Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler października 2010

Wrestlerem października 2010 powinien zostać:  

80 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem października 2010 powinien zostać:

• Wade Barret
      29
    • John Cena
      6
    • Kane
      4
    • Edge
      18
    • Jeff Hardy
      21
    • Robbie E
      2

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Mój głos na Edga. Wygrywa każdy pojedynek czy to na PPV czy na cotygodniowej gali. I ten Spear w meczu przeciwko Del Rio i Rey Mysterio, po prostu piękne. Czekam na jego walkę z Kene'em.

www.worldofgames.c0.pl

Wbijajcie się koniecznie, zalogujcie się bawcie się razem z nami i dzielcie się swoimi recenzjami, przemyśleniami o grach.

10358197554cb10a159ff5e.jpg

• Odpowiedzi 22
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Koper

2

• Bonkol

1

• Simson

1

• kikut413

1

Top użytkownicy w tym temacie

Zastanawiałem się czy oddać głos na Kane’a czy Barret’a. Ostatecznie postawiłem na tego drugiego. Dlaczego? Storyline z Nexusem i Jaśkiem jest ciekawszy. O wiele bardziej podziwiam co prawda Undertakera niż Jaśka a nawet Wade’a, który dopiero zaczyna swoją (mam nadzieję) wielką karierę ale niestety feud dwóch mrocznych panów zaczął być nieco nużący. Z jednej strony dwa zwycięstwa Kanea nad Takerem powinny robić wrażenie - zwłaszcza, że to ostatnie oznaczało zakopanie Dead Mana i obronę pasa. Ale w sumie co z tego jak przy micu wymiatał Wade (Cena przynieś mi szklankę wody, Nie waż się podawać mu ręki… itd.) a pytanie „co teraz zrobi Cena” nadal elektryzuje… Poza tym to tak naprawdę Nexus zakopał Takera jeżeli już mamy brać pod uwagę argument „kto komu dokopał”.

Co do Jaffa Hardy'ego. Wiem, ze różne ciekawe rzeczy dzieją się z tym wrestlerem w TNA ale niestety nie śledzę… więc wybieram wśród zawodników WWE.

Edge dostał spory push, poprowadził SD do zwycięstwa nad RAW, ciekawie zapowiada się jego walka z Kane’m ale - mimo wszystko - to za mało, żeby przeskoczył nexusowy program.

14453752125651e0a536c69.jpg

Głos na Edga ponieważ wyśmienicie wypadł na bragging rights wygrywając z RAW oraz za doskonałe występy na galach SD.

Na początku przeanalizuje każdego z nominowanych po czym ostatecznie napiszę na kogo oddaje swój głos.

Wade Barrett - jeden z moich dwóch faworytów w tej konfrontacjii. Bardzo fajnie się prezentował na raw w tym miesiącu. Publika kupuje go jako heela, to naśmiewanie się z ceny i jeszcze udana walka z ceną na hiac. Ogólnie wielki +, ale niestety za br czyli stworzenie kiepskiej walki z randym oraz nie zdobycie pasa powoduje móją dezaprobatę i nie oddam na niego głosu w tym miesiącu, ale spokojnie na ss mamy rewanż ;P.

John Cena - kompletnie nie zrozumiała nominacja. Nie dość, że nie przeszdł heel turnu, to po 1 dniu stracił pasy i przegrał na hiac.

Kane - dwukrotnie wygrał z undertakerem w tym miesiącu i bardzo fajnie prezentował się jako champ, ale powoli się przejada, do tego to co zrobił z takerem na br jest karygodne.

Edge - interesujący face turn i ma szansę zostać mistrzem na ss (po raz peirwszy jako face). Do tego doprowadził do wygranej team'u sd na br. Ogólnie postać na +, ale głos oddam na niego dopiero jak wygra pas na ss :P .

Jeff Hardy - no i mój drugi faworyt. Ciekawy, a zarazem szkoujący heel turn, zdobycie pasa na bfg po interesującym me, do tego jeszcze te proma. Nie mam żadnych wątplliwości antychryst z tna zdobywa mój głos. Oby tak dalej :twisted:

Robbie E - no comment :roll:.

Mój głos pada tym razem na Edga. Widać że zdobędzie pas WHC.

8562816774cc1fc0b60a35.jpg

Lider heelowej stajni z RAW był chyba najbardziej wyróżniającą się postacią w WWE, cały czas grając pierwsze skrzypce w jednym z najciekawszych storyline'ów w ostatnim czasie.

Jeff Hardy za zdobycie pasa :)

Zapraszam do czytania i komentowania mojego diary

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=29758

20087375664dc174548c19c.jpg

• Urządzenie:  Macintosh
  • Styl:  Jasny

Wrestlerem października 2010 został:

http://www.attitude.pl/gfx/wmiesiaca/102010.jpg

Wade Barrett

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...