Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Komentarz o komentarzu (TNA on Eurosport)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Co? Nie... :/ Ja nie chcę Suprona! Zabierzcie go ode mnie :/ Chyba będę oglądał naprawdę to bez komentarza. Oni teraz będą komentować WSZYSTKIE Impacty na ES????? I hope not!

12128. Pierwsza godzina komentarza Impacta bardzo dobra, druga niestety nieco mniej... Fachowość pana Suprona pozostawia wiele do życzenia, ale ogólnie dało się to wszystko przełknąć jakoś...

WeeMan

2005-09-23 21:26:41

Więc jak to jest Weeman, dalo sie przelknac czy zabierac go od ciebie ?

4302049614329261d90190.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/2235-komentarz-o-komentarzu-tna-on-eurosport/page/4/#findComment-22801

• Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Wee Man

15

• Przemk0

14

• SixKiller

11

• Ceglak

9

Top użytkownicy w tym temacie

Dało się przełknąć raz, ale nie da się cały czas. Wypad z nim :/

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/2235-komentarz-o-komentarzu-tna-on-eurosport/page/4/#findComment-22802

Dało się przełknąć raz, ale nie da się cały czas. Wypad z nim kwas

No, chyba że tak.

Popieram, że wypad z nim, już nawet Boryss mógłby zostać, byle nie Supron, ale co zrobić ? Maile nie pomogły, zresztą wątpie żeby były one brane pod uwagę. Supron to "gwiazda", to napewno mu pomogło.

Pieprzyć to. Nie promuje się wrestlingu dając komentować niekompetentnemu człowiekowi który nie potrafi przygotować się do powierzonej mu pracy, że nie wspomne że mineło ile.. 5 lat odkąd ostatnio komentował ? Zero postępów.

https://forum.wrestling.pl/topic/2235-komentarz-o-komentarzu-tna-on-eurosport/page/4/#findComment-22804

No cóż....jeśli tak zostanie przez rok to chyba sobie co jakiś czas bede odpuszczał oglądanie TNA na Eurosporcie (Boże co odcinek 15 razy :"ŁAAAŁ" :? ). Ale czy jest to informacja potwierdzona na 100% - tego jeszcze nikt nigdzie nie napisał tak więc może jak narazie bez paniki. Być może PrzemkO i Deliquent będą mieli okazje aby się popisać ? Zobaczymy.

W każdym bądź razie popieram to co napisał Rabol - pan Supron to już "gwiazda" (tak chyba Rabol napisał) i można było być pewnym że on i tak pozostanie w końcu jest już w komentarzu "oblatany",a to także się w jakimś tam sensie na pewno liczy.

https://forum.wrestling.pl/topic/2235-komentarz-o-komentarzu-tna-on-eurosport/page/4/#findComment-22806

• Reputacja:   25
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Aha.. pamiętajcie jednak że pan Borkowski lubi podawać na swojej stronie niesprawdzone informacje. :)

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/2235-komentarz-o-komentarzu-tna-on-eurosport/page/4/#findComment-22847

No cóż....jeśli tak zostanie przez rok to chyba sobie co jakiś czas bede odpuszczał oglądanie TNA na Eurosporcie (Boże co odcinek 15 razy :"ŁAAAŁ" ).

Jak się nie zna nazwy rzutu, to takie farmazony wychodzą. Najlepiej było jak zobaczył rzut którego zna nazwe i zaczął się drzeć "SUPLEX! SUPLEX!" sprzedawał to jak finishera [chciał zaszpanować przed mamą, ze niby wie co i jak xD]

72206429447c1f28e68cff.gif

https://forum.wrestling.pl/topic/2235-komentarz-o-komentarzu-tna-on-eurosport/page/4/#findComment-22906

No ja jednak myśle, że ludzią, którzy dopiero zaczynają oglądać wrestling, bardziej preferują taki komentarz jaki zaprezentowali Boryss i pan Supron. W końcu to tacy ludzie mają oglądać te programy a nie my! My już znamy i lubimy wrestling, a tym ludziom taki komentarz może tylko pomóc w polubieniu tego sportu!

THE CHAMP IS HERE!!!

1275531655466bdfa0e2345.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/2235-komentarz-o-komentarzu-tna-on-eurosport/page/4/#findComment-22938

@Elliot: Nie zakładałbym się, czy takie "łał" czy "ojej" zrobi na kimkolwiek wieksze wraznie. Dobra, moze na poczatku, Ale po paru odcinkach, bedzie wyłączać dzwięk xD Z drugiej strony nie miałbym nic przeciwko komentarzowi Suprona z tym jego "łaaał" itp. gdyby były "przeplatane" dawką profesjonalizmu, albo chociaż podawaniem nazw rzutów i dyskusją na poziomie.

72206429447c1f28e68cff.gif

https://forum.wrestling.pl/topic/2235-komentarz-o-komentarzu-tna-on-eurosport/page/4/#findComment-22939

mi jedyne co na myśl przychodziło to wstyd, że jestem fanem wrestlingu... no sorry, tak czułem

Bryan Alvarez: 'what the hell is CRIMSON, what that has got to do with Amazing RED?'

11779036984f6668615c651.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/2235-komentarz-o-komentarzu-tna-on-eurosport/page/4/#findComment-22943

No ja jednak myśle, że ludzią, którzy dopiero zaczynają oglądać wrestling, bardziej preferują taki komentarz jaki zaprezentowali Boryss i pan Supron. W końcu to tacy ludzie mają oglądać te programy a nie my! My już znamy i lubimy wrestling, a tym ludziom taki komentarz może tylko pomóc w polubieniu tego sportu!

Dam sobie głowę uciąć że po paru odcinkach, większość zainteresowanych będzie znała więcej nazw rzutów niż Supron (chociażby nieprawidłowych bo podłapią od Boryssa), i zaczną się wkurwiać bo zauważą że gość nie jest zdolny do przyswajania nowej wiedzy (może to jakaś dolegliwość jest).

https://forum.wrestling.pl/topic/2235-komentarz-o-komentarzu-tna-on-eurosport/page/4/#findComment-22947

Kilka spostrzeżeń:

-Supron wymyślił nową federację, mianowicie TNN.

-Boryss na Power Slama nieustannie mówi Bulldog.

-Supron na Michael'a Shane (Bentley) mówi Majkel Szjem

-Wg Suprona Clothesline to kosa

-Gdy Boryss mówi, że cios to tzw. headlock, to Supron poprawia go, mówiąc, że jest to tzw. duszenie...

No niech ja skonam... :|

[ Dodano: 2005-10-07, 23:00 ]

Dalej...

-Żaden z panów nie potrafi wymówić poprawnie nazwiska Chrisa Sabina. Zamiast Krisa Sejbina mamy Krisa Sabine lub Sabina.

-Supron mówi o Lance Hoytcie jakby był bardziej utytułowany lub lepszy od Kida Kasha co jest bzdurą. ,,Lepiej żeby z Apolo walczył Hoyt, bo mały Kid Kash nie ma szans"

-Boryssowskie przypięcie, co to jest przypięcie? Nie można pin, liczenie ?

-Po co Supron stara się być głównym komentatorem, skoro nic nie wie? Powinien mówić mało, i być po prostu tam jako znana osobowość, a tak to wtrąca się i psuje Boryssowi komentowanie, które samo w sobie nie jest najnajnajwyższej klasy...

[ Dodano: 2005-10-07, 23:11 ]

-Stanie na rękach Rona Killingsa to wg Suprona fiflak

-BG James to Big James dla Suprona

Nie będę więcej pisał, bo chyba to co napisałem wystarczy... zrzucić ich ze stołka komentatorskiego... Kończ waść, wstydu oszczędź!!

[ Dodano: 2005-10-07, 23:18 ]

Vertical Suplex to świeca.... OH MY FREAKIN" GOOOD! Nie oglądam do końca, nie zdzierżę tego.

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

https://forum.wrestling.pl/topic/2235-komentarz-o-komentarzu-tna-on-eurosport/page/4/#findComment-23099

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Widze, że WeeMan na bieżąco relacjonował postępy w komentarzu... muszę sie zgodzić przynajmniej z większością tego co napisałeś (również boli mnie nazywanie Powerslam Bulldogiem, ktory przecież wygląda zupełnie inaczej i trudno doszukać sie w tych dwóch akcjach jakichkolwiek podobieństw). Tyle o ile nie przeszkadza mi niepoprawne wymawianie nazwisk (oczywiście w niektorych przypadkach), to błędy rzeczowe są rażące. Andrzej Supron niestety wciąż wie za mało żeby być naprawdę dobrym sprawozdawcą wrestlingowym. Poza tym zauważyłem, że wciąż szuka własnego komentatorskiego "ja" i po zeszłotygodniowych "łał" w tym tygodniu uraczył nas sporą dawką "he he he" i jak tak dalej pójdzie to kolorytem zbliży sie do niedoścignionego wzoru, którym do tej pory był dla mnie Jacek Gmoch. Chyba nie idziemy w dobrym kierunku.

1005187806541accfacb3d6.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/2235-komentarz-o-komentarzu-tna-on-eurosport/page/4/#findComment-23100

no cóż dla nowych komentarz nie stanowiłby pewnie większego problemu bo i tak nie wiedzą co się dzieje... dla nich jest nieważne czy komentuje Supron i Borkowski czy Tenay i West, przyjmuja ślepo to co usłyszą...

Mam wręcz niewiarygodnie wielką ochotę pojeździć po Supronie i Borysie i... zrobię to, co więcej mam nadzieję że Boryss to przeczyta, a przeczyta na pewno...

OTÓŻ JAK TO SIĘ ZWYKŁO MAWIAĆ: NIE POTRAFISZ NIE PCHAJ SIĘ NA AFISZ!!

dwa tygodnie temu dużo przemilczałem, byłem wyrozumiały no i słyszałem ich w parze pierwszy raz... teraz nie daruje.

Boryss miał się podszkolić w dziedzinie TNA, no cóż, cofnął się w rozwoju, znalezienie ile kto ma wzrostu i wagi to zadanie dla czwartej klasy podstawówki.

Gratulacje za nadanie nowego nazwiska: SAJAKI słyszałem pierwszy raz w życiu i chciałbym żeby to było ostatni raz.

Pomieszanie Bulldoga z bodajże Pump Handle Slam(czy jakoś tak) to swego rodzaju ewenement.

I do teraz bym nie wiedział co Kash robił wskakując na barki przeciwnika sprowadzając go na ziemię, gdybym był "świeży", wiedziałbym tylko tyle że to była "piekna" akcja.

Fajnie zabrzmiało powiedzenie przy Styles`ie(zwanemu przez Suprona Ej Dżi) że zdobył w sumie tylko tytuł X-Division, na BOGA przeciez to jedyny tak zwany Triple Crown Champion, posiadał już wszystkie pasy w TNA, że nie wspomne p tym iż swego czasu był jeśli się nie mylę w reprezentacji Olimpijskiej Stanów Zjednoczonych...

Dobrze też wiedzieć, że Steven(bez S na końcu) to tag partner Douglasa, ale to imię czy nazwisko, bo w pewnym momencie Supron tak bardzo bał się nazwisk że bezpośrednio imionami leciał, niestety tu mu nie wyszło.

hmm LAKDAŁN, SABIN, SZHANEJ(chyba o Shane chodziło, choć mogę się mylić, "it`s only a speculation" as Gwedo would say) jako przyszły filolog anglista nie przeboleje tego.

Pcha go w barierki, pcha go tu, pcha go tam. Radzę zakupienie słownika wyrazów bliskoznacznych.

"PRZYPIĘCIE". O CZIZES, AND SWEET MOTHER OF GOD... nie prościej nazwać to LICZENIEM?? przecież nie zawsze zawodnik liczony musi byc przypięty. A myślę że LICZENIE z byciem wyliczanym(poza ringiem) można łatwo rozróżnić.

"UUUU ŁAŁ" to moje hasło na jutro!!

"ALEŻ PIĘKNY RZUT PRZEZ BIODRO", ja pierdolę `80-s style... to było piękne w latach osiemdziesiątych.

"SUPLES SUPLES" prawie orgazmu Supron dostawał jak rozpoznawał jedyny rzut który umie nazwać.

"LARIAT" czy może LEG LARIAT panie Borkowski??

KOMENT ROKU:

(SUPRON): Dusty RHODES, a tak on ustala walki/szybkie wcięcie ratującego sytuacje Boryssa

(BORYSS): rzeczywiście, on ustala kto ma z kim walczyć

(SUPRON): i kto ma z kim wygrać... I TU MI SZCZĘKA OPADA... skoro nastawili się na to, że amerykański wrestling to "sport" w którym wszystko jest możliwe(tak się dowiedziałem podczas 6-MAN TAG) to po co te bzdury(znaczy fakty)

DRUGI KOMENT ROKU:

SUPRON: HOYT się zdegustował tym że Kash ucieka z ringu... thank you very much

w pewnym momencie partnerem Kasha i Hoyta w 6-Man tag był, wierzcie lub nie wierzcie, sam HBK, Shawn Michaels!!

Sidewalk slam w wykonaniu Hoyta zmienił się, o ile dobrze usłyszałem, w Sidebustera czy jakoś tak

Dla Suprona i tak nie ma większej różnicy czy w ringu jest Waltman(chociaż pamięta go z WWF Superstars jak sam podkreślał) czy DDP

No i w końcu panowie DDP i KIP JAMES tyle razy ze sobą walczyli że teraz nie są w stanie siebie niczym zaskoczyć.

Ja do końca byłem pewien że Cru to nazwa teamu, a nie ksywka Killingsa. Nowi będą zmieszani.

NA KONIEC

NAUCZCIE SIĘ K***A choć trochę anglika IGNORANCI JAK JUŻ CHCECIE GO UŻYWAĆ i mieszać z językiem polskim...

czekałem na ten Impact jak jakbym tego nigdy wcześniej nie widział. Lubie sobie popatrzeć nawet 20 razy na to samo, a jeśli to jest TNA to nawet i 40 razy, ale komentarz tak mnie zmieszał że nie mogłem się doczekać końca bo wstyd mi się robiło, może nie przed nowymi fanami, ale przed "starą wiarą"

Boryss, TNA to ewidentnie nie Twój teren, odpuść sobie, nie nadajesz się do komentowania.

Mam za sobą komentowanie sportu dla telewizji i słuchałem sam siebie godzinami usprawniając swój arsenał zagrywek, które można zastosować w telewizji, widzę że dla Ciebie to tylko możliwość zaistnienia, a nie pracy nad sobą, a szkoda

O Supronie już nic nie powiem, WeeMan to już switował. Inni też to zrobią. W ogóle szkoda na niego czasu

sorry za trochę chaotyczny styl pisania, ale nie zwykłem pracować nad przelewaniem "myśli na papier" szczególnie jeśli podnosi mi się ciśnienie

Bryan Alvarez: 'what the hell is CRIMSON, what that has got to do with Amazing RED?'

11779036984f6668615c651.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/2235-komentarz-o-komentarzu-tna-on-eurosport/page/4/#findComment-23104

Sidewalk slam w wykonaniu Hoyta zmienił się, o ile dobrze usłyszałem, w Sidebustera czy jakoś tak

Sidewalk Slam to inaczej Sidebuster, więc to można uznać.

Reszta Twoich argumentów jest oczywiście dobra, panowie naprawdę skaszanili to, i to na całej linii. Pewnie wszyscy dostaniemy za to bana na hydeparku WF, ale cóż - naprawdę gorzej być nie mogło.

https://forum.wrestling.pl/topic/2235-komentarz-o-komentarzu-tna-on-eurosport/page/4/#findComment-23105

no ja mysle ze na temat komentarzu wszystko zostało juz powiedziane i zgadzam sie z wami ale chciałem dorzucic cos swojego.

Namowiłem kolege tzn zaproponowałem mu zeby sobie obejrzał Impacta i sie zgodził bo sam był ciekawey no i na koniec (rozmawiałem z nim cały czas przez skype) powiedział mi "No Abyss daje rade dobry gosc... reszta tez fajna moze bede ogladał ale kurde ten komentarz jakis dziwny, krzycza piszcza i nic nie rozumiem" Czyli jednak tacy ludzi ktorzy sie nie znaja maja pierwszy kontakt sa jeszce bardziej zamieszani niz my. Cos nalezało by z tym zrobic.... tylko co? Pewnie kazdy wie :P Na poczatek pozbyc sie jednej osoby na pewno :P

Largen then life.....

194233445040d59a169eb2d.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/2235-komentarz-o-komentarzu-tna-on-eurosport/page/4/#findComment-23106