Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Survivor Series 2010 (dyskusja, spoilery)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Hehe... SS za tydzień, a mamy tylko 3 walki na karcie, z czego jedna to walka div, a żadnych meczy drużynowych nie ma... coś słabo wypadnie SS...

No właśnie, jakby WWe chciało wypromować całe PPV bazując na rozterkach Ceny oraz pastwieniem się Edge'a nad tatusiem Kane'a. Jak na promocję to trochę biednie, skoro Survivor Series ma być nadal w wielkiej czwórce gal WWE. I teraz nadle w poniedziałek i piątek wstawią kilka walk, z czego niektóre moga okazać się z tak zwanej kategorii ,,zdupy" Co gorsza, oglądając ostatnie PPV od Vince'a, to na samym Series dostaniemy walkę wyciągniętą z kapelusza bądź kibla

należy mu się dłuższy run z pasem na dokończenie jego kariery.

Poza tym, to dopiero pierwszy pojedynek tych dwóch panów w tych feudzie, który przez te dwie persony może zostać nieźle rozkręcony. Może Adaś w tej ogólnej rywalizacji dobije do upragnionej dziesiątki tytułów mistrza świata, lecz wątpię, by stało się to za tydzień.

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

• Odpowiedzi 161
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

9

• Hawok

8

• bulba

8

• Heib

7

Top użytkownicy w tym temacie

Jestem pewien, że na RAW i SD! zostaną dodane jeszcze jakieś walki. Nie widzę tu walki o IC. Czuję, że na SD! będziemy mieli zapowiedź tego właśnie pojedynku.

Jeśli nie walka o IC, to może match Champion vs Champion : Daniel Bryan vs Dolph Ziggler ? Ta walka też może być ciekawa.

Ciekawa mogłaby być jeszcze jedna sytuacja. Otóż, do karty zostanie dodana walka : The Nexus vs The Hart Dynasty, o pasy WWE Tag-team Championship. To chyba dobry moment na rozpad Hartów, i definitywny heel-turn DH Smith'a. Niestety, ale nie wyobrażam sobie, żeby ciągnęli to jeszcze dłużej.

Możemy się spodziewać również walki o pas Million $ Championship, pomiędzy Goldust'em, a Tedem DiBiase. Czuję, że ta walka może być, gdyż po prostu karta jest bardzo skromna.

Co do walki o WWE Championship. Nie wierzę, żeby pan McMahon choć na jedną galę rozstał się z Ceną, ale nie chce mi się też wierzyć w zdobycie pasu przez Barrett'a. Uważam, że to dobry moment na interwencję Miza, i tego oczekuję.

Wypowiem się na temat możliwości dodania tradycyjnych walk eliminacyjncych.

-prawdopodobne

1) Team Del Rio vs Team Rey - Tu feud trwa długo i mam nadzieję, że dodadzą tą walkę tu, a na TLC ujrzymy jakieś stypulacyjne starcie tych 2 panów.

2) Team Sheamus vs Team Santino & Morrison - Bardzo fajnie by było jakby do tej walki doszło i tak samo jak z poprzednikami, na TLC chciałbym ich walkę np. w ladder matchu.

-mało prawdopodobne

3) Team Kidd vs Team DH - Do owej walki mogłoby dojść jakby trochę wcześniej zaczęli operacje "Rozwalanie ostatniej sensownej stajni" (nie licze tu nexus)

4) Team Ziggler vs Team Bryan - Niestety ich feud się zakończył, a tutaj walka eliminacyjna by była świetnym krokiem w przyszłościowym zunifikowaniu pasów IC i US.

9077542924c72bcdfb4ec5.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Survivor Series nalezy do wielkiej czworki. Patrzac na tą karte chyba wypada zaczac mowic o tym w czasie przeszlym. Nic dziwnego, ze chcieli zrezygnowac z tego PPV jak tak je traktuja. 3 walki na tydzien przed to skandalicznie malo. Jedyna promocja pozostalych walk bedzie to, ze zostana ogloszone. Mysle, ze poinformowanie Santino o tym, ze ma zebrac ekipe, ktora zmierzy sie z ekipa Rudego spowodowaloby wiele ciekawych/smiesznych segmentow. Mam nadzieje, ze nie przejda obok tego obojetnie, bo innych racjonalnych walk druzynowych nie widze. Niby Nexus pojawilo sie na SmackDownie juz dwa razy, tylko po to, zeby namieszac. Tylko czy majac Bragging Rights jest teraz sens robic Nexus vs SmackDown? WWE powinno zrezygnowac z BR, bo nijak ten puchar im potrzebny, a SSeries jest tylko miesiac pozniej i jesli juz chca ten przesmiewczy puchar to niech przeniosa walke Raw vs SmackDown wlasnie tam (jesli im sie podoba nazwa Bragging Rights to niech nazwa tak walke)... Wracajac do Team Santino vs Team Sheamus to (nie wierze w to co mowie) chcialbym komedie pelna geba. Niech Rudy zbierze najwiekszych mozliwych zawodnikow jak Ezekiel (cos na wzor Teamu Lesnara z SSeries 2003), a Santino komediantow niczym Yoshi.

50608915156a3743c1fa34.jpg

am nadzieje, ze nie przejda obok tego obojetnie, bo innych racjonalnych walk druzynowych nie widze

A czy Team Del Rio vs Team Mysterio, też było by walką z dupy? panowie feudują już ponad 3 miesiące i takie zakończenie feudu na najważniejszym PPV jesieni(chyba mogę to tak nazwać), było by wskazane, byle wygrała drużyna tego pierwszego :)

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

A czy Team Del Rio vs Team Mysterio, też było by walką z dupy? panowie feudują już ponad 3 miesiące i takie zakończenie feudu na najważniejszym PPV jesieni(chyba mogę to tak nazwać), było by wskazane, byle wygrała drużyna tego pierwszego

Faktycznie. Przyznaje, ze mialoby to sens, ale feud ostatnio troche przycichl. Opiera sie na niewinnych atakach i stad moje pominiecie. Raz jeden wpadnie i zaatakuje drugiego, potem drugi odwdzieczy sie tym samym. Takie cos to moglbym ogladac na linii Tyson Kidd vs DH Smith, a nie Wielka Gwiazda vs Przyszlosc Federacji. Trzymajac sie twojego posta to.. Team vs Team nie powinien konczyc tej konfrontacji, bo to by byl idiotyzm. "Mano e Mano" tylko wchodzi w gre. Jesli nie planuja robic Money in the Bank na Wrestlemanii (a co za tym idzie dac walizke Meksykanskiemu arystokracie), ani nie chca do czasu najwiekszej gali obdarowac pasem Alberta (musieliby wykazac sie odwaga i zaufaniem, a to do nich nie podobne) to wypadaloby (niestety) przeciagnac ten program do kwietnia. Byloby to ciezkie, ale osiagalne... chocby ze wzgledu na kontuzje luchadora.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Moim zdaniem w walce team vs team będą ze sobą walczyć drużyny Satino i Sheamus'a, ponieważ do teamu Marelli mógłby dołączyć HHH i kontunować feud z Rudym-ale to tylko moje przypuszczenia...

12022074064d579698a41bf.png

Moim zdaniem w walce team vs team będą ze sobą walczyć drużyny Satino i Sheamus'a, ponieważ do teamu Marelli mógłby dołączyć HHH i kontunować feud z Rudym-ale to tylko moje przypuszczenia...

Tak jak triple hhh wroci to napewno pomoze santino :lol: :lol:

A tak na powaznie karta bez wiekszych niespodzianek ale moze nas czyms zaskocza. A co do teamu Del Rio vs Ryj to bylbym zadowolony z takiego obrotu sprawy ( o ile kreatywni tego nie spierza)

Chcialbym zeby wreszcie miz uzyl walizki ale watpie ze dojdzie do tego na SS

Podsumowujac Main Event opiera sie na tym co zrobi Cena ( czy dojdzie do wymarzonego Heelturnu? mam nadzieje ze dojdzie bo jest to idealny moment)

You'll Never Walk Alone

Wrestling > Entertainment

16011289824e0842330e2ed.jpg

Ja myśle że heelturn Ceny na SS jest nierealny.W każdym przypadku rozwiązania walki Ortona z Barretem John i tak będzie dalej facem,bo jeśli Wayde przegra,to Cena odejdzie(co jest nierealne),a więc ludzie będą mu współczuć .Natomiast jeśli wydostanie się z Nexus to będzie mógł ich niszczyć,ale i tak nie wydaje mi się żeby robił to jako heel bo on chyba nawet tak nie potrafi.

Co do pomysłu na pomoc HHH dla Santino,to ja już bardziej wierze że Big Daddy V zostanie mistrzem fitness:D

Natomiast pomysł na walkę team del Rio kontra team Rey jest całkiem niezły bo ich feud już troche trwa i mogłoby to być jego podsumowanie w jakiś sposób

28054889252fa02dfba372.jpg

Czasem trzeba odczuć różnice, między prawdziwym zwolnieniem, a storylinowym, bo u was są z tym problemu ;)

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Jak wiadomo, najbliższe RAW będzie poświęcone raczej przeszłości. Wielu (w tym mnie) nie podoba się ten pomysł, jednakże może on utworzyć całkiem prawdopodobny scenariusz dotyczący co najmniej jednej walki na Survivor Series. Nieunikniona jest moim zdaniem interwencja Nexus, którzy jak sami twierdzą, są teraźniejszością i przyszłością tej federacji i bardzo możliwe, że w trakcie trwania gali będą atakować byłe gwiazdy. Jak to się ma do nadchodzącego PPV ? Otóż tak, że taka kolej wydarzeń mogłaby doprowadzić do 5 vs 5 Survivor Series matchu Nexus vs Legends. Zdaje sobie doskonale sprawę z tego, że potencjalna walka z udziałem staruszkow i żółtodziobów nie ma szans wyjść dobrze, aczkolwiek naprawdę nie mam wizji tego, jak możnaby kartę tej gali w ciągu tygodnia jakoś logicznie uzupełnić, a ta opcja może doprowadzić do walki, która będzie miała przynajmniej jakieś (kiepskie, bo kiepskie) podłoże.

Jedno jest pewne. Dzisiaj na RAW i jutro na tapingu SD! zostanie uzupełniona karta na galę Survivor Series.

WWE should be announcing the rest of the Survivor Series card on tonight’s RAW and at tomorrow night’s SmackDown tapings.

Co do idei walk teamowych to mnie osobiście interesowałaby jedna możliwość: Nexus vs SmackDown! vs RAW.

Natomiast jakie inne walki mogą zostać dodane? WWE mogłoby postawić na szali oba mniej ważne pasy (IC i US), czyli Ziggler vs Bryan, a zwycięzca zgarnia oba. Moim zdaniem jeżeli miałoby dojść do zapowiadanych unifikacji pasów, to dla najważniejszych tytułów odpowiednia jest tylko i wyłącznie WrestleMania (niekoniecznie najbliższa). Natomiast jeżeli chodzi o niższe pasy to mogliby to przeprowadzić właśnie na Royal Rumble, SummerSlam bądź nadchodzącej gali, Survivor Series.

Doszły nam 3 walki :) tak, że WWE odrobiło zaległości :D

jeszcze na Smackdown dojdzie coś :)

13278434144c9884d9bd794.jpg

No doszła walka na którą czekałem Team Mysterio vs Team Alberto del Rio patrząc na personalia to ta walka (mam taka nadzieje) będzie w dośc szybkim tempie nie licząc wejśc Big Show'a. Przeczuwam że coś zaiskrzy na lini Cody - Drew ale to tylko moje przypuszczenie.

No i dobrze że pokazała się walka JoMo vs Sheamus w końcu coś dzieje się z postacią Morrisona, mam nadzieje że wygra.

Jestem tylko ciekaw jakie walki miały by dojśc na SD!

19355529494bc0e6f3e8556.gif

kolejne 2 walki dodane i mamy komplecik 8 na PPV :)

Wyśmienicie się zapowiadają walki o pasy WWE, IC oraz US.

Dla mnie gala na pewno będzie udana ;d

13278434144c9884d9bd794.jpg