Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Poszukujemy moderatora działów z grami

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Attitude poszukuje moderatora, który zająłby się działami Wrestling Games Center i WWE SmackDown! vs. RAW Corner. Są to działy, w których udziela się bardzo wiele osób i często – jak twierdzą sami użytkownicy – robi się ogromny bałagan w wyniku offtopów, upomnień jednych przez drugich i różnych spięć (tylko w ostatnich dniach dostaliśmy kilka zgłoszeń o usunięcie postów z bezmyślnymi wyzwiskami). Zadanie nie jest więc łatwe.

Od kandydatów oczekujemy dobrej znajomości tych działów i umiejętności utrzymania w nich porządku, a więc usuwania agresywnych postów oraz rozsądnego karania userów, którzy szczególnie utrudniają dyskusje lub obniżają ich poziom. W związku z tym sam kandydat musi też być osobą merytoryczną, najlepiej niekaraną wcześniej na forum (ale nie jest to warunek konieczny).

Chęć bycia moderatorem tych działów prosimy zgłaszać w niniejszym temacie. Mile widziana argumentacja.

Edytowane przez SixKiller

1005187806541accfacb3d6.jpg

• Odpowiedzi 26
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

4

• nekrophage

2

• Avos

2

• Mr. Grand

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Zgłaszam się. ;)

Żebyśmy się zrozumieli, nie zgłaszam się tylko po to, aby być od kogoś ważniejszy czy coś, tylko zależy mi akurat na tych działach, bo sam w świecie gier po prostu jestem 'zakochany' ;).

Oczywiście przez te 2 lata które jestem na attitude nie byłem karany, chociaż... Raz byłem, ale to przez surowość Jinheung Taewanga( :przytul: ), który dał mi warna za link w SB mimo to, że link był dość ciekawy(przynajmniej moim zdaniem), lecz wyjaśniłem tą sytuację z RazoRem i został on w miarę szybko zdjęty :).

Poprzez obserwowanie innych moderatorów wlepiających warny/upominających użytkowników nie przestrzegających regulaminu(ale nie tylko na Attitude bo na innych forach również jestem aktywny) nauczyłem się kiedy się upomina, a kiedy trzeba zwarnować użytkownika bez upomnienia.

Ogólnie mam dużo czasu na przebywanie na Attitude, więc to nie powinno być problemem, a zauważyłem, że największy off-top zrodził się w temacie Smackdown vs Raw 2011 i nie da się na to patrzeć dlatego też zgłaszam swoją chęć objęcia stanowiska moderatora nad tymi dwoma działami z Games Center.. :)

Myślę, że to wystarczy, Pozdrawiam ;).

Edytowane przez HcK

7894118684ede4cf290d46.jpg

Zgłaszam się :)

Pomimo tego że jestem nowy na forum całkiem dobrze się z nim zaznajomiłem.

Byłem też także moderatorem przez 2 lata na nieistniejącym już forum o telefonach, więc jakieś doświadczenie w tym mam. Dodam też że nie było to jakieś małe forum, mieliśmy 20 tyś zarejestrowanych użytkowników. I na attitude siedzę całkiem sporo czasu, 4-5 godzin dziennie. :)

Edytowane przez abeso

Zgłaszam się ;) Mimo,że mam jednego warna to nie powinno przeszkadzać,który przyznał mi właśnie SixKiller ;) W temacie o SvR siedzę już bardzo długo i przeglądam wszystkie posty ;) Nie raz i nie dwa już zgłaszałem posty ;) Mam pojęcie na czym polega praca modów,bo jestem już jednym na małym forum ;) Czasu mam dużo , nawet po 7 godzin dziennie ,w tym zazwyczaj po 4-5 godziny na Atti ;) Staram się nie robić błędów ortograficznych :) Mam dosyć już długi staż na forum i mam nadzieje,że użytkownicy mnie lubią,co też jest ważne :)

Dziękuje za uwagę :)

PS.Raczej jak już ,to zająłbym się działem o SVR,bo z innych gier to raczej jestem cienki :D

Edytowane przez Noface

G: Mm Sebastian pyszna bazylia !

R: Naprawdę !

G: Prawda ?!

R: Podeślę Ci więcej 200TON !

G: Nigdy takiej nie jadłem.

S: Ja też.

R: Ja nigdy nie jadłem bazylii .

5478249054e0729101720a.jpg

Ja także chciałbym się zgłosić. Na forum dołączyłem niedawno, mimo to, myślę, że mógłbym zostać moderatorem. Długo wchodziłem bez rejestracji. Nie byłem karany na attitude. Na forum siedzę od 14-15 do 22, czasami dłużej, a więc ok. 7 godzin. Z ortografii jestem bardzo dobry, a grami interesuje się bardzo długo i przeglądam każdy temat. Byłem wcześniej moderatorem na e-fedzie, a także administratorem na forum o piłce nożnej. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego zgłoszenia. Edytowane przez Mr. Grand

11850980234cc18113816b0.jpg

• Urządzenie:  Windows

Zgłoszenie!

Zgłaszam się na moderatora działu Games Zone. Na forum jestem już ponad rok i myślę, że znam zasady jakie panują na forum. Nie zostałem jeszcze ukarany warnem na tym i na innym forum na którym też się udzielam. Mam czas wolny w dni poniedziałek-piątek od 14 do ok. 22. W soboty i niedziele od 10 do 23. Większość postów na tym forum napisałem w Games Zone.

Mam nadzieje iż moje zgłoszenie zostanie pozytywnie rozpatrzone. :razz:

http://pl.20dollars2surf.com/?ref=303312

zarejestruj się ;P

kasa za oglądanie reklam

19213031354f4d28073fb12.jpg

Zgłaszam się :-) . Na forum siedzę od 14.00 do 15.00 i od 17.00 do 21.00. Nie byłem jeszcze karany. Dział z grami nie jest mi obcy, siedzę w nim prawie cały czas jak jestem na attitude. Jeśli chodzi o ortografię to nie popełniam błędów. Moderatorem byłem już na jednym forum, które już nie istnieje.

Proszę o rozpatrzenie mojego zgłoszenia.

4105401324ce65ab3467ce.jpg

Pierwsza lustracja kandydatów:

Z ortografii jestem bardzo dobry
Na jego miejscu już dawno odszedł bym do TNA

oraz

Jeśli chodzi o ortografię to nie popełniam błędów..
mogę wziąść sobie sygne z Ronaldo?
[url=http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=29914]UFC: it's damn real! - pierwsze diary o MMA[/url]

[url=http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=18744]Ring of Honor: Trochę inny booking.[/url]

ZAPRASZAM!

Pierwsza lustracja kandydatów:

Z ortografii jestem bardzo dobry
Na jego miejscu już dawno odszedł bym do TNA

oraz

Jeśli chodzi o ortografię to nie popełniam błędów..
mogę wziąść sobie sygne z Ronaldo?

johniss, błędy zdarzają się każdemu, a ja pisałem tego posta szybko.

Nie róbmy tutaj off topu.

11850980234cc18113816b0.jpg

• Urządzenie:  Windows

Ja też chciałbym się zgłosić.

Na forum jestem już od trzech lat, w tym czasie nie otrzymałem żadnego ostrzeżenia ani nikomu nie podpadłem (a przynajmniej nikt nie dał mi tego wprost do zrozumienia). Staram się przestrzegać regulaminu i dostosowywać się do wszelkich nowelizacji.

Od działów z grami właściwie zaczęła się moja wędrówka po Attitude więc dosyć dobrze znam tę część forum, równie dobrze znam sytuację w temacie "Smackdown vs Raw 2011".

Jeśli chodzi o dyspozycyjność to jest trochę gorzej niż u kolegów. Przy komputerze zazwyczaj siedzę jedynie wieczorami, bo wcześniej mam trochę obowiązków i innych ciekawych zajęć. Jednak dwie/trzy godziny codziennie powinny wystarczyć by zapanować nad grupą kilku osób siejących zamęt w dwóch działach.

Cieszyłbym się gdyby moje zgłoszenie zostało przyjęte, ale w przypadku odrzucenie nie będę miał do nikogo pretensji.

Ja też mogę się zgłosić. Argumentacja jest taka, że jestem miłym chłopcem, który ma na celu dobro strony. A tak na poważnie to mam obecnie trochę czasu więc mogę coś pomóc w ogarnięciu tego co tam się dzieje.

Zgłaszam się. Bardzo dużo czasu przebywam na forum, bardzo często śledzę temat Smackdown vs Raw jak i również często wyłapuję błędy. Moje ostrzeżenia to wyłącznie błędy z młodości :P.

W sumie , to czemu by się nie zgłosić ? Jak nie ja , to ktoś inny zrobi porządek w działach , w których źle się dzieje już od dawien dawna. Swoje ostrzeżenia i tak odpracuję wspomagając zawartość wikipedii na attitude. Na forum spędzam chyba wystarczająco dużo czasu, ażeby mieć możliwość zmotywować lud do pisania ze szczyptą mózgu. Strasznie irytują te całe ' offtopy ' , oraz opcja wygaśnie , która ostatnimi czasy jak używana zbyt często. Z obiektywnym karaniem użytkowników będzie ok , nie mam zamiaru nagradzać ostrzeżeniami userów , którzy jeszcze nie przegięli. Aczkolwiek na dzień dzisiejszy trzeba zrobić niezłą rzeź , żeby przywrócić podstawowy porządek , który właściwie panuje na całym forum , tylko nie w tym nieszczęsnym dziale.

Ja również chciałbym się zgłosić na to stanowisko. Jestem dobrze zaznajomiony z tymi działami. Mam przede wszystkim czas, regularnie wchodzę na forum w poszukiwaniu newsów i kilku ciekawych wypowiedzi. Mam jedno ostrzeżenie za odkopanie tematu, ale to było jakoś na początku mojego korzystania z forum. Obecny jestem na forum ok. 18 miesięcy i mam doświadczenie w moderowaniu. Wielokrotnie na niejednej stronie byłem moderatorem i radziłem sobie na tym miejscu.

Dodać mogę fakt że nie spamuje. Mi absolutnie nie zależy na liczbie postów, tylko na udzielaniu przemyślanych i konkretnych odpowiedzi. Znam zasady ortografii, interpunkcji i ogólnie jestem dobrym poziomie w korzystaniu z języka Polskiego :twisted:

Co jeszcze mogę dodać? Znam regulamin korzystania z forum i wiem co jest karane i w jakim stopniu. Czekam z niecierpliwością na rezultat waszego poszukiwania.

Edytowane przez Fazi

14195629615519c4906401d.gif

Ja się zgłaszam.Często odwiedzam sam te działy i widzę panujacy bałagan.Mam Warna za link w SB i sora za to.Od kąd jestem na forum to połowa moich postów to te w grach.Jestem młodym talentem więc nadaję się.Oczywiście nie chodzi mi o kolorek,ale chociaż na próbę mnię wypróbujcie.Nie którzy mówią

a jakiś dzieciak młody jakiś fan Ceny i Reya
A ja taki nie jestem.Na forum konkurencyjnym pisałem dość słabe posty ,ale to przeminęło z wiatrem.Teraz będę o wiele lepszym userem niż na konkurencyjnym forum.

Mam nadzieję że zobaczycie moje ambicje.

Stój tu bank teraz Huragan za karę cię zmiecie.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 100 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 016 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 703 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 573 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 883 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• KyRenLo
      Roman Reigns: Całość: Roman Reigns’s Quest to Be WWE’s Next Great Crossover Star | Vanity Fair WWW.VANITYFAIR.COM Joe Anoa’i, who conquered the wrestling world as Roman Reigns and is eyeing a Hollywood path forged by The Rock, opens up about family, politics, and his future in the ring.
    • Mr_Hardy
      Też wolę gale w Japonii, ale w obecny stanie to te w USA są dla mnie lepsze.
    • MattDevitto
      Mi akurat one średnio zawsze podchodziły - wolę gale w Japonii. Przy New Japan trzymają mnie już tak naprawdę turnieje, które lubię (BOSJ, Climax, drużynowe), aczkolwiek ich poziom też bywa ostatnio różny.
    • Bastian
      Stand and Deliver nieźle się zapowiada, dużo walk wieloosobowych, WWE umie w takie starcia. Pokazalo to nawet starcie wygrane na ostatniej gali przez Page'a. Walki mistrzowskie kobiet zapowiadają się wręcz mocarnie, ale co z tego, skoro mistrzowie rządzą tam krótko i chyba żaden pas nie zmieni posiadacza? Wyjątkiem Ladder Match. Nutka niepewności taka, że to NXT i możliwe są awanse do głównego rosteru.
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Dynamite #289 - Spring BreakThru - Dzień 1 Data: 16.04.2025 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Boston, Massachusetts, USA Arena: MGM Music Hall at Fenway Format: Live Platforma: TBS Komentarz: Excalibur, Tony Schiavone & MVP Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze Ring of Honor - dyskusja ogólna
  • Dodaj nową pozycję...