Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Debiucik...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

(Widzimy dosyć kameralną halę AWF, w której odbywa się house show. Fani nie mogą się doczekać widoku swoich idoli, takich jak Psycho, Jupiter, czy też Majkel Kopniak. Kamerzysta pokazuje nam chłopca, który ściska w ręce figurkę owego Kopniaka i krzyczy z radości)

MM:Witamy na House Show AWF, ostatnim przed cotygodniową galą Outbreak... Witają Państwa Marek Mazur...

SC:...oraz Stanisław Czółkowski.

MM:Jak sądzisz, Stasiu, którzy wrestlerzy mają mistrzowski potencjał? Którzy wpadli Ci w oko?

SC:Nie wiem jak Ty, Marek, ale ja nie jestem gejem, i żaden mi w oko nie wpadł. I dla Ciebie nie jestem Stasiu, is it clear?

(Drobny heel heat)

MM:Dobrze. Zaczynamy więc galę od pierwszej wal...

(Nagle światła gasną, i zapalają się, gasną i zapalają, gasną i zapalają...)

MM:Co się dzieje?

(Uderzają fajerwerki, oraz muzyka Trapt-Head Strong.)

MM:Haha, ale z niego figlarz... to najnowszy nabytek AWF, Majkel Kopniak!

(Rzeczywiście, Majkel przedziera się przez kłęby fajerwerków, i na pełnym sprincie przenosi się na ring. Stamtąd macha do publiczności, która wręcz szaleje.)

MM:Owacja na stojąco dla tego praktycznie nieznanego zawodnika! Chyba to przez te bohaterskie czyny z supermarketu...Materiał z tego zajścia został udostępniony w internecie, na naszej oficjalnej stronie www.weloveawf.com.

SC:Wiesz co ja o tym myślę?To pic na wodę i fotomontaż! To wszystko było zaplanowane, żeby zrobić z niego bohatera...phi...

MM:Nie mów tak, to uroczy młody człowiek, i ma przed sobą przyszłość we wrestlingu!

SC:Ta... coś mówi, więc przymknij koparę.

(Majkel prosi o mikrofon. Gdy go dostaje, zaczyna mówić...)

MK:Hellooooooooo :)

(Publiczność ostro cheeruje)

MK:Oto jestem... przywiodło mnie tu przeznaczenie... przeznaczenie, oraz miłość... miłość do wrestlingu.... miłość do tego biznesu... miłośćdo Was!!

(Cheer)

MK:A teraz, jeżeli pozwolicie, przeprowadzę wywiad sam z sobą, abyście się o mnie troche więcej dowiedzieli...

(Żeński głos z tła)

Hej, to moja rola!

(Okazuje się, że był to głos Anny Koper, która biegnie w stronę ringu)

AK:Ufff... Witam więc Majkelu.

MK (zapatrzony):Wow... znaczy się witam uroczą Panią :)

AK (zawstydzona):Jaką tam uroczą... znaczy... Jak długo interesujesz się wrestlingiem?

MK:Całe życie..i to się nigdy nie zmieni.

AK:Co sądzisz o wrestlerach AWF? Czy widzisz tutaj potencjalnych przyjaciół?

MK:Każdy, i nikt... jaki jest wrestling, każdy wie... Sądzę jednak, że zdrowa rywalizacja i wspólna pasja połączy nas wszystkich... Mimo, że różnimy się i to dosyć znacznie...

Np. tylko ja tutaj umiem rozśmieszać ludzi...

AK:No właśnie, podobno to Twój wielki talent... Możesz go jakoś zaprezentować?

MK: Jasne. Dlaczego Stanisław Czółko liże zegarek? Bo tic-tac ma tylko dwie kalorie!

(Publiczność turla się ze śmiechu, a Czoło wygląda na oburzonego.)

MM: No, proszę, zabawny człek!

SC:Jak dla mnie po prostu bezczelny szczeniak.

AK:Ostatnie pytanie... Co masz zamiar osiągnąć w AWF?

MK:Wszystko! Chcę zdobywać tytuły, przyjaciół, bawić ludzi, ćwiczyć swoje umiejętności...

AK:Dziękuję za wywiad.

MK:Całuję w rączki.

(Jak powiedział, tak zrobił).

MK:Pamiętajcie, szanowna publiczności, jestem tu tylko dla Was... Wszystko co robię jest dla Was... Żyję dla Was po prostu... El Banico, Jupiter, Psycho, DeMarco, Knifer, Urban, Soldato, Scyther, Vaclav... Jesteście potencjalnie zagrożeni...

(Publiczność jest wyraźnie poruszona)

MK:A teraz czas rozbujać tą halę! Feel The Beat!!

(Uderza muzyka Drowning Pool-Let The Bodies Hit The Floor, a Majkel po ubraniu swojego nosa clowna wykonuje soczystego Moonwalka, a potem swoją firmową Wędrówkę Węgorza! )

MM:Według mnie Majkel jest przyszłością tej federacji, co pokaże na najbliższym Outbreak...

MK (schodząc z ringu): Now THAT Was Funny!

(Publiczność cheeruje, a obraz się oddala...)

WeeMan, All Rights Re$$$erved.

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Wee Man

2

• Rabol

1

Top użytkownicy w tym temacie

Całkiem nieźle, jednak muszę przyczepić się do początku RP. Psycho i Jupiter walczą nie od dziś, więc można powiedzieć że uzyskali już status "idoli", ale wątpie żeby Majkel po jednym promo i podczas nieoficjalnego debiutu był juz idolem. To samo tyczy się figurki. Wątpie żeby AWF produkowało jakikolwiek merchandise, a już napewno nie kogoś kto dopiero debiutuje.

No ale pozatym jest dobrze. Zobaczę na co cię stać po twoim pierwszym (w AWF), tradycyjnym RP.

4302049614329261d90190.jpg

Dzięki, i jeśli nie zajmuje to zbyt wiele czasu, to prosiłbym o komentarz po każdym rpie, chcę wiedzieć co jest ok, co mniej, co trzeba poprawić, z czego zrezygnować :]

A co do motywu z figurką, to fakt, ale gdybym np. miał gimnick z EWF to też bym mógł mieć figurkę, ale postanowiłem postawić na coś nowego, więc rzeczywiście może to było nie na miejscu.

Thx za komentarz.

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg