Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs 2010 - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Jesteśmy kilka godzin po Survivor Series. Na tej gali było kilka incydentów, które można uznać za powody, dla których dojdzie do rewanżów na ostatnim PPV w tym roku. Na początek może remis w walce Kane'a z Edge'em, który sprawił, że mistrzem nadal jest Big Red Monster. Myślę też, że dojdzie do starcia o pas interkontynentalny w takim samym składzie. Walka na Survivor Series była bardzo ciekawa a jeśli dojdzie do tego jakaś stypulacja typu Ladder Match to będzie jeszcze lepiej. Już dzisiaj pierwsze RAW, na którym(mam nadzieję) będzie coś związane z TLC. Wiadomo, że tematem przewodnim będzie zwolnienie John'a Ceny ale oby WWE bardziej postarało się wypromować walki na to PPV niż na ostatnie.

http://1.bp.blogspot.com/_9KDDus9Wsn4/TOeJKM3jCNI/AAAAAAAAAFY/9gTvt8MB82w/s1600/tlc2010-poster.jpg

Data: 19.12.2010

Miejsce: Toyota Center - Houston, Texas

Theme: ???

KARTA:

Tables Match for WWE Championship

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/16515116

The Miz© vs Randy Orton

Tables, Ladders & Chairs Match for World Heavyweight Championship

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/16606296

Kane© vs Edge vs Rey Mysterio vs Alberto Del Rio

Chairs Match

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/16560374

Wade Barret vs John Cena

Triple Threat Ladder Match for Intercontinental Championship

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/16538516

Dolph Ziggler© vs Kofi Kingston vs Jack Swagger

Ladder Match

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/16531094

Sheamus vs John Morrison

Divas Tag Team Tables Match

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/16538582

Natalya & Beth Phoenix vs LayCool

Edytowane przez Pinio

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Danielss

6

• xero

5

• Rafikov

4

• ArriS

4

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   361
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Geez, co miesiąc kurwa to samo :? Jaki ma sens (i ile można o tym powtarzać) zakładanie tematu na temat kolejnego PPV, skoro ani jedna walka nie została jeszcze zapowiedziana? :roll: Jest może coś o czym nie wiem (może ktoś przyznaje jakieś nagrody temu, kto najszybciej założy topic o kolejnym PPV)?

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Ja powiem tylko tyle,że gdyby nie to że w tym PPV będą stoły,krzesła i drabiny to bym nawet nie miał zamiaru go oglądać.Niedobrze mi się robi jak widzę niektóre walki na ostatnich PPV.Mam nadzieję że walka TLC będzie na podobnym poziomie co walka Taker vs. EDGE z One Night Stand 2008...

28054889252fa02dfba372.jpg

• 2 tygodnie później...

• Reputacja:   1

Pozwolę sobie uaktualnić kartę ponieważ w czasie gdy forum było wyłączone pojawiły się dwa pojedynki:

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/16496034

World Heavyweight Championship TLC Match

Kane © vs Edge

Tu zapewne Jacobs straci pas na rzecz Rated R Superstara który w meczach typu TLC czuje się jak ryba w wodzie... Czy będzie tu istotna jakoś rola Paula jako zakładnika Edga? Sądzę że tak ale zobaczymy... Jedno jest pewne: na pewno ten pojedynek wyjdzie dobrze dzięki obecności Copelanda...

Single Match

Rey Mysterio vs Alberto Del Rio

W odniesieniu do tej walki powiem tylko tyle że liczę na dobry technicznie pojedynek (bo Rey i Alberto potrafią to zrobić) który skończy już w końcu ten już nudny według mnie feud...

W jakiej stypulacji odbędzie się walka ADR vs Rey Mysterio? Czytałem, że będzie to TLC, gdzie indziej, że to będzie ladder match, table match, czy zwykły match. Co do walk:

Kane vs Edge

Walka musi wyjść dobrze! Oczekuję od Edge' a kilku hardcorowych akcji ( nie jakichś z ery attitude, ale jakieś hardcorowych z PG ). Nigdy nie widziałem Kane' a w jakiejkolwiek walce TLC ( chociaż może w jakiejś już był, mówię, że JA go nie widziałem w owej walce ), ale myślę, że chociaż ostatnio trochę nudzi to na TLC stworzy dobrą walkę.

ADR vs Rey Mysterio

Tutaj zależy, jaka będzie stypulacja. Najlepiej by była chyba TLC, lub ladder match. Table match też mógłby być ciekawy, ale wolę wali z drabinami. Najbardziej mi zależy, aby nie był to ich czwarty normal single match. ( chociaż bez DQ )

19473995694e2d2ed9117e1.jpg

• Reputacja:   1

Tutaj zależy, jaka będzie stypulacja. Najlepiej by była chyba TLC, lub ladder match. Table match też mógłby być ciekawy, ale wolę wali z drabinami. Najbardziej mi zależy, aby nie był to ich czwarty normal single match. ( chociaż bez DQ )

Ale już jest stypulacja tej walki;) To będzie najzwyklejszy Single Match bez jakiejkolwiek dodatkowej stypulacji ;)

Ale już jest stypulacja tej walki;) To będzie najzwyklejszy Single Match bez jakiejkolwiek dodatkowej stypulacji

Nieraz było tak, że stypulacja była zmieniana, mam nadzieje że będzie tak i tym razem. Jak już nie ma szans na Tables Match, to może walka która miała odbyć się na Survivor Series - Two out of Three Falls Match :)

Rey i Alberto mają duże zdolności i z tego co pamiętam(jeśli się mylę to przepraszam) del Rio jeszcze nie walczył stypulacji typu Tables, Ladders, Chair. Chciałbym ich zobaczyć chociaż w walce Tables, bo Ladders na pewno będzie walka o pas.

Nowe prace.Zapraszam do mojej galerii:

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?p=198260#198260

4127036534d73f974dc3fe.jpg

Dobrze, że w końcu nielubiany przez mnie Mysterio zmierzy się z lubianym przeze mnie del Rio na PPV. Obaj na ringu są świetni. Liczyłem, że w końcu dojdzie do walki między nimi (jeden na jeden) na PPV. I generalnie po wygranej del Rio mogliby ten feud zakończyć. Chętnie obejrzałbym del Rio w feudzie z kimś innym, kimś równie konkretnym jak Mysterio.

Co do kontynuacji feudu Edge - Kane to nie jaram się tym jakoś szczególnie. Lubię jednego i drugiego, niby wszystko jest przyzwoicie pomyślane, niby porwanie Paula jest ok ale brakuje mi tu tego czegoś co sprawiłoby, że czekałbym na finał tego feudu z wypiekami na twarzy.

Taka mała dygresja. Oglądam sobie ostatnio dawne walki HBK. Obejrzałem m.in. walkę Shawna z R. Flairem na WM XXIV i to co było później - feud z Batistą i Chrisem Jericho. HBK wyzwala we mnie marka do dzisiaj. Autentycznie wkurzam się jak sapiący Batista pokonuje HBK, ściskam kciuki przy walkach HBK z Jericho... Brakuje mi takiego zawodnika w WWE teraz. Nie będzie to Edge, nie będzie to RKO... Może del Rio ma potencjał... Może w końcu CM Punk wyliże się z kontuzji i dostanie konkretny push... Możliwe, że brak wrestlera na miarę HBK sprawia, że do kolejnych gal podchodzę bez większych emocji.

14453752125651e0a536c69.jpg

Na stronie WWE dodano następujący pojedynek:

WWE Champion The Miz vs. Randy Orton (Tables Match)

Na stronie WWE dodano następujący pojedynek:

WWE Champion The Miz vs. Randy Orton (Tables Match)

Należało się tego spodziewać. Fajnie. Mam nadzieję, że będzie jakiś porządny storyline do tego. Ciekawe czy zdecydują się tak szybko odebrać pas Mizowi. Raczej mało realne. Możliwe, że postawią na ciągnięcie feudu Miz - RKO.

14453752125651e0a536c69.jpg

o tym pojedynku to już wiemy od kilkunastu godzin ... był on zapowiedziany już na RAW po tym jak Miz zaatakował Ortona podczas walki z Rilejem. Orton narazie pasu nie odzyska :)

13278434144c9884d9bd794.jpg

Pozwolę sobie skomentować TLC i przyszłość WWE okiem WWE Championship Title.

Przede wszystkim myślę, że Miz zatrzyma pas aż do EC...Tam straci go na rzecz ... Johna Ceny no i obawiam się, że Orton wygrywając Royal Rumble Match zmierzy się z Johnem na WM'ce 27 czego bym nie chciał...To tylko moja opinia żeby nie bylo.

WHC: Mam nadzieje, ze Rated R SStar zdobedzie pas, poniewaz na to zasluzyl.Kane juz mi sie znudzil z tym pasem.

To tyle na temat TLC z mojej strony.Przed sama gala pozwole sobie skomentowac to jeszcze raz, bardziej ogolnie.

I dojdzie nowa walka. SANTINO & KOZLOV vs GABRIEL & SLATER.

I bd cały czas powtarzał że nie kupię zwycięstwa Miza...

11.11.2011 ERGO ARENA!!!! ŚLĄSK ZGŁASZAĆ SIĘ!!!!!!

18992563784dd68bd1cc988.jpg

• Reputacja:   2
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Na Smackdown zostaliśmy poinformowani o tym, że walka Del Rio z Mysterio będzie Chairs Matchem...Niestety...W związku z KOLEJNĄ juz kontuzją Reya walka zostanie pozbawiona stypulacji...Tak piszą na WF.

Moim zdaniem bardzo źle - walka z krzesłami była by znacznie ciekawsza, a tak może stać się bezpłciowa...Został tydzień do gali, a do obsadzenia mamy Ladder Match i właśnie walkę z krzesłami po tym jak zabrano stypulacje walce Rey vs Del Rio (ale masło maślane)

Fajnie by było gdyby odbył się Fatal 4-Way Ladder Match o pas IC - Jack Swagger vs Kaval vs Kofi Kingston vs Dolph Ziggler, ale to chyba mało realne. No cóż...Chairs Match mogą zrobić jeszcze z walki Morrisona z Sheamusem.