Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Aero RP

ajfan

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Mini Promo:

Znajdujemy się w jakimś pomieszczeniu. Ciemność ogarnia je w całości. Słychać pisk skrzypiących drzwi, które uchylając się uwalniają smugę światła. Pas światła pozwala nam przyjrzeć się kawałkowi pomieszczenia. Widzimy ławkę kilka szafek oraz jakiegoś mężczyznę, który siedzi na ławce. Nagle słyszymy wiatr, przez co możemy się domyślać, że okno jest otwarte. Wiatr wzmaga się i słychać go coraz głośniej i głośniej. Jego siłą narasta, a my słyszmy ponownie dźwięk skrzypiących drzwi, które zamykają się. Znów ogarnia nas ciemność. Na to tylko czekała postać siedząca na ławce, bowiem zaczyna mówić:

"Evolution is Cleverer Than You Are”. Turniej nadchodzi wielkimi krokami. Zażarta walka do ostatniej kropli krwi. Dodatkowa presja związana z bronieniem mistrzowskiego pasa. To tylko może mi pomóc w osiągnięciu celu. Dodatkowa motywacja budzi we mnie kolejne pokłady siły, dzięki czemu będę lepszy niż zwykle. Mam coś do udowodnienia. Koniec obijania pokrak czas zabrać się za coś poważniejszego. Evolution Title jest smakowitym kąskiem. W drodze po pas będę musiał pokonać przeszkody. Niektóre są łatwiejsze inne bardzo trudne i wymagające. Jednak ja jestem jak ten wiatr. Nie poddaje się i wykorzystuje każde załamanie przeciwnika. Podobnie jak on narastam i narastam, by osiągnąć swój cel. By pokonać to co stawia opór. Mimo, że startuję od drugiej rundy, nie będę miał łatwego zadania. Na mojej drodze może stanąć ten hunwejbin Bidam. Człowiek, któremu ubzdurało się, że będzie niszczył słabych dla dobra kultury. Jednak Bidam, ja nie jestem słaby. Nie budzisz respektu. Jesteś tylko pomagierem Crasha. Starasz się być równorzędnym partnerem, jednak to on posiada Evolution Title. Nie możesz rozwinąć skrzydeł. On jest Twoją kulą u nogi a ty jesteś jego kulą. Obaj w końcu to zrozumiecie i wasza współpraca zakończy się tragicznie. Jeśli cię pokonam mogę trafić na Vitora Hernandeza. Cenię jego umiejętności jednak nie mogę oprzeć się wrażeniu, że on jest zmotywowany aż za nadto. Ma obsesje na moim punkcie. Chce mojego pasa, ale to mu się nie uda. Pokonam go i udowodnię raz na zawsze, że jestem lepszy. Bardzo chcę tego pojedynku, chcę rozwiać wątpliwości, dlatego będę jeszcze bardziej zmotywowany by pokonać Bidama. Zaś reszta. Reszta to tylko pionki. Z całym szacunkiem, ale oprócz wymienionej dwójki liczyć się może tylko Izzy Nilsen. Co prawda kiedyś walczył ze mną, tfu wróć! Walczył z moją słabszą wersją, wtedy wygrał i to w pojedynku z trzema przeciwnikami, jednak teraz nie będzie tak łatwo. Mam zamiar mu coś udowodnić. Pokonam go. To będzie wyboista droga. Jednak ta droga doprowadzi mnie do Evolution Title. Tak… Tak będzie…

Po tych słowach postać podnosi się i wychodzi z pomieszczenia.

-----

EWF konferencja prasowa przed galą w Tarnowie.

Znajdujemy się dość kameralnej sali. Sala wygląda na dość przestrzenną, mimo swych niewielkich rozmiarów. Na krzesłach widzimy kilku oficjeli EWF oraz tych mniej ważnych wrestlerów, najwyraźniej nie jest to główna konferencja prasowa, lecz jakiś przedsmak tego co stanie się później. Wśród zawodników widzimy także Aero. Po zadaniu kilku pytań innym wrestlerom, przychodzi jego kolej na odpowiedzi.

Dziennikarz nr 1: Który rywal wydaję się być dla pana największym zagrożeniem?

Aero: Na pewno nie mam zamiaru lekceważyć nikogo. Groźny na pewno będzie Nilsen, nieprzewidywalny może być Hernandez. Ostatnio na fali wydaję się być też Bidam. Nie lękam się ich, bowiem wiem na co mnie stać oraz znam swoją wartość. Spójrzmy na Nislena. Kiedyś pokonał Bubbe i SE-Crazy’ego. A nie tak dawno? Jacobsen odesłał go na urlop. Był zbyt pewny siebie, teraz również może tak być. Co proszę? Że niby ja kiedyś z nim przegrałem? Nie. Flying Man z nim przegrał. Aero z nim nigdy nie przegrał i nie zamierza przegrać na następnej gali. Izzy jeśli myślisz, że ksywa Czarne Skrzydła kogoś przeraża, to jesteś w błędzie. I ja cię z tego błędu wyprowadzę, oczywiście o ile staniemy w ringu na następnej gali. Jeśli prześledzimy Twoją karierę w EWF to właściwie niczego poza Evolution Title nie osiągnąłeś, byłeś w mocnej stajni z aktualnym EWF World Champem i FTW Champem, ale po prostu byłeś tam piątym kołem u wozu. Nie potrzebnym balastem dla nich. Pogódź się z tym na razie w EWF nic nie znaczysz.

Aero (po chwili oddechu): Hernandez również na razie niczego szczególnego nie osiągnął. Jest na podobnym poziomie co ja. Na pewno obaj chcemy sobie wyjaśnić kwestie, który z nas jest lepszy, obaj będziemy podobnie zmobilizowani. Jednak to ja jestem Daemusin Champem, mam coś czego on nigdy nie miał, był już taki jeden co za wszelką cenę próbował mnie pokonać, ty i Hendrixon możecie więc sobie podać ręce. On skończył bardzo marnie, ciebie też zamierzam pokonać, ale tylko dlatego żeby ci coś udowodnić, właściwie nigdy nie czułem do ciebie jakiejś nienawiści. Jeśli spotkamy się ringu, niech wygra lepszy.

Aero (ponownie po chwili odpoczynku od mówienia): Zaś Bidam to osobnik, którego szanuję najmniej. Nie wiem co w tej Twoje koreańskiej głowie się ubzdurało, ale to co robisz wydaję się być żałosną próbą pokazania się i wybicia. To nic nadzwyczajnego unicestwić kilku jobberów. Co się stanie jeśli przyjdzie ci walczyć ze mną? Co wtedy drogi przyjacielu? Co jeśli okaże się, że w walce z kimś równym polegniesz. Staniesz się niczym, kimś z naklejką „nie potrafię pokonać nikogo lepszego od Vipera”. Dam ci lekcje, bardzo brutalną, bardzo pouczającą cię jak należy się zachowywać na ringach EWF. Wtedy nawet Crash ci nie pomoże. Koniec…

Dziennikarz nr 2: Co z licznymi kampaniami reklamowymi? Mówi się o kontrakcie z firmą produkującą czekoladki, ponadto ponoć pojawiła się oferta z pewnego polskiego serialu?

Aero: Poproszę następne pytanie.

Dziennikarz nr 3: Co pan sądzi o strukturze turnieju, czy to sprawiedliwe, że niektórzy startują od drugiej rundy?

Aero: Życie nie jest sprawiedliwe, EWF też. Owszem start od drugiej rundy jest sporym komfortem, zwiększa moją przewagę, ale proszę mi wierzyć nie płakałbym gdybym startował nawet od Dark Matchu. Jestem w EWF by walczyć, pokonywać przeszkody i wspinać się wyżej i wyżej. Nie bawię się w kalkulacje niezależnie z kim, wyjdę do ringu i dam z siebie 100 procent. Jak zwykle.

Transmisja urywa się.

-----

EWF House Show, Tarnów

Znajdujemy się w jednej z hal w Tarnowie. Wiwatujący fani, fajerwerki, kolorowe oświetlenie, czyli wszystko co znamy z gal EWF. Tłum na chwilę uspokaja się, błoga cisza gra w uszach każdego zgromadzonego w hali. Jednak stan ten nie trwa długo, bowiem zaczyna grać Adema- „Immortal” co oznacza, że na ring zmierza EWF Daemusin Champion- Aero. Sam zainteresowany pojawia się na rampie, niosąc dumnie na ramieniu swój pas. Fani cheerują głośno, Aero zaś tradycyjnie w drodze na ring skupia się na przybijaniu piątek i rozdawaniu autografów. Po kilku chwilach wesołego witania się z fanami Aero zgarnia majka od annoucera i wchodzi na ring. Po chwili zaczyna mówić.

Aero: Wreszcie w Polsce! Powraca polskie powietrze, drogi, drzewa, jedzenie, publiczność. To właśnie tu najbardziej kocham walczyć. Tu odnosić sukcesy. Tu świętować. I na następnej gali właśnie tak będzie. Zaprezentuję się zacznie lepiej niż na wyjazdowych galach. Pokonam wszystkie przygody, bo kogo mam do pokonania? Patrząc na kartę widzę możliwość walki z Januszem Palikotem polskiego wrestlingu. Co on robi w tej federacji? Zajmuje miejsce w budynku i pląta się pod nogami udzielając wywiadu WSI 24. Pokonanie go było tak łatwe, że przestałem wierzyć w to, że kiedykolwiek będzie w stanie pokonać kogokolwiek. Nie jest potrzebny EWF, a EWF nie jest potrzebne jemu. Niech odpada w pierwszej rundzie i Idzie się wypłakać gdzie indziej.

The Flying Beast: Kto następny? Kolejny, którego zmiażdżyłem podczas ostatniej gali. Lunatick. Troszkę szkoda mi strzępić języka, ale muszę to powiedzieć. Jest to idealny Tag team partner dla Morona. Może przyjąć gimmick Janusza Korwin-Mikke to byłyby emocje w ringu i poza nim. Mogliby razem zmieniać Polskę. Byle z dala od EWF.

Aeroplane: Zacznijmy teraz na poważnie. Bidam! Nie pochwalam Twojego zachowania. Nie podoba mi się to co robisz. Razem z Crashem mieliście nawracać kulturalnie innych. Nie wiem co na to wasz mentor, ale ja nie będę stać nieruchomo, niczego nie robiąc. Nie będę patrzył z założonymi rękoma jak robicie to co wam się podoba. Nie mam zamiaru być obrońcą uciśnionych, chcę tylko was nauczyć szacunku. Musicie wiedzieć, że ze mną nie będzie tak łatwo, jak z innymi. Bidam, przekonasz się jak twardy jestem w ringu. Jak niewygodnym rywalem jestem. Jak ciężko mnie pokonać. Musisz dać z siebie 100 procent w tym pojedynku, bo inaczej polegniesz. Ta publiczność. Polski doping. Niesie mnie. Gdy słyszę wszystkie okrzyki, gesty to daje mi siłę. Uwalnia dodatkowe pokłady energii. Nagle znów mam siłę by wejść na narożnik i zakończyć walkę. Lub też skontrować twą akcje i wyprowadzić Air Cut! Potem nie ma odwrotu, jest tylko moje zwycięstwo. Reszta nie ma znaczenia. To koniec.

Aero: A co jeśli pokonam Bidama? Kogo przyjdzie mi spotkać potem? Jedną z opcji jest Izzy Nilsen. Człowiek dzięki, któremu właściwie mam ten pas. (poprawia wiszący na ramieniu Daemusin Title) Po walce byłeś tak zniszczony, że nie byłeś w stanie walczyć w EWF. Takie okazje trzeba wykorzystywać. Jednak przy okazji turnieju możesz mieć szanse na rewanż. Dwukrotny Evolution Champion, ale czy wciąż tak silny? Czy po kontuzji jest tak samo szybki i zwinny? Czy nadal ma serce do walki? I czy jest w stanie dojść do pojedynku z Aero, a następnie stawić mu opór? Tego nie wie chyba nawet on sam. Jest to pewna zagadka, która rozwiąże się sama podczas gali. Jednak moim zdaniem Turniej będzie dla niego zbyt wymagający, zbyt wiele walk podczas jednej gali dla powracającego wrestlera to będzie problem. W dodatku startuje od pierwszej rundy, a to jeszcze bardziej podkreśla moją przewagę. Będę na ciebie gotowy…

The Flying Beast: Inne opcje? Jest ich kilka. Między innymi Franko. Imponujący debiut, wykazanie się wolą walki, to się ceni. Jednak z całym szacunkiem to na mnie za mało. Może kiedyś stanę z nim w ringu i przekonam się sam jak jest dobry, ale na razie raczej do tego nie dojdzie. Pana ucieczkę z ringu i wielkiego gracza pominę, gdyż nie są warci tego bym o nich mówił. Blood zaś jest zbyt świeży, żeby coś o nim powiedzieć. Zobaczymy jak wypadnie. Jest tam jeszcze mój dobry znajomy Hendrixon, ale to co on wyprawia ostatnio to dno i garść mułu. Stoczył się i stacza się coraz bardziej. Tonie w przeciętności, brak mu natchnienia do walki. Przykre to dość. Przykro mi jeśli to te wszystkie przegrane ze mną ci to zrobiły Jimm, ale cóż zawsze możesz powalczyć z Moronem.

Aero: Jest jeszcze ostatni zainteresowany. Zainteresowany Evolution Title, pokonaniem mnie i zniszczeniem Bidama. Vitor powinieneś ustalać sobie cele tak, żebyś miał pewność, że starczy ci na to wszystko sił. Czy to nie za dużo? Masz zdecydowanie zbyt wiele obsesji, niektóre są mniej zrozumiałe, bo co ja ci takiego zrobiłem? Ciągle snujesz teorie spiskowe, które są niedorzeczne. Gdybym chciał, cię wyeliminować przed walką to zrobiłbym to osobiście, a nie wysługując się Gromowem. Miałeś pecha, ale to już nie moja sprawa. Mam nadzieję, że spotkamy się w ringu, by wszystko sobie wyjaśnić tam, a nigdzie indziej. Wygra lepszy, muszę przyznać, że nie jestem już tak pewny siebie, jak wcześniej. Jednak cieszę się, że to wszystko może się wyjaśnić już na najbliższej gali. Między innymi z tego powodu moja motywacja rośnie. A wraz z motywacją rosną moje siły. Ta noc może należeć do Aero, postaram się by nic tego nie zepsuło, by nikt tego nie zakłócił. Pokonam was, bowiem:

Możecie być mistrzami

Lub bohaterami

ale przy Aero

jesteście zerami!

10136801454e08b07ab2e86.jpg

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ja Myung Agissi

1

• ajfan

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Pamiętam czasy, gdy wrzucałeś w swe eRPy fragmenty walki z gali poprzedniej plus jakiś skromny speech. Pojawiły się wtedy komentarze odradzające tego procederu. W efekcie wszedłeś dzięki temu na wyższy poziom, czego efektem jest między innymi pas, który posiadasz. Uważam, że nadszedł czas, na kolejną "reprymendę". To co jest powyżej jest solidne patrząc na tę cześć karty, lecz moim zdaniem niewystarczające na zdobycie shota o Evolution title. Owszem, pojawiły się speeche na każdego z oponentów, tych z walki podstawowej, i tych hipotetycznych. Z drugiej strony one są bardzo zwykłe. Odniosę się teraz do prawdziwego wrestlingu. Powiedz mi, pamiętasz może speeche P. Williamsa sprzed załóżmy 2-3 lat? zapewne nie, a AJ Stylesa? być może tak. To porównanie ma pokazać, że zapamiętać można tylko to co ma jakiś charakter. Na dzień dzisiejszy Twe są zbyt uległe, stworzone pod ten sam schemat i przewidywalne. Odgrywając face'a, nie musisz z automatu być słodki, jako przykład dobrego face'a podam Ci nasjazza. Jazzowski to przykład wyrazistej postaci, pokazał także, że face może posiadać pazurki, jednocześnie nie tracąc spokojnego rezonu. ;)

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg