Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Komentator TNA

Kto Twoim zdaniem najlepiej spisał się jako komentator TNA?  

15 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto Twoim zdaniem najlepiej spisał się jako komentator TNA?

• Andrzej Janisz
      1
    • Przemk0
      6
    • FH
      4
    • Deliquent
      2
    • Boryss
      0
    • Andrzej Supron
      2

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   11
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Attitude

Z czystej ciekawości postanowiłem zrobić sondę i może będziemy mieli jakiś prześwit jasności bo w końcu przecież to fani powinni nas ocenić, a takia wersja oceny jest chyba najprostsza, hehe :)
  • Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Przemk0

5

• RT

4

• Deliquent

2

• Rabol

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   47
  • Styl:  Jasny

Hmmm pomysl ogolnie uznaje za taki sobie.. bo jednak to forum skupia troszke innych fanow niz WF (widac po komentarzach do komentarzu) wiec wyniki pewnie beda inne niz te jakie moglbybyc na WF.. a tak ogolnie to wyniki moglbyc jeszcze jeszcze inne jakby sie spytac przecietnego widza :)

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Bracie, swój głos oddałem na Pana Suprona, ponieważ.. nie podoba mi się ta sonda. Jeden komentator uzupełnia drugiego tworząc razem współpracujący duet (w tym przypadku). Nie potrafię wybrać jednego.. najlepszy głos ma Boryss (IMO).. za to treść pozostawia wiele do życzenia, więc głos może sobie wsadzić w swój egocentryczny zadek. Ty pojechałeś po smartowemu za pierwszym razem, i nie fair było by Ciebie oceniać wg mnie. Chciałbym usłyszeć najpierw twój komentarz w stylu tego który zrobili Zwiechu i P0. A Zwiechu i P0 ? Mieli dobrze, bo mogli komentować razem, obaj mają wiedzę i ładnie ze sobą pracowali. Słychać było że Zwiechu nabył trochę doświadczenia, i po kilku odcinkach tak samo było by z tobą i z P0.

Bottomline : wyrzuć z tej sondy Janisza, Boryssa (tyle lat się tym zajmujesz i do dziś nie znasz nazw ciosów.. matole) i Suprona, i masz team komentatorski. Trio ? Why not. Żadna nowość. W raz z upływem czasu (i odcinków), szło by wam coraz lepiej, i prędzej czy później nauczyli byście się sprzedawać emocje jak Supron, tyle że w przeciwieństwie do niego mieli byście coś więcej do powiedzenia poza "ooooch" i "aaach". Nie muszę wybierać tego "jednego najlepszego", bo ten jeden najlepszy bez wsparcia nie jest zbyt wiele wart.

4302049614329261d90190.jpg

Tak jak napisałem wyżej - to jest sonda zrobiona ze zwykłej ciekawości. Na forum jest 520 użytkowników więc niech część z nich odda głos i zobaczymy. Wiem, że powinny być pary czy cos takiego, że ankieta powinna być wprowadzona wtedy gdy każdy miał by możliwośc kilkukrotnego skomentowania i takie tam, ale to ankieta na dzień dzisiejszy, bez par itd. Jeżeli Wam nie pasuje, uważacie to za niesprawiedliwe to przeciez nie musicie głosować, a jak po kilku dniach tylko pare osób odda głos to Przemek wywali temat i po problemie.

Zgadzam sie w 1000% z Rabolem..

• Reputacja:   1

Nie no... Sorka bardzo, ale akurat taka sonda, właśnie teraz, to jak "podcięcie skrzydeł"... Heh, szkoda, że takie "opcje" mają miejsce..... Edytowane przez Deliquent

46204812740b7d45acaa48.gif

ps : tez oddalem glos na Suprona z czystej przekory (jak juz zgadzam sie z Rabolem to do konca :D)

Nie no... Sorka bardzo, ale akurat taka sonda, właśnie teraz, to jak "podcięcie skrzydeł"... Heh, szkoda, że takie "opcje" mają miejsce.....

Zaraz zrobicie z tego taką tragedię że trzeba się będzie nawzajem pozabijać... :) Trochę luzu proponuję. Nikt nikomu nie podcina skrzydeł, to tylko zwykła ankieta i tyle... Zrobiłem ją teraz, a chyba dlaczego to już wyjaśniłem wcześniej... Pozatym Deliquent - skomentowałeś masę programów Bushido (które poza mną ktos przecież z tego forum też ogląda) i już swój pewien styl komentowania masz więc akurat Tobie nikt tutaj skrzydeł nie podcina... Jedyną osobą, która miała najmniej okazji do udzielania głosu byłem ja, a skoro zrobiłem tą ankiete to w najgorszym przypadku sam sobie podetnę skrzydła... Jesus f'n Christ... :)

Edytowane przez FH

Tylko ze my nie rozumiemy po co ta ankieta ? :)

Tylko ze my nie rozumiemy po co ta ankieta ? :)

Odpowiedź padła na samym początku... Z mojej czystej ciekawości Przemek. No, chyba, że nie wolno być ciekawym... Jeśli tak to wypieprz temat i nie będzie tego jakże uciążliwego problemu.

• Reputacja:   1

FH - chodzi mi tylko o to, że, po co akurat teraz??? Rozumiem za tydzień - dwa... Wtedy, kiedy wszystko będzie jasne... Heh, co do wczorajszego wpisu, to byłem na ostrej bani, ale i tak mi ta ankieta jakoś średnio pasi... I nie chodzi o ilość jakiś głosów, które otrzymam, bo i tak będę to robił po swojemu czy to się komuś podoba czy nie.

Jak już jest ta ankieta, to nie ma sensu jej usuwać.

46204812740b7d45acaa48.gif

Zamykamy.. na ankiete nikt nie glosuje.. a co do jej wynikow mozna miec watpliwosci.. wiec dajmy sobie siana z takimi rzeczami :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Kaczy316
      Kurde, ale to by siadło taki Triple Threacik albo i nawet Fatal 4 Way, ja bym dodał do tego Kiane jeszcze.   To prawda z tą walką, że Panowie spokojnie mogliby dać brutalny pojedynek i łatwo byłoby się w to wkręcić emocjonalnie i tak samo z tymi biletami, o biletach to nawet Meltzer mówił, że na wielu płaszczyznach to nie jest kwestia bookingu, a przynajmniej nie aż tak bardzo jak tego, że ceny są właśnie giga wysokie, miejsce jest to samo co w zeszłym roku, całe Las Vegas jest mega
    • HeymanGuy
      Shotzi podpisała nowy kontrakt z MLW kwitując, iż cieszy się z zaufania w federacji, gdyż w końcu któraś z organizacji w nią uwierzyła.
    • Grok
      Seria WWE Raw w globalnej top 10 Netflixa trwa dalej dzięki odcinkowi po Elimination Chamber z zeszłego tygodnia. Odcinek z 2 marca odnotował 3 miliony odsłon globalnych oraz 5,4 miliona godzin oglądalności globalnej według metryk tygodniowych Tudum Netflixa, co dało mu piąte miejsce (ex aequo) pod względem odsłon globalnych wśród wszystkich programów na świecie w ostatnim tygodniu. W USA uplasował się na trzecim miejscu i był jednym z 23 krajów, w których trafił do top 10. To piąty tydzień
    • Grins
      No mi też jakoś to nie przeszkadza ale będę szczery jednak wolałbym Drew/Cody w Hell in a Cell Matchu i to w takim brutalnym niż to coś co dostaliśmy teraz, jestem uwierzyć że panowie daliby brutalny Main Event WM jakby im tylko pozwolili, a tak to oni myślą że jak zestawili Orton/Cody to nagle wzrosną bilety, nie nie wzrosną dlatego że są w chuj drogie i ogólnie całe Las Vegas jest drogie stąd słabo schodzą im te bilety, przy okazji też nikt nie chce płacić kupe siana aby zobaczyć jak Cody wygr
    • HeymanGuy
      Status Jordynne Grace uległ zmianie z powodu urazu. Miała wystąpić w Triple Threacie z Giulią i Stratton o pas Women's US. Albo zrobią z tego singles Giulia vs. Tiffy, albo wcisną jakąś Chelsea.
  • Dodaj nową pozycję...