Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler października 2010

Wrestlerem października 2010 powinien zostać:  

80 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem października 2010 powinien zostać:

• Wade Barret
      29
    • John Cena
      6
    • Kane
      4
    • Edge
      18
    • Jeff Hardy
      21
    • Robbie E
      2

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Macintosh
  • Styl:  Jasny

Raw:

- Wade Barret - dobra i wygrana walka z Ceną na HIAC, wygrana także na Bragging Rights, coraz lepiej odnajduje się w swojej roli lidera NXT ośmieszającego Cenę, generalnie jedna z ciekawszych postaci ostatnio w ogóle.

- John Cena - jego rywalizacja z Barretem przyćmiła feudy o pas WWE najpierw na HIAC (Orton vs Sheamus była druga od dołu w karcie!), a później na BR (większość chyba czekała na to, co zrobi Cena, niż na to jaki będzie wynik walki). Dużo nie walczył, ale świetnie grał mimiką i emocjami. No i na moment dostał pas Tag Team.

SmackDown!:

- Kane - Wciąż nie ma na niego mocnych, wygrał feud z Takerem (a to naprawdę rzadkość), choć jego speeche robią się już trochę nudne.

- Edge - wywalczył status pretendenta do tytułu mistrzowskiego, jeden ze zwycięzców drużyny SD! na BR, wcześniej zwycięski mini-feud ze Swaggerem i nadal bardzo over z publicznością.

TNA:

- Jeff Hardy - zdobycie najważniejszego pasa federacji na najważniejszej gali roku Bound For Glory

- Robbie E - debiut, sporo czasu antenowego i duży push (pokonanie Amazing Reda oraz mistrza X Division Jaya Lethala)

Ankieta potrwa 5 dni, typy i uzasadnienia zostały ustalone przez redakcję Attitude.

• Odpowiedzi 22
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Koper

2

• Bonkol

1

• Simson

1

• kikut413

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

Hardy za wygranie pasa, heelturn i niezłe heelowe speeche.

Jako, że oglądam jedynie TNA mogę się wypowiedzieć najwyżej o Robbiem E... do którego tak na prawdę nie mam nic. Popatrzmy: nie miał dużo czasu, żeby pokazać wiele w ringu, bo walka z Redem była dosyć krótka, a w Street Fight z Lethalem został zupełnie zdominowany i wygrał jedynie dzięki pomocy ze strony Cookie; gimmick odgrywa całkiem dobrze, można się w prawdzie czepiać samego gimmicku, ale osobny problem. Zresztą patrząc na różne strony internetowe Eckos jest raczej chwalony za swoje ringowe wyczyny na scenie niezależnej. Krótko mówiąc - Nie rozumiem dlaczego wiele osób skreśla go od razu na starcie. Dajmy facetowi trochę czasu, zobaczymy co z niego będzie.

W ostatnich kilku ankietach głosowałem na Kane'a. Tym razem także chciałem na niego zagłosować ale pojawił się też Edge. Pretendent do pasa WHC po powrocie na SmackDown najpierw poradził sobie ze Swagger'em następnie poprowadził swój brand do zdobycia Pucharu Bragging Rights a teraz staje przed szansą zdobycia najważniejszego tytułu.

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

Głos oddałem na Jeffa.

Zdobył najważniejszy pas federacji,jest członkiem dominującej grupy Immortals i świetnie gra heel'a.

:)

21413621404d57aa3f81990.jpg

Mi, jako markowi nie wypada głosować inaczej, więc rad jestem votum me oddać na rzecz pana Jeffreya.

Abstrahując od wygrania najważniejszego pasa na najważniejszej gali, zrobienia grubasków w USA w konia i zakończenia kariery pana Kurta, ten tytuł należy się za coś jeszcze. A mianowicie, po BFG Jeff praktycznie "obrócił się o 180 stopni, potem o 360, po czym jeszcze raz o 180". Z przydupasa Roberta zrobił się jeden z mocniejszych punktów TNA. Nie mówiąc o jego speechach, które może jeszcze majstersztykami mikrofonowego rzemiosła nie są, ale jak na Jeffa jest póki co zajebiście. W ciągu 3 gal wykręcił 4 najlepsze proma w jego życiu, rozwalił Kenowi rękę i dyńkę i zrobił z Roberta paranoika. That's a way to go, Mister Hardy!

Jak uzbieram na czołg to macie przejebane

The Antichrist of Attitude

20403598514e52bccf88146.jpg

Głos poleciał na Barreta. Zaprezentował się dobrze na ostatnich galach wiec czemu nie on. Wyborna wręcz sytuacja, w nexus, dobrze rozwinięty feud z Cena, pokonanie go na hell in a cell i zapoczątkowanie johna w wielkim n które dodaje z tygodniówka na tygodniówkę jeszcze większego smaczku.

• Reputacja:   375
  • Urządzenie:  Windows

Głos na Barrett'a za bardzo solidną walkę z Jaśkiem na HIAC (i wciągnięcie go do Nexus) oraz świetne prowadzenie wraz z Ceną feudu, który powoduje, że z niecierpliwością czekam na kolejne tygodniówki. Obok Del Rio, Wade to zdecydowanie najciekawszy rookie w WWE.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Ten miesiąc z pewnością w WWE należał do Barretta, co nie ulega wątpliwości. Anglik zasługuje na wygraną w takim zestawieniu, ale miażdży go fakt, że w tym samym miesiącu TNA zdominował pan o imieniu i nazwisko Jeff Hardy. Po pierwsze - wygrał pas na najważniejszej gali w roku, przeszedł całkowicie zaskakujący turn (w WWE zawsze byłem zdania, że prędzej świat się skończy, niż Jeff i Rey przejdą heel turn), jako champ stanął niejako na czele nowej grupy, która ma władać całym TNA... Dlatego głos na niego, chociaż trochę szkoda Wade'a, bo ten miesiąc był dla niego wyjątkowo udany.

Jeff Hardy za zdobycie pasa world championship :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Sygna i avek by Filipoo666

3616707314ca8beeedf744.jpg

Edge :grin: :grin: za to ,że jest koksem :P Dobra żart moim zdaniem Edge zasługuje być wrestlerem miesiąca oglądam wrestling codziennie tylko nie we wtorki bo nie leci i z tego co widzę Edge stoczył niezłe i dobre walki :)
Sygna by Filipoo666

10704772474ceadafa95664.jpg

Nie wiem dlaczego, lecz jestem zafascynowany po trosze postacią AntyChrysta z TNA. normalnie zagłosowałbym na lidera Nexus. No ale tylko u Dixie słodki babyface stał się ekscentrycznym heelem i chwała mu za to. Niesamowita zmiana, niesamowicie dobra decyzja.

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Głos na Barretta wokół którego dzieją się najważniejsze rzeczy na RAW. Świetny program z Ceną, niezła walka na HIAC(o wiele gorsza na BR z Ortonem) i ciągła aktywność, czy to podczas segmentów, czy to podczas spięć w swojej grupie czy też podczas interwencji Nexus, które często siały spustoszenie w czerwonym brandzie.

Jeff Hardy natomiast wygrał walkę podczas BFG podczas której przeszedł heel turn, a później jego postać była oparta głównie na promach puszczanych na titantronie, więc to trochę za mało. Większa aktywność i byłby murowanym kandydatem do zwycięstwa tak jak Orton miesiąc wcześniej.

15974308365193fac7b7921.jpg

Hmmm.... Trudny wybór. Jednak głosuję na Hardego, bo zdobył pas i z Babyface zrobił sie heelem, z czego sie cieszę.

"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą" - św. Augustyn

"Wygrywaj bez pychy, przegrywaj bez urazy" - Bruce Lee

10861356394f75dafac0290.jpg

Wade Barret to był jego miesiąc. Wszystko było perfekcyjne i idealne po za walką na BR z Orton'em ale nie była to w 100% wina Wade że tak walka wyszła. Świetna walka z Johnem na HiAC która trzymała cały czas trwania w napieciu, doskonałe proma. "Until next week John... You can't see me" :)

• Reputacja:   1

Głos na Barretta. Lider Nexus dużo zyskuje na programie prowadzonym z Ceną jednocześnie odświeżając postać tego drugiego (bo kto by pomyślał że ktokolwiek będzie mógł upokorzyć Cenę wylewając na jego twarz szklankę wody? Toż to zbrodnia wymagająca najwyższego potępienia ;) ) Oby przy okazji pomógł Johnowi przejść na ciemną stronę mocy...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• IIL
      Ciampa is All Elite 🙂
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Dynamite #330 Data: 28.01.2026 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Cedar Park, Texas, USA Arena: H-E-B Center At Cedar Park Format: Live Platforma: TBS Komentarz: Excalibur, Taz, Tony Schiavone, Don Callis & Stokely Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusj
    • Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
  • Dodaj nową pozycję...