazywał się w ten sposób.

Cena: Dokładnie..

Heyman: Cena, wcale nie jesteś lepszy. Wasze słowa nic, ale to nic nie dadzą. Na razie CM Punk jest mistrzem. Dałem wielu szansę, ale jak widac tylko wy dwaj dostaniecie coś więcej. Bo obu na to zasługujecie. Dlatego tak jak powiedział Joe, dziś spotkacie się w ringu i nikt nie będzie miał nic więcej do gadania!

Theme Paula Heymana.

Reklama

Zapowiedź:

Kaval vs Batista NO DQ

Matt Morgan & Chris Jericho vs John Morrison & D’angelo Dinero

Chris Sabin (w/ Alex Shelley) vs Rob Terry

Cena vs Samoa Joe 1# contender match

MT: Paul potrafi wprowadzic porządek.

Taz: To jest gośc, nie pozwoli aby federacja niszczyła się sama od środka.

MT: A teraz czeka nas pierwsza walka na dzisiejszym BeatDown!

Taz: Kaval niestety nie wygrał title shota na X Division championship, ale mniejmy nadzieję że jeszcze się wybije.

MT: Ten chłopak naprawdę ma talent!

Batista vs Kaval No DQ match

Animal rozbiega się z Clotheslinem na kavala ale ten od razu wykonuje Rollingschoolboy! Ale nie, Batista wciąż stoi na nogach. Zastaniawia się chwilę po czym skacze na Kavala potężnym kolanem. Wpycha go w narożnik i ponownie kilka razy go w niego wciska. Pcha go w przeciwny narożnik, rozbiega się.. i otrzymuje dropkick! LowKi wchodzi na narożnik i dokłada Hurricanranę! Kaval zastanawia się trochę. Przecież to no DQ match! Olśniony wychodzi po kij kendo. Niemiłosiernie okłada przeciwnika. Ale ten powoli wstaje. Kaval niewzruszony dalej go okłada, uderza w głowę i bok. Batista nagle zbiera siły i przy kolejnym uderzeniu łapie kij następnie łamiąc go. Spogląda na Kavala po czym aplikuje mu potężny Lariat. Czeka aż ten wstanie i uderza Spear (!). Pin 1, 2, 3. Nie! Kaval kładzie ostatkiem sił nogę na linie. Batista jest wściekły. Łapie Senshiego w pozycji do Batista Bomb. Wynosi go ale LowKi zeskakuje i uderza Enzugiri! Szybko odbija się od lin i dokłada Moonsoult. Pin ale Batista kickoutuje. Na takiego mięśniaka to nie wystarczy. Senshi kopie wstającego przeciwnika po nogach. Po pewnym kopnięciu Batista zaczyna uderzac pięściami. Wymieniają się uderzeniami ale Batista przejmuje przewagę wchodząc kolanem. IrishWhip na liny ale Kaval się od nich odbija po czym częstuje Batistę Dropkickiem! Ten upada. Senshi wykorzystuje sytuacje. Wchodzi na narożnik i uderza FootStomp... nie! Uderza o matę. Batista w ostatniej chwili odsuwa się! Animal czeka aż Kaval wstanie, rozbiega się z chęcią uderzenia Speara, ale wbija się w słupek od narożnika! LowKi schodzi z ringu. Bierze krzesło. Wchodzi na ring z zamiarem uderzenia ale nadziewa się na potężny Big Boot! Batista kładzie krzesło na środku ringu i.. uderza Batista Bomb na krzesło!! Pin, to koniec!

Batista celbruje, ale widac że mu to nie wystarcza. Bierze krzesło po czym uderza Kavala prosto w głowę. Stawia krzesło na środku ringu. Łapie głowę Senshiego między nogi i... Rozbrzmiewa them Reya Mysterio! Meksykanin wbiega do ringu z krzesłem w ręku po czym przegania Batistę. Pomaga wstac Kavalowi. Bierze mikrofon.

Rey: Wiesz Kaval. Mam Ci coś do powiedzenia. Nie mogłem ścierpiec tego co zrobiono ze mną w WWE. Byłem idolem dzieci, byłem bohaterem maluchów. Wstydze się tego ale potrzebowałem pieniędzy, nie miałem wyjścia. Tak minęła połowa mojej kariery. Wiesz nie chcę żeby mnie zapamiętano w ten sposób.. Dlatego dołączyłem do tej federacji.

Kaval: Tak, wiem Rey, ale co to tyczy się mnie.

Rey: Dla mnie jesteś jednym z większych talentów w świecie wrestlingu. Jesteś świetny i myślę że był byś moim godnym następcą.

Kaval: I??

Rey: Dlatego chciał bym Cię wyzwac na pojedynek!

Kaval: Będzie to dla mnie zaszczyt zmierzyc zię z tobą, ale wiesz teraz nie mo..

Rey: Oczywiście że nie teraz. Chce aby nasza walka była długa, zacięta, pełna skoków i ryzykownych akcji. Dlatego zmierzymy się na TLC: Tables & Ladders and Chairs w stypulacji no DQ. Co ty na to mistrzu?

Kaval: Zgadzam się!

Kamera przenosi się na backstage. Tam widzimy rozmawiających Chrisa Jericho i Matta Morgana.

Chris: Matt dzięki że się zgodziłeś na tą walkę. Dziś my obaj zniszczymy tych chłystków.

Morgan: Po pierwsze; na nic się nie zgadzałem.

Chris: Ale...

Morgan: Po drugie; nie ma żadnego my.

Chris: Ale Matt...

Morgan: Po trzecie ty zajmij się swoim murzynkiem, a ja zajmę się swoim przeciwnikiem.

Chris: Matt, a ja myślałem, że moglibyśmy współpracowac na dłuższą metę, nisczylibyśby wszystkich wybijających się frajerów.

Morgan: Uwierz Chris, nie moglibyśmy.

Matt Morgan & Chris Jericho vs D'angelo Dinero & John Morrison Tag Team match.

Rozpoczynają Jericho i Morrison. Biegają wokół i przechodzą do zwarcia. Chris wykręca rękę przeciwnika, ale Morrison odpłaca się tym samym. Morrison zaczyna uderzac pięściami. Odbija się od lin i.. otrzymuje shoulderblock. Jericho dokłada Elbow. Odbija się od środkowej częsci narożnika i uderza Crossbody! Od razu pinuje ale tylko 2 count. Obaj podnoszą się. Jericho zakłada Headlock. Siłuje się trochę po czym odpycha przeciwnika na liny ale z miejsca otrzymuje Shoulderblock. Morrison rozbiega się i częstuje potężnym Kneedropem siedzącego Jericho. Tag z Popem. Dinero od razu podnosi Jericho po czym wpycha go w narożnik. Rozbiega się z zamiarem clotheslingu ale Jericho kontruje. Chris wykorzystuje sytucje i zmienia się z Morganem. Ten wchodzi i od razu częstuje zachwianego Pope’a clotheslinem! Cheap shot w Morrisona. Morgan podnosi przeciwnika i zaczyna okładac w narożniku. Uderza slapami w klatkę piersiową. Irish Whip w przeciwny narożnik i Clothesline! Morgan łapie Pope’a w pozycji do Helevator. Podnosi go i.. Dinero uderza potężne DDT! Obaj leżą i czołgają się do swoich narożników. Są już blisko i.. mamy podwójny Tag! Morrison od razu częstuje Jericho Calfkickiem! Odbija się od środkowej liny i dokłada SpringboardElbow! Ponownie się rozbiega się i uderza StandingShootingStarPress! Od razu pinuje; 1, 2, near fall! Na Jericho to nie wystarczy. Morrison czeka aż jego przeciwnik wstanie. Jericho wstaje, a JoMo uderza Nitro Bla.. nie! Jericho uderza LowBlow! Szybko zmienia się z Morganem, ten wchodzi do ringu i odrazu wykonuje CarbonFootPrint! Pin 1, 2, 3 Nie! Morrison kładzie nogę na linie!! Morgan jest wściekły. Ustawia Morrisona w narożniku, odwraca się tyłem i zaczyna miażdzyc go potężnymi łokciami. Uderza kilkanaście razy. Morrison jest już na wpół przytomny. Morgan celebruje, ale publicznośc wykazuje do niego nie chęc. W końcu łapie Morrisona za szyje, wynosi i.. JoMo kontruje na Hurricanranę! Zaraz po tym szybko zmienia się z Popem a ten uderza Double Knee Facebreaker! Pin 1, 2, 3 To koniec!

John Morrison i D'angelo Dinero celebrują zwycięstwo. Nagle z krzesłem w ręku, do ringu wbiega Jericho, po czym częstuje Pope'a Chair Shotem! Morrison szybko to zauważa i uderza Nitro Blast w Jericho! Na ring zmierza Morgan, ale Taz wstaje i daje mu do zrozumienia żeby tego nie robił. Morgan oddala się od ringu. Morisson pomaga wstac Dinero i razem ponownie celebrują zwycięstwo.

Taz: Następnym razem nie pozwole mu się zbliżyc do ringu! Co on sobie myśli.

MT: Dobrze Taz, ale chyba nie powinieneś się tym interesowac co? Usiądź, uspokuj się.

Taz: Powiedz mi jak mam byc spokojny i patrzec co on wyprawia? No jak?!

MT: ...

Reklama

Backstage. Widzimy Dudleyów rozmawiających ze sobą.

Ray: Haha, jesteśmy mistrzami bracie.

Devon: Tak... Ray.

Ray: Hej Devon, coś ty taki dzisiaj niemrawy?

Devon: Wiesz Bubba z tobą dzieje się coraz to gorzej. Tylko byś niszczył i niszczył. Tydzień temu dałeś chłopaką wycisk, musieli walczyc z takim przeciwnikiem.

Ray: Co w tym takiego złego?

Devon: Sam powinieneś wiedziec co w tym złego. Najpierw pomyśl zanim coś zrobisz.

Ray: Ale o co Ci znowu chodzi?

Devon: O nic. Tylko Cię ostrzegam abyś nie zrobił nic głupiego ok?

Ray: Spoko, spoko czarny bracie. Postaram się...

Devon: Mam nadzieję.

Ray: Dobra Devon, patrz, nasi przeciwnicy!

Obaj oglądają walkę w telewizorze.

Chris Sabin (w/ Alex Shelley) vs Rob Terry

Gong! Sabin próbuje uciekac Robowi ale wszystko na nic. Terry rzuca się na niego jak zwierz. Okłada go pięściami po plecach. Następnie dosłownie wbija go w narożnik IrishWhipem. Rozbiega się i dokłada BodySplash. IrishWhip w przeciwny narożnik. Terry rozbiega się i...otrzymuje Dropkick! Sabin rozbiega się i uderza SpiningKick. Rozbiega się i dokłada Neckbreaker! Wychodzi na apron. Czeka aż Terry wstanie, ten już wstaje. Sabin odbija się od lin i uderza Crossbo.. nie! Terry łapie go w locie i uderza FrontPowerslam! To może byc koniec 1, 2, near fall! Sabin unika porażki. Wściekły Big Man łapie Sabina za szyje po czym ustawia na narożniku. Sam też wchodzi na narożnik i uderza Supeplex! Czeka aż jego przeciwnik wstanie. Sabin podnosi się, Terry próbuje Clothesline ale Chris unika ciosu i uderza Superkick. Pin 1, 2, kick out! Terry nie podda się tak łatwo. Sabin podnosi olbrzyma i próbuje go wynieśc na barki do Cradle Shocku ale Rob jest za ciężki. Terry z uśmieszkiem spogląda na Chrisa po czym częstuje go potężnym Lariatem. Terry zaczyna tupac i czeka aż jego przeciwnik się podniesie. Ten wstaje i Terry wykonuje Spineb.. nie! Sabin kontruje na Rounhouse kick! Odbija się od środkowej liny i dokłada Tornado DDT. Pin 1, 2, 3 To koniec!

Po walce Sabin i Shelley razem celebrują. Nagle, na ring wbiega Bubba Ray (!) z kijem kendo w ręku. Od razu częstuje obydwu Kendo Shotem! Po chwili na ring wbiega drugi Dudley i zaczyna coś krzyczec do Raya. Wyrzuca z jego ręki kij po czym nakazuje mu gestem wyjście z ringu. Obaj wychodzą z sali a Gunsom pracownicy udzielają pomocy.

Zaplecze. Widzimy CM Punka rozmawiającego z kimś. Widac tylko zarys rozmócy Punka.

CM Punk: Już za tydzień ponownie stworzymy siłę straight edge. Musimy się tylko pozbyc tych dwóch chłystków. Mam nadzieję że mi w tym pomożesz.

...: Tak mistrzu, pomogę.

CM Punk: Nasza stajnia znów będzie największa i najlepsza. Już jutro zorganizujemy ponowną rekrutacje. Nikt i nikt nie może nam w tym przeszkodzic! Za tydzień sprowadź Serenę i Joeya.

...: Dopilnuję tego.

Kamera przenosi się do Sali.

1# contender Samoa Joe vs John Cena match

Obaj od razu zaczynają się okładac pięściami ale Joe wychodzi z tego starcia zwycięzko. Zaczyna bic Cenę chopami w narożniku ale po chwili zamieniają się rolami. Cena uderza mocne punche w głowe Joe. Wykręca jego rękę ale Samoańczyk przechodzi do Headlocka po czym przerzuca Cenę. Ten szybko wstaje i ponownie otrzymuj Headlock takeover ale nie poddaje się. Znów wstaje i kopie Joe w brzuch. Rozbiega się z jego lewej strony i uderza running Neckbreaker. Pin ale Joe szybko kickoutuje. Mr. Thuganomics czeka aż jego rywal wstanie i od raza próbuje Clothesline ale otrzymuje kolano w brzuch po czym wypada z ringu. Joe tupie i klaszcze, publicznośc mu kibicuje. Rozbiega się i SuicideDive w Cenę! Spowrotem sprowadza przeciwnika do ringu. Tam pin 1, 2 near fall! Samoańczyk ani trochę się nie zraża. Czeka aż Cena wstanie, ten już wstaje i Joe próbuje Superkick ale Cena łapie jego nogę i uderza Clothesline! Spogląda w głąb publiczności. You Can’t See Me i Knuckle Shuffle! Joe wstaje ale z miejsca otrzymuje Shoulderblock od Ceny! Następny Shoulderblock. Jeszcze tylko Side Slam i... nie Joe kontruje i wpycha Cenę w narożnik. Tam bez wachania okłada go chopami i punchami. W końcu podnosi go na narożnik, to oznacza tylko jedno... Cena jednak kontruje i uderza Dropkick z narożnika! Następnie zakłada STF-U. Joe czołga się do lin ale wszystko na nic. Wkońcu uwalnia nogę i wstaje! Przerzuca Cenę i sam zakłada STF! Raper jest w nie małych opałach ale doczołguje się do ling. Sędzia liczy 1, 2, 3, 4 Joe przerywa. Podnosi oponenta ale w międzyczasie Cena zaczyna punchowac Joe. Ten odwzajemnia się tym samym i okładają się nawzajem. Jednak Cena uderza z kolana! Bierza Joe na plecy i uderza Attitude Ajusment! STF-U! Joe walczy ale jest zbyt osłabiony, w końcu poddaje się. Cena zostaje 1# contenderem do pasa!

Po walce Cena celebruje i rzuca frotki w publicznośc. Spod ringu niespodziewanie wychodzi Luke Gallows! Odwraca Cenę i uderza Gallows Pole! Joe wstaje i okłada Gallowsa ale na ring wbiega CM Punk po czym częstuje Samoańczyk uderzeniem z pasa. Ten bardzo obficie krwawi. CM Punk i Luke Gallows razem celebrują przy buczeniu publiczności.

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:kKXx1z9OwzCcDM:http://3.bp.blogspot.com/_dkElNxw_9j4/S0S0l5LJ0BI/AAAAAAAAA0Y/C2hjbSBsqQA/s400/CM+Punk.jpg&t=1

BeatDown! schodzi z anteny.

Na następnym BeatDown! będzie można zobaczyc:

- reaktywacje S.E.S!

- podpisanie kontraktu o walkę między Johnem Ceną a CM Punkiem

Newsy:

:arrow: Podobno Mick Foley podpisał już kontrakt z federacją. Ma wystąpic na następnym BeatDown! Ma się pojawic również na TLC: Tables & Ladders and Chairs ale nic nie jest potwierdzone.

:arrow: Creative podjął jednogłośną decyzje co do stajni S.E.S. Federacja bardzo chce powrotu grupy bo uważa że bardzo to umocji obecnego mistrza. Sam Paul Heyman jest bardzo zadowolony z zawodnika i przyznaje że należy mu się push.

:arrow: Samoa Joe będzie musiał pauzowac kilka tygodni. Na ostatniej gali przyjął bardzo mocne uderzenie od Punka i zostało założone mu 9 szew.

:arrow: Podobno federacja chce zaangażowac do pasa X Division niedawnych zawodników TNA, Suicide'a oraz Shark Boya. IWF jest teraz z nimi na etapie negocjacji choc Wrestling Observer twierdzi że to zwykłe pomówienia.

:arrow: Były mistrz X Division w TNA Jay Lethal jest zainteresowany pracą w IWF. Sama federacja niedawno przyznała że jest zachwycona jego talentem ringowym i możliwe że obie strony szybko dojdą do porozumienia. Sam zainteresowany nie komentuje plotek.

Karta na TLC: Tables Ladders & Chairs:

X Division Championship Brian Kendrick © vs Bryan Danielson Ultimate X match

Hardcore Championship Matt Morgan © vs John Morrison TLC match

The Pope D'angelo Dinero vs Chris Jericho Double Tables match

Tag Team Championship Dudley Boyz © vs MotorCity Machine Guns Tables match

IWF Championship John Cena vs CM Punk match

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 19 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Za nami kolejny epizod NXT, który w głównej mierze skupił się na podbudowie nadchodzącego Vengeance Day. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych informacji z tego show. Na otwarcie Stephanie Vaquer pokonała Jacy Jayne, mimo próby ingerencji Fatal Influence. Link do filmu Na zapleczu doszło do spięcia na linii Zaria i Sol Ruca - Lash Legend i Jakara Jackson - Tatum Paxley, Tatum, Gigi Dolin i Shotzi. W ringu pojawił się Lexis King, który stwierdził, iż wreszcie zrozumiał, kim jest. Przekazał także, że ma plany na zmiany wobec Heritage Cup i kończy z bronieniem tytułu na zasadzie rund, czy pomocy narożników. Wypowiedź mistrza przerwał... powracający Fandango! Który przedstawił się jako JDC reprezentujący "The System" w TNA. Przekazał, iż rozmawiał z Avą i zawalczy o Heritage Cup. Link do filmu Ridge Holland pokonał Stacksa, a ponownie doszło do zamieszania z udziałem Izzi Dame. Link do filmu Zaria i Sol Ruca pokonały Gigi Dolin i Tatum Paxley. Doszło do zapowiadanego Vengeance Day Summit z udziałem mistrzyni NXT Giulii oraz pretendentek - Bayley i Roxanne Perez. Jednak nie tylko one miały swoje plany wobec mistrzostwa kobiet, bowiem... pojawiła się także zwyciężczyni kobiecego Royal Rumble Matchu - Charlotte Flair. A wszystko skwitowała... Cora Jade, atakując Giulię i Bayley kijem do baseballa. A blisko było, by oberwało się również i Perez. Link do filmu Link do filmu Link do filmu Choć Kelani Jordan pokonała Karmen Petrovic, to sędzia zmienił decyzję po przesadnym ataku Kelani na przeciwniczce po walce. W walce wieczoru A-Town Down Under pokonali mistrza NXT Oba Femiego i Tricka Williamsa. Jednak nie odbyło się bez ingerencji Eddy'ego Thorpe'a, który zaatakował Williamsa. Eddy okładał jeszcze Tricka po starciu. Link do filmu Link do filmu Skrót: Link do filmu Przeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl
    • KyRenLo
      John Cena: Czyli jedna tygodniówka w styczniu i zapewne ani jedna w lutym. Mam nadzieję, że później jakoś nabierze to rozpędu. Jade Cargill:
    • Tomos
      Dorzucą stypulację "if Roman wins, Rollins przeprasza za rozpad Shield" i ludzie będą klaskać uszami. Plus, to w końcu main event dla Punka
    • IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
  • Dodaj nową pozycję...