Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Survivor Series 2010 (dyskusja, spoilery)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

kolejne 2 walki dodane i mamy komplecik 8 na PPV :)

Wyśmienicie się zapowiadają walki o pasy WWE, IC oraz US.

Dla mnie gala na pewno będzie udana ;d

Na WWE.com nie ma nic na temat walki o United States Championship.

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

• Odpowiedzi 161
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

9

• Hawok

8

• bulba

8

• Heib

7

Top użytkownicy w tym temacie

Teraz ja sie wypowiem.Juz jutro survivor series ok spoko.Na początek ten mecz team mysterio vs team alberto del rio.Ciągnie sie ten feud jak guma.Chcę aby przegrał alberto(jego team)i na koniec meczu dał tą dłoń mysterio i powiedzial do niego "jestes ode mnie lepszym meksykaninem"i koniec feudu jezeli natomiast alberto wygra to ten smieszny feud sie bedzie dalej ciągnąć

o pasy tag teamowe:tutaj malo mam do powiedzenia poprostu bym chcial zeby santino potrzymał sobie ten pas z kozlovem

morisson vs celtic warriors:morissona to ja lubie i to bardzo a sheamusa nie cierpie(ale cenie z osobowosci i z tego jaką musi grac role choc tak naprawde jest cool ziomek tak samo jak orton ale nie bede odbiegał od tematu) ale jednak chcialbym aby morisson wygrał

kaval vs dolph a tego drugiego to juz nie lubie a czemu?bo trzyma ze stephanie

kaval górą bedzie

laycool vs natalya:ten smieszny tag to nie cierpie ale layla ma taką role i nie poradze na to szkoda bo mogła by byc dobrym facem

kane vs edge tu kane musi stracic pas bo to moze i nie za dlugo trwa(przeciez wiele osob mialo bardzo długo pas)ale wygrywac z undertakerem to juz przesada wiem ok kane sie poprawil i to bardzo ale od edge dostanie speara i po kłopocie hehe mamy nowego mistrza whc chlopaki

i na koniec wade barret vs orton tu kazdy wie jaka jest odpowiedz.Oczywiscie cena nie odejdzie robie filmy (legendary ostatnio)to ma czas teraz tez bedzie robil to starczy mu czasu chyba ze w jakims serialu ale nie słysząlem

moja odpowiedz anglik wygra ale miz wkroczy z walizka i bedzie walczyl o pas wwe lub hhh wkroczy (ale jak wkroczy to tez wkroczy mozliwe ze na mecz santino vs sheamus)i w srodku meczu zrobi spinebustera barrettowi i pedigree ortonowi (cenie nie wiem co zrobi)i mozliwe ze wezmie sobie pas)odrazu mówie ktos napewno wejdzie moze manager raw sie pokaze

tego nikt nie wie ale sa przypuszczenia

You can't see mee

19630624474ce7e55c49af7.jpg

kapitanbomba17, ten feud nie skończy się raczej w wlace team vs team ale pewnie na tlc zobaczymy walke Rey vs Alberto

3949266784cc729f97bb26.jpg

kaval vs dolph a tego drugiego to juz nie lubie a czemu?bo trzyma ze stephanie

kaval górą bedzie

Uważasz, że ktoś wygra tylko dlatego, że nie lubisz jego przeciwnika?

kane vs edge tu kane musi stracic pas bo to moze i nie za dlugo trwa(przeciez wiele osob mialo bardzo długo pas)ale wygrywac z undertakerem to juz przesada wiem ok kane sie poprawil i to bardzo ale od edge dostanie speara i po kłopocie hehe mamy nowego mistrza whc chlopaki

Wygrać z Undertakerem to przesada? Niby dlaczego? Bookerzy tak ustalają i tak jest. Kane się poprawił? Bez komentarza... Dostanie Spear'a i po kłopocie? Równie dobrze Edge może dostać Tombstone Piledriver i po kłopocie.

robie filmy

Robisz filmy? Naprawdę?

moja odpowiedz anglik wygra ale miz wkroczy z walizka i bedzie walczyl o pas wwe lub hhh wkroczy (ale jak wkroczy to tez wkroczy mozliwe ze na mecz santino vs sheamus)

Są też synonimy do słowa "wkroczy". Chociażby słowo "wejdzie".

(cenie nie wiem co zrobi)

Blowjoba (sorry za wyrażenie, musiałem). Albo od razu dziecko.

Do tego używaj kropek, przecinków i wielkich liter, bo to co napisałeś, to jeden ogromny zlep wyrazów i trudno cokolwiek z tego zrozumieć.

Jeff Hardy <---> The Miz <---> CM Punk

Motor City Machine Guns

dokładnie popracuj nad estetyka.

po przeczytaniu powyzszej wiadomosci muszę ci cos uswiadomic.

po pierwsze wrestling jest ustawiony, wynik walki ustalają bookerzy. mozesz mi równiez wytłumaczyc na jakiej podstawie tak niwelujesz szanse kane'a na obrone tytułu

bo w moich oczach jest murowanym faworytem.

sorry nie bardzo pojmujesz wrestling. przezuc sie z esc na forum attitude, poczytaj i pooglądaj parę konkretnych gal.

Rawmod ma rację.

Ale pamiętaj też, że nie mamy zamiaru Cię obrazić lub zniechęcić do wrestlingu i tego forum.

Po prostu każdy fan wrestlingu musi przejść po pewnym czasie "uświadamianie". :grin:

Jeff Hardy <---> The Miz <---> CM Punk

Motor City Machine Guns

A kiedy to WWE pisało o nie zapowiedzianych walkach na swojej stronie?

Ostatnio zawsze dochodzi jakaś walka niezapowiedziana na PPV tak jak ostatnio o IC albo TagTeam wczesniej.

13278434144c9884d9bd794.jpg

jak ostatnio o IC

Nie przypominam sobie, żeby w ostatnim czasie dochodziło do nie zapowiedzianej walki o IC title :)

Ja się wypowiem może o walce o pas IC na Survivor Series.

Moim zdaniem to jest tylko po to... by Kaval stracił swoją nagrodę za NXT i wrócił do jobbowania. Choć bardzo tego chcę, nie wierzę w to by on zdobył ten pas. To po prostu nie możliwe. Bo choć niby to nagroda za NXT, ale ta walka zasługuję na miano walki "z dupy"

wopio, ja jestem innego zdania kaval to świetny zawodnik i może WWE w końcu się nim zajmie , bo szkoda żeby się zmarnował.

3949266784cc729f97bb26.jpg

A kiedy to WWE pisało o nie zapowiedzianych walkach na swojej stronie?

Ostatnio zawsze dochodzi jakaś walka niezapowiedziana na PPV tak jak ostatnio o IC albo TagTeam wczesniej.

Może dojść do tego, że walka zostanie ustalona na PPV ale to będzie dopiero jutro w nocy a Ty napisałeś to tak jakby już wszyscy o tym wiedzieli, że taka walka się odbędzie.

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

http://img219.imageshack.us/img219/6010/95342409.jpg

Walka o pas Stanów Zjednoczonych została oficjalnie zapowiedziana.

Wg mnie bezsensem robić walkę po jednym ataku ze strony Teda. Feud się jeszcze praktycznie nie zaczął a już może dojść do zmiany właściciela pasa (w co wątpię).

Może dojść do tego, że walka zostanie ustalona na PPV ale to będzie dopiero jutro w nocy a Ty napisałeś to tak jakby już wszyscy o tym wiedzieli, że taka walka się odbędzie.

Ja mam zawsze dobre info :] Kilkadziesiąt minut temu została dodana oficjalnie walka Bryana, a ja o tym pisałem juz kilka godzin wcześniej

13278434144c9884d9bd794.jpg

po pierwsze wrestling jest ustawiony, wynik walki ustalają bookerzy.

wiem ze wrestling jest w 50% udawany i rezyserowany.A co do dolpha to chodzi mi zeby on przegrał bo tak bym chcial(wybryk fanowski)a wszystko sie moze zdarzyc moze sie nawet zdarzyc ze ring sie zawali i swiatła zgasza sie wiec tutaj mi nie mów takich zwrotek jak uwazasz ze ja go lubie to wygra (to jest tylko moja formułka)

A co do tej ortografi...To co wy tacy swieci jestescie ze nie popełniacie błędów?!juz weżcie przestańcie bo was jeszcze połamie

You can't see mee

19630624474ce7e55c49af7.jpg

• Reputacja:   2
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Nie w 50% tylko w 100% reżyserowany bo udawany do końca przecież nie jest...Co do Survivor Series to zapowiada się bardzo fajna gala mimo tego, że obejrzymy tylko jeden Elimination Match, a szkoda...Ale od początku

WWE Championship Match

Randy Orton jest według mnie bardzo dobrym mistrzem, obecnie chyba moim ulubionym zawodnikiem w WWE i ja go kupuje...Obawiam się, że jednak Wade Barrett wygra pas. Nie ma opcji heel turnu Ceny, a ja po cichu wciaż licze na to, iż Cena zostanie w Nexus, a Orton zachowa pas WWE...Może jakiś powrót Vince'a? Mam nadzieje, że szykują nam jakieś niezłe pierdolnięcie po Main Evencie.

WHC Match

Kane obroni pas z takich powodów jak pisali koledzy w postach wyżej...Jednak będzie to nieczysta wygrana, Edge dostanie rewanż na TLC i wygra pas.

IC Match

A to może ukraść show, nie widziałem ich walki na Smackdown, ale jestem pewien, że na PPV pokażą się ze znakomitej strony. Obaj są świetnymi zawodnikami, chciałbym ich zobaczyć w Ladder Matchu na TLC. Wygra chyba Dolph...Nie! Nie wiem...

US Title Match

Głupio, że dodali tą walkę po jednym ataku. Wykręcili niezłą walkę trzy tygodnie temu na Raw, więc myślę że teraz będzie jeszcze lepiej...Nie kojarze tylko momentu końca feudu Teda i Goldusta. No trudno. Daniel musi obronić pas, nie ma innej opcji bo jest konsekwentnie ostatnio pushowany i myślę, że to podtrzymają.

Team Rey vs Team Del Rio

Stawiam na drużyne Alberto...Może coś zaiskrzyć feudem Rhodesa i Drew, ale to pewnie będzie wątek poboczny tej walki. Del Rio byłby świetnie wypromowany gdyby był tym ostatnim ocalałym...Mogli by to zrobić tak jak z Ortonem w 2008 roku, że zaczai się na przeciwnika...MVP myślę wytrzyma długo, w końcu gala odbywa się w jego mieście...

Sheamus vs Morrison

Sądze, że Sheamus wygra. W końcu niedługo wraca The Game i musi być wypromowany znów bo tych kompromitacjach z Marellą...Walka także może być dobra i liczę na nią...Dla JoMo nawet przegrana przez count-out oznaczała by, że jest już stopień wyżej w WWE....

Co do reszty to stawiam, że Nexus obroni pasy, Lay-Cool również (powrót Beth Phoenix ?) Mam nadzieje, że obejrzymy najlepsze PPV w 2010 roku, na Survivor Series jestem nastawiony pozytywnie!