Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Hernandez/TNA, Jeff Hardy nie miał być w They, Chris Nowinsk

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

WWE usunęło stronę Katie Lea, znanej w TNA jako Winter z działu Alumni na WWE.com.

Eric Bischoff mówiąc w audycji radiowej o They, stwierdził, że Jeff Hardy nie był brany pod uwagę w pierwszych planach. Choć nie powiedział kogo zastąpił jako powód podał to, że wprowadzenie do stajni Hardy'ego stworzyło lepszą his...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-hernandeztna-jeff-hardy-nie-mial-byc-w-they.html
https://forum.wrestling.pl/topic/22663-hernandeztna-jeff-hardy-nie-mia%C5%82-by%C4%87-w-they-chris-nowinsk/

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• BRKSTRM

1

• Suchy

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Niech podpiszą nowy kontrakt z Hernandezem, bo nie wiedzą co tracą, tak samo jak stracili Danielsa, Homicide'a, Creeda i innych utalentowanych wrestlerów, którzy na pewno zrobili by lepszą galę niż Bischoff i Hogan.

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Jestem podobnego zadania co kolega wyżej. Według mnie bardziej opłaca się inwestować w nowe młody talenty niż zapychać gale starymi gwiazdami. Dzięki takim osobom jak Hogan, Bishoff ( akurat do Flair`a nic nie mam ) TNA cofnęło się co najmniej o poziom do tyłu. Hernandez, Daniels, Homicide', Red, Joe potrafili by zrobić produkt o wiele lepszy wrestlingowo niż połowa "niechcianych" prze WWE. Lecz połowa z nich albo nie jest już w TNA albo szmaci się ich na potęgę. Wcześnie wymienienie wrestlerzy plus jeszcze kilku z rosteru, którzy regularnie występują i są dobrzy (np. MCMG ) do tego dodać kilka gwiazd pokroju Kurta Angle`a i mogli byśmy mieć bardzo porządny produkt.

PS. Żeby nie było, że mam coś do sprowadzania byłych wrestlerów wujka Vince`a. Np. sprowadzenie Andersona i Dinero było dla mnie świetnych "ruchem". Lecz ściąganie dosłownie każdego na siłę jest dla mnie po prostu głupie. Np. Kednrick czy Matt Hardy, który ma niebawem pojawić się w TNA.