Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Poszukujemy moderatora działów z grami

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

No to i może ja zgłoszę się na to stanowisko. Zacznę od ostrzeżenia które dostałem. Widać je z boku na moim profilu, otrzymałem ja za link w SB.

Jeżeli chodzi o oba działy to bardzo często je przeglądam i raczej z tematami które tam powstają jestem dośc obeznany(swego czasu często tam wchodziłem ,ale ostatnio bardzo się zniechęciłem przez bałagan jaki tam powstał).

Czas jakim dysponuje w tygodniu gwarantuje mi to ,że bezproblemowo jestem w stanie wejść na forum od 17 do 20, a ten czas powinien wystarczyc do zrobienia porządków w tych działach. Natomiast w sobote i niedziele mogę siedzieć o wiele dłużej jeżeli zajdzie taka potrzeba.

Swego czasu byłem moderatorem na dwóch innych forach jedno dość małe 1,5 tys. osób ,drugie trochę większe 8 tys. Oba już niestety nie istnieją.

Na Attitude jestem już od 2,5 roku a więc zasady jakie tu obowiązują są mi dość dobrze znane. Przez cały czas jaki tu jestem chyba nie podpadłem żadnemu użytkownikowi.

19355529494bc0e6f3e8556.gif

• Odpowiedzi 26
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

4

• nekrophage

2

• Avos

2

• Mr. Grand

2

Top użytkownicy w tym temacie

Zgłaszam się. ;)

Dlaczego? Gdyż chcę, aby w końcu te działy, a zwłaszcza dział o SmackDown vs. RAW, zaczęły być miłą dyskusją o grach na temat wrestlingu, a nie ciągłą kłótnią, zwracaniem sobie nawzajem uwagi itp.

Doświadczenie w moderowaniu mam. Na jednym z forum o grach żużlowych jestem administratorem, kiedyś na jednej ze stron traktującej o tematyce piłki nożnej byłem moderatorem, tak więc doświadczenie jest.

Mimo, że na tym Forum jestem od dość niedawna, to znam Regulamin, ludzi z Forum i ogólnie jestem dobrze obeznany. Myślę, że umiałbym zapanować nad tym całym bałaganem panującym w działach o grach wrestlerskich.

Jestem dobry z ortografii. Myślę, że nie popełniam błędów ortograficznych. Uważam również, że z interpunkcją również nie jest u mnie źle.

Na swoim koncie nie mam żadnych ostrzeżeń, tak więc myślę, że nadawałbym się na stanowisko Moderatora również z tego względu.

Z żadnym z Użytkowników tego Forum nie mam żadnych wojen, wszystkich lubię.

Dysponuję bardzo dużą ilością czasu. Po szkole jestem dostępny mniej więcej od 14:30 do 18, a wieczorem od 20 do 21:30.

Z działami o SmackDown vs. RAW oraz o grach o wrestlingu jestem dobrze zapoznany i orientuję się w nich.

Mimo, iż mam dopiero 13 lat (w listopadzie skończę 14), to myślę, że ogarniałbym te działy i dobrze bym się spisywał jako Moderator.

Na Forum jestem obecny, kiedy tylko mam czas, więc bardzo często, co, myślę, że jest również dużym plusem.

Nie dawałbym ostrzeżeń za byle co, tylko za coś, co wymaga ostrzeżenia.

Moderatorem nie chcę zostać, aby być od kogoś lepszym. Po prostu chcę pomóc w funkcjonowaniu Forum.

Mam nadzieję, że moje stanowisko zostanie pozytywnie rozpatrzone. :)

Edytowane przez Heib

Zgłaszam się. Aktualnie nie mam żadnego warna (kiedyś miałem za spojler w sb, ale nigdy taka sytuacja się nie powtórzyła i nie powtórzy) oraz mam masę wolnego czasu na przeglądanie tych działów. Znam się na tym i uważam, że poradziłbym sobie z selekcją postów do usunięcia. Nie strzelałbym ostrzeżeniami żeby pokazać jaki to jestem fajny. W dodatku na forum siedzę od ponad dwóch lat i myślę, że wiem jak te działy powinny funkcjonować. :)

10136801454e08b07ab2e86.jpg

Zgłaszam się. Mam czas, chęci a również znajomość ze wszystkimi grami wrestlingowymi(i nie tylko). Mój polski jest na przyzwoitym poziomie. Byłem kiedyś modem pewnych pbf'ów i dobrze się spisywałem. A przy okazji, jak siedzę na forum to zazwyczaj na owych działach. Mogę również pisać recenzję i zapowiedzi.
fin de siècle

Przepraszam, że wypowiem się bez kandydatury, ale chciałbym się odnieść do niektórych postów tutaj.

1. Gotix - Prawdę mówiąc, to nie chciałbym aby człowiek który pisze spację przed i po przecinku został moderatorem... Dlaczego? Bo mi się to cholernie trudno czyta. Poza tym wygląda to nie estetycznie. (Oczywiście ogólnie nie mam nic do Gotixa.)

2.Muzik -

Mogę również pisać recenzję i zapowiedzi.

Jeśli recenzję, to pozwólcie, że zapytam, po co nam jedna recenzja skoro większość tutejszych kandydatów było by chętnych napisać wiele, wiele więcej.

Z dotychczas zgłoszonych kandydatów najbardziej w roli moderatora działu gier widziałbym Simsona. Dlaczego? Ponieważ z tego co pamiętam, to jest on długo na tym forum i myślę, że lepiej zna regulamin od większości kandydatów. Zapomniałem jeszcze dodać Seraphima, który także w moim przekonaniu byłby dobrym modem.

Oczywiście biorę pod uwagę to, że Muzik mógł popełnić literówkę, lecz moderator powinien wiedzieć kiedy pisać "e" na końcu słowa, a kiedy "ę"

Lay down your soul, to the god's rock 'n' roll!

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Avos, nie wychylaj się, proszę, przed szereg, bo, po pierwsze, Twoja ocena kandydatur jest zupełnie niepotrzebna, a po drugie, Twoje poczucie estetyki jest zawodne. W zasadzie jest nieestetyczne, o ile poczucie estetyki takie może być. Jeżeli nie może, to przynajmniej poprawnie napisałem wyraz "nieestetycznie". Zapamiętaj, gdy następnym razem będziesz chciał wytykać błędy innym.

1005187806541accfacb3d6.jpg

1. Gotix - Prawdę mówiąc, to nie chciałbym aby człowiek który pisze spację przed i po przecinku został moderatorem... Dlaczego? Bo mi się to cholernie trudno czyta. Poza tym wygląda to nie estetycznie. (Oczywiście ogólnie nie mam nic do Gotixa.)

Również z całym szacunkiem do Ciebie , Avos , w czym jest różnica ? Co z tego , że wstawiam ' spacje ' ? To już jest uzależnienie , jak szlugi , alkohol i internet , ale nie odczuwam silnej potrzeby zmiany w tym . Według Ciebie to może nie jest zbyt estetyczne , ale są i tacy , którzy wolą pisać tak , a nie inaczej . I szczerze mówiąc , wypowiadam się jako bardzo , ale to bardzo wyczulony na wszelkie pierdółki esteta . Nie robi mi różnicy , czy ktoś pisze tak czy owak . Jeśli oczywiście większej ilości osób to przeszkadza , to dostosuję się do waszych upodobań i fantazji , wystarczy grzecznie poprosić , jestem w stanie to zrozumieć . Styl pisania również nie odzwierciedla tego , czy moderator dobrze sprawuje swoje obowiązki . To tak jakbyś chciał ocenić wiedzę kogoś po tym , jaki nosi mundurek w szkole , jak widać - sensu brak , w obu przypadkach raczej .

Nie ma sensu nawoływać zbędnej dyskusji , nie czas , nie miejsce . Pozwólmy wybrać odpowiednie kandydatury władzy . :-)

Nie chciałem się wysuwać przed szereg, tylko napisałem moje uwagi odnośnie kandydatur, które zobaczyłem w tym dziale. Ok, tyle, koniec offtopu. (Gotix oczywiście rozumiem Cię, ja pisałem o mnie, nie wiem jak inni, ale mi się takie coś trudno czyta.)
Lay down your soul, to the god's rock 'n' roll!

Hmm to może i ja bym się zgłosił.

Może i wiek + 1 warn przemawiają na NIE, lecz cyferki za nikim nie powinny przemawiać.

Czytam i trochę udzielam się w tych działach i widzę jaki jest tam syf.

Przez cały topic SvR 11 nie ma chyba strony bez jednego postu z offtopem...

Swoją pracę wykonuję sumiennie, nie mam problemu z moderowaniem.

PHP dobrze ogarniam. Oczywiście warny, bany czy jakieś drobne upomnienia daje zgodnie z regulaminem, więc nikt nie powinien się bać, że dostanie ode mnie jakiegoś warna ^^

Tyle powinno starczyć. Na forum spędzam dużo czasu i nie olewam tego co robie.

Dziękuje za przeczytanie i mam nadzieje na pozytywne rozpatrzenie ;)

94918442549c61671487c6.jpg

Jeżeli ktoś jeszcze rozmyśla nad swoim zgłoszeniem na moderatora, niech szybko podejmie decyzję, bo wieczorem mam zamiar zamknąć zapisy ;). Odpowiadając na naturalnie nasuwające się pytanie: nie wiem, kiedy zostanie wybrany nowy moderator. Chciałbym, aby stało się to już w najbliższych dniach. Wielką zaletą tych poszukiwań jest to, że mamy wybór, a nie, jak to często bywało w przeszłości - zasypywały nas złe albo bardzo złe kandydatury.

Ja bym mógł zostać :) Wiem że mam warna i miałem wcześniej ale :

- ludzie się zmieniają

- każdy zasługuje na szansę :)

- jako moderator bardzo bym się pilnował :)

Dlaczego akurat ja ?

- po 1 jest to dział który najczęściej czytam i odwiedzam więc moderowanie go nie sprawiało by mi trudności ;) a do tego macie pewność stałego nadzoru gdyż dużo siedzę na necie ;)

Forum znam dobrze i ogarniam panujące tu zasady :)

z chęcią podjął bym się chociaż na okres próbny takiej funkcji :)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w żadnym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów,bez podawania przyczyny.

15526227894b75c90031222.gif

Przy braku głosów sprzeciwu, administracja Attitude wybrała na moderatora Wrestling Games Center i WWE SmackDown! vs. RAW Corner Simsona. Wciąż zastanawiamy się nad wyborem jeszcze jednego moderatora, który uzupełniłby skład.

Simson, nie żałuj ostrzeżeń, gdy nie będzie innego wyjścia. "Pakiety nasjazza" i usunięcie przeze mnie kilkustronicowej przepychanki zwolenników piractwa z jego przeciwnikami świadczą o tym, że jest tam sporo do roboty.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 76 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 000 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 691 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 551 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 875 odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...