Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Justin Bieber na WrestleManii XXVII

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

"Wygląda na to, że federacja World Wrestling Entertainment nadal stawia na najmłodszych widzów. WWE w chwili obecnej prowadzi rozmowy z …. Justin’em Biber’em na temat ewentualnego koncertu na WrestleManii 27. Ja osobiście uważam, że występ tego ”artysty” zepsuje całą oprawę gali, szkoda, że to wszystko zmierza w takim beznadziejnym kierunku."

Kiedy to przeczytałem to nie wiedziałem czy się śmiać czy płakać.. 4kids ssie po całej linii, ale to co WWE teraz robi to są jakieś zarty, to jest 4 kids, ale już dla dzieci od 5-7 lat.. Bieber na WM? Jak mozna tak zepsuc atmosfere WM, ja osobiscie nie ogladam wrestlemanii jak bedzie tam bieber..

@Edit

Jestem na tyle rozwścieczony tą sytuacją ponieważ WM'kę sobie wyborażam tak : Znakomite Walki,Dreszcz Emocji,Mnóstwo Ludzi,Świetne Efekty coś pięknego... Kiedy wychodzi taki Bieber i ku*wa... Już chyba wiecie o co chodzi... -.-

Edytowane przez RKO_Y2J

Hell Turn Orton #1 Fan!

SAVE_US

CM Punk is the Best wrestler in the World..

3011621254f3b63fe97b64.jpg

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ghostwriter

5

• krycha7

4

• sPX

3

• piotrzek123

2

Top użytkownicy w tym temacie

Moze byc Bieber ale pod warunkiem ze na wm dokona sie turn całkowity Johna Ceny.:D Bieber spiewa wlatuje Cena leje cieniasa i po sprawie wszyscy sie ciesza

...BĘDĘ KIMŚ, KIM WY ZAWSZE CHCIELIŚCIE BYĆ...

2013

10024833945152d0b1740ad.jpg

Ja pierdziele, Bieber wejdzie, zaśpiewa America the Beautiful, odejdzie. Nie no, 3 minuty występu Biebera to na pewno świetny powód, by nie oglądać czterogodzinnego show. Poza tym, przetrzymaliście Kid Rocka i jego "świetny" i "dodający uroku" występ. To będą trzy minuty, a już widzę jak niektórzy będą płakać, że zepsuło im to całą radość z Wrestlemanii, bo każdą okazję, żeby powiedzieć, że WWE jest 4 kids i ssie pałę bo jest PG trzeba wykorzystywać! Taka moda! A mody się trzeba trzymać, co nie?

A tak w ogóle wątpię by Vince zaprosił chyba najbardziej znienawidzonego "piosenkarza". JA szczerze w dupie mam czy on wystąpi czy nie ja i tak pewnie znowu obejrzę tylko walkę Takera...

Bender: "Go Bender go Bender go Bender!"

...::: "Bite my shiny metal ass!" :::...

...::: http://www.ddwwrestling.pl/ :::...

109617953449e4d49ae3d10.jpg

Taka moda! A mody się trzeba trzymać, co nie?

Czemu, jak więcej osób coś krytykuje to zaraz znajdzie się ktoś, kto nazywa to modą??? Jeśli wiele osób krytykuje Cene, WWE 4 kids czy TNA to znaczy, że coś jest na rzeczy - a nie jest to moda... Po porostu wiele osób uważa, że to naprawdę " ssie pałe" (jak to ty piszesz).

Swoją drogą mnie to też irytuje: od Metallica i AC/DC, przez Kid Rocka, potem fajną lasię z Pussycat Dolls po idola nastolatek... Ktoś się bardzo stara, żeby było duuuużo do przewijania. :lol:

Oczywiście, że można sobie popsioczyć, ale WM i tak się obejrzy nawet, jak koncert dadzą Teletubisie...

Bo tu chodzi o rasslin', a nie o koncert życzeń...

I'm the Nonsense Connoisseur 4 LIFE

DRINK UNTIL YOU SINK!

Facel Vega 62' - Real Gangsta Ride

3072429474c657d5bdd659.jpg

Żal... Po takich akcjach widać jak bardzo zły kierunek obrało WWE stawiając na najmłodszych :mad: Wrestling to wrestling (nawet w WWE) a nie przedstawienie dla 5 latków na ogromną skale. Przez takie akcje nie zobaczymy w WWE np. First Blood, bo przecież dzieci by się przeraziły :evil: ... Nie wiem co na ten temat myśleć. Niech dadzą Bieberowi jeszcze pas U.S. :lol:
I'm Jericholic

19119692514c8a8a83a4b8c.png

Podobnie jak wy ja tez nie jestem zadowolony z tego powodu... Ale Było by pieknie jakby Biebier zaczoł spiewac a publika zaczela buczec albo by zaczeli wolac ''Shut The Fuck Up''

To by bylo cos pieknego ale niewiem czy mozliwego..

You'll Never Walk Alone

Wrestling > Entertainment

16011289824e0842330e2ed.jpg

Zaprawdę powiadam, jeśli WWE naprawdę zaprosi tego jakże zacnego młodzieńca, to w tym roku WrestleMania naprawdę będzie niezapomniana.

Mało tego, mnóstwo jego 13 letnich fanek pewnie nagle zainteresuję się wrestlingiem i będziemy mieli najazd na forum.

No bo skoro ich idol wystąpił w miejscu gdzie spoceni faceci okładają się nawzajem, to rasslin' musi być cool & trendy :D

A teraz na poważnie.

Mnie tam generalnie zwisa jego osoba, nawet jeśli na WMce zagościłaby sama Mandaryna, Wrestlemania i tak będzie "a must see!" i obejrzy ją każdy, nawet największy anty-fan pana Bibera.

Bring back Sinn Bodhi!

12349846194ddaab2b512c5.jpg

Przecież to totalnie idiotyczny pomysł! To ma być poważna gala a nie jakieś wystepy 14 latka przed mutacją głosu... Rozumiem Vince ,taka era ale naprawde prawdziwi fani wrestlingu,cierpią na niej a to już przekracza całkowite granice.To najważniejsza gala w roku...nie można tego tak zepsuć,jeszcze możliwe jest odejście na niej Undertakera wiec to już wogóle zbeszczeszczenie jego gimmicku i kariery.Mam nadzieje,ze to tylko plotki,pozdrawiam

Mi tam Bieber nie przeszkadza. Nie wiem co się ludziom w nim nie podoba. Nie będzie mi przeszkadzało jak sobie pośpiewa.

Naseem Achmedov, tylko, że jak WWE przed Wrestlemanią robi się naprawdę dobre na długi czas mimo tego, że jest PG to nie widzę jakoś postów w których w co drugim zdaniu jest "WWE 4 Kids" czy "PG ssie". Dlaczego? Bo wtedy WWE nie zanudza! A jak WWE zanudza i jest, powiedzmy sobie szczerze, do dupy to zamiast wziąć się za rzetelną krytykę większość ludzi zwala na najłatwiejszy i modny argument "WWE 4 Kids". Dlatego tak, to akurat jest głupia moda.

Podzielam zdanie BRK, koleś zajmie kilka minut i od razu afera, najlepiej zbojkotować czterogodzinną gale przez jeden występ który nie ma jakiegoś większego znaczenia. Po za tym jeżeli publiczność "ciepło" go przywita to może być tylko ciekawe wydarzenie do wspominania. Z marketingowego punktu widzenia genialna decyzja, nawet nie zdajecie sobie sprawy ile napalonych nastolatek wykupi WM tylko po to żeby go zobaczyć.

jeszcze możliwe jest odejście na niej Undertakera wiec to już wogóle zbeszczeszczenie jego gimmicku i kariery.

A to Bieber ma przerwać streak? :lol: Naprawdę to nie są Komixxy czy Demoty gdzie pojazd na Biebera = full respect, bo gdyby nie taka nagonka tam to by wam wszystkim zwisała jego obecność na WM, szczerze mi jest on obojętny i nie widzę aż tak wielkiej tragedii z powodu jego występu żeby zbojkotować WM albo wyrzucić monitor przez okno.

Jeżeli chodzi o głupi, 3-minutowy występ to mam to osobiście głęboko w d...ie, czy zaśpiewa czy nie. Zawsze będzie to można przewinąć, więc to akurat żaden problem. I jeżeli prowadzą z nim TAKIE rozmowy, to niech sobie prowadzą.

Tyle, że kiedy ja pierwszy raz zobaczyłem tę wiadomość to mi pierwsze co przyszło na myśl to offical theme WrestleManii 27. Czujecie tak słuchać jakiegoś jego utworu przez miesiąc (a może i dłużej, bo WM'kę zapowiadają już od Royal Rumble) na każdej gali WWE przynajmniej parę razy?

Na szczęście wychodzi na to, że to nie jest nawet brane pod uwagę, więc ja tam śpię spokojnie póki co.

„The optimist thinks this is the best of all possible worlds. The pessimist fears it is true.” - J. Robert Oppenheimer

„W krainie ślepców jednooki jest królem.”

899277064ec56dc584330.jpg

Nawet jak będzie to szczególnie mnie to nie obchodzi, najwyżej przewinę kawałek i tyle. Na Wrestlemanii chodzi o wrestlingowy show a nie o występy artystyczne. Niech będzie ten Bieber, a jak będzie dobra karta to nikt chyba na tym nie ucierpi.

Kim do cholery jest Justin Bieber? Nie wiem skąd macie tą plotkę ale mogę was zapewnić, że WWE na pół roku przed WM nie rozmyśla komu powierzyć startową piosenkę.