Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Survivor Series 2010 (dyskusja, spoilery)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Jeśli Kane będzie trzymał pas do tego czasu, stanie się to zwyczajnie nudne.

Jak czytam coś takiego to robi mi się smutno. Czy czasem długie runy z pasem mistrzowskim nie są właśnie podstawą tego 'sportu'? Ja rozumiem, że WWE przyzwyczaiło was już do 2 miesięcznym mistrzów ale wróćmy na ziemię. Jeżeli Kane trzymałby tytuł do Wrestlemanii to byłaby fantastyczna wiadomość - w końcu jakiś wiarygodny posiadacz pasa, trzymający go konkretną ilość czasu. Pamięta ktoś jeszcze roczny run Ceny? Wtedy właśnie odbywały się dyskusje czy w końcu Jasiu przegra czy znów nie tym razem. Teraz natomiast nikt już nawet nie emocjonuje się zmianami dwóch najważniejszych wyróżnień - bo i po co jak za miesiąc znów takie będzie.

• Odpowiedzi 161
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

9

• Hawok

8

• bulba

8

• Heib

7

Top użytkownicy w tym temacie

Jak czytam coś takiego to robi mi się smutno. Czy czasem długie runy z pasem mistrzowskim nie są właśnie podstawą tego 'sportu'? Ja rozumiem, że WWE przyzwyczaiło was już do 2 miesięcznym mistrzów ale wróćmy na ziemię. Jeżeli Kane trzymałby tytuł do Wrestlemanii to byłaby fantastyczna wiadomość - w końcu jakiś wiarygodny posiadacz pasa, trzymający go konkretną ilość czasu.

Ale poco ciągnąc ten feud dłużej skoro Kane jest marnym mistrzem, patrzy się na niego z wielką obojętnością. Teraz odejście Taker'a sprawi że postac Kane'a stanie mi się jeszcze bardziej obojętna. Niech straci pas jak najszybciej, odda go, i osoba ta ciągnie run z pasem mistrzowskim jak najdłużej.

Kane zdecydowanie nie jest obojętnym mistrzem. Nie możesz go jedynie oceniać przez pryzmat feudu z Takerem, który był po prostu marny. Poza tym skoro zabookowali mu 3 zwycięstwa z największą ikoną WWE to bez sensu byłoby jakby stracił pas przy pierwszej lepszej okazji teraz. WWE nie zrobiło dłuższego runu z pasem od 2008 roku więc teraz jest najlepsza okazja by to zmienić. Zwłaszcza jeżeli rzeczywiście przyszły rok ma być pożegnaniem dla czerwonego potwora to dociągnięcie z tytułem do najważniejszej gali w roku byłoby sensownym rozwiązaniem.

Xero ma całkowitą rację. Pamiętam jeszcze jak rok lub dwa lata temu , kiedy Kane wylądował na ECW wszyscy narzekali na to co zrobili z jego postacią. W tej chwili zrobili z niego główną gwiazdę Smackdown! , a i tak widzę wielu przeciwników. Kane jest świetnym workerem, a jego proma są tak zajebiste, że czasami cofam się trochę w czasie i zaczynam markować. Przez te wszystkie lata był pomijany , stal gdzieś dalej w szeregu , ciągle tylko face turny i heel turny , bo nie wiadomo było co mają zrobić z nim. Teraz dostaje nagrodę za swoją wierną , wieloletnią pracę. I nawet jeśli Edge jest moim ulubionym wrestlerem , to jestem sercem i rozumem za Kanem , należy mu się dłuższy run z pasem na dokończenie jego kariery.

Nie możesz go jedynie oceniać przez pryzmat feudu z Takerem

Zawsze Kane rozgrywał najlepsze feudy właśnie z Takerem, to dlaczego sądzisz że następne feudy Kane'a będą na tyle dobre by nacieszyć nimi moje oko. Uważam że Kane wypalił się od momentu ściągnięcia maski, wtedy budził jakąś tam grozę, jego feudy, proma z Takerem były świetne. Natomiast teraz jakby opad, jak na początku spodobała mi się ta cala sytuacja poczynając od Fatal 4-way, kończąc na night of champions.

• Reputacja:   396
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

No i właśnie ta gra słów może mieć znaczenie - Barrett mówił o zwolnieniu Ceny, ale nie było ani słowa o WWE. Dlatego może się okazać, że Cena zostanie zwolniony z... Nexus. Będzie to głupie, zupełnie nielogiczne, ale przecież to tylko wrestling ;)

Prędzej w tym wypadku (jeżeli faktycznie w wypowiedzi Barretta na temat zwolnienia Jaśka nie pojawiło się słowo "z WWE") mogłoby się okazać, że Cena zostanie zwolniony z... RAW i przejdzie na SmackDown (choć osobiście w to wątpię, bo stawiam, że jakkolwiek by się nie skończyła walka Angola z Ortonem na SS - feud "Cena vs. Nexus" będzie kontynuowany).

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

(jeżeli faktycznie w wypowiedzi Barretta na temat zwolnienia Jaśka nie pojawiło się słowo "z WWE")

Cena podkreślał na jednym z Raw jeszcze przed BR że jeśli że złamanie jakiegoś rozkazu Barretta skończy się zwolnieniem i podkreślił ze nie jest to zwolnienie z Raw i w tym wypadku mógłby pracować na SD, ale zwolnienie to dotyczyć będzie całego WWE :)

To ja się wypowiem na temat walk eliminacyjnych.

- Summer Slam - Team Cena vs Nexus

- NoC - 6 Pack challange

- Bragging Rights - Walka Brandów

- Survivor Series - Wiadomo.

Po tym będzie TLC na przerwę i znowu Royal Rumble, a po tym na dokładkę No Way Out w którym to są walki eliminacyjne o konkretne pasy, a nie wiadomo czy na WM tez czegoś nie wymyślą. Nie uważacie, że (mimo mojej sympatii do walk eliminacyjnych) trochę za często są walki tego typu?

14195629615519c4906401d.gif

Wcześniej mówiłem mój pierwszy scenariusz do walki Kane vs Edge.

Przyszedł mi do głowy jeszcze jeden pomysł, a jest to IMPOSTER KANE !!!

Gdy Kane wygrywa po wyczerpującej walce nagle widzimy to :

No i mamy gotowy feudzik na kolejne PPV pod nieobecnośc Takera.

Oczywiście tym Imosterem Kanem mógłby byc ktoś zupełnie inny powiedzmy Luke Gallows, ale nikt by o tym nie wiedział, a potem na jakiejś gali, Imposter zdejmuje maskę, a tu proszę oto Undertaker. Mogło by wyglądac to tak :

Oczywiście zamiast pana Vinca był by tam Real Kane .

Według mnie było by to bardzo dobre posunięcie ze strony WWE, ponieważ wątpie, żeby dali wygrac zwykłemu zawodnikowi, aż po tylu wygranych Real Kane nad Taker'em. Imposter Kane myślę, że może byc jedynym który wygra w miarę wiarygodnie.

Sygna by Filipoo666

Zapraszam do obejrzenia moich prac

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=32220

10334215544cea8a720a64f.jpg

• Urządzenie:  Android

Załóżcie sobie stronę i tam fantazjujcie na takie tematy, bo czasami się to robi żałosne.

Jakby tego było mało:

No i mamy gotowy feudzik na kolejne PPV pod nieobecnośc Takera.

Oczywiście tym Imosterem Kanem mógłby byc ktoś zupełnie inny powiedzmy Luke Gallows, ale nikt by o tym nie wiedział, a potem na jakiejś gali, Imposter zdejmuje maskę, a tu proszę oto Undertaker. Mogło by wyglądac to tak

Bardzo podobny storyline już był przeprowadzony i role Imposter Kane'a również grał Gallows, więc radze prześledzić troszeczkę starsze gale WWE i dopiero potem wypisywać niestworzone historie...(wypisywać, nie równa się temu, że wypisywać je tutaj) :roll:

15974308365193fac7b7921.jpg

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Bonkol, przy ilu jeszcze okazjach zasugerujesz, by założono fantasy booking ? :)

• Urządzenie:  Android

Bonkol, przy ilu jeszcze okazjach zasugerujesz, by założono fantasy booking ? :)

Całkiem o tym zapomniałem! Przy ilości "fantasy postów" w różnych tematach o różnych galach reaktywacja Fed Fantasy(tak się to chyba nazywało) byłaby czymś idealnym i ratującym mnie(i innych pewnie też) przed przyszłością wrestlingu w reżyserii małych Spielbergów. :twisted:

15974308365193fac7b7921.jpg

Myśle że na SS wyjdzie z pasem wagi ciężkej Edge.

A walke Barrett vs Orton przewiduje tak Barrett wygrywa Cena wykonuje mu AA

cena odchodzi i przychodzi Mizz wykorzystuje walizkę i mam nowego mistrza.

To tylko moje przepuszczenia. :grin:

Patrząc na zapowiedziane do tej pory walk,to mogę powiedzieć że boję się oglądać to PPV żeby nie usnąć .

Kane vs Edge-no prosze,niech wielki czerwony potwór straci wkońcu pas .Może Edge wyciągnie coś z tej walki ale Kane tak ją spowolni że Edge wykona tylko Spear a żadnej szybkości w tej walce nie będzie.

Barret vs Orton-wiadomo kto wygra bo uja Vincent nie wypuści swojej głównej machiny do robienia pieniędzy nawet na jedną galę z federacji.Walka pewnie będzie słaba ,a bez Nexus przy ringu będzie jeszcze gorzej.Morze Cena będzie jakoś pomagał Barretowi i będzie ciekawiej.

LayCool vs Natalya-stawiam że wygra Laycool albo ich tag team się rozpadnie i obie dadzą sobie po pysku :D

Czekam na zapowiedź kolejnych walk...

28054889252fa02dfba372.jpg

Hehe... SS za tydzień, a mamy tylko 3 walki na karcie, z czego jedna to walka div, a żadnych meczy drużynowych nie ma... coś słabo wypadnie SS...

1822912563511427a3754ee.jpg