Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Survivor Series 2010 (dyskusja, spoilery)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

jeśli Barrett wygra WWE Championship to naprawdę wątpię że Miz wkroczy z walizką, bo co jak co, różne pasy były tracone zaraz po wygraniu ich ale na pewno nie najważniejszy tytuł federacji. przynajmniej na pewno nie w tych czasach,

O ile dobrze pamiętam to w tamtym roku CM Punk wkroczył z walizką MitB zaraz po walce Jeffa Hardy'ego bodaj z Edgem i odebrał temu pierwszemu pas. A to chyba były "te" czasy.

• Odpowiedzi 161
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

9

• Hawok

8

• bulba

8

• Heib

7

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

IC Championship : Dolph Ziggler© vs Kaval

Dolph swój pas trzyma już bardzo długo. Czas żeby go stracił. Według mnie walka ta może być najlepszą na tej gali. Po wspaniałym pojedynku wygra Kaval i wreszcie otrzyma zasłużony push.

US Championship : Daniel Bryan© vs Ted Dibiase

Wygra Daniel. Nie ma co się rozpisywać. Feud(jeśli można to tak nazwać) został słabo wypromowany. Jedno starcie, coś tam powiedziane i tyle. Ted ma za słaby push, żeby wygrać z Bryanem.

WWE Tag Team Championship : Justin Gabriel & Heath Slater© vs Santino Marrela & Kozlov.

Wygra Nexus. Santino i Kozlov jako fajny dodatek do gal ok, ale nie jako mistrzowie. Pas Tag Teamów powinna mieć porządna stajnia czy tez drużyna, a nie komediant, chociaż lubię go.

Divas Championship : LayCool vs Natalya

Tym razem musi wygrać Natalya. Za dużo pushu otrzymała, za dużo już przegrała na PPV, by tym razem odejść bez pasa.

John Morrison vs Sheamus

Ciężko powiedzieć. Z jednej strony jeśli chcą wypromować JoMo to dadzą mu wygrać. Jednak czy podłożą mu byłego Mistrza WWE? Wygra chyba jednak Sheamus. Zbyt ważną postacią się stał, aby przegrać. No, ale może teraz Nitro ma powalczyć w ME wtedy to on zwycięży. Ciężko ocenić co jest zamiarem "kreatywnych" i jak poprowadzą ten storyline.

Team Alberto Del Rio ("Dashing Cody Rhodes,Drew Mcintyre,Tyler Reks,Jack Swagger,Alberto Del Rio) vs Team Rey Mysterio (Big Show,Chris Masters,Kofi Kingston,MVP,Rey Mysterio)

Sercem jestem za Alberto, powinien być promowany, aby w 2011 powalczyć o jakiś ważny pas. Jednak rozum mi mówi, że znowu wygra dobro i zwycięży Team Reya, żeby dzieci mogły się radować, ale może zaskoczą tak jak w walce z Ceną?

WWE Championship Match : Randy Orton© vs Wade Barret /w John Cena Special Refree

Najtrudniejszy pojedynek do wytypowania. Ciężko mi cokolwiek tutaj zasugerować, więc odpuszczę....Poczekam do jutra :smile:

World Heavyweight Championship : Kane© vs Edge

Tym razem wygra Kane. Od razu pasa nie straci. Feud jednak trwać będzie dłużej i na TLC wygra już Edge.

Entertainment > Wrestling

Dolph Ziggler sprzedaje ciosy lepiej niż TNA bilety :)

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Randy Orton © vs. Wade Barrett (with John Cena as special guest referee)

Singles match for the WWE Championship

If Barrett wins, Cena will be free of The Nexus, but if Barrett loses, Cena is fired from the WWE

Wszystko pieknie jest ulozone do ewentualnego heel turnu Jasia. Szkoda, ze sie WWE na to nie zdecyduje. O dziwo, nie czesto sie zdarza, ze mamy w imperium Vince'a tak oczekiwana i dobrze wypromowana walke o glowny pas. Jakby sie to nie skonczylo to ten storyline i tak sie bardzo wyroznil na przestrzeni tego roku. Dziwie sie jednak, ze tak szybko to skonczyli. Wkoncu obie opcje zakladaja, ze Johna nie bedzie juz w Nexus. Podejrzana sprawa jest brak Mizanina na PPV, ale jakos nie widze go teraz na szczycie. Wszystkie feudy w WWE sa na chwile obecna tak dopieszczane do WrestleManii, ze Mizanin by tylko namieszal. Ma jeszcze troche czasu, zeby ją wykorzystać. Osobiscie licze na Anglika. Orton zawsze byl jednym z moich ulubiencow w WWE, ale najwyzszy czas na powiew swiezosci. Jego title run zostal przycmiony przez historie z Nexus. Wypada pamietac, ze w przypadku wygranej Randyego, moze pojawic sie Vince. Ostatnio sie przebudzil, wiec on moze odwolac decyzje o zwolnieniu Johna. Moze nie odrazu na PPV, ale w okolicach drugiego RAW po SSeries (na pierwszym by bylo troche placzu po rzekomym zwolnieniu Cenaminatora)

Kane © vs. Edge

Singles match for the World Heavyweight Championship

Edge za dobrze sobie radzi, zeby teraz jeszcze zdobyc pas. Ostatnio wcale nie byl Main Eventerem i spod ziemi mi wyrosl jako pretendent. Widzialbym tam bardziej Del Rio nizeli Rated R Superstara. Czerwona Maszyna spokojnie zachowa pas, ale ich program sie przeciagnie, bo nikogo innego nie maja dla Kane'a.

Lay-Cool © vs. Natalya

Handicap 2 on 1 Match for the WWE Divas Championship

Mam nieodparte wrazenie, ze LayCool sie niebawem rozpadnie. Juz troche ta ciagna i trzeba cos z tym zrobic. Natalya moze nie zdobedzie tytulu jeszcze teraz, ale walke wygra. Feud Lay vs Cool by byl lepszym rozwiazaniem na wylonienie mistrzyni.

Team Rey Mysterio (with Kofi Kingston, Chris Masters, Big Show and M.V.P.) vs. Team Alberto Del Rio (with Tyler Reks, Drew McIntyre, Jack Swagger and Cody Rhodes)

Traditional Survivor Series Elimination Tag Team Match

Team Alberto przegral Battle Royal, wiec niepewnie stawiam na nich. Szkoda, ze znowu mdły T-Reks dostaje szanse na PPV.

Justin Gabriel & Heath Slater vs. Santino Marella & Vladimir Kozlov

WWE Tag Team Champions

Komiczna walka. Pretendenci mieliby szanse jesli Nexus mialoby sie rozpasc do konca tego roku... w co watpie

John Morrison vs. Sheamus

Singles match

Chyba najmniej emocjonujaca walka na gali. Typowe starcie o pietruszke, ktore mnie kompletnie nie rajcuje. Sheamus to Bully... jak wiekszosc tych zlych, wiec Morrison powinien miec pelne rece roboty skoro chce byc takim bohaterem.

Dolph Ziggler © vs. Kaval

Singles match for the WWE Intercontinental Championship

Po cichu licze, ze na Royal Rumble dojdzie do walki unifikujacej midcardowe tytuly. US Champion - Daniel Bryan vs Intercontinental Champion - ... Kaval. Wygral jedna walka u Niebieskich, wiec jeszcze nie czas na tytul, ale TLC juz niebawem...

Daniel Bryan © vs. Ted DiBiase

Singles match for the WWE United States Championship

Lubie Teda, ale nie rozumiem co robi jako pretendent. Sporo porazek ze Zlotym Pyłem i atak na Danielu nie robi z niego wiarygodnego przeciwnika. Mysle, ze nie ma sie co martwic o zmiane posiadacza, bo ta walka ma na celu tylko umocnic pozycje obecnego Championa.

50608915156a3743c1fa34.jpg

NAJLEPSZA GALA W TYM ROKU !!!!!!!!!

mimo beznadziejnej walki o pas WHC to reszta WYSOKI POZIOM!

Randy Orton © vs. Wade Barrett (with John Cena as special guest referee)

CENA ZWOLNIONY.

Piękne pożegnanie przez fanów jak i Ceny z fanami!. Walke dało radę oglądać

Kane © vs. Edge

WTF najgorsza walka tej gali Kupa i tyle... cały czas trzeba przewijać. Nic ciekawego. Kane wypad z wwe.

Lay-Cool © vs. Natalya

Przewinąlem do końca i Natalya WYGRYWA !! I MAMY POWRÓT pani Glamezon

Team Rey Mysterio (with Kofi Kingston, Chris Masters, Big Show and M.V.P.) vs. Team Alberto Znakomita walka, Pełno dobrych akcji. Nie dało się nudzić. Nie trzeba było nawet nic przewijać

Justin Gabriel & Heath Slater vs. Santino Marella & Vladimir Kozlov

Tutaj nie ma co oceniać, Szybki szpil 5 minut i koniec walki.

John Morrison vs. Sheamus

Walka Genialna !! Najlepsza Sheamusa od momentu wstąpienia do WWE. Wyrobił się :D białas

Dolph Ziggler © vs. Kaval

Średnia walka. Nic wielkiego nie pokazali po za dobrą końcówką.

Daniel Bryan © vs. Ted DiBiase

Bardzo dobra walka. DiBiase pokazał że należał mu się jak najbardziej Title Shoot.

13278434144c9884d9bd794.jpg

• Reputacja:   2
  • Urządzenie:  Android

No i za nami kolejna gala...Podobało mi się, drugi raz oglądałem live więc git...

Daniel Bryan vs Ted DiBiase

Super Maryse wyglądała. Walka wydaje mi się lepsza niż ostatnio na Raw, co chwila piny, ładne akcje z jednej i drugiej strony...Mogło się podobać i podobało się. Pas zostaje przy Danielu...Ale dlaczego robią z niego taką pizdę, która dostaje od kogoś przy każdej okazji? Wleciał Miz i Alex i Mike wyglosił speech, nie był zły, ale jest już nieco schematyczny...Nawalało oświetlenie też w trakcie jego wypowiedzi...

Sheamus vs John Morrison

Nie podobało mi się to, że rudy był prawie cały czas w natarciu,a JoMo tylko czasem odpowiadał mu kontrą...Na szczęście do niego należalo ostatnie słowo. Jestem zdziwiony! Mamy nowego Main Eventera? I co z Sheamusem bo jeśli Triple H wkrótce wróci to pojedynki między nimi będą mniej emocjonujące...Myślę, że jeszcze dojdzie do rewanżu.

Kaval vs Dolph Ziggler

Bardzo dobra walka. Kaval pokazał się ze świetnej strony, pięknie wykonał moonsault z trzeciej liny. Ogólnei mi się podobało, ale Kaval musi zaczekać jeszcze myślę do TLC.

Elimination Match

Wielki pop dla MVP....Wyleciał pierwszy, żałuje że tyle wytrzymał Reks i Masters i tak głupio wyeliminowano Del Rio...Myślałem, że wróci, ale w sumie to logiczne by tak to rozwiązać by feud jeszcze się nie skończył. Cody dostaje ADHD, nie podoba mi się jego gimnick...Dobrze pokazał się Swagger...Dobra walka, ale nie zachwyciła mnie.

Divas Title Match

Przyznam, że zajmowałem się pisaniem na konferencji inż oglądaniem. Natalya wygrywa i już, fajnie że wróciła Beth i w taki sposób. Może ruszy dywizje kobiet.

Edge vs Kane

Słabo. Bardzo słabo, nudziłem się oglądając ten pojedynek. Feud jest dobrze prowadzony, ale w ringu już obaj nie zachwycają i potrzebują dobrego rywala by walka była ok no i teraz tak nie było. Po kickout'cie po Chockeslamie uwierzyłem, że Edge zostanei mistrzem...SPEAR i liczenie....Czekałem na kickout i nie ma...Bardzo się ucieszyłem, ale coś mi nie pasowało...Edge dziwnie położył się na Kane'a i jednak podwójny pin...Przyznam, że ciekawie rozwiązane, a pas do Edge'a może trafić na następnym PPV i potem rewanż na Royal Rumble czy coś...Słaba walka.

Nexus vs Santino i Kozlov

Wiadomy wynik, ale kibicowałem Santino i Vladkowi. Ciekawe kto nastepnym pretendentem...Nie ma już tagów...

Orton vs Barrett

No nieco lepiej niż na Bragging Rights, ale nadal to nie było to. Lepiej od walki o pas WHC, ale to dzięki sędziemu. Serio nie wiedziałem co może się wydarzyć. Fajnie to rozegrali, Wade popycha Johna, Cena go atakuje, RKO dla Wade'a i pinfall. Widać było jak się nie myle, że John się zawahał...A potem dziwny moment. Cena podaje pas Randy'emu, wyściskują się, Jan leci do Cole'a się pożegnać...No, wyglądało ok, ale gdyby było to pożegnanie na zawsze. Ciekawe kiedy powróci...RR ? W sumei może być ciekawie gdyby wrócił tam Y2J, Batista, Taker, Christian i on. Zaskoczony jestem wygraną Ortona, ale bardzo się ciesze. Oby tylko nie było rewanżu na TLC i pojawił się nowy pretendent...Może czas na realizacje kontraktu przez Miza na jutrzejszym Raw i ich starcie w Tables Matchu gdzie by wygrał dzięki pomocy Alexa? Nie wiem sam. Gdyby gala skończyła się po Elimination Matchu to byłoby 9/10...Potem poziom walk był niższy i daje 6+/10. Jedno z lepszych PPV w tym roku.

Walka fajna tylko jakaś taka nudna, w sumie nic dziwnego, że publika siedziała cicho był to opener..

Sheamus vs John Morrison

Walke przewinąłem, jakoś nie widzę tych dwóch panów w ringu, stawiałem na JoMo ale żeby wygrać w taki sposób.. :roll:

Kaval vs Ziggler

Już myślałem, że to Kaval wygra i zacznie feud z Danielsonem ale nie bo po co. Jak już Ziggler wygrał to mogli dać mu wygrać normalnie a nie, tak bardzo chciałem ten IC Title dla Dolph'a a teraz chce IC Title dla Low-Ki, już nie mogę się doczekać jego walki z Danielsonem

5vs5

Jakaś taka dziwa walka i zresztą ktoś był w błędzie bo po wejściu Big Show'a jakoś nie odczułem, żeby tępo walki zwolniło, wręcz przeciwnie. Wydaje mi się, że uraz Del Rio to nie work i myslę, że to Del Rio miał wygrać ale kontuzja mu to uniemożliwiła co do Cody'ego to nawet komicznie wyglądała ta jego padaczka i komentarz któregoś z komentatorów " I think his crying" :twisted: (czy jakoś tak)

LayCool vs Natalya

Myślałem, że już nikt nie przerwie title run'u tych pań a jednak, zaszokował mnie powrót Beth, tego akurat się nie spodziewałem lecz miło ją znowu widzieć

Edge vs Kane

Myślałem, że Edge powie coś w stylu "Pas za ojca" ale nie.. Walka wg. mnie ciekawa tylko momentami, ogólnie zassysała. Co do zakończenia jej to zostawie to bez komentarza

Nexus vs Santino i Vladek

Brawo WWE! Brawo! W końcu dostrzegliście, że Santino też coś potrafi w ringu! Co do samej walki to nie zawiodłem się na niej bo wiedziałem jaki ona będzie miała poziom. Przez moment myślałem, że Santino spinuje Slater'a :D

Randy vs Wade

Kurde walka niczego sobie ale końcówka zepsuta, miałem nadzieje, że Wade wygra, wchodzi Miz i Cash In i każdy byłby happy, Orton miałby swój feud z Ceną, Wade z Miz'em, Cena byłby wolny a mogli to rozegrać jakoś, że Wade sobie pomógł kładąc nogi na linach czy jakoś tak, myślałem, że po tym RKO Cena doliczy do 2 i sie zawiesi a jednak nie, jestem ciekaw jak to rozwiążą w sumie spodziewałem się, że jeżeli Rady wygra to wejdzie GM i powie, że tylko on ma władze zwalniania zawodników RAW. Niestety ani jednego ani drugiego zakończenia które chciałem zobaczyć nie było, trudno się mówi i teraz trzeba czekać jak się ta sprawa rozwinie

Ogólnie rzecz biorąc PPV nie wypadło najgorzej ale nie tego się spodziewaliśmy tylko jedna walka 5vs5? Eh.. Chyba za mało czasu było na promocje tego PPV jak i na ustalenie karty, może to sygnał, że czas najwyższy usunąć PPV typu TLC ?

Gala jak dla mnie poprawna, po prostu tyle... ale tak po łebkach:

Porządna walka Dragona z Milionerem... Mimo, że obrzezali Danielsonowi move-set to mimo wszystko wygląda to ciekawie i co chwile widzimy coś ''nowego'' i interesującego. Zastanawia mnie czy ta kontuzja ramienia to work, czy faktycznie niefortunnie upadł, mimo wszystko wyszło fajnie i nie mam na co narzekać. Ciekawe co dalej z tym konfliktem... jeśli tak można to nazwać.

Kaval i Dolph... technicznie okej, ale jakoś brakowało mi tej ciągłości i płynności w prowadzeniu walki, tutaj można zauważyć ile znaczyła osoba Danielsona w pojedynkach z Zygim. Kaval przegrywa i co teraz? Ciekawe czy dostanie kolejną szansę na TLC, czy niewykorzystana szansa na tytuł to tylko ułatwienie mu drogi do pełnoprawnej ''jobberki''.

Sheamus i John... przyznam, że przewijałem, bo mało mnie to interesowało przed galą. Wynik na pewno dziwi, bo niedawny WWE Champion przegrywa po 2 kopniakach, koniec pushu dla Rudego i początek ''wspinaczki'' Rock-Man'a? Spodziewałem się powrotu HHH, tu się troszkę zawiodłem, ale ''co się odwlecze to nie uciecze'' ;).

Survivor Series Elimination Match... dobry pojedynek, kilka ciekawych akcji, ale jedno pytanie: WTF z Alberto? KO Punch na początku walki i tyle? Niesmaczny work w takim razie... to mnie boli najbardziej.

Kane i Edge... Wolne i nudne to było, niestety. Ciekawa końcówka walki i akcja po walce dająca nam zapowiedź tego co nas pewnie czeka na TLC.

Main Event... walka z zajebistym podłożem, czekałem na to przez 2,5 h i co? Sama walka przyznam, że mnie nie interesowała, obchodziła mnie historia i zawiodłem się, bo CT wybrał po prostu jedno z 2 najprostszych rozwiązań. Uczciwość Jaśka nie zna granic, Randy wygrywa, John zwolniony... pewnie dzisiaj na RAW dostaniemy segment z pożegnaniem no i pytanie ''Kiedy powrót?". Po powrocie dostaniemy za pewne konflikt z Barrettem i rozbijanie Nexus do końca, albo feud z Randym, w końcu to przez poświęcenie się jego osobie Jasiek ''poleciał'' z federacji.

Motyw z pożegnaniem wyszedł fajnie, ogromny pop na koniec gali... brawo za to.

Mówiąc ogólnie jaj mi to nie urwało, po prostu solidne PPV bez żadnych niespodzianek.

Kurde szkoda ze Cena opuścił WWE. Raw juz nie bedzie takie samo całe wwe;/to samo właśnie było z Shawnem Michealsem ;//ale sie jakos pozbierałem...ale Cena powróci jeszcze jest w pełni sił i ma czas tylko założe sie ze właśnie na RR powróci(juz kiedys raz powróci i teraz znów)a barretta to ja....a właśnie coś czułem ze miz zaatakuje lub triple h powróci
If you smell what The Rock is cooking!!!

256089434dd7a45d767df.jpg

Kurde szkoda ze Cena opuścił WWE. Raw juz nie bedzie takie samo całe wwe;/to samo właśnie było z Shawnem Michealsem ;//ale sie jakos pozbierałem...ale Cena powróci jeszcze jest w pełni sił i ma czas tylko założe sie ze właśnie na RR powróci(juz kiedys raz powróci i teraz znów)a barretta to ja....a właśnie coś czułem ze miz zaatakuje lub triple h powróci

Tak jak dziewczyna musi być rozdziewiczona tak każdy fan wrestlingu musi być ''uświadomiony'' ... to był WORK, Cena nie opuścił WWE ;) Po prostu tego wymagał scenariusz.

I taka prośba, przydałoby się popracować nad składnią w gramatyce... ;)

Sry za OT.

No i co? Kiedy widzimy Johna w WWE? W jaki sposób powróci znowu na ring?

Oczywiście bardzo prawdopodobne jest to, że wejdzie jako ostatni na ring wyrzucając wszystkich podczas gali RR. O, a może Wrestlemania ? Taki niespodziewany 6/7/8 zawodnik w meczu MITB.

Jeżeli jednak nie zobaczymy Jaśka do czasu największej gali w federacji, to będzie coś niezwykłego.

Gala nie powaliła mnie na kolana, tak samo jak każda od roku.

5/10

NAJGORSZY KONIEC JAKI MÓGŁ CHYBA BYĆ. no ja pierdole, co ppv ta sama kaszana, ileż to może Orton wygrywać. jeśli nie stracił teraz mistrzostwa na rzecz Barretta, to to już raczej nie nastąpi. ominę temat odejścia Ceny bo wiadomo że na poważnie nie opuścił WWE, więc nie wiem po co ta szopka. ogólnie dobre PPV poza ostatnią walką. więc

dobra walka, ale bez rewelacji. dobrze że Bryan zachował pas, niech Ted jeszcze poczeka na swoją szansę, bo na jakiś ciekawy pas w przyszłości sobie pracuje.

Sheamus vs John Morrison

eeee, myślalem że HHH wróci, eee. trudno, pojedynek dobry choć nie najlepszy

Kaval vs Dolph Ziggler

awruk z tym że Dolph znów zachował tytuł. Kavalowi sie należy i poważnie, zdenerwowałem się że przegrał

Elimination Match

średnio to wszystko wyszło. fajnie że coś nowego było, z tym popem dla MVP.

Divas Title Match

:D:D:D natalka mistrzyni, wreszcie. fajny kambek Beth

Edge vs Kane

nudnie to wszystko wyszło. przyznam się że już bardziej czekałem na pojedynek o mistrzostwo Tag Team. chociaż fajnie Edge zapierdolił Kane'm o te barierki

niezła walka, Santino nawet jak chce to potrafi się bić :shock:

Orton vs Barrett

tak jak napisalem wyżej. dodam że walka niezła ale nie porywała. ale wkurwiłem się maksymalnie na WWE za kolejny gówniany ME PPV. nawet przeszła mi myśl przez głowę że rzucam oglądanie wrestlingu, haha

edit: przypomniało mi się że Cena jest zapowiedziany na grudniową walkę na MSG, więc kreatywni popełnili wielką klapę. jestem przeciwnikiem nierealnych angli, więc jeśli wg scenariusza Cena zostaje zwolniony to dostaje wypowiedzenie a każdy wrestler po zwolnieniu jest zawieszony na 3 miesiące więc John tak czy inaczej nie może wrócić wcześniej niż za właśnie ten okres czasu, tak jak miał np. kolega Bryan. no chyba że na najbliższym RAW jakoś to wszystko odkręcą

BULLET CLUB FO FO FO FOR LIVE

171853244354245ca8e4f56.jpg

A ja bym tak od razu zwolnienia Jasia nie akceptował :P Czuję, że podczas "pożegnania" wejdzie GM i powie że zachowanie Ceny jest godne mistrza, dlatego go nie zwolni, albo Wade powie, że Cena nie zostanie zwolniony, jeśli wróci do Nexus, wyjdzie awanturka i się okaże że na TLC walka o byt Ceny w N :P Przegra - Wraca / Wygra - Jest wolny ;) Jak dla mnie to prawdopodobne scenariusze:P Aaa i ciekawe co Randy z mikrofonem wyczyni dzisiaj :)

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Calkiem niezla walka. Na poczatku mialem kiepska mine, bo Ted zbyt duza mial przewage i Bryan niewiele pokazywal, ale pozniej zaprezentowal kilka swoich firmowych (i juz oklepanych) zagran. Ta walka miala go umocnic na pozycji mistrza i tak tez sie stalo. Mam nadzieje, ze zunifikuje pasy po walce z Kavalem (Match of the Year?)

Sheamus vs John Morrison

Przewaga Sheamusa byla podejrzana i JoMo zdolal wygrac. Kompletnie mnie to nie interesowalo. Lepiej byloby zrobic z tego tradycyjny Survivor Series Match. Mogli im tam dorzucic kogokolwiek

Kaval vs Dolph Ziggler

Mam nadzieje, ze zarzad nie przeoczy dobrej postawy Kavala i dostanie on ten pas w niedalekiej przyszlosci.

Elimination Match

Podobalo mi sie. Moze nie jako calosc, ale najmilej wspominam wlasnie tą walke. Te momenty z Del Rio i Rhodesem o tym przewazyly. Furia Codyego po oberwaniu w twarz byla strzalem w dziesiatke, a zachowanie Alberto bylo idealne przez cale starcie. Szkoda, ze triumfowala ta sama dwojka co na Battle Royal u "niebieskich". Jeszcze wpadna na genialny pomysl, zeby zrobic z "duzego" i "malego" mega team, ktory odbierze pasy Nexus...

Divas Title Match

...

Edge vs Kane

Brutalnie słaba walka. Wolalem ogladac pojedynek o pasy Tag Team ze wzgledow czysto komediowych niz to cos. Koncowka (swoja droga komiczna) wskazuje na przeciagniecie feudu, czyli wszystko bez zadnego zaskoczenia.

Jedyne co zapamietalem to Santino ganiajacy z Cobra po ringu. Spokojnie moglo sie to odbyc na RAW.

Orton vs Barrett

Do ostatniej chwili sie zastanawialem, co zrobi Cena. To sprawilo, ze ta walka tez byla na plus. Z jednej strony idealna szansa na heel-turn (choc nierealna), a z drugiej zakonczenie na ktore sie zdecydowali. Do tego dochodzila niewiadoma w postaci Miza i .. Undertakera? Swiatla podejrzanie czesto gasly podczas tej gali i doszukiwalem sie jakiegos podstepu. Wkoncu Mark nie musialby sie pokazywac. Wystarczy, ze swiatla by zglasly, a po ich przywroceniu cale Nexus by lezalo... Nie mniej jednak na RAW bedzie placz, ale trzeba trzymac kciuki, ze pozwola Jasiowi troche odpoczac. Wtedy powrot bedzie wiecej znaczyl. Niech sie dadza za nim stesknic jego fanom...

Pojawilo sie na tym PPV pare motywow do ktorych z checia wroce na tygodniu. To dobrze swiadczy o gali. Do walk o US i Intercontinental sie nie ma co przyczepiac. W Main Evencie do konca byla niewiadoma. Jedynie boli mnie fakt, ze dostalismy skandalicznie malo tradycyjnych walk SSeries. O reszcie starć mozna zapomniec. Trudno oczekiwac, ze wszystkie beda przynajmniej poprawne. Na tle innych PPV w tym roku... jest bardzo dobrze.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Ma ktoś może link do tego PPV do obejrzenia przez przeglądarke?

Entertainment > Wrestling

Dolph Ziggler sprzedaje ciosy lepiej niż TNA bilety :)