Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA Turning Point 2010 - dyskusje, SPOILERY, komentarze.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/9/9a/Turning_Point_%282010%29.jpg/200px-

TNA Turning Point 2010 (dyskusja, spoilery, komentarze)

Data : 7. listopada

Miejsce : Orlando

Oficjalny theme song : "Turning Point" autorstwa Filthee feat. Smoke Dza

KARTA :

http://www.tnawrestling.com/images/stories/galleries/turningpoint/1a.jpg

Jeff Hardy© vs Matt Morgan o pas TNA WHC

http://www.tnawrestling.com/images/stories/galleries/turningpoint/2.jpg

EV2.0 vs The Fortune (przegrana ekipa traci jednego z członków, którego wybierze zwycięzka drużyna)

http://www.tnawrestling.com/images/stories/galleries/turningpoint/3.jpg

Motor City Machine Guns© vs Team3D o pasy TNA TT

http://www.tnawrestling.com/images/stories/galleries/turningpoint/7.jpg

Tommy Dreamer vs RVD

http://www.tnawrestling.com/images/stories/galleries/turningpoint/5.jpg

Jay Lethal© vs Robbie E o pas mistrzowski X-Dywizjii

http://www.tnawrestling.com/images/stories/galleries/turningpoint/8.jpg

Abyss vs D'angelo Dinero

http://www.tnawrestling.com/images/stories/galleries/turningpoint/6.jpg

Jeff Jarrett vs Samoa Joe

http://www.tnawrestling.com/images/stories/galleries/turningpoint/4.jpg

Tara vs Mickie James

Edytowane przez CMPunk4ever
STILL better than you.

12158889924cd6dd3ac8cc5.jpg

• Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Tupak

5

• KACPERt

4

• Suchy

3

• -Raven-

2

Top użytkownicy w tym temacie

Do PPV jeszcze 8 dni, a żadnej rozmowy na temat gali :/

Mr. Anderson vs Jeff Hardy© o pas mistrza świata wagi ciężkiej TNA

Myślę, że jeśli panowie się postarają to zobaczymy bardzo dobrą walkę. Hardy jest dobry jako zły i mam nadzieje, że tak jeszcze zostanie. Oby tylko Mr. Anderson nie walczył z jakąś kontuzją, bo to napewno zniszczy ten pojedynek.

The Fortune vs EV2.O

Szkoda, że EV2,0 nadal jest. To miał być powrót tylko na jedną gale, a tu prosze. To już zaczyna mnie wkurzać. The Fortune mam nadzieje, że wygra, ale szkoda, że nie ma żadnej hardcorowej stypulacji. Bez tego EV2,0 mogą słabo wypaść w tym pojedynku.

Motor City Machine Guns© vs Team 3D o pasy mistrzowskie Tag-Team

Tu liczę na bardzo dobry pojedynek. O MCMG się nie boję, bo jestem pewny, że pokażą klasę. Gorzej będzie z formą 3D i z tym, że to ma być ich ostatni pojedynek jeśli przegrają i mam dziwne przeczucie, że mogą to wygrać. Wolę, aby MCMG wygrali, a 3D poproszeni przez fanów nie poszli na emeryturę.

Tara vs Mickie James

To będzie ciekawy pojedynek. Liczę na to, że panie pokażą nam ładne widowisko i napewno jakaś interwencja z zewnątrz się pojawi. Ogólnie do tego momentu będzie ciekawie.

Jay Lethal© vs Roobie E (wraz z Cookie) o pas mistrzowski X-Dywizji.

O tym pojedynku nie wiem co sądzić. Jay Lethal bez naśladowania kogoś jest nijaki. A Roobie E w federacji jest dość krutko, ale może byłby lepszym mistrzem X Dywizji. Liczę tutaj na ciekawy pojedynek.

1 miejsce w typerze TNA w 2011 r

http://total-nonstop-action.blogspot.com/ --> najlepszy blog o TNA

Fan wrestlingu od 25.02.2005r

Reprezentant TNA Originals

Obecnie karta nie zachwyca,trzeba poczekać na IMPACT,na którym zapowiedzą kolejne walki.

Fortune na pewno wygra z ECW Orginals,grupa Rica teraz dominuje w całej federacji,więc nie widzę innej opcji niż zwycięstwo 'złych'.

Na tej gali może dojść do rozpadu E.V 2.0.Liczę,że do tego dojdzie.Nudzą mnie oni.

Ostatnio były między nimi spięcia,więc ich rozłam jest wielce prawdopodobny.

Jeff nie straci tytułu tak szybko.Zwycięży na 100%.Walka powinna być w miarę dobra.Ktoś pomoże z Immortals i Hardy zachowa tytuł.

Tyle chciałem powiedzieć o tych dwóch walkach.O kolejnych później.

:)

21413621404d57aa3f81990.jpg

Do PPV jeszcze 8 dni, a żadnej rozmowy na temat gali :/

Faktycznie zostało już tylko kilka dni do PPV i zero dyskusji. Co jest? Może to przez poziom jaki ostatnio (obecnie) prezentuje nam TNA. Jak wspomniał kolega wyżej karta nie powala, odbiegłem od impactów ostatnio, dodano jakieś walki? Co do samej gali:

Mr. Anderson vs Jeff Hardy: Nie spodziewam się czegoś wspaniałego od tego pojedynku. Bez Kurta panowie nie wykręcą takiego pojedynku jak na BfG, jednak pamiętajmy, że zanim połączono ich w team to też stoczyli ze sobą walkę na jakim PPv ( i chyba parę na impactach ) i dało się to "jako tako" przełknąć. Miejmy nadzieję, że będzie tak i tym razem.

The Fortune vs EV2.O: Jestem fanem ECW ale to już mi się po prostu przejadło. Ile razy można oglądać praktycznie to samo. Będzie nudno, długo i nie ciekawie. Tyle chciałem tylko powiedzieć an temat tego pojedynku.

Motor City Machine Guns© vs Team 3D: Mimo szacunku jakim darzę 3D i całej sympatii do nich myślę, że jest realna szans aby zabili ten pojedynek. Wszystko zależy od formy, którą Deavon jako "tako trzyma" tak już Rey ją "Troszkę stracił". Wolał bym ich oglądać w jakiejś hardcorowej stypulacji. Dzięki temu umiejętności zastąpili by hardcorem i dało by się to spokojnie łyknąć.

Co do ostatnich dwóch walk. Pań nie oglądam i odbiegłem od impactów jak już mówiłem. Kto to jest Roobie E?

a z tego co ja słyszałem to Mr. Anderson ma pauzować i nie wystąpi na Turning Point, i prawdopodobnie zastąpi go Matt Morgan ... :\

a z tego co ja słyszałem to Mr. Anderson ma pauzować i nie wystąpi na Turning Point, i prawdopodobnie zastąpi go Matt Morgan ... :\

Jak już mówiłem odbiegłem troszeczkę ( a nawet bardzo ) od Impactów. Z tego co mówisz, wnioskuję, że Morgan przeszedł faceturn? Więc walka o pas mistrza świata wagi ciężkiej TNA jak dla mnie nadal zapowiada się średnio. Matt jest dobry przy mikrofonie lecz w ringu jest troszkę gorzej. Zobaczymy jak to wyjdzie na Turning Point.

• Urządzenie:  Linux

Mnie zastanawia tylko wynik walki EV2.0 vs Fourtune. Dlaczego? Dlatego, że na posterze promującym Final Resolution w składzie Fourtune brakuje Douglasa Williamsa. A jak wiadomo, kto wygra pojedynek ten wybiera z przegranej drużyny zawodnika, który ma odejść. Z 4tune odszedł już Matt Morgan, więc poza Flairem zostało ich 5 (AJ, Kaz, Storm, Roode i Douglas). Jak widać poniżej tego ostatniego nie ma na plakacie.

http://i54.tinypic.com/oidtlf.jpg

VercynGetorix,dobrze mówisz.Wyleci chyba właśnie Doug,który ostatnio miał spięcie ze AJ,ponieważ Styles mu się 'wepchał' do pinowania,więc Brytyjczyk jest najbliższy odejścia.

21413621404d57aa3f81990.jpg

Kudłaty tak Matt Morgan na ostatnim iMPACT przeszedł face turn. A Robbie E jest to nowy zawodnik.

MJz dzięki za poprawienie błędu :)

Edytowane przez Tupak

1 miejsce w typerze TNA w 2011 r

http://total-nonstop-action.blogspot.com/ --> najlepszy blog o TNA

Fan wrestlingu od 25.02.2005r

Reprezentant TNA Originals

Kudłaty, a wcześniej brał udział w "Ekipa z New Jersey" na MTV to leciało.

Gdzie tyy go widziales w Ekipie z New Jersey ... ? to nie on on poprostu upodabnia sie do typa z Ekipy(Paulla D)

Gdzie tyy go widziales w Ekipie z New Jersey ... ? to nie on on poprostu upodabnia sie do typa z Ekipy(Paulla D)

Chyba jednak racji nie masz.Wklejam tu cytat z tnawrestling.com

Straight from the shores of New Jersey to TNA Wrestling come Robbie E and Cookie!

Chyba jednak racji nie masz.Wklejam tu cytat z tnawrestling.com

Straight from the shores of New Jersey to TNA Wrestling come Robbie E and Cookie!

MJz ma rację. W Ekipie nie było żadnego Robbiego E ani Cookie. Z Jersey Shore jest tylko JWoww.

http://en.wikipedia.org/wiki/Jersey_Shore_%28TV_series%29#Parodies Krystu96 dla Ciebie 5 akapit.

• Urządzenie:  Windows

Słowo "shore" to po angielsku "wybrzeże/linia brzegowa". Zdanie "Straight from the shores of New Jersey to TNA Wrestling come Robbie E and Cookie!" oznacza mniej więcej "Prosto z plaż New Jersey do TNA przybywa Robbie E wraz z Cookie!".

Rob Eckos (Robbie E) parodiuje uczestnika "Jersey Shore" ("Ekipa z New Jersey") Paula DelVecchio (znanego jako "DJ Pauly D". Natomiast Becky Bayless (Cookie) stylizowana jest na Nicole Polizzi (Snooki z reality show). Mam nadzieję, że to wyjaśni już wszystko.

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Robbie E vs Jay Lethal (X Division Title)

Techno Shore mnie mocno irytuje i obawiam sie, ze TNA moze dalej ich promowac. Nie mam nic do Cookie mimo jej poteznych gabarytow, ale Robbie mnie podlamuje. Stawiam na zwyciestwo Shore, ale bez zmiany posiadacza pasa dywizji X.

Samoa Joe vs Jeff Jarrett

Niech sobie odpuszcza "odbijanie sie od dna" Double J'a, bo po co mu to? Juz swoje osiagnal i teraz niech usunie sie w cien. Nigdy za nim nie przepadalem i mam nadzieje, ze Joe wezmie rewanz.

Team 3D vs MMG (Tag Team Titles)

Interesujace starcie. Stawiam, ze bedzie to najlepsza walka na PPV mimo, ze 3D juz nie zachwyca. Problem w tym, ze zwyciestwo MMG nie jest wcale tak pewne jakby sie moglo wydawac. Nic nie stoi na przeszkodzie by bracia Ray i DVon siegneli po pasy. Pozniej dotrzymaliby slowa i pasy bylyby wakujace, a TNA lubi takie szasne i wcisneliby turniej, ktory Panowie z Detroit by wygrali (podbijajac sobie ilosc zdobytych tytulow) ... lub zdecydowaliby sie pozostac przechodzac kolejny heel-turn i rozpoczynajac kolejny title-run.

EV 2.0 vs Fortune

Samo istnienie EV jest denerwujace. Niestety mamy jeszcze dwie walki z nimi zwiazane. Zwyciestwo Fortune jest niemal pewne i nawet przechodzacy na jasna strone mocy Douglas Williams im w tym nie przeszkodzi. Ktos z hardcore'owcow musi odejsc, a plotki wskazuja, ze bedzie to Botchmania we wlasnej osobie, czyli Sabu... Bardzo dobrze

RVD vs Tommy Dreamer

Szczerze mnei to kompletnie nie interesuje...

Pope vs Abyss (Lumberjack Match)

Tutaj wszystko powinno byc super. Dostaja czas na podbudowanie programu. Pope ma mikrofon dosc czesto i robi z nim to co potrafi, ale... jakos tego nie czuje. Powinienem oczekiwac tej walki, ale cos ewidentnie zawinilo...

Mickie James vs Tara

... Jesli juz mamy ogladac kobiety ... to dobrze by bylo jakby pas byl na szali

Matt Morgan vs Jeff Hardy (World Heavyweight Title)

Bez promocji Matt Morgan wskoczyl do tej walki i przez to moze Main Event ucierpiec. Starcie wziete z powietrza. Hardy spokojnie zachowa tytul, a Matt bedzie w stajni, ktora pojdzie na czolowke z Immortals.

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Tak jak BFG było świetnie wypromowanym PPV, tak Turning Point to zupełne nieporozumienie. W ogóle nie czuć klimatu tego show, słabe pomysły na walki(których notabene jest za dużo). Klimat jak dla mnie mają jedynie walki Jarrett vs Joe i MCMG vs 3D, a reszta była chyba rozpisana na kolanie.

RVD - nic nie znacząca walka z Dreamerem, który pewnie po walce znów będzie płakać.

AJ Styles - jeżeli się pojawi to jako członek Fourtune po raz kolejny walcząc przeciw EV 2.0

Wychodzi na to, że karta ma bardzo słaby star power, przez swój booking TNA samo pozbawiło się Kurta i Andersona, a w main evencie pojawi się Morgan, śmieszne to wszystko.

15974308365193fac7b7921.jpg