Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Turn Jeffa, rating znowu rośnie, Matt Hardy, J-WoWW, The Pop

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Decyzja by to Jeff Hardy przeszedł heel turn na Bound For Glory zapadła maksymalnie 7 tygodni temu. Wybór miał paść na kogoś z dwójki Hardy/RVD, w końcu zdecydowano, że heel turn Jeffa będzie lepszym rozwiązaniem.

Pierwszy iMPACT! po Bound For Glory PPV osiągnął bardzo dobry rating 1.4 przy 1895000 oglądających. J...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-turn-jeffa-rating-znowu-rosnie-matt-hardy.html
https://forum.wrestling.pl/topic/22419-turn-jeffa-rating-znowu-ro%C5%9Bnie-matt-hardy-j-woww-the-pop/

• Odpowiedzi 18
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Rei Ashikaga

3

• Ceglak

2

• Bonkol

2

• Farooq

1

Top użytkownicy w tym temacie

"Samoa Joe potrafi się ruszać"

lol więcej od niego potrafi.

a Turn Hardego jak dla mnie genialne posunięcie, raiting 1.4

spoko :)

może zaczniemy gonić Smack D. chciałbym zobaczyć minę Vinca jakby iMPACT zrównał się ogladalnością z SD.

Heel Turn Jeffa był świetnym posunięciem, zawsze i wszędzie był facem, a teraz zmiana na heel, zobaczymy jak się spisze w tej roli.

Ratingi iMPACT'u cały czas rosną, bardzo dobrze jesli tak pójdzie to iMPACT'y zaczną wkrótce doganiać RAW i SD! (trzeba jeszcze troche na to poczekać niestety :/

O boże co z tego że Matt wrzócił filmik Reya bez maski, to Rey ma wszędzie być w masce? Czyli wynika z tego ze Matt sam chciał odejśc z WWE.

Randy o iMPACT'ie wypowiedział się w samych superlatywach, tak jak napisałeś "Ceglak" żeby Randy przez to nie miał problemów.

Rozcięcie na głowie Andersona wygląda dość powaznie, i cholernie musiało boleć.

Mickie super wygląda w tym nowym stroju, z resztą ona zawsze była super. :D

O turnie już pisałam, posunięcie mistrzowskie. Nie tylko dla storylinu. Polecam jego promo z impactu:

(przewinąć, do ok. 2.15)

Aż ciężko uwierzyć, że ten koleś wcześniej Robertowi robił za podkładkę pod nogi.

Odnośnie Ortona, to on też chyba się prosi o zwolnienie. Pisze, czego w WWE pisać nie można. No i zdementował plotkę o Andersone, co chyba też na niekorzyść WWE pójdzie. Ciekawi mnie, kiedy zejdzie do midcardu w związku z tym zdarzeniem. A zejdzie, abo partia za nielojalność ukarać go musi.

Ad. Rozciętej łepetyny Kena:

Mam nadzieję, że to z następnego impactu, chcę zobaczyć czyja to robota.

I całkiem ładnie Jamesowej w nowych ciuszkach, do gimmicku pasują, jeno feta ni tuszują ;]

Ale póki Mickie umie coś w ringu, to może wyglądać nawet jak Big Dick Johnson.

Edytowane przez Rei Ashikaga

Jestem bardzo ciekaw cząstkowych ratingów. Interesuje mnie, czy pojawienie się tej całej J-WoWW tak podniosło rating, czy może cała gala trzymała równy poziom.

spooki, proszę Bardzo:

Rating Impactu: 1.41, 1.47 w pierwszej godzinie i 1.35 w drugiej, 1 895 000 widzów.

Q1 1.53 - Pierwsza część openera Z Bishoffem, Hulkiem, Abyssem, Fourtune i Jarettem.

Q2 1.52 - Kontynuacja segmentu z Jeffem, Kevinem i Stingiem

Q3 1.41 - Segment Dixie, Hulka i Erica

Q4 1.42 - "Walka" o pas knockouts i segment JWOWW i TBP

---

Q5 1.43 - Segment Kurta z JJ

Q6 1.35 - walka Joe/Abyss i Segment Bishoffa z Kenem i Miss Tessmacher

Q7 1.37 - Handicap Pope/Fourtune i początek segmentu ze Shore

Q8 1.23 - segment z JWOWW i część ME

---

Rating ReAction: 0.77, 942 000 widzów.

Q9, koniec Main Eventu - 1.15

Q10 i Q11 - 0.71

Q12 - 0.55

Owa nota jest również na temacie o Impactcie.

no to się entertainment weekly pomyliło :P

Odnośnie Ortona, to on też chyba się prosi o zwolnienie. Pisze, czego w WWE pisać nie można. No i zdementował plotkę o Andersone, co chyba też na niekorzyść WWE pójdzie. Ciekawi mnie, kiedy zejdzie do midcardu w związku z tym zdarzeniem. A zejdzie, abo partia za nielojalność ukarać go musi.

Orton jeżeli chodzi o star power jest teraz na równi z Ceną i Undertakerem, więc pisanie, że prosi się o zwolnienie, bo napisał parę słów na temat TNA jest śmieszne. WWE nieraz pokazało, że nie martwi się konkurencją Dixie(nawet teraz promują książkę Foleya) i słusznie, bo TNA żadną konkurencją nie jest. Pamiętam, że raz nawet na wwe.com ukazał się news z TNA, nie wiem czy przez przypadek czy rozmyślne działanie WWE, ale z tego co pamiętam było to w okresie ciągłych najazdów TNA na WWE podczas segmentów i Vince pokazał jak bardzo go to martwi.

Fajnie, że Impact wyłapał niezły rating, ale mam nadzieje, że nie przełoży się to na pomysły bookerów i co druga gala nie będzie opierała się na przegadanych segmentach. Spadający rating pod koniec gali powinien dać im do myślenia, bo przenoszenie main eventu na Reaction w tak ważnych momentach nie daje federacji nic pozytywnego.

Hmm... Ortona już dwa lata temu łączono z Orlando... czyżby w tej sprawie nie powiedziano ostatniego słowa? :lol:

Naprawde krew mnie zalewa jak kończą main event na reaction, trxzeba jeszcze to dodatkowo ściągać. Po co takie numery? Żeby tylko widzów do Reaction przyciągnąć?

Na BFG brakowało mi tylko Jarreta w starych okularkach i żeby ze 2 gitary rozbił na Anglu i Andersonie. :)

Naprawde krew mnie zalewa jak kończą main event na reaction, trxzeba jeszcze to dodatkowo ściągać. Po co takie numery? Żeby tylko widzów do Reaction przyciągnąć?

Na BFG brakowało mi tylko Jarreta w starych okularkach i żeby ze 2 gitary rozbił na Anglu i Andersonie. :)

Main Event nie skończył się na Reaction, tylko został puszczony jeszcze raz. iMPACT skończył się tym razem normalnie.

Hm... czyżby turn Jeffa miał związek z przybyciem jego brata do TNA i programem jaki mieli przed odejściem Jeffa w WWE ? W sumie nie zdziwił bym się jakby panowie z TNA postanowili jakoś to pociągnąć dalej, przychodzi wkurwiony matt na wyczyny swojego brata.

Main Event nie skończył się na Reaction, tylko został puszczony jeszcze raz. iMPACT skończył się tym razem normalnie.

Tak, skończył się normalnie, ale dla publiczności w Impact Zone.

to w koncu jak się skonczyl, bo w mojej wersji konczyl sie na tym jak Hardy "zkrzesłował" RVD i ANdersona, i z ciekawosci zalookalem na you tube aby oblogac 10 min reaction i bylo to co juz widzialem.

btw. w mojej wersji z nagrania nie bylo znaczku SPike TV, wiec to moze duzo tlumaczyc.

Tak, skończył się normalnie, ale dla publiczności w Impact Zone.

Ja pobrałam impact, gdzie w istocie mam ME do ataku Jeffa. Aż się zdziwiłam, że powtórzyli to na ReAction.

btw. w mojej wersji z nagrania nie bylo znaczku SPike TV, wiec to moze duzo tlumaczyc.
Hm. Na moim też. Ciekawe...