Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE w rękach Mr. Perfectiona

Czy mam robić Dark Matche?  

6 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy mam robić Dark Matche?

• Tak.
      2
    • Nie.
      4

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Witam poczytałem troszkę waszych tematów i pomyślałem. A czemu by nie zrobić własnego wydania? I pewnego razu wziąłem się do roboty i starałem się jak mogę. Popijając wodę robiłem to jak nigdy dotąd i wyszło mi takie coś.

ROSTER:

RAW:

Alex Riley- Heel

The Boogeyman- Heel

Bret „The Hitman” Hart- Face

Chris Jericho- Face

Daniel Bryan- Face

Darren Young- Heel

David Hart Smith- Face

David Otunga- Heel

Evan Bourne- Face

Ezekiel Jackson- Face

Goldust- Face

The Great Khali- Face

Heath Slather- Heel

Jay Uso- Heel

Jimmy Uso- Heel

John Cena- Face

John Morisson- Face

Justin Gabriel- Heel

Mark Henry- Face

Michael Tarver- Heel

The Miz- Heel

Primo- Heel

R-Truth- Face

Santino Marella- Face

Sheamus- Heel

Skip Sheffield- Heel

Ted DiBiase- Heel

Triple H- Face (Kontuzjowany)

Tyson Kid- Face

Vladimir Kozlov- Heel

Wade Barett- Heel

Willam Regal- Heel

Yoshi Tatsu- Face

Zack Ryder- Heel

Stajnie i Tag Teamy:

The Hart Dynasty (David Hart Smith, Natalya i Tyson Kidd)

The Uso Brothers (Jay Uso, Tamina i Jimmy Uso)

The Nexus (Wade Barett, John Cena, David Otunga, Justin Gabriel, Michael Tarver, Darren Young, Justin Gabriel, Skip Sheffield, Michael McGillicutty i Husky Harris)

SmackDown!:

Alberto Del Rio- Heel

Big Deddy V- Heel

Big Show- Face

Caylen Croft- Heel

Chavo Guerrero- Heel

Chris Masters- Face

Christian- Face

CM Punk- Heel

“Dashing” Cody Rhodes- Heel

Curt Hawkins- Heel

Dolph Ziggler- Heel

Drew McIntyre- Heel

Edge- Heel

Finlay- Face

Husky Harris- Heel

Jack Swagger- Heel

Joey Mercury- Heel

JTG- Face

Kane- Heel

Kaval- Face

Kofi Kingston- Face

Luke Gallows- Heel

Matt Hardy- Face

Michael McGillicuty- Heel

MVP- Face

Rey Mysterio- Face

Randy Orton- Heel

Shad- Face

Trent Barreta- Heel

Undertaker- Face (Kontuzjowany)

Vance Archer- Heel

Stajnie i Tag Teamy:

”Dashing” Cody Rhodes i Drew McIntyre

Curt Hawkins i Vance Archer

Cryme Tyme (JTG i Shad)

Pasy Mistrzowskie:

World Heavyweight Championship

Obecny posiadacz : Kane

Były posiadacz : Rey Mysterio

Brand : SmackDown!

WWE Championship

Obecny posiadacz : Randy Orton

Były posiadacz : Sheamus

Intercontinental Championship

Obecny posiadacz : Dolph Ziggler

Były posiadacz : Kofi Kingston

United States Championship

Obecny posiadacz : The Miz

Były posiadacz : R-Truth

Brand : Raw

WWE Unified Tag Team Championships

Obecni posiadacze : „Dashing” Cody Rhodes i Drew McIntyre

Byli posiadacze : Hart Dynasty

Pasy międzybrandowe

1.Royal Rumble- 30 stycznia

2.No Way Out- 27 luty

3.Wrestlemania- 27 marca

4.Extreme Rules- 17 kwietnia

5.Over The Limit- 22 maja

6.Fatal Four Way- 18 czerwca

7.Money In the Bank- 18 lipca

8.SummerSlam- 15 sierpnia

9.Night of Champions- 19 września

10. Hell In a Cell- 3 października

11.Bregging Rights- 26 października

12. King of The Ring- 1 listopada

13.Survivor Series- 28 listopada

14.Armaggedon- 19 grudnia

------------------------------------------

WWE NXT

02.01.2011

Rozbrzmiewa theme NXT i na ring wchodzą kolejno:

Batista

Edge

Drew McIntyre

Jack Swagger

Vladimir Kozlov

Shad

Rey Mysterio

Ted DiBiase

Pierwszy do mikrofonu podchodzi Ted DiBiase i mówi:

Ted DiBiase: Panie i panowie oraz dzieci w każdym wieku. Jestem najlepszą gwiazdą w WWE ponieważ mój ojciec jest bogaty jak i ja. Mój podopieczny jest najlepszy w ringu i rozmiecie każdego Reya Mysterio. Pochodzi z Charlotte w Północnej Karolinie. Jego akcje kończące to The Unprettier. Jest to przyszła gwiazda WWE. Panie i panowie powitajcie Brada Maddoxa!

Brad Maddox wchodzi na ring przy theme Teda DiBiasego, podają sobie rękę i klepią lekko po plecach.

Rey Mysterio:. Mój rookie jak ja pochodzi z Meksyku, jest świetnym High Flyerem oraz nosi maskę. Jego koronną akcją jest 720 DDT oraz 450 Splash. Mój rookie jest młody i utalentowany. Jego imię to Hunico!

Hunico wchodzi na ring przy theme Reya Mysterio i witają się.

Shad: Yo Yo Yo!! Jestem zaszczycony tym że mogę być Pro w czwartym sezonie NXT.

Mój podopieczny jest bardzo doświadczony w ringu i może roznieść każdego!! Jest bardzo utalentowanym jego akcją kończącą jest Border Toss!! Pochodzi z bardzo gorącego kraju jakim jest Meksyk!! Panie i panowie powitajcie głośnymi brawami… Hernandeza!!!

Na ring wbiega ogromny Hernandez i wita się z Shadem a następnie spogląda na zawodników NXT.

Vladimir Kozlov: (mówi coś po rosyjsku…) Damien Sandow!

Damien Sandow wchodzi na ring i wita się z Vladimirem Kozlovem.

Jack Swagger: Mój podopieczny jest najlepszym zapaśnikiem na świecie nie licząc mnie. Pochodzi z Las Vegas w Nevadzie. Jest bardzo ulatentowa… Zamknijcie się!! Każdemu się zdarza!! No więc Jego akcja kończąca to Reversed Belly to Belly Supex oraz Red, White and Blue Thunder.

Powitajcie James Bronson’a.

Na ring wbiega James Bronson w stroju podobnym do Jacka Swaggera i wita się z nim silnym usciskiem dłoni.

Drew McIntyre: Cisza!! Mój podopieczny jest prawie najlepszy na świecie!! Pochodzi z Charlotte w Północnej Karolinie. Jego akcja kończąca to Wheelbarrow Neckbreaker i Running Powerbomb. Panie i panowie przywitajcie głośnymi brawami Rudego Parkera.

Na ring wbiega Rudy Parker i wita się z Drew.

Edge: Panie i panowie bla bla bla… mój podopieczny bla bla bla… Przejdźmy do rzeczy… Mason Ryan…

Mason Ryan wbiega na ring podając rękę Edge’owi ale ten odmawia.

Batista: Panie i Panowie!! Oraz dzieci w każdym wieku!!! Jesteście gotowi?! Mój podopieczny pochodzi z Tampy na Florydzie, jego akcją koronną jest Stunner oraz uwaga… Sit Out Side Powerbomb znane szerzej jako BATISTA BOMB!!! Panie i panowie oto Broudus Clay.

Broudus Clay wchodzi na ring i wita się z Batistą.

Matt Striker: Znamy już zawodników a teraz czas na pierwsze w historii walki. W pierwszej walce zmierzy się Rudy Parker podopieczny Drew McIntyra oraz Brad Maddox.

Normal Match

Rudy Parker vs Brad Maddox

Na ring wchodzi Rudy Parker przy theme Drewa McIntyra a zaraz po nim Brad Maddox przy theme Teda DiBiasego.

Zaczynają zwarciem i Rudy Parker wychodzi z silnymi kopnięciami z kolana w brzuch a następnie uderza dwa mocne punche w głowę powalając Brada Maddoxa. Stompuje go po różnych częściach ciała i próba pinu 1...! Tylko do jednego odlicza sędzia. Rudy Parker podnosi Brada Maddoxa i wykonuje na nim Scoop Slam, zaraz po tym pchnie na liny Brada, ten odbija się od lin i powala silnym Clotheslinem z wyskoku Rudego Parkera. Brad Maddox nie czeka i atakuje go silnym Drop Legiem z wyskoku. Teraz podnosi przeciwnika i osłabia go jak najdłużej. Brad Maddox tauntuje i ustawia się pod The Unprettier i tak mamy jego akcję kończącą, Brad Maddox przypina rywala 1…2…3! Brad Maddox cieszy z wygranej wraz z Tedem DiBiasim i Maryse którzy stali obok ringu.

Zwycięzcą jest Brad Maddox

Matt Striker: Widzieliśmy bardzo ładną walkę ale teraz czeka nas pojedynek Tag Teamowy w wykonaniu Broudusa Claya i Batista którzy zmierzą się z Edgem i Masonem Ryanem. Zapraszamy!

Tag Team Match

Batista & Broudus Clay vs Edge & Mason Ryan

I Walk Alone… na arenie pojawia się Batista oraz Broudus Clay i tauntują przed titantronem w stylu Batisty.

You Think You Know Me… na arenie pojawia się Mason Ryan oraz Edge, wchodzą na ring i ustawiają się w narożniku.

Gong! W ringu zostaje Broudus Clay i Mason Ryan, który rzuca się szybko na Broudusa Claya silnymi Clotheslinami. Podnosi go i wykonuje na nim Suplex. Kolejny raz wynosi go Mason Ryan do następnego silnego Suplexu i robi zmianę z Edgem. Edge wchodzi i stompuje Broudusa, następnie go podnosi i pchnie na Batistę lecz ten schodzi i unika uderzenia. Ale już szybko wchodzi i korzysta z tego że Broudus jest blisko i robi zmianę. Batista wchodzi na ring i atakuje Edge jak maszyna. Silny Clothesline, kolejny, i jeszcze jeden. Podnosi Edge i pchnie go na liny próba Spinebustera ale nie udana gdyż Edge od razu położył się przed Animalem. Łapie za nogę Batistę i wywraca go, zapina Sharpshootera! Batista ma blisko do lin i się ich łapie. Edge puszcza i robi zmianę z Masonem. Mason Ryan wchodzi na ring i atakuje Batistę silnymi uderzeniami ale Batista nic sobie z tego nie robi wstaje i rzuca na liny Ryana. Ten się odbija i Spear!! Batista kolejny raz pchnie na liny Masona Ryana i Spinebuster! Batista jest na fali! W tym czasie gdy Batista tauntuje, Mason Ryan chce zrobić zmianę z Rated R Superstarem ale ten odmawia i wychodzi z ringu, a potem na Backstage, w tym samym czasie gdy Edge schodzi z ringu, Batista wykonuje swoją akcję kończącą Batista Bomb na Masonie Ryanie. Batista zmienia się jeszcze z Broudusem Clayem który dokłada dokładnie taką samą akcję i pinuje go na środku ringu 1…2…3! I Walk Alone i Batista oraz Broudus Clay cieszą się z wygranej.

Zwycięzcą jest Broudus Clay i Batista.

Matt Striker: Panie i panowie zapraszam na następną walkę Hernandeza i Hunico!

Normal Match

Hernandez vs Hunico

Yo Yo Yo… na ring wbiegają Hernandez i Shad, witając się z fanami. Booyaka, Booyaka… Na arenie pojawia się Hunico oraz Rey Mysterio, witają się z fanami i wchodzą na ring.

Sędzia każe wyjść Reyowi Mysterio i Shadowi z ringu i gong! Pierwszy zaczyna Hunico który atakuje Hernandeza szybkimi low kickami ale szybko zatrzymuje go Hernandez silnymi punchami. Teraz podnosi Hunico i wykonuje na nim Body Slam. Zaraz po tym przechodzi do szybkiego suplexu. Próbuje następny, utrzymuje Hunico w górze i ten wykonuje wspaniałe DDT. Próba pinu 1…2! Tylko do dwóch udało się odliczyć Hernandeza. Hunico wstaje i ustawia Hernandeza na kolanach i teraz atakuje go silnymi kopnięciami, szybko odbija się od lin i Shining Wizard! To może być już koniec. Pin 1…2..! Nie, w ostatniej chwili udaje się uwolnić Hernandezowi. Hunico nie czeka i podnosi Hernandeza, próbuje Irish Whip ale Hernandez kontruje tym samym i silny Shoulder Block. Podnosi Hunico i wynosi go pod

Chokeslam ale jest zbyt słaby i Hunico atakuje go silnymi łokciami w głowę, Hernandez puszcza a Hunico wściekle atakuje Hernandeza kopnięciami i punchami. Hernandez pchnie na liny Hunico i od razu za nim biegnie ale Hunico odbija się od drugiej liny i mamy

720 DDT!! Hunico ustawia Hernandeza pod 450 Splash i tak!! Mamy 450 Splash wystarczy przypiąć. Pin 1…2…3! Hunico wygrywa swoją pierwszą walkę! Rey Mysterio wbiega na ring i cieszy się z wygranej razem ze swoim podopiecznym Hunico, schodzą ucieszeni na BS a Shad pociesza Hernandeza.

Zwycięzcą jest Hunico.

Matt Striker: Panie i panowie czas na 24 osobowe Battle Royal!! Należy przeciwnika wyrzucić przez górną linę. Zapraszamy!

We Are One… Na ring wchodzi Nexus oraz Daniel Bryan i ustawia się w narożniku.

Theme NXT… Na arenie pojawią się zawodnicy z drugiego sezonu NXT!

Theme NXT… I ostatnia drużyna tego Battle Royal. Żółtodzioby z sezonu czwartego!

24-men Battle Royal

Daniel Bryan and Nexus(Wade Barett, David Otunga, Justin Gabriel, Heat Slather, Michael Tarver, Darren Young i Skip Sheffield) vs NXT Rookies Season 2(Kaval, Michael McGillicutty, Alex Riley, Titus O’Neal, Percy Watson, Lucky Cannon,

Eli Cottonwood i Husky Harris) vs NXT Rookies Season 4(Hernandez, Hunico,

Broudus Clay, Mason Ryan, Brad Maddox, Rudy Parker, Damien Sandow i

James Bronson)

Gong i zaczynają! Jest bardzo duże zamieszanie i prawie nic nie widać. Jednak zauważyliśmy jak Eli Cottonwood wypada poza ring a zaraz za nim Skip Sheffield. Teraz zawodnicy dzielą się na grupki i widzimy że Rudy Parker rzuca się na Perciego Watsona a pomagają mu Brad Maddox oraz Damien Sandow. I tak udaje im się wyrzucić „Showtime” Perciego Watsona. Teraz Daniel Bryan biegnie na Rudego Parkera i wyrzuca go silnym Clotheslinem. Znowu robi się zamieszanie i widzimy David Otunga wykonuje swoją akcję kończącą na Luckim Cannonie. Husky Harris i Michael McGillicuty pomagają Wadowi Barretowi wyrzucić Hernandeza i tak udaje im się. Jest coraz mniej zawodników i tam widzimy jak Darren Young daje się oszukać Titusowi O’Neal i wypada poza ring. Wade Barett patrzy srogo na Darrena Younga i coś myśli. Od tyłu atakuje go Brad Maddox ale szybko Justin Gabriel i Heat Slather pomagają Wadowi. Wade Barett wynosi Brada Maddoxa pod Fireman Curry Cap Slam i wyrzuca go za ring. Broudus Clay wynosi Michaela Tarvera pod Sit Out Side Powerbomb ale od tyłu atakuje go Husky Harris i Broudus jest zmuszony puścić Tarvera. Michael Tarver jest zezłoszczony i atakuje serią ciosów w brzuch. Teraz próbuje wyrzucić Claya przez górną linę i udaje mu się. Alex Riley przechodzi od narożnika do narożnika ale widzimy że czeka na niego Mason Ryan. Mason Ryan biegnie na niego i potężny Spear! To nie prawdopodobne Alex Riley zostaje wyrzucony przez podnoszącego go Mason Ryan. Hunico staje na barki Jamesa Bronsona i chyba będzie próbował skoczyć na leżącego Luckiego Cannona ale zauważa to Kaval i popycha Jamesa który razem z Hunico wypadają z kwadratowego pierścienia. Daniel Bryan biegnie na Huskiego Hurrisa i wyrzuca go po za ring silnym Clotheslinem. Próbuje jeszcze pomóc Huskiemu, Michael McGillicuty ale jest wyrzucony przez stojącego za nim Damianem Sandowem. Damien i Daniel patrzą sobie w oczy i to Daniel rusza pierwszy, atakuje go low kickami, Damien próbuje wykonać na nim Clothesline ale Daniel Bryan robi unik i wyrzuca Damiena Sandowa. Rudy Parker patrzy znaczącą na Justina Gabriela ale nie widzi stojącego za nim Heata Slathera który wyeliminowuje Rudiego. Widzimy Kaval i Mason Ryan korzystają z okazji i szybko wyrzucają Heata Slathera a następnie Justiana Gabriela i Davida Otunge. Został Wade Barett, Daniel Bryan, Kaval i Mason Ryan. Daniel rzuca się na Kavala ale ten szybko go wyrzuca za ring. Zostało trzech… Kto pierwszy ruszy? Kaval rusza na Wade Baretta silnymi low kickami i przechodzi do próby Scoop Slamu, ale nie powinien tego robić przecież wie że Wade Jest za ciężki, i Lider Nexusa wynosi Kavala do swojego finisheru i wyrzuca go za ring. Został Wade Barett i Mason Ryan. Ten drugi patrzy na Wade niepewnym wzrokiem ale widzimy Nexus zaczyna coś krzyczeć i tym samym odwraca uwagę Masona Ryana a Barett na tym korzysta i wyrzuca przez górną linę ostatniego zawodnika Masona Ryana.

Zwycięzcą jest Wade Barett z drużyny Nexus.

Nexus schodzi z areny przy swoim theme i tym samym NXT zeszło z anteny.

Proszę mówić co źle itd itp. Potem poprawię wszystkie kolorki, pogrubienia itp.

Edytowane przez Rany

18743890924d41ae26e8e9c.jpg

• Odpowiedzi 15
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Rany

6

• Stamford

2

• Puri_92

2

• krycha7

1

Top użytkownicy w tym temacie

To na początku powiem, że nawet w NXT muszą być jakieś segmenty :) Co najmniej komentarze zawodników po walce i z 1-2 segmenty. Jeszcze jak NXT może w taki sposób przetrwać, to inne tygodniówki z samymi walkami nie mają racji bytu. Ale nawet nad NXT musisz trochę więcej popracować. Ogólnie nie ma tragedii - jeśli będziesz systematycznie pisał, to się wyrobisz. Nie ma rażących błędów ortograficznych... Po NXT nie mogę określić nic więcej, ale zapowiada się nie najgorzej... Pozdrawiam i zapraszam do nas :)

8407598924ba0fe619b015.jpg

No to tak ja coś dodam od siebie. Wszystko ładnie opisujesz federacje, kto ma jaki pas, w jakim jest brandzie, by po chwili zacząć swoje diary od NxT, a gdzie RAW? Może to mało istotne, no ale przez to masz mniej czasu na rozwinięcie feudów flagowej tygodniówki WWE, ale to da się przeboleć. Co do samego NxT to już na początku mnie odrzuciło przedstawianie Rookie'ch. Lepiej, by to zrobił Matt Striker, bo on od tego jest i za to mu płacą, a do tego podawanie finisherów jest zbędne, przecież i tak większość odpadnie bardzo szybko, więc olać ich.

Pierwsza walka: Strasznie krótka nawet jak na standardy WWE. Obaj zawodnicy nie mieli czasu, by się zaprezentować.

Druga walka: No tu już lepiej to wyglądało. Trochę za dużo się wtrącali Edge i Batista, no ale da się z tym żyć.

Trzecia walka: Dobra walka, ale jej zakończenie do kitu. Bez sensownie Hunico wykonał dwa finishery na koniec walki, jakby chciał znęcać się nad swoim rywalem, a chyba Heelem nie jest.

Battle Royal: Zacznę od tego, że źle przedstawiłeś walczących, bo to bardziej przypomina jakiś tag team match 8 vs 8 vs 8, powinno być Daniel Bryan vs Wade Barrett vs Justin Gabriel vs itd... Co do samej walki to cudów nie można się było po niej spodziewać, a do tego 4 nowych Rookiech tego wieczoru już walczyło, więc byli skazani na porażkę z powodu zmęczenia. Wygrana Wade'a nie dziwi, a jemu push na NxT jest zbędny tak samo jak jego występy.

Rzuca się w oczy brak komentatorów i segmentów co jest nie możliwe w WWE.

Musisz trochę jeszcze poprawić w swoich tygodniówkach, ale z czasem się nauczysz ;)

Pozdrawiam i zapraszam do siebie :D

Edytowane przez Arato
czytaj moje Diary

Troche za jasne pasy TT ale tak to wszystko pięknie i ok

Kto nie lubi Swanton

Kto nie szanuje Jeffa

Ten Jest Pizd*

Niech Ucieka

Superstars

03.01.10

Zaczyna grać theme Superstars oraz strzelają fajerwerki ale już po chwili słyszymy Oh Yeah! Na ring zmierza Matt Hardy, witając się z fanami, a następnie ustawia się w narożniku.

Vip Ballin… na arenę zmierza nie kto inny jak Montel Vontavius Porter! Wchodzi na ring i przypatruje się Mattowi Hardemu.

Normal Match

MVP vs Matt Hardy

Mamy gong i zaczynają! Matt Hardy spokojnie podchodzi do rywala i zaczyna od zwarcia, następnie od razu przechodzi do Headlocku. MVP popycha Matta na liny lecz ten się przy nich zatrzymuje a MVP na niego biegnie, Hardy się schyla i Porter jest już za ringiem. Matt Hardy nie czeka i szybko schodzi z ringu po to żeby jeszcze dobić MVP ale ten szybko się ocknął i uderza Matta Hardiego silnymi łokciami bezpośrednio w brzuch. Zaraz po tym

Matt Hardy zostaje popchnięty na metalowe schodki. Sędzia odlicza jest już 6. MVP dorzuca jeszcze silne kopnięcia i wrzuca Matta Hardiego do ringu. Próba pinu 1…2! Matt Hardy korzysta z lin. MVP podnosi Matta i pchnie go w narożnik, bierze rozbieg będzie chciał wykonać Big Boot ale Matt Hardy robi unik i szybko sprowadza do parteru Montel Vontavius Portera po to żeby go przypiąć 1…2..! Tylko do dwóch odliczył sędzia. MVP jest bardzo doświadczony i nie daje się tak łatwo przypiąć. Hardy już wstaje ale MVP również kto pierwszy zaatakuje. Matt wpycha Montela w narożnik i uderza go silnymi punchami, sędzia każe mu przerwać i Matt Hardy wykonuje silny Buldog. Próba pinu 1…2.! Tylko dwa. Matt jest zły że nie udaje mu się przypiąć. Podnosi Portera i pchnie go na liny, MVP próbuje skontrować Clotheslinem ale Matt Hardy go zatrzymuje i mamy Side Effect! Matt Hardy tauntuje i czeka aż Mr 305 się podniesie, Matt Hardy podbiega do MVP kopie go w brzuch próba Twist of Fate ale MVP jakimś cudem przekontroluje do Playmakera ale Matt Hardy przerolowuje się do Twist of Fate i tak udaje się! To już chyba koniec 1…2…3! Matt Hardy cieszy się z wygranej i schodzi dumny z siebie z areny.

Zwycięzcą jest Matt Hardy

Jerry Lawler: Piękna walka w wykonaniu MVP i Matta Hardiego.

Przenosimy się na Backstage gdzie widzimy Zacka Rydera który przegląda się w lustrze, a obok niego przechodzi Cody Rhodes i patrzy na Zacka

Cody Rhodes: Myślisz że jesteś dobry?

Zack Ryder: Tak, a bo co?

Cody Rhodes: Wiesz dzisiaj nie mam nic do roboty więc co powiesz na walkę Tag Teamową?

Zack Ryder: Dobra, ale kiedy?

Cody Rhodes: Teraaz…

Po tych słowach Cody zostawia Zacka Rydera przeglądającemu się w lustrze lecz tylko na chwilkę bo zaraz Zack dogonił Codiego.

Tag Team Match

Cody Rhodes and Zack Ryder vs The Hart Dynasty

Smoking and Mirrors… na ring zmierzają właśnie Cody Rhodes i Zack Ryder.

Theme Hart Dynasty… a jego przeciwnikami są członkowie dynastii Hartów, Tyson Kidd oraz DH Smith.[/i]

Gong pierwsi w ringu są Zack Ryder oraz Tyson Kidd. Ten drugi rzuca się i trzyma Zacka w Headlocku ale Zack szybko się wydostaje i sprowadza go do poziomu School Boyem 1…2! Tylko dwa. Zack Ryder wstaje i okopuje jeszcze członki Tysona Kidda. Podnosi go i wykonuje na nim Suplex. Kolejny raz go podnosi i próbuje Scoop Slamu ale Tyson Kidd schodzi za niego i popycha na liny a następnie wskakuje na niego łokciem. Próba pinu 1…2! Tyson Kidd podnosi Zacka Rydera uderza go w głowę i Dropkick. Zack wstaje i dostaje ponowny Dropkick od Tyson Kidda. Cody aż rwie się do zmiany, Zack próbuje się zmieniać ale Tyson go odciąga na środek ringu i czyżby? Tak zapina Sharpshooter, ale Cody Rhodes szybko wbiega i przerywa dźwignię. Tyson dorzuca jeszcze Drop Leg i podnosi Zacka Rydera ale ten go odpycha i robi zmianę z Codym. Dashing jest na fali i atakuje Tysona Kidda ale co on robi? Daje zrobić zmianę z DH Smithem. David Hart Smith jest zdziwiony ale szybko rusza na Codiego Rhodsa. Próba Clothesline, unik i Cody przerzuca przez ramię DH Smitha. Wstaje i szybkie kopnięcia w czaszkę, podnosi DH Smitha i ustawia go pod Cross Rhodes ale Zack Ryder krzyczy do niego i prosi o zmianę, Cody zmienia się ale Zack Ryder jeszcze z nim dyskutuje a już z tyłu widzimy jak Tyson Kidd wchodzi do ringu i szybko ściąga do parteru Zacka, szybkim School Boyem 1…2…3!

Zwycięzcą tego Tag Team Matchu jest Tyson Kidd i DH Smith, The Hart Dynasty!

Na ring wchodzi Natalya i wznosi ręce obu panów w geście triumfu, a obok widzimy jak Zack Ryder kłóci się z Codym Rhodsem, ten wychodzi z ringu ale jednak nie wchodzi ponownie i ustawia Zacka pod swoją akcję kończącą Cross Rhodes i patrzy chwilkę na Hart Dynasty ale puszcza Zacka Rydera.

Jerry Lawler:Dlaczego go puścił, czyżby bał się Hart Dynasty?

Michael Cole: Bo zobaczył ciebie.

Normal Match

Dolph Ziggler vs Goldust

I Am Perfection… Na ring zmierza Dolph Ziggler z pasem Interkontynentalnym na ramieniu, staje na narożnik i wznosi pas do góry.

Słychać theme Goldusta i ten razem z Aksaną i pasem miliona dolarów staje w narożniku na ringu i pokazuje wszystkim pas.

Gong, zaczynają! Goldust zaczyna zwarciem i szybko przechodzi do Atomic Dropu a następnie uderza go silnym kolanem w plecy i wykonuje odwrócony Scoop Slam. Przechodzi do pinu 1…! Nawet do dwóch nie dał się odliczyć Dolph Ziggler. Ten już wstaje ale inkasuje potężne kolano bezpośrednio w głowę od Goldusta, który szybko wykręca rękę mistrzowi Interkontynentalnemu i przechodzi do Bulldoga. Goldust ustawia na środku ringu Dolpha Zigglera i zakłada mu Armbar, lecz ten przewraca się i to on wygina rękę Goldustowi lecz szybko puszcza i kopie go po plecach. Przewraca go i pinuje 1…2! To za mało na Goldusta który już powoli wstaje ale inkasuje niski Dropkick na kolana od Dolpha Zigglera, Goldust jest oparty na linach a Dolph Ziggler korzysta z okazji o kopie gdzie popadnie Goldusta. Ten się ocknął i nie zwraca uwagi na te uderzenia, Dolph Ziggler się dziwi i odchodzi troszkę od Goldusta tylko po to żeby wykonać na nim Dropkicka ale ten drugi łapie go za nogi a następnie szybko podnosi i popycha na liny i Powerslam! Widać Goldust dodał sobie parę ciosów do swojego repertuaru. Szybko podnosi go i wykonuje swoją koronną akcję Final Cut a następnie pinuje na środku ringu 1…2…3! Mamy zwycięzcę jest nim Goldust.

Zwycięzcą tego matchu jest Goldust

Goldust wychodzi pod titantron ale jest odwrócony plecami i nie zauważa nadbiegającego Teda DiBiasegeo, lecz w pewnym momencie uderza go pasem w brzuch, Ted jest zgięty a Goldust podnosi jego jedną rękę i zakłada nogę na szyję, co teraz zrobi, podskakuje i no taki Drop Leg mógłbym powiedzieć i Ted wita się twarzą z podłogą, natomiast Goldust idzie na Backstage.

Jerry Lawler: To chyba się nazywa Gold Dreams.

Michael Cole: Nie chyba tylko na pewno, co z ciebie za komentator?!

Jerry Lawler: Dobrze a teraz zapraszamy na walkę wieczoru; Wade Barett zmierzy się z Finleyem, Zapraszamy!

Normal Match

Finley vs Wade Barett/w. Nexus

My name is Finley… na ring zmierza równym krokiem Finley.

We Are One… na arenie pojawia się Nexus w pełnym składzie.

Gong. Wade Barett zaczyna od Headlocku i atakuje pięścią Finleya w twarz potem przerzuca go przez ramię i teraz taki Headlock na leżąco. Finley powoli wstaje i odpycha go i Wade Barett jest oparty w narożniku a Finley biegnie na niego i mamy silny Clothesline który osłabia Mistrza Gołych Pięści. Finley wynosi Wade Baretta na bark i przerzuca za siebie, teraz pin 1…2! Tylko dwa, bardzo doświadczony Finley nie powinien teraz czekać tylko dalej osłabiać rywala, a Barett już wstaje i szybko atakuje Finleya gołymi pięściami i mamy Suplex, i jeszcze jeden. Wade Barett podnosi Finleya i ustawia go pod Powerbomb ale Finley przerzuca go za plecy lecz Wade Barett szybko go ściąga i pinuje 1…2…! Ahh, było blisko. Wade Barett już wstaje i atakuje serią ciosów Finleya i przerzuca go przez ramię ale ten go podciął i ładnie przeszedł do pinu i zaraz po tym podnosi Lidera Nexusa i wykonuje na nim

Celtic Cross a Nexus staje przy linach i patrzy się na Finleya, Wade Barett powoli wstaje i krzyczy żeby nie atakowali Finleya, ten się odwraca i bierze pałkę od Hornswoggla a wtedy Wade Barett każe Nexusowi atakować Finleya lecz ten broni się swoją pałką, Tarver pada, następnie Heat Sleather i Michael McGillicutty, następnie Skip Sheffield oraz Darren Young. Nie zauważa Wade Baretta, Johna Cene i Justina Gabriela którzy stoją tuż za nim i Cena szybko rusza, wściekle atakuje pięściami Szkota i wynosi go pod Attitude Adjustment i tak udaje mu się, następnie podnosi szybko Finleya i ustawia go na plecy pod swoją akcję kończącą i rzuca Finleya, tak aby Justin Gabriel mógł Od razu wykonać 450 Splash i tak.

Finley leży nie przytomny na macie a John Cena jeszcze go dobija krzesłem.

Po tej akcji sędzia nakazał wszystkim wyjść i oczywiście zdyskwalifikował Wade Baretta.

Zwycięzcą tego matchu jest Finley przez Dyskwalifikację

Jerry Lawler: To jest chore…

Michael Cole: Sam jesteś chory! Dobrze że niema tam tego lalusia Daniela Bryana.

Jerry Lawler: Ja go tam lubię, dobrze Superstars się skończyło a my zapraszamy na SmackDown! które odbędzie się w piątek.

Po tej walce Superstars zeszło z anteny.

Hmm... pierwsze gale to te drugorzędne i nie ma co się rozpisywać na ich temat. W każdym razie mimo iż zawodnicy walczący na tych galach nie są gwiazdami to i tak jest w miarę dobrze. Walki długie ale zdania czasami są dziwne i dopiero po drugim przeczytaniu da się zrozumieć. Pracuj i pisz dalej!

Zapraszam do mnie ;)

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

SmackDown!

05.01.11

You Think, You Know Me… na ring zmierza Rated R Superstars, Edge!

Edge: Undertaker został kontuzjowany więc ktoś musi walczyć o pas wagi ciężkiej z Kanem. Na SmackDown nie ma innej dobrej gwiazdy niż ja więc… Chciałbym walczyć o pas Wagi Ciężkiej z Kanem na Royal Rumble.

Słychać theme SmackDown! a na ring wchodzi Matt Striker wraz z laptopem na kółkach i napisem GM SmackDown, widać zdziwienie na twarzy Edge.

Edge: Jeszcze tutaj chcecie mnie dobić?! Co to ma być?!

Matt Striker otwiera laptop i mówi:

Matt Striker:Cytuję: „Spokojnie Edge, wiem że pragniesz walki o pas Wagi Ciężkiej więc powinienem ci dać tę walkę ale jest mały haczyk, dzisiaj w walce wieczoru zmierzysz się z Big Showem oraz Randym Ortonem. Kto wygra zmierzy się z Kanem na Royal Rumble.

Edge:Dziękuję Generalnemu Menażerowi SmackDown za tą walkę.

Po tym Edge opuszcza ring z ucieszoną miną a na arenie pojawia się już Chavo Guerrero i wchodzi na ring, zaraz po nim słychać muzykę Nexusa i na ring wbiega Husky Harris.

Royal Rumble Qualyfing Match

Chavo Guerrero vs Husky Harris

Gong. Zaczynają od zwarcia i Chavo Guerrero atakuje silnymi kopnięciami z kolana w brzuch, podcina Huskiego i trzyma go w Headlocku lecz ten po chwili się przerolowuje i powoli wstaje. Przerzuca go przez ramię i teraz to Husky Harris trzyma Chavo w Headlocku lecz po chwili puszcza, podnosi Chavo i wynosi go do Bodyslamu. Mamy Bodyslam i szybki Elbow Drop. Husky pinuje 1…2! Tylko dwa. Chavo powoli wstaje i biegnie na liny, odbija się i inkasuje Shoulder Block od Huskiego. Ten szybko go podnosi i wykonuje Back Body Drop. Stompuje po głowie Chavo, podnosi i szybko pchnie na liny meksykanina który szybko kontruje na Dropkick, Husky wstaje i inkasuje szybkie Cross Body i przechodzi do pinu 1…2! Chavo podnosi Huskiego i wyrzuca poza ring. Wchodzi na trzeci narożnik i skacze na opartego o barierki Huskiego Hurrisa, Frog Splashem lecz ten robi unik a Chavo wbija się brzuchem w barierki, podchodzi pod niego i łapie go pod Powerbomb, biegnie i wrzuca Chavo w metalową rurkę obok narożnika.

Matt Striker: Ahh… to musiało boleć

Jerry Lawler: No co ty?

Wrzuca na ring Chavo i sam wchodzi. Husky Harris ustawia Chavo Guerrero pod Running Senton lecz ten robi unik i szybko wchodzi na narożnik i mamy Frog Splash od Chavo Guerrero! Pin 1…2…3! Tak Chavo zakwalifikowuje się do Royal Rumble Matchu.

Zwycięzcą tego matchu jest Chavo Guerrero

Matt Striker: Znamy już pierwszego zawodnika Royal Rumble Matchu.

Jerry Lawler: Teraz taka ciekawostka dotycząca Chavo Guerrero. Chavo występuje już w Royal Rumble Matchu po raz czwarty z rzędu.

Matt Striker: Mam kolejną ciekawostkę, na ring powrócą dwie gwiazdy WWE. Jednego byłem menażerem a drugi zawsze był chory i za pewnie nie poszedł do psychiatry jak mu poradziłem. Ten pierwszy pojawi się już dzisiaj na SmackDown.

Jerry Lawler: Kto to?

Słyszymy dziwny theme i na ringu pojawia się ogromny Big Deddy V który jest już na ringu i ustawia dłonie w swój sposób.

Słychać theme Joeya Mercury a ten pojawia się na ringu.

Big Deddy V vs Joey Mercury

Jerry Lawler: Co to za grubas? Widziałeś jego cycki?!

Matt Striker: Zamknij się i oglądaj!

Mamy gong a Joey Mercury wygląda jakby się bał i wychodzi z ringu ale zaraz szybko wraca i prześlizguje się pod nogami Big Deddy V lecz ten zdążył go złapać za szyję podniósł go i rzucił z dużo siłą o matę, bierze rozbieg i ogromny Elbow Drop i od razu pin 1…2…3!

Zwycięzcą tego matchu jest Big Deddy V.

Matt Striker: Widziałeś to? To było niesamowite 2 minuty i 14 sekund…

Jerry Lawler: Liczyłeś to?

Matt Striker: Nie ważne zaraz wracam…

Matt Striker wchodzi na ring z mikrofonem i mówi:

Matt Striker: Wspaniała walka Big Deddy V. Byłbym zaszczycony gdybym mógł być jak kiedyś twoim menagerem. Co ty na to?

Big Deddy V uśmiecha się i potakuje głową, Matt Striker podnosi jego rękę w tryumfie lecz Big Deddy V opuszcza dłoń i wykonuje na nim Double Hand Chokeslam i schodzi z ringu.

Jerry Lawler: Haha! Należało mu się. No nic będę musiał komentować w pojedynkę, aż Matt wróci do pełni sił. Zapraszam na kolejną walkę tym razem Tag Team Match w wykonaniu MVP i Reya Mysterio którzy zmierzą się z Jackiem Swaggerem i Alberto Del Rio.

Na ring wbiega MVP i Rey Mysterio przy nowym theme MVP, VIP Ballin.

Zaraz po nim pojawia się Jack Swagger, jego maskotka i Alberto Del Rio.

Tag Team Match

MVP and Rey Mysterio vs Jack Swagger and Alberto Del Rio

Gong! Zaczynają, pierwszy w ringu Rey Mysterio i Alberto Del Rio. Alberto rzuca się na Reya silnymi uderzeniami z nogi w brzuch i wykonuje Scoop Slam. Dodaje jeszcze Elbow Drop i parę stompów w głowę. Podnosi Reya i German Suplex, kolejny, teraz dodaje jeszcze Powerbomb i robi zmianę z Jackiem Swaggerem. Jack wbiega na Reya silnym Big Bootem i atakuje szybko uderzeniami z otwartej ręki w głowę. Próba pinu 1…2! Tylko dwa. Jack Swagger biegnie na MVP i atakuje go łokciem a następnie ustawia go pod narożnik, bierze rozbieg i mamy Splash! Jack Swagger wynosi Reya Mysterio pod Gutwrench Powerbomb i udaje mu się, robi jeszcze zmianę z Alberto Del Rio ten ustawia go pod Rolling Armbar i zakłada Armbar! Rey Mysterio odklepuje a Jack Swagger wchodzi na ring i zaczyna się cieszyć razem z Alberto i jego maskotką. Z tyłu za Jackiem w narożniku ustawia się Edge. Jack Swagger się odwraca i Spear! Alberto próbuje wykonać Clothesline lecz Edge robi unik i Spear! Maskotka próbuje przeszkodzić Edgowi lecz ten inkasuje kolejny Spear!

Zwycięzcą tego Tag Team Matchu jest Jack Swagger i Alberto Del Rio

Michael Cole: Uff ten grubas mnie dopadł! Przegapiłem coś?

Jerry Lawler: Tak całą walkę! Mieliśmy trzy Speary na końcu od Edge. Za chwilkę CM Punk zmierzy się z Kanem. Kto przegra będzie musiał opuścić SmackDown! i udać się do RAW.

Przenosimy się na Backstage gdzie widzimy Hornswoggle który jest w koszulce Nexusa i gra w SmackDown vs RAW 2011. Widać tam jak Hornswoggle oraz Nexus atakują wszystkich co popadnie. Widać też że na ring wbiega Big Show który rozgramia całego Nexusa. A prawdziwy Big Show podchodzi do Hornswoggle i pyta czy może spróbować.

Big Show łapie za Gamepad i rozwala ring Nexusem. Za Big Showem stoi cały Nexus w tym John Cena i atakują Big Showa, Hornswoggla i rozwalają telewizor. Wchodzi Edge i gdy widzi Nexusa który atakuje Big Showa, uśmiecha się i dobija Big Showa.

The Fire Burns, na ring zmierza CM Punk lecz już od jakiegoś czasu jest sam. Nie ma społeczeństwa Straight Edge.

Słyszymy theme Kane, gaśnie światło a na ringu stoi już Kane.

Normal Match

Loser Must Leave SmackDown and go to RAW

Kane vs CM Punk

Gong. Kane rzuca się szybko na CM Punka silnymi uderzeniami, Clothesline podnosi Punka i Scoop Slam. Kane ponownie podnosi CM Punka i pchnie go na narożnik, zaraz po tym widzimy jak wskakuje w Straight Edge Warriora silnym Splashem. Ustawia Punka na trzecią linę i przerzuca go przez swoją głową Back Body Dropem. Podnosi po raz kolejny CM Punka i wykonuje na nim trzy Suplexy. CM Punk jest pomiatany przez całą walkę, teraz jeszcze Kane wchodzi na narożnik i atakuje go Flying Clotheslinem. Szykuje się na Chokeslam, Punk powoli wstaje i mamy Chokeslam! Wielka czerwona maszyna dorzuca jeszcze Tombstone Piledriver i pin 1…2…3!

Matt Striker: A jednak, CM Punk opuszcza SmackDown! i musi przejść na RAW. Szkoda bo zaczynałem go lubić.

Jerry Lawler: Zamknij się bo teraz Kane będzie z nami komentować walkę wieczoru która odbędzie się już za chwilkę.

W tym czasie gdy Kane tryumfuje widzimy Randiego Ortona leżącego na podłodze, a obok niego stoi Edge który uśmiecha się i wychodzi z korytarza.

Weeeell, Is The Big Show na ring wchodzi Big Show z kulejącą nogą.

I Hear Voices na ring wchodzi Randy Orton który prawie całą długość przechodzi na czworaka.

You think, You Know Me… na ring wbiega Edge z uśmiechem na twarzy.

Triple Treat Match

No 1. Contrender Match for World Heavyweight Championship

Edge vs Big Show vs Randy Orton

Gong. Edge ucieszony rusza pierwszy na Randiego Ortona z kolanem. Atakuje go jeszcze łokciami i biegnie na Big Showa żeby zrobić to samo. Osłabia trochę Big Showa i wyrzuca go poza ring żeby zająć się tym mniejszym. Ruszył na niego z wielką siłą i zaczyna od DDT. Podnosi Ortona i wykonuje Suplex. Randy powoli się podnosi i widzi wyczekującego Edge za jego plecami i atakuje go łokciem w brzuch i Dropkick! Wyrzuca poza ring w tą samą stronę gdzie Big Showa żeby móc trochę odpocząć. Obaj powoli się podnoszą i próbują wejść na ring lecz Randy zdąża dopać Edge i Big Showa do DDT z lin i udaje mu się. Na Big Showie to nie robi żadnego wrażenia i wstaje przy pomocy lin i powala Ortona, Clotheslinem i daje też go dla wstającego Edge. Big Show staje w narożniku, biegnie na Vipera i wykonuje Punt Kick!

Jerry Lawler: Widziałeś to? To, to, to…to nieprawdopodobne! Jaka to jest siła!

Matt Striker: Tak ale teraz Big Show przypina Ortona i przerywa mu Edge! Ahh jakie emocje.

Big Show wstaje i atakuje silnym Chopem w klatę Edga. Randy Orton wstaje, pchnie na liny Big Showa lecz ten kontruje i to Kiper jest pchnięty na liny i wskakuje na Big Showa dwoma kolanami, teraz to Randy Orton pchnie na liny Olbrzyma i POWERSLAM!! Jak on to zrobił!?

Matt Striker: Jezuuu… Jak on to zrobił?! Tyle kilogramów!

Randy szykuje się do RKO, lecz Big Show wynosi go pod Chokeslam, a w narożniku widzimy jak się ustawia Edge i szybko biegnie na nich i SPEAR!!! Big Show inkasuje Speara a Randy Orton leży w narożniku, ponieważ spadł z łapska Giganta! Teraz tylko wystarczy przypiąć 1...2...3!

Zwycięzcą tego Matchu jest Edge!

Jerry Lawler: Tak! Edge wygrał! Nareszcie!!

Matt Striker: Też chciałem żeby wygrał. No nic dziękujemy za uwagę i zapraszamy na RAW!!

Edge wyszedł z ringu, SmackDown zeszło z anteny i nie pokazali tego co się stało chwilki później. A mianowicie, Randy Orton wstawał na środku ringu i zainkasował uderzenie w czaszkę od Big Showa i parę uderzeń krzesłem.

Karta na Royal Rumble 2010:

http://img832.imageshack.us/img832/9235/kartanarrbzwwe.jpg

WWE Championship

Randy Orton© vs Big Show

http://img220.imageshack.us/img220/5638/kartanarrbz.jpg

Edge vs Kane©

Edytowane przez Rany

Ładnie. Całkiem ciekawie się czyta.

www.worldofgames.c0.pl

Wbijajcie się koniecznie, zalogujcie się bawcie się razem z nami i dzielcie się swoimi recenzjami, przemyśleniami o grach.

10358197554cb10a159ff5e.jpg

Dobrze gala, całkiem niezły początek. Cieszy fakt że Guerrero dostał push, szczególnie dobrze opisałeś Tag Team match w której Jack Swagger i Alberto Del Rio zwyciężyli.

BoogieEnd to coś jak BookEnd Bookera T, czyli taki Chokeslam.

RAW

08.01.11

Słychać theme RAW i w powietrzu unosi się wspaniałe Pyro, lecz chwilkę później muzyka zmienia się na Is the shame…, theme Sheamusa.

Sheamus: Nic nowego… przegrałem kolejną walkę z Randym Ortonem o pas WWE na TLC ale tylko dlatego że noga mi się poślizgnęła! Za niedługo i tak będę trzykrotnym WWE Championem! Nikt z gwiazd WWE nie osiągnął tego co ja w rok! Jestem najlepszy w całym WWE!! Nikt mnie nie powstrzyma! Tylko kompletny wariat mógłby teraz wejść na ring!

I’m the Boogeyman… na ring wchodzi Boogeyman w swoim stylu.

Michael Cole: To Boogeyman! Wrócił znów do WWE!! Ale nie cieszę się aż tak bardzo bo znów będzie śmierdzieć robakami na zapleczu…

Boogeyman: Możesz mnie nazywać wariatem. Możesz ze mnie się śmiać. Ale wiem jedno. Każdy kto o mnie pomyśli w nocy, nie zaśnie. Ponieważ jestem Boogeyman!

Boogeyman zaatakował mikrofonem Sheamusa i wykonał na nim swoją akcję kończącą BoogeEnd a następnie włożył mu robaki do buzi i rozbił mu na głowie zegar.

Boogeyman: Myślisz że jesteś dobry? To jesteś głupi! Zmierzymy się na Royal Rumble! Wiem że przyjmujesz wyzwanie a na razie dobranoc!

Boogeyman wychodzi z ringu ze swoim kijem uniesionym w górze.

Road on Valkiries… na ring zmierza nie kto inny jak „American Dragon” Daniel Bryan!

Bourne to Win… na ring wbiega Evan Bourne witając się z fanami.

Daniel Bryan vs Evan Bourne

Gong i zaczynają! Podają sobie ręce i rozpoczynają zwarciem. Daniel Bryan wpycha Evana w narożnik a sędzia każe mu puścić. Tak zrobił ale szybko wszedł w Evana kolanami i taka katapulta. Wspaniała akcja w wykonaniu Daniela Bryana. American Dragon bierze jeszcze rozbieg i Splash! Podnosi Evana i próbuje go podnieść lecz Bourne się nie poddaje z odskakuje od niego i zaczyna od Low Kicków. Odbicie od lin i Projectle Hurricanrana od Evana Borune. F-2 dodaje jeszcze Standing Moonsault z szybkim pinem 1…2! Tylko dwa.

Michael Cole:Jak wiemy Daniel Bryan a właściwie Bryan Danielson występował w federacjach niezależnych takich jak Ring of Honor. Był tam jednym z najlepszych i posiadał najważniejszy pas federacji. Czy w WWE też osiągnie taki sukces?

No nic, wracamy do walki gdzie Evan Bourne staje na narożniku lecz Daniel Bryan zrzuca go szybkim Gorilla Pres Slamem. Daniel Bryan podnosi Evana Borune, bierze rozbieg od lin i High Kick od obu panów. Kto pierwszy wstanie, sędzia odlicza jest już 2….3….4….5! Widzimy Daniel Bryan podchodzi do Evana Bourne i zakłada Crossface! Evan odklepuje lecz Bryan nie puszcza, sędzia mu przerywa i wznosi jego rękę w geście tryumfu. Daniel Bryan po raz pierwszy zakwalifikowuje się do Royal Rumble!

Zwycięzcą tego Matchu jest Daniel Bryan.

Jerry Lawler: Wspaniała walka w wykonaniu obu panów którzy…

Awesome… na ring szybko wbiega The Miz z walizką i atakuje nią. Na ring wbiega

R-Truth i atakuje Miza od tyłu, pomaga wstać Danielowi Bryanowi i mówi:

R-Truth: Ten pas będzie jeszcze do mnie należeć! Ponieważ jestem R-Truth i jestem NIESAMOWITY!!

Daniel Bryan i R-Truth wychodzą z ringu z ręką w górze.

Słyszymy muzykę Teda DiBiasego wchodzącego z piękną Maryse Ouellet.

Muzyka szybko się zmienia na theme Justina Gabriela.

Ted DiBiase vs Justin Gabriel

Gong! Justin Gabriel krąży wokół Teda i wchodzi zwarciem, wbija go w narożnik i sędzia każe mu przestać. Tak robi ale szybko wraca do Teda i atakuje go punchami i kopnięciami. Sędzia każe mu przestać ale ten nie reaguje. Gong, Justin Gabriel zostaje zdyskwalifikowany. Na ring wbiega Nexus i atakuje Teda DiBiasego, lecz widzimy na rampie pojawia się jakaś drużyna która składa się z Kofiego Kingstona, Daniela Bryana, Rey Mysterio, Kaval, John Morrison, R-Truth, Dolph Ziggler, Chris Jericho, Big Show, Matt Hardy, Drew McIntyre i zamaskowany zawodnik. Dwunastu zawodników z Nexusa, i dwunastu zawodników z WWE. Nexus ucieka w trybuny a ekipa z WWE pomaga wstać dla Teda i idą na Backstage.

Zwycięzcą tego Matchu jest Ted DiBiase przez Dyskwalifikacje.

Słyszymy znany dźwięk i do laptopa podchodzi Michael Cole:

Michael Cole: Cytuję: „Związku iż Nexus po raz kolejny wtrącił się do walki, dziś wieczorem Michael Tarver zmierzy się z zamaskowanym zawodnikiem.”

Widać zdziwienie na twarzy Michaela Tarvera, zamaskowany zawodnik tylko pokiwał głową i razem ze swoją drużyną opuścił ring. Darren Young zostaje na ringu i czeka na przyjście przeciwnika.

Słychać theme Yoshiego Tatsu który wchodzi do ringu.

Yoshi Tatsu vs Darren Young

Gong. Yoshi zaczyna Low Kickami i niski Dropkick. Yoshi nie czeka i podnosi Darrena trzymając go w Headlocku lecz Darren Young się uwalnia i pchnie Japończyka na liny i ten odpowiada szybkim Crossbody, pin 1…2!

Jerry Lawler: Bardzo szybka walka a to dopiero początek.

Michael Cole: Zgadza się.

Darren Young wstaje i zaczyna od kopnięć w brzuch i Neckbreaker. Członek Nexusa wstaje i wykonuje dwa razy DDT dla Yoshiego Tatsu, i przechodzi do pinu 1…2…! Było blisko, Yoshi powoli się podnosi a Darren pchnie go na liny, Japończyk przeskakuje na głową Younga i Dropkick, Darren jest oparty na drugiej linie a Yoshi przeskakuje na zewnętrzną stronę ringu i silny Chop, Japończyk przeskakuje przez liny i Splash. Yoshi ustawia się w narożniku i czeka aż wstanie Darren Young, biegnie na niego i High Kick!

Michael Cole: To już będzie chyba koniec.

Yoshi Tatsu pinuje na środku ringu 1…2…3!

Zwycięzcą tego Matchu jest Yoshi Tatsu.

Yoshi Tatsu się cieszy z wygranej i wychodzi z ringu.

Po przerwie w ringu widzimy już Daniela Bryana, Michaela Cole i Kavala którzy zmierzą się w konkursie z pytaniami.

Michael Cole: Jest to konkurs wiedzy o WWE, zadam wam parę pytań. Zaczynamy.

Daniel Bryan- Kto najkrócej posiadał pas mistrzowski WWE?

Daniel Bryan: Andre the Giant.

Michael Cole: Dobrze kolejne pytanie dla ciebie, Kto słynął z wspaniałego Headbutta z góry klatki?

Daniel Bryan: Eddie Guerrero?

Michael Cole: Źle, to samo pytanie do Kavala.

Kaval: Chris Benoit.

Michael Cole: Zgadza się, kolejne pytanie to: W którym roku po raz pierwszy na antenie pojawiło się WWE RAW?

Kaval: 1996.

Michael Cole: Zgadza się zostało jeszcze 12 pytań. Jak na początku nazywał się Triple H?

Kaval: Hunter Hurst Helmsey.

Michael Cole: Bardzo dobrze, Wymień przynajmniej dziesięciu posiadaczy pasa mistrzowskiego Wagi Ciężkiej.

Kaval: Undertaker, Batista, Rey Mysterio, Edge, Chris Jericho, Kane, John Cena, Triple H, CM Punk i Umaga?

Michael Cole: Prawie wszystko dobrze oprócz Shawna. Daniel kto jest tym dziesiątym?

Daniel Bryan: Booker T?

Michael Cole: Zgadza się, zostało tylko dziesięć pytań, Zamiast czego powstało NXT?

Daniel Bryan: To jakiś żart? Oczywiście że ECW.

Michael Cole: Zgadza się, Kto był menadżerem Umagi?

Daniel Bryan: Armando Estrada, prostszych pytań nie ma?

Michael Cole: Świetnie, Kto jest spikerem WWE?

Daniel Bryan: Hahaha… Zabawne, najprostsze pytanie na świecie, oczywiście że Michael Cole czyli ty.

Michael Cole: Źle, to samo pytanie do Kavala.

Kaval: Justin Roberts.

Michael Cole: Zgadza się, Kto był pierwszym Tag Team partnerem Shawna Michaelsa i jak się nazywali?

Kaval: Marty Janety, The Rockers.

Michael Cole: Kiedy doszło do pierwszego starcia Undertakera na Wrestlemanii?

Kaval: W 1991.

Michael Cole: Zgadza się, Kto był jego przeciwnikiem?

Kaval: Andre the Giant?

Michael Cole: Nie, Daniel to samo pytanie.

Daniel Bryan: Jake Roberts.

Michael Cole: Świetnie nasz konkurs dobiegł końca, a teraz wyniki.

Na Titantronie pojawia się imię Kavala i Daniela Bryana, i po chwili wyniki.

Daniel Bryan- 5 punktów

Kaval- 7 puntków.

Michael Cole: Gratuluje Kaval, teraz powiesz w jakiej stypulacji i z kim zmierzy się Daniel Bryan?

Kaval: Hmmmm… co by tu wymyślić.

Kaval usłyszał jak Daniel po cichu mówił tylko nie Nexus.

Kaval: Tylko nie Nexus? Hmmm… dobrze to będzie Nexus. Walka dziesięciu na jednego.

Daniel Bryan wychodzi z ringu z opuszczoną głową.

Po chwili słychać theme RAW i na ring wbiega Zamaskowany Zawodnik, zaraz po nim na arenie pojawia się Michael Tarver oraz grupa Nexus.

Normal Match

Masked Wrester vs Michael Tarver

Gong! Widzimy że Zamaskowany Zawodnik jest lepiej zbudowany niż Michael Tarver i właśnie rzuca się na Michaela Tarvera i atakuje go w narożniku kopnięciami z łokciami. Przerzuca go przez siebie lecz Michael Tarver ściąga do parteru…

Michael Cole: Łatwiej będzie mówić DZ.

Jerry Lawler: Co to DZ?

Michael Cole: DZ to skrót od Double Z.

Wracamy do walki, przed chwilą widzieliśmy jak Michael Tarver ściągną do pinu DZ lecz ten szybko się wydostał i wymierzył silnego kopniaka w głowę. Teraz Atomic Drop od DZ, i seria Chopów w klatę. Suplex i dorzuca jeszcze szybki Neakbreaker. Michael Tarver powoli się podnosi i robi unik przed Clotheslinem, odbicie od lin i Shoulder Block od DZ.

ZZ ustawia Tarvera pod Piledriver, lecz ten przerzuca go przez głowę, odbicie od lin i niski Dropkick. Parę kopnięć, łokci i uderzeń z ręki. Tarver wynosi DZ pod Tarver Lighting lecz ten schodzi mu z pleców i Cutter! Pin 1…2…3! Zamaskowany Zawodnik wygrywa!

Zwycięzcą tego Matchu jest Zamaskowany Zawodnik.

Na ringu pojawia się Nexus, Big Show rzuca krzesło Zamaskowanemu i Nexus ucieka po za ring zostawiając Michaela Tarvera. DZ patrzy na Nexus i chwilkę później atakuje cały czas Tarvera krzesłem i wykonuje różne akcje typu Cutter, DDT, Piledriver, Powerbomb i Bodyslamy.

DZ bierze mikrofon i mówi:

Zamaskowany Zawodnik: Macie dwanaście tygodni włącznie z tym. Co tydzień będę eliminował każdego członka Nexusa aż zostanie sam jego Lider z którym też się rozprawię. Jeszcze coś… Odwróćcie się.

Nexus się odwraca i atakuje go drużyna Zamaskowanego Zawodnika.

W tym czasie RAW zeszło z anteny.

Aktualna Karta na Royal Rumble 2011:

30-men Royal Rumble Match.

Edge vs Kane©

http://img443.imageshack.us/img443/9235/kartanarrbzwwe.jpg

WWE Championship

Randy Orton© vs Big Show

http://img151.imageshack.us/img151/5199/kartanarrbzfeud.jpg

Sheamus vs The Boogeyman

Całkiem niezły odcinek. Walki krótko i czasami zbyt mało szczegółów. One nie powinny się kończyć tak szybko. Można to rozpisać inaczej. Tak wiec czekam na kolejny odcinek

Zapraszam do nas :)

NXT

09.01.11

Słychać Get Through His, theme NXT i pojawia się wspaniałe pyro… chwilkę później na ringu pojawia już się James Bronson z Jackiem Swaggerem oraz jego maskotką. Chwilkę później na ring wbiega nie kto inny jak Damien Sandow.

Normal Match

James Bronson vs Damien Sandow

Gong i zaczynają!

Michael Cole: Jak myślisz Jerry, kto wygra?

Jerry Lawler: Wiesz nie za bardzo wiem ale stawiam na Rosjanina.

Zaczęli zwarciem i Damien wpycha Jamesa do narożnika i przerzuca go szybko przez głowę. Wskakuje na drugą linę i szybko naskakuje kolanami na klatkę piersiową Jamesa Bronsona. Obok ringu widać Vladimira Kozlova w rosyjskim kapeluszu i z flagą Rosji. Jack Swagger i jego maskotka również dopingują swojego podopiecznego. Suplex od Jamesa i pierwszy pin 1…! Nawet do dwóch nie doliczył sędzia. Bronson wykonuje Scoop Slam i dokłada silny Splash. Zaciska Headlock i trzyma Damiena na ziemi. Ten powoli się podnosi i podchodzi do lin i schodzi po za ring. James zagaduje sędziego a Jack Swagger dokłada parę uderzeń. Maskotka też nie jest najgorsza i dodaje szybki Big Boot. Vladimir Kozlov to zauważył i idzie szybkim krokiem do Jacka lecz ten ucieka i wrzuca do ringu Damiena. Kozlov rzuca się na maskotkę i uderza ją paroma Headbuttami.

Michael Cole: Kozlov ma twardy łeb.

Przenosimy się do ringu gdzie widać już jak James Bronson wykonuje Spear dla Damiena. James sygnalizuje że będzie chciał zakończyć to starcie. Red, White and Blue Thunder.

Jeszcze tylko przypięcie 1…2…3! Zwycięża James Bronson.

Zwycięzcą tego Matchu jest James Bronson.

Na ring wbiega Vladimir Kozlov i pomaga wstać Damienowi i wskazuje palcem na Jacka Swaggera. Reklamy.

Po reklamach na ringu widać Brada Maddoxa, Broudusa Claya oraz ich przeciwników Hernandeza i Hunico.

Tag Team Match

Brad Maddox and Broudus Clay vs Hernandez and Hunico

Gong, pierwszy w ringu Brad i Hunico. Zaczynają zwarciem i widać przewagę Brada. Szybki Scoop Slam i dodaje Elbow Drop. Hunico szybko wstaje i otrzymuje Chopa w klatkę piersiową. Kolejny Chop ale Hunico odpowiada Low Kickami. Są przy linach i Hunico pchnie na przeciwne liny Brada Maddoxa lecz ten kontruje tym samym i Powerslam. Próba pinu 1…2! Tylko dwa. Brad powoli wstaje i wykonuje Vertical Suplex dla Hunico. Podnosi go i podchodzi do Broudusa Claya, ładny podwójny Suplex i Broudus przypina Hunica 1…2! Było blisko. Irish Whip od Broudusa i mamy silny Clothesline. Hunico jest wynoszony pod Powerbomb i kontruje na piękną Hurricanrane. Nie czeka i dorzuca Splash i robi szybką zmianę z Hernandezem. Olbrzym z Meksyku czeka aż wstanie Broudus Clay i Big Boot. Dokłada jeszcze Sit Out Side Dominator! Próba przypięcia 1…2..! Ahh, było blisko.

Michael Cole: Taak, świetna akcja, dosłownie wbiło w matę Broudusa.

Jerry Lawler: Zobacz co robi Brad Maddox.

Widzimy że Brad Maddox odciąga uwagę sędziego, Hernandez robi zmianę z Hunico i ten od razu wbiega na ring i próba Dropkicku. Clay robi unik. Wkłada palca w oko Hunica. Clay wynosi Hunica pod Sit Out Side Powerbomb i tak! Clay przypina, Brad pokazuje że Broudus pinuje i sędzia szybko odlicza 1…2…3! W taki oto sposób Brad Maddox i Broudus Clay wygrywają ten Match. Ted DiBiase i Maryse klaszczą w ręce a Batista wchodzi do ringu zawiedziony i mówi:

Batista: Zawiodłeś mnie, wygrałeś ten pojedynek w taki sposób. Ta walka pokazała jaki jesteś słaby

Broudus Clay: Ja? Słaby? Wygrałem ten pojedynek po swojemu[heelheat].

Batista: Zmieniłeś się, gdy ciebie poznałem byłeś miły i spokojny a teraz jesteś słaby…

Broudus Clay: Wiesz, skończ już! Wyzywam cię do ringu za tydzień. Broudus Clay zmierzy się z Batistą.

Batista: Naprawdę tego chcesz? Wiesz kim ja jestem?! Nie wytrzymasz ze mną w ringu Nawet pięciu minut![cheer].

Batista opuszcza ring, wkurzony na swojego Rookie a Ted i Maryse wznoszą ręce Broudusa i Brada w geście zwycięstwa.

Matt Striker: Czas na kolejną walkę NXT. Mason Ryan zmierzy się z przeciwnikiem wybranego przez niego samego. Nie będzie to zwykły Match lecz Handicap.

Słychać You Think, You Know Me… na ring wchodzi Mason Ryan z mikrofonem i mówi:

Mason Ryan: Dzisiaj zmierzę się w Handicap Matchu z… Rudym Parkerem oraz jego chwilowym Tag Team partnerem. Santinooo Marella![laugh]

Słychać theme Santino i na ring wbiega on oraz Rudy Parker.

Handicap Match

Mason Ryan vs Rudy Parker and Santino Marella

Mamy gong. Pierwszy w ringu Rudy Parker. Zaczynają zwarciem ale Mason Ryan jest o wiele wyższy i silniejszy i z łatwością wykonuje na nim Bodyslam, Knee Drop i szybki Clothesline. Wrzuca go w narożnik biegnie i Clothesline. Rudy Parker jest przerzucony Back Body Dropem. Wstaje trzymając się za plecy i inkasuje kopnięcie w brzuch próba Powerbomb lecz Rudy przechodzi pod nogami Masona Ryana. Dropkick. Parę kopnięć i uderzeń z łokcia od Rudego Parkera. Rudy przejmuje teraz inicjatywę i pomiata Masonem Ryanem. Bulldog a następnie Drop Leg. Katapulta na narożnik. Wbiega na niego jeszcze Parker Splashem, Monkey Toss! Santino krzyczy do Rudego prosząc go o zmianę. Parker chwilę patrzy na Masona i powoli idzie ze zmianą do Santino, zostawiając Masona w przeciwnym narożniku. Santino wchodzi do ringu i przygotowuje się na Kobrę!

Michael Cole: Czy on kiedyś wykona tę akcję?

Jerry Lawler: Wątpię.

Mason Ryan wstaje, Santino na niego biegnie i Mason Ryan kontruję Kobrę na Samoan Drop. Chwilka tauntu[cheer] i przygotowanie się do finishera. Santino wstaję i Full Nelson Bomb od Masona Ryana[cheer]! Mamy School Boy 1…2…3! Mason Ryan pokonuje Santino i Rudego Parkera.

Zwycięzcą tego Matchu jest Mason Ryan!

Mason Ryan się cieszy a Santino opuszcza ring.

Na ring wchodzą wszyscy zawodnicy trzeciego sezonu NXT.

Matt Striker: Dzisiaj odbyło się głosowanie w którym udział brali Pro. Pierwsza eliminacja odbędzie się za dwa tygodnie. Spójrzmy na titantron.

Na Titantronie pojawia się kolejność zawodników:

1# Mason Ryan

2# Broudus Clay

3# James Bronson

4# Bred Maddox

5# Hernandez

6# Hunico

7# Rudy Parker

8# Damien Sandor.

Było widać zadowolenie na twarzy Masona i spory Cheer.

Po tym NXT zeszło z anteny.

Edge vs Kane©

WWE Championship

Randy Orton© vs Big Show

Sheamus vs The Boogeyman

Edytowane przez Rany

Fajne NXT naprawde spoko, jestem ciekaw jaki przyjmiesz styl pisania w Royal Roumble Matchu bo to ważne wyzwanie aby się fajnie czytało ;] RAW było krótsze od NXT więc musisz to chyba poprawić bo tak nie powinno być. Zapraszam do mojej lektury ^^
[you] czytaj moje DIARY!!!

Superstars

10.01.11

Słychać muzykę Superstars i piękne pyro.

Chwilkę później ta muzyka zamienia się na muzykę Kavala który zmierza na ring. Chwilkę się rozciąga a na ring w tym czasie wchodzi World Strongest Man, Mark Henry.

Normal Match

Kaval vs Mark Henry

Zaczynają. Kaval powoli krąży wokół Marka Henrego i atakuje go silnymi Low Kickami, nie przestaje go kopać, są przy linach a Kaval bierze rozbieg od przeciwległych lin i Splash przez który wypadają obaj po za ring. Kaval nie czeka i kopie Marka Henrego w jego ogromną rękę. Wchodzi na trzecią linę i Warrior Attack. Szybko wstaje próbuje podnieść Marka Henrego i ten już powoli sam wstaje i ledwo wchodzi na ring. Kaval bierze krzesło i powoli wchodzi na narożnik. Sędzia każe mu zejść, ten patrzy chwilkę na sędziego i schodzi z narożnika tylko dlatego żeby teraz mocny przywalić krzesłem sędziemu.

Zwycięzcą tego Matchu jest Mark Henry przez dyskwalifikację

Josh Mathews: To było genialne, i tak go nie lubiłem.

Kaval jest już na narożniku i Warrior Attack z użyciem krzesła. Oczywiście jest zdyskwalifikowany. Na ring wbiega Daniel Bryan! Wchodzi do ringu lecz zostaje znokautowany przez Kavala, krzesłem. Kaval mimo iż przegrał schodzi ucieszony z ringu.

Jerry Lawler: To nie ten Kaval, którego znam...

Josh Mathews: Zapraszamy na kolejną walkę w której zmierzy się Alberto Del Rio oraz Tyler Reks.

Po reklamach, są obaj w ringu i słychać gong.

Normal Match

Alberto Del Rio vs Tyler Reks

Zaczynają zwarciem i po chwili słychać Booyaka 619... Alberto puszcza Tylera Reksa a Rey Mysterio podchodzi do ringu, z tyłu już Tyler Reks wynosi Alberta pod swoją akcję kończącą. Pin 1...2...3! Bardzo krótka walka. Rey Mysterio odwrócił uwagę Alberta.

Kolejne reklamy a po nich, My time is Now... na ring wbiega John Cena! Wita się z fanami i przybija im piątki, wchodzi na ring, zrzuca koszulkę i czapkę.

Chwilkę później na arenie pojawia się Carlito. Wchodzi na ring i zdejmuje koszulkę i odkłada jabłko.

Normal Match

John Cena vs Carlito

Gong. Zaczynają zwarciem, Carlito przechodzi pod nogami Johna Ceny, odbija się od lin i Clothesline. John wstaje i otrzymuje kolejny Clothesline. Carlito atakuje Johna dwoma kolanami z wyskoku i John leży na macie, odbicie od lin i Elbow Drop. Carlito jest na fali i Scoop Slam od tego zawodnika. Carlito atakuje raz w krocze Johna Ceny tak aby sędzia nie zauważył. Cena powoli się podnosi i inkasuje Flying Elbow od Carlita. John powoli się podnosi i ma wystarczająco siły żeby popchnąć na liny Carlita lecz ten odbija się od drugiej liny i mamy Boczy Elbow. John Cena leży na macie a Carlito go pinuje 1...2! Było blisko. Carlito czeka aż John Cena wstanie i wykonuje na nim Irish Whip, ten się odbija i Shoulder Tackle. Carlito wstaje i inkasuje kolejny Shoulder Tacke! Wstaje po raz kolejny, próbuje wykonać Clothesline na Johnie Cenie lecz ten robi unik i Proto-Bomb. You Can’t See Me! John Cena wynosi Carlita pod Attitude Adjusment lecz ten schodzi za jego plecy i Backstabber! Szybki pin 1...2...3! To nieprawdopodobne Carlito przypina Johna Cenę.

Zwycięzcą tego Matchu jest Carlito

Jose Mathews: Teraz czas na kolejną walkę w której zmierzą się byli

Tag Team partnerzy, Cody Rhodes oraz Ted DiBiase.

It’s A New Day… na ring zmierza Ted DiBiase wraz ze swoją piękną menagerką, Maryse.

Chwilkę później słychać theme Codiego Rhodesa.

Normal Match

Ted DiBiase vs Cody Rhodes

Gong. Krążą wokół siebie i zaczęli od zwarcia. Widać przewagę Teda DiBiasego który przerzuca przez głowę Codiego Rhodesa, silnym German Suplexem. Parę uderzeń z kolana na leżącego Codiego i Headlock. Cody powoli się podnosi i pchnie na liny Teda, Back Body Drop ale Ted złapał jeszcze za nogi Codiego i ściągną go do parteru, od razu pin 1...2! Było blisko, zawiedziony Ted wstaje i silny Clothesline dla Rhodesa. Rhodes się podnosi i dostaje kolejny Clothesline. Teraz Ted podchodzi do niego i DDT. Wchodzi na drugą linę i szykuje się na Double Axe Handle lecz Cody wpycha Spearem Teda w narożnik, Irish Whip na liny i Dropkick od Codiego. Osłabia go kopnięciami i Knee Dropami, wchodzi na trzecią linę i mamy Moonsault!

Jerry Lawler: Wręcz perfekcyjny Moonsault!

Wspaniała akcja w wykonaniu Codiego. Ted powoli się podnosi przy pomocy lin i Big Boot od Codiego. Rhodes szybko podnosi Teda i ustawia go pod Cross Rhodes lecz ten stara się przejść pod ręką Codiego i mamy Forward Russian LegSweep. Ted DiBiase nie czeka i atakuje gwiazdę drugiego pokolenia, Elbow Dropami, szykuje się na Dream Street, DiBiase ma już w trzymaniu Codiego lecz ten wierzga się i przerzuca przez głowę Teda DiBiasiego i mamy Cross Rhodes! Próba przypięcia 1...2...! Prawie, Cody z niedowierzaniem patrzy na sędziego i zaciąga Teda na środek ringu. Zakłada odwróconą czwórkę. DiBiase odklepuje! Cody Rhodes wygrywa te starcie!

Zwycięzcą tego Mathcu jest Cody Rhodes

Cody opuszcza ring a Superstars dobiega końca.

Edge vs Kane©

WWE Championship

Randy Orton© vs Big Show

Sheamus vs The Boogeyman

Zdecydowanie nietypowe zwycięztwa na Superstars! Czyżby to miało być początkiem pushu dla tych wszystkich zawodników? Szkoda tylko, ze w pierwszej walce Henry nawet nie zaatakował jak jest 4x większy od Kavala
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 19 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Za nami kolejny epizod NXT, który w głównej mierze skupił się na podbudowie nadchodzącego Vengeance Day. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych informacji z tego show. Na otwarcie Stephanie Vaquer pokonała Jacy Jayne, mimo próby ingerencji Fatal Influence. Link do filmu Na zapleczu doszło do spięcia na linii Zaria i Sol Ruca - Lash Legend i Jakara Jackson - Tatum Paxley, Tatum, Gigi Dolin i Shotzi. W ringu pojawił się Lexis King, który stwierdził, iż wreszcie zrozumiał, kim jest. Przekazał także, że ma plany na zmiany wobec Heritage Cup i kończy z bronieniem tytułu na zasadzie rund, czy pomocy narożników. Wypowiedź mistrza przerwał... powracający Fandango! Który przedstawił się jako JDC reprezentujący "The System" w TNA. Przekazał, iż rozmawiał z Avą i zawalczy o Heritage Cup. Link do filmu Ridge Holland pokonał Stacksa, a ponownie doszło do zamieszania z udziałem Izzi Dame. Link do filmu Zaria i Sol Ruca pokonały Gigi Dolin i Tatum Paxley. Doszło do zapowiadanego Vengeance Day Summit z udziałem mistrzyni NXT Giulii oraz pretendentek - Bayley i Roxanne Perez. Jednak nie tylko one miały swoje plany wobec mistrzostwa kobiet, bowiem... pojawiła się także zwyciężczyni kobiecego Royal Rumble Matchu - Charlotte Flair. A wszystko skwitowała... Cora Jade, atakując Giulię i Bayley kijem do baseballa. A blisko było, by oberwało się również i Perez. Link do filmu Link do filmu Link do filmu Choć Kelani Jordan pokonała Karmen Petrovic, to sędzia zmienił decyzję po przesadnym ataku Kelani na przeciwniczce po walce. W walce wieczoru A-Town Down Under pokonali mistrza NXT Oba Femiego i Tricka Williamsa. Jednak nie odbyło się bez ingerencji Eddy'ego Thorpe'a, który zaatakował Williamsa. Eddy okładał jeszcze Tricka po starciu. Link do filmu Link do filmu Skrót: Link do filmu Przeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl
    • KyRenLo
      John Cena: Czyli jedna tygodniówka w styczniu i zapewne ani jedna w lutym. Mam nadzieję, że później jakoś nabierze to rozpędu. Jade Cargill:
    • Tomos
      Dorzucą stypulację "if Roman wins, Rollins przeprasza za rozpad Shield" i ludzie będą klaskać uszami. Plus, to w końcu main event dla Punka
    • IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
  • Dodaj nową pozycję...