Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

wejście biauego smoka .

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

23:00 . Łódź . Aleja Politechniki . Obraz sprzed hali sportowej , gdzieniegdzie jakieś plakaty , loga AWF , na ziemi porozrzucane ulotki , widać pojedynczych fanów wrestlingu kierujących się do wnętrza hali . Przy wyjściu jednak , na czerwonym dywanie , stoi Anna Koper , ubrana w czerwoną garsonke , wiadomo , tour de lans .

;) Wywiadowca AWF wyraźnie na kogoś czeka . Mija kilkanaście minut , Anna ze zrezygnowaniem patrzy co chwile na zegarek .. Po czym wykonuje gest opadających rąk , a w jej guowie rozbrzmiewa jedna i tylko jedna myśl : nie przyjedzie . Cały ten wysiłek włożony w ułożenie dobrych pytań , na które nie będzie mógł odszczeknąć po swojemu , przygotowane odpowiedzi na jego zaczepne texty , którymi strzela w każdych interview'erów , oglądanie tylu kaset z jego wywiadami , tylko on i on , a teraz nie ma go , nie przyjedzie . :( Jednak nagle w jej oczach pojawia się iskra nadziei ... Źrenice gwałtownie zmniejszają się pod wpływem dwóch reflektórów wymierzonych w Anie przez białe Porsche 911 Carrera 4 [ btw. polecam www.porsche.com , uczta dla oka :) ] , które wpada na parking po czym z piskiem opon zatrzymuje się na końcówce czerwonego wywanu , drzwi kierowcy otwierają się , a z ciepłego wnętrza samochodu wyłąnia się nie kto inny jak tylko honorowy - hardkorowy mieszkaniec tego podziemnego miasta , ubrany w białe adidasy , białe , szersze dresy , śnieżnobiałą koszulke ŁKS Łódź z numerem 99 na plecach + w swoją niedłączną biało białą maske na głowie , Psycho . Great One na szyi ma dwa lśniące łańcuchy , jeden zakończony liściem cany , drugi dużym P#1 . Do tego dochodzi standardowo joint w ustach , kolejny za uchem , białe okularki alpina sportz na oczach , w ręku pełna butla Whiskacza , którą Psycho otwiera i pociąga siarczystego łyka . Drzwi od strony pasażera również otwierają się i z furki wysiada Candi , ubrana w niebieskie , obcisłe dresy , niebieską , puchową kurtke , na oczach ma białe okularki alpina sportz + trzyma niebieską torebke . Błyskają flesze zgromadzonych niewiadomoskąd reporterów , ogólnie slow motion mode : on . Psycho chwyta Vanesse za ręke po czym kierują się wzdłóż czerwonego dywanu , niespodziewanie przechodzą obok uśmiechniętej Anny ( syndrom ' jeszcze nie , na trzy cztery sie odzywaj! ' ) jednak reporterka szybkim krokiem [ niekoniecznie w bok :D ] ponownie znajduje się przed Pięikną i Bestią .

Anna - Psycho ! Nie ukrywam , że czekauam na Ciebie ...

Psycho zatrzymuje się ... Po czym rzuca na Anne swoje peune nienawiści ale w tym samym momencie kojącym wzrokiem dodając dla efektu troche maskowany przez okulary eye brow .

Biauy - Nie ukrywam , że wiem .. A teraz spadaj , laleczko . Mam tu biznes do zauatwienia .

Anna jest zdezorientowana , próbuje coś powiedzieć ...

Biauy - Ah .. Czekaj .. To Ty jesteś tą ... Yhh ..

Anna < z nadzieją > - Tak , to ja ! ..

Biauy - Parkingową ! < rzucając kluczyki w jej stronę > To zaparkuj , tylko gdzieś niedaleko . < do Vanessy > Damn , po chuj parkingowej mikrofon !? :/ Co za syf , moguem negocjować wyższą pensje podstawową gdybym wiedziau , że tak dobrze sie tu wiedzie .

Biauy Smok razem z Vanessą wchodzą do hali zostawiając zawiedzioną i bliską puaczu Anie przed wejściem .

23:57 . Wnętrze hali sportowej , pełno trubun , wszystkie zajęte , w końcu na plakatach pojawiua sie ta wszechobecnie znana zarówno w tym mieście jak i wszędzie indziej ksywka : Psycho . Ludzie zachowują sie w miare spokojnie - jak wiadomo to House Show więc nic nie miauo prawa podnieść ich adrenaliny i kiedy myśleli , że jush nic jej nie podniesie ... Nawet nie zdawali sobie sprawy w jakim byli buędzie . Wcentrum hali ring , na który w pośpiechu służby pożądkowe wnoszą dużą sofe z białej skóry oraz fotel z tego samego materiału po czym ustawiają je w cenrtum ringu na przeciw siebie . Po tych incydentach pojawiają sie spodziewane szmery na trybunach , ludzie zaczynają chwytać , co sie kroi : w końcu zarząd AWF nie oszukauby ich i nie podauby fauszywych informacji na plakatach . Na arence panuje ogólne poruszenie , ochrona wzmaga czujność , kobiety przy barierkach kolą sutkami nawet kamery , podniecenie wzrasta , wręcz sięga zenitu , kiedy nagle .... Wszystkie reflektory zmieniają swoją barwe na biało . Jednak pozatym nic sie nie dzieje , dezorientacja sięga zenitu ... Tylko po to , żeby w jeden moment wybuchnąć : dokuadnie tak , jak białe race , które rozpierda*ają się gdzieś o sufit pozostawiając po sobie tylko bladą mgłę , z głośników zaczynają dudnić pierwsze takty numeru , na który wszyscy na tej arenie czekali : EPMD - Last Man Standin . Wraz z pierwszym wejściem ( .. thiz iz eric sermon .. ) arena zalewa sie totalnie białym światłem , które po chwili gaśnie , zostaje tylko biała smuga oświetlająca wyjście spod tinatronu , na którym biały obraz spopniowo przeobraża się w duży napis One Choice . Kibice reagują ogromnym cheerem kiedy spod tinatronu powolnym , wzbudzającym pożądanie wśród męskiej części publiczności krokiem wychodzi Vanessa Candice . Obrana w białe szpilku , białą mini , białą , obcisłą koszulke ze sporym dekoltem , która podkreśla mega miodowe kobiece ksztauty Candi ... Która powolutku idzie w strone ringu ... Cheer nie ustaje , kiedy na rampie pojawia się nastukany wariacko , w 100% nastawiony na lans Psycho . Z jointem w ustach , w swojej białej masce , rozpiętej koszuli z podniesionym kounieżem , która odsłania doskonale wyrzeźbioną klatke piersiową , białe , krótkie spodenki i białe adidasy . Psycho staje pod tinatronem , zaciąga się jointem po czym wypuszcza dym ponad guowe .. Fanki piszczą , dostają zbiorowe orgazmy , kibice unuszą transparenty , których treśc nie chce mi sie przytaczać .. :) Psycho powolutku , niczym Scot Hall , z rozuożonymi na oboki rękami , dochodzi do czekającej na niego Candi , chwyta ją za ręke po czym razem ze swoją cukierkową managerką wchodzą na ring .. Great One odgina Candi liny , a sam przeskakuje nad nimi efektownym Rope Flipem .. Po czym rozpierd*la się na sofie , obok niego siada Candi .. Psycho przykłada mikrofon do ust ...

Psycho - .... < chwilke czka gdyż cheer jest dość spory i uniemożliwia wyduszenie ani jednego suowa , kamera robi zoom na zamaskowaną twarz Biauego , widać niewyraźny uęmiech .. > Nie ma miejsca jak Łódź , co ? :) < mega cheer > Dobra , wrzućcie na luz , nikt tu nie musi aż tak bardzo udowadniać jak to mnie wszyscy kochają . :>

Kibice drą sie i ogólnie nie żałują gardeł , chcą pokazać prezesowi , gdzie wypadauoby zrobić pierwszą gale ... hyhy :D

Biauy - Dobra , uwaga , mam ważny komunikat : < akcentuje > lemme se that lil pussy , fake breast , fake hair , fake eyez biiiiiiatch .... Dobrze wiem , że nie jesteś parkingową , rusz tu swoją smukuą sylwetke ... I zadaj te pieprzone kilka pytań . Raz dwa , Anna , Anna , Anna , Anna < kibice razem z Psycho > Anna , Anna .. < sami kibice > Anna , Anna ... < Psycho wydziera sie > Enough ! Here she iz .

Na rampie pojawia się Anna Koper , kibice witają ją oklaskami .. Ania wchodzi na ring , siada na przeciwko Biauego i Candi , bierze mikrofon , chce coś powiedzieć ..

Biauy - < pół żartem , pół serio > Ileż można na Ciebie czekać , god damn it , jush prawie północ .... :D

Anna - Wit ...

Psycho - Tesh sie ciesze , że Cie widze ... Ale przejdźmy do interesów , kotku . ;)

Anna - Dob ..

Biauy - No jasne , że dobrze wyglądam ... To standart u mnie :D

Anna < jakby czekając na przerwanie ze strony Psycho , niepewnie > - Ju .. Jush , moge ? < biorąc milczące spojrzenie Psycho , który dopala jointa , za odpowiedź nie przeczącą > Dziękuje . Psycho ..

Great One < wchodząc w suowo > - Tak , to ja . :D

Anna < wzdychając > - Wiem . Więc ...

Biauy - Oni tesh to wiedzą , kocie . :D

Anna - Nie , ja nie moge pracować w takich warunkach ! :/

Psycho - Chill , maleńka . Jush nie będe przerywać , obiecuje . ;)

Anna - Dobrze więc , przejdźmy do konk ...

Biauy - Zasada numer jeden : don't trust anybody ! Spójrz na mnie < Biauy zsuwa okulary na czubek nosa odsłaniając swoje do granic możliwości czerwone oczka jak minusy > , czy ja wyglądam na kogoś , komu można zaufać ? < nie daje nawet chwili na odpowiedź > Well , i don' give a shiiiiish 'bout that ! Tak samo Ty jak i caua banda nieudaczników w szatni : myślcie sobie o mnie co tam chcecie . Prawda wyjdzie w praniu . Praniu Waszych mózgów na ringu . A teraz rzucaj we mnie te pytania , maua , bo czas to pieniądz , pieniądz to dym , a dym to coś , co takie tygrysy jak Psajko Killa lubią najbardziej . < mówiąc to Psycho wyciąga zza ucha jointa i odpala go dym wydmuchując ponad głowę >

Anna < jush raczej troche zdenerwowanna ;) > - Znamy Twoją przeszuość , Psycho , wiemy o PCW , EWF , powiedz więc , dlaczego teraz przyszua kolej na AWF , coś zupeunie nowego , bez historii ?

Biauy - Mierda , laleczko , jakiego powiedziauaś !? < nie daje odpowiedzieć > Nowego ? Czy Ty wiesz , kto to jest Rab ?

Anna < niepewnie > - Wiem . ( ? )

Biauy - Więc nie pie ... Nie mów mi , że tu nie ma historii . Ten czuowiek to historia . Wogóle kto Ci te pytania ukuadau ? < nie dając odpowiedzieć >

Gratuluje dojrzauości . Pierwsze pytanie i jush cauy wywiad śmierdzi tanimi perfumami . I to bynajmniej nie jest wina Smoka . < pociąga jointa >

Anna - Fakt , Rabol to czuowiek z potężną biografią jednak AWF zbudowau od zera , czy to ....

Psycho < wchodząc w suowo > - Apropos zera .. Może i zbudowau od zera , zobacz .. < Psycho wyciąga z kieszenie koszuli jakąś zuożoną kartke , rozwija ją > To roster AWF . Zero obok zera , a pod spodem zero . I AWF byuoby warte zero peelenów i zdziuauoby zero ... < akcentując > Gdyby .. Nie tych kilka zer , które zostauy przelane na konto Biauego . Teraz AWF ma w sobie coś , co sprawia , że do zera mu jeszcze bardzo , bardzo daleko . Ale ale , bo troche zjechauem zdaje mi sie .. Pytauaś o motywy , kotku ?

Anna < ironicznie > - Tak , piesku .

Great One - Więc słuchaj , suczko . Siedząc na Karaibach w mojej biauej willi , popijając martini z lodem .. Paląc setnego jush tego dnia jointa , patrząc na brązowy brzuch leżącej obok na ręczniku , prażącej się w suońcu Vanessy .. Pomyślauem ... Że hajs , który mam na koncie , który zarobiuem grając w jakichś pierdo*onych reklamach , spotach i w sytuacjach , za które nienawidze sam siebie .. Że ten hajs sie szybko kończy . Nieszkodzi , że to wciąż siedmioyfrowa kwota , o której taki plebs , jak widze tu na tej kartce może tylko pomarzyć i jakiego nie zarobi przez 3 swoje nędzne i biedne życia ... Ten hajs szybko topnieje . Więc coś byuo trzeba zrobić , ruszyuem esa ze suonecznych Karaibów na jeszcze bardziej suoneczne Hawaje ... Gdzie przez jakiś czas przebywau , a może ukrywau sie , whateva .. Mój przyjaciel od najczarniejszego biznesu .. Rabol . Obiecau mi on wtedy , że jeśli tylko będzie coś , ktoś z czymś konkretnie zajeb*stym .. Da mi znać .. I wiesz co , Ania ? < zatapiając wzrok w oczach Anny >

Anna - ..

Biauy < niedając jej dojśc do suowa > - Wiesz co !? < chwilka ciszy , Anna nawet nie próbuje dojść do głosu > Odezwał sie wtedy , kiedy byuem w największej potrzebie . Po totalnym blamażu i porażce przy okazji walk w EWF kiedy to zdecydowanie za długo stauem w jednym miejscu i kopauem tego przebrzyduego rolnika ze wsi Poznań .. Kiedy fundusze , które tam zarobiuem zaczeuy niespodziewanie szybko sie kruszyć , zwijac i palić .. I wreszcie , kiedy nie miauem jush siuy słuchać tych wszystkich popierdo*onych reżyserków , to zrób tak , to inaczej , tu powiedz to , tu tamto ... Odezwau sie Rab i zaproponowau angaż w AWF . < spoglądając na publike , akcentując > Yo' know what i'm sayn , right ? < spowrotem wtapiając wzrok w duże , zielone oczy Anny > Starczy jush motywów przewodnich ?

Ania - Owszem , wystarczy . Rozumiem , że robisz to tylko dla pieniędzy , tak ?

Biauy - Owszem , nie . A teraz łaskiawie zamilcz albo przejdź do tych bardziej interesujących pytań , laleczko . Jak jush mówiuem - czas to pieniądz . A ja Ci wieczności nie poświęcam .

Anna < z trudem chamując narastającą agresje > - Ok . Jesteś jednym z 10 wrestlerów , którzy wezmą udział w premiero ...

Psycho - Bla , bla , bla , zieeeeeewam , zieeeeeeewamm ... :D

Ania < zdenerwowana > - Którzy wezmą udział w premierowej gali AWF Outbreak , która odbędzie się ...

Psycho < w tle > - Zasyyyypiam .... :D

Anna - Odbędzie się 3 października , wystąpią na niej między innymi , oprócz Ciebie , Psycho , inni znakomici wrestlerzy < Psycho popada w śmiechawe > jak naprzykuad Jupiter , Ruthless Scyther czy Soldato , którzy mają za sobą kariery w innych e-fedach . Nie masz do czynienia z laikami .

Biauy < z trudem tłumiąc śmiech > - Że z czym nie mam do czynienia ? Mówisz o znakomitych wrestlerach takich jak Jupiter , laleczko , to stwierdzenie niestety przykleja do Ciebie etykietke laika jeśli chodzi o ten sport bo Jupiter nie jest ... I powtarzam to guośniej .. NIE JEST wrestlerem . Jest tylko workiem do treningu , pierdo*onym sparing partnerem , który podkuada sie w każdej walce , dlaczego sie podkuada ? Bo inaczej nie umie , taki styl walki prezentują poznaniacy . I nie mów mi o wspaniauych wrestlerach bo w AWF wspaniauy wrestler jest tylko jeden . I masz go przed sobą , maua . < Anna chce coś powiedzieć jednak Psycho kontruje zabierając przy okazji Ani mikrofon > Beeep , Twój czas antenowy się skończyu . < zerkając na kartke > Mam tu kilka ksywek , kilka nazwisk , kilka ścierw , co ogólnie rzecz biorąc skuada się na roster tej federacji . Gdybyś mogua mówić , pewnie spytauabyś ...

Psycho < wstaje i siada Annie na kolanach , po czym piskliwym guosem > : Czy obawiasz się któregoś z nich !? < siada spowrotem na swoim miejscu >

Biauy - Jasne , ku*wa , że nie ! W moim suowniku nie ma czegoś takiego jak strach , obawa , nie ma czegoś takiego jak porażka . Wiadomo - Psycho nie zawsze wygrywa bo nikt nie jest doskonauy , nawet Ty ze swoimi pump - it - up , sztucznymi piersiami , zielonymi soczewkami kontaktowymi i tlenionymi wuosami , rozumiesz !? Ale mnie jest najbliżej do doskonauości , na tle cauej tej bandy knurzych jeźdźców z rosteru wyglądam jak czempion , heros , wyglądam jak Bóg ! I wiesz , co Ci powiem , Ania ? Czuje sie jak Bóg . Czuje , że moge z nimi zrobić wszystko , przekopać ten roster od góry do dołu , zaczynając od jakiegoś pieprz*nego Majkela , co z gumy w majtach strzela .. Pierdo*ony komiku , tu nie jest cyrk monty pajtona , tu jest walka , rozumiesz ? Czy może potrzebujesz poczytać elementarz ? Kolejny frajer z nazwiskiem typu komentator sportowy na regionalnej , El Banikko , czeka ich totalnie pierdo*ony low card , to tylko dwóch jobberów , którym Biauy wróży lot w dół , w guąb ziemi . Niech tylko mi któryś wejdzie w droge . To przejedzie sie do nikąd . Zrozumiano , dzieciaczki ? Wiem , że tak . < Psycho spogląda na kartke , pociąga jointa > Co my tu mamy dalej ... Jupiter , Itchytude ... Tych dwóch frajerków znam dość dobrze , Jupomana nawet za dobrze ... Mam nadzieje , że zapamiętaueś wszystkie lekcje , których udzieliuem Ci w EWF , pierdo*ony wiochmenie , bo nie mam zamiaru sie powtarzać . Więc najlepiej będzie jak wsadzisz sobie swoje wszystkie ' ale ' na ten temat prosto w swoją dupe , zajmiesz sie swoją córunią pizd*nią , żoneczką cip*czką i nie będziesz wchodzić Biauemu w droge . Ogarniasz , śmieciu ? A Itchy ? Heh , spec od luzu i jackassów , więc słuchaj : uważasz , że jesteś świrem ? To japrzy Tobie powinienem jechać na valium w dawkach 3 opakowań na godzine . Gównem jesteś . I zrobisz buąd jeśli znajdziesz sie w zasięgu mojego przepalonego wzroku , gówniarzu . Buąd za który zapuacisz tak srogą kare , że nie podpiszesz jush ani jednego autografu bo zapomnisz jak sie pisze Twoje imie , nie skleisz ani jednej piątki z fanami bo Twoje ręce będą leżeć w gablotce na ścianie nad Twoim łóżkiem , a Twoja kapela ... Cóż , będą musieli sobie poszukać jakiegoś nowego , popapranego szczyla bo Ty jush raczej nie dasz rady . Więc do niezobaczenia . I pozdrowienia z cannabvalley , dzi*ko .

Biauy przepłukuje gardło wodą , po czym pokazuje wstającej Annie , żeby wróciła na miejsce ...

Great One - Siedź , laleczko , jeszcze nie koniec wywiadu z gwiazdą . < zerka na kartke > Kolejnych dwóch , latynoskie piz*y zza granicy , do polski przyjechali w poszukiwaniu lepszego jutra . Ale ale , moje dwie opalone szuczyska : dla Was nie ma jutra w tej federacji , czy to jasne !? Dopóki Biauy istnieje , Was nie ma . Pieprzone , tańczące lalki , gangsterzy z cozanostry , myślicie , że to chwyci ? Że jakiś pierdo*ony dzieciak sie na to nabierze ? Damn , to jest nawet tańsze niż pseudoskośna przeszuość ex Yakuzzy ... Pieprzysz o Yakuzie , Stabbler , a masz na myśli jakuzzi , a to różnica . W jakuzzi kąpiesz sie w wodzie , u Yakuzy kąpaubyś sie we wuasnej krwi więc skończ pierdo*ić o swojej przeszuości , wyjdź na ring i pokaż mi , co umiesz bo jak narazie to suysze tylko .... Cisze . Zjem Cie jak ciastko z kremem bo mam guęboko w dupie to , czyim byueś managerem , kogo uczyueś i kto uczyu Ciebie , Psycho ch*j kuadzie na Twoją przeszuość , na to jak wyglądasz , w jakich chodzisz butach i jaki masz tatuaż na ramieniu , ej , ej , ej , powiem więcej : jak dla mnie to możesh go mieć nawet na dupie ! Zresztą kogo to obchodzi ? Kiedy stajesz przy mnie jesteś tylko cieniem , stanowisz tuo dla Biauej Gwiazdy [ nie mylić z tymi panami w czerwonych koszulkach , tyskie - trudno dostępne w lidze mistrzów ] i nie próbuj podskakiwać bo utne Ci język i wyśle do ziemi . Ogarniasz ? < zaciąga sie specyfikiem > NIe wiem , czy następna trójka jest warta wogóle jakiegokolwiek napominania w tym jakże wypeunion"""ym konkretami < spogląda ironicznie na Anne > wywiadzie ... Jednak nie odpuszcze Wam , robaczki . Wujek Psycho pokaże Wam , dlaczego tak naprawde wouają na niego pierdo*ony eliminator na Wasze wusane życzenie , message numero uno : stań przede mną a zginiesz . . Ich Troje - Urban Turban , PussyKiller i Vaclav . Szkoda słów bo tych trzech typków zjadam naraz na śniadanie , spale Was za jednym zamachem , jak jednego wielkiego i grubego jointa . Reasumując : Nad cauy ten burdel , który potocznie nazywa sie rosterem wypeuza ledwo , ledwo jedna glizda . Glizda , o której mógubym mówić i mówić jednak nie ... Ciebie zostawie sobie na deser , Kayle , na deser , który będzie największą przyjemnością po zjedzeniu tego cauego motuochu . Spalisz mnie jak fifke ? To masz pecha . Bo tutaj nie pali sie w fifach . A ja Ciebie spale jak grubego splifa !

Psycho pociąga ostatniego macha po czym strzela w kamere gwizdkiem . Wstaje po czym rzucając mikrofon zdezorientowanej Annie rzuca krótko :

Psycho - One choice : Psycho One . Poddaj sie , stchórz , ucieknij jak dzi*ka .. Lub zgiń .

Słychać EPMD - Last Man Standin . Psycho wskakuje na narożnik , unosi ręce do góry ..

Transmisja sie rozpierdala [ tu musiauem , to klasyk . :D ]

all rightz reserved .

don' copy me cuz you can't do it .

© AWF 2005 .

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mu

2

• Rabol

1

• Juppozo

1

• Scythe

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

i oto kurwa jego mać speech który jest pierwszym klasykiem w AWF :D A na poważnie, wiesz co sądze o Twoich spiczach człowieku :) Nice...kurwa...very nice :D
Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

A widzisz, jednak wcale nie jesteś taki zły jako face. Dobrze wyszłol, chociaż można wyczuć że wygodniej Ci w roli heel'a ;)

Jedna uwaga :

fake breast

Nie rób z Anny dziwoląga. Jak już sztuczne, to obie :)

4302049614329261d90190.jpg

• Urządzenie:  Windows

zjaduem to es . wybacz :D
czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg