Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Survivor Series 2010 (dyskusja, spoilery)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Jeśli wygra Barrett to tylko za sprawą Ceny. Czysto nie jest w stanie wygrać z Ortonem. Od jakiegoś czasu widzę, że Randy i Cena walczą tylko kiedy muszą - nie mają ku sobie wielkiego zniechęcenia. Cena na ostatnim Raw walczył z teamie z Viperem, później nie mógł patrzeć jak go okładają N. Dzisiaj po walce także nie chciał, aby skopali Randy'ego ... coś może się urodzić z tego. Mamy 4 tygodnie więc 4 szanse na dobre podgrzanie sytuacji ...
Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna powiedz sobie, że Arke Noego zbudowali amatorzy, a Titanica profesjonaliści...

188684967255ca7184a53c5.gif

• Odpowiedzi 161
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

9

• Hawok

8

• bulba

8

• Heib

7

Top użytkownicy w tym temacie

Scenariusz ciekawy, ale jak Cena miałby walczyć o pasy TT, skoro byłby w tym momencie poza federacją?

Mam nadzieję, że Orton nie przegra - storyline ze zwolnieniem Ceny może być ciekawszy od drugiej opcji a poza tym Randy jest moją ostatnią nadzieją, że jeszcze ktoś będzie trzymał pas WWE powyżej 100 dni (ostatnią taką osobą był Triple H w 2008 roku).

Mi się wydaje, że Wade wygra, ale Orton odzyska od razu pas: nawet na nast. RAW i możemy zobaczyć GM, który oświadczy, że ma w dupie stypulację i nie zwalnia Ceny

Mi się wydaje, że Wade wygra, ale Orton odzyska od razu pas: nawet na nast. RAW i możemy zobaczyć GM, który oświadczy, że ma w dupie stypulację i nie zwalnia Ceny

Tak, sam wymyślił te zwolnienie Ceny, żeby teraz mieć to w dupie :twisted:

Heib, zapomniałem na pisać że jak Ottunga i Jasiek wygrają GM mówi że nie zwolni mistrza

3949266784cc729f97bb26.jpg

• Urządzenie:  Linux

Sądzę że dojdzie do jakiejś "rewolucji" WWE. Np. Główny Menager RAW się ukaże (Jakiś sławny hall of fame, Stone cold lub rock :) ).
John Cena nie mógłby tak szybko odejść z WWE, przecież jest jeszcze młody i moim zdaniem spokojnie z 8 albo i dłużej może jeszcze powalczyć.
Scenariusz ciekawy, ale jak Cena miałby walczyć o pasy TT, skoro byłby w tym momencie poza federacją?
Orton wygrywa i Jan zwolniowy ale Ottunga mówi że chce walki rewanżowej o pasy tt i wygrywają z Siną a GM raw mówi że nie zwolni mistrza i mamy tt Otunga Jasiek i prograqm z Nexusem
Heib, zapomniałem na pisać że jak Ottunga i Jasiek wygrają GM mówi że nie zwolni mistrza

Czy Wy myślicie jak coś piszecie? Pojawi się GM, Cena i Otunga wygrają pasy TT, GM powie, że nie zwalnia Johna? Wtf...Czasami zastanawiam się czy Wy to na trzeźwo piszecie. Czy przy każdej kolejnej gali musi pojawiać się prorokowanie o pojawieniu się GM? Czy kogoś jeszcze interesuje kto jest GM'em RAW? Nie możecie się odnosić do walk, a nie fantazjować? Jak macie taką wyobraźnie to lepiej piszcie Diary, albo lepiej nie :/

Wracając do jedynej ogłoszonej do tej pory walki:

Mam nadzieję, że walka Randy'ego z Wadem nie będzie zamulaczem jak na BR. Wszyscy psioczyli na Johna, że wykręca nudne walki, a ostatnio zamula Randy i to strasznie. Nawet John (wg niektórych drewno nad drewnami) potrafił wykrzesać więcej ognia z Wade'a niż super Randy. Jeżeli dobrze rozpiszą walkę o pas WWE to możemy mieć świetny pojedynek z nutką dramaturgii. Żeby tylko jakiegoś oklepanego motywu nie powtórzyli.

Druga walka będzie ogłoszona oficjalnie w piątek:

WH Title Match: Kane vs Edge

Edit:

VercynGetorix,no mnie interesuje kto jest GM

To było pytanie retoryczne...

Edytowane przez Vercyn

VercynGetorix,no mnie interesuje kto jest GM

3949266784cc729f97bb26.jpg

Do Survivor Series jeszcze trochę, czekam na pięćdziesiąt postów o treści "wpadnie Miz i zainkasuje walizkę" :lol:

VercynGetorix, no właśnie. Cena stworzył z Wadem bardzo dobry pojedynek, nie tylko o podłożu psychologicznym, ale również z czysto wrestlingowego punktu widzenia. A dlaczego? Bo każda walka Ceny polega na tym, że ktoś go nawala przez 3/4 walki, dzięki czemu to Wade dominował i pokazał kawałek dobrego wrestlingu. W walce o pas WWE z mocno promowanym Ortonem nie miał na to szans, dominował Orton, więc biło niesamowitą nudą. Niestety, ale żal patrzeć na Randalla.

Dlatego najlepiej by było, jakby wygrał Barrett. Jakoś akcja z porażką Wade'a i jednoczesnym utrzymaniem Ceny, byłoby mocno naciągane. No chyba, że Jaśko ma jakieś problemy/chce odpocząć/nagrywa kolejny film, przez co WWE da mu trochę wolnego i zostanie "zwolniony". Ogólnie to wszystko ma jakiś minus. Bo nie chciałbym, aby ten storyline Ceny z Nexus skończył się tym, że Wade wygra pas WWE, panowie dadzą sobie buzi i będzie po wszystkim.

Jeśli chodzi o to, co czeka nas w piątek:

Edge wydawał się być jednak pewniakiem... Dla Del Rio to jeszcze za wcześnie, a Rey... bez żartów. Całkiem przyzwoita walka może im wyjść, po Kanie szału się nie spodziewam, ale Edge rusza się żwawiej od Takera, dlatego tempo powinno być od razu szybsze

VercynGetorix, a do czego służy ten temat jeszcze przed galą? Do pisania swoich scenariuszy co do poszczególnych walk. Po raz kolejny już to piszę, ale każdy ma swoje zdanie i nie musisz się co do niego zgadzać, ale przynajmniej go nie krytykuj.

bulba, nie zrozumiałeś mnie. Po walce Ortona z Barrettem Cena byłby już wyrzucony z federacji opierając się na Twoim scenariuszu. Jak więc w takim razie Cena mógłby stoczyć jeszcze jedną walkę o pasy TT? :)

• Urządzenie:  Linux

Cena stworzył z Wadem bardzo dobry pojedynek, nie tylko o podłożu psychologicznym, ale również z czysto wrestlingowego punktu widzenia. A dlaczego? Bo każda walka Ceny polega na tym, że ktoś go nawala przez 3/4 walki, dzięki czemu to Wade dominował i pokazał kawałek dobrego wrestlingu.

I tutaj pozostaje mi się z Tobą zgodzić. Było także trochę dramaturgii w ich pojedynku. Baaa nawet sam markowałem Wade'owi, czego nie mogę powiedzieć o jego walce z Randym. Jeżeli chodzi o wygraną Wade'a to zastanawia mnie jak można wykombinować, aby John pozostał w Nexus pomimo zwycięstwa Wade'a. Zresztą Wade powiedział, że John BĘDZIE mógł odejść, czyli JC będzie miał możliwość wyboru- Zostaję/Odchodzę. A co jeżeli John zostanie w N ;)

Sama w sobie walka jest bardzo ciekawa jeśli chodzi o stypulację i ogólnie otoczkę tego pojedynku. Nie wiem może będzie Double DQ??? Wydaję mi się , że WWE może tak zrobić bo nie chce ani ryzykować pełnego Heel Turnu Ceny ani nie chce tracić pieniędzy jakie teraz zyskuje na Ortonie. Barrett jak już ma wygrać to tylko i wyłącznie z pomocą Johna. Innej możliwości nie ma , nie widzę. Ale i tak wydaję mi się , że Orton wygra. Gdyby John przeszedł Heel Turn (Którego jeszcze nie ma) to w każdej chwili WWE mogłoby stracić wielką forsę , a do tego dopuścić nie chcą. Jest jednak jeszcze jeden znak zapytania , który dla WWE może być krytyczny. Bo co jeżeli wygra Wade , Orton stanie się Heelem bo taka możliwość istnieje , a Cena będzie Facem. Wtedy publiczność nie do końca może wybaczyć Cenie to co się stało nawet jeżeli nie miał wyboru bo przegrał walkę. Wtedy nie będzie żadnego Babyfaca , ale to się jeszcze okażę jak będzie. To na razie pierwsza walka , ale tego posta będę edytował.

Panowie, nie poruszyliśmy jednej opcji... Wygra Barrett, ale Cena chce zostać w Nexus. Dlaczego? W końcu obiecał nam zniszczenie grupy od środka, a odejście z niej umożliwi jej po części dalszy rozwój. Czuję po kościach, że tak będzie, wykruszanie się grupy będzie stopniowe, a całość zaowocuje nie chwałą Jaśka, a zaskoczeniem i heel-turnem. Cały feud jest na tyle przemyślany i tak konkretnie prowadzony, że musi mieć on zacny cel... a podbudowanie Jaśka w roli face'a takim celem nie jest, bo nie da się tego zrobić bardziej ;)

Cóż, pożyjemy, a zobaczymy... 8)

Brajan: Nie ma czegoś takiego jak Double DQ, jest co najwyżej Double Count-Out, co mimo wszystko oznaczałoby obronę pasa przez Ortona i wyrzucenie Jaśka z WWE...

Kolejna ciekawie zapowiadająca się walka o WWE Chmpiona. Cena jako sędzia i do tego ten warunek że Wade musi zdobyć pas, bo inaczej Cene wyrzucą. Bedzie bardzo ciekawie. Aby tego nie skopali. Jeśli Cena ma być heelem to pewnie pozostanie w Nexus, ale tym razem z własnej woli. Moze być tez tak, że wygra Orton i wyrzucą Cene. Nagra jakas płyte czy film i wróci. Stary numer WWE. Jednak wolałbym wygraną Barretta i pozostanie Jaska w Nexusie. Jego heel turn to chyba byłoby wydarzenie roku w WWE. Swoją drogą kto by pomyslał jeszcze w wakacje, że każdy na forum będzie czekał na walki z udziałem Johna i wszsytko co znim związane. Nobla temu, który wymyślił ten storyline z Nexusem :grin: Co do samej gali to dobrze, że do SS jest jeszcze miesiąc. Duzo moze się wydarzyc i mozna dobrze wypromowac te PPV i lepiej je zorganizowac niż np. ostatnie BR.

Entertainment > Wrestling

Dolph Ziggler sprzedaje ciosy lepiej niż TNA bilety :)