Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Who the Fuck is Moron?!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Kamera pokazuje Nigela Morona, który siedzi na ławce w parku i ogląda z podziwem swoją koszulkę z napisem „Jestem z SLD”. Wzdycha głośno, po czym odwraca głowę w stronę kamery.

Nigel Moron: Witam was fani EWF. Witam również swoich skazanych na pożarcie przeciwników. Dodam również, że skazanych na pożarcie wbrew swojej woli. Lunatick, Bidam, to wrestlerzy, których z łatwością przyjdzie mi pokonać na przyszłej gali EWF. Gdy skończę z tą dwójką przyjdzie kolej na niejakiego Aero. Byłem już o włos od pokonania go i jakby nie było, on do tej pory nie pokonał mnie. Lunatick, podłożył się mu bez walki, lecz ja walczyłem z nim do ostatniej chwili. Ale to już przeszłość. Na najbliższej Paloozie pokonam Lunaticka i Bidama i nie dopuszczę do tego, by ktoryś z tej dwójki wygrał odliczając drugiego, bo pokonać mnie niestety nie mają szans. Wydaje im się, że będą w stanie mnie pokonać, ponieważ jestem w EWF krótko, a dotychczasowe walki w większości przegrywałem. Pozory mylą drodzy przyjaciele. Zaatakuję w najbardziej nieoczekiwanej chwili i udowodnię, że w ringu jestem groźniejszy niż może się wydawać. Tarnów. Miejsce urodzenia niejakiego Mikołaja Kopernika. Słychać cichy śmiech, prawdopodobnie kamerzysty. Zresztą co ma piernik do wiatraka! Nieważne kto tu się urodził, nieważne z czego słynie to miejsce, ponieważ po gali EWF Wrestlepalooza wszyscy będą mówili tylko o tym, jak Nigel Moron wygrał dwie walki z rzędu.

Nagle do Nigela dosiada się jego znajomy. Witają się serdecznie, po czym ten siada wraz z Nigelem.

Nigel: Siemasz Steve, stary!

Steve: Co tam u ciebie, byku? Słyszałem, że znów walczysz na Paloozie.

Nigel: Ta, walczę. Proszę cię nic nie mów.

Steve: I tak podczas ostatniej walki poszło ci lepiej niż się spodziewałem. Chyba w twoim przypadku odpowiednie będą gratulacje, ponieważ lepszej walki mieć nie będziesz…

Nigel: Pewnie powinienem podziękować… Zrozum Steve. Nie jestem już tym samym Nigelem, którego znałeś do tej pory. Tym razem zamierzam udowodnić wszystkim, że potrafię wygrywać z zawodnikami tej federacji.

Steve: Tak… Jakby nie było Maniaka pokonałeś. Uwierz mi Nigel, nie sądzę, żebyś był w stanie wygrać…

Nigel: Czasami to się zastanawiam, skąd ja cię do cholery znam?! O czym ty mówisz, zastanów się. Lunatick – człowiek, który bez walki oddał zwycięstwo niejakiemu Aero, przez co przyczynił się do tego, że nie miałem okazji zdobyć EWF Daemusin Title! Człowiek, którego pokonałaby nawet moja babcia.

Steve: Twoja babcia nie żyje Nigel…

Nigel: Mniejsza z babcią… Jestem w stanie pokonać Lunaticka z zamkniętymi oczami! Uświadom to sobie. Wolałbym przegrać z kimś lepszym, niż wygrać z Lunatickiem. Bardziej obawiam się Bidama, chociaż i on wróci do domu z pustymi rękami. Jakby nie było pokonał mnie w Hardcore Matchu, lecz ta walka będzie dla mnie doskonałą okazją do rewanżu. Przygotowuję się do tej walki, by udowodnić takim ludziom jak ty, że w EWF wciąż coś znaczę!

Steve: Nie denerwuj się Nigel. Może i jesteś w stanie ich pokonać… Musisz dać z siebie wszystko, wiesz, że jestem zawsze z tobą, tak samo jak pan przewodniczący…

Nigel Moron: Właśnie! Pan Grzegorz Papieralski! Muszę do niego zadzwonić!

Nigel Moron wyciąga telefon, po czym dzwoni do lidera SLD.

Nigel Moron: Dzień dobry, panie… znaczy się chwała Panu Przewodniczącemu! Jest sprawa! Jak pan wie w lipcu w Tarnowie na gali EWF Wrestlepalooza będę walczył z Bidamem i Lunatickiem… aha, nie wie pan… mniejsza z tym… też nie wiem kim oni są… chodzi o to, że potrzebuję pana w swoim narożniku…

Przez chwilę Nigel Moron zawiesił się, a po chwili na jego twarzy zniknął uśmiech. Słyszymy jakiś przeraźliwy krzyk w telefonie. Coś o wstydzie dla partii…

Nigel Moron: A więc pan również nie wierzy, że wygram na najbliższej gali? Niech pan uważa, bo może się pan trochę zdziwić. Aha i niech pan się później nie dziwi, że nikt na pana nie głosuje!

Nigel Moron rozłącza się. Spogląda na swoją koszulkę, po czym rozdziera ją, kiwa głową ze złością i odchodzi…

KONIEC TRANSMISJI

8407598924ba0fe619b015.jpg

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• krycha7

2

• Ja Myung Agissi

1

• ajfan

1

Top użytkownicy w tym temacie

Kurde no mogło być o wiele lepiej. Fajnie, że nie podłamujesz się i nie składasz broni mimo nałożenia na ciebie gimmicku. Może to zabrzmi naiwnie, ale na prawdę można z tego wyjść. (i mówi ci to ktoś kto kiedyś doznał rozdwojenia jaźni :D ) Szkoda, że nie poruszyłeś tematu innych walczących w turnieju, musisz wydłużyć speech, albo najlepiej podzielić go na kilka części (jeden w całości odnośnie formuły turnieju, drugi o Bidamia, trzeci o Lunaticku itd.) W każdym razie dużo pracy przed Tobą i życzę powodzenia :)

10136801454e08b07ab2e86.jpg

Dzięki :) Człowiek może nauczyć się czegoś dzięki konstruktywnym komentarzom, więc tym bardziej doceniam to :) Będę się starał w każdym razie...

8407598924ba0fe619b015.jpg

Eh [japońskie] Game jest zbyt łaskawy, obarczył Cię karnym gimmickiem, który tak naprawdę karą nie jest, gdyż dzięki niemu możesz znacznie rozwinąć swoją postać. Tego nie zrobiłeś, no trudno. Ciesze się, że chociaż nie użyłeś skryptu, który tak lubisz w SB. :shock: Miło, że piszesz i nie poddajesz się, ale mógłbyś się postarać. ;)

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg