Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler Wrzesnia - glosowanie

Wrestlerem wrzesnia powinien zostac:  

24 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem wrzesnia powinien zostac:

• Matt Hardy
      5
    • John Cena
      0
    • Batista
      1
    • Kurt Angle
      5
    • Animal i Heidenreich
      0
    • Lance Cade i Trevor Murdoch
      1
    • AJ Styles
      10
    • Abyss
      2

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

- Kazdy oddaje 1 glos!

- Koniec ankiety przewidziany jest na 10 września!

- Zeby nie wywierac zadnych "naciskow" wyniki beda zakryte, i ogloszone po zakonczeniu ankiety

Nominowani:

Matt Hardy - caly miesiac byl pushowany, co zaowocowalo wygrana w swietnej walce w klatce z Edgem

John Cena - wciaz aktualny mistrz WWE. W kazdym odcinku pojawil sie z dobrej stron

Batista - nie przegral zadnej walki, na kazdej gali sie pojawia

Animal i Heidenreich - jw

Kurt Angle - wygrana w dobrej walce na Unforgiven. Bardzo udane segmenty i walki w tym miesiacu

Lance Cade i Trevor Murdoch - bardzo udany debiut w WWE. Szybko zdobyli pasy i dostaja duzego pusha

AJ Styles - walka roku i ponowne zdobycie X-Titte

Abyss - nie przeral zadnej walki. Dobra hardcore`owa walka przeciwko Sabu

14412508044c725aa0e19e.gif

• Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• RVD

2

• Luk

1

• Ganzes

1

• theGrimRipper

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

zagłosowałem na AJ Styles'a. Nie lubie go, ale cóż zrobić, że jest dobry i do tego wsszystko wygrywa? xD

na drugim miejscu byli Animal & Heidenreich (mam sentyment do LOD. Hawk R.I.P [*])

na trzecim Hardy - mecz moze dobry, push tez, ale cały work z Edgem mnie wkur*ił.

72206429447c1f28e68cff.gif

szczerze mowiac, z tej listy wybralbym najchetniej Abyssa lub AJ'a, ale skoro sugerowalem ze Matt Hardy i Fallen Angel (niestety nieobecny na liscie) zasluzyli, zeby rozwazyc ich kandydatury, to glosuje na Matt'a...

Ja rowniez glosuje na Matta :)))

A ja dla odmiany na Kurta :)

Take me down to the paradise city

Where the grass is green and the girls are pretty

114037126847768c6792b79.jpg

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Podobnei jak Ganzes zagłosuje na Kurta:)

Ja na nikogo głosu nie oddałem, bowiem uważam, że najbardziej wyróżniającym się zapaśnikiem we wrześniu był Kevin Steen - ale jak widać nikt nie uwzględnia zapaśników z areny niezależnej :???:
"Jesteś niebem obserwującym chmury. A wydarzenia, ludzie, sytuacje, to obłoki, które po nim przepływają. Tylko przepływają. Dlatego nie próbuj ich zatrzymać, bo na pewno odpłyną wcześniej, czy później. Gdy przytrafia Ci się coś pięknego albo bolesnego, powinieneś zrobić krok, odstąpić od siebie i popatrzeć z dystansu. Ludzie, których kochasz, to właśnie takie chmury. Są na Twoim niebie dłużej lub krócej, ale nigdy na zawsze"

RVD: Powiedz tak szczerze ile wg. ciebie użytkowników kojarzy wrestlera takiego jak Kevin Steen.Może takich dałoby się policzyć na palcach jednej ręki,którzy go "znają"i oddaliby głos na tego wrestlera,który sobie świetnie radzi w CZW,PWG i IWS.Dla przeważającej rzeszy użytkowników jest Kevin Steen to człowiek-zagadka (ale fakt faktem że świetny wrestler).Dlatego w sumie chyba nie ma sensu wsadzać do głosowań wrestlerów,których większość w ogóle nie kojarzy - taka sama sytuacja by była gdybyśmy dali tutaj wrestlerów z Japonii,no nie wiem załóżmy że dalibyśmy do głosowania Yoshikazu Taru - ilu go kojarzy (to był tylko przykład)? Dlatego fakt powstania Independent Area(cornera o fedach niezależnych i Puroresu) jest wg. mnie faktem bezprzecznym i bardzo ważnym,gdyż przybliży to fanom wrestlingu,którzy nie wiedzą za wiele bądź nic na temat sceny niezależnej,a chcieliby się czegoś dowiedzieć o takim wrestlingu tylko nie mają chęci szperać po stronach zagranicznych.Tak by mieli wiele rzeczy podanych "na tacy" po polsku.I wtedy można by było pomyśleć o dodaniu do takich głosowań wrestlerów z sceny niezależnej nawet jak mało kto miałby okazję zobaczyć walki,a chociaż by się orierntował w scenie niezależnej - to już dużo.

W sumie masz rację. Jednakże uważam, że w takich plebiscytach nie możemy tylko ograniczać się do zapaśników TNA oraz WWE (o zgrozo!).

Co do "Independent Talk" to wielka chwała, że takie coś powstanie :)

"Jesteś niebem obserwującym chmury. A wydarzenia, ludzie, sytuacje, to obłoki, które po nim przepływają. Tylko przepływają. Dlatego nie próbuj ich zatrzymać, bo na pewno odpłyną wcześniej, czy później. Gdy przytrafia Ci się coś pięknego albo bolesnego, powinieneś zrobić krok, odstąpić od siebie i popatrzeć z dystansu. Ludzie, których kochasz, to właśnie takie chmury. Są na Twoim niebie dłużej lub krócej, ale nigdy na zawsze"

tak naprawde to w tym miesiacu nie ma na kogo glosowac bo nikt niczym szczegolnym nie zaslynal. Nominowanie tag teamow w plebiscycie "wrestler miesiaca" jest pomylką, ale to wasz mlotek i to wy pieprzycie nim kotka wiec nie moja brocha.

Ale skoro zabieram glos to dorzuce kilka groszy. Te nominacje chyba nie sa do konca przemyslane. Mnie sie wydaje ze nominowany wienien byc ktos kto czyms zaskoczyl. Batista niczym nie zaskoczyl a to ze posiada tytul jest normalka. Hardy moze i pokonal w swietnej walce Edge'a ale zanosi sie na to ze caly scenariusz wtopi.

Nie ogladam TNA wiec nie wypowiadam sie w kwestii AJ'a, ale skoro wygral najlepsza walke roku to zgoda, to samo Abyss.

Ja bym nominowal Kena Keneddego, zamiast Johna Ceny oraz Rica Flaira zamiast Batisty. Flair wygral first time IC title, i moze nie bylo dobrego matchu, ale byly fajne scenki po walce, a pamietajmy ze wrestler to takze aktor i za to tez naleza sie mu brawa. Byc moze Nunzio zasluguje na nominacje nie widzialem jego walki, ale mogla byc dobra, a sam fakt wygrania przez niego tytulu jest czyms znacznie ciekawszym niz dobra forma Kurta przy mikrofonie, ktory prawie zawsze jest dorby.

Podsumowujac w tym miesiacu swiadomie nie glosuje na nikogo, to samo zrobilem z wyborami do senatu ,wrzucilem pusta kartke, no ale do sejmu juz POparlem kogos.

szpaler drzewek wydaje się kłaniać w powitalnym geście

205322999744c9c3acda6ae.jpg

• Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Głosuję na Matta Hardy za świetny Cage Match

Aczkolwiek gdybym miał swobodę to wybrałbym Kena Kennedy ... Kennedy

Retired?

174471322253443c3b65b19.jpg

Wrestler miesiąca ? Ale na tej liście są tylko trzej wrestlerzy- Hardy, Angle i Cade ;)

Ok czepiam się złośliwie.. sorry.

4302049614329261d90190.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Bastian
      Czyżby to było ostatnie RAW w karierze AJ Stylesa? Nadrabiamy!  Było kilkanaście miesięcy na to, aby ogarnąć pierwszą w historii WWE walkę CM Punk - AJ Styles. Jedyne, na co było stać federację to walka na RAW niemal na koniec kariery AJ'a, którą przerwał w dodatku Finn Balor  Irlandczyk będzie chyba takim przyjemnym przystankiem dla Punka aż do WM42. Na Royal Rumble walki Phil nie dostał, Elimination Chamber w Chicago, więc trzeba coś ogarnąć.   Swoją drogą, szkoda, że po tym, jak odebrano
    • IIL
      Ciampa is All Elite 🙂
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Dynamite #330 Data: 28.01.2026 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Cedar Park, Texas, USA Arena: H-E-B Center At Cedar Park Format: Live Platforma: TBS Komentarz: Excalibur, Taz, Tony Schiavone, Don Callis & Stokely Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusj
    • Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
  • Dodaj nową pozycję...