Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Call of Duty BO

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Witam, właśnie przeszedłem kampanie w tej grze, niestety na razie posiadam tylko wersje piracką, chciałem po prostu sprawdzić tą gierkę przed wydaniem na nią 90 złoty. Jestem ogólnie wielkim fanem wszystkich gier, które w swojej nazwie posiadają Call of Duty, dla mnie zdecydowanie najlepsza była 2/4. I tutaj pojawia się moje pytanie... grałem w Call of Duty World at War i szczerze nie przypadła mi ona do gustu, później Cod Mw2 był lepszy i teraz jest BO, jak wygląda multiplayer, czy warto wydać tyle pieniędzy na tą grę? Kampania była całkiem niezła, jak dla mnie najlepsza w grach Call of Duty, jednak czy multiplayer jest równie dobry? Jak wy odbieracie tą grę, uważacie ją za porażkę, czy może coś lepszego niż cienkie World at War (w końcu to ta sama firma wydała te gry). Piszcie swoje opinie.

PS: Sorrki, za trochę nieskładną budowę tekstu, ale po prostu dość się spieszę i nie wiem czy dam radę jeszcze dziś wejść na komputer...

https://forum.wrestling.pl/topic/22933-call-of-duty-bo/

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• HcK

2

• Peep

2

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• HcK

HcK 2 odpowiedzi

• Peep

Peep 2 odpowiedzi

Mnie multi Black Ops wciągnęło po samych filmikach np. takich:

Dlatego też postanowiłem najnowsze cudeńko Treyarch kupić i się nie zawiodłem :).

Aktualnie gram na serwerach Hardcore, gdzie to broń staje się bardziej śmiercionośna(jak to w życiu.) i nie mamy widocznego celownika, gdy np. nie celujemy z broni ;).

Kampania w BO również i mnie wciągnęła nosem i uważam ją za jedną z lepszych w którą mogłem grać, a postacie które w niej grają są po prostu świetne.

Warto też zaznaczyć, że Zombie Co-Op może wciągnąć na długie godziny, a w szczególności, gdy gra się z kolegami i dodatkowo rozmawia się z nimi przez VT czy TS, dodam również, że zabijanie samych zombiaków przynosi taką frajdę(urywanie pół korpusu, głowy etc. :twisted: ), że nie można odejść od tego trybu :).

Podsumowanie: Jeśli podobał Ci się MW2 to i spodoba się BO :), a więc Kupuj. ;)

https://forum.wrestling.pl/topic/22933-call-of-duty-bo/#findComment-212239

Dzięki, widziałem te filmiki, ale jak wiadomo czasem trailery i filmiki są fajne, a gry nędzne. Na razie mam wszystkie Call of Duty oryginalne więc Black Ops kupie raczej też. Mógłby mi ktoś jeszcze powiedzieć, czy jest tryb prestiżu tak jak w MW2 i czy w Multiplayer jest możliwość wybrania broni typu PPSH, Mosin (w jednej misji w kampanii były one dostępne)? Tak samo jak MP44 w Cod MW.
https://forum.wrestling.pl/topic/22933-call-of-duty-bo/#findComment-212247

Dzięki, widziałem te filmiki, ale jak wiadomo czasem trailery i filmiki są fajne, a gry nędzne. Na razie mam wszystkie Call of Duty oryginalne więc Black Ops kupie raczej też. Mógłby mi ktoś jeszcze powiedzieć, czy jest tryb prestiżu tak jak w MW2 i czy w Multiplayer jest możliwość wybrania broni typu PPSH, Mosin (w jednej misji w kampanii były one dostępne)? Tak samo jak MP44 w Cod MW.

Tryb prestiżu jest ;), PPSH'a chyba jest dostępna, ale nie jestem tego w 100% pewien :).

https://forum.wrestling.pl/topic/22933-call-of-duty-bo/#findComment-212248

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Dodaj nową pozycję...