Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Survivor Series 2010 (dyskusja, spoilery)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

kapitanbomba17, naprawdę wielka szkoda, że nie napisałeś swojego wieku z danych profilu...

Do rzeczy...

IC Match - Ziggler vs Kaval

Tutaj jak na moje wygra Dolph Ziggler i zapewne pomoże mu w tym Vickie. Ten wątek miłosny ciągnie się bardzo długo i Ziggler długo ma pas, więc możliwe jest to, że Vickie teraz się "zwiążę" z Kavalem. Mo że wtedy feud na linii Vickie - Lay-Cool. Chociaż to chyba mało prawdopodobne... Choć w WWE wszystko może się zdarzyć... :twisted:

US Title Match - DiBiase vs Bryan

Tutaj nie ma innej możliwości niż wygrana Daniela...

Team 619 vs Team Del Rio

Ten mecz będzie naprawdę dobry! Przynajmniej tak się zapowiada... Zapewne ostatnimi 2 zawodnikami będzie Rey i Alberto. W tej sytuacji myśle, że wygra Mysterio. Może wtedy Alberto skupi się na jakimś pasie.?

Sheamus vs Morrison

Wygrana Sheamusa i koneic feudu. Tak myślę. Ktoś już napisał, że będą chcieli odbudować... autorytet(?) Sheamusa po tych scenkach z Santino i przed powrotem Huntera. Może to ten moment, gdzie JoMo na stałe zagości w Maint Eventach? Oby.

WHC Championship - Kane - Edge

Wygrana Kane'a i rewanż na TLC? Nie wiem... Jakąś kluczową role może odegrać Paul Bearer. Może Edge go "przekabaci" na swoją stronę? Nie wiem.

WWE Championship - Wade vs Randy

Każde rozwiązanie wydaje się niemożliwe. Wygrana Randego i odejście Johna z WWE? Nie. (Chociaż pomyślmy... John odchodzi z federacji i wraca na Royal Rumble jako Heel? Nowy Theme nowy/stary gimmick rapera. Byłoby świetnie.) Wygrana Wade i Cena wolny od NEXUS? (Wtedy Cena jest wściekły, że był pacyną Baretta i rozwala wszystko co i wszystkich kto wejdzie mu w drogę. Hell Turn! Także byłoby świetnie.) Chociaż mimo wszystko sądzę iż, wygra Orton i Cena nie wyleci z WWE. Jak? Nie wiem. Może GM okaże się dobroduszny i zostawi Johna w federacji? Pisać można dużo. Jak będzie? Okaże się niedługo.

• Odpowiedzi 161
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

9

• Hawok

8

• bulba

8

• Heib

7

Top użytkownicy w tym temacie

Dziś już najważniejsza gala Jesieni,czyli Survivor Series!.Mimo tego iż na ostatnich tygodniówkach poznalismy większośc walk,według mnie,ta gala może być znakomita,z jakich powodów ?,nowi,którzy będą walczyć o tytuły,a także ciekawa końcówka gali,kto wygra WWE Champ,a kto wyjdzie z nim.Więc zaczynam :

IC Championship : Dolph Ziggler© vs Kaval

Bardzo cieszę się z tego,że Kaval będzie walczył o ten pas,poprostu sam uśmiech mi się pojawił,gdy powiedział żę będzie walczył o ten pas na PPV,nie ma tutaj innej możliwości jak wygranej Kavala!

US Championship : Daniel Bryan© vs Ted Dibiase

Tutaj również fajno,że będzie ktoś nowy do tego pasa,Ted'owi z pewnością należy się ten pas,ale ja będe mimo wszystko za Bryan'em.Walka jeśli nie będzie trwała krótko,może być całkiem niezła..

WWE Tag Team Championship : Justin Gabriel & Heath Slater© vs Santino Marrela & Kozlov.

Wiadomo że Santino z Kozlovem mają małe szanse,i ta walka jest po to,żeby udowodnić dominacje Nexus,jestem za tymi pierwszymi,jednak w razie gdyby się zdarzyło,że zmienimy posiadaczy,to nie będzie też aż tak źle.

Divas Championship : LayCool vs Natalya

Szczerze ?,to nic mnie to nie obchodzi,ten feud jest już poprostu nudny..

John Morrison vs Sheamus

O Tak jest!,temu feudu też troche czasu było poświęcone,i bardzo dobry wybór,że John Morrison zmierzy się z byłym WWE Championem na takim ważnym PPV,myśle że tutaj walka może być całkiem niezła,wygrwa Morrison,a na TLC zobaczymy rewanż,w jakiejs stypulacji typu No Holds Barred (Na Ruletce RAW była taka stypulacja,i wyszła rewelacyjnie)

Team Alberto Del Rio ("Dashing Cody Rhodes,Drew Mcintyre,Tyler Reks,Jack Swagger,Alberto Del Rio) vs Team Rey Mysterio (Big Show,Chris Masters,Kofi Kingston,MVP,Rey Mysterio)

Ciesze się,że w tej walce zobaczymy MVP,który najbardziej był zaangażowany w ten Team,Chris Masters i Tyler Reks.Z pewnością nie będzie walka trwała 40 minut,ale zawsze jak mamy Elimination Matche to jest ciekawie,stawiam na Team Del Rio.

WWE Championship Match : Randy Orton© vs Wade Barret /w John Cena Special Refree

W tej walce jest bardzo bardzo dużo możliwośći,ponieważ walka sama w sobie nie będzie jakaś porywająca,ale za to bardzo dużo jest możliwości,co się po niej wydarzy,sam mam kilka opcji :

1.Wygrywa Orton i Cena idzie na Urlop (10% Szans)

2.Wygrywa Wade Barret,i Cena odchodzi z Nexus (20% Sznas)

3.Wygrywa Wade Barret,lecz Miz kasuje walizke na rzecz Wade,i staje się nowym Championem,a Wade ma pretensje do Ceny,i Cena zostaje w Nexus (30% szans)

4.Wygrywa Barret przez DQ,Cena jest wolny,i The Miz kasuje walizke,i nikt nie przeszkadza mu w tym (20%)

5.Wygrywa Orton przez DQ,Cena "Sprzątnął mu Barret'a" Orton wykonuje RKO Cenie,i tak kończy się gala (20%)

6.Wygrywa Barret,mówi że Cena jest wolny,na Arenie pojawia się Mr.McMahon i mówi że ma się zmierzyć z kimś,aby zatrzymać pas,jest to Triple H,który zdobywa pas (10%)

World Heavyweight Championship : Kane© vs Edge

Jestem zdecydowanie za Edge'm,ponieważ już dawno należał mu się ten pas.Na początku roku kręcił się koło pasa,i go nie zdobył,teraz pod koniec roku również się koło niego kręci,i mam nadzieje że teraz ten pas zdobędzie.

PS.Gale oglądam Live,i pójde spać,z nadzieją że mnie budzik obudzi,gdyż 2 razy z rzędu jakimś cudem mnie nie obudził,i nie obejrzałem gal :(

1. Orton vs. Barrett (sędzia - Cena) - oglądając wszystkie RAW od Bragging Rights do SS jednak postawiłbym pieniądze że Cena da pas Barrettowi powódów jest kilka (RKO na Bragging Rights, pociskanie Cenie przez Ortona że jest pachołem Barretta, i w końcu na RAW Old School Cena uchronił Barretta przed RKO) i jakoś nie przemawiają do mnie jego zapewnienia że będzie bezstronny

2. Kane vs. Edge - i ten feud ciekawie został poprowadzony; o ile próba chokeslamu (nexus wpada na smackdown) oraz interwencja Kane'a w walce Edge vs. Otunga były przewidywalne, to jak edge przybył na rampę z "porwanym" Paul'em. Kto wie może Paul wyjawił Edge'owi podczas tortur jak pokonać Kane'a

3. Team Alberto Del Rio vs Team Rey Mysterio - krótko i na temat Team Rey ponieważ w teame Del Rio obecność Cody'ego i Drew'a może przynieść katastrofalne skutki

4. Lay-cool vs. Natalya - ten feud jest nudny jak flaki z olejem mam nadzieje że po tej walce feud dobiegnie końca

5. Sheamus vs. John Morrison - Zapowiada się ciekawy mecz, początek Feudu troche mnie zaskoczył ( Jednak Santino sie przydaje :)) patrząc na atrybuty fizyczne powinien wygrać sheamus bez większych problemów ale przecież siła to nie wszystko, John ma lepszy move-set i to może dać mu wygraną

6. Justin Gabriel & Heath Slater vs Santino Marrela & Kozlov - Cobra staje się coraz bardziej skuteczna :D ale po co się okłamywać, daje 100 zł w stosunku 8:1 (za 8 zł dostajesz złotówke) że Nexus utrzyma pasy, choć jeżeli by Santino i Kozlov zdobyli tytuły byłbym zaskoczony.

7. Dolph Ziggler vs Kaval - czyżby CT poznali się na talencie Kavala; mam nadzieję bo Kaval z Dolph'em mają szansę zrobić show takie jak zrobił z Bryan'em na Bragging Rights. i jednak tu bym stawiał na Kavala, czemu nie wiemDolph ma dość długo pas i według mojej opinii powinien walczyć o wyższe cele.

8. Daniel Bryan Vs. Ted DiBiase - Wygrana Daniela choć jestem pozytywnie zaskoczony po RAW Old School kiedy Ted Jr. odrzucił przyjęcie pasa od ojca, i chce udowodnić że sam jest w stanie zdobyć pas(nie poszedł na łatwiznę). choć jeżeli Maryse odwróci uwagę Daniela ( a nie powiem jest czym odwracać uwagę :D). to Ted wygra ale może mieć żal do Maryse o sposób odwrócenia uwagi

Survivor Series tuż tuż, więc czas na wypowiedzenie się na jego temat. Zaczynamy od najciekawszych walk.

Wade Barrett vs Randy Orton ©- WWE Championship Match

Walka pod względem czysto ringowym na pewno nie powali, walka może być co najwyżej średniakiem, jeśli to lider Nexus będzie prowadził większą część pojedynku. Najważniejszymi wydarzeniami będzie co zrobi Cena i co się stanie po walce. Ja widzę trzy rozwiązania:

1- zwycięża Orton, a Cena wylatuje z WWE storyline'owo

2- zwycięża Orton, Cena nie odchodzi, bo wujek Vince ratuje mu tyłek

No i trzecia, jak dla mnie najbardziej prawdopodobna opcja:

3- zwycięża Barrett, Cena wykonuje mu 2x Attitude Adjustment, Miz spokojnie wkracza z walizką, gdyż słyszeliśmy, że Nexus nie może być koło ringu. Tak czy inaczej według mnie zwycięsko z tej batalii wyjdzie The Miz i zostanie nowym WWE Championem. Odbiegając od tematu, widać, że niektóry osoby nie przepadają za Mizem, ja tego nie rozumiem, może w ringu nie powala, ale w WWE to nie jest najważniejsze, chcecie żeby przy pasie WWE cały czas kręciły się takie same osoby? Orton, Cena, Sheamus, HHH? Ok, przejdźmy dalej.

Mój typ: Barrett, później The Miz

Kane © vs Edge- World Heavyweight Championship Match

Tutaj walka może być lepsza od Barrett vs Orton, ponieważ mamy tu Edge'a, który od draftu na SmackDown! zaczyna roxxić ^^ . Nie sądzę, żeby tytuł zdobył Edge, nie po to podkładali trzy razy Takera, żeby teraz Edge skroił czysto z tytułu Kane'a, zresztą wątpię, aby włodarze WWE chcieli, aby to Edge pierwszy przekroczył liczbę 10 tytułów Mistrza Świata, tylko Cena. Ważna rolę w tym pojedynku może odegrać Paul Bearer, który jakoś wydostanie się z wózka i pomoże wygrać Big Red Monsterowi. Jak dla mnie Kane może trzymać pas do Elimination Chamber, a później, już sam nie wiem, zobaczymy..

Mój typ- Kane

Team Alberto vs Team Mysterio- Traditional Tag Team Elimination Survivor Series Match

Na dziesięciu wrestlerów, tylko trzech, maksymalnie czterech zawodników może pociągnąć tą walkę, a są to: Rey Mysterio, Cody Rhodes, Kofi Kingston i Alberto Del Rio ( tym czwartym jest Dashing). Liczę na zwycięstwo ekipy Alberta, ale może być ciężko gdyż wiemy jak Krasnal się złości gdy przegrywa w ważnych walkach. Mnie za to ciekawi co stanie się Big Showem, wątpię żeby został spinowany, nikt w drużynie Alberta nie jest na tyle wypromowany by wyeliminować Big Showa, nawet sam Del Rio, więc może podobna sytuacja jak na Bragging Right, count out? Oby nie, może DQ? Zobaczymy już za kilkanaście godzin.

Mój typ- Team Alberto

Dolph Ziggler © vs Kaval- Intercontinental Championship Match

Walka może się okazać najlepszą na gali jeśli dostaną więcej niż 10 minut. Ciekawi mnie kto wygra, w typerze postawiłem na Kavala, ale coś czuję, że to Dolph wygra, może dlatego, że do niedawna Warrior miał streak 0-7? Jeśli wygra Ziggler, zły nie będę, jeśli Kaval, będę wniebowzięty.

Mój typ- Kaval

Sheamus vs John Morrison- Singles Match

Chciałbym, aby zwycięstwo odniósł Monday Night Delight, ale przy takim obrocie sprawy trzeba podpromować Sheamusa do feudu z Tryplakiem. Dla John jedyną szansą jest wydaje się odwrócenie uwagi Sheamusa przez Tryplaka. Tak, czy inaczej wątpię, aby ten feud był dalej kontynuowany.

Mój typ- Sheamus

Daniel Bryan © vs Ted DiBiase- United States Championship Match

Słaby build up przed walką, tylko Dream Street dla Bryana. Ted jeszcze nie jest na tyle wypromowany żeby skroić z tytułu Bryana, przez co wynik wydaję się być oczywistością.

Mój typ- Daniel Bryan

Justin Gabriel © & Heath Slater © vs Santino Marella & Vladimir Kozlov- Tag Team Championship Match

Brak build up'u przed walką, liczę, że Nexus potrzyma pasy tag team przez dwa miesiące, gdyż oni z Nexusa mi odpowiadają, chociaż Slater mógłby w ringu zrobić większe postępy.

Mój typ- Justin Gabriel & Heath Slater

LayCool © vs Natalya- Handicap 2 on 1 Match for the WWE Divas Championship

Czuję, że zwycięstwo odniesie Natalya, nie po to dawali Handicap żeby to LayCool wygrały, może jakieś nieporozumienia na linii Layla-McCool? Natalya zgarnie tytuł i co? Może feud z powracającą niedługo Beth Phoenix?

Mój typ- Natalya

Podsumowując karta na Surivor Series jest dobra, szkoda, że jest tylko jeden Elimination Tag Team Match, WWE nas przyzwyczajało, że zazwyczaj były dwa pojedynki spod tego szyldu. Pod względem dramaturgii najciekawsze są walki o pas WWE i WHC, za to pod względem ringowym są 3 walki: Sheamus vs John Morrison, Kaval vs Dolph Ziggler i Daniel Bryan vs Ted DiBiase. To tyle na temat Survivor Series, pozdrawiam ;)

• Urządzenie:  Macintosh
  • Styl:  Jasny

Chciałbym przypomnieć, że Miz nie ma żadnej walki ustawionej na galę. To znacznie zwiększa prawdopodobieństwo, że się wtrąci do WWE Championship matchu, bo przecież w jakiejś roli musi wystąpić.
"I'd rather you all hate me for everything I am... Than love me for something I'm not"

944741184d61507b17c7d.jpg

Masz racje, dziwi brak Miza na takiej gali. A zarazem jest chyba wskazówką, że pojawi się nieoczekiwanie, a więc wykorzysta walizkę. Kolejne feudy to chyba Orton vs. Miz i Cena vs. Barrett - aż po Royal Rumble.

Dobrze by było jakby Edge zgarnął pas WHC, ale to chyba niemożliwe.

Co do jakiejś wypowiedzi "Dlaczego nie lubicie Miza? Te same osoby przy pasie"

-Sheamus raptem rok temu zdobył pas miał 2 beznadziejne runy. Więc to była jakaś próba odświeżenia - nie udana.

-Runy Ceny, Ortona i Tryplaka- Moim zdaniem obecnie obok Ceny, Triple H i Ortona nikt inny nie umie tak prowadzić runu na RAW. Nie tak jak Sheamus, który wejdzie, zaprezentuje dupny, krótki speech, wbije #1 Contender i go przestraszy i Celtycki Wojownik ucieknie z ringu. Tu Miz może powalczyć, ale moim zdaniem jakby miał wykorzystać walizkę to jak chce odrazu wbić na wysokie góry powinien ją wykorzystać np. Na Cenie na WM27.

Wracając do SS10. Coraz bardziej przekonuje mnie wersja, że Orton wygra i GM albo Vince postawia się za Johnem i go nie wywalą.

9077542924c72bcdfb4ec5.jpg

Ludzie, o czym wy mówicie? Przypominam, że wygrać można tylko przez przyłożenie bądź poddanie przeciwnika. Więc nawet jeżeli pójdzie RKO dla Barretta, to Cena tak luźno dałby odliczyć Barretta, wiedząc, że zostanie zwolniony? Pomyślcie. Jedyne rozwiązanie z niezwolnieniem Ceny i zwycięstwem Ortona jest takie, że Vince pojawi się przed walką, i zmieni stypulacje, że np. niezależnie od wyniku Cena będzie wolny od Nexus.

Dla mnie najbardziej prawdopodobną sytuacją jest AA dla Ortona, Barrett wyrywa, daje Cenie rękę do podniesienia jako zwycięzca, i wtedy AA dla Barreta, może doleci STF i Cena zdejmie frotkę "N" rzuci w Barretta i zadowolony opuści halę, a wtedy "AWESOME!" Miz z Rileyem wchodzą i Mizanin nowym champem. :P

Mam nadzieję, że to będzie najlepsze PPV w roku, bo ogólnie mówiąc, więcej było niewypałów w tym roku, niż dobrych gal, miłych dla oka.

Miłego oglądania :)

Powiem tak, SS będzie jednym z lepszych PPV WWE w tym roku. Są walki, od których będe wiele wymagał, jak chociażby walka Kavala, choć o niego się nie martwie i jego walka z drabiną byłaby świetna to Dolph, jak zwykle będzie zamulał, chciałbym, aby stracił ten pas, gdyż jest po prostu nudnym mistrzem pod każdym względem, ale podejrzewam jego wygraną :cry: .

Team Del Rio vs Team Rey

ok nie wiem kto wygra, prawdopodobnie drużyna Rio, ale nie jest to w 100% pewne, mam nadzieję, że tak będzie, a poziom walki się nie martwie :roll:

Edge vs Kane

Edge przegra, ale coś czuje, że będzie z tego dłuższy feud tych dwóch panów.

Ted vs Brayan

eeeeee, hmm... Brayan wygra, walka będzie beż większych emocji za słabo wypromowana

Mam nadzieję, że to będzie najlepsze PPV w roku, bo ogólnie mówiąc, więcej było niewypałów w tym roku, niż dobrych gal, miłych dla oka.

zgadzam się...No cóż jutro obejrze Survivor Series i zobacz

If you smell what The Rock is cooking!!!

256089434dd7a45d767df.jpg

Moje przemyślenia na godziny przed SS...

Wydaje się, że nie ma mocnych, żeby Cena został zwolniony. Ale jakoś nie mogę sobie wyobrazić sztampowego zakończenia - tj. Barret wygrywa przy pomocy Ceny. Wydaje mi się, że wygra Orton i wpadnie Miz z walizką. "Zwolnienie" Ceny będzie storylineowe a general manager wymyśli coś nowego.

Kane vs Edge - już wcześniej pisałem, że głupie byłoby zabieranie pasa Kane'owi po tym jak zakopał Takera. Chyba, że mega-push dalszy dla Edgea i chcą z niego zrobić nowego Hitmana... Uważam jednak, że tą walkę wygra Kane.

Team Alberto vs Team Mysterio - markuję Alberto :) Wydaje mi się, że team Alberto wygra i będą kontynuować feud Alberto-Rey z finałem w jakimś single matchu na PPV. Tutaj górą będzie już Rey.

Dolph Ziggler vs Kaval - ziewać pewnie będę. Kaval jest lepszy w ringu ale go nie dzierżę. Dolph bez Vickie jest bezbarwny. Ale też ile Vickie może nadrabiać za Dolpha?

Sheamus vs John Morrison - kolejny ziew. Jeden i drugi mnie nudzą. Morrison jest lepszy w ringu ale Sheamus to koleś z wyrazistym gimmickiem heela i powiem szczerze - szkoda go szmacić.

Justin Gabriel & Heath Slater vs Santino Marella & Vladimir Kozlov - Ciekawa zbieranina. Pomimo, że początkowo nie rozumiałem po co w WWE taki Santino to po skeczu z herbatką z Sheamusem - zmieniłem zdanie. Może być ciekawie. Wygra Nexus.

Niektóre walki walki mi zwisają: tradycyjnie są to divy oraz Daniel Bryan Vs. Ted DiBiase. Bryan pewnie wygra.

14453752125651e0a536c69.jpg

Kaval vs Ziggler - wydaje mi się że kaval zostanie nowym mistrzem. dostał push jakiego wcześniej nie miał i może go odpowiednio wykorzystają, po coś w końcu wygrał to nxt. o poziom walki się nie martwie i ją jako mały main-event.

Team mysterio vs Team albero - chciałbym bardzo bym chciał wygranej alberto jednak jest małe prawdopodobieństwo, mysterio ma dużo wieksze szanse na wygranie. jezeli tak sie stanie podejrzewam ze bookerzy dają juz sobie spokoj i nie beda kontynuowali tego jakże nudnego feudu. co do poziomu samej walki podejrzewam, że będzie prowadzona w szybkim tempie, do czasu pojawienia się bigshowa w ringu.

Shemaus vs Morisson - cieszę się że podstawili morissona, najwidoczniej nie maja co zrobic z celtyckim wojownikiem i wrzucili mu johna. walka z pewnoscia zakończy się na korzysc rudego i mam nadzieje zapoczątkuje feud, w którym wybije się morisson.

Brayan vs Dibiase - równie kroi się nam dobry pojedynek, lecz przewidywalny i jednostronny. bo poco baryan miałby szybko starcic pas us. w którym dobrze sie trzyma, widzę tutaj zapięcie przez amerykana dragona swojego nieśmiertelnego omoplata crossface i odklepanie przez młodego Dibiasiego.

Orton vs Barret (sędzia specjalny john cena) - walka od której będzie najwiecej zależało, oczekuję wygranej barreta bo przecież jasiu na pewno nie odejdzie. sama walka bedzie nudna, wolne tępo, zbyt dużo widziałem i nie dam się zwieść dobrym promem. ciekawi mnie jedynie fakt w jaki sposób bedzie sie zachowywal cena od ktorego beda spoczywaly losy pasa wwe.

Kane vs Edge - poziom walki bedzie podobny do tej której opisałem wyżej. wygrana edga jest mało prawdopodobna z resztą wolałbym aby kane panował dalej w niebieskim brandzie. utrata pasa przez kanea będzie wiązac się z utratą pushu i gala tlc

może być ostatnią galą dla wielkiej czerwonej maszyny związaną z pasem.

Co do jakiejś wypowiedzi "Dlaczego nie lubicie Miza? Te same osoby przy pasie"

-Sheamus raptem rok temu zdobył pas miał 2 beznadziejne runy. Więc to była jakaś próba odświeżenia - nie udana.

-Runy Ceny, Ortona i Tryplaka- Moim zdaniem obecnie obok Ceny, Triple H i Ortona nikt inny nie umie tak prowadzić runu na RAW. Nie tak jak Sheamus, który wejdzie, zaprezentuje dupny, krótki speech, wbije #1 Contender i go przestraszy i Celtycki Wojownik ucieknie z ringu. Tu Miz może powalczyć, ale moim zdaniem jakby miał wykorzystać walizkę to jak chce odrazu wbić na wysokie góry powinien ją wykorzystać np. Na Cenie na WM27.

Wracając do SS10. Coraz bardziej przekonuje mnie wersja, że Orton wygra i GM albo Vince postawia się za Johnem i go nie wywalą.

Trochę w tym prawdy, ale co się dziwić, w WWE być heelem nie jest fajnie, cały czas musisz przed kimś uciekać, nawet przed mid-carder'ami, vide Sheamus przed Morrison'em.

Orton akurat także nie spisuje się w roli mistrza, czego przykładem jest tegoroczny run, od Night of Champions do teraz. Miz od razu wbije do ME, czytałem newsa, że bardzo pracuje na zapleczu i na każdym kroku promuje WWE. Wątpię, aby Miz był taką osobą jak przed zdobyciem pasa WWE, bo nie ma co się oszukiwać, dzięki tej walizce na pewno zdobędzie pas. Nie porównujmy Sheamusa do Pana Awesome, ring skille może i są na podobnym poziomie, ale przy micu Miz gniecie Sheamusa w przedbiegach. Sheamus był w WWE pół roku i zdobył najważniejszy pas federacji (Dzięki HHH ;)), był rzucony na głęboką wodę i się nie udało, drugi run też dobry nie był, co najwyżej przeciętny, za to Miz jest już trochę w WWE i miał pasy, więc title run nie musiałby być skazany na porażkę.

Nadszedł mój czas na omówienie gali :-)

Randy Orton © vs. Wade Barrett (with John Cena as special guest referee)

Singles match for the WWE Championship

If Barrett wins, Cena will be free of The Nexus, but if Barrett loses, Cena is fired from the WWE

Bezapelacyjnie najciekawiej zapowiadający się mecz całej gali.Oczywiście chodzi o stypulację tej walki.Bardzo mnie to rajcuje jakie rozwiązanie wybierze WWE.Cena z federacji nie odjedzie,heel turn też mało prawdopodobny.Ah,nie chcę mi się wypisywać możliwych wariantów pojedynku.Będzie się działo. :D

Kane © vs. Edge

Singles match for the World Heavyweight Championship

Feud jest prowadzony kapitalnie.To porwanie Paula i związane z tym zabawy(zbijak,pizza)po prostu kapitalne.Myślę,że Edge pasa jeszcze nie dostanie.B ig red Machine tytuł zatrzyma.

Lay-Cool © vs. Natalya

Handicap 2 on 1 Match for the WWE Divas Championship

Chyba czas najwyższy,by Natalya zwyciężyła.LayCool pas trzymają długo.Różowa powinna wyjść z tego pojedynku zwycięsko.

Team Rey Mysterio (with Kofi Kingston, Chris Masters, Big Show and M.V.P.) vs. Team Alberto Del Rio (with Tyler Reks, Drew McIntyre, Jack Swagger and Cody Rhodes)

Traditional Survivor Series Elimination Tag Team Match

Skład obu drużyn możliwy.Jeden Reks mi nie pasuje,ale jakoś tak będzie.

Meksykański program ciekawie się rozwinął.Spodziewam się wygranej Zamaskowanego.

Justin Gabriel & Heath Slater vs. Santino Marella & Vladimir Kozlov

WWE Tag Team Champions

Nexus pasy zachowają.Nie mam więcej nic do dodania.

John Morrison vs. Sheamus

Singles match

Walka po to,żeby wypromować Johna.Jednak ten angle mało pobudza me zainteresowanie.Rudy wygra.

Dolph Ziggler © vs. Kaval

Singles match for the WWE Intercontinental Championship

Ależ się cieszę,że Kaval dostał szansę na PPV.To może być mocny punkt gali.Wydaję mi się,że Dolph wygra jakimś kantem.

Daniel Bryan © vs. Ted DiBiase

Singles match for the WWE United States Championship

Walka wzięta z dupy.Daniel z Tedem nie stworzy jakiegoś pięknego meczu.

Bryan pas zachowa.

Karta na SS teoretycznie przyzwoita,zobaczymy jak wypadnie w realu. :)

21413621404d57aa3f81990.jpg

jeśli Barrett wygra WWE Championship to naprawdę wątpię że Miz wkroczy z walizką, bo co jak co, różne pasy były tracone zaraz po wygraniu ich ale na pewno nie najważniejszy tytuł federacji. przynajmniej na pewno nie w tych czasach, tak więc:

Randy Orton © vs. Wade Barrett (with John Cena as special guest referee)

Singles match for the WWE Championship

If Barrett wins, Cena will be free of The Nexus, but if Barrett loses, Cena is fired from the WWE

zdenerwuje się gdy Orton zachowa pas. obstawiam że barrett wygra pas lub orton zatrzyma i wkroczy miz.

Kane © vs. Edge

Singles match for the World Heavyweight Championship

pewnie wygra Kane, ale moze być ciekawa historia z Bererem.

Lay-Cool © vs. Natalya

Handicap 2 on 1 Match for the WWE Divas Championship

mam nadzieję że Natalya wygra, Laycool już mnie wkurwiają. cieszyłem się jak dziecko gdy Young upokorzyła je na ostatnim RAW .. :)

Team Rey Mysterio (with Kofi Kingston, Chris Masters, Big Show and M.V.P.) vs. Team Alberto Del Rio (with Tyler Reks, Drew McIntyre, Jack Swagger and Cody Rhodes)

Traditional Survivor Series Elimination Tag Team Match

Nie mam pojęcia kto tu wygra, ale jestem prawie pewny że ostatnimi zawodnikami na ringu pozostaną Rey i Alberto.

Justin Gabriel & Heath Slater vs. Santino Marella & Vladimir Kozlov

WWE Tag Team Champions

Zaskakujące będzie to jeżeli wygra Santino i Kozlov. tyle

John Morrison vs. Sheamus

Singles match

Uwielbiam technike Morrisona, no i w końcu ostatnio polubiłem Sheamusa gdy dał sobie spokój z walką o Pas WWE. mam cichą nadzieję na powrót HHH tej nocy.

Dolph Ziggler © vs. Kaval

Singles match for the WWE Intercontinental Championship

mam nadzieję że tym pojedynkiem zakończy się szmacenie Kavala. należy mu się ten pas. wydaje mi się także że jeśli mr. i'm perfection przegra pas to skończy się wielka historia z vickie i dolph spadnie w ogóle z kart.

Daniel Bryan © vs. Ted DiBiase

Singles match for the WWE United States Championship

boję się że Ted wygra te walke. choć słyszalem ze Bryan ma długo trzymać pas więc mam nadzieję że nie

BULLET CLUB FO FO FO FOR LIVE

171853244354245ca8e4f56.jpg